|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Tak, na początku jest to normalne, z czasem czucie wraca
|
#9512 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
W instrukcji obsługi cycuszków od mojego Dr też jest taki punkt, że tak może być. Ja też po sesji. Dziś miałam ostatni egzamin. Tzn nie do końca ostatni, jeden we Wrześniu ale poszłam przełożyć na wrzesień sama bo nie dałam rady w 2 tygodnie po operacji nauczyć się na 6 egzaminów. Ale do Września masa czasu
Dr J.J Edytowane przez _szczesliwa_ Czas edycji: 2013-07-14 o 17:13 |
|
|
|
|
#9513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to szybko wroci do normy kochana ogladalm Twoj album, cudne masz te cycuszki i jaka figurka do tego, poprostu bomba
|
|
#9514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy mogłabyś kiedyś wstawić zdjęcie ustek? Bo masz mało wypełnienia czytam z podpisu i chcialabym zobaczyć jak wyglądają
|
|
#9515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#9516 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, kusicie z tymi ustami
Przez was sama zaczęłam o tym myśleć
|
|
|
|
#9517 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki!
A ja się wbiję z innym tematem - mam nadzieję, że która z Was się ustosunkuje ![]() Od listopada chcę zacząć kurs nurkowania - najpierw teoria + basen, potem od maja wody otwarte. Ponieważ utrzymuję się na wodzie, macham rękoma i nogami, ale pływaniem bym tego nie nazwała, chciałam zacząć po urlopie min raz w tyg na naukę pływania na basenie (no bo co to za nurek co 10 metrów nie może przepłynąć ).Mieszkam w dość małej pipidówce i o ile do tej pory nie znosiłam basenu z powodu takiego, jak pewnie większość "zerowych wyjściówek" , a teraz się dygam, że będzie na 1 rzut oka widać, nawet z moimi małymi żelkami, że coś kombinowane i będzie afera "na mieście".Pytanie brzmi - czy macie jakiś pomysł na kostium, w którym żelki nie będą się rzucały w oczy, a jednocześnie będą bezpieczne? Może któraś z Was śmiga regularnie na basen i może się podzielić uwagami? Niby głupia rozkminka, ale jakoś mi siedzi w głowie:/
|
#9518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak chodzilam po op na basen na to niby moje plywanie to kupilam sobie stroj z gatty taki zwykly typowy do plywania jednoczesciowy ale on zadnego wsparcia nie mial ot zwykla lycra no ale ze mam silikony to widac nie bylo jedynie fajny dekolt i w koncu okragle piersi![]() wiem ze nie pomglam ale chcialam ![]() a teraz tak mysle moze jakis stanik typu energy??on wyglada na sportowy,dobrze podtrzymuje do tego bokserki sportowe do plywania i moze ok bedzie?? |
|
|
|
|
#9519 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
Przedpo a co ty będziesz się kostiumem przejmować , masz cudne cycki , to je ubierz ładnie A tak na serio może taki typowo sportowy kostium jednoczęściowy będzie dobry. Hmmmm dla mnie czarna magia bo cycków jeszcze brak. A nurkowanie super sprawa , ja w zeszłym roku na Mazurach miałam taki kurs i powiem szczerze , że ta ciemnica w naszych jeziorach mnie troszkę przerazała i chociaż pływam dobrze to wiecej niż na 3 metry nie zeszłam. Co innego gdzieś w lazurowej wodzie oglądać rafy ,super
|
#9520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mieszkam w małym mieście i też byłabym zaraz atrakcją wszystkich
|
|
#9521 |
|
Zadomowienie
|
a może zabudowane miseczki? Jakby co, powiesz, że to push-up
|
#9522 |
|
Rozeznanie
|
przedpo moim zdaniem powinnać cieszyć się piersiami, a nie zastanawiać się, jak wyglądają, bo to już masz za sobą
Ludzie zawsze będą gadać. Ja też mieszkam na wsi i w nosie mam to, co sobie o mnie pomyślą. Ważne, że czuję się dobrze sama ze sobą. A takie głupie gadanie to tylko i wyłącznie ludzka zazdrość i zacofanie, szczególnie na wsiach i małych miasteczkach.
|
|
|
|
#9523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na foteczki roczniaczek![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
to prawda,że się powiększają,bo mi doszło2 cm![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Ludzie gadali,gadają i gadać będą,a mnie to koło pupy lata ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Zakochałam się w bieliźnie Ewy Bień ![]() Już się boję myśleć jak poszaleję w sklepie z bielizną
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-07-14 o 21:46 |
||||
|
|
|
#9524 | |
|
Raczkowanie
|
Chyba taki dwuczęściowy ze stanikiem a'la sportowiec byłoby OK myślę
![]() Jakoś mi wcześniej tylko takie zwykłe z lycry do głowy przychodziły a w takich jak położysz się na wodzie od razu widać, że się pierś nie rozlewa, tylko sterczy ![]() Dzięki GIRLS ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
|
|
#9525 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mam fazy z tymi cycuchami...znowu mi się nie podobają przez te brodawki,bo są jeszcze nisko...w dodatku prawą pierś mam od dołu bardziej zaokrągloną niż lewą i się zamartwiam ta wysokością brodawek czy na pewno wejdą na tą wysokość na jaką powinny,taką,którą pokazywał mi Doktor na zdjęciu szwów uciskając nad piersią...wtedy byłyby prześliczne,a tak o...najładniejsze w sportowym i jak leżę na płasko na golaska..
|
#9526 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ---------- Cytat:
zobaczysz pod koniec 3 miesiąca to nie te same cycki będą i może być tak, że każda w innym tempie
|
|
#9527 |
|
Raczkowanie
|
Przedpo ja kupiłam jednoczęściowy ale wzmacniany pod biustem - bardzo polecam takie rozwiązanie. Jest delikatnie odcinany pod biustem i w środku jest silikonowy pasek, który "przykleja się" pod biustem (coś jak w pończochach samonośnych) i trzyma piersi jak stanik. Taki strój widziałam też w sklepie >przy basenowym< ale swój kupiłam w Decathlonie (120 zł).
|
|
|
|
#9528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia wszystkim!!!
|
|
#9529 | ||
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
(zawsze pamiętaj gładka tekstura pokazuje co masz, duże wzory uwydatniają wszystko i powiększają, a drobne wzory zmniejszają, optyczna gra) Cytat:
|
|
#9530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze strasznie szybko! Dzień dobry
|
|
#9531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby te sutki poszły po 1,5 cm lewy i 1 cm prawy do góry i będę mega szczęśliwa,bo ogólnie są ładne,tylko te sutki![]() Miłego dnia moje Kochane jeszcze 8 dni w pancerniku
|
|
#9532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie,ale ta akurat zawsze ze mną utyskiwała nad swoim biustem i mówiła że kiedyś przyjdzie taki dzień że sobie zrobi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#9533 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Tysiaczek83;4179066 2]Gratuluję
czekamy na foteczki roczniaczek [COLOR=Silver]Kochana ja jestem dopiero 5 tyg po op. Ale ze wzgledu na tą op to byłam u ginekologa i zatrzymalam okres zastrzykiem i tera juz mnie to puscilo i dostalam okres i mam takie dziwne uczycie i nie wiedzialam czy to normalne
|
|
|
|
#9534 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kobietki !
![]() Mam mały dylemacik co do staniczków . Jak myślicie czy po dwóch tyg. po op moge nosić stanik takiego typu http://www.dessous-waesche-shop.de/t...re-a-26720.htm jest to staniczek TRIUMPH PURE SECRET N , lub taki http://www.enamora.pl/triaction-trai...portowy-1.html a ten natomiast to TRIUMPH TRIACTION TRAINING STAR N . a może lepiej jak przerzucę sie na te staniczki dopiero po miesiącu . ? ![]() ehhh DORADŹCIE prosze ;(
06.07.2013 MENTOR 305cc antatomki JJ Wrocław Edytowane przez goddessss Czas edycji: 2013-07-15 o 11:32 |
|
|
|
#9535 |
|
Raczkowanie
|
goddessss słuchaj kochana lekarza. Powiedział Ci na pewno, że po 4 tygodniach lub po 6 możesz zdjąć ten stanik. Na bank bo i mi i Beacie tak mówił. Co ci zrobi te kilka tygodni. Jeszcze się nachodzisz w innych całe życie
Pamiętaj, że anatomiczne implanty są bardziej czułe niż okrągłe i trzeba na nie uważać.Nasz Dr mówił, że można kupić sobie oprócz tego Trophy drugi Triumph - Energy n i ja go mam i noszę codziennie. Jest bardzo fajny bo taki jak sportowa bluzeczka
Dr J.J Edytowane przez _szczesliwa_ Czas edycji: 2013-07-15 o 11:49 |
|
|
|
#9536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj mam taki 70C http://www.decathlon.pl/stanik-eko-actizen-id_8084214.html
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-07-15 o 11:54 |
|
|
|
|
#9537 |
|
Raczkowanie
|
_szczesliwa_ Kochana mi jeszcze doktorek nie zdążył powiedzieć hehe . Dopiero jutro za pewne dowiem się więcej (tylko od dr.Piotra a nie Jacka bo nasz doktorek ma już urlop hehe) , ponieważ jadę na ściągnięcie szwów . A co sie z tym wiąże długa podróż
Wczoraj pierwszy raz od zabiegu jechałam jako pasażer i powiem szczerze ,że każda dziura czy wzniesienie to nadal koszmar .. Matti Ja nie mam staniczka z pasem ,( właśnie czemu niektórzy lekarze zalecaja pas a inni nie ) Ja jak zdejmuje do kąpieli staniczek na chwilke to mam mega dziwne uczucie hehe , ciągną mnie do przodu :P ale jeszcze troszke , i się przyzwyczaje
|
#9538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem od czego to zależy ale nasz Dr tylko w niektórych przypadkach daje pas. Nam tu żadnej nie dał ![]() To jutro Ci dr pewnie wszystko powie, on też jest bardzo fajny, po tacie
|
|
#9539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh
|
|
#9540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to po co jest ten pas? skoro nie każdy dr go zaleca? jak go nie mam to od razu mam jakieś chore mysli że krzywdę sobie zrobie
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-07-15 o 13:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Przez was sama zaczęłam o tym myśleć
).

A tak na serio może taki typowo sportowy kostium jednoczęściowy będzie dobry. Hmmmm dla mnie czarna magia bo cycków jeszcze brak. A nurkowanie super sprawa , ja w zeszłym roku na Mazurach miałam taki kurs i powiem szczerze , że ta ciemnica w naszych jeziorach mnie troszkę przerazała i chociaż pływam dobrze to wiecej niż na 3 metry nie zeszłam. Co innego gdzieś w lazurowej wodzie oglądać rafy ,super

/25.06.2013r.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)