|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
..
Edytowane przez Marita1203 Czas edycji: 2013-08-11 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Przyczajenie
|
Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cześć wszystkim. . Jestem tu nowa. Moja historia jest długa i niestety bez happy endu. Mój facet nadal jest w szkole, a ja zastanawiam się czy Wam ją opowiedzieć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
..
Edytowane przez Marita1203 Czas edycji: 2013-08-11 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja właśnie sama sie przestraszyłam jak tu słysze ze wszedzie w tych ksozarach na adaptacji są i sie Tż-ta pytam i mi rozjaśnił sytuacje ![]() a jedzenie to tak jak i w domu czy tu czy tu trzeba wydawać, a tak to zaoszczędzimy, bo Tż z braku czasu musiałby w wiekszosci jakieś gotowce kupować, a tak ja bede gotować, wieć de facto taniej ![]() z ciekawostek mieszkalnianych Tż mówił ze u niego w szkołce jest chłopak ze Słupska który nie mieszka na szkołce tylko u siebie w domu normalnie, to troche dziwne dla mnie akurat jak mu na to pozwolili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Rotkohl to odważy Twój jest, że wyjechał tam na studia teraz tam służba czyli tak jakby osiedlił się tam na stałe więc prędzej czy później do niego dołączysz
![]() mój 1,5 miesiąca po szkółce czekał na wyjazd na adaptację |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
a tam ambitna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak był na studiach to jakos sie tam odnajdywałam, lepiej niż on w sumie, bo tak mnie do factory kiedyś pokierował autobusami, ze zupełnie gdzie indziej wylądowałam i sama w końcu sobie droge znalazłam, miałam nauczke zeby go nie słuchać na raz następny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Cześć, o jej to beznadziejnie, jak chcesz to możesz to z siebie tu wyrzucić, od tego to miejsce tu jest, różne tu są historie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
[/COLOR]Tak trochę prześledziłam Wasze wpisy i piszecie, że nasi mają często wolne w Piasecznie.. hmm mój pracował 9 dni i teraz miał dopiero 2dni wolnego więc zostało mu jeszcze 10dni do wykorzystania i nie sądzę jak ktoś pisał, ze teraz często zjeżdżają do domów a później będą tyrać non stop... wolne jest wolnym i się należy więc muszą jakoś w miare im te dni rozłożyć.... jeśli nawet po 2 dni rozplanowali to wychodzi na to, że jeszcze 5 razy do domu przyjedzie wow
![]() a nadgodziny biorą im się jeśli mają np ambasady lub magazyn broni. Mój jak narazie żadnego zabezpieczenia nie miał ale z tego co wiem to jest tylko 20 i 24 mecz na Stadione Narodowym i później 25 koncert Depeche Mode a w sierpniu też dużo imprez nie będzie także luzik... ![]() No też mi sie wydawało że w miare im wolne rozłoża a jakoś dopiero rozłożyli mu po 3 tygodniach jakies dwa dni wolnego dopiero później jak było już mnie pracy to zjeżdżał na 2-3dni, na adaptacji jest tak że będą tyrać w sumie też zależy skąd jesteście bo z tego co wiem to Warszawiaki nie darzą wszystkich sympatią. Bo z tego co pamietam mój TŻ mówił że ta druga kampania czy cos co chwile też mieli wolne i lajtowo a inni tyrali za nich jak woły czyli np mój ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
zresztą my o tym Słupsku już dawno słyszeliśmy i z tego co widać to prawda
Edytowane przez Longlife Czas edycji: 2013-07-18 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Wtajemniczenie
|
W czołówce: Słupsk, nie wiem czy później Piła, czy Katowice, zaś następnie Legionowo, Szczytno i Sieradz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Przyczajenie
|
Nawet nie wiem od czego zacząć...
Może zacznę moją historię od tego, że mamy po 25 lat. Poznaliśmy gdy mieliśmy po 18.. od tego czasu przyjaźniliśmy się. Od zawsze mówiliśmy sobie wszystko, wszystkie smutki, radości, wzloty i upadki. Bylo wspaniale.. nie potrzebowałam koleżanek bo miałam wszystko czego bylo mi potrzeba. Kogoś do zwierzeń, pójścia do kina, na studniówkę itd..itd.. z racji tego że przyjaźn damski męska nie istnieje... to po trzech latach przyjaźni..zapytał się mnie czy z nim będę. I tak o ..od 4 lat jesteśmy razem. Zgodziłam się ponieważ miałam w nim oparcie, szacunek wszystko. Jednym słowem przyjaciel i chlopak w jednym. Obiecalismy sobie że nic między nami sie nie zmieni oprócz statusu z przyjaciół na parę. Główna zasada jaką przestrzegaliśmy od zawsze była o szczerości, o tym że zawsze sobie wszystko mówimy. Uważalismy obydwoje że najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa.. I to NAS ZGUBIŁO. Mój facet od zawsze marzył o policji a z racji tego że spełnialiśmy marzenia, to postanowiliśmy że spróbuje. No i udało się. 20.03.2013r wyjechał do Słupska. Szkole którą z utęsknieniem odliczałam kończy we wrześniu. Adaptacji już nie będę odliczała.. Był na weekend, a ja dzisiaj od rana już sie pakuje..tzw już jestem spakowana, a jutro rano przenosze sie do nowego mieszkania. W piątek jak wróci będzie czekał na niego pierścionek i list. Nie chce by mnie szukał to koniec. Powinnam się cieszyć że od początku był szczery aż do bólu. .ale nie o to tu chodzi. Co weekend przyjezdzal i mówił mi co robi, co się tam dzieje. O kolezankach które do nich do pokoju przychodzą, przyjacielskie buziaki na Cześć i Pa Pa. O tym jak się przytulaja na pocieszenie... jak sobie siedzą na kolanach. O miłych smsach które mi nawet pokazał ehhh... To jest dla mnie za dużo...Co weekend to samo: Albo mówi co on robi,albo co robią jego koledzy. Mówił mi że mnie nie zdradził, ale robił to wszystko o czym pisałam kilka linijek wcześniej. Opowiadał o zonatych i dzieciatych, jak się rżną w krzakach. Mówiąc mi to nie było skruchy, wręcz duma. Chwalił się czego oni tam nie robią. Opowiadał mi co tydzień o kolesiu który był z nim przyjęty, a ma mieć ślub w sierpniu. Mogli by sobie rękę podać. Tylko mała różnica między nimi jest taka, ze mój mi mówił co robił a tamten twierdzi że musi sobie "poużywać" , bo jak się zaobrączkuje to już po ptakach. Ze to co dzieje się w szkole to w szkole zostaje. Najgorsze jest to, co ten przyszły mąż opowiada o swojej narzeczonej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słownictwo jest bardzo wulgarne więc Wam oszczędzę. Wiem tylko że jest młody(według mnie nie dojrzały), ma 22 lata, że z swoją dziewczyną jest nie całe 3 lata, i że mieszka jakąś godzine drogi od szkoły. Wiem że powiecie mi że jestem naiwna, że to wszystko znosiłam. Ale to koniec.. musze sie w wieku 25 lat pozbierać i zacząć wszystko od nowa. Szczerość do bólu i Szkoła zrujnowały nasze życie... straciłam przyjaciela, narzyczonego, wszystko. Przez szkole przenieslismy ślub na przyszły maj. Widocznie TAK MIAŁO BYĆ. Przepraszam za błędy i brak polskich znaków, ale to jest ostatnia rzecz o której myślę. Dziękuję że chciałyscie mnie wysłuchać. Życzę Wam by wasza historia skończyła się z happy endem. ♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
sory dziewczyny, że z innej beczki ale tak szperam w necie i trafił mi się artykuł http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...UN01/130719602
ale ktoś musiał nie lubić swojego przełożonego heheeh ![]() a co do szkółek [mój był w Pile] to moim zdaniem wszędzie muszą zaliczyć program, i zdać egzaminy także każdy nasz policjant musiał pozaliczać i nauczyć się tego samego |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
MalinoweLov na wstępie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że już decyzje podjęłaś... mogliście rozmawiac wcześniej o tym wszystkim postawić warunki itp no i dziwie się, że tak się Twój zmienił :-( naprawdę szkoda. Sądze, że Cie nie zdradził tylko mu zaznacz że Ty innemu nie siadasz na kolanach nie przytulasz itp,... niech on się postawi w Twojej sytuacji i napewno zrozumie. Może nie wszystko stracone? wiem, że nie masz kontroli nad nim podczas szkółki, ale pisałas że przyjeżdza na weekendy czyli nie imprezuje? naprawdę nie wiem jak ja bym zrobiła, bym pewnie zareagowała jak Ty później może bym trochę ochłoneła... a ogólnie Twój narzeczony jak się tłumaczył? |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...GION/130719580 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Przyczajenie
|
Było miedzy nami 100% szczerości tylko i wyłącznie przez to że byliśmy wcześniej przyjaciółmi. On mi mówił ze buziaczki itd są przyjacielskie. I był z tego dumny. Dla niego to nic zlego więc musimy się pożegnać. Ja nie robię tego w napadzie szalu.. złości. To były długie przemyślenia. Ja nie chce by on był moim mężem i cieszę się że do tego nie doszło. Bo nie chciałabym żeby po 10 latach mi powiedzial że "przez przypadek" mnie zdradził. Twój Ci nie opowiadał bo nie chciał Ci zawracać głowy tym... mój mi mówił wszystko i tylko i wyłącznie że miałam to czarno na białym. . Podjęłam taki krok. Za tydzień wróci do pustego domu, w którym zobaczy tylko list i pierścionek. . może zrozumie jak straci.
Myślałam bardzo długo i nie chce z tym człowiekiem być. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy ja go jeszcze Kocham???... On twierdzi że jak ja bym dawała buzi kolegą na pożegnanie to nic by do tego nie miał. Taaaa jasne. Problem w tym że nie mam kolegów,a nawet jak bym miała to sobie nie wyobrażam dawać buziaczki i siedzieć na kolankach jak mam pierścionek na palcu. Albo pisać smsy pełne sexizmu i flirtu. On mówi że powinnam się cieszyć bo inni kasuja smsy przed wyjazdem i do niczego się nie przyznają. Hahh... jest z czego się cieszyć. . ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Widzicie mój pierwszy post? Bo coś mi szwankuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.