"Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 14:17   #781
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

A on coś od niej dostaje w zamian za te treningi? Jeśli tak, to w zasadzie jest jego praca, a klientek w pracy się nie wybiera. Jeśli nie, to chyba "prosiłabym go dobitnie" , żeby się z nią nie umawiał.

Chociaż sama twierdzisz, że on na nią nie leci i uważa za pustą laskę, więc może nie ma się czego bać?
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 15:23   #782
moja imaginacja
Zakorzenienie

Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
Napisane przez MalaWredna Pokaż wiadomość
Żegnaj się ładniej, bo ci coś zrobię

Kiedyś wypalił że czasami jak idziemy po mieście to jak widzi laski to cytat "wyobrażam sobie, że je pieprzę na taki sposób, jaki lubię" .. oj przepraszał cham jeden [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

ooo po takim tekscie moj TZ by sie dlugo z podlogi nie pozbieral ,
to ladnie sie przywitam

Cytat:
Pewnie ja tez się wyciszę, ale wiesz.. pamiętam jak zamieszkałam z przyjaciółką w domku na obozie na 8 dni. Po 2 dniu prałyśmy się po pyskach (nie dosłownie, ale prawie dochodziło do tego), po 4 dniu wyniosłam się do innego domku. Po obozie przyjaźń się zamieniała stopniowo w znajomość. Dlaczego? Bo ludzie którzy spędzają czas ze sobą tylko na zakupach, w szkole nie znają się tak na prawdę. Nie wiedziałyśmy że jedna lubi porządek (ja pedantka) a druga woli jak pleśń obrasta jabłko. I boję się tego, że za 5-10 lat tak będzie z TŻem

Rozmowa telefoniczna, nie miałam jak strzelić w ryj, a bardzo chciałam

Oddawaj wzrost TŻa!
dokladnie.. ten rok mieszkalam ze swoja przyjaciolka no i stalo sie jak sie stalo, bylo wsparcie itd, dogadywalysmy sie ale byly jakies wolne dni i kontakt sie urywal a dzisiaj nie moge tego nazwac przyjaznia. straszna balaganiara z niej, ale na nasza "przyjazn" w sumie mialy tez wplyw inne czynniki

moj TZ jest ode mnie wyzszy o 35 cm

Cytat:
Napisane przez Margarita94 Pokaż wiadomość
słońce wyszło!

Ręce, które leczą?
chyba tak

Cytat:
Napisane przez Margarita94 Pokaż wiadomość
No jutro, jutro chyba na kompa nie wchodze jutro

lecę z

wchodzisz wchodzisz zeby nam wyniki napisac !

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41819008]A on coś od niej dostaje w zamian za te treningi? Jeśli tak, to w zasadzie jest jego praca, a klientek w pracy się nie wybiera. Jeśli nie, to chyba "prosiłabym go dobitnie" , żeby się z nią nie umawiał.

Chociaż sama twierdzisz, że on na nią nie leci i uważa za pustą laskę, więc może nie ma się czego bać? [/QUOTE]
dokladnie, tez bym TZ powiedziala dobitnie zeby sie z nia nie umawial. no chyba ze to konieczne w jego pracy

wlasnie sobie wracam z TZ do domku autobusem. ja wizazuje a on spi
jest tu parno i dusznoooo, ale nic to..mam taka ochote na Tz ze nie moge sie doczekac az bedziemy w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 15:33   #783
bolczita
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cześć dziewczyny! Słuchajcie, mam tyle nadrabiania, że nawet nie chcę myśleć, a i tak dziś znowu wyjeżdżam, więc nie wiem kiedy to zrobię. Wróciłam wczoraj z Reggaelandu (pominę fakt, że mnie i koleżankę okradziono), dziś śmigam na Mazury na jakiś czas, potem znowu Konin jak dobrze pójdzie, potem Woodstock, Berlin mam nadzieję też, no i dopiero dom. Zaraz lecę się pakować, dlatego tylko napiszę, że mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Jak będę miała chwilę, to opiszę w klubie co się działo, bo tu tego nie mogę pisać... Uciekam!
Stary 2013-07-16, 15:39   #784
elonka12
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
Napisane przez bolczita Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Słuchajcie, mam tyle nadrabiania, że nawet nie chcę myśleć, a i tak dziś znowu wyjeżdżam, więc nie wiem kiedy to zrobię. Wróciłam wczoraj z Reggaelandu (pominę fakt, że mnie i koleżankę okradziono), dziś śmigam na Mazury na jakiś czas, potem znowu Konin jak dobrze pójdzie, potem Woodstock, Berlin mam nadzieję też, no i dopiero dom. Zaraz lecę się pakować, dlatego tylko napiszę, że mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Jak będę miała chwilę, to opiszę w klubie co się działo, bo tu tego nie mogę pisać... Uciekam!
Dawno Cię nie było, tęskniłam
co Wam ukradli?

musisz napisać w klubie, koniecznie
Stary 2013-07-16, 15:58   #785
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
wlasnie sobie wracam z TZ do domku autobusem. ja wizazuje a on spi
jest tu parno i dusznoooo, ale nic to..mam taka ochote na Tz ze nie moge sie doczekac az bedziemy w domu
Coś Ty taka napalona?

Cytat:
Okradziono?! Nieźle... Jak możesz to napisz mi pw jak opiszesz co i jak
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 16:01   #786
agatka36
Zadomowienie

Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Hej Agata, 19 lat, z Tz od prawie 1,5 roku. Hmm co lubie? Jeść zaczynam studia, a jestem tu bo jestem tak chorobliwie zazdrosna, ze mnie to aż irytuje

Stary 2013-07-16, 16:06   #787
el amor
Zakorzenienie

Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość
Hej Agata, 19 lat, z Tz od prawie 1,5 roku. Hmm co lubie? Jeść zaczynam studia, a jestem tu bo jestem tak chorobliwie zazdrosna, ze mnie to aż irytuje

A o co jesteś zazdrosna?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 16:07   #788
Konto usunięte

Lub o kogo? Hej
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 16:09   #789
el amor
Zakorzenienie

askwtn co słychać?
Stary 2013-07-16, 16:10   #790
elonka12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość

co będziesz studiowała?
Stary 2013-07-16, 16:23   #791
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
askwtn co słychać?
A jakoś leci W zasadzie dzień mija mi na znajdowaniu sobie zajęć, dopóki TŻ wreszcie nie przyjdzie Już prawie drugi dzień jak się nie widzimy Szyłam, gotowałam, sprzątałam, opalałam się... co by tu teraz porobić? (Perfekcyjna Pani Domu ze mnie )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 16:26   #792
elonka12
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41820826]A jakoś leci W zasadzie dzień mija mi na znajdowaniu sobie zajęć, dopóki TŻ wreszcie nie przyjdzie Już prawie drugi dzień jak się nie widzimy Szyłam, gotowałam, sprzątałam, opalałam się... co by tu teraz porobić? (Perfekcyjna Pani Domu ze mnie )[/QUOTE]
Przyjdź do mnie
Jest co robić
Stary 2013-07-16, 16:28   #793
el amor
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41820826]A jakoś leci W zasadzie dzień mija mi na znajdowaniu sobie zajęć, dopóki TŻ wreszcie nie przyjdzie Już prawie drugi dzień jak się nie widzimy Szyłam, gotowałam, sprzątałam, opalałam się... co by tu teraz porobić? (Perfekcyjna Pani Domu ze mnie )[/QUOTE]
Mówisz, że PPD? Daj mi jakieś dobre rady kobieto co do obowiązków domowych

Śmieję się, ale ona czasami mnie zadziwia swoimi radami W życiu bym nie wpadła na takie pomysły jak ona czasami ma, że buty do zamrażarki albo polać olejem/płynem do mycia coś tego typu co ja uważam ''w życiu, do śmieci by poszło pewnie''
Stary 2013-07-16, 16:39   #794
Konto usunięte

Cytat:
Mówisz, że PPD? Daj mi jakieś dobre rady kobieto co do obowiązków domowych

Śmieję się, ale ona czasami mnie zadziwia swoimi radami W życiu bym nie wpadła na takie pomysły jak ona czasami ma, że buty do zamrażarki albo polać olejem/płynem do mycia coś tego typu co ja uważam ''w życiu, do śmieci by poszło pewnie''
Generalnie należy ruszyć do sprzątania

To z butami w zamrażarce widziałam już na yt na kanale Michelle Phan Ale np czyszczenie metalowych części mebli np w kuchni, czy okapów itp oliwką dla dzieci? Genialne!
Stary 2013-07-16, 16:44   #795
moja imaginacja
Zakorzenienie

Odp: Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
przynajmniej ciekawie odpoczywasz, tylko z ta kradzieza nieciekawie ale i tak udanych !

Cytat:
Coś Ty taka napalona?

Okradziono?! Nieźle... Jak możesz to napisz mi pw jak opiszesz co i jak
tak jakos wyszlo

Stary 2013-07-16, 16:52   #796
el amor
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41821009]Generalnie należy ruszyć do sprzątania

To z butami w zamrażarce widziałam już na yt na kanale Michelle Phan Ale np czyszczenie metalowych części mebli np w kuchni, czy okapów itp oliwką dla dzieci? Genialne! [/QUOTE]

Uuuu, dobra jesteś moją PPD

Genialne, ale w życiu bym o tym nie pomyślała Kiedyś sobie muszę to wszystko gdzieś zapisać, bo na przyszłość zapomnę.

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
tak jakos wyszlo
Ulżyłaś sobie?
Stary 2013-07-16, 17:03   #797
agatka36
Zadomowienie

Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Inżynierię bezpieczenstwa
O mojego chłopaka, jest poprostu ideałem i wiem, że każda która widzi to jaki jest, tak mnie traktuje itd mi go zazdrości i boję się, że znajdzie się jakis babsztyl, który będzie chciał mi go zabrać
Stary 2013-07-16, 17:11   #798
Minui
Raczkowanie

Hej zazdrośnice

Dopiero wróciłam do domu po szkoleniu, które trwało od 10 Jestem wykończona, a żołądek zdążył mi się przyssać do kręgosłupa, bo wzięłam tylko 2 kanapki

agatka36 cześć ideałów nie ma!

- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.
Minui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:27   #799
el amor
Zakorzenienie

Szkolenia nie cierpię tego.
Stary 2013-07-16, 17:33   #800
Minui
Raczkowanie

Cytat:
Szkolenia nie cierpię tego.
Okazuje się, że ja też Na szczęście jeszcze tylko 3 dni

- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.
Minui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 17:48   #801
bolczita
Zadomowienie

Klub A teraz śmigam, obiecuję Wam, że kiedyś nadrobię i wrócę z podwójną siłą, o ile wyleczę tego ogromnego kaca.

A! No i witam nowe, bo widzę tu już nowe dziewczyny.
Stary 2013-07-16, 18:47   #802
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuu, dobra jesteś moją PPD

Genialne, ale w życiu bym o tym nie pomyślała Kiedyś sobie muszę to wszystko gdzieś zapisać, bo na przyszłość zapomnę.

Ulżyłaś sobie?
zaciekawiłyście mnie tym

no tak nie do końca, bo rodzice nam przeszkodzili :D
Stary 2013-07-16, 19:41   #803
pffe
BAN stały

hej dziewczyny!
mogę dołączyć? mam taki problem...ze sobą. Potrząśniecie mną? otóż jestem z TŻ prawie 6 lat. i co jakiś czas mam takie napady zazdrości i oczywiście mu dogryzam itp. teraz zaczął nową pracę, chodzi głównie na nocki i zaczął nawiązywać znajomości z nowymi dziewczynami. problem polega na tym, że zawsze był rozchwytywany i zawsze miałam powód do zazdrości, niby nie z jego strony ale zawsze. raz o mało się nie rozstaliśmy.
on się na mnie gniewa za "fochy" i mówi, że mam przestać. od czasu do czasu jak mu wyrzucę co mi leży na sercu to przytuli i wytłumaczy, że nie mam co się martwić ale jednak coś mi w głowie siedzi...czy ja jestem jakaś dziwna?
poszedł do pracy godzinę temu a ja od południa już mam gorszy humor bo opowiada mi o jakiejś Marysi z pracy i ogólnie mam wrażenie, że kontakty z dziewczynami ma ale mi nie mówi no bo będę zła i co ja mam robić?
pomóżcie proszę, bo już serio zbiera mi się na łzy...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Aha i ankieta:
Paula
21 lat
6 lat razem
zainteresowania: informatyka, fotografia i rysunek ołówkiem, poza tym podróże.
studiuję i pracuję aktualnie.
chciałam dołączyć bo sama już sobie nie radzę i potrzebuję pomocy. nie ucieknę po 2 tygodniach ale czasem może mnie być tu mniej bo pracuję teraz na popołudniowe zmiany.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 19:57   #804
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:

- Jak masz na imię?
- Ile masz lat?
- Ile już jesteś z TŻem?
- Jakie masz hobby, zainteresowania?
- Czym się zajmujesz? (praca, studia, liceum)
- Co spowodowało, że postanowiłaś dołączyć!

Na początek
- Dzień dobry Dziewczyny

- Mari
- 18
- rok i osiem miesięcy
- spędzanie czasu z Nim , żużel, książki, koty, dbanie o siebie, gitara, gry komputerowe i ps, rowery, pływanie, podróże, malowanie paznokci... i dłuugo by wymieniać ;>
- szkoła- liceum, wakacje :3 , jazdy (prawko)
- zaciekawił mnie ten wątek.. chociaż ufam mojemu chłopakowi na 100%, to jednak obawiam się strasznie, że kogoś pozna, że mnie zostawi, że nie jestem dla niego wystarczajaco dobra... Takie są właśnie moje paranoje... Chociaż nigdy mnie nie okłamał ani nie zdradził oraz mówi mi o wszystkim... to jednak nie ufam jego koleżankom, które ma jak każdy. Kiedyś wydawalo mi się, że nie będę zazdrosna o swojego faceta.. Jednak odkąd się poznaliśmy wszystko do mnie dotarło... Najgorszy jest ten strach i niepewność , 'a może jednak ona mu sie podoba? może jednak coś robili? ' Chyba przyszłam się tutaj wyleczyć, bo doskonale wiem, że On jest w 100% szczery, nigdy mnie nie zawiódł i zawsze mogę na Nim polegać.. a jednak głupia zazdrość trzyma i choć jest uśpiona w momencie, gdy zbliża się jakaś dziewczyna... nagle budzi się i długo po tym nie może zasnąć...
Jest tak być może dlatego, że do tej pory w swoim życiu nikomu nie mogłam w pełni zaufać...?

Edytowane przez nicomnieniewiesz
Czas edycji: 2013-07-16 o 20:00
nicomnieniewiesz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:02   #805
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
mogę dołączyć? mam taki problem...ze sobą. Potrząśniecie mną? otóż jestem z TŻ prawie 6 lat. i co jakiś czas mam takie napady zazdrości i oczywiście mu dogryzam itp. teraz zaczął nową pracę, chodzi głównie na nocki i zaczął nawiązywać znajomości z nowymi dziewczynami. problem polega na tym, że zawsze był rozchwytywany i zawsze miałam powód do zazdrości, niby nie z jego strony ale zawsze. raz o mało się nie rozstaliśmy.
on się na mnie gniewa za "fochy" i mówi, że mam przestać. od czasu do czasu jak mu wyrzucę co mi leży na sercu to przytuli i wytłumaczy, że nie mam co się martwić ale jednak coś mi w głowie siedzi...czy ja jestem jakaś dziwna?
poszedł do pracy godzinę temu a ja od południa już mam gorszy humor bo opowiada mi o jakiejś Marysi z pracy i ogólnie mam wrażenie, że kontakty z dziewczynami ma ale mi nie mówi no bo będę zła i co ja mam robić?
pomóżcie proszę, bo już serio zbiera mi się na łzy...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Aha i ankieta:
Paula
21 lat
6 lat razem
zainteresowania: informatyka, fotografia i rysunek ołówkiem, poza tym podróże.
studiuję i pracuję aktualnie.
chciałam dołączyć bo sama już sobie nie radzę i potrzebuję pomocy. nie ucieknę po 2 tygodniach ale czasem może mnie być tu mniej bo pracuję teraz na popołudniowe zmiany.
Hej, znamy się z innego wątku Nie trzeba Tobą potrząsać i nie jesteś dziwna. Dołączyłaś do dobrego wątku, bo jesteśmy czasami zazdrosne o byle co więc nie jesteś sama i to normalne według mnie. Każda dziewczyna okiem zazdrośnicy jest potencjalnym zagrożeniem. Powiedziałaś mu, że nie chcesz słuchać o jakiejś Marysi? Często dziewczyny na to przytakują albo mało się odzywają, a tu trzeba prosto z mostu. I jak on reaguje na Twoje kontakty z innymi chłopakami?
Stary 2013-07-16, 20:07   #806
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
Powiedziałaś mu, że nie chcesz słuchać o jakiejś Marysi? Często dziewczyny na to przytakują albo mało się odzywają, a tu trzeba prosto z mostu.
To rozwiązanie ma dwie strony.. dobrą- nie słuchasz o Marysi ;> złą- nie wiesz jaki 'poziom sympatii' ( nie wiem jak sie wyrazić, ale wiecie o co chodzi) czuje Twój mężczyzna do owej M. ;> lub na odwrót z tymi stronami- jak kto woli.. ja osobiście wolę wiedzieć co robili, o czym gadali, ale mam dobrze z tym, że nie muszę wypytywać bo Mój sam mi opowiada.
Stary 2013-07-16, 20:11   #807
elonka12
Zakorzenienie

Witam nowe dziewczyny nicomnieniewiesz i pffe

Rozgoście się,bo już stąd nie wyjdziecie
Stary 2013-07-16, 20:13   #808
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elonka12 Pokaż wiadomość

ojj wiem jaką moc mają fora, a szczególnie tego typu
Stary 2013-07-16, 20:20   #809
pffe
BAN stały

Cytat:
Hej, znamy się z innego wątku Nie trzeba Tobą potrząsać i nie jesteś dziwna. Dołączyłaś do dobrego wątku, bo jesteśmy czasami zazdrosne o byle co więc nie jesteś sama i to normalne według mnie. Każda dziewczyna okiem zazdrośnicy jest potencjalnym zagrożeniem. Powiedziałaś mu, że nie chcesz słuchać o jakiejś Marysi? Często dziewczyny na to przytakują albo mało się odzywają, a tu trzeba prosto z mostu. I jak on reaguje na Twoje kontakty z innymi chłopakami?
no kojarzę Cię fajnie, że jakaś znajoma duszyczka

no ogólnie nie chodzi o to, że ja nie chcę słuchać tylko, że właśnie się martwię tym, że on ukrywa te kontakty. Powiedział tak mimo chodem i od razu ucichł jak by chciał to przemilczeć a kilka dni wcześniej? głupia gadka, jakbym to ja była głupia: "no są dziewczyny ale takie puste i głupie, nie gadam z nimi" a dzisiaj nagle było, że jest jakaś Marysia, że jest jakaś Iwona i nagle się zrobiła taka paczka?
on na moje kontakty z chłopakami reaguje różnie, jak ma nad tym "nadzór", na przykład na uczelni to jakoś nic się nie dzieje, ale są momenty, że jest zazdrosny, ale okazuje to tylko tym, że mnie olewa, jest chłodny i nic poza tym.
z kolei do mnie ma pretensje, że robię mu awantury, a nie robię, kiedyś potrafiłam nakrzyczeć ale to były początki związku, dość intensywne.

chodzi o to, że on był moim pierwszym we wszystkim a ja jego pierwszą i się boję, że będzie chciał spróbować czegoś nowego? sprawdzić jak to jest z inną? nawiąże z nią jakiś taki dziwny kontakt.

moja obawy nie są takie sobie bezpodstawne. na początku związku on mocno utrzymywał kontakty z dziewczynami, połowa jak mnie poznawała to mu gadała, że go zdradzam, że wyglądam na taką co go zaraz zostawi itp. same za to się do niego potrafiły przytulać, całować w policzek tak bez powodu (nie jak koleżanka na powitanie, tylko tak bardziej jak dziewczyna) i myślę, że to w tym zachowaniu (mimo, że on nie ma z tymi dziewczynami dawno kontaktu) leżą moje obawy. nie umiem zapomnieć? powinnam pójść do psychologa czy co? czuję się jak głupia małolata, a to już 6 lat związku.
mieszkamy razem, znam jego rodziców, on moich itd. ale są te obawy.

nie przyszłam tu się wygadać bo wiem, że to już za mało, potrzebuję pomocy...

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez nicomnieniewiesz Pokaż wiadomość
To rozwiązanie ma dwie strony.. dobrą- nie słuchasz o Marysi ;> złą- nie wiesz jaki 'poziom sympatii' ( nie wiem jak sie wyrazić, ale wiecie o co chodzi) czuje Twój mężczyzna do owej M. ;> lub na odwrót z tymi stronami- jak kto woli.. ja osobiście wolę wiedzieć co robili, o czym gadali, ale mam dobrze z tym, że nie muszę wypytywać bo Mój sam mi opowiada.
no mój mi właśnie nie opowiada a z drugiej strony powinnam mu bardziej ufać bo już trochę jesteśmy razem prawda?

dzisiaj poszedł do pracy, ja mam wolne więc siedzę w domu i szczerze? chyba musiałam to z siebie wyrzucić bo od razu popłynęły łzy a wcale mi jakoś smutno nie jest...jestem bardzo wesołą osobą i dużo się śmieję.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez elonka12 Pokaż wiadomość

dzięki ja chętnie zostanę i nie tylko będę Wam tu szlochać
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:23   #810
elonka12
Zakorzenienie

pffe wyładowujesz to na swoim Tż czy raczej dusisz to w sobie?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości