|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Konto usunięte
|
Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
A on coś od niej dostaje w zamian za te treningi? Jeśli tak, to w zasadzie jest jego praca, a klientek w pracy się nie wybiera. Jeśli nie, to chyba "prosiłabym go dobitnie"
![]() Chociaż sama twierdzisz, że on na nią nie leci i uważa za pustą laskę, więc może nie ma się czego bać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
Cytat:
moj TZ jest ode mnie wyzszy o 35 cm ![]() chyba tak ![]() wchodzisz wchodzisz zeby nam wyniki napisac ! [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41819008]A on coś od niej dostaje w zamian za te treningi? Jeśli tak, to w zasadzie jest jego praca, a klientek w pracy się nie wybiera. Jeśli nie, to chyba "prosiłabym go dobitnie" ![]() Chociaż sama twierdzisz, że on na nią nie leci i uważa za pustą laskę, więc może nie ma się czego bać? ![]() dokladnie, tez bym TZ powiedziala dobitnie zeby sie z nia nie umawial. no chyba ze to konieczne w jego pracy ![]() wlasnie sobie wracam z TZ do domku autobusem. ja wizazuje a on spi ![]() jest tu parno i dusznoooo, ale nic to..mam taka ochote na Tz ze nie moge sie doczekac az bedziemy w domu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#784 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() co Wam ukradli? ![]() musisz napisać w klubie, koniecznie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Hej
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#787 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Konto usunięte
|
Lub o kogo?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
askwtn co słychać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co będziesz studiowała? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41820826]A jakoś leci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjdź do mnie ![]() Jest co robić ![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41820826]A jakoś leci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz, że PPD? ![]() ![]() Śmieję się, ale ona czasami mnie zadziwia swoimi radami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To z butami w zamrażarce widziałam już na yt na kanale Michelle Phan ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41821009]Generalnie należy ruszyć
![]() ![]() To z butami w zamrażarce widziałam już na yt na kanale Michelle Phan ![]() ![]() Uuuu, dobra jesteś moją PPD ![]() Genialne, ale w życiu bym o tym nie pomyślała ![]() Ulżyłaś sobie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Inżynierię bezpieczenstwa
O mojego chłopaka, jest poprostu ideałem i wiem, że każda która widzi to jaki jest, tak mnie traktuje itd mi go zazdrości i boję się, że znajdzie się jakis babsztyl, który będzie chciał mi go zabrać
#798 | |
Raczkowanie
|
Hej zazdrośnice
![]() Dopiero wróciłam do domu po szkoleniu, które trwało od 10 ![]() ![]() agatka36 cześć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Szkolenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Raczkowanie
|
Okazuje się, że ja też
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Klub
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
hej dziewczyny!
mogę dołączyć? mam taki problem...ze sobą. Potrząśniecie mną? otóż jestem z TŻ prawie 6 lat. i co jakiś czas mam takie napady zazdrości i oczywiście mu dogryzam itp. teraz zaczął nową pracę, chodzi głównie na nocki i zaczął nawiązywać znajomości z nowymi dziewczynami. problem polega na tym, że zawsze był rozchwytywany i zawsze miałam powód do zazdrości, niby nie z jego strony ale zawsze. raz o mało się nie rozstaliśmy. on się na mnie gniewa za "fochy" i mówi, że mam przestać. od czasu do czasu jak mu wyrzucę co mi leży na sercu to przytuli i wytłumaczy, że nie mam co się martwić ale jednak coś mi w głowie siedzi...czy ja jestem jakaś dziwna? poszedł do pracy godzinę temu a ja od południa już mam gorszy humor bo opowiada mi o jakiejś Marysi z pracy i ogólnie mam wrażenie, że kontakty z dziewczynami ma ale mi nie mówi no bo będę zła i co ja mam robić? pomóżcie proszę, bo już serio zbiera mi się na łzy... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Aha i ankieta: Paula 21 lat 6 lat razem zainteresowania: informatyka, fotografia i rysunek ołówkiem, poza tym podróże. studiuję i pracuję aktualnie. chciałam dołączyć bo sama już sobie nie radzę i potrzebuję pomocy. nie ucieknę po 2 tygodniach ale czasem może mnie być tu mniej bo pracuję teraz na popołudniowe zmiany. |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Dzień dobry Dziewczyny ![]() - Mari - 18 - rok i osiem miesięcy - spędzanie czasu z Nim , żużel, książki, koty, dbanie o siebie, gitara, gry komputerowe i ps, rowery, pływanie, podróże, malowanie paznokci... i dłuugo by wymieniać ;> - szkoła- liceum, wakacje :3 , jazdy (prawko) - zaciekawił mnie ten wątek.. chociaż ufam mojemu chłopakowi na 100%, to jednak obawiam się strasznie, że kogoś pozna, że mnie zostawi, że nie jestem dla niego wystarczajaco dobra... Takie są właśnie moje paranoje... Chociaż nigdy mnie nie okłamał ani nie zdradził oraz mówi mi o wszystkim... to jednak nie ufam jego koleżankom, które ma jak każdy. Kiedyś wydawalo mi się, że nie będę zazdrosna o swojego faceta.. Jednak odkąd się poznaliśmy wszystko do mnie dotarło... Najgorszy jest ten strach i niepewność , 'a może jednak ona mu sie podoba? może jednak coś robili? ' Chyba przyszłam się tutaj wyleczyć, bo doskonale wiem, że On jest w 100% szczery, nigdy mnie nie zawiódł i zawsze mogę na Nim polegać.. a jednak głupia zazdrość trzyma i choć jest uśpiona w momencie, gdy zbliża się jakaś dziewczyna... nagle budzi się i długo po tym nie może zasnąć... Jest tak być może dlatego, że do tej pory w swoim życiu nikomu nie mogłam w pełni zaufać...? Edytowane przez nicomnieniewiesz Czas edycji: 2013-07-16 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
To rozwiązanie ma dwie strony.. dobrą- nie słuchasz o Marysi ;> złą- nie wiesz jaki 'poziom sympatii' ( nie wiem jak sie wyrazić, ale wiecie o co chodzi) czuje Twój mężczyzna do owej M. ;> lub na odwrót z tymi stronami- jak kto woli.. ja osobiście wolę wiedzieć co robili, o czym gadali, ale mam dobrze z tym, że nie muszę wypytywać bo Mój sam mi opowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny nicomnieniewiesz i pffe
![]() Rozgoście się,bo już stąd nie wyjdziecie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() no ogólnie nie chodzi o to, że ja nie chcę słuchać tylko, że właśnie się martwię tym, że on ukrywa te kontakty. Powiedział tak mimo chodem i od razu ucichł jak by chciał to przemilczeć a kilka dni wcześniej? głupia gadka, jakbym to ja była głupia: "no są dziewczyny ale takie puste i głupie, nie gadam z nimi" a dzisiaj nagle było, że jest jakaś Marysia, że jest jakaś Iwona i nagle się zrobiła taka paczka? on na moje kontakty z chłopakami reaguje różnie, jak ma nad tym "nadzór", na przykład na uczelni to jakoś nic się nie dzieje, ale są momenty, że jest zazdrosny, ale okazuje to tylko tym, że mnie olewa, jest chłodny i nic poza tym. z kolei do mnie ma pretensje, że robię mu awantury, a nie robię, kiedyś potrafiłam nakrzyczeć ale to były początki związku, dość intensywne. chodzi o to, że on był moim pierwszym we wszystkim a ja jego pierwszą i się boję, że będzie chciał spróbować czegoś nowego? sprawdzić jak to jest z inną? nawiąże z nią jakiś taki dziwny kontakt. moja obawy nie są takie sobie bezpodstawne. na początku związku on mocno utrzymywał kontakty z dziewczynami, połowa jak mnie poznawała to mu gadała, że go zdradzam, że wyglądam na taką co go zaraz zostawi itp. same za to się do niego potrafiły przytulać, całować w policzek tak bez powodu (nie jak koleżanka na powitanie, tylko tak bardziej jak dziewczyna) i myślę, że to w tym zachowaniu (mimo, że on nie ma z tymi dziewczynami dawno kontaktu) leżą moje obawy. nie umiem zapomnieć? powinnam pójść do psychologa czy co? czuję się jak głupia małolata, a to już 6 lat związku. mieszkamy razem, znam jego rodziców, on moich itd. ale są te obawy. nie przyszłam tu się wygadać bo wiem, że to już za mało, potrzebuję pomocy... ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
dzisiaj poszedł do pracy, ja mam wolne więc siedzę w domu i szczerze? chyba musiałam to z siebie wyrzucić bo od razu popłynęły łzy a wcale mi jakoś smutno nie jest...jestem bardzo wesołą osobą i dużo się śmieję. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
pffe wyładowujesz to na swoim Tż czy raczej dusisz to w sobie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.