![]() |
#2641 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
Cytat:
![]() A Klaudusi może spinki jakieś kup ![]() ![]() ![]() I dziękuję w imieniu Sarci ![]() ![]() Tysiu, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
... widzę że to zapobiegawczo nerki leczą co nie którzy
![]() ![]() Moja Wera chyba wraca do formy ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Tysiak ale fajna foteczka taka wesolutka i kolorowa. Jaka Wera uśmiechnięta.
A to moje dzisiejsze zdobycze fotograficzne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki dziękuję za komplementy
![]() ![]() Krokiety pożarte przez jamochłony, ale pyyyszne wyszły ![]() Lora śliczna Twoja córcia ![]() Justynko rocznicowe życzonka i buziaki ![]() Wera i Nicolka też śliczne oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Nituś pomimo że Wera waży wiecej od twojej Nikolki to cały czas wydaje mi sie większa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Raczkowanie
|
*lora* moj Olinek w niedziele na dzialce tez sie dossal do butelki z piwem, a jak mu zabralismy to nam stekal i stekal
![]() ![]() ![]() U nas ok, w pracy tez fajnie, siedze juz przed okienkiem i przyjmuje wnioski ![]() najgorzej jst jak rpzychodza alkoholicu na kacu i wtedy poprostu oknaa na rozciez ![]() Oliwierowi juz prawie sie udaje za kazdym razm podniesc do siadu, ale cos ostatnio cienko mu wychodzi przekrecanie sie na brzuszek i odwrotnie, wiec musze go poduczyc ![]() Powiedzcie mi, pierzecie swoim maluchom jeszcze ciuszki z proszka dla niemowlat, czy juz w normalnych?bo nie wiem czy dalej kupowac, czy sprobowac w normalnym, niektorzy juz tak robia. ale ja wole sie zdac na Was ![]() pozdrawiamyyyyyyyyyyy, kurna nie moge sie odczytac jeszcze, ale postaram sie nadazac |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Tysiak - wedlug moich spostrzeżeń to rzeczywiście moja nicola ma wyrażnie zarysowane brwi, i ostatnio mało przybrała na wadze za to ją wyciągło na długość. Toolos ja ciągle piorę małej ciuszki w Lovelli - jakoś boję się przejść na inny proszek bo zaraz po urodzeniu nicola miała straszną wysypkę po ciuszkasz szpitalnych. Nie wiem może jak chcesz przejść stopniowo to spróbuj od pościeli i ciuszków wierzchnich a body i koszulki pierz jeszcze w delikatnym poroszku. A mimo wszystko płukaj jeszcze w sensitivach. Mam prośbe wklejam foteczki i dziewczyny powiedzcie do kogo jest Nicola podobna?? Edytowane przez Nita6 Czas edycji: 2007-04-18 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
Nita, na moje to Nicolka do ciebie podobna (no bródki macie takie same
![]() ![]() Ale minkę na tym pierwszym zdjęciu to ma identyczną jak tatuś... czyżby uroda mamusi a charakterek tatusia? ![]() ![]() My z Martusią też dziękujemy za komplemenciki ![]() ![]() ![]() Tysiu, słodkiego uśmiecha upolowałaś ![]() Do piwek też się przyznaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to Nikolka cała mama z buźki
![]() ![]() ![]() ... no i kto to ma przystojnego męża ![]() ![]() Toolos co do proszku to zalezy jakas delikatną skórę na Oli, ja na poczatku prałam w Jelpie, ale w paczce ze szpitala dostał próbke Lovelli i od tej pory tylko jego kupuje. Jelp jak dla mnie był bez zapachu "jakis taki nie ten tego" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A, i jak np jak piorę w Lovelli to nie uzywam żadnych płynów do plukania ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Laseczki tyle czytania. No wiecie co !!!!!!!!!! Jeden dzień nie zaglądam tu a juz czyta pełno a oglądania to już wogóle. I to jakie oglądanie. Same cudności kipią z monitora. No coś wspaniałego.
toolos ja juz wypróbowałam na pierwszej córce i piore w normalnym proszku. Kamili taki stosowałam od czwratego mies a Emilce od samego początku. Będzie to taka kurcze reklama ale piore w Persilu Sensitiv. Sprawdza się ![]() Wydaje mi się że tylko wyjątkowe alergiki moga mieć jakieś problemy, lub jeśli coś kiepsko będzie wypłukane. A moje dziewczyny dziś szczęśliwe bo prababcia je odwiedziła więc obie szalały. Wczoraj biedne same musiały sobie spacerek zaserwować ![]() Kurcze tatinka mi porwali ![]() Spokojnej nocki życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim - do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest w kolorze bardzo delikatnego ecru, szeleczka na jedno ramie i juz od samej góry zaczynają się marszczenia, poniżej bioder są już takie nakładające się warstwy. Ja takie suknie nazywam "włoskie lody". No jakbyś wziął i z automatu wycisnął. Jedyne co mi się w niej podoba to dobrze zrobiony tren, który albo można podpiąć albo założyć na palec i pofrywać w tańcu ![]() Pogoda dziś u nas kiepska. Na termometrze mam 6 stopni ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zadomowienie
|
Ja piore w persilu od początku bo w Niemczech nie ma proszków dla dzieci. Ostatnio zaczełam płynu troszke dolewać.
Nikolka raczej do mamy podobna ![]() Moje małe jest potworem. Wynosili w Polsce a teraz ja mam przechlapane.Cały dzień na rękach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za zyczonka
![]() ![]() ![]() Ja tez caly czas piore w Jelpie i tez juz sie zastanawialam czy nie sprobowac wyprac w zwyklym proszku, poczekam az skonczy mi sie opakowanie i moze sprobuje ![]() Kiciamala ja mam to samo po week ![]() ![]() ![]() ![]() Myszka u nas tez zimnica i w domku sobie siedzimy ale przynajmniej zrobilam pranko i prasowano ![]() ![]() Nita ja w ogole nie umiem okreslac u dzieci kto do kogo podobny wiec nie bede strzelala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2660 |
Rozeznanie
|
Nita ale z Was piękna para!!! Nicolcia Twoja kopia, tak mi sie wydaje
![]() Toolos niezłe towarzystwo ma Twój synek ![]() Ale ja mam dzisiaj jakiś dół, chyba ta pogoda mnie dobija. Przysypia mi się i już drugą kawę piję i nic jeszcze nie zrobiłam, a tu ob \iad trzeba przygotować i zebranie u Kuby po południu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
Pisze dalszy ciag bo przed chwila uslyszalam pppppppprrrrrrrrrrrrr.... i poszla kupa
![]() ![]() Nita a maluda taka sliczniutka jak Wy w dniu slubu ![]() Tysiu ale Werunia zabojczy usmiech strzelila.Moj jak widzi czerwone swiatelko przy aparcie to jakby zapominal ze trzeba sie usmiechnac ![]() Toolos no ladnie ladnie tak dzieci rozpijac ![]() Linijko nie wybacze tych pozartych krokietow ze sie nie podzielilas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę do kuchni, bo się smażą kotleciki, miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zadomowienie
|
Ja piore w delikatnym proszku bez enzymow i piore w tym samym nasze ciuchy. A wlasciwie to piore nasze ciuchy i malej razem.
A pogode mam przecudna i musze siedziec w biurze :-/ Ale wczoraj zobaczylam (w koncu ![]() ![]()
#2664 |
Rozeznanie
|
Ejva
![]() ![]() ![]() Filip raczkuje na całego, staje już przy czym się da, łóżeczko trzeba było skręcać, bo całe rozklekotane od szarpania "w tę i spowrotem" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zadomowienie
|
A co tu taka cisza???
![]() ![]() Mikus wlasnie padl a mial problem bo juz byl tak zmeczony ze nie mogl zasnac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Rozeznanie
|
Justyś fajnie, że zakup udany i MIkołaj zadowolony.
Mój Filip też w koncu padł, ale się naszalał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
Linijka
![]() ![]() ![]() ![]() zaczynam rozumieć określenie "Wyrwać sie jak Filip z konopii" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
Ja sobie siedze cichutko i nadrabiam wszystkie zaleglosci
![]() I wlasnie widzialam Filipa stojacego ![]() ![]() A pobyt w Polsce byl tak fantastyczny ze heh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tesciowa musze powiedziec tez mnie (nas) rozpieszczala, ciasta, smakowitosci, wszystko pod nosek podstawione ![]() To moze kilka zdjatek a co tam ![]()
#2669 |
Rozeznanie
|
Tysiu Filip ma nogi jak panie z obrazów Rubensa, tzw rubensowskie kształty
![]() Też się dziwie, że takie to grubaśne a rwie się do łażenia i stania i psot ![]() Ejva nie ma to jak napracować się jęzorem, tylko my kobiety wiemy ile to sił wymaga ![]() A Joasia piękna i te oczka piwne... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Wtajemniczenie
|
Linijko u dziecka te "rubensowskie kształty" są bardzo fajne, takie pączuszki
![]() Moja Wera nie bez powodu przerosła stasze koleżanki i tatuś ja nazwał Pacynka, a je tylko cysie, oto dowód:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.