Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 13:42   #3661
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

To teraz co u nas Igorek ma już krzesełko do karmienia, na razie odchylam mu oparcie do tyłu i nie jest na siedząco. Grzecznie siedzi, wygodnie się karmi. Super regulacja wysokości, dopasowuję sobie żeby mi wygodnie było karmić w zależności czy na kanapie siedzę czy na krześle. O takie mamy http://allegro.pl/fisher-price-krzes...231583331.html tylko używkę oczywiście (w idealnym stanie, nawet zadrapania żadnego, na tablicy kupiłam z mojego miasta). No i od kilku dni Iguś pięknie i dużo je, dziś np. prawie cały słoiczek duży (190 g) warzyw z indykiem, może 1/5 słoiczka została. A ja mu dałam na początku mniej niż połowę to wszamał że mu brewka nie pykła nawet a potem jak ta głupia dokładałam i grzałam po 2 łyżeczki bo nie wiedziałam ile zje jeszcze Wczoraj mieliśmy debiut flipsowy, kupiłam te długie okrągłe - tygryski się to nazywało i szamał aż miło, piszczało więcej ale tylko 2 dałam Wsadziłam go do krzesełka, dałam flipsiora a sama robiłam obiad. Normalnie jakby dziecka nie było. Poniżej dowód

Idziemy do Rossmana i do Biedry bo deszcz przestał padać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0083.jpg (104,7 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-07-12 o 13:43
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:44   #3662
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
do 2? zawsze w Waszych stronach tak? bo u nas o 2 to sie zabawa rozkręca dopiero, np ślub o 15 i sale wynajmują przeważnie do 5-6 rano
Bo ciekawi mnie czy goście potem będą tak łatwo chcieli skończyć zabawe
o tym samym pomyslalam
U nas tez minimum do 5, czesto dluzej.

Co do chusteczek-nie otwiera mi sie na kom ten link z porownaniem.
Ja bardzo lubie te z Lidla (czasem rzucaja 100 sztuk bodajze za 4.99), Dzidziusiowe i Dady z oferty specjalnej.
Huggisow jeszcze nie mialam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:52   #3663
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Dziękuję Wam, dziewczyny, za dobre słówka. Jestem dobrej myśli, pogoda też ma być okej - oby.

Cała,
jak przekładamy? Nie było od 1,5 tygodnia, czekamy na noc poślubną i musi wtedy być, mam nową bieliznę (dostałam na panieńskim) i nie zawaham się jej użyć.

Illusion
, nie ma czarnych na wyprzedaży w moim rozmiarze... Jest tylko model Cleata, ale on mi się nie podoba, więc wzięłam brązik właśnie, cudne są. Lubię brązowe buty. Jeszcze podobał mi się model America, ale wyprzedany już.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:54   #3664
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam do Was prośbę, bo kupiłam ostatnio na szybko sukienke no i do jutra mam czas ją zwrócić bo tylko 3 dni na zwrot, no i nie wiem sama.... myślałam iść w niej na wesele koleżanki tylko że pewnie ubiorę ją raz i koniec....(czyli standrd w mojej szafie) a dwa nie wiem czy dobrze w niej wyglądam tż to oczywiście tak doradza choby wcale tzn jemu średnio się podoba.... mi się strasznie podoba wzór <3 ale ja w niej? sama nie wiem.... kosztowała 100 zł więc niby dużo no ale jak na sukienke to też nie jakoś strasznie dużo pewnie jak będe miała kupić inną to też tyle wydam no i nie wiem
wzór śliczny ale mnie osobiście jakoś fason nie przekonuje, może jakby była do kolan, albo chociaż nie miała tych rozcięć w sumie można ją skrócić...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 13:59   #3665
Wisienka_0809
Rozeznanie

Prosz, oto mój husiaczek. Nie wiedziałam, które zdjęcie wybrać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0941.jpg (181,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0942.jpg (168,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0943.jpg (157,3 KB, 43 załadowań)
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 14:11   #3666
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam, dziewczyny, za dobre słówka. Jestem dobrej myśli, pogoda też ma być okej - oby.

Cała,
jak przekładamy? Nie było od 1,5 tygodnia, czekamy na noc poślubną i musi wtedy być, mam nową bieliznę (dostałam na panieńskim) i nie zawaham się jej użyć.

Illusion
, nie ma czarnych na wyprzedaży w moim rozmiarze... Jest tylko model Cleata, ale on mi się nie podoba, więc wzięłam brązik właśnie, cudne są. Lubię brązowe buty. Jeszcze podobał mi się model America, ale wyprzedany już.

eeeeeeee, coś mi się ubzdurało, że kiedyś pisałaś, że bunga bunga poślubne będzie jak pojedziecie na urlop
widocznie coś pokićkałam, sorki wobec tego

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 14:15   #3667
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
wzór śliczny ale mnie osobiście jakoś fason nie przekonuje, może jakby była do kolan, albo chociaż nie miała tych rozcięć w sumie można ją skrócić...
też o tym myślałąm

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
oo jak fjnie widć że jej się podoba

ja bym tlyko drewnianą brała ale to chyba nie ma znaczenia
Stary 2013-07-12, 14:17   #3668
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy Tylko tak jak mówiłam w przyszłym tygodniu, bo na weekend wyjeżdżamy i wracamy w pn. wieczorem
Czytaj spokojni i miłego weekendu

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A i zapomniałam, ale Ola dziś skończyła 7 miesięcy Boże kiedy to zleciało
100 lat Oleńko!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41752045]Patrzcie, normalnie łzy w oczach

http://www.hafija.pl/2013/07/toksycznie.html[/QUOTE]

Straszne to. Jak my z Misiem leżeliśmy to nie widziałam za wiele, bo sale 2 osobowe a i na korytarz z nim nie wychodziłam, bo bałam się że jeszcze coś innego złapiemy To jakiś koszmar, ale po tym co na ulicy wdzę to niestety wiem że to raczej norma

Cytat:
Właśnie to się wydaje sensowniejsze rozwiązanie

Też tak uważam

Tak, to ta

Jeszcze jej nie przeczytałam przejrzałam na szybo i jedna rzecz mnie zastanawia. Jako jeden z wyznaczników, że dziecko jest gotowe do samodzielnego jedzenia, podane jest, że musi samodzielnie siedzie ć, nie chwiejąc się, a ja zawsze czytałam, że dzieciaków nie można sadzać póki same nie usiądą, a to wiadomo, dopiero z czterech.
Piotrek rwie się do siadu, leżąc na plecach głowe ma cały czas w górze, za rece nie można go wziąć bo od razu sie podnosi, ale jak dziś spróbowałam i go posadziłam, to leci mi na wszystkie strony

A w tej książce opisane są też fałszywe oznaki gotowości takie jak: mlaskanie czy przyglądanie się jedzącym rodzicom

Ale zleciało, powodzenia

Mi też

Szczerze mówiąc to mi się średnio podoba
Kurczę, ale siedzieć samo posadzone do siadu chyba(oczywiście bez obkładania poduszkami) bo nie sądzę że trzeba by było czekać aż usiądzie samo z czworaków.

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej laskie jakoś nie umiem pozbierać się po tym pobycie w szpitalu, Bartusia uszka jeszce czasem bolą i płacze do tego powoli idą nam zęby, a dzisiaj znowu nie chce jeść chciałabym być na bieżąco z wami ale wiem że jestem teraz bardzo potrzebna mojemu synkowi

Deli np. ja miałam ślub o 12 i wesele trwało do 2 a poprawiny od 13 do 19, w moich stronach to normalne że tak wcześnie, kiedyś byłam na ślubie który był o 10:30
Trzymajcie się cieplutko

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
oooo zobacz...wysoko ocenione te z Lidla i te Dady co są przy okazji dzieciowych gazetek a nie na stałe w sprzedaży. Miałam i te i te. I te zielone Huggiesy co Black polecała wysoko ocenione.

Miło że się odezwała
No ja mam netto rzut beretem więc tam się zaopatrzę

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Black ale się jaram Twoim ślubem taka podekscytowana jestem jak fix Życzę powodzenia i udanej zabawy (co prawda do 2 ??? u nas do rana wesela)
A i potwierdzam, lity są baaardzo wygodne ja kupowałam dzień, dwa po Deli

Doczytałam: skoro to Wasz wybór, to już rozumiem

Bokeh zooostaw fajny podest

Zamówiłam wczoraj młodemu krzesełko dokarmienia. Tzn wylicytowałam, bo ogólem pisze, że towar nowy, tylko coś tam z którymś zatrzaskiem nie tak. Więc tak pomyślałam że po prostu lekko uszkodzone, albo z ekspozycji. A TZ mnie nastraszył że pewnie używka jako nówka sprzedawana i czekam teraz i s*am w gacie, bo jak się bubel okaże to się wnerwię
Oby krzesełko było dobre i nieużywane. Nam wczoraj przywieźli, Michał już wypróbował

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Jestes z Oświęcimia? Spędziłam tam 3 lata życia i przyjemnie je wspominam

Tak, a ty chyba z Tychów? Mam tam ciocię

bardzo mi się podobają parterowe domy, chociaz jak się zastanawiałam kiedyś to pomyślałam jak/gdzie będę uciekała w razie włamania mordercy
nie dokońca. Podczas karmienia piersią podnosi się poziom prolaktyny a wysoki poziom prolaktyny blokuje wydzielanie przez przysadkę hormonu pobudzającego jajniki. Stąd przy pełnym karmieniu piersią utrzymuje się niepłodność ok 12 tyg.

a nie powiem, troszkę lepiej
Teoretycznie, ale na prawdę trzeba często karmić nawet nocą żeby ta niepłodność była i niestety nie na każdy organizm to działa.

Misio w krzesełku, błagam nie zwracajcie uwagi na burdelos za nim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9733.jpg (42,5 KB, 68 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 14:23   #3669
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
To teraz co u nas Igorek ma już krzesełko do karmienia, na razie odchylam mu oparcie do tyłu i nie jest na siedząco. Grzecznie siedzi, wygodnie się karmi. Super regulacja wysokości, dopasowuję sobie żeby mi wygodnie było karmić w zależności czy na kanapie siedzę czy na krześle. O takie mamy http://allegro.pl/fisher-price-krzes...231583331.html tylko używkę oczywiście (w idealnym stanie, nawet zadrapania żadnego, na tablicy kupiłam z mojego miasta). No i od kilku dni Iguś pięknie i dużo je, dziś np. prawie cały słoiczek duży (190 g) warzyw z indykiem, może 1/5 słoiczka została. A ja mu dałam na początku mniej niż połowę to wszamał że mu brewka nie pykła nawet a potem jak ta głupia dokładałam i grzałam po 2 łyżeczki bo nie wiedziałam ile zje jeszcze Wczoraj mieliśmy debiut flipsowy, kupiłam te długie okrągłe - tygryski się to nazywało i szamał aż miło, piszczało więcej ale tylko 2 dałam Wsadziłam go do krzesełka, dałam flipsiora a sama robiłam obiad. Normalnie jakby dziecka nie było. Poniżej dowód

Cytat:
Cudenka male

Dziewczyny, bo ja chyba troche niedzisiejsza jestem Czy ktos mi moze powiedziec dlaczego te buty sa takie drogie

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Oby krzesełko było dobre i nieużywane. Nam wczoraj przywieźli, Michał już wypróbował

Sliczny Misiu, krzeselko i mieszkanie

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 14:25   #3670
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
ale fajna Maja aż kwiczy z radości w huśtawce tylko drewnianą mamy

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Laurko, ale fajny Misio, w fajnym foteliku w cudnym mieszkaniu
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 14:47   #3671
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Zadowolona A nie obciera ją ten plastik co między nóżkami jest?
Cytat:
Super
Stary 2013-07-12, 14:51   #3672
izyda30
BAN stały

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry drogie Panie!

Na ósmą mamy wizytę u lekarza,jak oskrzela będą czyste to będziemy się szczepic. Boję się...

Nasza noc z płaczami i jękami. Ale znośna. Mąż troszkę wstawał do Małej. Troche boli mnie głową ale generalnie jest ok.

Yellow trzymam mocno kciuki! Wierze że będzie dobrze

Ezzo gratuluje ząbka!

Meneq jesteś bardzo Dzielna!

Black jakieś "grzeczne" te zdjęcia na fb

Bokeh bardzo ładna sypialnia. Przypomnij mi,to Wasze mieszkanie? Bo bardzo dużo serca wkładasz w urządzanie.

Marsi,Charliz Wy to macie libido

Cała wiesz ze jestem sercem z Wami?

Debrah na pewno dasz radę. Jesteś super zorganizowana więc nie ma czym się martwić.

Sylwietta

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Niedosypianie i bóle głowy to minusy macierzyństwa ale na szczęście plusy przeważają. Takie są uroki bycia mamą Przez pierwszy rok nie przespałam nawet jednej nocy, marzyłam żeby się wyspać i przeżyłam , potem doszło zmęczenie i bóle głowy i też dałam radę.
izyda30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:01   #3673
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Ojej ale slodka Polcia

Cytat:
Czytaj spokojni i miłego weekendu

100 lat Oleńko!

Straszne to. Jak my z Misiem leżeliśmy to nie widziałam za wiele, bo sale 2 osobowe a i na korytarz z nim nie wychodziłam, bo bałam się że jeszcze coś innego złapiemy To jakiś koszmar, ale po tym co na ulicy wdzę to niestety wiem że to raczej norma

Kurczę, ale siedzieć samo posadzone do siadu chyba(oczywiście bez obkładania poduszkami) bo nie sądzę że trzeba by było czekać aż usiądzie samo z czworaków.

Trzymajcie się cieplutko

No ja mam netto rzut beretem więc tam się zaopatrzę

Teoretycznie, ale na prawdę trzeba często karmić nawet nocą żeby ta niepłodność była i niestety nie na każdy organizm to działa.

Fajne to krzeselko, tez sie nad zastanawiam. Duzo ladnych wzorow

Kija moge miec do Ciebie pare pytan? Kwestia zwiazana z Twoimi studiami i praca

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:01   #3674
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41754476]a co ty
po prostu z racji zawodu co nieco obiło mi się o uszy i potrafię szukać info i tyle
no i 2 dzieci robi swoje
żadna mądrość

właśnie kalafiorową gotuję, ale pachnie [/QUOTE]

Nie dość, że mądra, to jeszcze i skromna

Kalafiorową też mam Drugi dzień

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Na biało, wrażliwe niech nie czytają. Jak pracowałam w szpitalu to przywieźli mi małą dziewczynkę na badania, miała 14 miesięcy, sama, bez rodziców, ja się dziwiłam czemu, bo tam właściwie nikt nie był sam, a ona siedziała w tym łóżeczku swoim, bez ruchu i tylko oczkami patrzyła na wszystko. Ja zaczęłam się do niej uśmiechać, gadać i ona nic, zero reakcji. Potem dopiero na skierowaniu zauważyłam, że ona była bita przez rodziców i dlatego się tak zachowywała A chwilkę wcześniej była moja koleżanka z córeczką i to taki kontrast był, jedna taka kochana, jak powinno być dziecko, a druga...ehhh szkoda gadać

Kurde, ja po tej chorobie jestem głucha jak pień na jedno ucho Idę w poniedziałek do lekarza bo to dziwne jest póki co mam stresa, że nie usłyszę listonosza, a czekam na przesyłkę i miałam iść na spacer długi dziś i do biedronki przy okazji, ale pogoda beznadziejna. I zaś dylemat jak wyjść, jak nas deszcz chyci po drodze, ale chleba nie ma i pieluchy się kończą...
Z racji miejsca, w którym teraz pracuję czytam historie dzieci i niekiedy naprawdę płakać mi się chce...

Oj to niedobrze z tym uchem. Mam nadzieję, że to przejściowe.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
tzn ze jest ciutke lepiej?
Ciutkę tak

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello kochane

serdecznie dziękuję za życzenia

wczoraj zrobiłam 1200 km nie mogłam zabrać ze sobą Leo,
miałam przygodę po drodzę jak zwykle, tir próbował mnie zrzucić z drogi, dziękować Bogu,że był pas zieleni i tam wylądowaliśmy przy wyprzedzaniu bo gdyby był rów to by mnie tu dziś z Wami nie było
od razu zadzwoniliśmy po policje ale ja wiem czy go zatrzymali? !

jestem strasznie zmęczona bo spałam tylko kilka godziny ale jak odpocznę to wracam do Was
nafiqa wieczorkiem odpiszę Ci

p.s Leosiowi z jęzora wszystko zeszło- na gardło teraz nie wiadomo co to, dostał lek ale nie antybiotyk i zobaczymy, w przyszłym tyg kontrola
biedaczek boli go gardełko
Biedny Leoś

A co do sytuacji z tirem, to mój TŻ miał podobną. Tir go wyprzedzał na chama i go prawie do rowu zepchnął, bo z naprzeciwka już jechał samochód. Masakra jest z niektórymi kierowcami, w ogóle nie uważają na innych

Cytat:

jego mina mówi wszystko - nikt mu chrupka nie zabierze, jest jego i koniec!

Cytat:
Pięknie

Ja mam huśtawkę taką, tylko że drewnianą - jeszcze po mnie jest

Cytat:
:Misio w krzesełku, błagam nie zwracajcie uwagi na burdelos za nim
Kolejna bałaganiara taka sama jak Fewcia A Misio super się prezentuje

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-07-12 o 15:02
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:02   #3675
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczyny a po wprowdzeniu glutenu jeśli cośjest nie tak to jak reakcja? taka jak każda alergiczna?
Dałm Hani dwa dni temu deserek z hipp jabłka i banany z biszkoptami i dziś też dałm i wszystko ok
najczęściej ból brzuszka i nieteges kupy, ale i skórne mogą być

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Robiła któraś analizę rysunku dziecka?
\Ostatnia praca pisemna do oddania a potem egzaminy.
robiłam dla włąsnej wiedzy, mam coś na kompie o tym, chcesz?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
http://www.mamaija.pl/brevi-jupiter-...eci,d1340.html

Co myślicie o tym krzesełku? Nada się?
nada się, ale czemu takie drogie? identyczne funkcje mają te za ok. 200zł

Cytat:

a będziecie kupować dzieciom tak huśtawkę do framugi? ja chyba tak bo miałam taką u dziadków i strasznie ja lubiłam, tylko od kiedy dzieci mogą się tak husiać? chyba jak już będą siedzieć nie?
Bo jak Hanie Huśtam na nogach to ona się tak cieszy
mam po Agatce, jeszcze nie zakładałam

Cytat:
hello kochane

miałam przygodę po drodzę jak zwykle, tir próbował mnie zrzucić z drogi, dziękować Bogu,że był pas zieleni i tam wylądowaliśmy przy wyprzedzaniu bo gdyby był rów to by mnie tu dziś z Wami nie było

jestem strasznie zmęczona bo spałam tylko kilka godziny ale jak odpocznę to wracam do Was

p.s Leosiowi z jęzora wszystko zeszło- na gardło teraz nie wiadomo co to, dostał lek ale nie antybiotyk i zobaczymy, w przyszłym tyg kontrola
ale przygoda
a może to angina?

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
no to teraz ja się Witam

widzę, że weekend się zbliża, ale tutaj ruch nie ustaje

my niedługo zbieramy się do t. bo tż musi coś tam koło domu pomóc.

a ja ostatnio sie kiepsko czuje, ciągle chce mi się spać, łeb mnie naparza, taka jestem do dupy ogólnie mówiąc- tylko mnie nie straszcie, że to ciąża :brzyda l:
no a nie?

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Illusion
też miałam fazę kiedyś na brązowe buty
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:24   #3676
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
hello kochane
O matko! Ty to masz te "przygody"!!!
Ktos na gorze musi Cie bardzo lubic
dobrze ze nic Ci sie nie stalo
Zdrowka dla Leosia!

Cytat:

pisałaś, że bunga bunga poślubne przekładacie, ale jak będzie jednak to udanego
??? oni nic ten teges w tym tyg, wlasnie na bunga bunga zostawili siły

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Spokojnie widziałam
Mogę mieć takie za stówke
to bieeeeeeerz! Cudne jest!

Cytat:
jak żyć...!?

dziec mi zasnal to nadrabiam dalej. obiadek oczywiscie nietkniety

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:29   #3677
ILLUSION
Wtajemniczenie

neti wysłałam Ci na maila zdjęcie zaproszenia
Stary 2013-07-12, 15:39   #3678
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Zadowolona A nie obciera ją ten plastik co między nóżkami jest?
o to samo miałam pytać
Ale Poliusz ma zaciesz a jaka do mamy podobna

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:39   #3679
Debrah
Zakorzenienie

Szajka: chcę bardzo
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:39   #3680
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Poniżej dowód
.
super!

Cytat:
wszystkie 3 śliczne widac ze jej se podoba

Cytat:

bardzo fajnie w nim wyglada

Stary 2013-07-12, 15:41   #3681
onaella
Zakorzenienie

nie wiem czy jutro zajrzę a i pewnie Black nie będzie miała czasu, także Blckuś już dzisiaj składam Ci życzenia - przede wszystkim miłości i zrozumienia - jak to będzie to i cała reszta się uda

jak czytam Twoje posty to aż mam ciarki i moje wesele mi się przypomina

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:49   #3682
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
nie wiem czy jutro zajrzę a i pewnie Black nie będzie miała czasu, także Blckuś już dzisiaj składam Ci życzenia - przede wszystkim miłości i zrozumienia - jak to będzie to i cała reszta się uda

jak czytam Twoje posty to aż mam ciarki i moje wesele mi się przypomina
to i sie podlacze jesli mozna
Wszystkiego najnajnaj Black! Oby jutro wszystko poszlo zgodnie z planem!

Stary 2013-07-12, 15:52   #3683
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
to i sie podlacze jesli mozna
Wszystkiego najnajnaj Black! Oby jutro wszystko poszlo zgodnie z planem!
i ja też się przyłączę, bo nie wiem czy jutro wejdę, więc Black wszystkiego najlepszego

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 16:10   #3684
Wisienka_0809
Rozeznanie

Mam zdjęcia. Chcecie zobaczyć?
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 16:10   #3685
Debrah
Zakorzenienie

I ja: Black, oby wszystko wypadło jak sobie wymarzyliście!
Aż się podjarałam teraz Zobaczysz, będzie pięknie!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 16:12   #3686
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze pytasz? Dawaj, tylko dużo
Stary 2013-07-12, 16:23   #3687
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
noooooooooooooo

Stary 2013-07-12, 16:41   #3688
ILLUSION
Wtajemniczenie

Black trzymam kciuki żeby wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyliście I czekam z niecierpliwością na zdjęcie chociaż jedno takie na gorąco, nie od fotografa bo na te długo trzeba czekać a takie zrobione przez kogoś z gości
Stary 2013-07-12, 16:41   #3689
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej laskie jakoś nie umiem pozbierać się po tym pobycie w szpitalu, Bartusia uszka jeszce czasem bolą i płacze do tego powoli idą nam zęby, a dzisiaj znowu nie chce jeść chciałabym być na bieżąco z wami ale wiem że jestem teraz bardzo potrzebna mojemu synkowi

Cytat:
Z tego wszystkiego zapomniala sie "pochwalic". zapisalam wczoraj mlodego do naurologa na UWAGA!!!! 18 lipca! tak, tak lipca juz sr.am po gaciach!
Super Wszystko będzie dobrze

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41754476]

a co ty
po prostu z racji zawodu co nieco obiło mi się o uszy i potrafię szukać info i tyle
no i 2 dzieci robi swoje
żadna mądrość

[/QUOTE]

Dobra, dobra

Cytat:
powiedz że zrobiłaś zdjęcie

insolito, a mogłabym ja też po laurce?
No jasne, że fotkę strzeliłam

Oczywiście, że możesz po Laurce

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Późno bo najpierw mieli dzienni i sobie wymyślili, że nie zmieścimy się razem..;/

Mój tata miał gorzej. Trafił "5", a 6sta liczba to było 42, zamiast 43.
A zawsze skreślał te same liczby, tego dnia się pomylił i skreślił 42....
To było z 10 lat temu - ale pamiętamy wszyscy do dziś.
Sprawdzał liczby sobie sam rutynowo w samochodzie.. jak doszedł że już jest 5tka to ostatnią liczbę zasłonił. Pojechał do sklepu- kupił wódkę - łyknął siedząc w aucie pod blokiem..i odsłaniał palcem po kawałku z walącym sercem. Zobaczył początek "4..".. no to już zostało tylko 10 możliwości..no ale 42 zamiast 43,,,

Bokeh: dzięki za opcję, ale muszę pomyśleć bo krucho z kasą bardzo.
A co to za materiał jest, mnie się to to?
Ale historia

Cytat:
hello kochane

O matko, dobrze, że ic się Wam nie stało

Biedny Leoś, zdrówka dla niego

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 16:45   #3690
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Super Wszystko będzie dobrze

No jasne, że fotkę strzeliłam

poka!!!

a wisienka rzucila haslo ZDJECIA ŚLUBNE i uciekla

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości