|
|
#451 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaluje, ze nie kliknelam na % kolorowego Jacobsa, byly tylko po £15 Mam paczke z wczoraj Sukienka czerwona, podejscie drugie do rozmiaru S - pasuje! W takim razie tamta musiala byc zle uszyta
|
|
#453 | ||
|
batonik
|
Cytat:
A myślałam że jak koszula dojdzie, zamawiana nieco później ale do domu, to i dojdzie do sklepu.Cytat:
|
||
|
|
|
#454 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny zamawwiałyscie coś z zary onlina podczas wyprzedaży? ile się czeka na wysyłkę? ja zamówiłam we wtorek (9.07) i wczoraj dostałam maila że wysłane. Kiedy mogę spodziewać się paczki? myślicie że do wtorku dojdzie???
|
|
|
|
#455 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
Przesyłka od nadawcy ZARA E-COMMERCE zostanie doręczona przez firmę TNT Express i tam jest napisane w jaki dzień powinnaś się spodziewać kuriera. Do sklepu to nie wiem..
|
|
|
#457 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
Pytanko:
http://www.pudelek.pl/artykul/56719/...cademian_girl/ są te sukienki aktualnie w Zarze? |
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
no mam nadzieje że jednak we wtorek będzie w sklepie do odebrania
ile czekałaś na wysyłkę?
|
|
|
|
#461 | |
|
batonik
|
Cytat:
Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-07-12 o 12:49 |
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam wczoraj info, że wysłali i miałam nadzieję, że do wtorku dotrze, bo w srodę wyjeżdżam na 2 tyg...
|
#464 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#465 |
|
Przyczajenie
|
ja tak samo środa rano wyjazd.. wyczytałam tu na forum że ktoś zamówil 6.07 (sobota) i dziś paczka była do odebrania. Czyli minęło 5 dni roboczych. W moim przypadku 5 dni minie własnie we wtorek, wiec jest szansa. Jeszcze ktoś cos zamawiał ??
|
|
|
|
#466 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#468 |
|
Przyczajenie
|
chyba logiczne że chodziło mi o zakupy w ciągu ostatnich kilku dni na wyprzedaży.. na twoim miejscu poszłabym do sklepu i zapytała o paczke. Kilka osób pisało że nie dostało sms a paczka była do odebrania.
|
|
|
|
#469 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
ciekawe ciekaweeeee
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sprawdziłabyś wymiary tej nowej? Duża różnica? A odcięcie w talii takie samo? Bo teraz już sama nie wiem jak zamawiać. Oni mnie wykończą tymi swoimi rozmiarami
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIV
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41753535]Do najzwyklejszej aspiryny (nie takiej do rozpuszczania) dodaj pare kropel mineralnej. Uprzedzam, ze solo nie jest zbyt super. Woda wyparowuje, aspiryna robi sie sucha i potrafi wpasc do oka (ja mialam taki przypadek
). Niektorzy mieszaja aspiryne z jogurtem naturalnym, ale mnie to akurat obrzydza.Ze swojej strony polecam dodac pare kropel wody do aspiryny, dodac troche miodu i wrzucic na pare chwil do mikrofali. Miod sie wtedy ladniej rozpusci, a caly glut lekko podgrzeje. Nie oparz sie tylko . Cieply miks dziala nieco lepiej, miod dziala odzywczo, skora nie bedzie przesuszona.[/QUOTE]I takiego gluta klade tylko na syfka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Eleonorka wygladasz super i w spodniczce i spódnico-spodniach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#472 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z dostarczeniem przesyłek to różnie bywa, wszystko chyba zależy od tego w jakim dniu się składa zamówienieKilka dni temu prosiłam o linka do bluzy biało-czarnej z Z na klacie, niestety nie dostałam. Ponawiam więc to pytanie, chyba, że już nie działa to proszę o nr ref. Przeglądam zapisane linki i trafiłam jeszcze na taką bluzę, ma któraś, polecacie? No i czy jest jeszcze w sklepach bo online niestety |
|||
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Słomka, jak tam bitwa o pracę?
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() A co do tej buzy z Z, to pamiętam, że któraś z dziewczyn pisała, że ją dostała i że ma mieszane uczucia w stosunku do niej, ale niestety nie pamiętam kto to był.
gonię kreski po ekranie... Edytowane przez teja1 Czas edycji: 2013-07-12 o 13:11 |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie widze roznicy po zalozeniu). Warta swej ceny czy nie - zostaje
|
|
#475 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Link niestety nie dziala, towar wyprzedany
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
ja ja kupiłam w normalnej cenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Dziewczyny co polecacie do torebek shopperow? W Czarnym shopperze strasznie skóra mi pomarszczyla sie.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale ja to w ogóle jestem nieprzewidywalna, czasem coś co mnie zachwyciło odwidzi mi się tuż po zakupieCytat:
|
||
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi w galerii dominikańskiej udało się z jakiegoś zwrotu upolować tą torebkę za 39,90 ale w kolorze karmelowym
a myślałam o niej intensywnie, tylko kolor na stronie online mi nie odpowiadał. no i mam !
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze, że nie w każdym sklepie one są dostępne i znając moje szczęście pewnie będę skazana na loterię internetową. Może od razu dwie brać Warta to ona zapewne nie jest - no ale wrażenie robi ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Bluzka świetna, podzielisz się linkiem do niej?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

dam znać wieczorem jutro czy wróciłam do domu ze upolowaną zwierzyną, liczę, że może gdzieś moje spodnie też czekają tam na mnie 

Zaluje, ze nie kliknelam na % kolorowego Jacobsa, byly tylko po £15
A myślałam że jak koszula dojdzie, zamawiana nieco później ale do domu, to i dojdzie do sklepu.

ile czekałaś na wysyłkę?

ja dostałam wczoraj info, że wysłali i miałam nadzieję, że do wtorku dotrze, bo w srodę wyjeżdżam na 2 tyg...

). Niektorzy mieszaja aspiryne z jogurtem naturalnym, ale mnie to akurat obrzydza.
. Cieply miks dziala nieco lepiej, miod dziala odzywczo, skora nie bedzie przesuszona.[/QUOTE]