Wszystko o Avonie - Część II - Strona 319 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-20, 12:10   #9541
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
seria bronze ma tylko rzeczy do, po opalaniu oraz samoopalacze te niebieskie (po opalaniu) mam wszystkie tzn spray biała butelka, ten niebieski (ale stara wersja bez pompki) jest fajny ale źle wychodził trzeba go było trzymać głową w dół jak się kończył - dobrze że zmienili opakowanie, i ten złociście połyskujący balsam po opalaniu - teraz biała butelka świetny na wieczór na nogi i ręce ma konsystencję brązowego mleczka z dużą ilością rozświetlających drobinek na całe ciało nie polecam bo po kąpieli jak się tymi chłodzącymi wysmarowałam to ten złoty nie bardzo chciał się wchłaniać i trzeba chwilę poczekać żeby nie brudził ubrań ale na gołe nogi i ręce jest świetny - nic się nie poplami
Dzieki, a co do balsamu zgadzam sie w 100% tego zlocistego uzywam od 3 lat i jestem zadowolona utrzymuje opalenizne super poprostu a szkoda mi tylko tego mleczka po opalaniu ktore wycofali ale coz
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 12:16   #9542
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Cześć

W lipcu wybieram się na wakacje do Turcji ( tak długo o nich marzyłam ) z moim TŻ i pragnę się ładnie opalić. Już dziś planuje co wezmę itp. Zastanawiają mnie kosmetyki Avonu do opalania. Czy możecie je polecić? Jakie filtry będą odpowiednie dla bledziucha jakim jestem ja . Boje się poparzeń. Chcę ładną brązową opaleniznę. Które produkty Avonu polecanie ,miałyście i jesteście zadowolone?. Jeżeli znacie jakieś inne nie Avonowskie to też proszę o opinie. Będę wdzięczna. Pozdrawiam i dziękuje
Dokladnie zgadzam sie z dziewczynami bez zelu po opalaniu nie wybieraj sie ) koniecznie po kazdej kapieli smarowallam sie zelem i dzieki temu nie poparzylam sie i jak wyzjedzam zawsez w cieple kraje to biore wysoki filtr ewentulanie pod konie cpobytu opalam sie na olejek zeby wzmocnic opalenizne ale zawsze pozniej cialo smaruje zelem tym nebieskim po opalaniu z avonu P.S. Milego wypoczynku !!!
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 12:25   #9543
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

witam
tak się zastanawiam nad kremami do rąk z kat 6 z oferty za 3,90 ze strony 88-89, który byście z tych trzech poleciły? Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 12:41   #9544
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
witam
tak się zastanawiam nad kremami do rąk z kat 6 z oferty za 3,90 ze strony 88-89, który byście z tych trzech poleciły? Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady
Odzywczy- mój ulubiony krem do rąk , a mialam ich bardzo dużo. Nie polecam glicerynowego ze względu na zapach
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 13:32   #9545
urshoola
Zadomowienie

Cytat:
witam
Odżywczy jest fajny taki delikatny. Jednak ja częściej stosuję intensywnie nawilżający bo wydaje mi się że dłużej skóra jest nawilżona i napięta, a to dla mnie ważne
urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:03   #9546
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Odzywczy- mój ulubiony krem do rąk , a mialam ich bardzo dużo. Nie polecam glicerynowego ze względu na zapach
Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Odżywczy jest fajny taki delikatny. Jednak ja częściej stosuję intensywnie nawilżający bo wydaje mi się że dłużej skóra jest nawilżona i napięta, a to dla mnie ważne
dzięki dziewczyny, czyli jak zdecyduje się na korektor antybakteryjny to wezme jeszcze kremik do rąk odżywczy

a z kat 7
wezme lusterko PS
maseczke nową śródziemnomorską z oliwką
i olejek do włosów śródziemnomorki
no i może nową wode toaletową

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:04   #9547
syla_ba
Raczkowanie

GG do syla_ba

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Czyli pewnie jakis swierzy zapach...? Chyba sie skusze
Moje zamowienie na 1 termin katalogu 06 jak narazie nie za duze... ale moze przez tydzień cos sie jeszcze zmieni

Dla siebie wybralam z niego jak narazie (co sie jeszcze moze nascie razy zmienic ):
*Tropikalny żel pod prysznic
*Szampon jablko i rozmaryn (tak chwalilyscie ten zapach ze sie na niego skusilam )
*podkłąd wygładzający cere z oferty netto
* wode island vibe z demo

A jak to jest z tymi dniami wysylkowymi? Myslalam ze zalezy to od rejonu w jakim sie mieszka?
Jak dostaniesz paczkę to podziel się refleksjami na temat tego podkładu bo cena baardzo kusi kiedy będziesz miała paczkę?

Wczoraj odebrałam z coku paczuszkę Jedyny brak to serum z ANEW Dla siebie nic nie brałam
syla_ba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:19   #9548
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla_ba Pokaż wiadomość
Jak dostaniesz paczkę to podziel się refleksjami na temat tego podkładu bo cena baardzo kusi kiedy będziesz miała paczkę?

Jeszcze troche musze na nią poczekać bo dopiero 25.04 skladam zamowienie. Ja jeszcze nie uzywalam tego podkladu ale miala go moja siostra i bardzo go chwalila. Powiedziala ze faktycznie ladnie wygładza cere i ze go poleca. Juz wczesniej chcialam go zamowic ale jakos tak wyszlo ze teraz jest w netto za 9,90
Uwielbiam avon
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 14:42   #9549
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja napisalam do Avonu w sprawie tej torebki Elana i babka mi napisala ze mam ją wyslac czyli nie przejmujcie sie tymi kartonikami przy uchu można bez tak wiec mam 3 mce na odesłanie
Stary 2007-04-20, 15:21   #9550
nutka85
Wtajemniczenie

Hey!
Czy w soboty jest czynny łódzki Avon??
Miałam dzisiaj coś kupić, muszę to kupić koniecznie przed poniedziałkiem, a już dzisiaj mi się nie chce tam jechać....

Napisałam do Avonu mejla z pytaniem, czy Krem do ciała Pu Blanca został wycofany...
oto jaką odpowiedź dostałam:

Cytat:
Napisane przez Avon
Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani pytanie informujemy, że Krem do ciała Pur Blanca nie
jest dostepny w aktualnej ofercie katalogowej do kampanii 07/2007.
Czyli chyba nie został jeszcze wycofany,co?
Jejciu,dlaczego oni nie mogą wprost na pytanie odpowiedziec...
Bo to, że aktualnie nie jest dostępny to już dawno zauważyłam...
Stary 2007-04-20, 15:50   #9551
rozana33
Raczkowanie

GG do rozana33

[quote=nutka85;4178602]Hey!
Czy w soboty jest czynny łódzki Avon??
Miałam dzisiaj coś kupić, muszę to kupić koniecznie przed poniedziałkiem, a już dzisiaj mi się nie chce tam jechać....

Niestety jest zamknięty!!! Ale dziś otwarty jest do godz 19 wiec możesz jeszcze zdążyć.
rozana33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 16:28   #9552
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
witam
Zdecydowanie mój faworyt to odżywczy krem do rąk intensywnie nawilżający z gliceryną też jest bardzo dobry !
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 16:36   #9553
tangerynka
Rozeznanie

Cześć, dawno nie pisałam, ale dziś mnie wkurzyli, więc się wyżalę
Odebrałam drugie zamówienie z 5. Zamówiłam te nowe okulary. Mierzyłam je w COKu i były dobre. Te które dostałam są dużo mniejsze
Wzięłam też kilka produktów z Bronze. Zachęcili mnie tym większym opustem przyznaję I dwa kosmetyki które dostałam były wyprodukowane w połowie zeszłego roku Jeden to sztyft do ust, to olewam w sumie, ale krem do twarzyz 30tką z lipca 06 to już przesada moim zdaniem. Ja filtry trzymam w lodówce, nie używam dłużej niż jeden sezon a oni mi taką staroć przysyłają. W ogóle ostatnio często mi się to zdarza. Jakieś kosmetyki Anew i Spa dostałam jakiś czas temu wyprodukowane 7, 8 miesięcy wcześniej. Akurat z tego segmentu i to do twarzy, to klientki zwracają uwagę na takie rzeczy. Rozumiem kosmetyki z wyprzedaży ale to były normalnie dostępne z katalogu.
Wam też się zdarzają takie kwiatki?
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 16:49   #9554
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Odebrałam drugie zamówienie z 5. Zamówiłam te nowe okulary. Mierzyłam je w COKu i były dobre. Te które dostałam są dużo mniejsze
Wzięłam też kilka produktów z Bronze. Zachęcili mnie tym większym opustem przyznaję I dwa kosmetyki które dostałam były wyprodukowane w połowie zeszłego roku Jeden to sztyft do ust, to olewam w sumie, ale krem do twarzyz 30tką z lipca 06 to już przesada moim zdaniem. Ja filtry trzymam w lodówce, nie używam dłużej niż jeden sezon a oni mi taką staroć przysyłają. W ogóle ostatnio często mi się to zdarza. Jakieś kosmetyki Anew i Spa dostałam jakiś czas temu wyprodukowane 7, 8 miesięcy wcześniej. Akurat z tego segmentu i to do twarzy, to klientki zwracają uwagę na takie rzeczy. Rozumiem kosmetyki z wyprzedaży ale to były normalnie dostępne z katalogu.
Tez poprostu najpierw wyslaja rzeczy wczesniej wyprodukowane a potem te co maja teraz ja rok temu robilam dostalam balsam zlocisty z 2005 ale taka jest praktyka nawet w sklepach spozywczych te z brzegu sa z data ktora konczy sie szybciej ale w spozywce to predzej zrozumiem bo to sie zje odrazu ale w kosmetykach to tez przesada ale coz i tak od dadty otwarcia sie liczy wiec moze tak do tego podchodza ja tam nie wiem
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 17:03   #9555
taka jedna
Zakorzenienie

odpisali mi w sprawie spray'u na lato z AT
przepraszam, ale nie chce mi się czytać ostatnich 5 stron ktore mam do nadrobienia przez 2 dni :P
Cytat:
Spray ochronny do włosów na lato z serii Advance Techniques ma dozownik do
nakładania sprayu o konsystencji mleczka.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 18:02   #9556
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Witajcie

Myślę, że kosmetyki, które dostałaś nie są starocią. Przed otwarciem tracą ważność dopiero po upływie trzech lat od daty produkcji, natomiast po zastosowaniu, w zależności od rodzaju. Mam mleczko do opalania SPF 10 wyprodukowane w lipcu 06, na którym jest znaczek "24m", co oznacza, że po otwarciu należy zużyć przed upływem dwóch lat.
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 18:37   #9557
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
witam
Lubię ten odżywczy, ale gdy się dobrze wsiąknie ten krem, to ręce są takie jakby... suche... Ale to nic

Dzisiaj klientka dała mi zamówienie z katalogu 6 na 53,70zł
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 18:50   #9558
_aLmeRka_
Raczkowanie

GG do _aLmeRka_

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Niewypał w sensie,że jesteś ale żałujesz,czy w sensie,nie jesteś i żałujesz że nie przyjęłaś oferty ? Bo też zastanawiam się nad tą propozycją,więc jeśli jednak jesteś,to skrobnij troszkę czy się opłaca w to pakować czy nie?
niewypal dlatego, że gdzie się nie pojawiłam z zapytaniem o avon... to nikt nie chciał się w to pchać... w sumie sama w to nie chciałam wchodzić, ale po usilnych namowach koleżanki (świeżo upieczonej liderki...) zgodziłam się na konsultantkowanie ;] i jestem.. nie powiem, przydaje mi się to... kończę pierwszy rok szkoły kosmetycznej i fajnie wiedzieć parę rzeczy.
_aLmeRka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 19:15   #9559
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Lubię ten odżywczy, ale gdy się dobrze wsiąknie ten krem, to ręce są takie jakby... suche... Ale to nic

Dzisiaj klientka dała mi zamówienie z katalogu 6 na 53,70zł
Również lubię odżywczy krem do rąk, bo szybko wsiąka i zapach jest prawie niewyczuwalny, suchości nie zauważyłam , a najgorszy jaki miałam z Avon-u, był krem do rąk z owsem, "śmierdzidełko" nie z tej Ziemi

Z kat. 05 zamówień miałam jak na lekarstwo, za to 06 nie żle się zapowiada

Stary 2007-04-20, 19:20   #9560
Amaterasu83
Raczkowanie

Mała sesja zdjęciowa mich nabytków gdyby ktoś chcial się przyglądnąć nie-katalogowo hehe

najpierw galaretka honey & lemon.
Kiedyś chyba dziewczyny wspominały, że się słabo pieni. Ze swojej strony mogę polecić do niej myjkę siatkową... świetnie się z nią sprawuje. I ten fajny zapach.. sztuczny strasznie, ale i tak mi sie jakoś podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jelly_honey_lemon_1.jpg (114,1 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jelly_honey_lemon_2.jpg (101,1 KB, 70 załadowań)

Amaterasu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 19:25   #9561
Amaterasu83
Raczkowanie

A teraz błyszczyk z serii Lip Radiance, odcień Forsty Shimmer.
Na ustach dziewczyny już go prezentowały, a ja zamieszczam fotki samej tubki

Kiedyś miałam taki z aplikatorem, kupiony dobre kilka lat temu w Galerii Centrum w jakiejś serii kosmetyków, których chyba już nie ma (body cośtam), ale tamten miał duże drobiny i nieciekawie się go na ustach nosiło.. te na szczęście takie nie są!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lip_radiance_frosty _shimmer.jpg (112,8 KB, 74 załadowań)

Amaterasu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 19:28   #9562
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amaterasu83 Pokaż wiadomość
Mała sesja zdjęciowa mich nabytków gdyby ktoś chcial się przyglądnąć nie-katalogowo hehe

najpierw galaretka honey & lemon.
Kiedyś chyba dziewczyny wspominały, że się słabo pieni. Ze swojej strony mogę polecić do niej myjkę siatkową... świetnie się z nią sprawuje. I ten fajny zapach.. sztuczny strasznie, ale i tak mi sie jakoś podoba
Cytat:

Kiedyś miałam taki z aplikatorem, kupiony dobre kilka lat temu w Galerii Centrum w jakiejś serii kosmetyków, których chyba już nie ma (body cośtam), ale tamten miał duże drobiny i nieciekawie się go na ustach nosiło.. te na szczęście takie nie są!
Dzięki za fotki
Galaretka rzeczywiście wygląda jak galaretka
A błyszczyk fajnie wygląda
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 20:22   #9563
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozana33 Pokaż wiadomość

Niestety jest zamknięty!!! Ale dziś otwarty jest do godz 19 wiec możesz jeszcze zdążyć.
Dzięki Całe szczęście, że tam poszłam

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Spray ochronny do włosów na lato z serii Advance Techniques ma dozownik do
nakładania sprayu o konsystencji mleczka.
Czyli to nie jest tak właściwie sprej??
Tylko tak jak np. balsam nadający objętość?
Czyli taka "pompka" która podaje nam mleczko...?
Ech..... a ja myślałam, że taki "psikacz" bedzie....
Stary 2007-04-20, 20:42   #9564
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:

Hello
Ja również dziękuję za zdjęcia.
Mimo, że ten błyszczyk jest przezroczysty ( tak wnioskuję ze zdjęcia) to ma mnóstwo drobinek, które na pewno wyglądają bardzo ładnie na ustach.

Zamawiałam na 2 termin kat.5. Na 7 produktów przyjdą wszystkie, m.in. żel naprawczy pod oczy źródło młodości, esencja doskonałości anew, żel dwu- fazowy termal firm ten zielony, promienny błyszczyk Naturally Nude, dwie kulki lbd, próbki true glow.

Pisałam wcześniej,że koleżanka kupiła suszarkę Remington, ale jej nie wzięła, bo według niej strumień zimnego powietrza nie był tak zimny jakby chciała. Na szczęście suszarkę sprzedałam ciotce, która akurat suszarki potrzebowała.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 20:48   #9565
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
a mnie się już zapach pur blanki znudził
za długo już nią pachnę
i dumam teraz czy by sobie wink nie wziąć-akurat tak na wiosnę...
Ostatnio Pur blancę używałam w wakacje 2005 Teraz prawdopodobnie dostanę ją jako wygraną z konkursu solutions. Miłoby było, bo akurat na wakacje ją chciałam wziąć

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
My dla siebie jakoś nie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
wlasnie zostalam konsultantka po raz drugi hihi

bede dzien wysylkowy G

boje sie bo nie mam klientow a do 04.05.2007 musze zlozyc zamowienie z katalogu nr 6 ;]
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Witajcie

Myślę, że kosmetyki, które dostałaś nie są starocią. Przed otwarciem tracą ważność dopiero po upływie trzech lat od daty produkcji, natomiast po zastosowaniu, w zależności od rodzaju. Mam mleczko do opalania SPF 10 wyprodukowane w lipcu 06, na którym jest znaczek "24m", co oznacza, że po otwarciu należy zużyć przed upływem dwóch lat.
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie

Wg mnie się nie mylisz, tak samo uważam
Jak się idę myć to myję twarz pianką solutions, potem smaruję kremem( co dostałyśmy bodajże w k02), kąpię się żelem (obecnie Divine Time) albo się peelinguję peelingiem naturals cukier i orzech włoski, samruję stopy kremem do pięt FW i czasem używam balsamu kokos i papaja
Od miesiąca już nie kupuję simply delicate, bo kończyło się zawsze nagle i w złym momencie jak dużo czasu do zamówienia miałam
Aha z internetowej nic dla siebie nie biorę ewentualnie coś na prezent dla jakiejś klientki
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 21:20   #9566
Nicolette5
Raczkowanie

Niekiedy tak jest reeva , że dziewczyny nie do końca wiedzą, wprowadzają klientki w błąd i pózniej "idzie" niepotrzebna fama, że firma sprzedaje stare przeterminowane kosmetyki itd. Owszem, Avon święty nie jest, potrafi napsuć krwi, ale często "przykleja" mu się niezasłużone etykietki.
Wiem, że dziewczynom, które sie uczą, szkoda wydać "kaskę" na szkolenie kosmetyczne, ale dobrze by było, gdyby chociaż przeszły jakiś mini kursik z koordynatorką, która uświadomiłaby takie podstawowe sprawy
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczują za tego posta

Stary 2007-04-20, 21:31   #9567
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Niekiedy tak jest reeva , że dziewczyny nie do końca wiedzą, wprowadzają klientki w błąd i pózniej "idzie" niepotrzebna fama, że firma sprzedaje stare przeterminowane kosmetyki itd. Owszem, Avon święty nie jest, potrafi napsuć krwi, ale często "przykleja" mu się niezasłużone etykietki.
Wiem, że dziewczynom, które sie uczą, szkoda wydać "kaskę" na szkolenie kosmetyczne, ale dobrze by było, gdyby chociaż przeszły jakiś mini kursik z koordynatorką, która uświadomiłaby takie podstawowe sprawy
Mam nadzieję, że mnie nie zlinczują za tego posta
Owszem. W końcu się rozeznałam w sprawie i wiem kto sprawuje nade mną władzę, że tak nazwę, pierwszego kontaktu To jest Liderka a potem OMS, o KRD nawet nic nie słyszałam tutaj. Liderka mnie zaprosiła do siebie na początku i omawiała cały system pracy firmy, produktów, naszego zamawiana i wszelkich takich spraw.
Poza tym, skoro na opakowaniu jest produkcja np 07.2005 to ma ogólny termin do 07.2008 a jak otworzy się np 05.2007 i ma 24M to faktyczny termin jest do 07.2008 czyli do końca terminu a jak od razu świeża rzecz to tyle i ma się tych "M", bo jakoś nie widziałam produktu z 36M
(ale chaos w tej wypowiedzi)
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-20, 21:39   #9568
Nicolette5
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4181544]Owszem. W końcu się rozeznałam w sprawie i wiem kto sprawuje nade mną władzę, że tak nazwę, pierwszego kontaktu To jest Liderka a potem OMS, o KRD nawet nic nie słyszałam tutaj. Liderka mnie zaprosiła do siebie na początku i omawiała cały system pracy firmy, produktów, naszego zamawiana i wszelkich takich spraw.
Poza tym, skoro na opakowaniu jest produkcja np 07.2005 to ma ogólny termin do 07.2008 a jak otworzy się np 05.2007 i ma 24M to faktyczny termin jest do 07.2008 czyli do końca terminu a jak od razu świeża rzecz to tyle i ma się tych "M", bo jakoś nie widziałam produktu z 36M
(ale chaos w tej wypowiedzi)
[/quote]

Jest dokładnie tak jak piszesz i to są podstawowe sprawy, które powinny być oczywiste na "dzień dobry"

Stary 2007-04-20, 21:51   #9569
Konto usunięte

Juz tłumaczyłam paru klientkom wiele innych zasad avonowych, żeby nie było zaskoczenia niemiłego. Myślę, że takie uświadamianie faktycznie jest dobre, bo często klientki coś odbierają blędnie.
Stary 2007-04-20, 21:56   #9570
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Powiedzcie mi czy to możliwe, że jeśli nie złoży się zamówienia w pierwszym terminie nowej kampanii to cofają opust? Bo spotkało mnie coś dosyć dziwnego...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości