Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 23:40   #2131
I am Rock
lokalna gwiazda

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Aleosochozi? Tagi sa w deche, nic nie zmieniam, takie wymyslilam i tak ma byc!!!!!
No bo dziwią nas poglądy holenderskich pasożytów
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 23:49   #2132
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ja miałam buty zimowe ala spajs gerls ale były tak brzydkie że nawet nie znajdę ich w googlach
moja siostra też miała, ja bym po niej odziedziczyła, gdyby nie okazało się, że buty mają różne rozmiary

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
Ale mnie wtedy nie interesowały, teraz to już inna bajka. Tak, jak miałam dziesięć lat to w nosie miałam pamiątki i słodycze na wakacjach i nie było kupowanie rzeczy żadną atrakcją.
a nie pomyślałaś, że Twoje dziecko może być inne? Że czasy się zmieniły a ceny poszły w górę?

Ale temat był przewałkowany z góry do dołu, wyskoczyłam z tym jak Filip z konopi, bo miałam do nadrobienia parę stron.

Ale tak szczerze, ja nigdy nie byłam na koloniach, bo nas po prostu nie było na to stać i naprawdę zazdroszczę wszystkim tych przygód, tych wspomnień z kolonii.
Byłam na zielonej szkole, ale to nie było to samo- żadnych nowych znajomych, tylko te same twarze z klasy.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Dziwi mnie twierdzenie, że jak się pracuje w sklepie dajmy na to z kosmetykami to trzeba się super/hiper ekstra znać na produkcie który się sprzedaje. Owszem pojęcie ogólne trzeba mieć, ale wybitnych specjalistów w danej dziedzinie się nie spodziewam.
Miałam podobne przypadki, gdy pracowałam w sklepie obuwniczym.
Raz przyszła do mnie klientka, nie omieszkała wspomnieć parę razy, że wróciła z Hameryki i chce kupić buty, najlepiej skórzane i tego i tego kraju. Owszem wiem które buty sa ze skóry, ale jaki kraj jest producentem?

Mam plakietkę "uczę się" a klientka pyta mnie o skład tworzywa sztucznego w tym i tym obuwiu. Nie stoję na kasie, więc nie mam przeszkolenia z materiału (by móc jeszcze sprzedać jakiś odpowiedni środek), ale ja przecież MUSZĘ się znać. Najlepiej jeszcze jakbym uczyła się na pamięć czy rozmiar x z tego i tego fasonu jest jeszcze w sklepie i na magazynie

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
No bo dziwią nas poglądy holenderskich pasożytów
pijesz do Moniki?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:00   #2133
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Tja, a w spożywczym to musisz wiedzieć z jakiego kraju jest każdy produkt i do jakiego koncernu należy każda marka. I jaką paszę krówki jadły przed tym jak je na mięsko przerobiono.
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:16   #2134
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Dziwi mnie twierdzenie, że jak się pracuje w sklepie dajmy na to z kosmetykami to trzeba się super/hiper ekstra znać na produkcie który się sprzedaje. Owszem pojęcie ogólne trzeba mieć, ale wybitnych specjalistów w danej dziedzinie się nie spodziewam.
Jak mi nie powie to nie kupie. Krotka pilka. W kosmetycznym powinny czytac wizaz i kwc. Do cery takiej to, do takiej tamto. Slowo sls, toluen czy formaldehyd nie powinno byc obce.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:20   #2135
malootka
Zakorzenienie

Nie rozumiem ludzi, którzy próbują być fajni i zabawni na siłę.
malootka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:22   #2136
201604181004
Konto usunięte

Po co mi sprzedawczynie dzisiaj pół godziny spędziłam w rossmannie na skanowaniu kodów kreskowych xD
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:25   #2137
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Po co mi sprzedawczynie dzisiaj pół godziny spędziłam w rossmannie na skanowaniu kodów kreskowych xD

Po to by miał ci kto towar zeskanować na kasie I żeby ci zaproponowały kosmetyki w promocji.
Stary 2013-07-11, 00:26   #2138
201604181004
Konto usunięte

Po co xD są kasy samoobsługowe. A kosmetyki w promocji są zazwyczaj jakoś jaskrawo oznaczone xD
Stary 2013-07-11, 00:28   #2139
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Po co xD są kasy samoobsługowe. A kosmetyki w promocji są zazwyczaj jakoś jaskrawo oznaczone xD
W rossmanie są lasy samoobsługowe? Bo że w marketach są to wiem, ale korzystać nie lubię.
Stary 2013-07-11, 00:30   #2140
201604181004
Konto usunięte

Niee, nie ma, ale jakby wprowadzili to... to nie byłabym zadowolona bo ludzie tak wolno korzystaja z tych kas że to się w pale nie mieści
Stary 2013-07-11, 00:31   #2141
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
No jak, idziesz do babki, ona otwiera gebe, wyjezdza jej czytnik kodow i wszystko Ci mowi. W porzadnym sklepie przynajmniej.

Ja wole samoobslugowe bo szybciej kasuje niz kasjerki z racji doswiadczenia w tym zawodzie, ale niestety ludzie przede mna ich nie ogarniaja. Do tego one sie psuja i zawieszaja, te w tesco sa nie do zniesienia.
Stary 2013-07-11, 00:34   #2142
201604181004
Konto usunięte

O candycotton podzielam twoje spostrzeżenia.
Pamiętam że mój tata się pokłócił z kasjerką buehehe bo zamiast skanować kody normalnie to on ten skaner wziął bo tak mu było wygodniej, na co ona przyszła i go zrąbała bo się zaraz popsuje kasa, to on zrąbał ją że nie będzie jej uczył jak chce sobie papier zeskanować... takie są te kasy, ze ledwo dotkniesz już się sypią. i strasznie wolno myślą... procedura od zakończenia kasowania do zapłacenia jest długa, musisz powiedzieć ile siatek, czy na pewno tyle, jak chcesz zapłacić, wysłuchać instrukcji że banknoty wydawane są w kasie poniżej skanera....
Stary 2013-07-11, 00:37   #2143
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
O candycotton podzielam twoje spostrzeżenia.
Pamiętam że mój tata się pokłócił z kasjerką buehehe bo zamiast skanować kody normalnie to on ten skaner wziął bo tak mu było wygodniej, na co ona przyszła i go zrąbała bo się zaraz popsuje kasa, to on zrąbał ją że nie będzie jej uczył jak chce sobie papier zeskanować... takie są te kasy, ze ledwo dotkniesz już się sypią. i strasznie wolno myślą... procedura od zakończenia kasowania do zapłacenia jest długa, musisz powiedzieć ile siatek, czy na pewno tyle, jak chcesz zapłacić, wysłuchać instrukcji że banknoty wydawane są w kasie poniżej skanera....
Tesco pyta chyba 3 razy o karte lojalnosciowa. A w realu z kolei nie mozna tak leciec towarami bip bip bip jak na zwyklej tylko bip złootyy dziewięćdziesiąt dziewieć włóż toowar do koszyyka i zeskanuj następny artykuł
jak sie nie odczeka to sie kasa zawiesza i trzeba wolać asystenta.
Stary 2013-07-11, 00:40   #2144
201604181004
Konto usunięte

taaaaaaaaak straszne są te kasy, a jeszcze jak przed tobą jest ktoś kto nie ogarnia co się dzieje, że jak osiem razy machnie ten sam towar to się nabije, że trzeba czekać na autoryzację na alkoholach... etc
Stary 2013-07-11, 00:41   #2145
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też... Zaczęłam teraz pracę w sklepie spożywczym i trochę ręce mi opadają czasami. Pytania np. czy " aaaa psze paaaani czy te polędwiczki z kurczaka w tej panierce są pikantneeee????" Mówię nie wiem nie jadłam, na opakowaniu nie ma żadnej informacji, no zwyczajnie nie wiem. "łojejuolabogasratata jak pani może nie wiedzieć, pani sprzedaje pani powinna wiedzieć" I tak ze wszystkim, matko powinnam znać smak każdego produktu, który sprzedaje?

W ogóle myslałam, że matki "wszystkomisięnależy" to jakiś mit, bo nigdy nie miałam styczności z takimi sytuacjami. Jednak dzisiaj dostało mi się od takiej jednej za długą kolejkę w sklepie. Wtf w ogóle Zostałam opierniczona za to, że szanowna pani mama musi czekać aż zostanie skasowana a jest na urlopie macierzyńskim i w ogóle małe dziecko w domu a ja wredna mam innych klientów w sklepie Ma dziecko i ja powinnam to wiedzieć od razu i ją jeszcze zaprosić do skasowania jako pierwszą
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:43   #2146
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
taaaaaaaaak straszne są te kasy, a jeszcze jak przed tobą jest ktoś kto nie ogarnia co się dzieje, że jak osiem razy machnie ten sam towar to się nabije, że trzeba czekać na autoryzację na alkoholach... etc
Nabardziej ich przerasta 'wybrano platnosc karta, postepuj zgodnie z instrukcjami na terminalu'.
Albo opieraja sie o obudowe wagi, przez co waga wariuje i sie nic nie zgadza, znowu zwiecha.

Sayuri- na mnie sie w samolocie wyzywala ostatnio jedna bo ona z trojka malych dzieci, prosze wstac bo ja tu musze usiasc, prosze zrobic miejsce! Nikogo to oczywiscie nie wzruszylo XD sie bierze za mala doplata pierwszenstwo jak sie jest z dziecmi. A nie ze wchodza mi nagle stado ludzi i kazdy 'na dziecko'.
Nie wykupuja im biletow, bo do lat 2 nie trzeba, ale nie ogarniaja tez, ze to oznacza, ze w samolocie miejsca nie bedzie. No i tak to sie skonczylo, bo te loty do/z Jukej sa zawsze pelne po brzegi.
W pkp to samo, tylko ze w pkp mozna stac. A w samolocie, wez sie zapnij z dwoma dzieciakami (bo tyle przysluguje na osobe). Wez je zapnij. Tanie linie ostatnio takie ladowania funduja, ze ja dziekuje, kolejka gorska jest spokojniejsza.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-07-11 o 00:48
Stary 2013-07-11, 00:44   #2147
201604181004
Konto usunięte

TaaeahsaasE@#*$*@#$*!@#*$ )@4

stoisko mięsne w sklepie to jest chyba za karę. Dzisiaj stałam za piersiami z kurczaka
-a pani, ta ta kiełbasa, no ta, to ta z czego? a dobre to? a za ile? a jak wezmę dwie to ile? aa tyle, to nie , to jedną... no ale w sumie... no pani da tę mniejszą, tak tak tę tę, no no... no może być. ale chwila, tam jest sokołów, to może pani weźmie... a która lepsza? no to może trzy sokołowa... albo nie, dwie sokołowa i jedną olewnika. hmmm no...

jaaaa pierdzieeeeeeeeeeeeeeeeee eeleeeeeeeeeeeeeeee
Stary 2013-07-11, 00:49   #2148
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Stałam patrząc na wiatrak, licząc, że to internet się ładuje, stojąc w kolejce po fryty z orzechami....co jeszcze...aaa pasożytowałam o kasę . Nie pamiętam co jeszcze, bo życie trolla jest bardzo męczące . Aaa...jeszcze była kolonia...fajne czasy, ale człowiek stary, to już nie poszaleje .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 00:49   #2149
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:

stoisko mięsne w sklepie to jest chyba za karę. Dzisiaj stałam za piersiami z kurczaka
-a pani, ta ta kiełbasa, no ta, to ta z czego? a dobre to? a za ile? a jak wezmę dwie to ile? aa tyle, to nie , to jedną... no ale w sumie... no pani da tę mniejszą, tak tak tę tę, no no... no może być. ale chwila, tam jest sokołów, to może pani weźmie... a która lepsza? no to może trzy sokołowa... albo nie, dwie sokołowa i jedną olewnika. hmmm no...

Ty się ciesz że tylko kupujesz, a nie sprzedajesz na mięsie Podziwiam te panie za ich cierpliwość do klientów, ja to bym mięsem rzucała.
Stary 2013-07-11, 00:53   #2150
201604181004
Konto usunięte

Ja też. Wetknęłabym niektórym w japę pęk kabanosów. To jest nie do zniesienia.
Stary 2013-07-11, 00:55   #2151
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Ale to tylko na mięsie jest tak makabrycznie, na rybach jest spokojniej, na nabiale też nie ma takich scen. Może to instynkt krwi jakiś?
Stary 2013-07-11, 01:04   #2152
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:

No dokładnie tak to wygląda A w ogóle czemu ta kiełbasa taka droga, a z czym a jak, a dobre, a czemu pani nie jadła, nie ja jednak nie kupie jak taka droga, aaaa albo pani jednak zapakuje, niech pani bedzie ze kupie

Dobrze, że nie pracuje w mięsnym

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Sayuri- na mnie sie w samolocie wyzywala ostatnio jedna bo ona z trojka malych dzieci, prosze wstac bo ja tu musze usiasc, prosze zrobic miejsce! Nikogo to oczywiscie nie wzruszylo XD sie bierze za mala doplata pierwszenstwo jak sie jest z dziecmi. A nie ze wchodza mi nagle stado ludzi i kazdy 'na dziecko'.
Nie wykupuja im biletow, bo do lat 2 nie trzeba, ale nie ogarniaja tez, ze to oznacza, ze w samolocie miejsca nie bedzie. No i tak to sie skonczylo, bo te loty do/z Jukej sa zawsze pelne po brzegi.
W pkp to samo, tylko ze w pkp mozna stac. A w samolocie, wez sie zapnij z dwoma dzieciakami (bo tyle przysluguje na osobe). Wez je zapnij. Tanie linie ostatnio takie ladowania funduja, ze ja dziekuje, kolejka gorska jest spokojniejsza.
Masakra. Rozwala mnie to "bo ja muszę bo mam dziecko".
No racja w pkp jeszcze spoko, ale w samolcie kiepska sytuacja.
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 01:06   #2153
201604181004
Konto usunięte

Tak, chociaż na serach też wybrzydzają... plasterki za grube, za chude, ser za ciężki, za duże, za male, za śmierdzi, za mało śmierdzi itp
Stary 2013-07-11, 01:24   #2154
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

JA stalam za manówą 15 min jak ta wybierala ciasteczka dla psa. Dla kurde jego rodzina psa.
A moze te, a tamte jakie sa, a lepsze, a da pani tych troche, tamte dwa, tych trzy, a te to jakie, a tamtych tam jeszcze nie widzialam, a to ulamane, inne poprosze, a zczego ten krem, to tych tez.
Nie rozumieja, ze do kasy sie podchodzi i w ciagu 2 min nalezy odejsc, bo wiecej nie trzeba na skasowanie i zaplacenie. Do kasy sie podchodzi juz z towarem a nie myslec.

Za to jak na kasie siedzialam to we mnie rzucali towarami jak ceny nie doczytali albo rabat nie taki.
Stary 2013-07-11, 06:57   #2155
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
15-20 zł to za kilo mięsa chyba, w lidlu 0.5kg mielonego jest za 5zł teraz
Nooo, skoro 20 zl za kilo (a i nie kazdego, od 20 zl sie raczej takie w miare jadalne zaczyna), to 5 zl za 0,5 kg Cie nie zastanawia..? Ja bym sie bala jesc cos, co kosztuje 10 zl za kilogram, zwlaszcza ze to mielone, wiec miesa to tam pewnie za wiele nie ma. Rozumiem jesli Cie nie stac, ale chyba wolalabym wcale dziecku nie dawac miesa niz karmic je woda z sola, papierem toaletowam i chrzastkami...
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:21   #2156
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Jezu, jak mnie własna siostra wnerwia...

Wracam konkretnie zmęczona po pracy wczoraj, zrobiłam sobie jedzenie, wyciągnęłam piwko, wyłożyłam nogi na stół i mam wszystko w dupie. I nagle słyszę, że ona to w moim wieku to mogła jeszcze "pole zaorać", a tak w ogóle , to jej dziecko latało po domu i nie mogła się tak wyłożyć i odpoczywać.

No i co kurde ja mam niby zrobić? Natychmiast wstać i szorować wszystkie listwy szczoteczką do zębów, dać jej czekoladkę za zasługi dla świata, machnąć se trojaczki, żeby jakaś sprawiedliwość była na oświecie? Ja pierniczę...
O, to moja mama tak robi, też mnie to denerwuje. Albo powiedz jej, że cię np. kręgosłup boli... Odpowiedź: mnie w Twoim wieku to nic nie bolało.

Cytat:
No to mnie zadziwiłyście, bo imho 3zł dziennie na przyjemności to sporo dla dziesięciolatka, i tak sama więcej nie wydaje na swoje przyjemności. Córa jak w domu jest to tyle dziennie nie dostaje na pierdoły i jak dla mnie to ok. Przecież te 3zł dziennie to prawie stówka na miesiąc, a to jak dla mnie kwota dla dzieciaka sporawa, zwłaszcza w tym wieku. Picie zapewnione mają bez ograniczeń, rozrywki też bezpłatnie na terenie ośrodka, więc nie widzę żadnych powodów by miała dostać więcej na roztrwonienie na słodycze czy gazowane picie. A kasy nie doślę jak wszystko roztrwoni w przeciągu kilku dni.
Dla mnie jest różnica czy jestem w domu, czy jadę gdzieś na wakacje. W domu przez tydzień mogę nie wyjść i nic nie kupić, ale na wakacjach to nie bardzo...

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No ale dajcież spokój, dla dziecka takie wiochate pamiątki są atrakcją (dla mnie były bardzo dużą, te wszystkie figurki z ponaklejanymi muszelkami i przypinki i inne bzdury ), a jedna taka rzecz kosztuje koło 10 zł, to co, 1/3 swoich funduszy wyda ot tak?
Albo kamienie dopasowane do znaku zodiaku. Nie no, w czasach kiedy gofry nad morzem są po ok. 4 zł, lody poniżej 3 nie spadają to 30 zł na tydzień to mało.
Jak ja jeździłam na wycieczki to często mi coś zostawało(choć nie musiało) i zawsze wtedy oddawałam mamie. Lepiej tak, niż miałoby mi zabraknąć.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:24
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:23   #2157
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Opowiedziałam to TŻ-owi. Jego pierwsza reakcja: „To jak ten parkiet wygląda, że się kotu skojarzył?”
Hahaha

Cytat:
Ja sie juz naucyzlam, ze buty z nike przezyja 5 lat, addidasa 3 lata, pumy i reeboki mniej, ale tez dobrze. Adidasy z Deicha za 50 jakies 3 miesiace i sie podeszwa odkleja xD To ja przez rok wydam 200 zl na D albo kropelke, a tak najacze za 150 mam na wiele lat. Do tego mam skarpetki z pumy, jako jedyne sie dopieraja.
Kupilam tez spodnie dresowe z terranovy tanie, za 50 zl, podarly sie w calym udzie i to tak po obu stronach szwu XD ze tylko pasek ze szwem przechodzil przez wielka dziure. Kupilam teraz reeboki na probe, zobacyzmy co z tego wyniknie.
Ale balerin mam stado z colloseum po 30 zl.
Kocham Cię za tą informację, idę kupić

Cytat:
Ja pracuję w sklepie z kosmetykami i muszę wiedzieć o nich absolutnie wszystko. Nic nie poradzę.

Cytat:
Takie nowe hobby?

Cytat:
Tak, chociaż na serach też wybrzydzają... plasterki za grube, za chude, ser za ciężki, za duże, za male, za śmierdzi, za mało śmierdzi itp
Mój chrzestny potrafi poprosić o 30 deko sera krojonego, poczekać aż pani pokroi a potem mówi "tak grubo? cieniej proszę!"
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:25   #2158
cholernarejestracja
Copyraptor

I pierscionki zmieniajace kolor w zaleznosci od nastroju!
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:33   #2159
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Dobrze. Chwali się oszczędność.
Oby tylko Twoja córka dobrze się bawiła na wyjeździe i nie porównywała się innych/inni jej nie porównywali do siebie. Dzieci to dzieci jednak.
No. A dziecko często mnie powie mamie, że mu jednak było przykro, bo nie chce żeby mamusia była smutna.

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I pierscionki zmieniajace kolor w zaleznosci od nastroju!
W tamtym roku sobie taki kupiłam.

Ja miałam naszyjnik z oczkiem zmieniającym kolor. I z każdej wycieczki obowiązkowo pocztówka albo kilka, do tej pory tak robię.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:42   #2160
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10

Cytat:
CZasy keidy nie bylo offa tylko witamina B
Wychowalam sie w lesie i bardzo dobrze pamietam, ze moj tata zawsze mial "Autan".

Cytat:
Slowo sls, toluen czy formaldehyd nie powinno byc obce.
Zgadzam sie. Aczkolwiek nie wymagam bog wie czego.

Cytat:
Aplikacja mobilna KWC jest SUPER!

Cytat:
Niee, nie ma, ale jakby wprowadzili to... to nie byłabym zadowolona bo ludzie tak wolno korzystaja z tych kas że to się w pale nie mieści
Smiem zaprotestowac. Nie zawsze jest to wina ludzi, co zreszta dalej zauwazylas. Ostatnio kupowalam zarowke, waga jej "nie zauwazyla" i trzeba bylo wolac asystenta.

Cytat:
Może to instynkt krwi jakiś?
Dobre!

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
No racja w pkp jeszcze spoko, ale w samolcie kiepska sytuacja.
Ale to jak to jest w samolocie? Wiezie dwojke dzieci i przysluguje jej jedno siedzenie? I tak ma sie przypiac z dwojka dzieci ?

Cytat:
Za to jak na kasie siedzialam to we mnie rzucali towarami jak ceny nie doczytali albo rabat nie taki.
Zartujesz, prawda?

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Nooo, skoro 20 zl za kilo (a i nie kazdego, od 20 zl sie raczej takie w miare jadalne zaczyna), to 5 zl za 0,5 kg Cie nie zastanawia..? Ja bym sie bala jesc cos, co kosztuje 10 zl za kilogram, zwlaszcza ze to mielone, wiec miesa to tam pewnie za wiele nie ma. Rozumiem jesli Cie nie stac, ale chyba wolalabym wcale dziecku nie dawac miesa niz karmic je woda z sola, papierem toaletowam i chrzastkami...
Zgadzam sie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości