|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie od niedzieli
Ale raczej już mnie nie będzie do końca miesiąca
|
#3333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Ania cudne zdjęcia
![]() na blogu przeczytałam gdzie mieszkasz dokładnie w B. i powiem Ci, że w weekend byłam obok Ciebie
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Deli ja we wrzesniu, a teraz to już nie wiem, mam nadzieję że odbierze w końcu....
Nancy już buzia ładna ale dalej emolium smaruje. Na pleckach i w fałdkach ma pryszczyki, ale to potówki chyba
|
|
|
|
#3336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jak Ty wytrzymasz? ![]() A ja bym się z chęcią z Tobą zamieniła i też gdzieś wyjechała
|
||
|
|
|
#3337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
m juz tak mamy ze do wszystkiego przywiazujemy Bog wie jaka wage a chlop to prosta maszyna, jemu wsjo rawno byle jak najszybciej szczelic se pierwszego kielonka ![]() pogadaj z nim tsk szczerze od serca... slub zawsze mozna wziac pozniej skoro i tak macie cywilny Cytat:
![]() czekamy na fotke... teskno nam za fotkami takich maluszkow, bynajmniej mi ![]() a wlasnie - blogerko, gdzie obiecana fotka malej J.? ![]()
|
|||||
|
|
|
#3338 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
Dziewczyny, ale urosne przez Was ![]() Cytat:
Cytat:
![]() neti fajne fotki Nawet nie wiem kiedy moja bedzie miala tyle wlosow. Moim dzieciom pozno rosna wlosy niestety ![]() Ewik bardzo mi przykro Trzymam kciuki z calego serca, zebyscie sie dogadali i zeby sie Wasze stosunki poprawily ale jesli tak sie nie stanie to mysle tak jak dziewczyny - slub niczego nie naprawi Dziewczyny, kupilismy nowy materac, czuje sie jak nowonarodzona!
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko odnosnie siadania...
poniewaz jak doskonale wiecie bo zale sie Wam średnio co 3,5 min ze mlody nie siedzi i my z tym tematem daleko w czarnej ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() Kobito, Ty na serio powinnas sie zajac fotografowaniem zarobkowo. cudne zdjecia robisz! szkoda takiego talentu! z tego co pmietam to pisalas ze jestes niesmiala, ze nie masz odwagi itd... a moze dzieki temu przelamalabyc ta niesmialosc? poznalabyc nowym ludzi... zacznij od roziny, znajomych a fama szybko sama sie rozejdzie, nawet nie bedziesz musiala zbytnio sie reklamowac |
|
|
|
|
#3340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawde to zdjecia robie od niedawna, zarazila mnie tym inna mamusia (mama Gabrysi narzeczonego). Poznalysmy sie na takim watku jak ten i to ona mnie w to wszystko wprowdazila. Jak polece do Polski na wakacje to poprobuje porobic zdjecia wlasnie w rodzinie i wsrod znajomych, a tutaj niestety nie znam za duzo osob ![]() Moja Lila rwie sie do siadania, m.in. robiac wlasnie tak jak Kubus, ale tez jeszcze nie siedzi. Sama widzisz kochana, ze to przychodzi nagle, z dnia na dzien. Na pewno niedlugo nas zaskocza
|
|
#3342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do prób siadania to na mój rozum to jak najbardziej
|
|||
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedam wam jeszcze wczorajszego hita
![]() z Kuba bylam tylko raz na bioderkach, wszystko bylo ok, wpis w ksiazeczce jest, ze dalsza kontrola nie jest wymagana itd... no ale Wy chodzilyscie po 3/4 razy wiec se mysle, dla swietego spokoju mego zadzwonie i sie zapisze. moze uda sie jeszcze w tym roku ![]() po kilku dniach w koncu wczoraj sie dodzwonilam, mowie ze chcialam zapisac syna na kontrol a ta ze mna gada jakbym dzwonila po raz pierwszy... ![]() no to jej mowie ze my juz bylismy, ze niby wszystko jest ok ale mimo to chcialam sprawdzic te bioderka. a ta do mnie ze o takiej kontroli to decyduje lekarz a nie pani! nosz ku.wa mac! przeca nie chodzi mi o wymuszenie operacji na otwartym sercu tylko o kontrol bioderek! ja pier.ole, co za chore zasady w tym naszym kraju! no i nie moze mnie zapisac. czujecie to? skoro lekarz stwerdzil ze 4 miesiace temu wszystko bylo dobrze to na pewno tak jest! i takim ku.wa sposobem musze szukac bioderkolekarza prywatnie! |
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dzieć, to inaczej ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Swoją drogą dziwne to jest, że w jednym mieście jest kilka wizyt, a w innym jedna. Powinno być wszędzie podobnie, a nie jak im się podoba. Ja miałam dwie kontrole. Następna będzie jak mała zacznie siadać
|
||
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie, dzieki temu poznalabyś wiecej osob... przeciez takie zdjecia to zaden koszt dla Ciebie - w sensie zrobisz, obrobisz i oddasz na plytce do samodzielnego wywolania. narazie nie musi to byc zarobek, cenniejsze byloby nowe towarzystwo a nizeli te kilka funtow pomysl o tym... ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Ty piszesz o roznych miastach a u nas jest tak ze w jednej przychodni jest tylko jedna wizyta (akurat w tej mojej cycki opadaja normalnie! a ciekawe jakby tfu tfu okazalo sie ze z bioderkami jest cos nie tak to co wtedy? kto wzialby za to odpowiedzialnosc?
|
||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piszę się na sesję u Ciebie tzn nie ja a Wiktorek ![]() Nasze Dzieci z tego samego dnia i Wiktorek praktycznie już siedzi. Tzn chwieje się jeszcze ale wystarczy delikatnie go podtrzymać i siedzi. Nawet jeść chce na siedząco. O spokojnym leżeniu mogę pomarzyć
|
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W styczniu Gabi idzie do przedszkola (na cale 3h dziennie ) to bede miala troche wieksze pole do popisu, bo teraz przy dwojce maluchow to ciezko. Hmm tak sobie mysle, ze jak Lady tak wedruje i zwiedza to moze i do mnie dotrze ![]() Onaella, daj tylko znac kiedy bedziesz w okolicy
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-11 o 11:05 |
|
|
|
|
#3349 |
|
Rozeznanie
|
Mój od paru tygodni usiłuje usiąść z leżenia na plecach
generalnie on już nie leży tylko wiecie opiera się na dupce w takie "V", nogi i plecy ma w górze :P i się wścieka. Kurde, kopnijcie mnie! Miałam iść pohulahopować ( ) bo już mi zeszły siniaki z poprzedniego prasowanie czeka, a ja siedzę na kompie abu. W końcu posprzątaliśmy z tżtem! Zadzwonili wczoraj znajomi że wpadną, a u nas jakby tajfun przeszedł. Ja w takim bałaganie jak mam posprzątać, to się kręcę w kółko jak głupia i po jednej rzeczy wynoszę z miejsca na miejsce, wyobraźcie sobie że jak tż mi pomógł to w godzinę posprzątaliśmy całe mieszkanie |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam tylko raz na bioderkach ;o moze za malo? ale lekarz mi pow ze jest wszystko ok i juz nie trzeba..
|
|
#3351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha, ha, nie zdziwilabym sie jakby Lady ni z tego ni z owego wstawila do k. fotke z meneq tylko pozazdroscic ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Bosz, ja tez sie zbieram do sprzatania i jakos sie zebrac nie moge ale od jutra malz ma prawdopodobnie urlop to tez bedziemy dzialac w tym temacie szkoda ze wizyty poloznych sie skonczyly, tak to czlowiek przynajmniej mial jako-tako w chalupie ogarniete |
|||
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha <3 j
|
|
|
#3353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
bylismy wczoraj na tych zakupach i chcialam kupic mlodemu te chrupki kukurydziane.
no wiec poszlismy na ten "dzial" z czipsami a ze jest razem z pifskiem to wyobraźcie sobie jak pieknie wygladalismy tam razem we trojke z Kubusiem no i szukamy, szukamy - sa! ostatnia paczka! malo tego na samej samiutenienienieńkiej gorze ![]() se mysle - no tatus pokaz co potrafisz! a ten stoi i stoi i duma no to mu mowie Podskocz! a ze ta paczka tak wystawala na polowe wiec wystarczy ze by wyciagnal reke i po problemie. ta.............![]() jak sie rozpedzil, jak sie zamachnal, jak podskoczyl to jak dotknal ta paczke to tylko posunal ja bardziej w glab polki juz mialam wizje ze kupuje mlodemu lejsy cebulowe bo akurat byly obok, na wyciagniecie reki ![]() stoimy tak jak te dwie siroty i myslimy co tu zrobic. nagle patrzymy a niedaleko na polce lezy śrobokret
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
KOchana u nas to chwila i jesteśmy
![]() a tak poważnie to naprawdę zrobiłabyś nam sesję? Oczywiście nie za darmo ![]() zmykam na spacerek bo później przychodzi majster od pralki bo nam się zepsuła tydzień temu i nawet nie pytajcie ile prania się zebrało
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam rano na wizaż, bo chciałam was o coś zapytać i zapomniałam.... Chodzi mi o chrupki kukurydziane. Dałam małej wczoraj jednego i był szał. Dziś dałam też i znowu wsuneła z apetytem. No i moje pyt czy jest jakaś określona ilość ile modać jej tych chrupek??? Nie chodzi mi aby od razu całą paczkę, tylko czy mogę kilka w ciągu dnia czy tylko jednego?? Kupiłam te takie długie...
Kija udało mi się kupić 2 i 3 część rozlewiska w empik outlet za 9, 99zł/ szt.. Nie mieli tylko 1 części, ale w empiku jest za 20zł, więc niebawem kupię.. Wyjdzie mi taiej niż na all ![]() ![]() |
|
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twoj Tz zreszta tez Uwielbiam Was!
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Lady u meneq? Rozwalilo mnie to
Pstryczkowy TZ zreszta tez :P Ewik, wiem, ze TZ dziala Ci na nerwy, ale bez spokojnej rozmowy raczej sie nie obedzie... Tule ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

I czuję już zmęczenie tą sytuacją, mam go dość na dzień dzisiejszy 

nawet dnia nie możesz wytrzymać

Dziewczyny, ale urosne przez Was