|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
za łóżeczko ![]() No nuuuda. Jedziemy na pizzę miłego popołudnia!
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Byłam z tż-tem nad takim małym jeziorkiem, wstawiłam Wam kilka fotek w klubie
A no i jedno jest zdjęcie samego Michałka![]() dotka super, że łóżeczko już stoi |
|
|
|
#2973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Brzusie, Mamusie i Maluszki
Nie nadrabiam, bo przyznam, że mam za dużo ![]() Ale gratuluje IWONCE !---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
.
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Nie mam pojęcia bo z domu wyszłam o 10 i jeszcze jadę na babskie spotkanie więc nie wiem co tam się w domu dzieje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Wróciliśmy z TŻtem z "wyprawy". Właśnie podgrzewa się obiadek, a później zamierzam jeszcze pod wieczór pochodzić po schodach
![]() Dziękuję
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś spokojnie dziś
nie spamujecie U nas też spokój. Antonio nie chciał spać do 13 ale był spokojny w miarę bez płaczów jakichś więc się pokarmiliśmy poprzytulaliśmy i pobujaliśmy. W końcu usnął ale czas go już budzić, przewinąć i nakarmić a potem spacerek TRzymam kciuki za przeterminowane Mamuśki co by pociechy nie leniły się za bardzo
|
|
|
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2978 |
|
Rozeznanie
|
Hey takie kurde noo..boo dziabaliśmy się i coś mi twardnieje brzuszek i pobolewa ale to raczej nie skurcze....:/ myślicie że dziabanie mogło coś ruszyć? bo ja już sama nie wiem....
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka pisała, że już do domu wyszła. Na razie jest mało mobilna.
Napisałam jej, że w wolnej chwili zapraszamy na wizaz
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzis lenia, nic mi sie nie chce.
o czym dzis pomarudzimy mamuski?? |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest więcej dziewczynek którym możesz pogratulować
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi, ja nie mam czasu na marudzenie w wolnej chwili szukam kurtki a'la skórzana
|
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorki tak mi się to spodobało ![]() Może coś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() A my dziś też pobuszowaliśmy po CH, wykorzystałam w końcu kupon w home&you urodzinowy bo by mi przepadł we wrzesniu.... Wybrałam brązową narzutę na łóżko i pościel jestem zadowolona![]() Wkurzyłam się natomiast promocjami...niby tyle w promocji...a dla chłopców takie szity:/ buuuuu Idę poleżeć bo troszkę się chyba nachodziłam dziś...a jeszcze do kościółka się wybieram, bo mnie sumienie gryzie, ze na CH mam siłę....a do kościoła nie...wiec ide!!! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-14 o 17:58 |
||
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Iwonka, super, ze juz wychodzicie do domu
En, jezeli chca Was tak szybko wypuscic, to oznacza, ze wszystko z Wami w porzadku, a zatem trzymam abyscie jak najszybciej znalezli sie w domku ![]() Dotka, za lozeczko, na zdjecia oczywiscie czekamy ![]() Marionette, moze juz masz po woli skurcze, skoro je czujesz od gory? Mam nadzieje, ze torbe masz w pogotowiu ![]() A my nie dojechalismy do Ikei, w polowie drogi nagle zaczely nam nawalac hamulce Jutro musimy byc od rana w mieszkaniu, wiec planujemy tam popracowac, a weekend zlecial nam na lenistwie i naladowaniu baterii na kolejne dni
|
#2986 |
|
Zadomowienie
|
fiazo- ogromne gratulacje! ![]() My już po pierwszym spacerze w piątek Więcej było przygotowywania niż samego chodzenia ale Adasiowi zdecydowanie się podobało Wczoraj mieliśmy też iść ale załatwiłam Młodego Biedny tak nam się męczył przez cały dzień, że aż mi się ryczeć chciało... Na szczęście noc przespał całą i teraz znowu radośnie kupy wali aż miło ![]() Była dzisiaj u nas położna- z Adasiem wszystko ok, ze mną nie. Dostałam antybiotyk bo dno macicy mi się nie chce obniżyć, wczoraj powróciło mocne krwawienie, boli mnie wszystko, do tego ciśnienie wysokie, opuchlizna nie schodzi więc generalnie Za to Adaś wynagradza wszystko- jest przekochany
|
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
Madi - z żołnierzykami
![]() Ból trochę ustąpił, brzuch momentami twardnieje...nic z tego raczej :/ |
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaskierka współczuję dodatkowych, nieprzewidzianych wydatków
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku to fajnie jak ze sie spacerek podobal...
szkoda ze musisz.brac antybiotyk ale.napewno po nim bedzie lepiej... dziewczyny te co urodzily,strasznie z Was "leci"?nosicie podklady czy zwykle podpaski starczaja...? zjadlam 4kawalki ciasta ojezu ale mi slodko... |
|
|
|
#2990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za spacerOdnosnie diety przy kp, latwo sie chyba zapomniec na poczatku co mozna jesc a czego nie. Nie przejmuj sie, teraz na pewno bedziesz bardziej zwracala uwage na to co jesz A co do Ciebie, to trzymam mocno aby sie wszystko zaczelo goic i wracac do stanu sprzed ciazy
|
|
#2991 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bądź cierpliwa ![]() Cytat:
Chyba najbardziej mi żal, że póki co obrączka jest na mnie za mała... Mam nadzieję, że odpuchną mi palce i będę znowu mogła ją nosić... ![]() Cytat:
![]() Co do podpasek czy podkładów- ja lepiej czuję się z podkładami teraz chociaż używałam też już podpasek Cytat:
![]() Dobrze, że nic Wam się nie stało przez te hamulce ...
|
||||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Witam sie z Wami. Podczytuje was caly czas ale nie udzielam sie bo duzo mam pracy zwiazane z remontem. Gratuluje swiezo upieczonych mamusiek ipozdrawiam
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Jakierka współczuję wydatków, u nas tez cos z hamulcami się dzieje i tż mowi, ze trzeba cos tam jeszcze zrobic i ze to wszytsko ok 1000zł bedzie kosztowało
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
ok wklejam kącik spiacy naszej Niunki
1 i 2 zdjecie to jest wersja dzienna... ( zeby bylo wiecej miejsca w pokoju..) 3 wersja nocna jak bedzie nasze łozko rozłozone.. moze dziabne zdjecie jeszcze jak łozko bedzie rozłozone.. na to łozeczko sie naklada przewijak ktory narazie jest schowany pod lozeczko brakuje jeszcze lampki ktora narazie stoi na komodzie z drugiej strony no i chyba kawalek parapetu uciachamy zeby łozeczko dochodziło do sciany ale wsumie nie ma takiej potrzeby. bede spać z kraja zeby miec do Zu blizej i bede sie na nia gapic przez siateczkę Nie ma za duzo miejsca ale jest ok Jeszcze w klubie umiescilam zdjecie BRZUCHOLA! (ogladajac zdjecia z przed ciazy - ALE BYLAM CHUDA o ja Cie.. teraz to widze dopiero :P w porownaniu z tym co teraz.. :P) |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie zmierzyłam się w brzuchu mam 114cm
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to za elektronika w lozeczku?
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Melduję, że goście pojechali i zbieram się za nadrabianie ![]() Biedni goście byli ciągle w stresie i pytali co chwilę, czy mnie nic nie boli ![]() Mały przekochany, ale pół nocy płakał, bo go bolał brzuszek i dał nam wszystkim nieźle popalić Mój TŻ niczym nie zrażony zabawiał go dzielnie i wpatrzony był w Małego jak w obrazek Dotka prześliczny masz kącik dla Zuzi |
|
|
|
#2998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze to tak po prostu bywa, jak juz sa jakies wydatki to wszystko naraz zwala sie na glowe. Mam nadzieje, ze Was tez jakos zbytnio po kieszeni nie uderzy ta naprawa, choc kwota rzecz jasna nie jest mala ![]() Dotka, jaki sliczny kacik i bardzo przytulny
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w kościele były chrzty - było 6 dzieci, z czego 4 dziewczynki, a 3 z nich na imię miały Lena, była jedna Judyta, jeden Gabriel i jeden Krzysztof.
Ale Lenek dużo
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz ja sie zmierze to zobacze ile mi przybylo .... ![]() Wibracja jest ... fajnie telepie całym wyrkiem :P jest swiatełko ale malutkie wiec bez lampki sie nie obejdzie,melodyjki rozne,odgłosy zwierząt ... i przyciszać/podgłasniacz :P Cytat:
Dzieki...Dzieki dziewczynki staralam sie zeby to jakos fajnie urzadzic jest nieduzo miejsca ale przytulnie i milutko
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

my rozlozylismy lozeczko ogarnelam pokoj troche nam sie pozmienialo ale dalismy rade...za godz kuzynka ma nas przyjechac prosic na wesele na pazdziernik...a tak to bym poszla na spacer...nudaaaaa
za łóżeczko
miłego popołudnia!

sam kebab ok ale sos już nie 

nie spamujecie 

Dzieki...