|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
![]() Dla niego prawdziw kobieta jak mówi ma rozmiar 40-42 = cycki i zadek ![]() No i też nie bez powodu wybrał mnie ![]() ![]() Juz kilka razy dostał ode mnie ochrzan jak komentował chudą laskę i rzucił tekstem "Ja nie pies, na kości nie lecę" ![]() ![]() W E E K E N D ![]() Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-07-12 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam od Małego. Ostatnią godzinę przesiedział mi na kolanach i trochę grał na komórce i trochę mu czytałam. Płaczu nie było, pożegnaliśmy się lekko w biegu. Miałam byś do 16 a byłam do 17, bo coś się przedłużyło i potem czasu nie było - a Mały już był głową ( i nogami) na zakupach w galerii. Jeszcze się zsmseuję z rodzicami Małego i wymienimy się mailami i gg, oraz dostanę hasło do konta założonego dla dziadków, gdzie wrzucają wszystkie zdjęcia Bąbla. I ja też będę miała dostęp i będę na bierząco. Mam się odzywać i nie zapominać o nich ![]() Ryczeć pewnie będę w czwartek, bo tak to mogę ich jeszcze spotkać przecież na jakichś zakupach czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Naiat, czyżbyś liberalizowała poglądy?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bogu dzięki, bo mam serdecznie dość... Ostatnio atmosfera w pracy jest mocno ciężka - degradacje, zwolnienia, przesunięcia, redukcje etatów... Doszło do tego, że zaczynam się bać o własne stanowisko ![]() ![]() ![]() Aaaaa, zapomniałam Wam sprzedać dwa newsy związane z weselem i moim TŻtem: 1. Od roku się zarzekał, że mi nie pozwoli jechać ze sobą po garnitur, a wczoraj jak usłyszał, że jadę po garniaki z tatą i bratem i że musi uważać, żeby nie kupić takiego samego jak np. mój brat, to momentalnie zmienił front, chce mnie zabrać ze sobą ![]() 2. Był bardzo rozczarowany, że nie planuję pudełka na koperty ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
C6H5-NH-C2H5 I&M ![]() ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-12 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Raczkowanie
|
ciąg dalszy
Wesele Gdy dojechaliśmy do pałacu (na salę) wysiedliśmy z naszego Cadillaca a mój mąż wziął mnie na ręce przeniósł przez próg i wniósł do środka przy dźwiękach U2 "Beautiful Day". Tak jak sobie założyliśmy wpasował się genialnie w refren ponieważ założyliśmy sobie wniesienie mnie wtenczas, gdy będzie refren. Goście w większości nie załapali o co chodzi było dla nich to coś innego niż dotąd ... Stanęliśmy na naszej okrągłej sali tanecznej gdzie powitano nas chlebem i wodą a zaś goście zaczęli nam składać życzenia. Podkładem dla życzeń były spokojne utwory instrumentalne zgodne z tematyką imprezy ponieważ nie chcieliśmy marszy weselnych itp. Następnie toast, gorzko i tłuczenie kieliszków. Nieco obawialiśmy się czy uda nam się razem równo rzucić za siebie lecz udało nam się doskonale. Poszliśmy jeść obiadek a ja byłam bardzo głodna więc zjadłam tyle na ile pozwolono z racji przerywania toastem lub krzykiem "gorzko". Wcale nie czułam stresu związanego z tańcem - miałam niedosyt że nie nauczyliśmy się czegoś naprawdę widowiskowego ale mąż nie chciał nic widowiskowego więc taniec był okrojony lecz cieszyłam się, że namówiłam go choć na tyle bo nie był to przytulaniec w miejscu. Goście patrzyli na nas, byli zainteresowani i zaciekawieni. Taniec udał się. Tańczyliśmy do piosenki E. Górniak "Dziękuję Ci". Później długo, długo tańce, toasty i "gorzko". Goście zadowoleni byli z prosiaczka. Później nasz tort taki jaki miał być - mam tu na myśli przystrojenie stelaża kwiatami, kolorystyka tortu i smak. Był smakowity. Przy krojeniu tortu także piękny podkład muzyczny, który wybrałam. Oczepiny były krótkie - rzucanie moim bukietem ślubnym a mąż krawatem. Bukiet złapała narzeczona świadka a krawat świadek więc parka. Byłam przeszczęśliwa - było dla nich "gorzko" i ich taniec. Po weselu świadek dostał od męża złapany krawat z życzeniami aby przyniósł mu szczęście na ich ślubie w ciągu najbliższego roku. Później podziękowania rodzicom - tańczyłam z rodzicami, a mąż ze swoja mamą, zaś zaśpiewano im głośne sto lat a na pamiątkę dostali storczyki. Wesele trwało od 17.30 do 4.30. Mieliśmy 43 osoby. Przed odjazdem kamerzystów i fotografa goście zrobili kółeczko a my w środku tańczyliśmy do piosenki z filmu "Król Lew" pt. Miłość drogę zna - goście byli zdziwieni większość znów nie załapała o co chodzi, część z uśmiechem na buzi ponieważ poznali piosenkę, kolejna część zaskoczona i wpatrzona w nas. Piosenka ta nie była przypadkiem ponieważ ten kawałek to utwór kończący płytę weselną (goście nie wiedzieli, dowiedzą się, gdy dostaną płytę). Każdy był zaskoczony i zachwycony. Mówili nam że pierwszy raz wszystko widzieli takie zorganizowane, przemyślane oraz że widać że wszystko zapięte na ostatni guzik i każdy krok nie przypadkowy. Mój mąż aktywny był w ostatnim czasie poprzedzającym wesele co do organizacji lecz każdy krok faktycznie przeze mnie wymyślony, dopilnowany, uzgodniony, wymyślony. Mąż sam to widział i ciągle mi powtarzał że genialne, jest super i mi dziękuje bo nawet sam sobie wielu rzeczy nie wyobrażał że będą takie doprecyzowane a wcześniej wymyślone. Wszystko było tak jak zaplanowałam - czułam się jak w bajce, mojej bajce i bajce którą sama wymyśliłam. Po 5 rano poszliśmy zdrzemnąć się strasznie zmęczeni. Obudziliśmy się po niecałych 5 godz. i zaczęliśmy od naszego pierwszego ranka poślubnego aby skonsumować ... Poprawiny Poprawiny zaczęliśmy o 15stej od obiadku, toastów i "gorzko". Zaś pierwszy taniec poprawinowy - goście stali w kółku a my w środku tańczliśmy do utworu K. Krawczyka pt. "Bo jesteś Ty" (mąż wybrał ten utwór ponieważ ja wybierałam na pierwszy taniec weselny). Zaś tańce, "gorzko", jedzenie i picie. Ostatni goście opuścili nas o 19.30. A my mieliśmy sami dla siebie ostatni taniec - sala pusta a tam tylko my i zespół dla Nas. Z dedykacją od żony dla męża tańczyliśmy przytulańca to utworu pt. "Wielka Miłość". Zaś pakowanie i jechaliśmy do domu. W domu czytaliśmy telegramy i oglądaliśmy prezenty. KONIEC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/ksiega-gosci-jedyn...384889952.html
bajkowy klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta DZIĘKUJĘ - cieszę się że czytaliście relacje ... Dość obszerna bo się rozpisałam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
C6H5-NH-C2H5 I&M ![]() ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-12 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam to samo, cały czas jęczę, jaka to jestem gruba i brzydka, mam mega kompleksy przez co jestem często okropna dla TŻta (mimo że nie daje mi podstaw, zawsze myślę, że porównuje mnie z innymi, że chce, żebym była chudsza, że wolałby być z inną = ładniejszą dziewczyną) ![]() Ale rozwiązanie jest jedno- muszę się zmobilizować i po prostu zrzucić 10 czy 15 kilogramów. Ja będę szczęśliwsza i zdrowsza, mój TŻ na pewno się nie obrazi... Tylko jest jeszcze kwestia- czy te kilka kg mniej pozwoli zmienić obraz siebie samej, jaki mam w głowie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pechowiec super relacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Kupować?
Mam mętlik w głowie ![]() 2 tyg. do ślubu a ja jeszcze nawet nie wiem czy chcę welon... ![]() (w poniedziałek jadę szukać i mierzyć)
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem świeżo po wyrwaniu zęba mądrości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
brać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Pechowiec świetna relacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziękuję. Cieszę się, że się podoba, chyba wezmę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Rozeznanie
|
![]() Nie, tylko było bardzo niekomfortowe, a znieczulenie trzyma mnie do tej pory i Tż ma radochę ![]() Ale zawsze proszę o podwójną dawkę znieczulenie, przy standardowej niestety boli.
#2421 | |
Zakorzenienie
|
? w jakim sensie? Od początku myślałam o jakimś grzebieniu. Tylko on będzie po zdjęciu welonu. Razem z nim będę mieć maksymalnie 4 sztuki biżuterii - razem z obrączką i pierścionkiem
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale nie obszerna ![]() ![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba zapeszyłam w poprzednim poście, zaczyna bardzo boleć ![]()
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
pechowiec_ona88
![]()
#2426 |
Zakorzenienie
|
Wszystko w porządku, usg nie było, ale sprawdzali tętno płodu detektorem.
Z ciekawszych rzeczy pytała jak ocenili nam płeć na genetycznym, a po rzuceniu okiem kto robił stwierdziła "aha, jak Kasia mowi, że na 80% chłopak, to najmarniej na 95%" Pytałam o ruchy i stwierdziła, że jak najbardziej to możliwe na tym etapie. I nie widzi najmniejszych przeciwskazań, żeby lecieć do jakiegoś ciepłego we wrześniu. No i da mi skierowanie na NFZ na echo serca płodu, bo "zarabia się na zdrowych dzieciach, nie na potencjalnie chorych". Tylko muszę do niej zadzwonić jak będzie w szpitalu. 500 zlotych zostanie w kieszeni
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Jutro jedziemy zamawiaćciasta i dopiero teraz kapnęłam się, że nie mam nawet zdjęcia toru jaki chciałabym mieć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]()
C6H5-NH-C2H5 I&M ![]() ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-12 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przeszłam to strasznie ale ja miałam zapalenie zęba. I stan zapalny już się zaczął roznosić. ![]() Ja brałam Antidol i Saridon - przy bólu zęba, albo po wyrywaniu najlepiej brać tabletki przeciwbólowe dwuskładnikowe ![]() Nie płucz buzi. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- A czy możemy już mówić dzidziuś? Mały człowieczek? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Cytat:
![]()
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.