|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Brawo! Gratulacje!
|
#2642 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41514963]ah nie zrozumiałam, przepraszam, ale robiłam bez przerw, całą serię na raz
Też całą serię robię na raz, bez przerw, czego po sobie się nie spodziewałam. Niestety cały tydzień nie ćwiczyłam i dzisiaj czeka mnie 220 przysiadów. Dziękuję za informację. Muszę odwiedzić Mohito, bo przyznaję, że byłam tam tylko raz. Też dołączam do życzeń udanego wyjazdu Twoje zdjęcie z japonkami utwierdziło mnie co do czarnego koloru podczas najbliższego pedicure! Cytat:
Bardzo szybko... Mimo tego i tak uwielbiam te koszulki! Dumam nad zamówieniem bluzy w kolorze bordo. Wykonane są z innego materiału, więc mam nadzieję, że mechacenia szybko się nie pojawią. Cytat:
Szczerze powiedziawszy to nie pamiętam do jakiego konkretnie miasta jedziemy To ma być niespodzianka. Wiem tylko, że z hotelu będzie widok na morze.Przykro mi z powodu Twojego egzaminu. We wrześniu poradzić sobie na pewno I oczywiście zazdroszczę sierpniowego wyjazdu! Cytat:
Zazdroszczę wyjazdu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się! Cytat:
Jak uczysz się języków podczas wakacji? Podobnie, jak kiedyś opisywałaś czy coś zmieniłaś? Znowu będę Cię zamęczać pytaniami o to Jaką podjęłaś decyzję co do włosów? Bo czytałam, że zastanawiałaś się nad obcięciem na boba. Ja niestety nie mogę zrezygnować z podkładu. Wybieram jednak lżejszy i nakładam go minimalnie. Ostatnio moja cera płata mi figle: non stop wyskakują mi jakieś podskórne krostki i pryszcze. I mam pojęcia, co może być tego przyczyną. Też czekam na Twojego bloga! Olcia gratuluję tytułu licencjata Melduję, że też intensywnie uczę się języka rosyjskiego Od 1 lipca uczęszczam na kurs od podstaw i mam zajęcia codziennie od poniedziałku do piątku od godz. 9 do 12. Lektorkę mamy świetną! Codziennie mamy kartkówki i masę pracy domowej plus już nawet pisaliśmy wypracowanie cyrylicą rosyjską na komputerze. Zostałam też pochwalona, że mam talent do języka, co mnie dodatkowo zmobilizowało do nauki. Jestem bardzo zadowolona i po zakończonym kursie będę kontynuowała naukę w prywatnej szkole.We wtorek wyjeżdżam nad morze na kilka dni i kompletnie nie wiem, co ze sobą zabrać. Co radzicie? Wstyd, ale to będzie mój pierwszy raz tam
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-07-14 o 16:04 |
|||||||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, udało mi się bardzo zredukować zbiory kosmetyczne
Ze względu na przeprowadzkę musiałam ograniczyć rzeczy i zorganizowałam sobie w nowym pokoju mini-toaletkę w postaci komody z 2 szufladami. Wiele kosmetyków sprzedałam, te co zostały odpowiednio uporządkowałam - jedna szuflada jest na kosmetyki do makijażu, druga na pielęgnację Tylko kosmetyki do włosów znajdują się w innym miejscu![]() Teraz czas na porządkowanie ubrań
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy póki co zostawiam długie, podcięłam tylko końcówki![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2645 | ||||
|
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41762229]http://instagram.com/sophisticatedisabella
dziewczyny polecam Wam dziewczynę, ja zachwycam się jej zestawami ![]() może znacie ją? ma bloga?[/QUOTE] Świetne zestawy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze myślałam, że wzdychają do blondynek. Czy chodzi o coś innego![]() Gratuluję Cytat:
A ile czasu poświęcasz na naukę? Troszkę więcej z racji większej ilości wolnego czasu? Aha- dziękuję Wam za polecenie paletki do brwi Catrice Udało mi się też w poniedziałek kupić stacjonarnie suchy szampon Batiste i jestem zachwycona
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-07-14 o 16:27 |
||||
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2647 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41786921]gdzie udało Ci się go dostać [/QUOTE]Ja widziałam suche szampony Batiste w perfumerii Marionnaud ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż od wtorku ma się poprawiać, ale na krótko
||
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyłam prognozę i od wtorku ma być lepiej do następnego tygodnia, bo od 22.07 tylko chmury ... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
missgoodtaste, świetny post na blogu, bardzo pomocny
![]() Ehhh, dziewczyny, zaparłam się ostatnio i ćwiczę z ECh ale wycisk![]() Idę sobie obejrzeć "Kobiety z 6 piętra", zachęciłyście mnie ![]() justytynka, gratulacje, to ważny etap i duże osiągnięcie kashmirka, lubisz Tarantino? |
|
|
|
#2654 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41786921]gdzie udało Ci się go dostać
[/QUOTE]W perfumerii Marionnaud w centrum handlowym Reduta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Listę spróbuję stworzyć jutro zanim zacznę się pakować.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||
|
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo Kochane za życzenia !!!
urodziny udane, szkoda, że są tylko raz w roku ![]() gratulacje ! Czy macie może doświadczenie z zegarkami z River island ? Spodobał mi się jeden, ale czytałam gdzieś, że po jakimś czasie się ścierają.
|
|
#2657 | |||||
|
AGA :)
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;41762229]http://instagram.com/sophisticatedisabella
dziewczyny polecam Wam dziewczynę, ja zachwycam się jej zestawami ![]() może znacie ją? ma bloga?[/QUOTE] oo świetna jest! Dzięki za polecenie Cytat:
Cytat:
Nawet jedna wizażanka tutaj ostatnio o tym wspomniała i trochę ją na PW podpytwywałam Boję się tylko, że znoszczę sobie wlosy albo że zaczną mi wypadać :/ Cytat:
Prześlij mi na PW tylko swój adres meilowy Gratuluję!!! Cytat:
Ja całą sobotę porządkowałam swój gabinet (czyli pokój w którym się uczę/czytam). Powyrzucałam notatki ze studiów, stare ustawy i całą masę różnych innych niepotrzebnych papierzysków. Ile miejsca się zrobiło !! Dziś, jeśli będę miała czas, zabieram się za kolejne pokoje a w nich za ciuchy, buty, koce, pościele itp Cytat:
Pozostając w temacie - dziewczęta jak często myjecie włosy?
|
|
|
#2658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lubię takie porządki, pod warunkiem że mam sporo na to czasu i na spokojnie wywalam i segreguję ![]() myję codziennie
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poniżej wrzucam listę filmów, które widziałam i według mnie są warte obejrzenia ![]() wiesz co lubię, nie żebym była jakąś wielką fanką bo na jego twórczość to muszę mieć odpowiedni nastrój, ale gdy najdzie mnie ochota to oglądam z przyjemnością ![]() nie trawię za to np. filmów Pedro Almodovara nie wiem czemu, ale nie rozumiem fenomenu jego filmów, widziałam trzy i wszystkie mnie znudziły ![]() wiadomo, że wszystko jest kwestią gustu ![]() poniżej wrzucam Wam kilkanaście tytułów które widziałam (wy pewnie część z nich też) i mogę polecić Kolejność przypadkowa, przepraszam że nie są jakoś pogrupowane ale przeglądałam filmweb by przypomnieć sobie tytuły i jak znalazłam to dopisywałam do listy do każdego tytułu postaram się podlinkować stronę z filmwebu więc można sobie zobaczyć o czym to i czy z kategorii lżejszych czy cięższych raczej, bardziej ambitnych czy bardziej "rozrywkowych" filmy są z różnych lat, ale raczej większość z ostatniego 10-lecia ![]() i z góry przepraszam jeśli za moją namową obejrzycie jakąś pozycję i Wam się nie spodoba- wszak o gustach się nie dyskutuje Chłopiec w pasiastej piżamie Przebudzenia Motyl i skafander Bracia Into the wild Debiutanci Woda dla słoni Coco Chanel Sierociniec Labirynt Fauna Slumdog- milioner z ulicy Gran torino Ostatni król Szkocji Księżna Bękarty wojny Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet / Dziewczyna z Tatuażem (oba dobre, ale skandynawska produkcja jak dla mnie dużo lepsza ) Atlas chmur Operacja Argo Red Dla niej wszystko W pogoni za szczęściem Marley i ja Kobiety pragną bardziej Closer Holiday i z polskich (dwa pierwsze naprawdę ciężkie i robiące dziurę w głowie): Róża Plac zbawiciela Różyczka |
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za listę filmów
Część z nich widziałam, ale pozostałym chętnie się przyjrzę Ostatnie, które zalinkowałaś rzeczywiście mocne - po "Róży" musiałam na chwilę usiąść i złapać oddech - film składający psychikę na pół, nie jest to obraz do ktorego się wraca, ale nie można go zapomnieć. Niemniej polecam bardzo. Almodovara czasem obejrzę, nie zachwyca mnie, ani jego homoseksulano-transwestytyczne zapędy Z reguły oglądam, żeby móc się wypowiedzieć. O Tarantino pytałam, bo "Django" podobał mi się bardzo, uważam ze rola Di Caprio była naprawdę dobra
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale moim zdaniem była przezabawna i polecam |
|
|
|
|
#2662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dokładnie i na Róży mi momentami brakowało dosłownie powietrza, strasznie przeżywałam to co się dzieje na ekranie. A jak film się skończył, to nikt nie wstał z fotela, cisza jak makiem zasiał, to było coś niesamowitego- chyba każdy potrzebował takiej chwili wytchnienia po tym co zobaczył ![]() ja Django nie widziałam jeszcze ale mam zamiar obejrzeć niebawem a Pitt i Waltz w Bękartach są mistrzami, naprawdę chapeau bas! |
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwszej części bolał mnie brzuch, bo tak się śmiałam, a teraz było parę fajnych momentów... i tyle. Gdy pojawiły się napisy końcowe miałam w głowie takie Eeee.. to wszystko? bo spodziewałam się jakiejś totalnie odjechanej akcji a tu nic. W dodatku pani w kinie upierała się, że żadnej sceny po napisach nie ma, więc wyszłam i przegapiłam Iron Man - oglądałam 1 i 3 część (2 jakoś mi się ominęło), polecam, fajny, nie trzeba myśleć. In time miałam oglądnąć, bo podobał mi się trailer, ale zawsze zapominam/oglądam coś innego. Cytat:
Pulp Fiction, Django, Bękarty - lubią filmy z czarnym humorem, którym blisko do kiczu. Jeżeli ktoś jest fanem Pulp Fiction, to polecam Przekręt i Porachunki Guya Ritchiego! W podobnym klimacie, zakręcone i zaskakujące, bardzo lubię angielskie poczucie humoru
Edytowane przez Fionaaa Czas edycji: 2013-07-15 o 12:58 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 | |
|
AGA :)
|
Odebrałam właśnie swoje 'blonynki na językach'
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Bo mnie też to ominęło.
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http :// www.youtube.com / watch? v=ELc-kW5BAFg Tylko usuńcie spacje
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez muszę powiedzieć, że Kac Vegas 3 mnie rozczarował. Mało śmiesznych momentów jak w 1 części. Końcówkę widziałam w kinie. Ogólnie na 4 część będzie szkoda mi pieniędzy. Ode mnie polecam Wam film: kocha, lubi, szanuje z Rayanem
|
|
|
|
#2667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno przy najbliższej wolnej chwili obejrzę jeden z polecanych przez Ciebie filmów, bo zaległości mam wiekowe![]() Ja na swoje Blondynki jeszcze czekam ![]() Kupiłam dzisiaj szarą bluzę mm111111 w Decathlonie. Jaka ona mięciutka
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo też się czaję na tą bluzę Wiem, że inne dziewczyny już to robiły ale możesz zrobić sobie w niej zdjecie?
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję zdjęcie bluzy z Decathlona. Po tym, jak missgoodtaste napisała, że jest długa i do skrócenia spodziewałam się niezłego worka
Jest taaaka milusia wewnątrz!Wybaczcie podomową fryzurę, nie mam już na nic siły dziś
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki rozmiar brałaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Cały czas coś innego zaprząta moje myśli bądź portfel
Ale w lipcu będę miała więcej luzu... Kurczę...to bardzo szybko Ci się zmechacił
To ma być niespodzianka. Wiem tylko, że z hotelu będzie widok na morze.