|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Dziewczyny, jestem na zakupach i mam takie skurcze! mąż kończy zakupy, czekam na niego siedząc na ławce. Boli mnie:-( oby to jeszcze nie to!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Ale w jakich odstępach mniej więcej, zwracasz na to uwagę? o kurczę
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Nie liczę, ale jak byłam na nogach to trzymały długo i często. Ból promieniuje do ledzwi. Jeszcze Filip pomiędzy się wierci, więc nie wiem ile to skurcze a ile on.
Teraz jak siedzę to jest lepiej, ale czuje napięcie macicy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
No to ja sie wbijam jak zwykle po czasie i jeszcze nie zdążyłam nadrobic ale po krótce to padazm na twarz
![]() Dzięki ze przy pomyslnych wiatrach w przyszłym tyg. koncze juz prace bo nie daje rady. Obiadek ogarniety ![]() Dzis szczawiowa z jajeczkiem-szczaw z ogródka i makaron z pasta pomidorowa i parmezanem. Jak sił starczy to upieke potem drozdzówki z brzoskwiniami. A tak sobie własnie uswiadomiłam ze ja mam termin na 22.08 a tz 20 jedzie na szkolenie 10 dni ![]() Wiec albo bede rodzic sama ogarniac sie sama i wracac do domu sama z mała albo mała wyjdzie wczesniej i wtedy z malenkim dzieciem tez zostane sama . Wprost rewelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3696 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żeby zaczęło się samo szybciej ![]() ![]() Cytat:
pomysł z obiadem przyszykowanym i obsługiwanym przez tz jak najbardziej na tak. Jednak ograniczyć kontakty tylko do świat to trochę przegięcie zwłaszcza, że tz na potrzebę częstszego kontaktu. Cytat:
Kciuki za twoje zdrowie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Niech jeszcze Fi chwilę poczeka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Arrabiata myślę, że pomysł z gotowaniem przez niego obiadu będzie trafiony w 10! Poza tym ograniczenie z nimi kontaktów tak, ale tylko z twojej strony. Ja ograniczyłam swoje kontakty z tesciową, ale mężowi nigdy nie powiedziałam, że ma do niej nie jeździć, nie dzwonić. Ma wolną rękę. Poza tym jak czasem pojedzie z Małgosią na niedzielny obiad to ja mam przynajmniej czas dla siebie i bardzo mi to na rękę ![]() Przyjechała teściowa, była 3 tyg w Krynicy w sanatorium. Dostałam prezent! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz to się zaczynam zastanawiać czy nie za bardzo przybiera- coś mi się za dużo wydaje... Albo wtedy go źle zważyli albo teraz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Rozeznanie
|
Coś dla śmiechu http://emamusia.com/4094,Najwi%C4%99...u_piersi%C4%85
Kejt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha...no to ciężka sprawa. Tak czy siak, podtrzymuję co napisałam. A co do niedzielnego obiadu u Was, uważam tak jak Surka - nie jesteś w stanie, niech się wszystkim Tż zajmie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3702 | |
Zadomowienie
|
Cynamonku pięknie przybieracie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zakorzenienie
|
A co u Balonika? Odzywała się czy coś pominęłam?
#3704 |
Zadomowienie
|
Maaaaadiiiii posprzątałaś już czy jeszcze w amoku?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Z tego co kojarzę, to napisała wiadomość o Gabi, i że potem się odezwie jak wszystko ogarnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
wróciłam od położnej i NIESTETY nie mogła mi zrobić masażu szyjki macicy, bo niestety szyjka zamknięta!!
i dupa, nie ma rozwarcia ani na pół centymetra, nic a nic. za 7 dni druga próba będzie (chyba że urodzę wcześniej) chce mi się wyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi lekarka na kontroli powiedziała, że szyjka skrócona, ale zamknięta i to było w poniedziałek wieczorem, a w piątek urodziłam mając od czwartku wieczorem skurcze! Trzymam kciuki zeby u Ciebie poszło to jeszcze szybciej i zebys jeszcze dzisiaj szyjke miała zgładzoną ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
trzymaj się i sprawdzaj co ile, zresztą co ja Ci będę mówić, sama wiesz lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moje to przepowiadajace. Już lepiej, brzuch mniej napięty.. Ale serio bolesne:-\ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
moj Paul w tym tygodniu pracuje na 2 zmiane, wraca po 22 do domu, padniety.
juz go kilka razy wyblagalam o dziabniecie, ale ciezko nam idzie. nie wygodnie w jakich pozycjach wy to robocie? zeby bylo w miare wygodnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Wtajemniczenie
|
En Tomasz jest fantastyczny
![]() Domcia trzymam kciuki, żebyś nie dotrwała tych 7 dni tylko wcześniej urodziła ![]() Paulinka za Ciebie też mocno trzymam kciuki ![]() Margosia ![]() Kejt odpocznij trochę, w sumie co ma być to będzie - jak masz rodzić to urodzisz, jak przepowiadacze to odpuszczą ![]() Cynamonowa no brawa dla Adasia za bardzo ładną wagę ![]() ![]() Fiazo trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze ![]() Idę zjeść mozarelle z pomidorkiem i oliwą z oliwek bo mnie naszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś jeszcze może mnie mąż weźmie na zakupki to musze troszkę wyluzować...podczytuję Was bo bym miała niezłe zaległości.... Balonika nie było. Cynamonki brawo za wagę Ancymonka ![]() Kejt...kurcze ...już masz skurcze? ale się zrymowało... Arrabiata ja myślę jak dziewczynki...obiad tak, ale pod warunkiem, ze obsługuje wsio Tż...a teściowej się nie tłumacz..bez przesady... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fiazo zdrówka surka co za szpital i personel ![]() cynamonowa ![]() Margosia tez super Gluciątko wykarmiłaś, aż noskiem mu to wychodzi ![]() en śliczny maluszek, do schrupania normalnie ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-16 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipco
Cytat:
![]() bo za bardzo do przodu sie pochylam i mi sie brzuch gniecie, niech to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.