Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-12, 09:03   #661
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX

Cytat:
Napisane przez eweka82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a gdzie zamawiacie tort?? Mozecie kogos polecic i podac mi namiary?! U mnie juz tylko troche ponad miesiac zostal
u nas tort jest w cenie. Polecam cukiernię u Ani. Przeszukaj poprzednią część wątku- dziewczyny polecały Panią z Kunowa i na pierwszej stronie również jest wymienionych kilka osób.

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Czy wiecie cos o tym kamerzyscie/fotografie ? Nazywa się Leszek Kowalski tutaj jest jego strona
http://www.ostrowieckislub.pl/zdjecia.html

Moja siostra slubowac bedzie w przyszłym roku 7 czerwca.
nie słyszałam w ogóle o nim.
Gdzie siostra zarezerwowała salę?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 13:41   #662
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Kameleon, a slub na Ogrodach.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 13:53   #663
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX

Justys to ten kamerzysta który nam filmował, porażka. Pisałam o nim kilka razy tu na forum, możesz poszukać. Z całego serca odradzam siostrze
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 14:37   #664
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

To ten sam ? O widzisz. Dobrze, ze zapytałam się.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-15, 11:03   #665
anka1897
Wtajemniczenie

Ponawiam pytanie: gdzie mogę dostać bimber na wesele? Ile trzeba zamówić

Stary 2013-07-15, 20:52   #666
eweka82
Przyczajenie

Dziewczyny a czy slyszalyscie moze organistke ktora sie nazywa Małgosia Figuła?? Bo mi ksiadz polecil a ja jej nie slyszalam.
eweka82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-22, 15:34   #667
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie: gdzie mogę dostać bimber na wesele? Ile trzeba zamówić

Ilość zależy od liczby gości. U mnie na weselu było 11 litrów na 120 osób dorosłych i niestety brakło bo tak gościom smakowal ze nie chcieli wódki pic był podany w beczce drewnianej z kranikiem.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2013-07-22 o 15:36
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 10:00   #668
kasiak7
Przyczajenie

Witam, jestem 2 tygodnie po weselu i chciałabym sie z Wami podzielić doswiadczeniem. Mieszkam od kilku lat poza Ostrowcem i sporo szukałam informacji na necie. My zrobiliśmy wesele w Hotelu Red i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mimo wielu obaw wszystko wyszło super, powyżej moich oczekiwań a sporo czasu spędziłam na organizacji wesela...Hotel spisał się na złoty medal, jedzenie bardzo dobre, duże porcje, zamówiliśmy dodatkowo stół wiejski, fontanne czekoladową, barmana. Pokoje rewelacja, a prawie cały hotel był wynajęty dla naszych gości. Pani Menager służy pomocą i w wielu kwestiach nam pomogła. Sale ubierał nam es-flores z kopernika - wyszło cudownie. Ciasta i tort był z cukierni u Ani również polecam. Ślub był na Piaskach, mimo iż ja jestem z parafii z Ogrodów i też wszystko poszło bez problemów. Kościół był skromnie ale bardzo ładnie ubrany przez kwiaciarnie obok kościoła Irys. Pozdrawiam. P.S. My mielismy na ok 120 gosci zamowione 5l bimbru i ponad połowa została.
kasiak7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-06, 12:24   #669
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiak7 Pokaż wiadomość
Witam, jestem 2 tygodnie po weselu i chciałabym sie z Wami podzielić doswiadczeniem. Mieszkam od kilku lat poza Ostrowcem i sporo szukałam informacji na necie. My zrobiliśmy wesele w Hotelu Red i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mimo wielu obaw wszystko wyszło super, powyżej moich oczekiwań a sporo czasu spędziłam na organizacji wesela...Hotel spisał się na złoty medal, jedzenie bardzo dobre, duże porcje, zamówiliśmy dodatkowo stół wiejski, fontanne czekoladową, barmana. Pokoje rewelacja, a prawie cały hotel był wynajęty dla naszych gości. Pani Menager służy pomocą i w wielu kwestiach nam pomogła. Sale ubierał nam es-flores z kopernika - wyszło cudownie. Ciasta i tort był z cukierni u Ani również polecam. Ślub był na Piaskach, mimo iż ja jestem z parafii z Ogrodów i też wszystko poszło bez problemów. Kościół był skromnie ale bardzo ładnie ubrany przez kwiaciarnie obok kościoła Irys. Pozdrawiam. P.S. My mielismy na ok 120 gosci zamowione 5l bimbru i ponad połowa została.

poproszę o namiary na barmana Ile czasu trwa pokaz?
Gdzie zamawialiście bimber?

Stary 2013-08-07, 13:48   #670
kalorina83
Raczkowanie

W sumie i ja się teraz podziele doświadczeniem, od ślubu już prawie miesiąc minął. Otóż zaczynając od sali Novum super, właściciele idą na rękę właściwie ze wszystkim, jedzenie również było bardzo dobre, spore porcje zarówno dla dorosłych jak i dzieci.! Jedynym minusem była pogoda, ponieważ dwa dni przed ślubem były deszczowe jak i poranek w dniu śłubu, więc żwir tonął w wodzie, ale na całe szczęście pięknie go wyrównali, dosypali i wszystko było oki. Muzyka Sukces Band- chyba już nie myszę chwalić, ponieważ są sławny ze swego profesjonalizmu, pięknych głosów i świetnych piosenek- goście zachwyceni, zwłaszcza przyjezdni!! Kwiaty- no cóż, ceny w kwiaciarniach mnie szczerze mówiąc przeraziły, szczególnie, gdy na starcie słyszłamam, że podstawa zamówienia to 500zł za sam kościół. Co dla mnie było bezsensownym wydatkiem, ponieważ śłub braliśmy tylko my w ten dzień.Bukiet PM i świadkowej kupiłam sztyczny, specjalnie dla mnie robione kwiaty, ozdobiony broszkami i kryształami- wyglądał udnie, a kwiatydo kościoła i na sale zamówiłam w kwiaciarni koło carefura. Pomimo mych obaw, kwiaty okazały się b. ładne! Gęsty jamnik na stół P.M., 8 bbukiecików na stoły, bukiety dla rodziców, kosz do kościoła i dwa mniejsze, za wszystko 470zł! Uff choć ciut normalniejsza cena Oczywiście odbiór samodzielny,bez dowozu na sale. Ale okazało się, że mniejsze kwiaciarnie nie koniecznie są gorsze od tych rozreklamowanych. Kościół przybrał Nam kościelny za 5zł, było bardzo ok. Żałuję tylko, że posłuchałam kościelnego, który zabronił Nam wystrzelić z tub przed kościołem:/ Głupia a goście nie mieli nic więcej więc wyszło słabo-NIE SŁUCHAJCIE KOŚCIELNYCH;p Pomimo, iż myślałam, że się nie stresuje, byłam kłębkiem nerwów- o czym się przekonałam dpiero po oczepinach, kiedy ze mnie wszystko zeszło W kościele kazanie było zabawne, ksiąz Nas zaskoczył, cała msza minęła pełna uśmiechów i wzruszających momentów, szczególnie, gdy kościelny zaśpiewał Ave Maryja- i zrobił to o dziwo pięknie!! Cukiernia "U Ani" stół słodki, który wymyśłiliśmy i zamówiliśmy był pyszny- ale zbędny, natomiast wymyśłiłam sobie tort z bankietówek i był super- ceny nie znam, ponieważ mieliśmy go w cenie sali, jak i stół wiejski, który również wszyscy chwalili. Fotografowie CoDwieGłowy.pl - idealni i jedyni z werwą, dzięki któym będziecie mieć piękną pamiątkę, kamerzyści www.B-Foto.pl również strzał w 10! Młodzi, pomysłowiDla rodzicó nakręciliśmy u BFoto podziękowanie, także rodzice byli zachwyceni i łzy wzruszenia lały się litrami Nie stawialiśmy na dodatkowe atrakcje i dobrze, ponieważ towrzystwo i tak było dość rozbawione i roztańczone. Natomiast rzeczy które sama zrobiłam na wesele sprawiły, że czułam w jeszcze większym stopniu, że jestem "gospodynią" wieczoru, wyglądały efektownie, poieważ wszystko posiadało Nasze monogramy<tak w razie gdyby ktoś zapomniał czyj to dzień> Oczywiście były i wpadki jednak ogólnie muszę przyznać, że dzień był wyjątkowy. Życzę takiego dnia i Wam W razie potrzeby służę pomocą a resztę DIY znajdziecie wkrótce na fb pozdrawiam

ps. Przepraszam za tak długi wpis;P

Ślubne DIY - Made Majlaf

https://www.facebook.com/MAJLAF.DIY
kalorina83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 18:24   #671
anka1897
Wtajemniczenie

Fajnie się czyta Wasze opisy Szkoda, że tak mało dziewczyn udziela się na forum
Mam prośbę - jakbyście mogły napisać tematycznie z których usługodawców korzystałyście - łącznie z makijażem i fryzjerem

Stary 2013-08-07, 18:53   #672
madzik2221
Zakorzenienie

27 lipca moja sis (bylam swiadkowa) miala impreze w Novum,odczucia moze i podobne co u Kaloriny co do wygladu sali i wlascicieli ale co do jedzenia nie zgodze sie.porcje moze i byly spore ale bez smaku,rosol i zurek w dniu poprawin byly jak woda,krokiety i devolaje guma.zulo sie i zulo i stawalo w gardle.w zasadzie malo co tknelam.ciasto bylo w miare dobre.salatek tez nie polecam,smakowo tez kiepskie.co do kelnerow...tutaj tez bym sie przyczepila.w poprawiny bylo wiecej osob niz sie spodziewalismy,w zwiazku z tym trzeba bylo jeden stolik dostawic-staly obok wolne stoly.nie dosc ze to zrobilo problem to pozniej stol nie zostal nakryty....nie dosc ze goscie nie mogli sie doczekac na cieple dania to nie podano zadnych przkasek ani ciast....po trzykrotnym upomnieniu dopiero zostaly przyniesione dodatki.
chyba tyle w kwestii sali...

z makijazystek moge polecic kosmetyczke za "sloneczna weranda".nie pamietam niestety nazwy ale znajduje sie w domu,szyld wywieszony....trwaly i swietny makijaz.dobrany tak jak trzeba szczerze polecam Pania

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 13:58   #673
kalorina83
Raczkowanie

My nie robiliśmy poprawin, może dlatego nie mogę narzekać na świeżość posiłków. Co do dokładnych smaków, to nie zaprzeczam, że jednym coś smakowało a innym nie. Jedynie co do rosołu to z pewnością nie smakował, jak domowy- ale wiecie co, nie mam zamiaru czepiać się szczegółów. Sami wybieramy menu, sale,sugerujemy się opiniami innych itd,ja również czytałam wiele złego o Novum-ale jestem zadowolona Wiadomo, że kuchnia nie jak u mamusi, ale jadałam dużo gorsze dania i to na weseleach w Ostrowcu na salach bardzo polecanych. Obsługa też dla mnie okej, choć wierze, że na weselu na którym byłaś mogło być inaczej Zawsze jest coś nie tak, na każdym weselu, np gdy świadkowałam "pod różą" Obsługa była tak nadgorliwa, że sprzątali nawet to, co nie powinni, ale lepiej tak niż w ogóle Fryzjerka Luiza Wojtas L3, osobiscie nie byłam zadowolona z trwałości i wyglądu fryzury, choć w salonie byłam zachwycona- ale mnie ciężko zadowolić Oczywiscie fryzure wybrałam sobie sama, więc ciężko Panią obwiniać. Make-up Image salon z Sienkiewicza, jestem zadowolona bardzo Reasumując,ciesze się, że to już za mną

Ślubne DIY - Made Majlaf

Edytowane przez kalorina83
Czas edycji: 2013-08-08 o 14:12
Stary 2013-08-08, 14:36   #674
anka1897
Wtajemniczenie

madzik2221 fajna relacja z perspektywy gościa - wiadomo Młodzi patrzą na wszystko inaczej.
karolina83 - nie strasz, że pod różą są nadgorliwi bo to mój lokal Miałaś jeszcze jakieś uwagi podczas świadkowania - chciałabym wiedzieć na co zwracać uwagę

Zdecydowaliśmy się na kurs przedmałżeński w Kielcach na Karczówce. Będziemy robić pod koniec września

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-08-08 o 14:38
Stary 2013-08-08, 16:20   #675
madzik2221
Zakorzenienie

no ok menu sami,ale kurcze niech to smakuje a nie czuc jakbym wode pila...place wiec chce zeby smakowalo.wiadomo,ze nie ma to byc jak w kuchni M.Gessler ale kurde niech oni doprawiaja te dania.

Ania a kiedy Wy bierzecie slub?

22/23.05.2010
Stary 2013-08-08, 20:34   #676
kalorina83
Raczkowanie

Cytat:
madzik2221 fajna relacja z perspektywy gościa - wiadomo Młodzi patrzą na wszystko inaczej.
karolina83 - nie strasz, że pod różą są nadgorliwi bo to mój lokal Miałaś jeszcze jakieś uwagi podczas świadkowania - chciałabym wiedzieć na co zwracać uwagę

Zdecydowaliśmy się na kurs przedmałżeński w Kielcach na Karczówce. Będziemy robić pod koniec września
no to niezła gafa szczerze to "Pod różą' również braliśmy pod uwagę, ale w końcu Novum bardziej przypadło Nam do gustu pod względem ustawienia sali A mówiąc że nadgorliwi, to tak jak napisałam czasami lepiej tak niż w drugą stronę, kiedy nic nie sprzątają. Było to na zasadzie zabierania talerzyów i szklanek, na których mieli goście naszykowane a np jeszcze nie dojedzone jedzenie , którego zjedzenie/wypicie mieli zaraz w planie, a jak się np wróciło po chwili to już go nie było Nie była to tylko moja opinia na weselu, ale uwierz, nipisze tego w negatywnym sensie, bo akurat uwijali się jak mrówki Co do jedzenia to tak jak pisałam, nigdy się we wszystkie gusta nie trafi w 100%, mi w żadnym lokalu rosół nie pasuje, ale w inne kubki smakowe trafia zapewne w 100%. Ogólnie młodzi u których świadkowałam byli mega zadowoleni, a w końcu jeeednak co jak co, ale to ich dzień a nie marudzących gości)
Czyli weselicho robicie oczywiście u siebie na włościach?

madzik2221 oczywiście, że najlepiej żeby smakowało jak najlepiej skoro się za to płaci, ale uwierz mi, że tak szukając to wszędzie będzie danie które i tak Ci nie spasuje, albo komuś innemu z gości. Najlepiej przed wyborem sali udać się np na obiad do restauracji<jeżeli taką posiada> i wszystko będzie jasne

Ślubne DIY - Made Majlaf

Czas edycji: 2013-08-08 o 20:37
Stary 2013-08-08, 20:54   #677
aga0211
Przyczajenie

Hej Dziewczynki
I ja pragnę się podzielić swoimi wspomnieniami z przed miesiąca. A więc od początku...
fryzjer- Gosia Gierada- fryzura ładna i co najważniejsze trzymała się całą imprezę, makijaż w salonie obok Marty Wieczorek też ładny, ale niestety nie był tak trwały jak bym sobie tego życzyła. Ślub był w Szewnie, więc organistę mieliśmy z Mominy. Kościół ubierała nam panie z targowicy- zapłaciliśmy 600zł- był to jeden duży bukiet przed ołtarzem, dwa mniejsze, wazony na schodach, wstążki na ławkach i pokrowce na krzesła dla nas i świadków. Bukiety były z białych mieczyków, lilii i margerytek. Bukiet mój, świadkowej, butonierki, kwiaty do włosów, przystrojenie samochodu- 400 zł- zamówiliśmy w kwiaciarni koło carrfura. Bukiet ślubny ładny, jednak nie taki jaki chciałam-mimo iż dałam wcześniej pani zdjęcie. Miały być bordowe róże z frezjami, a wyszło odwrotnie. Samochód jakim jechaliśmy do ślubu skoda superb- za całą obsługę zapłaciliśmy 300 zł plus oczywiście flaszka dla kierowcy. Wesele odbyło sie w Pasji sala piękna, w tym roku także jest piękny ogródek z miejscem na grilla. Zastrzeżeń większych nie mam, wszystko było tak jak miało byc, my dodatkowo zamówiliśmy piwo do grilla. Bimber- 7 litrów - poszło prawie wszystko. Co do poprawin i jedzenia to faktycznie przystawki były z wesela, ale dodatkowo były ciepłe posiłki. Grał zespół Sukces- więc zabawa była przednia- choc z ZAiKSem wyszło nam prawie 4 tys., ale warto było. Fotograf i kamerzysta to Bartoszkowie- bardzo miła para. Szybki termin realizacji- my otrzymaliśmy wszystko po dwóch tygodniach, fajny film i przepiękną fotoksiążkę.
aga0211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 21:21   #678
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
no ok menu sami,ale kurcze niech to smakuje a nie czuc jakbym wode pila...place wiec chce zeby smakowalo.wiadomo,ze nie ma to byc jak w kuchni M.Gessler ale kurde niech oni doprawiaja te dania.

Ania a kiedy Wy bierzecie slub?
28.06.2014

Cytat:
Napisane przez kalorina83 Pokaż wiadomość
no to niezła gafa szczerze to "Pod różą' również braliśmy pod uwagę, ale w końcu Novum bardziej przypadło Nam do gustu pod względem ustawienia sali A mówiąc że nadgorliwi, to tak jak napisałam czasami lepiej tak niż w drugą stronę, kiedy nic nie sprzątają. Było to na zasadzie zabierania talerzyów i szklanek, na których mieli goście naszykowane a np jeszcze nie dojedzone jedzenie , którego zjedzenie/wypicie mieli zaraz w planie, a jak się np wróciło po chwili to już go nie było Nie była to tylko moja opinia na weselu, ale uwierz, nipisze tego w negatywnym sensie, bo akurat uwijali się jak mrówki Co do jedzenia to tak jak pisałam, nigdy się we wszystkie gusta nie trafi w 100%, mi w żadnym lokalu rosół nie pasuje, ale w inne kubki smakowe trafia zapewne w 100%. Ogólnie młodzi u których świadkowałam byli mega zadowoleni, a w końcu jeeednak co jak co, ale to ich dzień a nie marudzących gości)
Czyli weselicho robicie oczywiście u siebie na włościach?

madzik2221 oczywiście, że najlepiej żeby smakowało jak najlepiej skoro się za to płaci, ale uwierz mi, że tak szukając to wszędzie będzie danie które i tak Ci nie spasuje, albo komuś innemu z gości. Najlepiej przed wyborem sali udać się np na obiad do restauracji<jeżeli taką posiada> i wszystko będzie jasne
dlaczego gafa? Dobrze wiedzieć wcześniej na co zwracać uwagę Z jedzeniem na talerzach różnie bywa - niektórzy zostawiają jedzenie i burzą się jak zostanie zabrany talerz a niektórzy burzą się bo nie zabrali. Tak jak napisałaś nie da się dogodzić wszystkim. Obydwoje jesteśmy z Ostrowca, do Kielc jedziemy tylko na nauki - weekend i z głowy zamiast 10 spotkań na miejscu

aga fajna relacja zazdroszczę zespołu Sukces u nas będzie grał Szarotka i mam mieszane odczucia - cóż co ma być to będzie

Napiszcie gdzie mogę kupić bimber Może być na PW

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-08-08 o 21:25
Stary 2013-08-08, 21:53   #679
kalorina83
Raczkowanie

o kurcze w weekend to rzeczywiście super

A o zaiksie to zapomnieliśmy opłacić ale na szczęście nic się nie stało
Co do bimbru nie pomogę, teść załatwiał u swoich

Ślubne DIY - Made Majlaf

Stary 2013-08-08, 22:15   #680
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze w weekend to rzeczywiście super

A o zaiksie to zapomnieliśmy opłacić ale na szczęście nic się nie stało
Co do bimbru nie pomogę, teść załatwiał u swoich
byłaś piękną Panną Młodą, razem z mężem tworzycie śliczną parę

Stary 2013-08-09, 13:20   #681
kalorina83
Raczkowanie

Cytat:
byłaś piękną Panną Młodą, razem z mężem tworzycie śliczną parę
Oj tam, oj tam gdyby mnie było stać na to, żeby się zmusić do ćwiczeń to wtedy byłabym z siebie zadowolona, tak więc chyle czoła Wy z pewnością rownież będziecie super wyglądać, bo super wyglądacie na co dzień Nie znamy się, ale wiesz jak to Ostrwiec Mamy wspólnych znajomych Ok koniec klubu wspólnej adoracji Najważniejsze to się nie stresować, bo powiem szczerze, że do tej pory mam stresa, największego przez to, co planowałam a się nie udało, lub zapomniałam Ale naucze się z tym żyć heh

Ślubne DIY - Made Majlaf

Stary 2013-08-09, 14:06   #682
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz jest roznica miedzy jednym posilkiem a kilkoma....nie wiem moze u Ciebie sie trafilo ze byla lepsza kucharka.ale u nas zwyczajnie dania byly beznadziejne.i to opinia wiekszosci gosci

22/23.05.2010
Stary 2013-08-09, 18:30   #683
kalorina83
Raczkowanie

Cytat:
wiesz jest roznica miedzy jednym posilkiem a kilkoma....nie wiem moze u Ciebie sie trafilo ze byla lepsza kucharka.ale u nas zwyczajnie dania byly beznadziejne.i to opinia wiekszosci gosci
A widzisz, może miałam szczęście, albo Wy pecha ,bo u mnie nikt na nic nie narzekał Jednak w takim razie ta 13-stka przyniosła mi szczęście skoro "wyjątkowo" jedzenie było dobre

Ślubne DIY - Made Majlaf

Czas edycji: 2013-08-09 o 18:31
Stary 2013-08-10, 17:41   #684
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tam, oj tam gdyby mnie było stać na to, żeby się zmusić do ćwiczeń to wtedy byłabym z siebie zadowolona, tak więc chyle czoła Wy z pewnością rownież będziecie super wyglądać, bo super wyglądacie na co dzień Nie znamy się, ale wiesz jak to Ostrwiec Mamy wspólnych znajomych Ok koniec klubu wspólnej adoracji Najważniejsze to się nie stresować, bo powiem szczerze, że do tej pory mam stresa, największego przez to, co planowałam a się nie udało, lub zapomniałam Ale naucze się z tym żyć heh

na pewno o nas piszesz? O czym zapomniałaś

Możecie napisać na co zwracać największą uwagę podczas organizacji i podczas wesela?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
my zrezygnowaliśmy z Novum po opiniach odnośnie jedzenia, z tego co piszesz dobrą decyzję podjęliśmy
Bardzo nam się w Pasji podobało, ale tam
po 1. nie ma pokoi a u nas będą goście przyjezdni
po 2. nie mogliśmy się z właścicielem porozumieć

Stary 2013-08-10, 21:50   #685
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

my zrezygnowaliśmy z Novum po opiniach odnośnie jedzenia, z tego co piszesz dobrą decyzję podjęliśmy
Bardzo nam się w Pasji podobało, ale tam
po 1. nie ma pokoi a u nas będą goście przyjezdni
po 2. nie mogliśmy się z właścicielem porozumieć
Pan z Pasji ogolnie jest ciezki do zrozumienia,swego czasu i ja probowalam sie z nim dogadac ale niestety,nie dalo rady...
z ciekawosci jesli moge spytac,ile teraz Pod Roza wolaja?

22/23.05.2010
Stary 2013-08-10, 23:46   #686
anka1897
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX

Cytat:
z ciekawosci jesli moge spytac,ile teraz Pod Roza wolaja?
160 zł/ osobę za wesele w tym wiejski stół we własnym zakresie alkohol. To jest cena na przyszły rok.
Poprawiny 50 zł albo 60 zł w przypadku gdy wybieramy grilla.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

karolina83 gdzie mieliście plener robiony?

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-08-19 o 12:46
Stary 2013-08-23, 19:55   #687
upbeat92
Raczkowanie

Gdzie można w naszej okolicy wynająć salę tak, aby nie płacić za osobę? W ogóle nie mam pojecia gdzie mogę znaleźć takie miejsca.

upbeat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-27, 09:39   #688
gosiaczek_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez upbeat92 Pokaż wiadomość
Gdzie można w naszej okolicy wynająć salę tak, aby nie płacić za osobę? W ogóle nie mam pojecia gdzie mogę znaleźć takie miejsca.
Sale do wynajęcia Gożdzielin dom weselny Słowik, działki na ul. Zagłoby, Relaks za Pułankami, w Siennie też jest sala Perła.
gosiaczek_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-27, 16:57   #689
upbeat92
Raczkowanie

Dziękuję Mam jeszcze kilka pytań, byłabym bardzo wdzięczna jakbyś mogła odpowiedzieć
1.Na ile osób są sale?
2. Jak oceniasz ich wygląd?
3. I już ostatnie, sale są do wynajmu razem z obsługą czy istnieje możliwość wzięcia właśnej obsługi

upbeat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-27, 22:12   #690
gosiaczek_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez upbeat92 Pokaż wiadomość
Dziękuję Mam jeszcze kilka pytań, byłabym bardzo wdzięczna jakbyś mogła odpowiedzieć
1.Na ile osób są sale?
2. Jak oceniasz ich wygląd?
3. I już ostatnie, sale są do wynajmu razem z obsługą czy istnieje możliwość wzięcia właśnej obsługi
w Siennie jest max na 140 osób żeby było w miarę komfortowo tam możesz sobie zamówić swoja kucharkę, w słowiku też mi się wydaje że 130 osób wejdzie tylko tam masz juz stalą ekipę do gotowania, a na Zagłoby i w relaksie to sale się zatrzymały w latach 80-tych
gosiaczek_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości