|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej
![]() ja też podziwiam ex ![]() ![]() Moja ciąża była w 100% zaplanowana, chociaz urodziłam jako jeszcze 22 latka, wiec tez wczesnie jak na planowanie.. ![]() Ale mam poważne problemy ginekologiczne, wiedzieliśmy z TŻ że u mnie każda zwłoka moze spowodowac to,że zostaniemy bez dzieci.. a bardzo chcieliśmy miec razem dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kylie, u mnie też dzis pomidorowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitka- pokaz sie we włoskach, baaardzo mi sie takie fryzurki podobaja! ![]() Dobra, pół nocy o moich włosach myślałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Miałam jeszcze pytac blondyny ![]() ![]()
#2612 |
Zakorzenienie
|
A ja zgadzam się z ex
![]() milka co tam u Ciebie? ![]() Kylie u mnie dziś wreszcie przyjemny chłodek ![]() ![]() Kitka też chcę zobaczyć fryzurę ![]() Skarb fajnie wyszedł kolor, pewnie będzie się na początku brzydko zmywał, ale po 2-3 razach powinien "złapać" . Mimo wszystko uważam, że tamten blond był lepszy ![]() Co to ja jeszcze miałam Wam napisać..... Aaaaa - początkiem września będę wiedziała czy mam zapewnioną pracę na najbliższe 3 lata ![]() W sobotę będzie u mnie fryzjerka to mi odrost machnie - tradycyjnie alfaparf ![]() ![]() W poniedziałek mam wizytę u kosmetyczki, a potem jadę uzupełnić kosmetyki do włosów ![]() Kupię to, co polecacie: Isane, Natei, Timotei do blondu z tą różą i Garnier goodbye damage i morelowego dla dzieci, a i może to avocado carite czy jak tam się to nazywa ![]() Kylie "piskacza" Gliss Kur tego czerwonego miałam, teraz są nowe opakowania i jest różowy ![]() Jeszcze olejek z Kallosa muszę kupić ![]()
#2613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ten mam z brazem i bezem:http://iwaa.pinger.pl/m/14445180/bel...enie-do-powiek Ja tez moge ciagle cos pomidorowego jesc wiec rozumiem Twoje dziecko ![]() Mi sie lepiej w ciemnych podobalas ![]() ![]() Ale jesli nie czujesz sie gotowa na zmiane to absolutni nic na sile ![]() Cytat:
![]() A jesli moge zapytac to czym sie zawodowo zajmujesz? wkształcenie to wiem jakie masz, ale pracujesz w zawodzie, czy kompletnie inna branza? Mnie teraz strasznie kusi ta 318 ale na bank z 12, z 9 sie nie odwaze...a moze ![]() ![]() Ogladalam te psikacze ale jakos jak widze keratyne to mnie wstrzasa ![]() ![]() Patrzyłam tez na psikacze z Biovaxu ale nie powalaja na kolana ![]() chyba zostane przy tym serum co mam z Oriflame, choc to istana bomba silikonowa ![]() Kawałek hybrydy mi odprysnał ![]() i w dodatku mam juz wielki odrost ![]() jeszcze jakbym skorki odsuneła to masakra by była ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 08:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
kylie, ja siebie w ciemnych też lubie, ale.. z czerni do blondu schodziłam od listopada zeszłego roku, juz 4 raz w zyciu sciagnełam czern, starczy kombinowania, musze sie uspokoic
![]() ![]() ![]() ![]() z tych cieni uzywasz ciemniejszego rozumiem? Nie jest zbyt ciemny? ![]() aj, widze, że cos sie doszukujesz u siebie dzisiaj czegos nie tak niepotrzebnie ![]()
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do cienia to uzywam najciemniejszego i dla mnie jest akurat, mam wyrazne i ładnie podkreslone brwi. jeszcze po nalozeniu przeczesuje je takim specjalnym grzebyczkiem i on zbiera ewentualny nadmiar cienia ![]() a bo zapowiadam mi sie dzisiaj "marudny" dzien ![]() ![]() Jeszcze wszystko mnie swedzi od momentu kiedy sie tak spieklam na sloncu, nawet przez sen sie w nocy po dekoldzie drapie ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Milka no nie da się ukryć, że powoli zacznę wyglądać jak dynia
![]() ![]() Renatka ja niczym nie podkreślam brwi, nie lubię ![]() ![]() ![]() Kylie polej się kefirem, maślaną czy czymś ![]() ![]() Dziewczynyyy, mam sobie machnąć tak jak ma ta laska czy jak Ciara? Podobnie ale jednak inaczej i nie wiem ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-11 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi sie,że ta w ciemnych ma jakby dłuzsze wlosy ![]() Kefir to ja wlasnie pije, moze od wewnatrz pomoze ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Kitka, Ty nic nie musisz podkreslac jak dla mnie, bardzo ładna z Ciebie kobietka
![]() fryz bym brała 1- i wydaje mi sie ,że on wysmukla twarz.. ale ja sie nie znam w ogole ![]() a znowu jakimś gigantem nie bedziesz, jestes bardzo drobna na start, mówie Ci z doswiadc zenia- mam wzrostu 170 i na start ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kylie, serio czyms sie smaruj ![]() ![]() ![]() ![]() I zazdroszcze zdecydowania co do kooru włosów, ja mam zbgyt poryty łeb pod tym względem hha ![]()
#2620 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() a Ciara ma podobnie, tylko krócej ![]() ![]() ![]() Kylie co taka maruda dzisiaj? ![]() A wiecie co zaczęłam znowu ćwiczyć z chodakowską ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Magda ;)
|
A Kitka tylko jak będziesz szła do frynia to powiedz mu,żeby tył Ci zostawił dłuższy niż na tym foto co teraz wstawiłam, ja miałam takie i one wtedy strasznie się wywijają na zewnątrz od bluzek, sweterków czy czegokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Renatka dziekuje ![]() ![]() W waszym wypadku dobrze ze sie zdecydowaliscie na dzidziusia, lepiej miec troche szybciej niz potem zalowac ze nie mozecie miec wcale ![]() ![]() Paletki do brwi sa gotowe w naturze z essence i catrice np. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogole to powiem Wam ze takie male dzieci sa boskie, z nich sa takie agenty ze szok ![]() ![]() ![]() Milka kazda mama ktora kocha swoje dziecko jest dobra mama ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-11 o 09:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 173 cm wzrostu i na starcie były 52 kg, teraz już 55 ![]() ![]() ja portki noszę już z gumką w pasie ![]() ![]() w portki też wchodzę, ale też się nie Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Kitka mam nadzieje ze zrobisz pierwsza fryzurke, jakos bardziej mi sie podoba dlugosciowo
![]() Zapomnialam Wam powiedziec ze w koncu dorobilam sie swojej pierwszej spodnicy z eko skory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie jem chipsy lays solone które popijam pepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Moj F robi wlasnie przemeblowanie w pokoju, lozeczko przesuwa co chwile w inne miejsce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
oby, bo idę do nowej fryzjerki i jakby to Bunny powiedziała - już sram
![]() ![]() Ex nie mów mi kurczę o swoim młodym, bo ja już się swojego nie mogę doczekać jak nie wiem co ![]() ![]() ![]() śniło mi się dzisiaj, że ktoś podrzucił mi córeczkę "do testów", w wózku. Musiałam z nią pójść na spacer, przewijać, trzymać itp. i obok na ramieniu siedział mi taki duszek i mówił co chwilę: "źle! Nie tak! Nie umiesz tego zrobić! Jak sobie ze swoim poradzisz?" Masakra ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-11 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() Może ktoś widział gdzieś taką ? (w normalnym sklepie ? bo ja się boje takich zakupów przez allegro troche ;S ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() czekam na efekty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też nie widać, tzn. widać tylko takie z neta, ale zdjęć robionych przez nas - nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no chipsy i pepsi idealne dietetyczne połączenie ![]() Cytat:
![]() ![]() i nie przejmuj się głupimi snami, na pewno ze wszystkim sobie świetnie poradzisz ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() no właśnie jak są linki to wtedy foto mi się wyświetla, a jak są wstawione to już nie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana juz niedlugo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dopracowali to fakt, ale do podczytania aby być na bieżąco daje radę, chociaż tyle ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
No :d i własnie tego się boje ja raz w życiu na allegro zamówiłam bluze (dawno to było) z uszkami taką i szmatka z niej była straszna :S. no ale jak ta twoja będzie ok to zmierzę się w pasie i zobaczymy czy są dla mnie rozmiary ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.