Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-11, 08:04   #2611
Renatka89
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Hej

ja też podziwiam ex (Tzn. ex z niektorymi kwestiami wychowawczymi sie nie zgadzam, hehe, ale mam nadzieje,ze sie tym nie urazisz, grunt, że Ty i twoj synek dobrze sie w tym odnajdujecie, zreszta kazda matka zna najlepiej swoje dziecko i jaka metoda bedzie najlepsza)

Moja ciąża była w 100% zaplanowana, chociaz urodziłam jako jeszcze 22 latka, wiec tez wczesnie jak na planowanie..
Ale mam poważne problemy ginekologiczne, wiedzieliśmy z TŻ że u mnie każda zwłoka moze spowodowac to,że zostaniemy bez dzieci.. a bardzo chcieliśmy miec razem dziecko Ja skonczyłam poki co tylko licencjat (tez juz jako mama), TŻ robi mgr, jest wojskowym- szkoda,że nie jakimś oficerem niestety hehe, ale zawsze to jakas pewna względnie praca i dajemy rade finansowo. Mieszkanie poki co wynajmujemy, ale to dlatego, że TŻ chce sie przeniesc do jednostek specjalnych, daleko od obecnego miasta, wiec nie ma sensu kupowac, tam kupimy, bo fundusze w połowie na to mamy, a reszta wiadomo-kredyt

Kylie, u mnie też dzis pomidorowa moja córa kocha tylko 3 potrawy wszystkie pomidorowe : pomidorówke, łososia w pomidorach i kasze/makaron z sosem pomidorowym. mogłaby to jesc 3 razy dziennie non stop Wybredna.. Wszystko oczywiście bez krowy musze dla niej przyrzadzac, a jak jem os na mleku krowy, czy jakas wołowinke to musze pokryjomu, zeby nie zachciała zakazanego dla niej i nie było jej smutno

Kitka- pokaz sie we włoskach, baaardzo mi sie takie fryzurki podobaja!

Dobra, pół nocy o moich włosach myślałam o 5 oglądałam wschod słonca przez okno i refleksja jedna: zostaje blond póki co

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Miałam jeszcze pytac blondyny czym podkreślacie brwi? Ale konkretnie, jesli cienie to poprosze o numerki itd. uwielbiam podkreślac brwi, miałam swoje typy kosmetykow przy ciemnych włosach a teraz mam problem
Stary 2013-07-11, 08:14   #2612
Ninedin
Zakorzenienie

A ja zgadzam się z ex

milka co tam u Ciebie?

Kylie u mnie dziś wreszcie przyjemny chłodek Po tych dusznych i upalnych dniach takie przyjemne orzeźwienie

Kitka też chcę zobaczyć fryzurę

Skarb fajnie wyszedł kolor, pewnie będzie się na początku brzydko zmywał, ale po 2-3 razach powinien "złapać" . Mimo wszystko uważam, że tamten blond był lepszy

Co to ja jeszcze miałam Wam napisać.....
Aaaaa - początkiem września będę wiedziała czy mam zapewnioną pracę na najbliższe 3 lata

W sobotę będzie u mnie fryzjerka to mi odrost machnie - tradycyjnie alfaparf Boję się robić coś innego Zresztą w kwestii kolorów to już się wyszalałam.

W poniedziałek mam wizytę u kosmetyczki, a potem jadę uzupełnić kosmetyki do włosów
Kupię to, co polecacie: Isane, Natei, Timotei do blondu z tą różą i Garnier goodbye damage i morelowego dla dzieci, a i może to avocado carite czy jak tam się to nazywa
Kylie "piskacza" Gliss Kur tego czerwonego miałam, teraz są nowe opakowania i jest różowy Poleciła mi go fryzjerka, jak miałam takie jakby gumowate, nie wiem, jak to określić. Pomogła mi. Nie wiem, jaka jest ta różowa, ale w sumie wydawać dwie dychy na spróbowanie to mi się nie uśmiecha.
Jeszcze olejek z Kallosa muszę kupić
Stary 2013-07-11, 08:39   #2613
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

ja też podziwiam ex (Tzn. ex z niektorymi kwestiami wychowawczymi sie nie zgadzam, hehe, ale mam nadzieje,ze sie tym nie urazisz, grunt, że Ty i twoj synek dobrze sie w tym odnajdujecie, zreszta kazda matka zna najlepiej swoje dziecko i jaka metoda bedzie najlepsza)

Moja ciąża była w 100% zaplanowana, chociaz urodziłam jako jeszcze 22 latka, wiec tez wczesnie jak na planowanie..
Ale mam poważne problemy ginekologiczne, wiedzieliśmy z TŻ że u mnie każda zwłoka moze spowodowac to,że zostaniemy bez dzieci.. a bardzo chcieliśmy miec razem dziecko Ja skonczyłam poki co tylko licencjat (tez juz jako mama), TŻ robi mgr, jest wojskowym- szkoda,że nie jakimś oficerem niestety hehe, ale zawsze to jakas pewna względnie praca i dajemy rade finansowo. Mieszkanie poki co wynajmujemy, ale to dlatego, że TŻ chce sie przeniesc do jednostek specjalnych, daleko od obecnego miasta, wiec nie ma sensu kupowac, tam kupimy, bo fundusze w połowie na to mamy, a reszta wiadomo-kredyt

Kylie, u mnie też dzis pomidorowa moja córa kocha tylko 3 potrawy wszystkie pomidorowe : pomidorówke, łososia w pomidorach i kasze/makaron z sosem pomidorowym. mogłaby to jesc 3 razy dziennie non stop Wybredna.. Wszystko oczywiście bez krowy musze dla niej przyrzadzac, a jak jem os na mleku krowy, czy jakas wołowinke to musze pokryjomu, zeby nie zachciała zakazanego dla niej i nie było jej smutno

Dobra, pół nocy o moich włosach myślałam o 5 oglądałam wschod słonca przez okno i refleksja jedna: zostaje blond póki co

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Miałam jeszcze pytac blondyny czym podkreślacie brwi? Ale konkretnie, jesli cienie to poprosze o numerki itd. uwielbiam podkreślac brwi, miałam swoje typy kosmetykow przy ciemnych włosach a teraz mam problem
brwi podkreslam cieniem z bell dostepnym w Biedronce nr niestety mi sie juz starł wiec nie wiem, tam sa dwa kolorki, jasny bez i braz bez rudych tonow, takze polecam, bo koszt to ok 6 zl wiec mozna sprobowac
o ten mam z brazem i bezem:http://iwaa.pinger.pl/m/14445180/bel...enie-do-powiek
Ja tez moge ciagle cos pomidorowego jesc wiec rozumiem Twoje dziecko
Mi sie lepiej w ciemnych podobalas Takia wyrazista i z charakterem byłas
Ale jesli nie czujesz sie gotowa na zmiane to absolutni nic na sile
Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
A ja zgadzam się z ex

Kylie u mnie dziś wreszcie przyjemny chłodek Po tych dusznych i upalnych dniach takie przyjemne orzeźwienie

Co to ja jeszcze miałam Wam napisać.....
Aaaaa - początkiem września będę wiedziała czy mam zapewnioną pracę na najbliższe 3 lata

W sobotę będzie u mnie fryzjerka to mi odrost machnie - tradycyjnie alfaparf Boję się robić coś innego Zresztą w kwestii kolorów to już się wyszalałam.

W poniedziałek mam wizytę u kosmetyczki, a potem jadę uzupełnić kosmetyki do włosów
Kupię to, co polecacie: Isane, Natei, Timotei do blondu z tą różą i Garnier goodbye damage i morelowego dla dzieci, a i może to avocado carite czy jak tam się to nazywa
Kylie "piskacza" Gliss Kur tego czerwonego miałam, teraz są nowe opakowania i jest różowy Poleciła mi go fryzjerka, jak miałam takie jakby gumowate, nie wiem, jak to określić. Pomogła mi. Nie wiem, jaka jest ta różowa, ale w sumie wydawać dwie dychy na spróbowanie to mi się nie uśmiecha.
Jeszcze olejek z Kallosa muszę kupić
U mnie tez chlodek, bo bylam pranie z balkonu sciagac w koszulce i po ramionach zmarzlam
A jesli moge zapytac to czym sie zawodowo zajmujesz? wkształcenie to wiem jakie masz, ale pracujesz w zawodzie, czy kompletnie inna branza?
Mnie teraz strasznie kusi ta 318 ale na bank z 12, z 9 sie nie odwaze...a mozesama nie wiem...
Ogladalam te psikacze ale jakos jak widze keratyne to mnie wstrzasai jeszcze prawie tak jak piszesz 20 zl...eeeee
Patrzyłam tez na psikacze z Biovaxu ale nie powalaja na kolana
chyba zostane przy tym serum co mam z Oriflame, choc to istana bomba silikonowa

Kawałek hybrydy mi odprysnał
i w dodatku mam juz wielki odrost
jeszcze jakbym skorki odsuneła to masakra by była

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:41
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:06   #2614
Renatka89
Zakorzenienie

kylie, ja siebie w ciemnych też lubie, ale.. z czerni do blondu schodziłam od listopada zeszłego roku, juz 4 raz w zyciu sciagnełam czern, starczy kombinowania, musze sie uspokoic Czarne to niemal moja natura wiec czułam sie okej i pewnie, ale też miałam dni paszteta nieraz bo blada jestem jak ściana (naprawde, kazdy podklad mi za ciemny), oczy podkrazone a przy dziecku to juz w ogole.. takze nie było idealnie haha Postanowiłam,że tym razem zadziałam spokojniej, na pewno przyciemnie (taki blond jak miała kiedyś Kim k. kochaaam), ale spokojnie..

z tych cieni uzywasz ciemniejszego rozumiem? Nie jest zbyt ciemny?

aj, widze, że cos sie doszukujesz u siebie dzisiaj czegos nie tak niepotrzebnie
Stary 2013-07-11, 09:10   #2615
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
kylie, ja siebie w ciemnych też lubie, ale.. z czerni do blondu schodziłam od listopada zeszłego roku, juz 4 raz w zyciu sciagnełam czern, starczy kombinowania, musze sie uspokoic Czarne to niemal moja natura wiec czułam sie okej i pewnie, ale też miałam dni paszteta nieraz bo blada jestem jak ściana (naprawde, kazdy podklad mi za ciemny), oczy podkrazone a przy dziecku to juz w ogole.. takze nie było idealnie haha Postanowiłam,że tym razem zadziałam spokojniej, na pewno przyciemnie (taki blond jak miała kiedyś Kim k. kochaaam), ale spokojnie..

Jeszcze wszystko mnie swedzi od momentu kiedy sie tak spieklam na sloncu i nawet w nocy przez sen dekolt drapie :sciana:
Ja tez mialam bardzo dlugo czarne wlosy, ale nawet do glowy mi nie przychodzi zeby do nich wrocic Nie moja bajka. max co moge przyciemnic to do poziomu 8 i na tym koniec, nawet do swojej natury 6 nie chce wracac
Co do cienia to uzywam najciemniejszego i dla mnie jest akurat, mam wyrazne i ładnie podkreslone brwi. jeszcze po nalozeniu przeczesuje je takim specjalnym grzebyczkiem i on zbiera ewentualny nadmiar cienia
a bo zapowiadam mi sie dzisiaj "marudny" dzien juz to czuje w kosciach

Jeszcze wszystko mnie swedzi od momentu kiedy sie tak spieklam na sloncu, nawet przez sen sie w nocy po dekoldzie drapie

Czas edycji: 2013-07-11 o 09:12
Stary 2013-07-11, 09:16   #2616
kitkulka
Zakorzenienie

Milka no nie da się ukryć, że powoli zacznę wyglądać jak dynia ale co mi tam, kocham mój brzuch i niech rośnie

Renatka ja niczym nie podkreślam brwi, nie lubię chociaż czasem może by się przydały wyraźniejsze, ale nie mam w tym wprawy więc nic nie robię chodzę tylko do kosmetyczki na regulację raz na 3 tygodnie i tyle

Kylie polej się kefirem, maślaną czy czymś na naprawdę bym się chciała spiec i zazdrochę mam jak mówicie, że się opalacie, ja za bardzo nie mogę, więc będę bladzioszkiem

Dziewczynyyy, mam sobie machnąć tak jak ma ta laska czy jak Ciara? Podobnie ale jednak inaczej i nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ab1988c100131f0451d2c1d1.jpg (64,2 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a28934d0abc111e290d522000a1fb852_7.jpg (46,0 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-07-11 o 09:17
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:20   #2617
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Milka no nie da się ukryć, że powoli zacznę wyglądać jak dynia ale co mi tam, kocham mój brzuch i niech rośnie

Renatka ja niczym nie podkreślam brwi, nie lubię chociaż czasem może by się przydały wyraźniejsze, ale nie mam w tym wprawy więc nic nie robię chodzę tylko do kosmetyczki na regulację raz na 3 tygodnie i tyle

Kylie polej się kefirem, maślaną czy czymś na naprawdę bym się chciała spiec i zazdrochę mam jak mówicie, że się opalacie, ja za bardzo nie mogę, więc będę bladzioszkiem

Dziewczynyyy, mam sobie machnąć tak jak ma ta laska czy jak Ciara? Podobnie ale jednak inaczej i nie wiem
jak dla mnie zdecydowanie to pierwsze foto z laska w ciemnych wlosach
wydaje mi sie,że ta w ciemnych ma jakby dłuzsze wlosy
Kefir to ja wlasnie pije, moze od wewnatrz pomoze

Czas edycji: 2013-07-11 o 09:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 09:22   #2618
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
jak dla mnie zdecydowanie to pierwsze foto z laska w ciemnych wlosach
Kefir to ja wlasnie pije, moze od wewnatrz pomoze
a taki fryz jest dobry dla pulchnej twarzy? bo wiecie, z dnia na dzień będę coraz większym pączkiem

aaaahaha no może, pij pij
Stary 2013-07-11, 09:37   #2619
Renatka89
Zakorzenienie

Kitka, Ty nic nie musisz podkreslac jak dla mnie, bardzo ładna z Ciebie kobietka
fryz bym brała 1- i wydaje mi sie ,że on wysmukla twarz.. ale ja sie nie znam w ogole
a znowu jakimś gigantem nie bedziesz, jestes bardzo drobna na start, mówie Ci z doswiadc zenia- mam wzrostu 170 i na start ważyłam jakieś 50kg.. na koniec ciazy jakies 76 a i tak w sumie miałam tylko gigantyczny brzuch i cycki spore dzinsy z przed ciazy wchodziły mi na uda i pupe tylko sie rzecz jasna nie dopinały ramiona i te sprawy bez wikeszych zmian, no pewnie ogolnie tez przytyłam, ale to sie nie rzucało w oczy, nie było źle

Kylie, serio czyms sie smaruj i ja tez zazdroszcze opalenia, mimo skutkow ubocznych ja to nie mam czasu nawet na godzine w spokoju gdzies usiasc na słoncu opalone mam tylko ramiona troche i rece od bluzek w czasie spacerow a nogi to żal pokazywac swiatu,, czysta biel
I zazdroszcze zdecydowania co do kooru włosów, ja mam zbgyt poryty łeb pod tym względem hha
Stary 2013-07-11, 09:40   #2620
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Kitka ja znalazłam jeszcze coś takiego, też podobny fryz tylko tutaj takie włoski w nieładzie ta dziewczyna ma
a Ciara ma podobnie, tylko krócej mi się dzisiaj fryzjer śnił

Kylie co taka maruda dzisiaj?

A wiecie co zaczęłam znowu ćwiczyć z chodakowską i już jestem po dzisiejszym treningu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz+new+25.07.11.jpg (51,9 KB, 65 załadowań)
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:43   #2621
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

A Kitka tylko jak będziesz szła do frynia to powiedz mu,żeby tył Ci zostawił dłuższy niż na tym foto co teraz wstawiłam, ja miałam takie i one wtedy strasznie się wywijają na zewnątrz od bluzek, sweterków czy czegokolwiek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 09:47   #2622
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:

ooo to witaj w klubie też jestem strasznym bladziochem i wszystkie ivory jakie próbowałam były za ciemne dopiero później koleżanka poleciła mi (tylko one z tego co pamiętam to mają inne troszeczkę opakowania - ale może mi się wydaje bo dawno się nie malowałam jak jest tak gorąco to mój podkład zawsze leży w szafie :/ ) ten :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1386.jpg (45,9 KB, 10 załadowań)
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:52   #2623
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Kitka ja znalazłam jeszcze coś takiego, też podobny fryz tylko tutaj takie włoski w nieładzie ta dziewczyna ma

Kylie co taka maruda dzisiaj?

A wiecie co zaczęłam znowu ćwiczyć z chodakowską i już jestem po dzisiejszym treningu
a jakie cwiczenia robisz ? bo ja też coś tam próbowałam ale mam słomiany zapał
Stary 2013-07-11, 09:54   #2624
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skarb90 Pokaż wiadomość
Laski chciałam Wam powiedzieć, ze już nie jestem blond.. dzisiaj przeżyłam szok... byłam w drogerii i tak sobie patrzyłam na farby spodobała mi się z Joanny naturalny blond 33 (pomyślałam, ze i tak migiem wymyje się w moich jasnych włosów). Ok, w domu nałożyłam mieszankę, przybrała ona niebieskiego koloru, po zmyciu się rozpłakałam, bo za 2 dni mam wesele znajomych, migiem poleciałam do sklepu i kupiłam palette permanent w kolorze 400 średni blond, uratowała mnie a tak się zawsze bałam Palette, włosy mięciutkie, nic nie wypadło, a uwierzcie mi, ze to co miałam na pewno nie zmyłoby się z głowy w ciągu tygodnia nawet...a obecny kolor mnie zachwycił, także żegnam się z jasnymi na jakiś czas..

- pierwsze zdjęcie , mniej więcej cos takiego mialam na głowie(to równiez inna użytkowniczka wizażu, która użyła tej farby, napisała, ze przez 2 miesiące zmagała się z tym kolorem i myła szamponem przeciwłupieżowym)

i na reszcie zdjęc moj obecny kolor

i mój wybawca
O mamuniu zakochalam sie Cudny kolorek

Renatka dziekuje i spoczko, przeciez kazda mama ma "swoje" metody wychowawcze i tak jak napisalas- najlepiej zna swoje dziecko, u mnie to co nieraz tu Wam opisuje sie sprawdza, mlody jest grzeczny, dobrze sie rozumiemy, wobec innych jak narazie tez jest bardzo mily. Buziaczki daje, czesc itp. zobaczymy jak bedzie dalej

W waszym wypadku dobrze ze sie zdecydowaliscie na dzidziusia, lepiej miec troche szybciej niz potem zalowac ze nie mozecie miec wcale Ja gdyby mi sie ciaza nie "przytrafila" dlugo bym sie pewnie nie zdecydowala, bo zawsze by bylo cos Zreszta nie wiem czy bym do tej pory z moim tz byla, mielismy takie przeboje ze to glowa mala, dopiero teraz od pewnego czasu wszystko nam sie ulozylo i zyjemy szczesliwie razem..

Paletki do brwi sa gotowe w naturze z essence i catrice np.

Cytat:
Ogladalam te psikacze ale jakos jak widze keratyne to mnie wstrzasai jeszcze prawie tak jak piszesz 20 zl...eeeee
Patrzyłam tez na psikacze z Biovaxu ale nie powalaja na kolana
chyba zostane przy tym serum co mam z Oriflame, choc to istana bomba silikonowa
Ja mam psikacza total repair, taki pomaranczowy, i moje wlosy sie z nim bardzo lubia, sa po nim wygladzone, fajniej sie ukladaja A kupilam go w kaufie za jedyne.... 6,49zl z tego co pamietam To byl jeden z lepszych moich lupow Zaluje ze nie wzielam tez tego do farbowanych bo byly

Cytat:
Tak, to prawda
nasza Ex mimo bardzo mlodego wieku nie jedna z nas przewyższa dojarzaloscia i odpowiedzialnoscia
Sama czesto jestem w szoku, jak opisuje swoje metody wychowawcze, jak sie opiekuje malym, do tego jeszcze ogarnia dom i co chwila cos nowego gotuje czy pieczeEx ma moje pełne uznanie
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Ex też podziwiam Twoją dojrzałość i zorganizowanie mi czasami jak dziś nie chce się nawet garów umyć
Dziekuje Wam dziewczyny Ale to tez nie jest tak ze ja jestem swieta krowa Teraz np w kuchni stoja talerze z wczorajszej kolacji bo z tz po jedzeniu poszlismy na gore ogladac tv zeby chociaz wieczor razem spedzic jak tz byl w pracy caly dzien, a ja jak zejde na dol z mlodym cos jesc to dopiero wtedy sobie kuchnie ogarne do porzadku Tez jestem czlowiekiem i tez mam nieraz lenia, zreszta moj synek na szczescie jest juz w takim wieku ze duzo rozumie i moge sobie sprzatac jak on sie bawi, albo gotowac obiad przy nim bo on siada kolo mnie i patrzy co robie albo czyms sie zajmuje sam. Gdy F byl mlodszy bylo ciezej zeby cos zrobic przy nim, bo male dziecko jednak potrzebuje duzo uwagi, trzeba mu dostarczac wszystkiego bo samo jeszcze nie jest w stanie np poprosic o picie, czy wziac zabawke z wyzszej polki. Kosmos jest jak dziecko zaczyna chodzic, wtedy trzeba miec oczy dookola glowy i pilnowac malucha, my tutaj mamy schody na pietro wiec tymbardziej, bo mlody nie byl na tyle "madry" zeby wiedziec ze moze spasc z nich Teraz to taki fajny wiek jest, bo chodzi ladnie, sam wchodzi i schodzi po schodach, jak cos chce to mi to w jakis sposob zawsze pokaze, i duzo juz rozumie, wie ze na talerzu i w kubku jest "si"dlatego nie lapie juz za nie gdy postawie na stole (a tak robil jak byl mlodszy i trzeba bylo bardzo uwazac zeby sie nie poparzyl). Jak wlaczam piekarnik albo cos gotuje tez slysze ciagle "si" Teraz powoli bedziemy uczyc sie nowych slowek, mlodego trzeba sadzac na n0cnik zeby zaczal sam tam sikac i bedzie super Lubie tez ten moment jak mowie do mlodego "Daj buzi" a on podbiega i usteczka nadstawia Tz sie smieje ze tak go uczylam tego az w koncu nauczylam

W ogole to powiem Wam ze takie male dzieci sa boskie, z nich sa takie agenty ze szok Moj np. jak slyszy muzyke to zaraz giba glowa i tanczy sobie tak fajnie, albo nieraz spod byka sie na mnie patrzy a potem sie smieje Kiedys jak byl mlodszy to byl maly czarus z niego, do mojej babci albo cioci zawsze sie usmiechal tak fajnie i glowe do gory zadzieral i oczy mruzyl, mam nawet filmik na aparacie na pamiatke

Milka kazda mama ktora kocha swoje dziecko jest dobra mama Jak jest milosc do tej malutkiej istotki to reszta przychodzi naturalnie, i zobaczysz ze sama od siebie bedziesz wiedziec co dla Twojego malucha bedzie najlepsze Poza tym to co sie robi dla dziecka nie da sie na nic przeliczyc, to wszystko jest bezinteresowne. Ja sie ciesze ze mam mozliwosc byc w domu z dzieckiem calymi dniami i widziec jak rosnie, to niesamowity "luksus" w tych czasach

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-07-11 o 09:58
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:57   #2625
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
a jakie cwiczenia robisz ? bo ja też coś tam próbowałam ale mam słomiany zapał
skalpel ja też,ale ostatnio zmotywowałam się, bo babka ode mnie z pracy ćwicząc i odżywiając się zdrowo schudła 12 kg, z 62 na 50. Zazdrość mnie wzięła i też ćwiczę
Stary 2013-07-11, 10:03   #2626
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Kitka, Ty nic nie musisz podkreslac jak dla mnie, bardzo ładna z Ciebie kobietka
fryz bym brała 1- i wydaje mi sie ,że on wysmukla twarz.. ale ja sie nie znam w ogole
a znowu jakimś gigantem nie bedziesz, jestes bardzo drobna na start, mówie Ci z doswiadc zenia- mam wzrostu 170 i na start ważyłam jakieś 50kg.. na koniec ciazy jakies 76 a i tak w sumie miałam tylko gigantyczny brzuch i cycki spore dzinsy z przed ciazy wchodziły mi na uda i pupe tylko sie rzecz jasna nie dopinały ramiona i te sprawy bez wikeszych zmian, no pewnie ogolnie tez przytyłam, ale to sie nie rzucało w oczy, nie było źle
dziękuję
ja mam 173 cm wzrostu i na starcie były 52 kg, teraz już 55 jak u Rodziców jestem to Mama mnie tuczy, Tata już na mnie tucznik mówi
ja portki noszę już z gumką w pasie TŻ mi innych nawet nie pozwala
w portki też wchodzę, ale też się nie
Cytat:
fajny fryz bardzo, ale chyba miałam coś podobnego wcześniej w marcu taką mniej więcej długość z przodu tylko tył dłuższy i ten tył dłuższy właśnie jakoś mi się też nie układał, więc to chyba i krótsze i dłuższe są złe

Cytat:
A Kitka tylko jak będziesz szła do frynia to powiedz mu,żeby tył Ci zostawił dłuższy niż na tym foto co teraz wstawiłam, ja miałam takie i one wtedy strasznie się wywijają na zewnątrz od bluzek, sweterków czy czegokolwiek
nie wiem już jak mam powiedzieć fryzjerce jak chcę ten tył powiem tylko tyle, żeby mi nie goliła, żeby kark był zakryty
Stary 2013-07-11, 10:04   #2627
exclusivee
Zakorzenienie

Kitka mam nadzieje ze zrobisz pierwsza fryzurke, jakos bardziej mi sie podoba dlugosciowo

Zapomnialam Wam powiedziec ze w koncu dorobilam sie swojej pierwszej spodnicy z eko skory W przyszlym tygodniu powinna u mnie byc O taka o zamowilam: http://allegro.pl/rozkloszowana-spod...373629242.html

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-11, 10:15   #2628
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
skalpel ja też,ale ostatnio zmotywowałam się, bo babka ode mnie z pracy ćwicząc i odżywiając się zdrowo schudła 12 kg, z 62 na 50. Zazdrość mnie wzięła i też ćwiczę
oo no to ja robię zazwyczaj te cwiczenia na płaski brzuch + jeszcze jakies 6 minutowe :d.

Ja własnie jem chipsy lays solone które popijam pepsi chociaz ostatnio staram się pic więcej wody i brać jakies owoce zamiast chipsow ale jak mam coś pod ręką to nie moge się oprzeć :/. Ja z wagą większych problemów nie mam bo waże 46 kg do wzrostu 156 cm ale chciałabym mieć taki sliczny płaski brzuszek + chciałabym się odżywiac zdrowo dla mojej cery

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kitka mam nadzieje ze zrobisz pierwsza fryzurke, jakos bardziej mi sie podoba dlugosciowo

Zapomnialam Wam powiedziec ze w koncu dorobilam sie swojej pierwszej spodnicy z eko skory W przyszlym tygodniu powinna u mnie byc O taka o zamowilam: http://allegro.pl/rozkloszowana-spod...373629242.html
Ex ! teraz to ja Cię chyba zabije ciągle się gapie w sklepach czy są jakieś promocje na te spódnice bo uwielbiam rozkloszowane a te skórkowe są takie sliczne a z kasą u mnie teraz krucho bo odkładamy z tz na wyjazd na mazury ale ona jest boska <3. Jak przyjedzie do Ciebie to wstawisz zdjęcia ?
Stary 2013-07-11, 10:20   #2629
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się podoba, tylko czy jakoś dziwnie nie będą mi się te dłuższe boki wywijać bo ja i moje zdolności..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 10:28   #2630
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
oo no to ja robię zazwyczaj te cwiczenia na płaski brzuch + jeszcze jakies 6 minutowe :d.

Ja własnie jem chipsy lays solone które popijam pepsi chociaz ostatnio staram się pic więcej wody i brać jakies owoce zamiast chipsow ale jak mam coś pod ręką to nie moge się oprzeć :/. Ja z wagą większych problemów nie mam bo waże 46 kg do wzrostu 156 cm ale chciałabym mieć taki sliczny płaski brzuszek + chciałabym się odżywiac zdrowo dla mojej cery

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Ex ! teraz to ja Cię chyba zabije ciągle się gapie w sklepach czy są jakieś promocje na te spódnice bo uwielbiam rozkloszowane a te skórkowe są takie sliczne a z kasą u mnie teraz krucho bo odkładamy z tz na wyjazd na mazury ale ona jest boska <3. Jak przyjedzie do Ciebie to wstawisz zdjęcia ?
Jasne ze wstawie zdjecia jak przyjdzie Pokaze ja w zestawieniu z litami moimi i bluzeczka good/bad z sinsay, nie moge sie juz doczekac

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
też mi się podoba, tylko czy jakoś dziwnie nie będą mi się te dłuższe boki wywijać bo ja i moje zdolności..
Kiteczko dobre ciecie i okragla szczota i bedzie super

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Moj F robi wlasnie przemeblowanie w pokoju, lozeczko przesuwa co chwile w inne miejsce

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-11, 10:28   #2631
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
oby, bo idę do nowej fryzjerki i jakby to Bunny powiedziała - już sram

Ex nie mów mi kurczę o swoim młodym, bo ja już się swojego nie mogę doczekać jak nie wiem co i zazdroszczę
śniło mi się dzisiaj, że ktoś podrzucił mi córeczkę "do testów", w wózku. Musiałam z nią pójść na spacer, przewijać, trzymać itp. i obok na ramieniu siedział mi taki duszek i mówił co chwilę: "źle! Nie tak! Nie umiesz tego zrobić! Jak sobie ze swoim poradzisz?" Masakra

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-07-11 o 10:30
Stary 2013-07-11, 10:28   #2632
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Mi ta spodnice tz zafundowal, tzn mam mu cos tam pomoc na weekend robic w zamian Jasne ze wstawie zdjecia jak przyjdzie Pokaze ja w zestawieniu z litami moimi i bluzeczka good/bad z sinsay, nie moge sie juz doczekac

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Super ja od kiedy weszły te spódnice i zobaczyłam ją u mojej byłej szefowej to poprostu się w niej zakochałam ale wszędzie w sklepach są po jakies 70 zł za 50zl to jeszcze bym kupiła :d ale 70 zł ?

Może ktoś widział gdzieś taką ? (w normalnym sklepie ? bo ja się boje takich zakupów przez allegro troche ;S )
Stary 2013-07-11, 10:29   #2633
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
hahah standard

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-11, 10:33   #2634
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
fajny fryz bardzo, ale chyba miałam coś podobnego wcześniej w marcu taką mniej więcej długość z przodu tylko tył dłuższy i ten tył dłuższy właśnie jakoś mi się też nie układał, więc to chyba i krótsze i dłuższe są złe

nie wiem już jak mam powiedzieć fryzjerce jak chcę ten tył powiem tylko tyle, żeby mi nie goliła, żeby kark był zakryty
powiedz,że chcesz tak, żeby ładnie się układał
czekam na efekty tylko zobaczę dopiero po pracy, chyba że wstawisz na insta bo nie wiem czemu ale w tej apce wizażu nie widzę zdjęć
Stary 2013-07-11, 10:35   #2635
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Super ja od kiedy weszły te spódnice i zobaczyłam ją u mojej byłej szefowej to poprostu się w niej zakochałam ale wszędzie w sklepach są po jakies 70 zł za 50zl to jeszcze bym kupiła :d ale 70 zł ?

Może ktoś widział gdzieś taką ? (w normalnym sklepie ? bo ja się boje takich zakupów przez allegro troche ;S )
Ja przez all wszystko praktycznie zamawiam, i przewaznie ciuszki sa fajne Ale wiem ze Bunny sie naciela wiec to roznie bywa...

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-11, 10:37   #2636
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz,że chcesz tak, żeby ładnie się układał
czekam na efekty tylko zobaczę dopiero po pracy, chyba że wstawisz na insta bo nie wiem czemu ale w tej apce wizażu nie widzę zdjęć
zobaczę co będzie na tej głowie, jak będzie się czym chwalić to nawet mmsa mogę Ci wysłać!

u mnie też nie widać, tzn. widać tylko takie z neta, ale zdjęć robionych przez nas - nie
Stary 2013-07-11, 10:38   #2637
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

fajna, ciekawe jak na żywo będzie wyglądać
Cytat:

aa to chudzinka z Ciebie ja mam 164 cm i obecnie ważę 57 kg
no chipsy i pepsi idealne dietetyczne połączenie
Cytat:

Ex nie mów mi kurczę o swoim młodym, bo ja już się swojego nie mogę doczekać jak nie wiem co i zazdroszczę
śniło mi się dzisiaj, że ktoś podrzucił mi córeczkę "do testów", w wózku. Musiałam z nią pójść na spacer, przewijać, trzymać itp. i obok na ramieniu siedział mi taki duszek i mówił co chwilę: "źle! Nie tak! Nie umiesz tego zrobić! Jak sobie ze swoim poradzisz?" Masakra
nie sraj zaraz będziesz po, a ja muszę czekać do soboty
i nie przejmuj się głupimi snami, na pewno ze wszystkim sobie świetnie poradzisz

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
zobaczę co będzie na tej głowie, jak będzie się czym chwalić to nawet mmsa mogę Ci wysłać!

u mnie też nie widać, tzn. widać tylko takie z neta, ale zdjęć robionych przez nas - nie
o to ja poproszę tego mmsa
no właśnie jak są linki to wtedy foto mi się wyświetla, a jak są wstawione to już nie nie dopracowali tej aplikacji
Stary 2013-07-11, 10:40   #2638
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde jaki sen Mi sie snilo na poczatku ciazy ze dziecko w wozku plakalo, zajrzalam a tam byl chlopiec No i na usg tez wyszlo ze bedzie chlopiec, mimo ze do czasu usg "czulam" ze bedzie dziewczynka

Kochana juz niedlugo Szybko zleci Ci ten czas, zobaczysz.

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-11, 10:42   #2639
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
nie sraj zaraz będziesz po, a ja muszę czekać do soboty
i nie przejmuj się głupimi snami, na pewno ze wszystkim sobie świetnie poradzisz

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

o to ja poproszę tego mmsa
no właśnie jak są linki to wtedy foto mi się wyświetla, a jak są wstawione to już nie nie dopracowali tej aplikacji
sny zawsze mam przed wizytą u ginekologa, stresa mam

nie dopracowali to fakt, ale do podczytania aby być na bieżąco daje radę, chociaż tyle

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
O kurde jaki sen Mi sie snilo na poczatku ciazy ze dziecko w wozku plakalo, zajrzalam a tam byl chlopiec No i na usg tez wyszlo ze bedzie chlopiec, mimo ze do czasu usg "czulam" ze bedzie dziewczynka

Kochana juz niedlugo Szybko zleci Ci ten czas, zobaczysz.
też na początku myślałam, że będzie dziewuszka dzisiaj pewnie się potwierdzi, bo bobas większy więc zobaczymy czy jego Wee Wee między nóżkami jest nadal
Stary 2013-07-11, 10:43   #2640
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przez all wszystko praktycznie zamawiam, i przewaznie ciuszki sa fajne Ale wiem ze Bunny sie naciela wiec to roznie bywa...
No :d i własnie tego się boje ja raz w życiu na allegro zamówiłam bluze (dawno to było) z uszkami taką i szmatka z niej była straszna :S. no ale jak ta twoja będzie ok to zmierzę się w pasie i zobaczymy czy są dla mnie rozmiary ;d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości