Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 23:02   #1111
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no ja jestem tego więcej niż pewna i już dawno bym podjęła decyzję, że sami jedziemy. Wytrwała jesteś tylko przemyśl czy Ci się to opłaca
Hm, przestało mnie to bawić i mimo, że TŻ akurat pod ręką nie było... podjęłam sama decyzję. Przekazałam ją znajomym, po czym zostałam sprowadzona do pionu, że przecież i beze mnie wpadliby na pomysł Chorwacji, bo wszyscy tam teraz jeżdżą . Pomijając fakt, że oni nigdzie razem nie jeżdzą , rok temu byli chyba na pierwszym, kilkudniowym wyjeździe, bo... sama go zaproponowałam . No, ale luzik . W każdym razie chyba "śmiertelnie" jestem pokłócona z przyjaciółką. Chyba, że właśnie się dowiedziałam, że nadwyrężam to słowo :/
Stary 2013-07-13, 23:37   #1112
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Hm, przestało mnie to bawić i mimo, że TŻ akurat pod ręką nie było... podjęłam sama decyzję. Przekazałam ją znajomym, po czym zostałam sprowadzona do pionu, że przecież i beze mnie wpadliby na pomysł Chorwacji, bo wszyscy tam teraz jeżdżą . Pomijając fakt, że oni nigdzie razem nie jeżdzą , rok temu byli chyba na pierwszym, kilkudniowym wyjeździe, bo... sama go zaproponowałam . No, ale luzik . W każdym razie chyba "śmiertelnie" jestem pokłócona z przyjaciółką. Chyba, że właśnie się dowiedziałam, że nadwyrężam to słowo :/
jeśli to prawdziwa przyjaźń to prędzej czy później będziecie się kochać znów nie takie rzeczy już z moimi przyjaciółkami przerabiałam no ale od tego jest przyjaźń, że nie pierdu pierdu tylko się mówi to co się myśli bo masz świadomość że nie musisz się hamować. Powkurzamy się na siebie ale i tak zawsze się dobrze kończy.
Stary 2013-07-14, 00:31   #1113
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli to prawdziwa przyjaźń to prędzej czy później będziecie się kochać znów nie takie rzeczy już z moimi przyjaciółkami przerabiałam no ale od tego jest przyjaźń, że nie pierdu pierdu tylko się mówi to co się myśli bo masz świadomość że nie musisz się hamować. Powkurzamy się na siebie ale i tak zawsze się dobrze kończy.
Ohh... i tak jej wyślę kartkę na urodziny, i tak.... niemniej jednak czuje się dość mocno wyh*ujana. Ja pewnie ręki nie wyciągnę.... tym razem nie czuję, że ja powinnam. Nieraz owszem, czułam, że to ja powinnam i tak robiłam. Tym razem nie mam tego poczucia. I trochę mnie ten fakt martwi .

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

A tak w ogole to mam jedno spostrzeżenie wlasnie minął mi 4 dzien w Polsce i (odpukac) ugryzł mnie tylko jeden komar (pierwszego dnia w nos, tak ze rano juz nic nie było) i dzisiaj jeden miał zacząć robotę, ale mu przeszkodzilam ... A tak straszylyscie.... a i moja twierdza jak narazie sie sprawdza- w pokoju ani jednej bestii jeszcze nie miałam .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-07-13 o 23:43
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 00:37   #1114
viva91
na przekór do celu

Cytat:
A tak w ogole to mam jedno spostrzeżenie wlasnie minął mi 4 dzien w Polsce i (odpukac) ugryzł mnie tylko jeden komar (pierwszego dnia w nos, tak ze rano juz nic nie było) i dzisiaj jeden miał zacząć robotę, ale mu przeszkodzilam ... A tak straszylyscie.... a i moja twierdza jak narazie sie sprawdza- w pokoju ani jednej bestii jeszcze nie miałam .
Ja nie straszę, ja stwierdzam fakty - 9 bąbli na jednym kolanie po jednym wieczorze
No ale to nie odkrycie, że komary nie wszędzie i nie wszystkich gryzą tak samo
Stary 2013-07-14, 00:53   #1115
weronika m
Raczkowanie

Cytat:
spoko u nas akurat z wyróżnianiem nie ma problemu są to moje najlepsze przyjaciółki i najlepszy kolega tż nie będzie z tym problemu a jak ktoś się obrazi to znaczy że nie było warto go zapraszać

no po to żeby goście nie musieli się przeciskać
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ok. 130

żeby nie musieć się przeciskać między ścianą a plecami 20 gości żeby np. wyjść na parkiet
To nadal twierdzę, że to zależy od wielkości sali i ilości gości , a nie wielkości stołów.

I też mam wszędzie komary, strach po 19 wychodzić .
Stary 2013-07-14, 00:57   #1116
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Ja nie straszę, ja stwierdzam fakty - 9 bąbli na jednym kolanie po jednym wieczorze
No ale to nie odkrycie, że komary nie wszędzie i nie wszystkich gryzą tak samo
Ale moi Rodzice tez mnie straszyli, ze ponoć u nas pełno komarow . Plus ja zazwyczaj byłam notorycznie pogryziona i mogłam strzec mojej twierdzy, a i tak jakimś cudem te cholery wchodziły, a teraz cisza i spokój ...

Stary 2013-07-14, 01:02   #1117
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez weronika m Pokaż wiadomość
To nadal twierdzę, że to zależy od wielkości sali i ilości gości , a nie wielkości stołów.
Od ilości gości tak, przy obiedzie na 30-40 osób to nie jest uciążliwe, ale choćby sala była wielkości stadionu i było na niej wtedy tylko 100 gości to przy podłużnych stołach i tak musisz przejść cały stół, żeby dostać się na drugą stronę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 01:09   #1118
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Od ilości gości tak, przy obiedzie na 30-40 osób to nie jest uciążliwe, ale choćby sala była wielkości stadionu i było na niej wtedy tylko 100 gości to przy podłużnych stołach i tak musisz przejść cały stół, żeby dostać się na drugą stronę
Dlatego cieszę sie z mojej dużej sali i okraglych stolików .

Stary 2013-07-14, 08:33   #1119
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika m Pokaż wiadomość

I też mam wszędzie komary, strach po 19 wychodzić .
jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ma wielkość sali do tego, że jak stoły będą złączone to nie trzeba ich obejść żeby wejść na parkiet no ale okej jedyne co mi przychodzi do głowy, żeby ich nie obchodzić to przejście pod stołem albo przeskok ale w mojej rodzinie tylko mama ćwiczyła akrobatykę więc niestety
Cytat:
Ale moi Rodzice tez mnie straszyli, ze ponoć u nas pełno komarow . Plus ja zazwyczaj byłam notorycznie pogryziona i mogłam strzec mojej twierdzy, a i tak jakimś cudem te cholery wchodziły, a teraz cisza i spokój ...

mnie też w tym roku jakoś mniej gryzą ale jak się wyjdzie na piwko wieczorem do jakiegoś ogródka w pubie to widać, że lata ich peeełno
Cytat:
no chyba, że wiesz - jump, jump

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Dlatego cieszę sie z mojej dużej sali i okraglych stolików .

a ja z moich małych prostokątnych ^^

w ogóle odpisałam, odpisałam a nie powiedziałam dzień dobry
Stary 2013-07-14, 08:48   #1120
Beezee
Zakorzenienie

Witajcie
Wczoraj popołudniu jak mnie kac dopadł to nie mogłam z łóżka wstać a nie mówię już o tym, żeby coś pisać i czytać bo byłaby masakra. Spałam aż do dzisiaj, kocham nie czuć się źle.

Nadrobiłam zaległości w czytaniu pierwszy aż dziw. Nie będę podawać cytatów ale wspomnę coś z mojej strony hehe

Kzb1 - chyba dobrze zapamiętałam nick - buty mi się bardzo podobają, tylko kurczę ja muszę mieć szpilkę niższą bo mój tż jest ode mnie wyższy raptem 1-2 cm;p

Co do usadzania gości - ja jeszcze nie myślałam o tym dokładnie, chcę się tym zająć w roku ślubu bo przez dwa lata wszystko się może jeszcze zdarzyć i moje spojrzenie może się zmienić. Akurat w mojej okolicy nie spotkałam się, by rodzice siedzieli z młodymi Według mnie to jest dobre rozwiązanie, nie wydaje mi się, żeby przykładowo moi rodzice dobrze czuli się siedząc obok nas i naszych przyjaciół. (bo właśnie chcemy siedzieć z przyjaciółmi przy stoliku. Ktoś tu mówił o klasyfikacji że osoby z nami siedzące są lepsze i nie chce nikogo wyróżniać. Ale szczerze mówiąc czemu ich nie wyróżniać? Wiadomo, że w życiu są osoby które są zawsze, codziennie lub bardzo często przy Tobie, zawsze możesz na nie liczyć i nawet w ramach wdzięczności chcesz z nimi siedzieć, bo czujesz, że są Twoją drugą prawą ręką a to, że z kimś widzisz się rzadko lub na rodzinnych uroczystościach, to chyba nie powinien mieć żadnych żali, że nie siedzi z młodymi, w ogóle nie wiem co to miałoby być jakby takie żale wynikły). Wracając do rodziców, moi na pewno woleli by usiąść z rodziną, bo zawsze to pogadają i tak dalej, tym bardziej, że niektórzy z naszej rodziny mieszkają daleko i spotykamy się właśnie na weselach. I tak jest, że mimo, że na zaproszeniach pisze, że Młodzi wraz z Rodzicami pragną zaprosić... rodzice siedzą z rodzinką Podziękowania dla rodziców są w trakcie wesela, więc myślę, że nie powinni czuć się pominięci, a nawet moja mama powiedziała, że to nasz ślub i my jesteśmy najważniejsi, a oni swój ślub już mieli
Stary 2013-07-14, 09:03   #1121
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Kzb1 - chyba dobrze zapamiętałam nick - buty mi się bardzo podobają, tylko kurczę ja muszę mieć szpilkę niższą bo mój tż jest ode mnie wyższy raptem 1-2 cm;p
mój ode mnie 20cm! ale jak zawsze podkreślam lubię mieć kogoś powyżej swoich oczu (miałam pisać, że lubię mieć kogoś nad sobą ale jak to powiedziałam w myślach uznałam, że możecie się przyczepić)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 09:06   #1122
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
mój ode mnie 20cm! ale jak zawsze podkreślam lubię mieć kogoś powyżej swoich oczu (miałam pisać, że lubię mieć kogoś nad sobą ale jak to powiedziałam w myślach uznałam, że możecie się przyczepić)
Ale Ci fajnie . U nas to tylko jakies 5-6cm różnicy . No, ale miłość nie wybiera . I tak w sumie w obcasach rzadko chodzę, bo nie lubię . Mam cos na styl balerinomanii za to , wiec jest luzik

Stary 2013-07-14, 09:18   #1123
joasia-a
Zakorzenienie

Już dawno doszłyśmy do wniosku że co miasto to obyczaj :P jak ja nigdy nie słyszałam o polterach, rozdawaniu ciast w pracy i sąsiadom czy imprezie z okazji ubierania klatek tak dla niektórych są inne rzeczy dziwne jak siedzenie z rodzicami i najbliższą rodziną

A z ciekawości zaraz po mojej wypowiedzi o samotnym stoliku sprawdzałam na internecie ustawienie stolików i wszędzie pisali że właśnie młodzi siedzą albo z rodzicami albo ze świadkami i później zachowuje się hierarchię - najbliższa rodzina, ciotki i kuzyni, i dopiero na końcu znajomi :P

U mnie będą dwie sale z gośćmi- mogłabym jedną.. ale wtedy z tej jednej nie ma widoku na parkiet.. więc wolę podzielić gości na starszych (którzy będą mogli ze stolika patrzeć na parkiet) i młodszych (którzy sami będą lgnęli na parkiet żeby zatańczyć) i tak o cała moja filozofia dla mnie to nie będzie podział ze względu na ważność osób- ale ze względu na.. zużycie materiału hehe

magda też myślę że już dawno podjęłabym decyzje żeby jechać we dwójkę.. Szkoda że tak wyszło- i że przyjaciółka się obraziła... (a co do nadużywania słowa przyjaciel.. ja mówię co najwyżej psiapsióły na te koleżanki z LO.. ale to są naprawdę bardzo dobre koleżanki.. przyjacielem moim jest TŻ.. reszta to znajomi lepsi, gorsi lub najlepsi.. niestety też kiedyś przeliczyłam się ze słowem "przyjaźń" )

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
u nas też a dokłądnie 23-24 cm różnicy i chyba rozmawiałyśmy kiedyś że pod tym względem to nasi TŻci zachowują się identycznie :P w sensie że lubię się śmiać że kurduple jesteśmy :P
I jak oglądamy jakieś zdjęcia ze ślubu.. i jest różnica we wzroście między facetemi kobietą to zawsze mi TŻ mówi "o widzisz! tak beznadziejnie będziemy wyglądać jak przebierzesz buty na płaskie" :P (no cóż.. dzień jak codzień^^)

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Aaa..
I sprawdziłam jeszcze te zaproszenia pod względem kto zaprasza
Więc jedno : jest historia taka napsiana jak bajka (nie podoba mi się to) i jest podpisana "Rodzice i narzeczeni"

A w 2 przypadku jest TŻ i PM mają zaszczyt zaprosić....

Ale w sumie u nas raczej stosuje się że z rodzicami..
My kiedyś o tym rozmawialiśmy.. w związku z tym że raczej sami organizujemy wesele.. to też napiszemy że my zapraszamy.. jeśli by nam się nie udało zebrać odpowiedniej sumy i jeśli rodzice by nam chcieli pomóc-to wtedy wypadałoby nam napisać że zapraszamy wraz z rodzicami - bo jak ktoś napisał.. rodzice nie wytrzymają i i tak będą jakoś tam czuwać..
Stary 2013-07-14, 09:21   #1124
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci fajnie . U nas to tylko jakies 5-6cm różnicy . No, ale miłość nie wybiera . I tak w sumie w obcasach rzadko chodzę, bo nie lubię . Mam cos na styl balerinomanii za to , wiec jest luzik

ale to ja mam tak samo obcasy od święta a na ślub mam tylko 6cm i w ogóle mi to nie przeszkadza
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

A z ciekawości zaraz po mojej wypowiedzi o samotnym stoliku sprawdzałam na internecie ustawienie stolików i wszędzie pisali że właśnie młodzi siedzą albo z rodzicami albo ze świadkami i później zachowuje się hierarchię - najbliższa rodzina, ciotki i kuzyni, i dopiero na końcu znajomi :P

u nas też a dokłądnie 23-24 cm różnicy i chyba rozmawiałyśmy kiedyś że pod tym względem to nasi TŻci zachowują się identycznie :P w sensie że lubię się śmiać że kurduple jesteśmy :P
I jak oglądamy jakieś zdjęcia ze ślubu.. i jest różnica we wzroście między facetemi kobietą to zawsze mi TŻ mówi "o widzisz! tak beznadziejnie będziemy wyglądać jak przebierzesz buty na płaskie" :P (no cóż.. dzień jak codzień^^)
no u nas taka "hierarchia" też będzie ale dla mnie znajomi i przyjaciele to inna grupka przyjaciele to będą drużbowie akurat i z nimi będziemy siedzieć a rodzina gdzieś blisko nas ale przy innym stole ale już faktycznie nie warto o tym gadać tych tradycji jest pełno i każdy się stosuje do innej a niektórzy w ogóle na opak i super

taaaaak już gadałyśmy o tym ja to jestem pierdółka, kluch maluch (wkurzałam się o to bo kluch kojarzył mi się z tłustą kluską a tż twierdził, że chodzi mi o leniwego klucha ) i takie inne podobne tż w wymyślaniu mi przezwisk jest mistrzem
Stary 2013-07-14, 09:28   #1125
joasia-a
Zakorzenienie

ex a o której macie to spotkanie z barmanem ;>

Mój TŻ ostatnio nie jest bardzo kreatywny w wymyslaniu mi przezwisk :P ostatnio standardowo "Lato" albo haha"Summer" - wgl wymyślił że skoro rząd pozwala na dziwne imiona to on chce żeby jego córka miała na imię Summer ^^ i wczoraj mnie nazwał "jeżynką":P

Wgl to jestem zła bo mam pms i zaczynam być chora.. gardło szczypie, warczy mi w płucach, oczka łzawią
Stary 2013-07-14, 09:33   #1126
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ex a o której macie to spotkanie z barmanem ;>

Mój TŻ ostatnio nie jest bardzo kreatywny w wymyslaniu mi przezwisk :P ostatnio standardowo "Lato" albo haha"Summer" - wgl wymyślił że skoro rząd pozwala na dziwne imiona to on chce żeby jego córka miała na imię Summer ^^ i wczoraj mnie nazwał "jeżynką":P

Wgl to jestem zła bo mam pms i zaczynam być chora.. gardło szczypie, warczy mi w płucach, oczka łzawią
o 15
Summer! uwielbiam to imię przez Życie na fali
oj bidulko to weź sobie jakieś cuś żeby nie dać się dopaść choróbsku!
Stary 2013-07-14, 09:43   #1127
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Zaraz idę do lokalu robic wiecej zdjec ... Doczekać sie nie moge . A tak w ogole to głupia sprawa- w Polsce po myciu, włosy układają mi sie zupełnie inaczej... Mam krencioly, ale takie, w których moge wyjsc , a w UK zawsze sa krencioly porabane i albo sie pusza, albo wyglądają dupiasto i nie wychodzę w takich...

Stary 2013-07-14, 09:45   #1128
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz idę do lokalu robic wiecej zdjec ... Doczekać sie nie moge . A tak w ogole to głupia sprawa- w Polsce po myciu, włosy układają mi sie zupełnie inaczej... Mam krencioly, ale takie, w których moge wyjsc , a w UK zawsze sa krencioly porabane i albo sie pusza, albo wyglądają dupiasto i nie wychodzę w takich...

dobre ja w sumie i w Londynie i w PL miałam kręcioły...z resztą ja je mam zawsze to nie podlega dyskusji nie zależy od kraju, kontynentu, nawet od tego czy są suche czy mokre
Stary 2013-07-14, 10:02   #1129
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
dobre ja w sumie i w Londynie i w PL miałam kręcioły...z resztą ja je mam zawsze to nie podlega dyskusji nie zależy od kraju, kontynentu, nawet od tego czy są suche czy mokre
Nie, nie to w UK ja tez mam zawsze kręcone (oprocz czasu, gdy miałam keratynowo prostowane włosy). Tylko, ze tam mam kręcone i porozwalane te krencioly, takie puszyste i kiepsko wyglądają. A tutaj nie wiem- różnica wody, moze fakt, ze inna mam poduszkę (lol...), nie wiem- ale wyglądają lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-14, 10:09   #1130
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie to w UK ja tez mam zawsze kręcone (oprocz czasu, gdy miałam keratynowo prostowane włosy). Tylko, ze tam mam kręcone i porozwalane te krencioly, takie puszyste i kiepsko wyglądają. A tutaj nie wiem- różnica wody, moze fakt, ze inna mam poduszkę (lol...), nie wiem- ale wyglądają lepiej

nie wiem jak jest tam gdzie dokładnie Ty mieszkasz ale może to kwestia wilgotności powietrza bo jak w PL jest deszcz albo chociaż mży to moje włosy potrafią się zamienić w pudla a ogólnie w Anglii to raczej często pada w Szkocji też? teraz już jakoś po latach praktyki używam kosmetyków które coraz lepiej moje włosy ogarniają ale jednak dla bezpieczeństwa najlepiej mi je spinać w taką pogodę bo inaczej robią się takie puchate
Stary 2013-07-14, 10:10   #1131
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
nie wiem jak jest tam gdzie dokładnie Ty mieszkasz ale może to kwestia wilgotności powietrza bo jak w PL jest deszcz albo chociaż mży to moje włosy potrafią się zamienić w pudla a ogólnie w Anglii to raczej często pada w Szkocji też? teraz już jakoś po latach praktyki używam kosmetyków które coraz lepiej moje włosy ogarniają ale jednak dla bezpieczeństwa najlepiej mi je spinać w taką pogodę bo inaczej robią się takie puchate
A Tobie sie puszyly? Cos na to używasz?

Stary 2013-07-14, 10:28   #1132
existence
Zakorzenienie

Cytat:
A Tobie sie puszyly? Cos na to używasz?

w sumie nie wiem co konkretnie jest na to czy może wszystko po trochu ale ja dużo nawalam na włosy począwszy od nakładania maski i staram się podczas mycia głowy trzymać ją tak 10 minut ale czasem też na noc nakładam i myję rano głowę, czasem też olejuje a to je nawilża na bank zawsze po myciu jedwab ale nie na skalp tylko na długości włosów ale właśnie jak chcę je "ożywić" między myciami to też jedwab albo płyn do loków taki w sprayu (najbardziej lubię z marion ) bo ja nie czeszę włosów. No i obowiązkowo żel do włosów odkąd poznałam żel z czarnej rzepy z bielendy dzięki Malwinie, jest moim nr 1
Stary 2013-07-14, 10:30   #1133
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie nie wiem co konkretnie jest na to czy może wszystko po trochu ale ja dużo nawalam na włosy począwszy od nakładania maski i staram się podczas mycia głowy trzymać ją tak 10 minut ale czasem też na noc nakładam i myję rano głowę, czasem też olejuje a to je nawilża na bank zawsze po myciu jedwab ale nie na skalp tylko na długości włosów ale właśnie jak chcę je "ożywić" między myciami to też jedwab albo płyn do loków taki w sprayu (najbardziej lubię z marion ) bo ja nie czeszę włosów. No i obowiązkowo żel do włosów odkąd poznałam żel z czarnej rzepy z bielendy dzięki Malwinie, jest moim nr 1

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:40   #1134
iixi
Zakorzenienie

hello
dziś rano na fb zalało mnie stado smutnych wiadomości.. Te które oglądają Glee to będą wiedziały o co chodzi - aktor grający Finna nie żyje ;(

a poza tym to dziś kolejna miesięcznica chcieliśmy iść do Palmiarni to się okazło, że cały lipiec zamknięte

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:53   #1135
Malwina_89
Zakorzenienie

Słyszałam

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-07-14, 11:53   #1136
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:

ja zawsze chciałam mieć wyższego a tu bach ale jak mam ochotę na szpilki to zakładam i tyle

Co do włosów to ja mam takie nijakie od góry proste, od dołu się beznadziejnie wywijają dlatego przeważnie prostuję. Muszę się za nie wziąć, ale najgorzej jak deszcze tak jak dzisiaj bo wyprostowałam, wyszłam i już żal na głowie ;p

Edytowane przez Beezee
Czas edycji: 2013-07-14 o 11:58
Beezee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 12:04   #1137
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze chciałam mieć wyższego a tu bach ale jak mam ochotę na szpilki to zakładam i tyle

Co do włosów to ja mam takie nijakie od góry proste, od dołu się beznadziejnie wywijają dlatego przeważnie prostuję. Muszę się za nie wziąć, ale najgorzej jak deszcze tak jak dzisiaj bo wyprostowałam, wyszłam i już żal na głowie ;p
Podejrzewam, że jeżeli zaczniesz je traktować jak włosy kręcone/falowane, to zaczną się lepiej układać

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-07-14, 12:07   #1138
joasia-a
Zakorzenienie

Ja też wyczytałam.. na pudelku o tym kolesiu..

A moje włosy kiedyś się chciało falować.. a teraz prościutkie ;p Nawet jak umyję włosy i wysuszę to nieraz ktoś mi się pyta czy prostowałam włosy :P
Stary 2013-07-14, 12:08   #1139
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że jeżeli zaczniesz je traktować jak włosy kręcone/falowane, to zaczną się lepiej układać
Kiedyś za lajtka czyli w gimnazjum kupiłam sobie jakąś odżywkę do włosów kręconych ale nie pamiętam, czy coś mi to dało. A Wy znacie jakieś dobre produkty do kręconych? Może bym spróbowała

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Ja też wyczytałam.. na pudelku o tym kolesiu..

A moje włosy kiedyś się chciało falować.. a teraz prościutkie ;p Nawet jak umyję włosy i wysuszę to nieraz ktoś mi się pyta czy prostowałam włosy :P
łooo a po czym tak Ci się wyprostowały?
Stary 2013-07-14, 12:13   #1140
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
łooo a po czym tak Ci się wyprostowały?
żebym to ja wiedziała! :P same się tak zbuntowały.. a ja w sumie byłabym dość szczęśliwa gdyby im się znowu chciało falować! ale one po swojemu nawet nie raz na noc mokre wiążę w jakieś koczki czy coś.. nic to nie daje..
Kiedyś ładne mi się robiły jak miałam mocno wycieniowane.. ale niestety ja mam dość cienkie włosy przez co niezbyt ciekawie to wyglądało przy wyprostowanych włosach.. dlatego teraz mam wszystkie prawie jednej długości.. może dlatego? ;p

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości