|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9543 |
Zadomowienie
|
witam
![]() tak się zastanawiam nad kremami do rąk z kat 6 z oferty za 3,90 ze strony 88-89, który byście z tych trzech poleciły? Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9546 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z kat 7 wezme lusterko PS maseczke nową śródziemnomorską z oliwką i olejek do włosów śródziemnomorki no i może nową wode toaletową ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj odebrałam z coku paczuszkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze troche musze na nią poczekać bo dopiero 25.04 skladam zamowienie. ![]() ![]() Uwielbiam avon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9549 |
Zakorzenienie
|
ja napisalam do Avonu w sprawie tej torebki Elana i babka mi napisala ze mam ją wyslac
![]() ![]() ![]() ![]()
#9550 | |
Wtajemniczenie
|
Hey!
Czy w soboty jest czynny łódzki Avon?? Miałam dzisiaj coś kupić, muszę to kupić koniecznie przed poniedziałkiem, a już dzisiaj mi się nie chce tam jechać.... Napisałam do Avonu mejla z pytaniem, czy Krem do ciała Pu Blanca został wycofany... oto jaką odpowiedź dostałam: Cytat:
Jejciu,dlaczego oni nie mogą wprost na pytanie odpowiedziec... Bo to, że aktualnie nie jest dostępny to już dawno zauważyłam...
![]() ![]() |
![]() |
#9551 |
Raczkowanie
|
[quote=nutka85;4178602]Hey!
Czy w soboty jest czynny łódzki Avon?? Miałam dzisiaj coś kupić, muszę to kupić koniecznie przed poniedziałkiem, a już dzisiaj mi się nie chce tam jechać.... Niestety jest zamknięty!!! Ale dziś otwarty jest do godz 19 wiec możesz jeszcze zdążyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9553 |
Rozeznanie
|
Cześć, dawno nie pisałam, ale dziś mnie wkurzyli, więc się wyżalę
![]() Odebrałam drugie zamówienie z 5. Zamówiłam te nowe okulary. Mierzyłam je w COKu i były dobre. Te które dostałam są dużo mniejsze ![]() Wzięłam też kilka produktów z Bronze. Zachęcili mnie tym większym opustem przyznaję ![]() ![]() Wam też się zdarzają takie kwiatki? |
![]() ![]() |
![]() |
#9554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9555 | |
Zakorzenienie
|
odpisali mi w sprawie spray'u na lato z AT
przepraszam, ale nie chce mi się czytać ostatnich 5 stron ktore mam do nadrobienia przez 2 dni :P Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że kosmetyki, które dostałaś nie są starocią. Przed otwarciem tracą ważność dopiero po upływie trzech lat od daty produkcji, natomiast po zastosowaniu, w zależności od rodzaju. Mam mleczko do opalania SPF 10 wyprodukowane w lipcu 06, na którym jest znaczek "24m", co oznacza, że po otwarciu należy zużyć przed upływem dwóch lat. Jeśli się mylę, to mnie poprawcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj klientka dała mi zamówienie z katalogu 6 na 53,70zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9558 |
Raczkowanie
|
niewypal dlatego, że gdzie się nie pojawiłam z zapytaniem o avon... to nikt nie chciał się w to pchać... w sumie sama w to nie chciałam wchodzić, ale po usilnych namowach koleżanki (świeżo upieczonej liderki...) zgodziłam się na konsultantkowanie ;] i jestem.. nie powiem, przydaje mi się to... kończę pierwszy rok szkoły kosmetycznej i fajnie wiedzieć parę rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z kat. 05 zamówień miałam jak na lekarstwo, za to 06 nie żle się zapowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9560 |
Raczkowanie
|
Mała sesja zdjęciowa mich nabytków
![]() najpierw galaretka honey & lemon. Kiedyś chyba dziewczyny wspominały, że się słabo pieni. Ze swojej strony mogę polecić do niej myjkę siatkową... świetnie się z nią sprawuje. I ten fajny zapach.. sztuczny strasznie, ale i tak mi sie jakoś podoba ![]()
#9561 |
Raczkowanie
|
A teraz błyszczyk z serii Lip Radiance, odcień Forsty Shimmer.
Na ustach dziewczyny już go prezentowały, a ja zamieszczam fotki samej tubki ![]() Kiedyś miałam taki z aplikatorem, kupiony dobre kilka lat temu w Galerii Centrum w jakiejś serii kosmetyków, których chyba już nie ma (body cośtam), ale tamten miał duże drobiny i nieciekawie się go na ustach nosiło.. te na szczęście takie nie są!
#9562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Galaretka rzeczywiście wygląda jak galaretka ![]() A błyszczyk fajnie wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9563 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tylko tak jak np. balsam nadający objętość? Czyli taka "pompka" która podaje nam mleczko...? Ech..... a ja myślałam, że taki "psikacz" bedzie....
![]() ![]() |
![]() |
#9564 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja również dziękuję za zdjęcia. Mimo, że ten błyszczyk jest przezroczysty ( tak wnioskuję ze zdjęcia) to ma mnóstwo drobinek, które na pewno wyglądają bardzo ładnie na ustach. Zamawiałam na 2 termin kat.5. Na 7 produktów przyjdą wszystkie, m.in. żel naprawczy pod oczy źródło młodości, esencja doskonałości anew, żel dwu- fazowy termal firm ten zielony, promienny błyszczyk Naturally Nude, dwie kulki lbd, próbki true glow. ![]() Pisałam wcześniej,że koleżanka kupiła suszarkę Remington, ale jej nie wzięła, bo według niej strumień zimnego powietrza nie był tak zimny jakby chciała. Na szczęście suszarkę sprzedałam ciotce, która akurat suszarki potrzebowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9565 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wg mnie się nie mylisz, tak samo uważam Jak się idę myć to myję twarz pianką solutions, potem smaruję kremem( co dostałyśmy bodajże w k02), kąpię się żelem (obecnie Divine Time) albo się peelinguję peelingiem naturals cukier i orzech włoski, samruję stopy kremem do pięt FW i czasem używam balsamu kokos i papaja ![]() Od miesiąca już nie kupuję simply delicate, bo kończyło się zawsze nagle i w złym momencie jak dużo czasu do zamówienia miałam ![]() Aha z internetowej nic dla siebie nie biorę ewentualnie coś na prezent dla jakiejś klientki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9566 |
Raczkowanie
|
Niekiedy tak jest reeva , że dziewczyny nie do końca wiedzą, wprowadzają klientki w błąd i pózniej "idzie" niepotrzebna fama, że firma sprzedaje stare przeterminowane kosmetyki itd. Owszem, Avon święty nie jest, potrafi napsuć krwi, ale często "przykleja" mu się niezasłużone etykietki.
Wiem, że dziewczynom, które sie uczą, szkoda wydać "kaskę" na szkolenie kosmetyczne, ale dobrze by było, gdyby chociaż przeszły jakiś mini kursik z koordynatorką, która uświadomiłaby takie podstawowe sprawy ![]() Mam nadzieję, że mnie nie zlinczują za tego posta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9567 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym, skoro na opakowaniu jest produkcja np 07.2005 to ma ogólny termin do 07.2008 a jak otworzy się np 05.2007 i ma 24M to faktyczny termin jest do 07.2008 czyli do końca terminu a jak od razu świeża rzecz to tyle i ma się tych "M", bo jakoś nie widziałam produktu z 36M ![]() (ale chaos w tej wypowiedzi) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9568 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4181544]Owszem. W końcu się rozeznałam w sprawie i wiem kto sprawuje nade mną władzę, że tak nazwę, pierwszego kontaktu
![]() Poza tym, skoro na opakowaniu jest produkcja np 07.2005 to ma ogólny termin do 07.2008 a jak otworzy się np 05.2007 i ma 24M to faktyczny termin jest do 07.2008 czyli do końca terminu a jak od razu świeża rzecz to tyle i ma się tych "M", bo jakoś nie widziałam produktu z 36M ![]() (ale chaos w tej wypowiedzi)[/quote] Jest dokładnie tak jak piszesz i to są podstawowe sprawy, które powinny być oczywiste na "dzień dobry" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9569 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9570 |
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi czy to możliwe, że jeśli nie złoży się zamówienia w pierwszym terminie nowej kampanii to cofają opust? Bo spotkało mnie coś dosyć dziwnego...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.