Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 11:45   #541
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
A tatuaż mały, można powiedzieć, że to będzie próba bólu przed moim wymarzonym
Banał- czarno-czerwone serce nad kostką

Ja mam serduszko z ozdobnymi takimi-czymiś, też na kostce,na lewej.Ukryłam nim bliznę

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Weź, pogoda do też chciałam gryyyla a winko ja wczoraj zakupiłam tacie u mnie ono jest w Żabce i Groszku, nie wiem czy u Ciebie są te sklepy. W Kauflandzie i Tesco nie ma
Tutaj u mamy też mi net muli muszę się nieźle nagimnastykować żeby coś napisać i wysłać jeszcze ta klawiatura mnie wkurza, bo jednak jestem przyzwyczajona do swojego lapka. A tu na dodatek litery się pościerały i ciągle muszę się gapić czy poprawnie piszę
Kupowałam w Żabie,ale juz nie ma.W sumie mam w promieniu 2km.aż 5 żabek,to chyba gdzieś trafię
Stary 2013-07-12, 11:46   #542
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Ja mam serduszko z ozdobnymi takimi-czymiś, też na kostce,na lewej.Ukryłam nim bliznę
Hehe, sprytnie!
...bolało?
Stary 2013-07-12, 11:55   #543
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Twojego Tż nie ma teraz w domu? ostatnio pisałaś że wrócił z tego szkolenia ale gdzie już później pojechał to nie doczytałam
Był tylko na kilka godzin,na urodzinach małego.Dziś ma przyjechać,ale coś nie dzwoni,a o 10-ej miał wiedzieć

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
polecam te czerwone
Dzięki! to będe miała repertuar na całą jesień i zimę

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Hehe, sprytnie!
...bolało?
No wiesz,przyjemne to to nie bylo,ale dało sie wytrzymać Gorzej bolało nad tyłkiem... Jesli juz się zdecydujesz to radzę Ci od razu zrobić,bez większych przerw.
Stary 2013-07-12, 13:42   #544
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

tak jak ja
Noooo nie...nie wierzę

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 15:31   #545
dzaga1989
Zakorzenienie

Alexis, spoko Wracaj Ja również zaniedbałam wizaż i dietę przez uniwerek Ale wróciłam na dobre tory chociaż więcej tu paplam niż chudnę

Like, szukaj szukaj Carlo Rossi - w Biedrze nie ma? Ja w "swoich" zawsze widzę. Dziś kupiłam Fresco i już wesolutka jestem. Też dobre
Co do neta - mi ciągle coś rozłącza. Ale to chyba wina moich ustawień.

Zoska, a jak! Wstaję z kurami (których nie mam ).
No nawybieralam te kolory Tzn. my chcieliśmy fiolet od początku, musiałam tylko iść zobaczyć czy ten ze znacznika wygląda "na żywo" tak samo - nie wygląda Zmieniłam na inny ale też fiolet

Makaron, noo żeby bobu nie jeść
Ale szparagów też nie jadłam. Jarmużu też nie Ja ze wsi
Co do wieśniaka - jest taki z dżemem w sprzedaży

Hero, to Ty w Lbn No co Ty! No pogoda dziś nie za fajna.

Laski, ja już po piwie i winie i lepiej jak nic dziś nie będę pisać (bo ja dziś mam 24 uro i dlatego chleję ) Jutro jak wyleczę kacora to poodpisuję na resztę oki? Buuuźka *
Stary 2013-07-12, 16:41   #546
heroine86
Zakorzenienie

A ja upiekłam ciasto biszkoptowe z jagodami, malinami i poziomkami moja dieta poszła w las

Like, szukaj szukaj, na pewno znajdziesz w którejś Żabce

Zooska, jarmuż? wtf?! szparagów też nie jadłam i soczewicy tyż nie krewetek też nie jadłam- niech Was to nie zdziwi to akurat miałam okazję wiele razy jeść, ale nieeee, dziękuję

Paula, no przez Lbl Kraśnicka to w ogóle cała rozkopana a dojechać do dworca to łooeezuuuu
A to wino Carlo Rossi Sweet Red nie ma w Biedrze bo to nowość jest

Urodzinki masz i co torbę na łeb zakładasz i się nie chwalisz?!!!! 100 lat Kochana! Zdrowia to Ci będę na starość życzyć a więc: dużo miłości, sexu , realizacji wszystkich Twoich planów i marzeń, sprawnej organizacji przy uroczystości ślubnej (by wszystko poszło po Twojej myśli ) i wszyyyystkiego najpiękniejszego! Twoje zdrowie! No i znalezienia super pracy, z której będziesz zadowolona!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 17:03   #547
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Laski, ja już po piwie i winie i lepiej jak nic dziś nie będę pisać (bo ja dziś mam 24 uro i dlatego chleję ) Jutro jak wyleczę kacora to poodpisuję na resztę oki? Buuuźka *
No ładnie nic sie i chwalisz ! Sto lat kochana Dużo szczęścia w życiu i w miłości Pieknego ślubu, kochanego męża i później gromadki dzieci w Twoim wymarzonym domku. Także spełnienia marzeń Ci życzę ! To ja idę z Medzik opijać Twoje urodzinki

Zrobiłam sobie pazurki jestem zadowolona to Wam pokaże a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9yk4.jpg (32,9 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-07-12 o 18:59
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-12, 19:45   #548
meeedzik
Zakorzenienie

Heeeloooł

Cocktail pazurki śliczne, ale na żywo są jeszcze piękniejsze mnie teraz korci wypróbowanie wszystkich lakierów od Ciebie jutro będą testy a na tego srebrnego JJ się czaiłam i mega się ucieszyłam, że to ten srebrzaczek jeszcze raz baaardzo dziękuję masło kakaowe Isany pachnie obłędnie jak lody amerykańskie od sosika mogłabym je zjeść
Teraz na testy pójdą Twoje odlewki maseczek doczekać się nie mogę

Dzaguś sto lat kochana i spełnienia wszystkich marzeń

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cocktail dobrze, że jeszcze jesteś w Głucho, bo następnym razem na dłużej musimy się spotkać i pić w plenerze jak przedostatnio
Stary 2013-07-12, 20:27   #549
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heeeloooł

Cocktail pazurki śliczne, ale na żywo są jeszcze piękniejsze mnie teraz korci wypróbowanie wszystkich lakierów od Ciebie jutro będą testy a na tego srebrnego JJ się czaiłam i mega się ucieszyłam, że to ten srebrzaczek jeszcze raz baaardzo dziękuję masło kakaowe Isany pachnie obłędnie jak lody amerykańskie od sosika mogłabym je zjeść
Teraz na testy pójdą Twoje odlewki maseczek doczekać się nie mogę

Dzaguś sto lat kochana i spełnienia wszystkich marzeń

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cocktail dobrze, że jeszcze jesteś w Głucho, bo następnym razem na dłużej musimy się spotkać i pić w plenerze jak przedostatnio
No to sie ciesze, że Ci sie spodobał mam jeszcze taki różowy ale zostawiłam w Opo Ja następnym razem testuje nową maseczke No następnym razem plener
Stary 2013-07-13, 07:58   #550
meeedzik
Zakorzenienie

Alee tu cisza ja dziś miałam pobudkę już o 7 rano, bo trzeba było odwieźć ciocię na pks, już się nie kładłam, bo i tak pewnie bym nie usnęła za to zmyłam i wypiłowałam pazurki Cocktail, pomalowałam 4 lakierami od Ciebie, jedną rękę każdy pazurek innym kolorem i teraz się zastanawiam którym/i pomalować wszystkie mi fajnie kryją po 2 warstwach, nie ma żadnych bąbli, no i już wyschły, a pół godziny temu malowałam
Stary 2013-07-13, 08:05   #551
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeee. Witam z kacem

Heroine, brzydzisz się krewetek? Dla mnie to rarytas I bynajmniej nie mówię tego by robić z siebie jakiegoś wielce smakosza Ale raz spróbowałam i od tamtego czasu jem zawsze gdy jest okazja
A to wino myślałam że CR ogólnie a to to nowe - nie widziałam

Cocktail, jakie piękne paznokcieeee Czemu ja tak nie umiem A jak Ty je robisz że one takie grube? Czy to takie trzeba mieć? A może to się tak wydaje?
Mi się ostatnio spodobały u kogoś te takie chropowate ale nie wiem czy tylko z Barry M takich nie ma To one drogie jak cholera

Heroine, Cocktail, Medzik, dziękuję za życzenia Kochaniutkie
Zapiłam wczoraj i już nie wchodziłam na Wizaż. A dziś mnie głowa boli ale muszę ruszyć na mierzenie sukienek. Cholera po co ja tyle chlałam A dietowo to mi się baty należą no ale uro z drugiej strony. Jadłam wszystkiego po trochu: trochę krakersów, z 3 czipsy (jakoś mi nie smakują dlatego tak mało), trochę popcornu, pół loda rożka. W sumie nie tak dużo no ale wieczorem Była wyprawa po piwo w nocy ale co ja tam już naspalałam wtedy
Piję i wracam powoli do żywych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 08:12   #552
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989;41760236
[B
Like[/B], szukaj szukaj Carlo Rossi - w Biedrze nie ma? Ja w "swoich" zawsze widzę. Dziś kupiłam Fresco i już wesolutka jestem. Też dobre
Co do neta - mi ciągle coś rozłącza. Ale to chyba wina moich ustawień.

Są carlo,ale Sweet red nie ma
No i w ogóle Sto lat!Sto lat!!! Dużo zdrówka,szczęścia,miłości ,kasy,dzieci,dobrej pracy i spełnienia marzeń
Jak dzieiejszy kac?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Like, szukaj szukaj, na pewno znajdziesz w którejś Żabce
I znalazłam,w 3 żabce dziś będę piła
A Ty Baśka gdzie jesteś?

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
ładnie,ładnie
Stary 2013-07-13, 08:32   #553
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Są carlo,ale Sweet red nie ma
No i w ogóle Sto lat!Sto lat!!! Dużo zdrówka,szczęścia,miłości ,kasy,dzieci,dobrej pracy i spełnienia marzeń
Jak dzieiejszy kac?

Dziękuję Kochana
Ojj no ciągle jest i nigdzie się nie wybiera. A TŻ wstał jak skowronek mówi że uro się skończyły i trzeba zapier.niczać Nie wiem co dziś robimy ale na pewno nic fajnego.
Idę zrobić sobie jajówę bo jakaś głodna jestem a podobno jajówa dobra na kaca.
Stary 2013-07-13, 09:05   #554
Madelaine_87
Raczkowanie

hej dziewczyny.
Moge dołączyc?
Jestem na 1000 kcal(czasem ciut więcej) od jakiś 2 tygodni. Czuje się świetnie. Ostatnio miałam 2 dni odstępu bo córka miała urodziny więc potrzebuje porządnego kopa by wrócic na dobre tory
Widzę że zgrana z Was grupka aż miło jak na wątku jest fajna atmosfera
Byłam na Soutch Beach ale miałam nieplanowany wyjazd i nie mogła tam jej ciągnąc. Więc zdecydowałam się na 1000.
Stary 2013-07-13, 09:09   #555
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
O kurde A to jakiś z przodu czy z tyłu ząb?

Jest nas coraz więcej
no na szczęście z tyłu bardziej co nie zmienia faktu że zmarnowałam czas i pieniadze na kogoś nieprofesjonalnego kto zabierał się za coś o czym widocznie niewiele miał pojęcia. Dopiero kolejna dentystka na zdjeciu mi pokazała błąd poprzedniej
Cytat:
Był tylko na kilka godzin,na urodzinach małego.Dziś ma przyjechać,ale coś nie dzwoni,a o 10-ej miał wiedzieć
A to już minęło to 6 tygodni? bo chyba na tyle miał wyjęchać? Pewnie się cieszysz że przyjedzie , no albo raczej już jest
Cytat:
Alexis, spoko Wracaj Ja również zaniedbałam wizaż i dietę przez uniwerek Ale wróciłam na dobre tory chociaż więcej tu paplam niż chudnę

Jak się nie ma z czego chudnąć to sie nie chudnie
Dżaga sto lat Kochana !! Wszystkiego co sobie zapragniesz, spełnienia wszystkich marzeń , wspaniałego wesela , dużo dużo miłości w przyszłości jakiś dzieciaczków, utrzymania świetnej figury no i żebyś zawsze była taką fajną osóbką jaką jesteś teraz
Cytat:
A ja upiekłam ciasto biszkoptowe z jagodami, malinami i poziomkami moja dieta poszła w las
No i co kusisz? Zjadłabym takie albo jakieś ucierane
Cytat:
ekstra wyszły I bardzo równiutko kropeczki Ci wyszły? czym je zrobiłaś?
Ja ostatnio jak obejrzałam galerię Madzi a tam ostatnio tyle pazurków w kropeczki to też dziś sobie strzeliłam

Madziu a jak tam Twoje włoski? Kiedy kolejna aktualizacja?
Widziałam że ostatnio pisałaś że kolejny olejek Cię skusił
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 09:13   #556
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
A to już minęło to 6 tygodni? bo chyba na tyle miał wyjęchać? Pewnie się cieszysz że przyjedzie , no albo raczej już jest
Nie siedzę sama.Dostał polecenie od swojego komendanta,ale niestety swoje musi odbębnić.Eh,jakoś zleci.W sumie krzywda mu się tam nie dzieje,chodzi na siłownie po 3 h.dziennie także nie ma źle
Stary 2013-07-13, 09:37   #557
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Alee tu cisza ja dziś miałam pobudkę już o 7 rano, bo trzeba było odwieźć ciocię na pks, już się nie kładłam, bo i tak pewnie bym nie usnęła za to zmyłam i wypiłowałam pazurki Cocktail, pomalowałam 4 lakierami od Ciebie, jedną rękę każdy pazurek innym kolorem i teraz się zastanawiam którym/i pomalować wszystkie mi fajnie kryją po 2 warstwach, nie ma żadnych bąbli, no i już wyschły, a pół godziny temu malowałam
Jak pomalujesz to pokaż coś wymyśliła Ja miałam pobudke o 5 królik zaczął gryźć klatke, brat go wypuścił to biegał sobie po mnie wiec trzeba było go eksmitować z klatką do łazienki. hahah jak mój Łaniu zobaczył królika to stał przy klatce jak zaczarowany i co sie królik ruszył to ten sie wystraszył. Chyba myśli że to mały piesek stoi pod drzwiami żeby go wpuścić do pokoju
Cytat:
Czeee. Witam z kacem

Cocktail, jakie piękne paznokcieeee Czemu ja tak nie umiem A jak Ty je robisz że one takie grube? Czy to takie trzeba mieć? A może to się tak wydaje?
Mi się ostatnio spodobały u kogoś te takie chropowate ale nie wiem czy tylko z Barry M takich nie ma To one drogie jak cholera
To są hybrydy dlatego wyglądają inaczej w sumie podobnie do żeli. Ale aż takie grube nie są bo to malujesz warstwy jak lakierem Mi sie podobają takie posypki np. zamszowe na pazurki Ale ja dostaje nerwicy przy malowaniu lakierami, bo zawsze zniszcze

Cytat:
ekstra wyszły I bardzo równiutko kropeczki Ci wyszły? czym je zrobiłaś?
Ja ostatnio jak obejrzałam galerię Madzi a tam ostatnio tyle pazurków w kropeczki to też dziś sobie strzeliłam
Kropeczki robione patyczkiem drewnianym Na lewej to pół biedy gorzej z prawą bo mi sie łapka trzęsła
Stary 2013-07-13, 10:26   #558
pipson
Zadomowienie

Cytat:
O matko, to niezły kolos z niego a macie przestronne mieszkanie? Ogródek? na pewno macie teraz wesoło w domku. Zwierzaki naprawdę wprowadzają sympatyczną atmosferę do domku od razu ryjek się cieszy jak przyjdzie takie stworzenie i merda ogonem a kotka poczuła chyba konkurencję obraziła się nie no, trzymam kciuki by się z tym szybko oswoiła

D
Mamy dom, ale go nie puszczamy "na sałony" Tylko spi w domu, ma w przedpokoju luksusową starą poduszkę i koc z Ikei za dyszke a tak to mamy sporo miejsca, bo ogrodek jest calkiem, plus mieszkamy w takiej jeszcze "dzikiej" okolicy, naokoło pola, więc wybiega się Kotka powoli się oswaja, ale mamy teraz z nią ambaras, bo ona obserwuje, że pies ma zabawki, gryzaki, piłki i każdy się z nim bawi i teraz jak ona wpadnie do domu, to skacze po meblach, ucieka, gryzie, kopie, miauczy, trąca łapą i zwiewa, wpada tacie na wypolerowany stół i sie ślizga na jego dokumentach i generalnie "miota nią jak szatan" moi rodzicetak trzy lata temu chcieli mieć jeszcze jedno dIecko, ale odkad ona i pies szaleją, to mówią, że mają dwójke
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-13, 10:26   #559
dotka85
Zadomowienie

Hej to znowu ja Zapomnialam calkiem ze mialam sie udzielac na watku i zniknelam :/ Tak w skrocie o mnie; mam na imie Dorota i jestem dietoholiczka Mam 28 lat od kilku lat jestm zagranica podrozujac troche w miedzy czasie i pomieszkujac w roznych miejscach. Stanu wolnego, lat 28 prawie Na 1000 kalorii jestem od kilku dni, jak na razie idzie ok, ale wkrotce bedzie ciezko, bo obiecalam mojej wspollokatorce, ze przez kolejnych kilka dni pokaze jej smaki polskiej kuchni... A jak wiadomo ta do najlzejszych nie nalezy :/ Coz, bede jadla male porcje.

Dzaga1989 widze, ze masz urodziny; wszystkiego najlepszego wiec!
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 10:27   #560
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Ja już po sesji i tak się zastanawiam czy mogę znów wrócić do Was bo znów nie w temacie jestem Czytałam wszystko ale jakbym miała teraz każdej cos napisać to bym nie wiedziała już co

Czeeesc, dawno Cie nie bylo sesja sukcesem zakonczona? ja z drugiego kierunku Ostawilam sobie dwa egz na wrzesien, niedlugo musze zaczac wkuwac
Stary 2013-07-13, 10:31   #561
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Czeee. Witam z kacem
Bleah...ja też

Stary 2013-07-13, 10:33   #562
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madelaine_87 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Moge dołączyc?
Jestem na 1000 kcal(czasem ciut więcej) od jakiś 2 tygodni. Czuje się świetnie. Ostatnio miałam 2 dni odstępu bo córka miała urodziny więc potrzebuje porządnego kopa by wrócic na dobre tory
Widzę że zgrana z Was grupka aż miło jak na wątku jest fajna atmosfera
Byłam na Soutch Beach ale miałam nieplanowany wyjazd i nie mogła tam jej ciągnąc. Więc zdecydowałam się na 1000.

Hej, witamy Wiesz, Sb to bardzo rozsądne zasady, więc myślę, że możesz zalozenia SB spokojnie wprowadzić teraz do diety Ale jesz rowny tysiac, czy więcej? Bo równy tysiak to może być b. Mało. napisz cos wiecej, ile masz wzrostu, jaka waga, do jakiej dązysz, czy cwiczysz

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Paula, sto lat! zdrowka, szczescia, spełnieniamarzeń i celów, no i żeby dalej była figurka jak ta lala
Stary 2013-07-13, 10:33   #563
zooska
Zakorzenienie

Dżaga Aaaaaaa...ZAPOMNIAŁAM!!!! !!!!!!!! Wszystkiego naj naj naj naj!!!! Kochana, dużo zdrówka, szczęścia, zawsze perfekcyjnego porządku zarówno w domku jak i w relacjach i wszystkiego czego chcesz

Stary 2013-07-13, 10:41   #564
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez ostatnio ciagle przez cos musze wczesnie wstawac, kto by pomyslał, że w wakacje bede o 7 na nogach ja bym sie chciala nauczyc ombre na paznokciach, ale z moimi zdolnosciami manualnymi, to chyba sie nawet nie podejmuje

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:

Jakie ladne

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

No, poodpisywałam, nadrobiłam, to tera ja No hejjjj umnie od 10go do wczoraj tragedia z jedzeniem a jutro mam się wazyc, jak nie przytylam to bede szczesliwa ale dzis juz dobre tory:
1. Jajecznica z lososiem, kromka orkiszowego, malutka kromka żytniego

2. Jeszcze nic, planuje koktajl bananowo- jagodowy z otrebami

3. Flądra z grilla ze szpinakiem, pewnie jakaś fasolka

4. Nie miałam planów, ale mam bób wiec pewnie pochłone

5. Bieluch z garsteczką granoli

Ah, no i planuje dzis zrobic granolę
Dodatkowo, to dzis zaczynam z mamą wielkie odgracanie domu, jutro jadę z tatą dalej oglądać łózka, wiec chce wrazie czego pokoj teraz miec przygotowany na to mam jeszcze problem z biurkiem, bo ja i tak przy biurku mało siedzę, ale rodzice się uparli, ze jakies ma byc- a przy moim pokoju i wielkosci lozka, jakie planuje, plus szafie wnękowej mojej, to w zasadzie jedyne miejsce na biurko to będzie wnęka szerokosci120 cm... Ciezko znalezc takie Ja mam w ogole glupi uklad pokoju, bo na jednej scianie dokladnie przez srodek leci sobie komin- stad dwie wnęki, w jednej jest zeobiona szafa, a druga na biurko... Tylko gdzieja takie biureczko znajdę
Wlasnie piję zielną herbatke, bo dostalam sliczny kubeczek z poziomki i dwie zielone lisciaste smieje się, ze to sygnal, ze zas dup.sko uroslo a zaraz przyjezdza po mnie kumpela i jedziemy na kawke, moze jakas spdniczke upoluję
Przepraszam za ewentualne bledy i brak polskichznakow, ale pada mi co chwile komputer, pisze wiec z tableta, a to dla mnie jakas masakra
Stary 2013-07-13, 10:46   #565
dzaga1989
Zakorzenienie

Madelaine, witamy!

Alexis, Dotka, dziękuję ślicznie za życzenia

Cocktail, a drogie takie hybrydy? I ta długość to jest "zrobiona"? Jeju ja ciemnota jestem jeśli o paznokcie chodzi. A chcę jakieś ładne w końcu mieć bo mam takie paskudy. Twoje są jak z żurnala hehe

Zoska, pjona Zbieram się pomału z tym kacorem, ale malowałam sufit w kiblu to myślałam że pawia puszczę. Przynajmniej blisko bym miała
No i dziękuję za życzenia Łyhyhyhy tą perfekcję w domu szlag trafił. Dziś nawet majtek nie mogłam znaleźć taki rozpiprz

Pipsonku, no dziękuję dziękuję
W sumie na Twoim miejscu spróbowałabym chociaż raz te ombre. Jak mi wyszły to i Tobie coś wyjdzie, a fun przy tym niesamowity

Idę się zbierać i lecę w miasto. Już mam mało czasu więc spinam poślady. Buziaki
Stary 2013-07-13, 10:50   #566
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Idę się zbierać i lecę w miasto. Już mam mało czasu więc spinam poślady. Buziaki
Ciągle w biegu...^^ No nie
A no widzisz...spóźnione ale szczere!!!!

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pipson Plan jedzeniowy na dziś taki, że aż mi ślinka cieknie Brzmi pysznie!!!!

A tak się zarażacie tym odgracaniem domu od Dżagi, że i chyba mnie też mania sprzątania pochłonie

Stary 2013-07-13, 11:08   #567
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail, a drogie takie hybrydy? I ta długość to jest "zrobiona"? Jeju ja ciemnota jestem jeśli o paznokcie chodzi. A chcę jakieś ładne w końcu mieć bo mam takie paskudy. Twoje są jak z żurnala hehe
Wszystko zależy od firmy no i oprócz lakierów hybrydowych trzeba mieć lampe UV, bo to jest lakiero-żel który jest światłoutwardzalny Długość jest moja hybrydami raczej paznokci nie przedłużysz Trzeba by było w takim przypadku najpierw żelem na naturalnej płytce przedłużyć a potem hybryda. Ale miałam żele 2 razy i mi sie za bardzo nie trzymały wiec sobie darowałam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-07-13 o 11:09
Stary 2013-07-13, 11:10   #568
zooska
Zakorzenienie

Cockatil Btw. pazurki śliczne

Stary 2013-07-13, 11:22   #569
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis dziękuję no za mną ostatnio ciągle kropki chodzą szybkie zdobienie, a efekt super oczywiście wstawię jak pomaluję
Hehe aktualizacja, może pojawi się za 2 dni minie miesiąc od podcięcia i będę mierzyć ile urosły
Cocktail haha dobrze, że Ci królik kołdry nie osikał haha mój pies też jak zobaczył królika to myślał, że to jakiś mały piesek jest i chciał się bawić w ogóle jak widzi ciecko małe od mojego kuzyna, jak zapłacze w wózeczku to myśli, że to jakieś zwierzątko jest i podskakuje koło wózka wariat mały

Dobra wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę i biorę się za malowanie paznokci
Stary 2013-07-13, 11:23   #570
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra wyregulowałam brwi, zrobiłam hennę i biorę się za malowanie paznokci
Nigdy nie miałam henny ... Może czas wkroczyć w to nowe i nieznane dorosłe życie z henną na rzęsach?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości