|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ...bolało?
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Dzięki! to będe miała repertuar na całą jesień i zimę![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- No wiesz,przyjemne to to nie bylo,ale dało sie wytrzymać Gorzej bolało nad tyłkiem... Jesli juz się zdecydujesz to radzę Ci od razu zrobić,bez większych przerw.
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, spoko
Wracaj Ja również zaniedbałam wizaż i dietę przez uniwerek ![]() Like, szukaj szukaj Carlo Rossi - w Biedrze nie ma? Ja w "swoich" zawsze widzę. Dziś kupiłam Fresco i już wesolutka jestem. Też dobre ![]() Co do neta - mi ciągle coś rozłącza. Ale to chyba wina moich ustawień. Zoska, a jak! Wstaję z kurami (których nie mam ). No nawybieralam te kolory Tzn. my chcieliśmy fiolet od początku, musiałam tylko iść zobaczyć czy ten ze znacznika wygląda "na żywo" tak samo - nie wygląda Zmieniłam na inny ale też fiolet ![]() Makaron, noo żeby bobu nie jeść ![]() Ale szparagów też nie jadłam. Jarmużu też nie Ja ze wsi Co do wieśniaka - jest taki z dżemem w sprzedaży Hero, to Ty w Lbn No co Ty! No pogoda dziś nie za fajna.Laski, ja już po piwie i winie i lepiej jak nic dziś nie będę pisać (bo ja dziś mam 24 uro i dlatego chleję ) Jutro jak wyleczę kacora to poodpisuję na resztę oki? Buuuźka *
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
A ja upiekłam ciasto biszkoptowe z jagodami, malinami i poziomkami
moja dieta poszła w las ![]() Like, szukaj szukaj, na pewno znajdziesz w którejś Żabce ![]() Zooska, jarmuż? wtf?! ![]() i soczewicy tyż nie to akurat miałam okazję wiele razy jeść, ale nieeee, dziękuję Paula, no przez Lbl Kraśnicka to w ogóle cała rozkopana a dojechać do dworca to łooeezuuuu A to wino Carlo Rossi Sweet Red nie ma w Biedrze ![]() Urodzinki masz i co torbę na łeb zakładasz i się nie chwalisz?!!!! ![]() ![]() ! Zdrowia to Ci będę na starość życzyć ) i wszyyyystkiego najpiękniejszego! No i znalezienia super pracy, z której będziesz zadowolona!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat kochana Dużo szczęścia w życiu i w miłości Pieknego ślubu, kochanego męża i później gromadki dzieci w Twoim wymarzonym domku. Także spełnienia marzeń Ci życzę ! ![]() To ja idę z Medzik opijać Twoje urodzinki ![]() Zrobiłam sobie pazurki jestem zadowolona to Wam pokaże a co
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-07-12 o 19:59 |
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloooł
![]() Cocktail pazurki śliczne, ale na żywo są jeszcze piękniejsze mnie teraz korci wypróbowanie wszystkich lakierów od Ciebie jutro będą testy a na tego srebrnego JJ się czaiłam jeszcze raz baaardzo dziękuję masło kakaowe Isany pachnie obłędnie jak lody amerykańskie od sosika mogłabym je zjeść Teraz na testy pójdą Twoje odlewki maseczek doczekać się nie mogę ![]() Dzaguś sto lat kochana i spełnienia wszystkich marzeń ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cocktail dobrze, że jeszcze jesteś w Głucho, bo następnym razem na dłużej musimy się spotkać i pić w plenerze jak przedostatnio
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja następnym razem testuje nową maseczke No następnym razem plener
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Alee tu cisza
ja dziś miałam pobudkę już o 7 rano, bo trzeba było odwieźć ciocię na pks, już się nie kładłam, bo i tak pewnie bym nie usnęła za to zmyłam i wypiłowałam pazurki Cocktail, pomalowałam 4 lakierami od Ciebie, jedną rękę każdy pazurek innym kolorem i teraz się zastanawiam którym/i pomalować wszystkie mi fajnie kryją po 2 warstwach, nie ma żadnych bąbli, no i już wyschły, a pół godziny temu malowałam
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Czeee. Witam z kacem
![]() Heroine, brzydzisz się krewetek? Dla mnie to rarytas I bynajmniej nie mówię tego by robić z siebie jakiegoś wielce smakosza Ale raz spróbowałam i od tamtego czasu jem zawsze gdy jest okazja ![]() A to wino myślałam że CR ogólnie a to to nowe - nie widziałam ![]() Cocktail, jakie piękne paznokcieeee A jak Ty je robisz że one takie grube? Czy to takie trzeba mieć? A może to się tak wydaje? ![]() Mi się ostatnio spodobały u kogoś te takie chropowate ale nie wiem czy tylko z Barry M takich nie ma To one drogie jak cholera ![]() Heroine, Cocktail, Medzik, dziękuję za życzenia Kochaniutkie ![]() Zapiłam wczoraj i już nie wchodziłam na Wizaż. A dziś mnie głowa boli ale muszę ruszyć na mierzenie sukienek. Cholera po co ja tyle chlałam A dietowo to mi się baty należą no ale uro z drugiej strony. Jadłam wszystkiego po trochu: trochę krakersów, z 3 czipsy (jakoś mi nie smakują dlatego tak mało), trochę popcornu, pół loda rożka. W sumie nie tak dużo no ale wieczorem Była wyprawa po piwo w nocy ale co ja tam już naspalałam wtedy ![]() Piję i wracam powoli do żywych.
|
|
#552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i w ogóle Sto lat!Sto lat!!! ![]() Dużo zdrówka,szczęścia,miłości ,kasy,dzieci,dobrej pracy i spełnienia marzeń Jak dzieiejszy kac? ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- I znalazłam,w 3 żabce dziś będę piła ![]() A Ty Baśka gdzie jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ładnie,ładnie
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Kochana ![]() Ojj no ciągle jest i nigdzie się nie wybiera. A TŻ wstał jak skowronek mówi że uro się skończyły i trzeba zapier.niczać Nie wiem co dziś robimy ale na pewno nic fajnego.Idę zrobić sobie jajówę bo jakaś głodna jestem a podobno jajówa dobra na kaca.
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.
Moge dołączyc? Jestem na 1000 kcal(czasem ciut więcej) od jakiś 2 tygodni. Czuje się świetnie. Ostatnio miałam 2 dni odstępu bo córka miała urodziny więc potrzebuje porządnego kopa by wrócic na dobre tory Widzę że zgrana z Was grupka aż miło jak na wątku jest fajna atmosfera Byłam na Soutch Beach ale miałam nieplanowany wyjazd i nie mogła tam jej ciągnąc. Więc zdecydowałam się na 1000.
|
#555 | |||
|
Zadomowienie
|
no na szczęście z tyłu bardziej co nie zmienia faktu że zmarnowałam czas i pieniadze na kogoś nieprofesjonalnego kto zabierał się za coś o czym widocznie niewiele miał pojęcia. Dopiero kolejna dentystka na zdjeciu mi pokazała błąd poprzedniej
Cytat:
Cytat:
![]() Dżaga sto lat Kochana !! Cytat:
Zjadłabym takie albo jakieś ucierane ![]() ekstra wyszły I bardzo równiutko kropeczki Ci wyszły? czym je zrobiłaś? ![]() Ja ostatnio jak obejrzałam galerię Madzi a tam ostatnio tyle pazurków w kropeczki to też dziś sobie strzeliłam ![]() Madziu a jak tam Twoje włoski? Kiedy kolejna aktualizacja? Widziałam że ostatnio pisałaś że kolejny olejek Cię skusił
|
|||
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siedzę sama.Dostał polecenie od swojego komendanta,ale niestety swoje musi odbębnić.Eh,jakoś zleci.W sumie krzywda mu się tam nie dzieje,chodzi na siłownie po 3 h.dziennie także nie ma źle
|
|
|
#557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam pobudke o 5 królik zaczął gryźć klatke, brat go wypuścił to biegał sobie po mnie wiec trzeba było go eksmitować z klatką do łazienki. hahah jak mój Łaniu zobaczył królika to stał przy klatce jak zaczarowany i co sie królik ruszył to ten sie wystraszył. Chyba myśli że to mały piesek stoi pod drzwiami żeby go wpuścić do pokoju Cytat:
Mi sie podobają takie posypki np. zamszowe na pazurki Ale ja dostaje nerwicy przy malowaniu lakierami, bo zawsze zniszcze ![]() Cytat:
Na lewej to pół biedy gorzej z prawą bo mi sie łapka trzęsła
|
|||
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko spi w domu, ma w przedpokoju luksusową starą poduszkę i koc z Ikei za dyszke a tak to mamy sporo miejsca, bo ogrodek jest calkiem, plus mieszkamy w takiej jeszcze "dzikiej" okolicy, naokoło pola, więc wybiega się Kotka powoli się oswaja, ale mamy teraz z nią ambaras, bo ona obserwuje, że pies ma zabawki, gryzaki, piłki i każdy się z nim bawi i teraz jak ona wpadnie do domu, to skacze po meblach, ucieka, gryzie, kopie, miauczy, trąca łapą i zwiewa, wpada tacie na wypolerowany stół i sie ślizga na jego dokumentach
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Hej to znowu ja
Zapomnialam calkiem ze mialam sie udzielac na watku i zniknelam :/ Tak w skrocie o mnie; mam na imie Dorota i jestem dietoholiczka Mam 28 lat od kilku lat jestm zagranica podrozujac troche w miedzy czasie i pomieszkujac w roznych miejscach. Stanu wolnego, lat 28 prawie Na 1000 kalorii jestem od kilku dni, jak na razie idzie ok, ale wkrotce bedzie ciezko, bo obiecalam mojej wspollokatorce, ze przez kolejnych kilka dni pokaze jej smaki polskiej kuchni... A jak wiadomo ta do najlzejszych nie nalezy :/ Coz, bede jadla male porcje. Dzaga1989 widze, ze masz urodziny; wszystkiego najlepszego wiec! |
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czeeesc, dawno Cie nie bylo ja z drugiego kierunku Ostawilam sobie dwa egz na wrzesien, niedlugo musze zaczac wkuwac
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej, witamy Wiesz, Sb to bardzo rozsądne zasady, więc myślę, że możesz zalozenia SB spokojnie wprowadzić teraz do diety Ale jesz rowny tysiac, czy więcej? Bo równy tysiak to może być b. Mało. napisz cos wiecej, ile masz wzrostu, jaka waga, do jakiej dązysz, czy cwiczysz ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Paula, sto lat! zdrowka, szczescia, spełnieniamarzeń i celów, no i żeby dalej była figurka jak ta lala ![]()
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga Aaaaaaa...ZAPOMNIAŁAM!!!! !!!!!!!!
Wszystkiego naj naj naj naj!!!! Kochana, dużo zdrówka, szczęścia, zawsze perfekcyjnego porządku zarówno w domku jak i w relacjach i wszystkiego czego chcesz
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym sie chciala nauczyc ombre na paznokciach, ale z moimi zdolnosciami manualnymi, to chyba sie nawet nie podejmuje ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Jakie ladne ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- No, poodpisywałam, nadrobiłam, to tera ja No hejjjj umnie od 10go do wczoraj tragedia z jedzeniem a jutro mam się wazyc, jak nie przytylam to bede szczesliwa ale dzis juz dobre tory:1. Jajecznica z lososiem, kromka orkiszowego, malutka kromka żytniego 2. Jeszcze nic, planuje koktajl bananowo- jagodowy z otrebami ![]() 3. Flądra z grilla ze szpinakiem, pewnie jakaś fasolka 4. Nie miałam planów, ale mam bób wiec pewnie pochłone ![]() 5. Bieluch z garsteczką granoli ![]() Ah, no i planuje dzis zrobic granolę Dodatkowo, to dzis zaczynam z mamą wielkie odgracanie domu, jutro jadę z tatą dalej oglądać łózka, wiec chce wrazie czego pokoj teraz miec przygotowany na to mam jeszcze problem z biurkiem, bo ja i tak przy biurku mało siedzę, ale rodzice się uparli, ze jakies ma byc- a przy moim pokoju i wielkosci lozka, jakie planuje, plus szafie wnękowej mojej, to w zasadzie jedyne miejsce na biurko to będzie wnęka szerokosci120 cm... Ciezko znalezc takie ![]() Wlasnie piję zielną herbatke, bo dostalam sliczny kubeczek z poziomki i dwie zielone lisciaste ![]() Przepraszam za ewentualne bledy i brak polskichznakow, ale pada mi co chwile komputer, pisze wiec z tableta, a to dla mnie jakas masakra
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Madelaine,
Alexis, Dotka, dziękuję ślicznie za życzenia Cocktail, a drogie takie hybrydy? I ta długość to jest "zrobiona"? Jeju ja ciemnota jestem jeśli o paznokcie chodzi. A chcę jakieś ładne w końcu mieć bo mam takie paskudy. Twoje są jak z żurnala hehe ![]() Zoska, pjona Zbieram się pomału z tym kacorem, ale malowałam sufit w kiblu to myślałam że pawia puszczę. Przynajmniej blisko bym miała No i dziękuję za życzenia Łyhyhyhy tą perfekcję w domu szlag trafił. Dziś nawet majtek nie mogłam znaleźć taki rozpiprz ![]() Pipsonku, no dziękuję dziękuję ![]() W sumie na Twoim miejscu spróbowałabym chociaż raz te ombre. Jak mi wyszły to i Tobie coś wyjdzie, a fun przy tym niesamowity ![]() Idę się zbierać i lecę w miasto. Już mam mało czasu więc spinam poślady. Buziaki
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no widzisz...spóźnione ale szczere!!!!---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Pipson Plan jedzeniowy na dziś taki, że aż mi ślinka cieknie Brzmi pysznie!!!!![]() A tak się zarażacie tym odgracaniem domu od Dżagi, że i chyba mnie też mania sprzątania pochłonie
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długość jest moja hybrydami raczej paznokci nie przedłużysz Trzeba by było w takim przypadku najpierw żelem na naturalnej płytce przedłużyć a potem hybryda. Ale miałam żele 2 razy i mi sie za bardzo nie trzymały wiec sobie darowałam
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-07-13 o 12:09 |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Cockatil Btw. pazurki śliczne
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis dziękuję
no za mną ostatnio ciągle kropki chodzą szybkie zdobienie, a efekt super oczywiście wstawię jak pomaluję ![]() Hehe aktualizacja, może pojawi się za 2 dni minie miesiąc od podcięcia i będę mierzyć ile urosły ![]() Cocktail haha dobrze, że Ci królik kołdry nie osikał w ogóle jak widzi ciecko małe od mojego kuzyna, jak zapłacze w wózeczku to myśli, że to jakieś zwierzątko jest i podskakuje koło wózka ![]() Dobra wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę i biorę się za malowanie paznokci
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

a winko ja wczoraj zakupiłam tacie
muszę się nieźle nagimnastykować żeby coś napisać i wysłać
jeszcze ta klawiatura mnie wkurza, bo jednak jestem przyzwyczajona do swojego lapka. A tu na dodatek litery się pościerały i ciągle muszę się gapić czy poprawnie piszę 

to będe miała repertuar na całą jesień i zimę
Ja ze wsi
No co Ty!
*

No i znalezienia super pracy, z której będziesz zadowolona! 

mnie teraz korci wypróbowanie wszystkich lakierów od Ciebie

Ja następnym razem testuje nową maseczke 
Była wyprawa po piwo w nocy ale co ja tam już naspalałam wtedy
i wracam powoli do żywych.

siedzę sama.Dostał polecenie od swojego komendanta,ale niestety swoje musi odbębnić.Eh,jakoś zleci.W sumie krzywda mu się tam nie dzieje,chodzi na siłownie po 3 h.dziennie także nie ma źle