Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 19:55   #1921
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Poznaliśmy dzis płeć
SYNUŚ Będzie nosił imię Adam

Jestem taaaka szczęśliwa, ale chce mi się płakać od wczoraj i jakoś tak mi źle Nie rozumiem siebie.
Gratulacje ! Chłopaków znowu więcej
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:56   #1922
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

peggy-super, chcialas chlopczyka?

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Hejka

się z
W brzucholcu mam 94cm na samym pępku. Z Olką miałam tyle prawie przed samym porodem.
Michaś chyba będzie byczy!
Ja wazylam przed ciaza 58 kg, po 78 a w brzuchu mialam 115-117 cm Maly urodzil sie normalny

Ja dzis zrobilam paski z indyka,podsmazane z pieczarkami, szczypiorem, a sosik z serka kremowego, podsmazonego z imbirem, miodem, sokiem pomaranczowym i odrobina smietany. Do tego dolozylam troche curry i pasty chilli oraz 2 lyzki miodu. Pyszne Podalam z ryzem z odrobina platkow krokusa.

Moja sasiadka urodzila.Wreszcie. 4500 kg 59 cm. Porod 2 godzinny. Ja tez tak chce Popralam i poprasowalam reszte firan (bagatela 9 okien ) popracowalam w ogrodku, pozmywalam podlogi, zrobilam zakupy, upieklam ciasto, nawoskowalam plytki w kabinie prysznicowej ,mam nadzieje, ze to cos da. A jutro beda mi usuwac druga kabine, po poprzednich wlascicielach. A we wtorek juz bede miala nowa

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-07-10 o 19:58
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:02   #1923
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No to nie wizażuj tylko nogi trzeba ogolić i takie tam
Ta glukoza to chyba 24-28 tydzień, ja mam takie informacje
o mamooooo musiałaś mi przypominać ?
Na samą myśl o tym "gimnastykowaniu" się zrobiło mi się słabo choć jak powiedziałam TŻtowi ostatnio że w czwartek wizyta i że będzie musiał mi pomóc to był bardzo chętny a tu dzisiaj umyślałam sobie że zrobimy sobie dzień przerwy od siebie... i będę musiała sobie radzić sama

Cytat:
Poznaliśmy dzis płeć

Jestem taaaka szczęśliwa, ale chce mi się płakać od wczoraj i jakoś tak mi źle Nie rozumiem siebie.
Gratuluję synka

Wrrr jestem wściekła, upatrzyłam sobie na tablicy przepiękny kombinezon zimowy (jako że nie ma minki love zastępuję ją tym) i napisałam TŻtowi że jutro lasce kase prześle, a ten awanture mi robi od razu że po co to kupuje, jeszcze będzie nie jeden taki kombinezon itd faceci w ogóle nie rozumieją kobiet... Jemu się wydaje że w październiku nagle będzie miał przypływ gotówki i chęć żeby wszystko na raz kupić
A co do kombinezonu I TAK GO KUPIĘ jak mnie zapytał dlaczego się tak uparłam to mu wykrzyczałam że chcę właśnie ten i koniec kropka
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:04   #1924
Azealia
Raczkowanie

O matko jak mnie rozbolałaaa głooowaaa Poszłam z Mamą na cmentarz podlać kwiatki u dziadków, jakieś pół kilometra w obie strony, po powrocie mega ból głowy i boli do teraz

Któraś pytała czy bronie się w tym roku Ja się bronię JUTRO
Niestety mit o żelku zamiast mózgu uważam za potwierdzony. Nauka mi nie poszła, będę jutro sapać i wypinać brzuch wzbudzając litość

Gratuluję kolejnego chłopaczka Adaś to śliczne imię
Nemosku mi się z wymienionych najbardziej Tymoteusz podoba, ale to z osobistych względów bo i tak wołać można Tymek :P

De dla mnie 4kg to już granica bezwzględna chyba by mnie na pół rozerwało z moją wąską dupiną

Edytowane przez Azealia
Czas edycji: 2013-07-10 o 20:05
Azealia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:07   #1925
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Poznaliśmy dzis płeć

Gratuluję kochana! Będzie mały, śliczny Adaś

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Moja sasiadka urodzila.Wreszcie. 4500 kg 59 cm. Porod 2 godzinny. Ja tez tak chce Popralam i poprasowalam reszte firan (bagatela 9 okien ) popracowalam w ogrodku, pozmywalam podlogi, zrobilam zakupy, upieklam ciasto, nawoskowalam plytki w kabinie prysznicowej ,mam nadzieje, ze to cos da. A jutro beda mi usuwac druga kabine, po poprzednich wlascicielach. A we wtorek juz bede miala nowa
A u Ciebie jak zwykle motorek w D.. Wszystkie nas w depresję wpędzisz :P
Kurcze 2 godzinki to super, aż się wierzyć nie chce przy takim dużym dzieciaczku

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Wrrr jestem wściekła, upatrzyłam sobie na tablicy przepiękny kombinezon zimowy (jako że nie ma minki love zastępuję ją tym) i napisałam TŻtowi że jutro lasce kase prześle, a ten awanture mi robi od razu że po co to kupuje, jeszcze będzie nie jeden taki kombinezon itd faceci w ogóle nie rozumieją kobiet... Jemu się wydaje że w październiku nagle będzie miał przypływ gotówki i chęć żeby wszystko na raz kupić
A co do kombinezonu I TAK GO KUPIĘ jak mnie zapytał dlaczego się tak uparłam to mu wykrzyczałam że chcę właśnie ten i koniec kropka
Nie pytaj się, nie mów tylko kupuj i z głowy. Postawisz go przed faktem dokonanym. Później się pochwal tym kombinezonem
Mój to się cieszy jak coś kupię okazyjnie używanwgo czy w promocji, mówi, że zaradna jestem

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość

Trzymam kicuki mocno, mocno! Już nie myśl, nie stresuj się odpocznij sobie, weź kąpiel albo jakiś odmóżdżający film obejrzyj. Będzie dobrze!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:17   #1926
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pytaj się, nie mów tylko kupuj i z głowy. Postawisz go przed faktem dokonanym. Później się pochwal tym kombinezonem
Mój to się cieszy jak coś kupię okazyjnie używanwgo czy w promocji, mówi, że zaradna jestem
Tak trzeba będzie zacząć robić bo z moim facetem chyba nigdy do porozumienia w sprawach rzeczy dla Jaśka nie dojdę
Powinien się cieszyć że nie wołam pieniędzy od niego tylko sobie sama radzę a nie jeszcze narzeka

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
O matko jak mnie rozbolałaaa głooowaaa Poszłam z Mamą na cmentarz podlać kwiatki u dziadków, jakieś pół kilometra w obie strony, po powrocie mega ból głowy i boli do teraz

Niestety mit o żelku zamiast mózgu uważam za potwierdzony. Nauka mi nie poszła, będę jutro sapać i wypinać brzuch wzbudzając litość
Dasz sobie radę ! trzymam
Stary 2013-07-10, 20:20   #1927
Azealia
Raczkowanie

Cytat:

Trzymam kicuki mocno, mocno! Już nie myśl, nie stresuj się odpocznij sobie, weź kąpiel albo jakiś odmóżdżający film obejrzyj. Będzie dobrze!

Odmóżdżacz zaraz będzie na Polsacie- Rok Pierwszy, coś jak Rrrrrrr- oglądałyście Rrrrr?

Cytat:

Dasz sobie radę ! trzymam
Prawdę mówiąc olewam tą obronę ciepłym moczem. To nie jest dla mnie powód do stresu. Stres teraz to dla mnie kolejna wizyta, aby Ninusia była cała i zdrowa. A obrona przy tym to wielkie NIC.

Mimo to NIEdziękuję Wam za miłe słowa
Stary 2013-07-10, 20:22   #1928
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Azealia powodzenia jutro

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:24   #1929
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

Odmóżdżacz zaraz będzie na Polsacie- Rok Pierwszy, coś jak Rrrrrrr- oglądałyście Rrrrr?

Prawdę mówiąc olewam tą obronę ciepłym moczem. To nie jest dla mnie powód do stresu. Stres teraz to dla mnie kolejna wizyta, aby Ninusia była cała i zdrowa. A obrona przy tym to wielkie NIC.

Rrrr uwielbiam ten film choć jest mega głupi przekonałaś mnie już włączam TV i będę oglądać ten "Rok pierwszy"

Podoba mi się Twoje podejście tak trzymać ! ale i tak wiem że dasz sobie jutro radę
Stary 2013-07-10, 20:25   #1930
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja w kocu w piątek zrobię tę durną glukozę :P

fajne bodziaki znalazłam: http://koszulker.pl/kategorie.php?cat=60 szczególnie te 51% mamy 49% taty
O tak ! Te sa bombowe

NEMOSEK- Julian I Gabriel - to moje typy ..

Nie pisałam Wam jeszcze jak mnie dziś wena naszła jak zaczełam kolezance opowiadać o Pukaczu no więc ..

" Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku "

KCIUKI DLA ANI

Edytowane przez Trele_Morele
Czas edycji: 2013-07-10 o 20:39
Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:27   #1931
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
O tak ! Te sa bombowe

NEMOSEK- Julian I Gabriel - to moje typy ..

Nie pisałam Wam jeszcze jak mnie dziś natkneło jak zaczełam kolezance opowiadać o Pukaczu no więc ..

mój typ na tytuł kolejnego wątku ! Trele zdecydowanie 3 razy TAK !
Stary 2013-07-10, 20:27   #1932
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Wiesz co... z tym ibupromem to nie jest tak prosto. Bo ja np. jestem na paracetamol uczulona. I to śmiertelnie, jeśli dawka przekracza 500mg. Wiadomo, jak bardzo bolało, to sobie roztłukiwałam tabletkę tłuczkiem i minimalną ilość z tego zjadałam, potem spałam 16h a TŻ czuwał, żebym oddychała
Potem gin mnie wyśmiał Rzekł mi, że ibuprom można, ale w niewielkiej ilości tzn. 200mg na dobę, nie dłużej niż 3 dni, potem dwa dni przerwy i znowu można "kurację stosować". Ale po drugiej kuracji musi być dłuższa przerwa. I ja tak robiłam kilka razy.
A- nie napisałam, bo ja też paskudne migreny miałam, ale minęły ok. 17tc na szczęście.
Ja pytałam jeszcze wspominanej dr Pośpiech u której Nemosek była i ona to potwierdziła. Ale mówiła, że to ostrożnie trzeba, i żeby to był sam ibuprom, już nie łączyć z niczym innym : ani paracetamolem ani nospą, bo to dodatkowe obciążenie.
Więc może zapytaj swojego gina? Nie chcę Ci doradzać, bo nie wiem jak z Twoim zdrowiem, ale jak mówię, mnie dwóch ginów powiedziało "Ok, ale...."
Dzięki a wiesz co że sama się nad tym zastanawiałam, bo co z tego że wezmę pól opakowania apapu jak nie zadziała, jeśli by mi się udało ból zwalczyć jednym ibupromem zapytam lekarza przy najbliższej okazji

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nemosku Gratuluję

Taszanta-jesli leze to czuje jak się wierci bo staje mi kolkiem wpoprzek, napina się i oddech kradnie . Ale robi to kilka razy dziennie .
Wizaz Forum.
O mi też oddech kradnie, raz jak drzemałam to aż się musiałam poderwać z łóżka, tak jak bym się dusiła czy coś

Cytat:
Napisane przez naan0007 Pokaż wiadomość
Witam się

Ja się melduję po połówkowym! Ogólnie wszytko jest ok tylko MAŁA była tak ułożona, że nie można było podejrzeć serduszka z każdej strony i w ogóle nie pokazała buźki. Lekarz zalecił ponowne "połówkowe" ale takie spóźnione za 5 tygodni. Poza tym zestresowałam się, bo powiedział, że ma mały żołądeczek (tż od razu, że za mało jem) i że nie wiadomo czy się właśnie nie wypróżniła czy jest trochę za mały ...

Na szczęście za tydzień mam prywatną wizytę u mojego ginka, który ma lepszy sprzęt niż na tym połówkowym (bo połówkowe to z prywatnej lecznicy, którą mi sponsoruje pracodawca). Wtedy dowiemy się co z buźką, serduszkiem i tym żołądkiem. Do tego czasu staram się myśleć pozytywnie. Musi być dobrze!

Nasze dziecko jest jakieś Dziewczyny a wiecie co to znaczy I stopień BPD? Tak mi wpisał na wynikach ...
Fajne skojarzenie

Ja też miałam dwa połówkowe USG- najpierw lekarz stwierdził, że dobrze serca nie widzi i zalecił kolejne, ale raczej mu chodziło o to że serce za mało rozwinięte, bo to było w 18 tygodniu i przez to nie może sprawdzić wszystkich parametrów, no ale oczywiście stresu troszkę miałam. Na szczęście na kolejnym połówkowym wyszło wszystko ok, więc pewnie i ty się wkrótce uspokoisz

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję Pijesz kawę? Może ona Ci pomoże Ja musiałam wrócić do picia bo mam niskie ciśnienie i gdybym nie piła pewnie też migrena nie opuszczałaby mnie

Piję, od samego początku, ja jestem od kawy uzależniona ( niskie ciśnienie) przed ciążą piłam 2-3 dziennie, teraz tylko 1

Dziewczyny tak narzekacie na brzuchy, że nie możecie się golić, malować paznokci itp., ja jak na razie nie zaobserwowałam takich problemów, w sumie brzuch mam nie taki duży na razie, ale co mnie mega irytuje to mój biust, który jest o wiele bardziej wystający od brzucha - jak się schylę to piersi mi się wbijają w brzuch, mam wrażenie że cały czas się powiększają tak jakby ciąża się tam rozwijała

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:28   #1933
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
budowniczka nie wiem jak z wywoływaniem w dniu terminu, ale mój lekarz kieruje na wywołanie około 10 dni po tp
Mi sie wydaje ze normalnie 2 tyg przeterminowania sa dopuszczalne o ile nie ma przeciwskazan ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-10, 20:30   #1934
ania_cz79
Raczkowanie

Halo cześć dziewczyny jeszcze chya sie nie witałam w nowym wątku, ale czytam Was na bieżaco. Własnie dzisiaj poczułam ruchy dziecka. Obudziłam się rano i poczulam delikatne smyranie poniżej pępka To było fantastyczne Po południu oczywiscie drzemka i po pobudce również coraz bardziej intensywne bąbelki i coś jakby pukanie.
Wg usg termin przesunął mi sie na 6 grudnia wiec jestem dopiero w 19 tyg.

A jeśli chodzi o natroje Peggy to mi się zdarza to naprawde rzadko ale wczoraj własnie mialam jeden taki dzień i niestety poryczałam się bo mi nie smakowała sałatka którą zrobiłam hehe
Tak sie na nią nastawiłam a ona była jakaś nie taka hehe.

Mój TŻ stwierdzil tylko że powinnam się zatrudnić jako płaczka na pogrzebach

Poza tym gratuluję poznanych płci. Moja wizyta dopiero 30 lipca na ostatniej nie pytałam nawet bo jakaś szybka była.

De podziwiam Cie za Twoją energię. Ja czasami mogłabym góry przenosić ale z reguły nie mam siły na nic.

Edytowane przez ania_cz79
Czas edycji: 2013-07-10 o 20:33
ania_cz79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:31   #1935
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Poznaliśmy dzis płeć

Gratulacje

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-10, 20:31   #1936
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dzięki a wiesz co że sama się nad tym zastanawiałam, bo co z tego że wezmę pól opakowania apapu jak nie zadziała, jeśli by mi się udało ból zwalczyć jednym ibupromem zapytam lekarza przy najbliższej okazji

O mi też oddech kradnie, raz jak drzemałam to aż się musiałam poderwać z łóżka, tak jak bym się dusiła czy coś

Fajne skojarzenie

Ja też miałam dwa połówkowe USG- najpierw lekarz stwierdził, że dobrze serca nie widzi i zalecił kolejne, ale raczej mu chodziło o to że serce za mało rozwinięte, bo to było w 18 tygodniu i przez to nie może sprawdzić wszystkich parametrów, no ale oczywiście stresu troszkę miałam. Na szczęście na kolejnym połówkowym wyszło wszystko ok, więc pewnie i ty się wkrótce uspokoisz

Piję, od samego początku, ja jestem od kawy uzależniona ( niskie ciśnienie) przed ciążą piłam 2-3 dziennie, teraz tylko 1

Dziewczyny tak narzekacie na brzuchy, że nie możecie się golić, malować paznokci itp., ja jak na razie nie zaobserwowałam takich problemów, w sumie brzuch mam nie taki duży na razie, ale co mnie mega irytuje to mój biust, który jest o wiele bardziej wystający od brzucha - jak się schylę to piersi mi się wbijają w brzuch, mam wrażenie że cały czas się powiększają tak jakby ciąża się tam rozwijała
Nic się nie martw, jeszcze troszkę i Ty też będziesz miała brzuszek
A tym ostatnim zdaniem rozłożyłaś mnie na łopatki, przepraszam ale nie mogę przestać się śmiać
Stary 2013-07-10, 20:36   #1937
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

I dzieki takiemu podejsciu napewno zdasz ! Trzymamy kciuki. Powodzenia !!

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-10, 20:38   #1938
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

Ja dzis zrobilam paski z indyka,podsmazane z pieczarkami, szczypiorem, a sosik z serka kremowego, podsmazonego z imbirem, miodem, sokiem pomaranczowym i odrobina smietany. Do tego dolozylam troche curry i pasty chilli oraz 2 lyzki miodu. Pyszne Podalam z ryzem z odrobina platkow krokusa.

jesteś oficjalnie moim guru

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:

To prawda no facet to facet.
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:45   #1939
domii29
Zakorzenienie

Zostałam sama w domu i zachowuję się jakbym miała 10 lat i jakbym została po raz pierwszy sama. Nacieszyć się nie mogę. Wparowałam do łóżka rodziców i zamierzam tu zostać aż do jutrzejszego ranka
Zapraszam na imprezę ! Stawiam mleko !

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-10 o 20:46
Stary 2013-07-10, 20:45   #1940
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

POWODZENIA
Cytat:

No też właśnie cisne Polsat, a Rrr oglądałam "zaraz będzie ciemno, -zamknij się"
Cytat:

hehehe dddobre
Stary 2013-07-10, 20:45   #1941
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:

Idealny tytuł przyszłego wątku

Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:52   #1942
ola_k11
Zadomowienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro rano o 8.15 mam wizytę. Mam nadzieję poznać w końcu płeć a raczej utwierdzić się w przekonaniu że to syn Poza tym liczę na 2 tygodnie zwolnienia...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 20:54   #1943
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo jutro rano o 8.15 mam wizytę. Mam nadzieję poznać w końcu płeć a raczej utwierdzić się w przekonaniu że to syn Poza tym liczę na 2 tygodnie zwolnienia...
Stary 2013-07-10, 21:03   #1944
nemosek
Zakorzenienie

Ale mi net chodzi koszmar jakiś jak w zwolnionym tempie

Nie mogę cytować bo się wiesza
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Ogarnęłam się, baaa nawet udało mi się pomalować paznokcie u stóp
Niedługo wróci Tż z pracy,zjemy obiad i lecimy na wizytę... wieczorem zapewne zdam relację.
Obowiązkowo

Beatka,Nena
kyte,Lineczka
Dziękuję no było by po flaszce

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:25   #1945
Dzastin08
Wtajemniczenie

Ja już po wizycie
Dziś odbyła się bez USG bo lekarka stwierdziła,że zrobimy następnym razem.. w sumie było mi to obojętne bo i tak 2 tyg temu widziałam Naszego szkraba.. więc nie wiem ile waży itd.
Morfologię mam idealną, szyjka ok, no i kazała zrobić glukozę do następnej wizyty...,także już dziś ją zakupiłam w aptece i za jakieś 1,5 tyg się wybiorę do labo...

Rybka,wpisz mi następną wizytę na 31.07, g.16.00
.

Zauważyłam,że chyba ogólnie więcej chłopaczków się rodzi bo w sklepach wszystko dla chłopczyków poprzebierane a dla dziewczynek od koloru do wyboru

Peggy, gratuluję synka

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:32   #1946
nemosek
Zakorzenienie

Weronisiek to piękne zakupki
A stanik kup koniecznie,polecałabym raczej stacjonarnie,ale wiem że nie masz za bardzo jak wyskoczyć na miasto.
Ja ostatnio zakupiłam felinę i dalię ale stacjonarnie

Paulina ją się piszę na kawałek i oczywiście STO LAT DLA MĘŻA

Ktosiula No powiem Ci że pomysł masz dobry,może się która się zgłosi na ochotnika

Maomami Wkleję na pewno ale dzisiaj w ogóle mi net nie chodzi,tzn teraz .Odpisuję już chyba z godzinę na kilka postów.
Też miałam z Eveline ten różowy i używałam

Peggy Gratki

Za chwilę mnie trafi już wyłączałam kompa,przepinałam modem i
Brrrrr

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:33   #1947
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale mi net chodzi koszmar jakiś jak w zwolnionym tempie

Nie mogę cytować bo się wiesza

Obowiązkowo

Beatka,Nena
kyte,Lineczka
Dziękuję no było by po flaszce
jak nic musicie później z mężem podziałaś i stworzyć córeczkę, bo my niedosyt czujemyyyyyyyyyyyyyyyyy:b rzydal:
a tak być nie może
tylko nas nie rozczaruj:brzyda l:
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:33   #1948
iguana333
Rozeznanie

Ja dziś zaczynam 21 tc
Wczoraj byliśmy u lekarza i wszystko jest ok, ciąża mówi że jest ułożona o 1cm niżej niż przeważnie, ale powiedział że nic to nie znaczy...a wcześniej jak byliśmy na tym 4d to coś wspomniał o przednim ułożoniu łożyska ale mówił że wszystko super i książkowo to ja już nie wiem ??
Wczoraj gin powiedział ze szyjka długa, dziecko ładnie się rozwija, malutka już taka grubsza mi się wydawała na tym usg no i powiedział że jest prosta pępowina co o niczym nie świadczy najważniejsze że jest 3 naczyniowa. Chodzi o to że pępowina ma jeden skręt poza tym jest taka prosta i rzeczywiście było to widać. On powiedział że o niczym to nie świadczy ale ktoś gdzieś opisał że powinna mieć ileś tam skrętów ale nigdzie tego w książkach medycznych nie ma i on też z niczym złym się nie spotkał w takim przypadku... i bądź tu człowieku mądry powiedział że może jest grzeczna i jej nie skręca... nie mam pojęcia... poza tym od ostatniej wizyty przytyłam kilo 58,2 ważę, ale wydaje mi się że wszystko w brzuszek idzie zrobię zdjęcie to wstawię brzuchola ale jakiś bardzo wielki to nie jest jak chodze w fartuchu w pracy to nawet nie widać no chyba że ktoś wie

Córeczka Nikola
9.11.2013 godz. 21.30
3KG 54CM

Edytowane przez iguana333
Czas edycji: 2013-07-10 o 21:35
iguana333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:35   #1949
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

trzymam mocno
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:35   #1950
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Ktosiula tak, Witold .

Ja bym Wam poszyła te kocyki. Nawet ręcznie, bo maszynę mogę tylko pożyczyć z tych wiekowych .

W zasadzie żadna filozofia, chyba

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości