Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 22:23   #2641
alarunka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

A mój nie jest podobny do tego ideału, dlatego łudzę się, że jeszcze na takiego trafię. Okropne jesteście, takiej ochoty mi narobiłyście, że maskara! Ja dzisiaj biorę tego Pana do sypialni, która chce potem?
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:26   #2642
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Ku***..Nie wiem co jest Ex dodał zdjęcie,widać,że bardzo dobrze się bawi i ma mnie gdzieś i ja jak ta durna rycze...Sama powiedziałam mu ,że nie dam mu szansy a nadal jestem bardzo zazdrosna i mam mętlik w głowie (( Ja pier...
takie wachania bedziesz miala nie przejmuj sie nimi

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
a mój nie jest podobny do tego ideału, dlatego łudzę się, że jeszcze na takiego trafię. Okropne jesteście, takiej ochoty mi narobiłyście, że maskara! Ja dzisiaj biorę tego pana do sypialni, która chce potem? :d
:p

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
U mnie gorszy dzień, zdecydowanie :/ Czas mija, a nadzieja nadal jest.
Wydaje mi się, ze nie tyle to już miłość z mojej strony, choć nie jestem pewna czy tez nie, ale brak jakiejś czułości, wsparcia, które mi dawał były. Tego jednak nie zastąpi siłownia, bieganie, wizyta u kosmetyczki i inne rozrywki
Czym wypełnić taka pustkę w gorszy dzień, kiedy nawet podczas joggingu ze słuchawkami myśli się przebijają?
hmm jak nic sie nie da z tym zrobic to musisz jakos przeżyc taki dzien pamietaj że kolejny może byc duzo lepszy

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:29   #2643
alarunka
Wtajemniczenie

Te nastroje są dziwne, ja jak zapowiada się na burzę, rozganiam chmury, robię wszystko, by jakoś przetrwać, czasem się udaje-czasem nie. Jak nie to płaczę, to też przecież pomaga jakoś przetrwać do następnej burzy.
Stary 2013-07-10, 22:31   #2644
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:
A mój nie jest podobny do tego ideału, dlatego łudzę się, że jeszcze na takiego trafię. Okropne jesteście, takiej ochoty mi narobiłyście, że maskara! Ja dzisiaj biorę tego Pana do sypialni, która chce potem?
Możesz później podesłać
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:35   #2645
alarunka
Wtajemniczenie

Wierzę, że będzie to lekiem na całe zło
Stary 2013-07-10, 22:40   #2646
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
takie wachania bedziesz miala nie przejmuj sie nimi
Właśnie biorę wszystko za bardzo do siebie...Potrafię płakać przez to,że jakaś laska da mu komentarz,bo wymyślam sobie w głowie,że pewnie z nią będzie za jakiś czas...Sama kopie sobie dołek...Boje się,że to źle się skończy
Stary 2013-07-10, 22:43   #2647
alarunka
Wtajemniczenie

Cheri, wiesz, że najlepiej odciąć się od portali? Potrzebny Ci urlop od tego i wszystkiego co przynosi dostęp informacji o nim.
Stary 2013-07-10, 22:44   #2648
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie biorę wszystko za bardzo do siebie...Potrafię płakać przez to,że jakaś laska da mu komentarz,bo wymyślam sobie w głowie,że pewnie z nią będzie za jakiś czas...Sama kopie sobie dołek...Boje się,że to źle się skończy
Skończy się to Kochana ale musisz sama tego chcieć i nie patrzeć i nie interesować się tym, co on robi i kto mu klika lubię to. W ten sposób będziesz tylko wariować, trzeba się odciąć zupełnie
Stary 2013-07-10, 22:45   #2649
_Mia
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny Coz mi pozostaje, położę się wcześniej i tyle ;P
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:48   #2650
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo... Albo chce jednego,albo tęskni za byłą,albo jest zwykłym chu***... Aż nie chcę się nowych poznawać.W ogóle te randki to największe dno...Poznawać siebie, gadać dużo itd...Chciałabym być od razu na etapie robienia głupich rzeczy i w ogóle... No ale Mam pewną koleżankę,chuda,duży biust,blond włosy,wyrazisty makijaż...Faceci gapią się na nią gdzie nie pójdziemy,a ja czuję się jak największa brzydula pod słońcem... Nawet uwagi nie zwrócą.Przy eksie tak nie było,przeciwnie..
Faceci są jak miejsca na parkingu: najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi
Jakbyś opisywała moją dobrą znajomą, może to ta sama? jak jestem sama to zdarza sie, że jakiś facet na mnie zerknie, ale przy tej koleżance nie mam szans i też czuję się gruba i paskudna. A to koleżanka ma sporą niedowagę, a ja wagę w normie.
Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała ,Gerarda Butlera :p mmm ciacho no

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gerard Ale ja bym wolała Michaela Buble
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg michael-buble2-300x201.jpg (11,3 KB, 6 załadowań)
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:49   #2651
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Ja już go wcześniej go ruch...am hahaha

Stary 2013-07-10, 22:52   #2652
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Skończy się to Kochana ale musisz sama tego chcieć i nie patrzeć i nie interesować się tym, co on robi i kto mu klika lubię to. W ten sposób będziesz tylko wariować, trzeba się odciąć zupełnie
Ale jak?Jak ja chce wiedzieć co kto mu pisze,ale przez to tracę dużo nerwów,gotuje się we mnie wszystko...Wtedy odechciewa się... Nie lubię kończyć związków,bo wychodzi,że to ja jestem ta zła i ta druga osoba ma łatwiej...Cholera
Alarunka ,to fakt,ale konto na tym portalu mam tylko dlatego żeby kontaktować się ze znajomymi.Aczkolwiek mój starszy brat nigdy nie miał konta na fb i powiedział,że nie będzie miał-a komu zależy na kontakcie to odezwie się na telefon...Coś w tym jest,ale wtedy pewnie 1 osoba na miesiąc napisze...
Stary 2013-07-10, 22:53   #2653
NoFood
Raczkowanie

Ze mna cos jest nie tak. Niedawno facet zostawil mnie po 4 latach a teraz chyba zostane porzucona po 3 tygodniach.
Stary 2013-07-10, 22:59   #2654
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Jakbyś opisywała moją dobrą znajomą, może to ta sama? jak jestem sama to zdarza sie, że jakiś facet na mnie zerknie, ale przy tej koleżance nie mam szans i też czuję się gruba i paskudna. A to koleżanka ma sporą niedowagę, a ja wagę w normie.
Haha możliwe Dziwne. Ja też jestem szczupła,ale ona mocno się maluje a ja mało...Podobno faceci wolą naturalne.Właśnie widać...
Stary 2013-07-10, 23:00   #2655
wycinanka85
Raczkowanie

jak dobrze, że mój eks nie ma konta na żadnym portalu społecznościowym - chociaż tutaj "mam spokój"
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 23:10   #2656
alarunka
Wtajemniczenie

Ja też mam spokój. Chociaż ma filmiki instruktażowe z firmy :| Ale znam je na pamięć więc do żadna nowość. Nie chcę tego ryja kłamliwego widzieć jak na tą chwilę. Chyba, że się pogorszy to w chwili załamki zerknę. Co do FB to prawda-kto się ma odezwać to się odezwie. Ja i tak mam ukryty czat, jak chcę to sama się do kogoś odzywam, a to służy mi do uczelnianych przyszłych spraw.
Ooo.. Michaela też uwielbiam! No po prostu rzadko mi się zdarza, że ktoś ma taki sam gust jak ja
I. no to co, że go wcześniej ruaaaś.. Może być z odzysku!

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Haha możliwe Dziwne. Ja też jestem szczupła,ale ona mocno się maluje a ja mało...Podobno faceci wolą naturalne.Właśnie widać...
Ja już nie wiem jakie wolą. Myślę, że potem w charakterze wszystko wychodzi. Myślę, że coś ze mną jest nie tak skoro trafiam na typów spod ciemnej gwiazdy.. Bo znowu tacy grzeczni mężczyźni mnie nie kręcą, a znowu tacy na mnie lecą albo totalne dupki.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Ja już nie wiem jakie wolą. Myślę, że potem w charakterze wszystko wychodzi. Myślę, że coś ze mną jest nie tak skoro trafiam na typów spod ciemnej gwiazdy.. Bo znowu tacy grzeczni mężczyźni mnie nie kręcą, a znowu tacy na mnie lecą albo totalne dupki.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Sorry, za spam
Stary 2013-07-10, 23:17   #2657
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam spokój. Chociaż ma filmiki instruktażowe z firmy :| Ale znam je na pamięć więc do żadna nowość. Nie chcę tego ryja kłamliwego widzieć jak na tą chwilę. Chyba, że się pogorszy to w chwili załamki zerknę. Co do FB to prawda-kto się ma odezwać to się odezwie. Ja i tak mam ukryty czat, jak chcę to sama się do kogoś odzywam, a to służy mi do uczelnianych przyszłych spraw.

Sorry, za spam
Ja tak sobie kopie dołek,że prawie codziennie oglądam zdjęcia wspólne...Masakra.Kiedyś nie było żadnych fb itd. i było o wiele lepiej.

Dokładnie, ta moja koleżanka miała teraz kogoś,to powiedział dla innej,że w ogóle z nią nie był,żę jest pusta i że się mocno maluje.Haha O to to!Ja tak samo.Ci ułożeni są nudni,a inni okazują się dupkami i weź traf ...
Stary 2013-07-10, 23:18   #2658
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez happy woman Pokaż wiadomość
Wszystko ładnie, pięknie, widywaliśmy się na każdy weekend, zawsze zakochani, idealna para, kłótnie raz na kilka mięsięcy. Jestem osobą nerwową, często najpierw powiem, a dopiero po ochłonięciu myślę. Wczoraj TŻ powiedział mi, że chce jechac na koncert hip-hopowy na 3 dni z kolegą. Oczywiście wkurzyłam się, powiedziałam mu że siostra opowiadała mi co się tam dzieje (była rok temu), są orgie i inne dwuznaczne sytuacje. Poszłam do domu i stwierdziłam, że przesadzam, zadzwoniłam do niego i przeprosiłam, powiedziałam, że nie mam nic przeciwko bo mu ufam. TŻ był zły, że nie mam do niego zaufania, że on chciał spokojnie porozmawiac a ja nie dałam nic sobie wytłumaczyc. 2 lata temu była podobna sytuacja, chciał jechac z kolegami na weekend nad jezioro, też się wkurzyłam. Teraz stwierdził, że nie ma sensu mieszkac razem, bo pewnie będziemy się kłócic i nie dogadamy się, że nie mam zaufania do niego, a on nigdy nie dał mi powodów ku temu. Powiedział, że mnie kocha ale nie chce byc ze mną
Nie wiem na ile obiektywnie piszesz, ale mi to wygląda na klasyczne wykorzystanie pretekstu do rozstania Mam alergię na "kocham, ale nie chcę / nie mogę z tobą być", to tylko mydlenie oczu. Wspólne zamieszkanie powinno być radością i ulgą dla związków na odległość. On chyba nie jest jeszcze na tym etapie co Ty...
Stary 2013-07-10, 23:26   #2659
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak sobie kopie dołek,że prawie codziennie oglądam zdjęcia wspólne...Masakra.Kiedyś nie było żadnych fb itd. i było o wiele lepiej.

Dokładnie, ta moja koleżanka miała teraz kogoś,to powiedział dla innej,że w ogóle z nią nie był,żę jest pusta i że się mocno maluje.Haha O to to!Ja tak samo.Ci ułożeni są nudni,a inni okazują się dupkami i weź traf ...
Tak. Ogólnie mam już propozycję związku od takiego faceta. Ułożony, kulturalny, włazi do tyłka za każdym razem, miły do przesady. No idealny, ale nie, nie. Dla mnie facet musi mieć własne zdanie. I być trochę niedostępny. Ale to zawsze źle się kończy dla mnie. A nie umiem zmienić swojego typu.
Stary 2013-07-10, 23:33   #2660
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Tak. Ogólnie mam już propozycję związku od takiego faceta. Ułożony, kulturalny, włazi do tyłka za każdym razem, miły do przesady. No idealny, ale nie, nie. Dla mnie facet musi mieć własne zdanie. I być trochę niedostępny. Ale to zawsze źle się kończy dla mnie. A nie umiem zmienić swojego typu.
Jakbym o sobie czytała...A potem dziwić się,że Ci "źli" mają nas gdzieś...Popierzone te związki i szukanie drugiej połówki...Koniec końców większość się rozchodzi a potem płacz i żałoba...Diametralnie zmieniłam podejście ale nic dziwnego...Świeżo po jestem.
Stary 2013-07-10, 23:44   #2661
_Mia
Zakorzenienie

Pewność siebie jest tu kluczowa Znam wiele kobiet mało atrakcyjnych patrząc przez pryzmat przyjętych w społeczeństwie "norm", które maja duże powodzenie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Jeszcze jedno. Moim zdaniem jest dużo pomiędzy "tymi złymi" a "tymi bez własnego zdania, którzy wchodzą w tyłek"
Tez nie lubię tych, którzy od początku za mną latają i próbują się przypodobać, ale typowych bad boyow unikam tak samo
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:29   #2662
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
Jakbym o sobie czytała...A potem dziwić się,że Ci "źli" mają nas gdzieś...Popierzone te związki i szukanie drugiej połówki...Koniec końców większość się rozchodzi a potem płacz i żałoba...Diametralnie zmieniłam podejście ale nic dziwnego...Świeżo po jestem.
Tak już jest, trudno. Też nie uśmiecha mi się wchodzić póki co w jakikolwiek związek..eh i ten ból Ciekawe czy kiedyś trafię na swojego
Stary 2013-07-11, 08:53   #2663
Marycha1977
Rozeznanie

no i mamy kolejny piękny dzień

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Pewność siebie jest tu kluczowa Znam wiele kobiet mało atrakcyjnych patrząc przez pryzmat przyjętych w społeczeństwie "norm", które maja duże powodzenie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Jeszcze jedno. Moim zdaniem jest dużo pomiędzy "tymi złymi" a "tymi bez własnego zdania, którzy wchodzą w tyłek"
Tez nie lubię tych, którzy od początku za mną latają i próbują się przypodobać, ale typowych bad boyow unikam tak samo
tak, zauważyłam że kobiety pewne siebie sa bardziej atrakcyjne dla facetow niż te atrakcyjne bez pewnosci siebie

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Ze mna cos jest nie tak. Niedawno facet zostawil mnie po 4 latach a teraz chyba zostane porzucona po 3 tygodniach.
e tam porzucona, nie pasowaliście do siebie poprostu. cierpienie tez bedzie krotsze bo 3 tygodnie to jeszcze nie zwiazek, to tylko zalążek. Także nie łam sie i szukaj dalej
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:22   #2664
ULAS787
Raczkowanie

Myśle ze mnie zdradza......

ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:32   #2665
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Potrafię płakać przez to,że jakaś laska da mu komentarz,bo wymyślam sobie w głowie,że pewnie z nią będzie za jakiś czas...
Powinnaś jej współczuć, kolejna będzie wysłuchiwała wyzwisk.

Cytat:
Napisane przez NoFood Pokaż wiadomość
Jak ma się rozpaść, to lepiej wcześniej, zanim jeszcze nie zdążyłaś się zaangażować na całego...ale i tak przykro, że nie wyszło

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Myśle ze mnie zdradza......
Skąd taki wniosek?
Stary 2013-07-11, 09:44   #2666
ULAS787
Raczkowanie

Wczoraj ktos dzwonił do niego jak był juz w domu. Odrzucił połączenie i powiedział , ze to jego ciotka, która męczy go telefonami a on nie chce z nią rozmawiać ( tylko ja widziałam nie raz jak ona dzwoniła ) i to nie była taka reakcja jak wczoraj. Serce tak mu walilo, ze aż brzuch mu podskakiwal.....a zaraz potem poszedł zapalić ....

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

I ze dzwoniła z innego numeru bo on jej nie odbiera i ze ten numer dzwonił 2 razy w niedziele dlatego on w weekendy wyłącza tel.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Kobiety..... Macie czasami coś takiego, ze podświadomie wiecie tylko staracie się to w inny sposób samym sobie wytłumaczyć ?????

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

A może to moja chora zazdrość ?

Stary 2013-07-11, 09:47   #2667
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ula, jeśli on raz już zajrzał w wątek, to chyba lepiej żebyś zmieniła nicka. Na Genowefa albo inna Hermenegilda :P

A w temacie który poruszyłaś...ten facet Ci ostatnio podpada na każdym możliwym kroku, ale sama napisałaś jakiś czas temu, że i tak nie odejdziesz od niego, więc...chyba lepiej sobie wmawiać, że wszystko jest ok.
Stary 2013-07-11, 09:54   #2668
ama09
Zakorzenienie

a ja kolejny dzień nie mogę sobie znaleźć miejsca..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:56   #2669
ULAS787
Raczkowanie

Usunelam cała historie z komputera w domu i wiecej przez niego nie wchodzilam na forum. Czytam Was codziennie ....teraz wyc mi się chce. Odejść to nie taka prosta sprawa po tylu latach . Zmienię nick.

Stary 2013-07-11, 10:00   #2670
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Usunelam cała historie z komputera w domu i wiecej przez niego nie wchodzilam na forum. Czytam Was codziennie ....teraz wyc mi się chce. Odejść to nie taka prosta sprawa po tylu latach . Zmienię nick.

nie prosta ale możliwa. ja myslalam ze juz to zrobilas bo dawnio Cie nie bylo. ech a Ty jeszcze sie meczysz...........

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
a ja kolejny dzień nie mogę sobie znaleźć miejsca..
wytrzymaj jeszcze troche, jeszcze pare dni no moze parenascie. potem bedzie juz lepiej........
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości