|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
dla Julaska! Poprosimy o urodzinowa fotencje ![]() kurczaki, rzeczywiscie koniec swiata z t.! moj tez nie chce obiadkow juz zdobry tydz nie chce jesc, nie wiem o co kaman. wszystko inne je a obiadki bleeeeeee...cala - czyli co dzis masz na obiad? bo ja polowe sloiczka wolowina z jarzynkami, mniam, mniam
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczkowa, Meduzza, Little... u mnie też 3 kontrole bioderek
jedna właśnie po 3. miesiącu. Kolejną mam w sierpniu. I u mnie potrzebne było tylko skierowanie na 1. wizytę, na kolejne się umawiam bez. I to w ogóle jest zupełnie gdzie indziej, niż moja przychodnia... |
|
|
|
#3393 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo, dziwna sprawa to jest ![]() moj dzisiejszy półroczniaczek
|
|
#3394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten szpinak to chyba na deser zostawie
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Buziaki za 6msc dla Julaskowej Julaski
cmokas od cioci Kasi i Amelki
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Julaska.Moja też ostatnio nie chce słoiczków jeść kurczę.. Szybkie pytanie: zauważyłam, że jedna nóżka małej jest bardziej aktywna chyba, non stop nią rusza, uderza o łóżko, druga jest bierniejsza. Asymetria jakaś? |
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
kochany piękny Julasek
Smacznego
|
|
|
|
#3400 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurdę załamuje mnie ta Twoja teściowa i rodzina tż, te metody wychowania to ja nie wiem skąd oni biorą. Mam nadzieję że sytuacja z promotorką się wyjaśni i niedługo będziesz się bronic Cytat:
A może to jest właśnie kwestia tego, że zbliża Wam się ślub i oboje się stresujecie i każdy ma inną wizję tego no Ty byś chciała jak najlepiej i dbasz o szczególy a dla tż to może jest mało ważne a co innego go stresuje, ale może nie znaczy że mu nie zależy. Ja pamiętam u nas przed ślubem były straszne kłótnie,i jużmieliśmy się rozchodzic ale potem wszystko pięknie wyszło i jest jeszcze lepiej niż było. Mam nadzieję że u Was też się wszystko ułoży Cytat:
![]() Buziaki dla Boryska niejadka Cytat:
![]() Nie wiem czy nadrobie dalej bo Bąbelek zaczyna marudzić , ale staram się
|
|||||||
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane u nas po wczorajszym szczepieniu marud niesamowity. Dziś będę znowu czytać na raty.
Widziałam że coś o usg bioderek pisałyście-właśnie na wczorajszej wizycie pytałam pediatry dlaczego jeszcze do tej pory nas nie skierował. Odpowiedział mi że jak on nie widzi żadnych wskazań neurologicznych to nie wysyła na usg bo to nie ma żadnego sensu. Dopiero po roku czasu gdy dziecko zaczyna chodzić a zachodzi taka potrzeba (bo w tym czasie dziecko narażone jest na "zniekształcenia") to wtedy wysyłają na takie badania. I powiedzcie mi o co chodzi? U was po trzy badania a u mnie nie ma potrzeby?
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
o te łąpki to trza Szajopedie zapytac Cytat:
przebilas nas wszystkie, szacun!
|
|
|
|
|
#3403 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
A co do brzucha... Ja Ci moge wyslac pomarszczony, caly w rozstepach tak na pomniejszenie kompleksow ![]() Cytat:
|
|
#3404 | |||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Sto buziaków dla Julaska całej z okazji pół roczku
I wszystkiego najlepszego dla marsi fewciu odezwij się! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wagę i mam nadzieję że Kubuś ładnie spał w nocySuper,a Michaś jaki zaciesz ma ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41729344] My po neurologu ![]() Powiem tak, kobieta w porządku, chociaż dupy nie urywa z poważnie chorym dzieckiem raczej bym do niej nie szła, jakoś... nikt o niej nie słyszał (podkreślam, rzut beretem od mojej pracy przyjmuje, co kogo wczoraj pytałam stamtąd, w tym rodzica dziecka neurologicznego to cisza), no ale - ogólnie jest ok, lekka asymetria faktycznie, lewa strona słabsza, gdyby nie niechciej ruchowy to nawet nie do korygowania rehabilitacyjnego. Odruchy wszystkie ok, stwierdziła, że słowo "opóźnienie ruchowe" to za dużo, no ale powiedzmy, że coś tam jest, że dobrze że reh. jest bo faktycznie mogłaby chociaż na te boki się kulać. I wysunęła pomysł, że tu wszystko na raz zadziałało hamująco - i być może charakter dziecka, i waga (bo żeby sama waga to nie, aż taka duża Dorcia nie jest), i ulewanie - mówi, że dziecko mądre, kontaktowe i bardzo możliwe, że już sobie pokojarzyła, że ruch = ulewanie = nieprzyjemność. No to ogranicza ruch. Powiedziała, że JAKBY co to za 3mce kontrola, aczkolwiek uważa, że dużo wcześniej wsio się wyrówna i się nie zobaczymy, odetchnęłam.[/QUOTE] Cytat:
gratulacjeCytat:
Siłowi nie trzeba.Cytat:
Cytat:
Cytat:
te chłopy....Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ufff nadrobiłam...lecę do klubu.
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
czy wasze dzieci drapią wszystko? Hania np. podczas jedzenia skrobie mnie po plecach. normalne to?
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
drapie mnie. a mówiłam co robi przy zasypianiu? łapie mnie za twarz (zreszta kogolwiek kto go usypia) i najchętniej za nos, do nosa a już najgorsze że pazurami za wargi łapie. Boli to i niekiedy już wkurza bo oddechu człowiek nie może złapać.NIe wiem dostymulowuje się?
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy Wasze maluszki jadly juz fasolke szparagowa? bo ugotowalam wczoraj zupke i wrzucilam dwa strączki ;p
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i skrobie po wszystkim.A wczoraj zaczęła coś rzuć w buzi śmiesznie to wygląda
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj w tv Diabel ubiera sie u Prady achhhh wreszcie sobie obejrze cos w tv;p od miesiąca nic nie ogladalam xd
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-07-11 o 15:11 |
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dziewczyny ci do bioderek...u nad jest pierwsza wizyta ta cgi niby tresna zrobić chyba do 6 tygodnia
I potem jak jest ok..to za jakis czas druga żeby sprawdzić. my mieliśmy coś nie tak..i mieliśmy co 6 tygodni kontrole..łącznie 3 razy (ostatni raz 20 czerwca chyba)..wszystko się naprostowalo...więc teraz to już jakoś przy chodzeniu się idzie znów..ale to w inne.miejsce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Illusion..a może wyślesz mi na maila? :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3413 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
robię zupki dla młodego i nadrabiam powoli nie chce mi się jechać na to wesele w sobotę nie ma poprawin ,ale i tak mamy tam nocować i to już w ogóle przestało mi się podobać; nie wiem czemu, ale wolałabym ten weekend z TŻ i młodym spędzić w domu i na spacerach; jakaś aspołeczna się zrobiłam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przechlapane masz z tą teściową normalnie, strach dziecko zostawić ![]() a co do badań, to tak sobie pomyślałam, że może jakiś treser psów albo weterynarz jakiś zna kogoś, kto coś wie......itd. Cytat:
![]() w piątek przed weselem tak się pokłóciliśmy o pierwszy taniec, że obrażeni poszliśmy spać ![]() także może u Was o to chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Filip też nie siada, a dużo młodszy od Kubalka nie ejstCytat:
u mnie jakby jeszcze echo zaczęło hulać po łazience, to by mnie zabiło, bo taką małą klitę mamy ![]() Cytat:
|
|
#3414 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dziewczyny, zauważyłam, że Ola przekreca sie na brzuszek tylko przez lewe ramie. Przez prawe nigdy. I jak położę koło niej coś po lewej stronie to sie męczy, próbuje obrócić, ale nie skuma że przez prawe można. Czy to źle?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, może i bym się nie martwiła gdyby jadła porcje odpowiednie do swojego wieku, ale ona je 70-100 ml. I jak zje 70 ml i nie chce jeść przez 3-4 godz to mnie to dziwi i martwi
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3418 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
no moje oko to na bank chce siąść!
Cytat:
Co do bioderek to i ja z Mazowsza i też jedno usg tylko mieliśmy w 4 miesiącu Cytat:
Blog to bardzo dobry pomysł. Powinnaś jeszcze sprzedawać swój humor na allegro ![]() Cytat:
Super wypoczynku Ci życzę Marsi wszyyyyyyyystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń no i standardowo dużo dużo gorącego i namiętnego seksu aż do śmierci ! Cytat:
![]() Brawa dla Julaska ![]() Cytat:
Cytat:
Nadrobione
|
||||||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
ale tak nic nic nic?
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
No chyba, że naprawdę długo by to trwało. Ja akurat mam wizytę 5 sierpnia u neurologa i jak do tego czasu nie zacznie się obracać w dwie strony to zapytam o to.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

)
klask i:
juz zdobry tydz nie chce jesc, nie wiem o co kaman. wszystko inne je a obiadki bleeeeeee...
jedna właśnie po 3. miesiącu. Kolejną mam w sierpniu. 

cmokas od cioci Kasi i Amelki 

ja już z następnej wypłty mam rozporządzone pieniądze na ikee
czemu to takie drogie wszystko :/
tylko leżała na plecach i się śmiał do niej i wyciągał ręce do okularów, a zabawki miał gdzieś
taki straszny płacz pełen rozpaczy i poszukiwania pomocy
te chłopy....