|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Moge prosic o zmiane na pierwszej stronie na cykl 4 ??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Ja nie mam nic do nikogo przepraszam za moje zachowanie ja wiem ue chcialyscie dobrze dla mnie... naprawde was przepraszam i oficjalnie wystawiam dupe zebyscie mi ja skopaly do sinego... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Dziekuje za to ze jestescie !! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny od kilku dni rano mam zawroty głowy, oczywiście wcześniej wkręcałam sobie to jako objaw ciąży ![]() ![]() ![]() Niestabilna ![]() Edytowane przez 07_Pati_07 Czas edycji: 2013-07-15 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Rozeznanie
|
Ja mam tak zawsze przed @ i w trakcie i jest to spowodowane ogólnym osłąbieniem organizmu
![]()
#4175 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli faktycznie tak bardzo przeżywasz starania to weź sobie do serca to, co piszą dziewczyny (czyli tylko spokój Cię uratuje) a jeśli to Twój sposób bycia to nam to po prostu powiedz a nie odbieraj od razu nas jak atakujących. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4176 |
Zadomowienie
|
![]()
Czesc Dziewczeta.
Przede wszystkim gratuluje udanych wizyt ![]() ![]() Linka nie rezygnuj z laparo. Kieruj si poradami dziewcxyn, ktore juz ja mialy i chyba nie narzekaja. A dla meza, niestety naleza sie baty.... Nuna biedna Wasza Julcia ![]() Lady przykro mi z powodu @. A ja dzis jestem jakas padnieta. Zaczynam juz odczuwac zmeczenie materialu, a przed nami jeszcze 2 m-ce. No i czas na zwolnienie, bo do tej pory zalowalam ich zostawic, ze sobie nie poradza, ze duzo spraw, ze zawsze w czyms pomoge, ale mam juz serdecznie dosc. 31 lipca mam wizyte i poprosze o zwolnienie. Tylko ciekawe czy lekarz da...? Moze odmowic? No i dostalysmy dzis kolejny kocyk, sliczny rozowo-zolty w serduszka i kwiatki. Ciekawe tylko czym ja przykryje dziecko jak sie urodzi syn... ![]()
#4177 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No i zgoda ![]() Cytat:
Cytat:
To jeszcze nie znacie płci na 100%?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja bym czasem chciała żeby mi TŻ odpuścił, a on może jechać całą noc z niemiec i zaraz bzykanie ![]() Mam nadzieję że Twój się poprawi ![]() Cytat:
![]() szefowa nam wymysliła głupie zajęcie, bo my TYLKO obsługujemy klientów. no żeby ją ![]() Aż miałam jej powiedzieć żeby mnie nie denerwowała i stresowała ![]() Cytat:
![]() 1 badanie usg robię u nie, płacę normalnie za wizytę, daje mi 80% pewności. Drugie mogę zrobić w innym miejscu, gdzie mają dokładniejszy sprzęt i dopłacam ok 150 zł. Na następnej wizycie muszę jej dać znać czy się decyduje ![]() Na razie jestem na nie. Nie ze względów finansowych. I tak mi to nie da 100% pewności, że z dzidziolem ok, a gdyby był chory to przecież nie usunę ciąży. Więc wolę nie wiedzieć czy całą ciążę się martwić. Cytat:
![]() Dobrze, że wszyscy przeżyli ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4179 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() wreszcie mogłam napisać! ![]() a tak już mi się tęskniło ![]() najpierw napiszę troche już z wcześniejszych postów.... ![]() linka biedna jesteś z tymi bólami podczas @ ![]() spinka fajnie, bedziesz Mamusią, czas sie oswajać z tym stwierdzeniem ![]() santom urządzanie miszkania jest niby troche męczące- ale jaką radość przynosi i satysfakcje! ![]() kocurku gratulację! no i oczywiście witaj Marcelku ![]() Lilith jak napisałaś że tam w kolejności gdzieś dalej ja i Ty to aż ciarki mnie przeszły! Zupełnie jak bym zapomniałao tym małym szczególe- że ciąża kończy się porodem.... ![]() santom doskonale rozumiem, mnie też tego typu pytania denerwowały. Myślę że ludzie czasem nie zdają sobie nawet z tego sprawy jakie to pytanie jest dobijające i czasem niezręczne... izuś nie martw sie. ja jak robiłam swoje też mi dużo wyszło poza te normy ale gin powiedział że jest ok,bo kobiety w ciąży mają troche inne normy niż te standardowe ![]() isia przecież tsh wyszło Ci w samym środeczku? i teraz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja zapłaciłam 180 zł za pierwsze badania
![]() |
#4180 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() magbes dobrze że na wizycie ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zgubiłam pierścionek zaręczynowy nad morzem zaraz poślubie i było mi też bardzo przykro.... mąż zaraz po powrocie kupił mi drugi taki sam, nawet chyba nikt nie wiedział że to nie ten sam, a ja wyłam jak bóbr...no ale z drugiej strony przykro jest ale nic się nie poradzi... ![]() Cytat:
![]() a ja mam takie samo podejście do pracy jak Ty. Czasem sobie myśle że jaka jagłupia jestem,ciekawe czy ktoś by sie mną tak przejmował... czasem też już czuje sie tym zmęczona, ale jeszcze nie myślę o zwolnieniu. Może na2 ostatnie miesiące.... nadrobiłam ![]() a u mnie po staremu. Mąż poszedł na siłownie a ja zamiast przygotowywać się do wystąpienia jakie mnie z pracy czeka to się lenię ![]() a Maluszek się kręci i wierci - uwielbiam to ![]() ![]() ![]() ja w 24 tc a wciąż nie mamy imienia dla naszego Synka.... to będzie dopiero problem iza a ja pierwsze pukanie poczułam w 19 tc a pierwszy wyraźniejszy ruch w 20 tc. Teraz w 24 tc bryka i fika bez opamiętania ![]()
![]() |
#4181 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko TY masz obsesje,kazda z nas ma w sobie odrobine obsesji,wiele z nas płakała nie raz ani nie dwa,wiele z nas wkrecalo/wkreca/bedzie wkrecac sobie rozne rzeczy..kazda jest na innym etapie,jedne straciły ciąże,niektóre nawet nie raz..niektore wiedza ze naturalnie sie ne uda..ale kazda jest szczera i nie wali fochów. Ja sama nie raz zjechalam kogos na wątku ( np. Izę czy nunę ![]() ![]() No..to się wygadałam. Pije herbate z whisky..a co mi tam. Glut pelną parą..mąz w delegacji. Frustracja z wczorajszego dnia sięga zenitu.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[QUOTE=elunka88;41807082] Nie rezygnuj ![]() ![]() Ja bym czasem chciała żeby mi TŻ odpuścił, a on może jechać całą noc z niemiec i zaraz bzykanie ![]() Mam nadzieję że Twój się poprawi ![]() /QUOTE] ee sama nie wiem co z tym wszystkim zrobie.. Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-07-15 o 20:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
[QUOTE=Linka1984;41807836]'
Nie tylko TY masz obsesje,kazda z nas ma w sobie odrobine obsesji,wiele z nas płakała nie raz ani nie dwa,wiele z nas wkrecalo/wkreca/bedzie wkrecac sobie rozne rzeczy..kazda jest na innym etapie,jedne straciły ciąże,niektóre nawet nie raz..niektore wiedza ze naturalnie sie ne uda..ale kazda jest szczera i nie wali fochów. Ja sama nie raz zjechalam kogos na wątku ( np. Izę czy nunę ![]() ![]() No..to się wygadałam. Pije herbate z whisky..a co mi tam. Glut pelną parą..mąz w delegacji. Frustracja z wczorajszego dnia sięga zenitu.. czekam na Ciebie ![]() walinij się porządnie w głowie i wtedy wróć! osz jaka Ty stanowcza :P mrrrrrrrrr Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hejo. Widzę,że wczoraj gasiłam światło to dzisiaj też jako pierwsza mówię:
Dzieńdoberek!!:-D My się wyspaliśmy. Tymek od tygodnia śpi od 22 do 5 rano:-D Potem cyc,trochę bajeru z mamą i kima dalej. Zaraz dam śniadanie starszym i idziemy na szczepienie z Tymkiem. Aż się boję bo pewnie krzyku będzie:-/ Ciekawa jestem ile waży ;-) Patrzę na niego,widzę jak się zmienia i uwierzyć nie mogę ,że już 7 tydzień leci i on taki duży się zrobił. Laseczki testujące jak tam? Maru?, Lady? Jak coś,kogoś przeoczyłam to przepraszam:-* Kocurku jak tam Marcelo? Lunka a Kamilek??? Isia a Lidka jak tam??? Brzuchatki dla Was buziak!!!:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4184 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna, dziewczyny piszą świętą prawdę. To, że Cię tu czasem ochłodzimy kubłem wody, nie znaczy, że Cię tu nie chcemy
![]() ![]() ![]() ![]() Cebulova szkoda, że obrączka stracona... ![]() ![]() magbes ![]() Dziewczynki, ja już nie mam sił... Padam na twarz... Wczoraj traciłam już cierpliwość, bo głowa pękała po tabletce nie pomogło a mała płakała od 9 do prawie 3 w nocy... O 1 się popłakałam z bezsilności. Poczułjam się jak najgorsza matka na świecie... Małą wziął mąż, bo nie mógł spać od płaczu a o 4:30 musiał wstać... a ja płakałam... po chwili się ogarnęłam wzięłam małą a jemu kazałam spać... Poszłyśmy do 2 pokoju... Usnęła koło 3 wstała o 4:30 na papu.. czuję się jak wyrodna matka... Bo czasem poprostu już nie mam sił do płaczu... ![]()
#4185 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
ojej, Nuna... kurcze, az sama nie wiem co mam napisac. na pewno nie obwiniaj sie za placz julki, bo Ty chcesz dla niej jak najlepiej. nie wiem, moze to glupie, ale kiedy ja bedziecie chrzcic? nie raz po chrzcinach dzieciaczki sie uspokajaja...
no i zamow ten sab simplex, a ktoregos dnia nie wiem... popros mame, zeby sie mala zajela na 3h, a Ty idz spac, bo sie biedna zajedziesz... color a Ty widze aniolka w domu masz ![]() no wlasnie, isia i lunka cos nas zaniedbuja, nie mowiac juz o swiezej mamusi ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- napisze jeszcze tylko, ze moj maz z opowiesci mojej tesciowej tez sie darl niemilosiernie. az go kilku lekrzy ogladalo... no i wyrosl z tego sam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
Santom będziemy chrzcić 18 sierpnia... Chciałam wcześniej, ale albo moi albo Piotrka rodzice wyjeżdżają... Moje małe biedactwo...
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idziemy dziś do komisu dziecięcego.Popatrze przy okazji na wózki na ceny i wykonanie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-16 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- iza, koniecznie zrob rozeznanie z nazwami i nam tutaj swoje typy zarzuc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Cześć..
Witam sie z lekko lepszym humorem ale nie do końca dobrym.. Nuna..myślę ze masz myśli typowe dla 90% kobiet z często płaczącymi dzieciaczkami. Nie obwiniaj siebie , dziecko płacze bo coś jest nie halo , to może być bzdura a może pokarm czy coś w stylu za goraco. Nie masz możliwości być idealną matką , minie sporo czasu zanim się 'nauczysz' swojego dziecka także absolutnie nie wiń siebie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do ruchow to tez lubie skupic sie wylacznie na tym, choc mala potrafi mnie czesem kopnac dosc solidnie, badz wypac sie, az mnie prostuje jak strune. Mimo to uwielbiam te jej wygibasy, bo wiem, ze wszystko jest ok. Cytat:
![]() Moge przyjechac i zajac sie malutka przez kilka godzin, jezeli chcesz ![]() ![]() Witam sie i ja. Dzis siedze w domu, bo w nocy dopadla mnie biegunka (sorki) i trzyma do teraz. Jak nie przejdzie do jutra to pojde do lekarza. Pogoda sprzyja spaniu i siedzeniu w domu, bo jest pochmurno i co jakis czas pada. Ale dla mnie pasuje, upaly w ciazy nie sa wskazane. Co do l4 to poprosze lekarza, przeciez mnie nie zje, najwyzej kolejna ciaze poprowadze u kogos innego ![]()
![]() |
#4192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A masz może borówki?? Na biegunkę dobre. Pij Pij jeszcze raz pij. Ty sie nie mozesz odwodnić. L4 na pewno da!!
![]() |
#4193 | ||
Zakorzenienie
|
jest
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() linia i mam też nadzieję że i Tobie humorem szybko wróci ![]() no i witam się tak wogóle ![]() w piątek mamy 5 rocznicę ślubu. chciałabym zrobić jakiś prezent mężowi.... choc tak ogólnie tylko 1 obeszlismy tak konkretniej. nie mam jednak żadnej wizji... może wy dziewczyny macie jakiś pomysł?
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hejka dawno mnie nie bylo bo nie mialam kompa jedynie tel. Mam pytanie co to jest hsg czy jakos tak bo bede miała po @ jak przyjdzie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zakochana ![]() 20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy ![]() 05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" ![]() 12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy ![]() Czekamy na fasolinke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
Witam się w rozpoczętym 12 tygodniu
![]() Nuna, to naprawdę musi być frustrujące, kiedy nie możesz pomóc własnemu dziecku. Miejmy nadzieję, że niedługo jej przejdzie i będzie wszystko pięknie i Ty będziesz mogła odpocząć. I nie myśl o sobie jak o złej matce. Kochasz Julcię i robisz wszystko aby jej było dobrze. ![]() Czekolladowa, hsg to badanie na drożność jajowodów. Nie mam jakoś weny na pisanie dzisiaj. Po południu wybieramy się z mężem do kina i coś zjeść. Taka mini randka ![]()
#4197 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zakochana ![]() 20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy ![]() 05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" ![]() 12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy ![]() Czekamy na fasolinke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
nuna moze ten film ci pomoze http://www.youtube.com/watch?v=ASEjSYlnbzM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byliśmy w tym komisie dziecięcym.Kupujemy jutro wózek ![]() ![]() Ten model: http://www.mikrus.eu/wozek-dzieciecy...ruk-p-145.html
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-16 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Staram sie pic duzo. Wydaje mi sie tez ze jest juz jakby lepiej. Cytat:
Iza wozek obejrzany, bardzo fajny. Jak macie okazje to kupujcie. Uwazam ze nie ma w tym nic szalonego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.