|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Witam Mamusie
![]() Nie nadrabiałam już szczegółowo, bo zaraz lecimy na IP. Jeszcze tylko szybka kanapka i prysznic. Mam nadzieję, że coś ruszą i nie będę tam bezczynnie leżeć :-( Mam również nadzieję, że uda mi się złapać jakiś internet, żeby Was podczytać i napisać coś. Jeszcze raz proszę o kciuki ![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3452 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Co więcej? Fifcio jakoś nie chce sie obniżyć
![]() Dałam mu wynik mojego posiewu z tą bakterią e.coli , kolejny antybiotyk- tylko tym razem jakas saszetka do wypicia jednorazowo, przynajmniej dziesieciodniowa kuracja mnie ominęła. Szyjka niestety trzyma ![]() I nie mamy żadnych fajnych fotek z usg, bo dzidzia jest juz za duża, ma ciasno i słabo wiadać. Zawsze Ginek zawal nam jakieś super fotki, a teraz poza tymi z pomiarami- jedynie jajka w 3D ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja witam sie dzis w 38 tyg. ![]() do końca tyg na urlopie jest współpracownik mojego tż, a mój tż go zastępuje, ale od piatku bierzemy się za eksmisje Fifcia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Paulinka to
![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta jak zwykle na lajciku i z uśmiechem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że w szpitalu uszanowali Twoją decyzję o mm i nie musiałaś walczyć ![]() A ja znów nie mam nic do powiedzenia. Smutno mi i źle. TŻ mnie wkurza, ale nie chcę by sobie szedł do pracy, eh ![]() ![]() Idę się ogarnąć i jedziemy z TŻ na zakupy. Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-16 o 07:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() En cieszę się, że nie miałaś większych problemów i przepraw z karmieniem mm ![]() Nie pisałam Wam, że wczoraj chciałam się umówić na ostatnie USG na dziś i niestety nie udało się - no cóż, fakt, trochę późno dzwoniłam ale to była spontaniczna decyzja moja i Tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Aremargos a czy ten lekarz mówił co robić jak to męskie nasienie tez nie pomaga?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Wtajemniczenie
|
En niezła agentka z ciebie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3460 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() może go za mało, no wiesz musisz dostarczac ze 3 razy dziennie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Nowe dzieci na świecie! Wszystkim mamusiom, tatusiom gratuluję!
![]() ![]() U mnie raz lepiej raz gorzej z kp. Wczoraj mały zjadł cyca i spał 3 godziny! ![]() Nie nie wiem od czego to zależy. Chyba jeszcze się wszystko nie unormowało jak trzeba. Mam nadzieję, że już za niedługo będzie lepiej. ![]() Pewnie już pisałyście o tym sto razy, ale jak wam idzie kp? jak długo maluch ssą, czy zasypiają przy cycu? czy są po jedzeniu aktywne i dopiero śpią i jak długo? |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za wszystkie kciuki ![]() Zbieram się Dziewczynki! ![]()
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Neni- powiem Ci tak- Kubuś już jest prawie na wylocie, a ja zauważyłam mniejsze nogi praktycznie niemal po jednym dniu- woda tak ze mnie zeszła, ze nawet uszczypliwy Tz powiedział, ze nie mam pucek na twarzy takich jak miałam
![]() Aremalgos- miałam wczoraj Ci zaklaskać za wizytę, ale zapomniałam, wiec teraz podwójnie klaskam ![]() ![]() Sammi- te ostatnie usg są mało fascynujące bo juz niewiele widać, więc lepiej kupcie coś dzieciaczkowi ładnego ![]() ![]() A JA MAM PYTANIE DO MAM WYPAKOWANYCH- z CZYM JA IDE DO USC? bo dostałam karte informacyjna, zalecenia, ksiazeczke zdrowia dziecka i w zasadzie to tyle ![]() A no i nie oddali mi karty ciazy, musze tak czy tak zadzwonic do mojego gina po zaswiadczenie ze bylam pod opieką- ale czy tak powinno byc?? Na wypisie ze szpitala napisali małemu, ze waga urodzeniowa wynosiła 4370g, a przy wypisie 3300g- co za capy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że sama końcówka zazwyczaj mija po znakiem marudzenia, ale ja jestem już ewidentnie wk.u.rwio.na!!! To spojenie to jakaś masakra, tż się śmieje, że do piłki już przyrosłam ![]() A z listy to już nie wiem, czego zazdroszczę najabrdziej: kilogramów na minusie, braku ochoty na jedzenie, radlerka, prezentów małego czy jazdy autem? ![]() Rozstępów zazdrościć nie muszę, bo codziennie odkrywam nowe ![]() [QUOTE=paulinka777;4181173 6]Witam Mamusie ![]() Nie nadrabiałam już szczegółowo, bo zaraz lecimy na IP. Jeszcze tylko szybka kanapka i prysznic. Mam nadzieję, że coś ruszą i nie będę tam bezczynnie leżeć :-( Mam również nadzieję, że uda mi się złapać jakiś internet, żeby Was podczytać i napisać coś. Jeszcze raz proszę o kciuki ![]() Paulinko, masz nasze ogromne kciukasy, tylko pamiętam, nie wygłupiaj się i bez kluski do nas nie wracaj!!! ![]()
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Paulinka
![]() Aremalgos co do obniżania, to spacery, siedzenie na piłce i krecenie biodrami. Ale w dużej mierze i skurcze przepowiadajace wstawiaja główkę do kanału rodnego. A co do bycia w trójkącie, to ja nie mogę z Tobą rodzic, bo nie dość, że obie warszawianki to jeszcze z Filipami :-P się dobralysmy :-P Dotka!! gratulacje! czekamy na foty ![]() dzień dobry! kciuki dla potrzebujacych! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na koncówce było traaaaagicznie, sama się dziwiłam, że mi odpisywałyscie na posty narzekające, ale pomysl, ze to naprawde jeszcze chwila i za jakies 2-3 tyg bedzie juz bezpieczny termin na rodzenie, a Alek na pewno bedzie chcial wyjsc zeby bylo juz bezpiecznie, ale zeby mamie ulzyc w tych bólach. ![]() p.s. Jak to rozstępów mi nie zazdroscisz? dziwna jakas jesteś ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tżta nie ma, to siedzę i wyczekuję godziny jego powrotu, a jak tylko wróci, to aż mnie nosi, tak mnie irytuje ![]() Ja się upałami nawet nie przejmuję - po prostu będzie bunkier i tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I z jednej strony odliczam tygodnie do tp, ale w duchu marzę, coby urdzić już na początku sierpnia... błagaam ![]() Tydzień szybko zleci, mi strasznie szybko mimo wszystko lecą tygodnie ![]() ![]()
![]() |
#3469 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
"no cześć ciotki, tak sobie leżakuję w moim ulubionym foteliku od samego rana jak matka z Wami spam uskutecznia"
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam informacje odnośnie zaświadczenia z US o dochodach. Otóż Pani przez telefon powiedziała, że nie trzeba tego załatwiać tam, gdzie się pracowało tylko można tam gdzie się mieszka. Czyli w naszym przypadku w 2011r. mieszkaliśmy i pracowaliśmy w Lublinie, ale możemy to załatwić w Bielsku, gdzie mieszkamy teraz. I niby mają nam to dać. Pojedziemy i zobaczymy.
#3473 |
Zadomowienie
|
Przydałby się przepis na mrożenie na zapas w lodówce jak z odciąganym mlekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.