|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska łyżkę odżywki dałam do mniejszej miseczki, albo na podstawek jakiś do tego kilka kropel oleju ( jak tylko płukałam i nakładałam na umyte włosy ) albo więcej oleju, np łyżeczka jak nakładałam przed myciem i później zmywałam szamponem
![]()
#632 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
ZOska ja podgrzewam tylko te olejki GP, bo na nich pisze, żeby podgrzać
![]() ![]() 3 łyżki? nie kapie Ci z głowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Zoska jak będziesz zmywać, to najpierw samą wodą ciepłą ( nie za gorącą ) myj tak jakbyś myła szamponem, żeby ten olej sam trochę zszedł razem z wodą, a dopiero później szamponem ![]() ![]()
#634 |
Zadomowienie
|
Hmmm... mi na olejowanie włosów idzie więcej niż 3 łyżki
![]() Witam w ogóle ![]() ![]()
![]() |
#635 |
Przyczajenie
|
Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
I jak tam Wam idzie?
Moj dzisiejszy jadlospis: S:2kromki slonecznikowego,lyzeczka margaryny,trojkacik hohlanda,lyzeczka bialego serka, szklanka wody cytrynowej i herbata 2S:brak O: (tu przesadzilam, wina TŻ) Kilka mlpdych ziemniakow,sos,kawalek pieczeni,biala kapusta gotowana,herbata z cukrem -,- P: 4ciastka owsiane z ziarnami,woda gazowana K: 2 kromki słonecznikowego serek biały ketchup woda cytrynowa Ćwiczenia: 30min rower 100brzuszków 100 przysiadow 100 cwiczen na nogi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez eybitches Czas edycji: 2013-07-15 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Makaron Ty masz długie i mega gęste włoski
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie swoją drogą pokaż włosy, bo dawno nie pokazywałaś, a masz takie piękne ![]() Miłej pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- eybitches nie dałoby się zrezygnować z tej margaryny? ( śniadanie ) ja gdy zaczęłam przygodę z odchudzaniem to na samym początku zrezygnowałam ze smarowania chleba, moim zdaniem zdrowy nawyk ![]() ![]()
#637 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
drabineczka jasne
![]() ![]() ![]()
#639 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Rok temu też się odchudzałam. Schudłam z 62 kg do 49 kg wagę trzymałam do pewnego momentu - przez ostatni miesiąc dobre 5 kg przytyłam, to chyba po rzuceniu palenia... Rzuciłam palenie po 5 latach intensywnego jarania, doszłam do paczki dziennie i się przeraziłam ![]() Zajadałam zajadałam zajadałam... No i się zajadłam. Mam kilka celi cel 1: 58 kg cel 2: 54 kg cel 3: 49 kg czas: nieokreślony, ale podejrzewam że przy diecie 1200 czy 1000 kcal to będzie ok 2,5 kg miesięcznie. Może więcej. Może 3. Może 4, kto wie ![]() Póki co dzisiaj zrobiłam duże zakupy żywieniowe na diecie, mój dzisiejszy jadłospis jest beznadziejny ale co zrobić ![]() ![]() ale raczej nie będę umieszczać tu jadłospisów, są kiepskie a ja do tego glowy nie mam ![]() Rok temu dużo jeździłam na rowerze, ale w tym roku już nie będę - miałam dwa wypadki rowerowe, odpuszczę sobie bo do trzech razy sztuka, i możliwe że za trzecim razem stracę nogi i nie będzie tak śmiesznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- a właściwie to się jutro muszę dokładnie zważyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Konto usunięte
|
jest i fotka
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-07-17 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
drabineczka tu raczej większość dziewczyn jest na diecie 1200 kcal
![]() ![]() ![]() Po fotach nie widać, że ważysz 62 kg ![]() ![]()
#642 |
Konto usunięte
|
Pewnie inne zdjęcia pokazałyby co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny robią ćwiczenia z filmików na yt ( mel B itp ) skalpel, killer itp
![]()
#644 |
Konto usunięte
|
No, to idealnie trafiłam na wątek. Nie dość że dieta "kaloriowa" (nie dukany czy inne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Przyczajenie
|
[/COLOR]eybitches nie dałoby się zrezygnować z tej margaryny? ( śniadanie ) ja gdy zaczęłam przygodę z odchudzaniem to na samym początku zrezygnowałam ze smarowania chleba, moim zdaniem zdrowy nawyk
![]() ![]() zrezygnowałam, a braku przy kolacji nawet nie poczułam, dzięki za rade! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Konto usunięte
|
Ja z białego pieczywa zrezygnowałam rok temu przy diecie odchudzającej, do dzisiaj mi zostało
![]() Właśnie spaliłam 200 kcal spacerując sobie, jutro wsiądę na rowerek i planuję trochę więcej machnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Padam. Boli mnie kręgosłup od łażenia i schylania się, ale nie będę Wam marudzić
![]() ![]() Ściskam Was mocno i buziam ![]() ![]() Dietowo dziś tragedia bo nie miałam nawet kiedy zjeść. Na śniadanie w biegu placek-pizza, potem wieśniak a na obiad jakaś mieszanka mojej roboty z makaronu, parówek i cukinii ![]() Ale chudnąć mi nie wolno bo wszystkie kiecki na mnie za duże w sklepach ![]()
![]() |
#648 |
Przyczajenie
|
Niestety nie było mnie tu kilka dni, słaba motywacja doprowadza mnie to nie trzymania zasad, ale juz koniec, piszę do Was z prostym pytaniem o receptę na wytrzymanie diety 1200 ? Co was kochane motywuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja wczoraj jakos nie moglam sie za nic zabrac, było mega niskie cisnienie, wstac z wyra mi sie nie chcialo, z dieta tez du.pa... Tragiczny dzien. Dzisiaj jestem po owsiance z dzemem , migdalami i jogurtem i garsci orzeszkow ziemnych wrąbanych w tej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() Paula, ile wazysz teraz? Moze nie jezdzij na rowerku codziennie, tylko tak 3 razy/tyg, zebys nam nie zniknela zupelne juz ![]() Natiz, musisz sobie sama odpowiedziec, czy naprawde chcesz byc szczupla i czy Twoje slabosci Cie pokonaja. Kazdy ma wlasna motywacje, ja czesto przegladam na tumblr zdjecia szczuplych dziewczyn, od razu odechciewa sie jesc ![]() drabineczka no i jak Chodakowska, co wybralas na poczatek? Ona na poczatek jest ok, ale potem polecam Jillian Michaels ![]() ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-07-16 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Konto usunięte
|
Mnie motywuje mój widok w lustrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||||
Zakorzenienie
|
Meeedzik Hiehie, mam krótsze włoski niż Ty, ale tyle tego nawaliłam....
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Poćwiczone mam nadzieje ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dla mnie obiad wcale nie był taki duży ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Sieeeeeeeeemaaaaaaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() (nie obllaaazaj się, ja tak mam ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wczoraj dietowo spoko, tylko jeśli chodzi o mój jadłospis...eeeee wstałam o 13, a zaczęłam jeść ok 14, zanim wstałam z łóżka ![]() obiad: 4 młode ziemniaczki upieczone w piekarniku z curry, do tego wieśniak ze szczypiorkiem i kefir podwieczorek: mała activia pitna z jabłkiem kolacja: sałatka:pomidory,ogórki,r zodkiewki, jogurt naturalny z przyprawami. plus piwko i pół wina ![]()
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Przeglądam Wasz wątek od jakiegoś czasu ![]() ![]() W pierwszej wersji myślałam , że skoro Jesteście już tak długo "ze sobą" Wasze środowisko będzie bardzo hermetyczne ![]() Jednakże widzę nowe koleżanki, a to ośmiela mnie do przedstawienia Wam propozycji dołączenia mojej skromenj osoby do Waszego grona ![]() Boże jak ja piszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja historia choć troszkę smutna,( ale na szczęście najgorsze już za mną mam nadzieję ![]() ![]() Parę lat temu zachorowałam, niestety poważanie, w skróce problemy z jelitami, dwa lata walki i było już dobrze i ze zdrowiem i wagą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój plan wagowy: 49 kg czyli 8 kg do zrzucenia ![]() ![]() Mój plan na realizację: 1000 kcal oraz codziennie po 20 - 30 min z mel b oraz 2 x w tygodniu ewa chodakowska ![]() Pozdrawiam serdecznie Marta |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Lenik Heeeeeeeloł
![]() ![]()
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Konto usunięte
|
O nie jestem już najnowsza
![]() no pipson, ja sobie daję spokój z tymi ćwiczeniami "z płyty" (mam Chodakowską 45 minut skalpel) nie, po prostu nie dla mnie ![]() Na śniadanie owsianka z malinami, a teraz kurczaczek z ryżem i warzywami mniam ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- śniadanie 250 kcal, obiad 320 kcal, kefirek do popicia 210 kcal. 780 kcal dobry wynik jak na godzinę 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A obiadek też smakowity^^ raz ćwiczyłam skalpel...dziękuję, dobranoc ![]()
![]() |
#658 |
Konto usunięte
|
ja się do tego nie nadaję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- tylko mój genialny narzeczony zgubił mi słuchawki od ipoda. a potem zgubił mi słuchawki z kiosku ruchu które kupiłam bo nie miałam żadnych ![]() kurfa wyjdę chyba z takimi hełmofonami z domu. ale to siara nie xD? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- nie no nie będę w nich na rowerzae jeździć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- chyba pojadę po te http://www.mediamarkt.pl/gdynia/sluc...tana,id-180571 przynajmniej są różowe to mi ich nie zabierze. i hanną monatną chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Konto usunięte
|
ale takie duże masz czy douszne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.