Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-14, 15:10   #601
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
My też mieliśmy wczoraj grila a że pogoda nie dopisała a mamy elektrycznego to palilismy w korytarzu i jak mi się poprzypalało i nadymiło tak do dziś w całym domu grila czuć , albo raczej spaloną karkówkę

Jedziemy do zakopanego Wg mnie bardzo fajnie tak jest ale wiadomo co kto lubi

U mnie też paskudna pogoda cały tydzień się czeka na weekend a później nie ma co robić . Jak już skończycie remont to koniecznie pokaż jak się urządziliście a właśnie byłaś wczoraj ogladać te sukienki?
Byłam w 2 sklepach - straszna drożyzna (no ale trzeba było się na to szykować więc już pomijam ten fakt), ale nie było nic w czym siebie widziałam Strasznie były strojne, a na naszą kameralną uroczystość szukam czegoś o wiele prostszego. Była jedna prześliczna sukienka tego typu KLIK ale długa ofc, ale w kolorze malinowym Prze-pię-kna. Ale kobita mówiła że w wersji ślubnej nie ma takich I .upa. Tylko się wkurzyłam. Na All mają mój ideał ale się boję zamawiać tam suknię
Stary 2013-07-14, 20:18   #602
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ej lachonki, gdzie wy?
Ja już na dziś skończyłam robotę. Czas poćwiczyć chociaż nie wiem ile dam radę, bo prawie cały czas chodzę albo stoję. No ale może z pół godziny + brzuszki
Stary 2013-07-14, 20:47   #603
pipson
Zadomowienie

Paula, ja jestem, ale wszyscy poznikali, to milczę oglądam 5 sezon Czasu Honoru własnie I zbieram się do sprzątania od 12 mam totalnego lenia dziś... W ogóle, uświadomiłam sobie, że za 2 tygodnie jadę na wakacje, a du.pa dalej gruba Czekam na relację z workoutu
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:05   #604
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Paula, ja jestem, ale wszyscy poznikali, to milczę oglądam 5 sezon Czasu Honoru własnie I zbieram się do sprzątania od 12 mam totalnego lenia dziś... W ogóle, uświadomiłam sobie, że za 2 tygodnie jadę na wakacje, a du.pa dalej gruba Czekam na relację z workoutu
O to fajnie że jesteś
Odprawiłam właśnie TŻ i dopiero wskakuję na rwr. Będę kręcić do 90210 - parę dni temu powróciłam do serialu, choć już w 4 sezonie strasznie naciągany, ale jak kiedyś zaczęłam to już skończę. Jeszcze tylko 1 sezon mi został.
Zjadłam kostkę czekolady. Chodziła za mną cały dzień
Stary 2013-07-14, 21:23   #605
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
O to fajnie że jesteś
Odprawiłam właśnie TŻ i dopiero wskakuję na rwr. Będę kręcić do 90210 - parę dni temu powróciłam do serialu, choć już w 4 sezonie strasznie naciągany, ale jak kiedyś zaczęłam to już skończę. Jeszcze tylko 1 sezon mi został.
Zjadłam kostkę czekolady. Chodziła za mną cały dzień
ja dziś dorwałam paluszki cebulowe zaś ale też baardzo długo się broniłam przed nimi Ale zawarliżmy układ z moim M., że będziemy się pilnować dietetycznie, bo się wczoraj u mnie ważył i ma dwa kg na plusie Ja niestety nie ćwiczę jeszcze, ale dzisiaj się wyszalałam z tym moim błaznem ( i nie, nie mam tu na myśli mojego faceta wyjątkowo ) Jesssu nie mogę się za to sprzątanie wziąć!
a apropos seriali, to mi już wszystkie fajne się pokończyły/ nadrobiłam i czekam na następne sezony. A najbardziej na GoT, ale to HBO chyba znów w marcu rzuci

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dotka85 Pokaż wiadomość
A ja dzis zjadlam schabowego na obiad :/ Mialam jesc zdrowo i niskokalorycznie, ale obiecalam kolezance, ze jej pokaze polska kuchnie no i wyszlo jak wyszlo. Teraz juz tylko jakis owoc na podwieczorek i salatka na kolacje. Potem ide do pracy wiec mam nadzieje, ze troche kalorii spale.
Milej niedzieli wszystkim
jak generalnie dieta jest ok od dłuższego czasu, to jeden schabowy nie zawadzi Widzę, że na Malcie mieszkasz? Byłam tam na wakacjach, piękne miejsce! Jak Ci się tam żyje?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość
Witam mozna sie dolaczyc?

Pewnie, opowiedz coś o sobie więcej, waga, wzrost, ile chciałąbyś ważyć itp
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 21:47   #606
Barbielka
Raczkowanie

Witam wszystkich.... też od dłuższego czasu staram się utrzymać 1000kcal i się więcej ruszać ale jak jest.... raz lepiej raz gorzej. Niestety te słodycze mnie kiedyś dobiją
Barbielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 22:31   #607
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barbielka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.... też od dłuższego czasu staram się utrzymać 1000kcal i się więcej ruszać ale jak jest.... raz lepiej raz gorzej. Niestety te słodycze mnie kiedyś dobiją
Cześć Mój ratuner to pastylki Lidlowe bez cukru. Ewentualnie Tic Tac'i. Zawsze sięgam po nie jak mam ochotę na słodycze np. na mieście i działa. Dzięki temu nauczyłam się ograniczać i naprawdę rzadko jem słodkie. Dużo daje też ograniczenie cukru dodawanego do ciepłych napojów. Od kiedy nie słodzę też nie mam takich napadów na słodycze.

Cytat:
ja dziś dorwałam paluszki cebulowe zaś ale też baardzo długo się broniłam przed nimi Ale zawarliżmy układ z moim M., że będziemy się pilnować dietetycznie, bo się wczoraj u mnie ważył i ma dwa kg na plusie Ja niestety nie ćwiczę jeszcze, ale dzisiaj się wyszalałam z tym moim błaznem ( i nie, nie mam tu na myśli mojego faceta wyjątkowo ) Jesssu nie mogę się za to sprzątanie wziąć!
a apropos seriali, to mi już wszystkie fajne się pokończyły/ nadrobiłam i czekam na następne sezony. A najbardziej na GoT, ale to HBO chyba znów w marcu rzuci
Pewnie taaak
To z kim Ty tam szalałaś? Z psinką?
Też mam paluszki cebulowe z Lubelli ale nie tykam, bo jak otworzę to całą paczkę wciągnę. Za to otworzę sobie Radlera Znowu Kiedyś jeszcze będę przez nie płakać ale zauważyłam że zwykłe piwo już mi przestało smakować jakoś. I tak doję Radlery, ostatnio prawie codziennie po 1, ale nic nie jem za to.
Ogólnie poćwiczyłam, wykąpałam się, znów wymasowałam Syreną, ale już jutro nie będę bo pewnie za często to też źle, no i przenoszę moją jednoosobową imprezę do sypialni. Został mi z mojego stosika czytadeł jakiś Sparks. Średnio się zapowiada, ale może się rozkręci

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-14 o 22:36
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 22:35   #608
Barbielka
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Mój ratuner to pastylki Lidlowe bez cukru. Ewentualnie Tic Tac'i. Zawsze sięgam po nie jak mam ochotę na słodycze np. na mieście i działa. Dzięki temu nauczyłam się ograniczać i naprawdę rzadko jem słodkie. Dużo daje też ograniczenie cukru dodawanego do ciepłych napojów. Od kiedy nie słodzę też nie mam takich napadów na słodycze.

Dzięki za dobrą radę ja starałam się w chwilach "kryzysu czekoladowego" pić wodę ale marny efekt

Edytowane przez Barbielka
Czas edycji: 2013-07-14 o 22:37
Stary 2013-07-14, 22:48   #609
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barbielka Pokaż wiadomość
Dzięki za dobrą radę ja starałam się w chwilach "kryzysu czekoladowego" pić wodę ale marny efekt
Woda niewiele daje przy odwyku słodyczowym bo nie czerpiesz z niej większej przyjemności. Dobre są ogólnie owoce (my tu polecamy sałatki owocowe - owoce pokrojone w kostkę lub plastry i dziobane powoli - przyjemne i zdrowe), ewentualnie karmelki, czasem warto przegryźć orzechy lub jakieś suszone owoce (byle nie kandyzowane), ja lubię też koktajle owocowe. Początki są najgorsze, ale później organizm się naprawdę przyzwyczaja i nie woła już tak o słodkie
Stary 2013-07-14, 22:49   #610
Barbielka
Raczkowanie

Cytat:
Woda niewiele daje przy odwyku słodyczowym bo nie czerpiesz z niej większej przyjemności. Dobre są ogólnie owoce (my tu polecamy sałatki owocowe - owoce pokrojone w kostkę lub plastry i dziobane powoli - przyjemne i zdrowe), ewentualnie karmelki, czasem warto przegryźć orzechy lub jakieś suszone owoce (byle nie kandyzowane), ja lubię też koktajle owocowe. Początki są najgorsze, ale później organizm się naprawdę przyzwyczaja i nie woła już tak o słodkie
Oj tak. Cukru do herbaty już od dawien dawna nie używam i jest w porządku.
Stary 2013-07-14, 23:07   #611
eybitches
Przyczajenie

Witam na forum jestem juz od jakiegoś czasu, więc postanowiłam dołaczyc sie do tego watku

Mam 157/158cm wzrostu i aktualnie waze 57kg(!!!) Chciałabym zrzucić około 7kg, własnie na diecie 1000/1200kcal i przy pomocy cwiczen

moj plan dnia na jutro
śn:
herbata
2 kromki słonecznikowego
trójkącik hohland
łyżeczka margaryny
kilka plasterków ogorka (zielonego i kiszonego)
o:
2 ziemniaki
fasola z zasmażką ( kilka łyzek)
pół kotleta schabowego

ew. leczo (co lepsze?)

p: garść truskawek

k:musli (40g)
jogurt (naturalny ew. owocowy zalezy jaki bede miała)

przekąski:
ugotowana marchewka bez żadnych dodatkow
koktajl truskawkowo-jagodowy

Co myslicie?
dobry jak na poczatek?

+ ćwiczenia:
30min rower
100 brzuszkow
100 ćwiczen na nogi
15min hula hop
200 skoków na skakance
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 23:33   #612
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witam na forum jestem juz od jakiegoś czasu, więc postanowiłam dołaczyc sie do tego watku

Mam 157/158cm wzrostu i aktualnie waze 57kg(!!!) Chciałabym zrzucić około 7kg, własnie na diecie 1000/1200kcal i przy pomocy cwiczen

moj plan dnia na jutro
śn:
herbata
2 kromki słonecznikowego
trójkącik hohland
łyżeczka margaryny
kilka plasterków ogorka (zielonego i kiszonego)
o:
2 ziemniaki
fasola z zasmażką ( kilka łyzek)
pół kotleta schabowego

ew. leczo (co lepsze?)

p: garść truskawek

k:musli (40g)
jogurt (naturalny ew. owocowy zalezy jaki bede miała)

przekąski:
ugotowana marchewka bez żadnych dodatkow
koktajl truskawkowo-jagodowy

Co myslicie?
dobry jak na poczatek?

+ ćwiczenia:
30min rower
100 brzuszkow
100 ćwiczen na nogi
15min hula hop
200 skoków na skakance
Rozumiem że od śniadania do obiadu planujesz nic nie jeść?
Śniadanie: OK, choć dla mnie małe. Serka topionego na dłuższą metę nie polecam. Lepszy będzie wieśniak/twaróg chudy. Jest zdrowszy i mniej przetworzony.
Obiad: jedno i drugie ok, pod warunkiem że olejesz zasmażkę na fasoli i zdejmiesz panierkę ze schabowego (pół schabowego? czemu nie cały ).
Kolacja: musli to nie jest zbyt dobra opcja. W ogóle węgle na wieczór to nie jest zbyt dobra opcja. Jogurt, wieśniak, koktajl będą spoko, ale musli to (zależy jakie) ale średnio z 60-70% węgli

A plan treningu jak najbardziej spoko. Tylko rób w tej kolejności co piszesz - rower na początek jako rozgrzewka (ewentualnie skakanka) a potem ćwiczenia fitness.

Czas edycji: 2013-07-14 o 23:35
Stary 2013-07-14, 23:50   #613
eybitches
Przyczajenie

Cytat:
Rozumiem że od śniadania do obiadu planujesz nic nie jeść?
Śniadanie: OK, choć dla mnie małe. Serka topionego na dłuższą metę nie polecam. Lepszy będzie wieśniak/twaróg chudy. Jest zdrowszy i mniej przetworzony.
Obiad: jedno i drugie ok, pod warunkiem że olejesz zasmażkę na fasoli i zdejmiesz panierkę ze schabowego (pół schabowego? czemu nie cały ).
Kolacja: musli to nie jest zbyt dobra opcja. W ogóle węgle na wieczór to nie jest zbyt dobra opcja. Jogurt, wieśniak, koktajl będą spoko, ale musli to (zależy jakie) ale średnio z 60-70% węgli

A plan treningu jak najbardziej spoko. Tylko rób w tej kolejności co piszesz - rower na początek jako rozgrzewka (ewentualnie skakanka) a potem ćwiczenia fitness.
mam bardzo krotką przerwe miedzy sniadanie i obiadem (okolo 3/4h) wiec nie widze sensu jeść coś miedzy tymi posiłkami. Czyli lepiej zjeśc całego schabowego bez panierki a nie polowe z panierką? Co do musli na kolacje, mysle ze zjem to około godziny 20, a chodze spac kolo 1/2 w nocy, wiec mysle ze zdazy sie 'przerobic' (czy jakolwiek to nazwać) Czy to musli z jogurtem, zastapic serkiem wiejskim i np. kromka chleba słonecznikowego+warzywa?
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 08:01   #614
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Lasencje Ja już od godziny na nogach. Piję kawę, a zaraz czeka mnie malowanko i jeszcze jeden maraton w poszukiwaniu kiecy. Jutro albo pojutrze do mamuśki śmigam znowuuu A dziś zdzieram tapety Także pewno zajrzę dopiero wieczorem. Buźka

Cytat:
mam bardzo krotką przerwe miedzy sniadanie i obiadem (okolo 3/4h) wiec nie widze sensu jeść coś miedzy tymi posiłkami. Czyli lepiej zjeśc całego schabowego bez panierki a nie polowe z panierką? Co do musli na kolacje, mysle ze zjem to około godziny 20, a chodze spac kolo 1/2 w nocy, wiec mysle ze zdazy sie 'przerobic' (czy jakolwiek to nazwać) Czy to musli z jogurtem, zastapic serkiem wiejskim i np. kromka chleba słonecznikowego+warzywa?
A co robisz o tej porze? Bo jeśli np. siedzisz przed kompem i czytasz Wizaż tak jak ja to wskazane jest białko jednak. Jeśli natomiast pracujesz i w tej pracy jesteś w ruchu to węgle nie zaszkodzą, są wręcz wskazane. Musli to dobre, pełnowartościowe węgle, które długo uwalniają energię, dlatego najlepsze są na śniadanie, ale jeśli je spalisz w nocy jakimś wysiłkiem to na pewno nie zaszkodzą.
Zajrzyj tutaj: KLIK Dość ładnie to opisano. Oczywiście olej godziny - powinno się jeść po prostu w równych odstępach czasu - co 3-4h.
Schabowy bez panierki zawsze będzie lepszy niż ten z panierką (a nawet jego połowa) - to samo mięsko, bez zbędnych tłuszczy którymi panierka nasiąka. Do tego dawaj sporo warzyw, a mało zapychacza (ziemniaków, ryżu).
A co do tej przerwy - jednak spięłabym poślady i między Ś a O zjadłabym jakiś mały jogurt albo banana. Regularne małe posiłki naprawdę dużo dają

Czas edycji: 2013-07-15 o 08:07
Stary 2013-07-15, 09:12   #615
Like_a_women
Zadomowienie

Hej laseczki.
Widzę,że większości week minął grillowo,mi też
Wczoraj byłam w Reservedzie i upolowałam miętowe jeansy i malinową spódniczkę Jutro idę do gina a dziś wybieram się do Lidla,bo dzieciaki oblukały w gazetce ciuchy z Spidermanna Pogoda do wczoraj przynajmniej ciepło było,no cóż piękną mamy jesień w tym lecie
Stary 2013-07-15, 12:25   #616
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Byłam w 2 sklepach - straszna drożyzna (no ale trzeba było się na to szykować więc już pomijam ten fakt), ale nie było nic w czym siebie widziałam Strasznie były strojne, a na naszą kameralną uroczystość szukam czegoś o wiele prostszego. Była jedna prześliczna sukienka tego typu KLIK ale długa ofc, ale w kolorze malinowym Prze-pię-kna. Ale kobita mówiła że w wersji ślubnej nie ma takich I .upa. Tylko się wkurzyłam. Na All mają mój ideał ale się boję zamawiać tam suknię
Piękna ta sukienka , szkoda że nie ma takiej w wersji ślubnej bo taka niby prosta a jednocześnie piękna no ja też bym się bała że jakąś szmatę przyślą może dziś uda Ci się coś upolować
Cytat:
Kurcze dobrze że przypomniałaś bo ja też za 2 tyg jadę na wakację a tu d.pa zamiast maleje to rośnie
Cytat:
Za to otworzę sobie Radlera Znowu Kiedyś jeszcze będę przez nie płakać ale zauważyłam że zwykłe piwo już mi przestało smakować jakoś. I tak doję Radlery, ostatnio prawie codziennie po 1, ale nic nie jem za to.
Ogólnie poćwiczyłam, wykąpałam się, znów wymasowałam Syreną, ale już jutro nie będę bo pewnie za często to też źle, no i przenoszę moją jednoosobową imprezę do sypialni. Został mi z mojego stosika czytadeł jakiś Sparks. Średnio się zapowiada, ale może się rozkręci
Mi też posmakował ostatnio ten radler piłam z okocimia a wczoraj sobie z warki kupiłam , muszę spróbować który lepszy ogólnie za piwem nie przepadam ale to mi posmakowało bo to takie piwo nie piwo
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej laseczki.
Widzę,że większości week minął grillowo,mi też
Wczoraj byłam w Reservedzie i upolowałam miętowe jeansy i malinową spódniczkę Jutro idę do gina a dziś wybieram się do Lidla,bo dzieciaki oblukały w gazetce ciuchy z Spidermanna Pogoda do wczoraj przynajmniej ciepło było,no cóż piękną mamy jesień w tym lecie
pokaż zakupy też chciałam sobie kupić coś kolorowego np jakieś spodenki brzoskwiniowe ale znalazłam takie jedynie w hausie i to takie krótkie ze wszystko na wierzchu bym miała
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 13:46   #617
meeedzik
Zakorzenienie

Hej a ja cos ostatnio nie mam ani weny ani czasu do pisania
Wczoraj byliśmy na małych zakupach w Opolu, planowałam kupic jakieś buty na wesele/torebkę/żakiet/sukienkę na poprawiny, a z tych rzeczy nie kupiłam nic kupiłam tylko dwie pary spodni dresowych jedne 3/4 i jedne długie chyba będę miała na poprawiny

Heroine a to taka imprezka na której jest pokaz sztucznych ogni na wodzie piękny efekt już w zeszłym roku byliśmy i było tak pięknie, że i w tym roku pojechaliśmy
Tu możesz zobaczysz wszystkie 3 pokazy
pierwszy
drugi
trzeci
Naprawdę na żywo to coś pięknego
a co do ikonki to mi tez już działa

Zmierzyłam dziś włoski i w ten miesiąc 2 cm urosły chyba przez picie skrzypokrzywy zaraz fotkę do albumu wrzucę
Stary 2013-07-15, 14:02   #618
zooska
Zakorzenienie

Buuuuuuu...czemu tak mało nadrabiania ?!?!?!

LikeAW Mój chrześniak też chciał mnie naciągnąć na piżamkę ze spidermanem Fajne są te marynaty na grille swoją drogą

Witam wszystkie nowe dietkowiczki w naszym gronie mam nadzieję, że się spodoba na wątku

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Zmierzyłam dziś włoski i w ten miesiąc 2 cm urosły chyba przez picie skrzypokrzywy zaraz fotkę do albumu wrzucę
Aaaaaaa przypomniałaś mi!!!!!! Zrobiłam za długą przerwę w piciu pokrzywy Zamiast miesiąc to z dwa
Pokazuj włosiska pewnie piękne i błyszczące jak zawsze

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Kurcze dobrze że przypomniałaś bo ja też za 2 tyg jadę na wakację a tu d.pa zamiast maleje to rośnie
No to...witam w klubie
Dawaj skacz ze mną na skakance codziennie Zaczniemy od 100 skoków xD

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Za ćwiczonka
Ty zasuwasz na rowerku jak szalona

Powiedz mi, Ty kiedyś się przerzuciłaś na wino zamiast piwa, bo kcal itd. I co...widziałaś efekty? W sensie, że brzuch nie był wzdęty itd? Bo mam chyba zamiar tak zrobić właśnie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 14:04   #619
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja piłam jakoś 40 dni, a teraz biorę w tabletkach, bo miałam jeszcze opakowanie 45 tabl, jak skończę je brać to zrobię miesiąc przerwy i później zas będę piła
A tu włoski klik
Stary 2013-07-15, 14:07   #620
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska ja piłam jakoś 40 dni, a teraz biorę w tabletkach, bo miałam jeszcze opakowanie 45 tabl, jak skończę je brać to zrobię miesiąc przerwy i później zas będę piła
A tu włoski klik
Ty to masz piękne te włosy Normalnie szok!!!!

A no widzisz...muszę zacząć dbać na nowo o swoje, bo nakładam tylko maskę Gloria, serum do końcówek Radical, szampon ogórkowo aloesowy i zwykła odżywka do włosów farbowanych, psikam mgiełką Issana z jedwabiem i czasem jedwab jak mam poplątane, żeby łatwiej rozczesać. Ot co, cała pielęgnacja.

Stary 2013-07-15, 14:31   #621
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejka Jak to w wekkend pustki tu troche. Ja też byłam na festiwalu i zostałam tam z Tż pod namiotami także wczoraj w dzień troche odsypialiśmy. Dzisiaj byłam u orto, a później bede siedzieć z Tż

Czbasia gratuluję i trzymam kciuki żeby fasolka się zdrowo rozwijała
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 14:38   #622
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka Jak to w wekkend pustki tu troche. Ja też byłam na festiwalu i zostałam tam z Tż pod namiotami także wczoraj w dzień troche odsypialiśmy. Dzisiaj byłam u orto, a później bede siedzieć z Tż
:
Fajny weekend Jak ząbki?Proste już Kiedy masz termin na ściągnięcie, wiadomo coś?

Stary 2013-07-15, 14:39   #623
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Fajny weekend Jak ząbki?Proste już Kiedy masz termin na ściągnięcie, wiadomo coś?
No nie do końca jeszcze chociaż wiesz krzywych bardzo nie miałam wiec nie mam efektu wow Niby do końca roku mam sciągnąć
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 14:41   #624
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No nie do końca jeszcze chociaż wiesz krzywych bardzo nie miałam wiec nie mam efektu wow Niby do końca roku mam sciągnąć
Nooo to bliżej niż dalej już

Stary 2013-07-15, 14:42   #625
meeedzik
Zakorzenienie

ZOska
No to bier się za pielęgnację gotuj gluta z siemienia, nakładaj samego, albo do odżywki/maski dodawaj jakiś olej na łeb i heja
Stary 2013-07-15, 14:46   #626
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
ZOska
No to bier się za pielęgnację gotuj gluta z siemienia, nakładaj samego, albo do odżywki/maski dodawaj jakiś olej na łeb i heja
Aaa...zapomniałam w sumie gluta ostatnio robiłam
A jakieś 2 tygodnie temu maskę z drożdży Na olej mnie nie stać, ale chyba znowu nafte kupię

Stary 2013-07-15, 14:58   #627
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska a nie smażysz w domu nic na oleju ? jakiś słonecznikowy czy rzepakowy też się nada dziewczyny na włosowym nawet kujawskim olejują a taniej wyjdzie, litr oleju jak nafta
Stary 2013-07-15, 15:01   #628
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska a nie smażysz w domu nic na oleju ? jakiś słonecznikowy czy rzepakowy też się nada dziewczyny na włosowym nawet kujawskim olejują a taniej wyjdzie, litr oleju jak nafta
Mam zwykły olej...najtańszy z biedry xD

Stary 2013-07-15, 15:09   #629
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska on chyba rzepakowy nie? Ja taki kiedyś też na łeb dawałam i dodawałam do odżywki albo maski
Stary 2013-07-15, 15:29   #630
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska on chyba rzepakowy nie? Ja taki kiedyś też na łeb dawałam i dodawałam do odżywki albo maski
Ale wlałaś do butelki z odzywką kilka kropel czy jak? Nooo chyba tak, albo słonecznikowy nie pamiętam

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Nałożyłam na łeb 3 łyżki oleju rzepakowego xD To powinno się podgrzewać najpierw czy cuś? Bo ja taki wzięłam prosto z butelki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości