Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-14, 14:52   #3331
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja chciałabym jakąś niespodziankę czytałam na watkuPM2013 fajną relację z panieńskiego, PMka dostała mapkę i miała za jej pomocą gdzieś dotrzeć
potańczyć i napić się na panieńskim jak najbardziej, ale kurczę, chciałabym, żeby to był jednak trochę inny wieczór niż zwykła impreza

jak miałam 20-21 lat to co tydzień w pt i sb chodziłam na imprezę, były czasy, teraz wolę iść ze znajomymi na pizze, albo raz za czas posiadówa przy flaszce u kogoś w domu i głupie rozmowy
ja teraz tez tak mam, wole isc do znajomych i napic sie w domu, posmiac, albo na jakas pizze wyjsc razem.

Ale na panienskim dyskoteka obowiazkowo i musze to chyba zapowiedzieć duzo wczesniej zeby nie planowały nic w domu

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-14, 14:55   #3332
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja teraz tez tak mam, wole isc do znajomych i napic sie w domu, posmiac, albo na jakas pizze wyjsc razem.

Ale na panienskim dyskoteka obowiazkowo i musze to chyba zapowiedzieć duzo wczesniej zeby nie planowały nic w domu
ja moim już powiedziała, że fiutów na głowie nosić nie będę i chcęcoś fajnego
mają rok
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 14:55   #3333
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ja chciałabym jakąś niespodziankę czytałam na watkuPM2013 fajną relację z panieńskiego, PMka dostała mapkę i miała za jej pomocą gdzieś dotrzeć
potańczyć i napić się na panieńskim jak najbardziej, ale kurczę, chciałabym, żeby to był jednak trochę inny wieczór niż zwykła impreza

jak miałam 20-21 lat to co tydzień w pt i sb chodziłam na imprezę, były czasy, teraz wolę iść ze znajomymi na pizze, albo raz za czas posiadówa przy flaszce u kogoś w domu i głupie rozmowy
Właśnie warto żeby ten wieczór był taki inny ale czemu to musi być kosztem dobrego smaku? dla mnie takie wymachiwanie męskim przyrodzeniem i wsadzanie penisów wszędzie gdzie się da jest mało atrakcyjne i trochę dziwne... to znaczy że PMka jest napalona na przyszłego męża i nie może się doczekać już bo jeszcze wszystko przed nią czy że jest niewyżyta seksualnie i rzuci się na każdego faceta czy co? nie rozumiem tego

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 14:57   #3334
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ja moim już powiedziała, że fiutów na głowie nosić nie będę i chcęcoś fajnego
mają rok
fiuty na głowie? nie przesadzajmy
rogi mogę

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-07-14, 14:59   #3335
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd jesteś ??
okolice Radomia

też bym nie chciała tortu w kształcie penisa i nic z nim związanego

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 15:01   #3336
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Właśnie warto żeby ten wieczór był taki inny ale czemu to musi być kosztem dobrego smaku? dla mnie takie wymachiwanie męskim przyrodzeniem i wsadzanie penisów wszędzie gdzie się da jest mało atrakcyjne i trochę dziwne... to znaczy że PMka jest napalona na przyszłego męża i nie może się doczekać już bo jeszcze wszystko przed nią czy że jest niewyżyta seksualnie i rzuci się na każdego faceta czy co? nie rozumiem tego
mnie nie pytaj bo ja też tego nie rozumiem
Stary 2013-07-14, 15:02   #3337
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ja osobiscie nie spotkałam sie jeszcze z wymachiwaniem meskim przyrodzeniem wszedzie i zeby w ogole bylo tego gdzies pelno powsadzane.
spotkałam sie ze był tort, i to by było na tyle z penisów.

pozatym nie wyobrażam sobie chodzić publicznie po dyskotece z penisem na głowie czy czyms takim.
ale tort ? nie bede przeciwna jesli oczywiscie bedzie to w miejscu dyskretnym ( dom ) a nie przy wszystkich ludziach

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
okolice Radomia
u to nie pomogę. pozostaje internet. posprawdzaj strony, posłuchaj piosenek, powinni miec powrzucane jak grają, może cos znajdziesz szybko

🤍

Stary 2013-07-14, 15:06   #3338
201605100
Konto usunięte

ja widziałam różne elementy wyróżniające dziewczyny z panieńskiego jak i samą PMkę z tłumu. Przykład w załączniku. Naprawdę, różne kwiatki widziałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (15,6 KB, 12 załadowań)
Stary 2013-07-14, 15:07   #3339
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
ja osobiscie nie spotkałam sie jeszcze z wymachiwaniem meskim przyrodzeniem wszedzie i zeby w ogole bylo tego gdzies pelno powsadzane.
spotkałam sie ze był tort, i to by było na tyle z penisów.

pozatym nie wyobrażam sobie chodzić publicznie po dyskotece z penisem na głowie czy czyms takim.
ale tort ? nie bede przeciwna jesli oczywiscie bedzie to w miejscu dyskretnym ( dom ) a nie przy wszystkich ludziach
troszkę tak twoja wypowiedź zabrzmiała dla mnie poza tym spotkałam się właśnie nie raz widziałam zdjęcia z szalonego panieńskiego gdzie PM paradowała z penisowymi różkami albo tego typu gadżetami już wolę jak przyszła PM ma jakiś biały strój czy welon założony żeby było wiadomo która to bierze ślub

a co do szukania zespołu to może trzeba przeszukać wątki PM z tego regionu co się szuka zespołu? tam powinny dziewczyny polecać kogoś

Stary 2013-07-14, 15:10   #3340
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
troszkę tak twoja wypowiedź zabrzmiała dla mnie poza tym spotkałam się właśnie nie raz widziałam zdjęcia z szalonego panieńskiego gdzie PM paradowała z penisowymi różkami albo tego typu gadżetami już wolę jak przyszła PM ma jakiś biały strój czy welon założony żeby było wiadomo która to bierze ślub

a co do szukania zespołu to może trzeba przeszukać wątki PM z tego regionu co się szuka zespołu? tam powinny dziewczyny polecać kogoś
rogi z welonem miała moja siostra, i ja też bym tak mogła. penisy na głowie to znowu do przesady hehehehe..

Cytat:
ja widziałam różne elementy wyróżniające dziewczyny z panieńskiego jak i samą PMkę z tłumu. Przykład w załączniku. Naprawdę, różne kwiatki widziałam
w zyciu bym tego nie ubrała. publicznie

🤍

Stary 2013-07-14, 15:12   #3341
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
w zyciu bym tego nie ubrała. publicznie
zdziwiłabyś się jak wiele tak ubranych dziewczyn można spotkać na mieście w piątkowy lub sobotni wieczór w klubach albo jak wiele dziewczyn w czymś takim chadza

Stary 2013-07-14, 15:12   #3342
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Dzięki za trzymanie kciukow. Pod koniec tygodnia będą oceny. Ale czuje, że mi dobrze poszło

Dziwnie macie z tym USC. W poznańskiej wadze jest tak, że 15 wrzesnia każdego roku ruszają zapisy na kolejny rok. Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż czekanie do pół roku przed.

Co do panienskiego to ja jestem tak po środku. Niby nie mam nic przeciwko penisom itp, ale ja jestem raczej spokojna, nigdy nie lubiłam imprez w klubie, wole pić ze znajomymi w domu, więc takiego panienskiego w klubie nie chce. Zrobimy jakiegoś grilla, połączymy kawalerski z panienskim. Tak to u mnie będzie wyglądać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 15:12   #3343
czekooczekolada
Zakorzenienie

A czy próbowałyście kiedys sos winegret ten z knorra ( w proszku ? )
Uwielbiam ten sos, zawsze jadłam robiony ręcznie, nigdy z proszku, a dzis kupiłam i sie zastanawiam czy to w ogóle jadalne będzie z ta sałatką..

🤍

Stary 2013-07-14, 15:13   #3344
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
nie spotkałam takiego wątku no ale będę szukać w internecie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 15:16   #3345
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
zdziwiłabyś się jak wiele tak ubranych dziewczyn można spotkać na mieście w piątkowy lub sobotni wieczór w klubach albo jak wiele dziewczyn w czymś takim chadza
nie wiem, zaprzestałam chodzenie po klubach
starzeje się

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dzięki za trzymanie kciukow. Pod koniec tygodnia będą oceny. Ale czuje, że mi dobrze poszło

Dziwnie macie z tym USC. W poznańskiej wadze jest tak, że 15 wrzesnia każdego roku ruszają zapisy na kolejny rok. Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż czekanie do pół roku przed.

Co do panienskiego to ja jestem tak po środku. Niby nie mam nic przeciwko penisom itp, ale ja jestem raczej spokojna, nigdy nie lubiłam imprez w klubie, wole pić ze znajomymi w domu, więc takiego panienskiego w klubie nie chce. Zrobimy jakiegoś grilla, połączymy kawalerski z panienskim. Tak to u mnie będzie wyglądać.

Nobo każdy przecież lubi co innego i bez sensu robić komuś coś, czego nigdy nie lubił
i ja to rozumiem

🤍

Stary 2013-07-14, 15:18   #3346
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Czekooczekolada, ja używam sosu włoskiego knorra do sałatki z tunczykiem i jest bardzo dobry.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 15:19   #3347
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Opiumalfa

bardzo ładnie

alucior, czekooczekolada

pooglądałam wczoraj zdjęcia z panieńskiego na którym byłam tydzień temu , dziewczyny dały pannie młodej dmuchanego penisa... na zdjęciach różne z tym rzeczy robią xD chyba nie chciałabym aby takie głupoty były utrwalone (w sensie jakbym miała się tak wygłupiać). Na szczęście nie było zdjęć druhny, która musiała dmuchać gumkę. W domu panna młoda dostała jeszcze korone, berło takie jak dla małych dzieci i bańki mydlane (opakowanie w kształcie penisa, ale dziewczyny ubolewały, że bańki tego kształtu nie wychodzą...) słomki też były w kształcie penisów.
Niektórych to bawi ja sobie moge na takim czyms pobyc ale na swoim tego bym nie chciala .

Gratuluję moniczka każdej z nas coraz bliżej... Mój TŻ cieszy się jak nie wiem... w poniedziałek kończymy sypialnie malować. Łóżko mamy 2mx2m , będziemy się ganiać chyba xD

A co do zaproszeń... za kilka godzin wpadnie do nas moja przyjaciółka z narzeczonym oficjalnie wręczyć nam zaproszenie. Idę zagniatać ciasto, wymyśliłam, że podam im ciepłą szarlotkę z lodami .

Stary 2013-07-14, 15:24   #3348
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Czekooczekolada, ja używam sosu włoskiego knorra do sałatki z tunczykiem i jest bardzo dobry.

o to dobrze

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Opiumalfa

bardzo ładnie

alucior, czekooczekolada

pooglądałam wczoraj zdjęcia z panieńskiego na którym byłam tydzień temu , dziewczyny dały pannie młodej dmuchanego penisa... na zdjęciach różne z tym rzeczy robią xD chyba nie chciałabym aby takie głupoty były utrwalone (w sensie jakbym miała się tak wygłupiać). Na szczęście nie było zdjęć druhny, która musiała dmuchać gumkę. W domu panna młoda dostała jeszcze korone, berło takie jak dla małych dzieci i bańki mydlane (opakowanie w kształcie penisa, ale dziewczyny ubolewały, że bańki tego kształtu nie wychodzą...) słomki też były w kształcie penisów.
Niektórych to bawi ja sobie moge na takim czyms pobyc ale na swoim tego bym nie chciala .

Gratuluję moniczka każdej z nas coraz bliżej... Mój TŻ cieszy się jak nie wiem... w poniedziałek kończymy sypialnie malować. Łóżko mamy 2mx2m , będziemy się ganiać chyba xD

A co do zaproszeń... za kilka godzin wpadnie do nas moja przyjaciółka z narzeczonym oficjalnie wręczyć nam zaproszenie. Idę zagniatać ciasto, wymyśliłam, że podam im ciepłą szarlotkę z lodami .

w tych wieczorach panienskich to jakis umiar trzeba miec
ja tez bym nie chciała żeby gdzie sie nie popatrze był penis i zebym była poobwieszana penisami, ale jakas pojedyncza sztuka czy cos sie może trafić, nie róbmy z młodej aniołka

Łóżko 2x2 ? łoo . ja chce kupić 160x200, myśle ze wystarczy :d
w tym że sypialnie będziemy mieć małą to większego wziąc nie mogę, a jesli jeszcze dojdzie kiedys łóżeczko to nie wiem jak sie pomieścimy

🤍

Stary 2013-07-14, 15:40   #3349
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
ale fajnie rok przed to byłoby idealne wyjście z sytuacji. nie wiem jak jest u mnie w mieście , zaraz rozejrzę się może ktoś na forum coś wie a jak nie to zadzwonię zapytam a co !
Stary 2013-07-14, 15:43   #3350
201605100
Konto usunięte

Cytat:
A czy próbowałyście kiedys sos winegret ten z knorra ( w proszku ? )
Uwielbiam ten sos, zawsze jadłam robiony ręcznie, nigdy z proszku, a dzis kupiłam i sie zastanawiam czy to w ogóle jadalne będzie z ta sałatką..
ja jadłam, dobry, ale "recznie" robiony zawsze lepszy
Stary 2013-07-14, 16:07   #3351
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dlaczego dziwnie? Dla mnie normalnie przynajmniej każdy ma fair - pół roku od swojej daty.

W przypadku uruchomienia zapisów w pewnym momencie dopiero może być różnie.
Na przykład Ci którzy chcą się pobrać w styczniu będą mieć tylko 4,5 miesiąca, a Ci którzy się zaręczą po wrześniu np. w listopadzie, a będą się chcieli pobrać już w sierpniu mogą mieć problem z terminem, bo sierpień jest popularny i może być już sporo porezerwowane (ludzie się rzucą od razu jak ruszą zapisy).

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Mniam.. uwielbiam.
Daj kawałek?

Widzę, że panieński na tapecie.
Ja mówię NIE! wszelkim penisom, rogom i innym podobnym - zwłaszcza w miejscach publicznych. Mogę wypić w domu drinka przez słomkę z penisem, ale jak wybędziemy do klubu to ma być rozrywkowo, ale z klasą, a nie kiczem!

Na szczęście moja przyjaciółka (świadkowa) jak i koleżanki to poważne i dojrzałe dziewczyny i nie boję się tego typu jak dla mnie lekko żałosnych atrakcji.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Rany, jaki mam dzisiaj zwałkowy dzień! Spałabym i spała. Głowa mnie pobolewa. Nie jest dobrze.

Zamiast się cieszyć, że jutro będziemy na morzem, to ja siedzę, zamulam i nic mi się nie chce - a najbardziej pakować.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-07-14 o 16:07
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 16:12   #3352
SimplyDivine
Zakorzenienie

My moglismy prowizjonalnie zarezerwowac date na 2 lata przed a na rok przed do 15 dni przed nalezy zlozyc "zawiadomienie" o slubie, ktore zostaje ogloszone w USC i jesli po 14 dniach nie ma sprzeciwku nikogo to wystawiaja certyfikat malzenki, ktory zostaje przeslany do miejsca zaslubin (albo urzednik przywozi go ze soba) dla Mlodych do podpisu. My bylismy zlozyc zawiadomienie 2 tygodnie temu, TZ zlozyl a mi nie pozwolili bo na dowodzie osobistym, jedyna rzecz, ktora nie jest przetlumaczona na angielski to zdanie stwierdzajace, ze osoba legitymujaca sie tym dokumentem posiada obywatelstwo polskie Wiec teraz musze dowod przetlumaczyc i isc jeszcze raz

300 dni do slubu

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

a panienski jak juz wspominalam mam w drewnianej chatce z jacuzzi i z 50 butelkami szampana w pierwsza noc bedziemy mialy mini spa i pidzama party a w druga noc sie odstawimy i pojedziemy do miasteczka do pubu z muzyka na zywo w trzecia noc to chyba bedziemy tylko dogorywac bo chatka jest wynajeta od piatku do poniedzialku
Stary 2013-07-14, 16:13   #3353
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
My moglismy prowizjonalnie zarezerwowac date na 2 lata przed a na rok przed do 15 dni przed nalezy zlozyc "zawiadomienie" o slubie, ktore zostaje ogloszone w USC i jesli po 14 dniach nie ma sprzeciwku nikogo to wystawiaja certyfikat malzenki, ktory zostaje przeslany do miejsca zaslubin (albo urzednik przywozi go ze soba) dla Mlodych do podpisu. My bylismy zlozyc zawiadomienie 2 tygodnie temu, TZ zlozyl a mi nie pozwolili bo na dowodzie osobistym, jedyna rzecz, ktora nie jest przetlumaczona na angielski to zdanie stwierdzajace, ze osoba legitymujaca sie tym dokumentem posiada obywatelstwo polskie Wiec teraz musze dowod przetlumaczyc i isc jeszcze raz

300 dni do slubu
nie słyszałam o tym

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:

a panienski jak juz wspominalam mam w drewnianej chatce z jacuzzi i z 50 butelkami szampana w pierwsza noc bedziemy mialy mini spa i pidzama party a w druga noc sie odstawimy i pojedziemy do miasteczka do pubu z muzyka na zywo w trzecia noc to chyba bedziemy tylko dogorywac bo chatka jest wynajeta od piatku do poniedzialku
a kiedy masz ten panieński?
Stary 2013-07-14, 16:14   #3354
justynkie
Wtajemniczenie

Heeeeej!
Witam się po paru dniach, właśnie odstawiłam rodziców na dworzec i siedze w domu i popijam piwko. jestem trochę zmasakrowana wizytą, wczoraj mama wyciągnęła nas do cioci której nie widziałam 20 lat! Ma już dorosłe dzieci, oczywiście upili mi TŻ-ta który do konca dzielnie trzymał fason

Wizę temat wieczorów panieńskich.
Ja nie będe miała, TZ też nie. Nie widzę sensu organizowania super fajnej "ostatniej: imprezy. My teraz nie imprezujemy w klubach, jak już to na domówkach lub w plenerze w gronie znajomych. Ślub niczego nie zmieni, dalej te nasze spotkania będą się tak odbywać. Nie mam też zamiaru zakzywać TŻ-owi wyjścia z kumplami na piwo.

Mieszkam w Trójmieście i często widuję laski z wieczoru panieńskiego w Sopocie na Monciaku. Sa poprzebierane, mają jednakowe koszulki, szarfy, rogi itp. Generalnie: rzucaja się w oczy z daleka. Często bywam tam z kolegami i za każdym razem słyszę to samo: aż się proszą żeby je wyru...ać.
Dlatego ja NIGDY w życiu nie chciałabym być a tym bardziej mieć imprezy w tym stylu. Jeśli kiedykolwiek zdecydowałabym sie na wieczór panieński to w domu, ewentualnie wyjście do pubu ale bez rozgłosu. Uwierzcie mi, kolesie którzy widzą taką grupkę podpitych rozbawionych dziewczyn, nie dadzą za wygraną.
Kiedyś miałam sytuacje że byłam z koleżanką z klubie na plaży i wóch Hiszpanów bardzo chciało nas poderwać. Byłyśmy praktycznie bez szans na spokojne odejście. Na szczęście oni nie znali polskiego, akurat obok przechodziło trzech Polaków i poprosiłam ich czy nie mogliby udawać naszych przyjaciół bo mamy problem i nie możemy się pozbyć tych Hiszpanów. Chłopacy byli bardzo OK, pomogli nam, zaprosili na piwo, pogadaliśmy i rozeszliśmy się. Ale sytuacja była nieciekawa. Więc kompletnie nie kumam dziewczyn które jadą np. do Sopotu na panieński, lansują się z różnymi gadżetami itd.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 16:15   #3355
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
nie słyszałam o tym

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

a kiedy masz ten panieński?
Bo to w UK a nie w Polsce.

Koniec marca, poczatek kwietnia - w zaleznosci od cen bo roznia sie z tygodnia na tydzien
Stary 2013-07-14, 16:17   #3356
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Bo to w UK a nie w Polsce.

Koniec marca, poczatek kwietnia - w zaleznosci od cen bo roznia sie z tygodnia na tydzien
Aaaaaaa nie zwróciłam na to uwagi
szykuje się fajny panieński
a ja chyba takiego mieć nie będę bo wszystkie bliskie mi kobietki mam oddalone ode mnie
Stary 2013-07-14, 16:41   #3357
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

czekooczekolada

Dokładnie- umiar. Co za dużo to nie zdrowo . Ale tortu z penisem to bym nie chciała . Takie duże łóżko bo dostaliśmy, że tak powiem w spadku po rodzicach TŻ (bo po co matce takie wielkie łóżko jak śpi sama). Trochę ciężko jest z ustawieniem czegoś takiego w pokoju no ale... darowanemu koniowi nie zagląda się zęby.

ijaa

wpadnij albo prześlę Ci teleportem hehe. Już się piecze. Dodałam za dużo cynamonu i zbrakło mi margaryny no ale może będzie się dało zjeść. Poratowałam się odrobiną smalcu. Najwyżej będzie megakruche . Dodałam migdały bo nie miałam orzechów...
Stary 2013-07-14, 17:30   #3358
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja niestety nic a nic nie wydoroślałam i imprezować mogłabym co tydzień Więc nie wyobrażam sobie panieńskiego bez pompy. Może niekoniecznie gdzieś na mieście w klubie bo do klubu to przynajmniej raz w miesiącu wychodzimy, więc dla nas i dla znajomych to żadna nowość i atrakcja :P

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Po takim czasie czuje sie juz kompletnie beznadziejnie i do niczego tymbardziej, ze pierwszy raz mam taki problem z praca, od kiedy pracuje zawodowo, czyli od ponad 6ciu lat ani razu nie byłam bezrobotna, nawet przez dzień :/ z reszta w tym czasie miałam tylko dwie prace...
Nie wiem co Ci poradzić. Najłatwiej byłoby gdzieś pójść na zwykłego sprzedawcę, ale pisałaś o zobowiązaniach finansowych ... A po zwolnieniu będzie Ci chociaż zasiłek przysługiwał?

Wróciliśmy od rodziców, od razu torba żarcia do zamrażalnika poszła :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 17:39   #3359
Elrosa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja niestety nic a nic nie wydoroślałam i imprezować mogłabym co tydzień Więc nie wyobrażam sobie panieńskiego bez pompy. Może niekoniecznie gdzieś na mieście w klubie bo do klubu to przynajmniej raz w miesiącu wychodzimy, więc dla nas i dla znajomych to żadna nowość i atrakcja
Widzę, ze równowaga w przyrodzie musi być ja się urodziłam chyba od razu stara i nie znoszę imprez, a juz szczególnie takich w klubie - od razu boli mnie głowa i siada mi humor. Najlepsze z imprez są powroty do domu i sen we własnym łóżku

U mnie też raczej nie będzie panieńskiego, nawet trudno byłoby go zorganizować - osoby, z którymi ewentualnie chciałabym ten wieczór spędzić, mieszkają każda gdzie indziej. Ale gdyby miał być, to moim idealnym byłby wieczór w spa plus wieczorna kawa i ciastko w jakimś przytulnym miejscu z ładnym widokiem ;-)

Stary 2013-07-14, 17:48   #3360
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Widzę, ze równowaga w przyrodzie musi być ja się urodziłam chyba od razu stara i nie znoszę imprez, a juz szczególnie takich w klubie - od razu boli mnie głowa i siada mi humor. Najlepsze z imprez są powroty do domu i sen we własnym łóżku

U mnie też raczej nie będzie panieńskiego, nawet trudno byłoby go zorganizować - osoby, z którymi ewentualnie chciałabym ten wieczór spędzić, mieszkają każda gdzie indziej. Ale gdyby miał być, to moim idealnym byłby wieczór w spa plus wieczorna kawa i ciastko w jakimś przytulnym miejscu z ładnym widokiem ;-)

Dokładnie, równowaga zachowana

U mnie też większość dziewczyn jest z innych miast, ale to żadna przeszkoda a zawsze można spotkać się w ustalonym miejscu, np.:takim spa

Na obiedzie u rodziców padł pomysł, żebyśmy ode mnie do kościoła szli piechotą. Jakieś 3 minuty drogi. Ale chyba kiecki szkoda, chociaż mogłoby być widowiskowo No i zaczepiania nie chcę :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości