|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciuchy dla malutkiego - super ![]() Za tydzień ! ![]() Paula pamiętasz może od kogo kupowałaś te ciuszki na allegro ? Chodzi mi dokładnie o śpiochy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
zgrabny zgrabny i zero dyskusji
![]() Cytat:
Nie daj Boże stracę zasięg w pracy... heh Cytat:
![]() Teraz osobisty z wałkiem gania bo wymyśliłam żeby jedną ścianę przy łóżeczku pomalować na taki delikatniutki zielonkawy kolor ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wazne zebys sie dobrze odzywiała! Ja tez jem i jem i jem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
O matko zjadlam obuad i musialam sprawić bobem... Jeszcze troche zostało ale to dla meza,a zjadlabym jeszcze. Ugotowałam tylko pół kg...
Glowa mnie cos boli Brawa za wizyty Fajne ciuszki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Wtajemniczenie
|
U nas pewnie nie, ale nie dam sobie reki uciąć, nie mam w domu to nie sprawdzę, najwyżej najpierw będę używać tych dzidziusiowych i potem będe mieszać oba prozki i skończe na zwykłeym. No oczywiście jak wsio będzie ze skórą dziecka ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zadomowienie
|
Ja bede prac w zwyklym ariel lub persil i do plukania dawac FAIRY, taki bialy dla maluchow. Tak samo robilam za pierwszym razem.
Nowych ciuszkow dla fasolki prac nie bede (przy Zuzi tez nie pralam), tylko te uzywane. [BDomi[/B] jak to sie mowi - najlepszych przyjaciol... Wlasciwie to mi wsio rawno czy chlopczyk czy dziewuszka. Zawsze chcialam parke, ale jak sie rozejrze po "zarozowionym" domku to mysle, ze z druga dziewuszka byloby latwiej. No i mam tyle cudnych ciuszkow po malej...Zobaczymy niebawem ![]() U mnie na obiad tortilla z ziemniakami dla nas i dla malej (bo koza jedna nie sprobuje, a juz krzyczy, ze niedobre) zrobilam nalesniki z dzemem bananowym. Wieczorem zrobie ciacho ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3038 |
Wtajemniczenie
|
http://www.kidsgo.de/test-produkttes...-sensitive.php
Die gute Hautverträglichkeit von Persil Sensitive wurde getestet und bestätigt vom Deutschen Allergie- und Asthmabund e.V. (DAAB) sowie von der Europäischen Stiftung für Allergieforschung (ECARF). Persil Sensitive wurde dabei als erstes Waschmittel weltweit von ECARF als allergikerfreundliches Waschmittel ausgezeichnet. Die Persil Sensitive Produkte sind in den Produktformen Megaperls, Pulver und Gel erhältlich. |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
Lobuzy jedne. Ja tu bobu nie kupie :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- nie ma bobu u Was? w sklepach też nie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeszcze pytanie czy ten polski = niemiecki ale raczej nie ![]() Popatrzmy na produkty z nanotechnologią... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Rozeznanie
|
w Austrii tez o niebo lepsze! Tak samo z plynami do kąpieli, balsamami fimy penaten- ktore sa rewelacyjne... w Polsce trudno dostepne... chyba zostane przy Hippia albo Nivea. Jeszcze sie zastanowie, a oliwke bede stosowac z pestek winogron.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.kosmeland.pl/index.php/pe...nson-a-johnson o tą firmę ci chodzi? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak samo jak Nutella... ileś tam słoików Nutelli jest robiona z bardzo małej ilości orzechów, nie wiem czy nie 1 orzech przypada na jeden słoik ![]() spotkałam dzisiaj koleżankę, Ona rodziła w lutym albo marcu i mi powiedziała że mam mały brzuch jak na 6 miesiąc ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-16 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie raz jest tak że jestem u niego na górze (ma domek jednorodzinny) a on siedzi na dole w kuchni i przypomni mi się coś więc krzyknę do niego na dół to biegnie na góre w takim tępie że kiedyś sobie zęby na schodach powybija, wpada do pokoju zdyszany i wystraszony bo pewnie się coś dzieje a ja go wtedy informuję że np zapomniałam mu coś powiedzieć albo chciałam mu powiedzieć że jak będzie szedł na górę to żeby mi przyniósł coś do picia albo jedzenia. Więc wiem jakby przeżywał gdyby próbował się do mnie dodzwonić a ja bym nie odbierała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
oczywiście ze niemieckie proszki są lepsze. używam takich kapsułek/tabletek z persila do prania i te niemieckie o niebo lepsze.
A poza tym SZCZERZE nie wierzę w Instytut Matki i Dziecka.. jak wyprodukuje cos i im zapłacę to też b edzie przetestowane. Moja mama chyba nawet w sensitive nie prała a żyjemy ![]() ![]() tak, 8 kg w II trymestrze. i nic w pierwszym xD PS. CO to znaczy że łożysko ma drugi stopnień dojrzałości? bo mam tak na karcie wpisane.
#3049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do wybitych zębów... to może zainwestujcie w ochraniacze? takie bokserskie ![]() Mój też przeżywa jak nie może się dodzwonić ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 |
Wtajemniczenie
|
Ryba kiedy to zleciało??? Ja się pytam kiedy??
Jak ząb?? Hmm no cóż od wczoraj mało co otwieram buzię, najlepiej wchodzą mi pokarmy płynne, o dziwo jak pije gorącą herbatę to mam ulgę. W sumie to mnie teraz boli szczęka chyba od tego że wczoraj to znieczulenie i jednak trochę Pan doktorek poruszał. No i niestety ale afty wychodzą jedna na drugiej, dzisiaj mam na czubku języka 3, z boku dwie i jeszcze żeby było mało to zrobiła mi się przy migdale jedna ![]() ![]()
#3051 |
Zadomowienie
|
Beatka najdzybciej bob mozesz zjesc...w restauracji.
W sklepie sie jeszcze nie spotkalam, chyba, ze w malych, lokalnych sklepach z zywnoscia organiczna, a ja niestet takiego nie mam w poblizu. Zreszta w kraju gdzie ribena ("sok" z czarnej porzeczki) jest niesamowicie popularna, nie uswiadczysz czarnej porzeczki w sklepach. Raz, specjalnie na moje zamowienie, przywiezli czerwona porzeczke to kosztowala 3,99€ za 125g! ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- [B]Domii[B] ja juz siedze jak na szpilkach i prawie godziny licze do poznania plci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
co do wagi, to zaczynasz III trymestr? przeciez idealnie!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby szybko przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i widzę jak cierpi mój mąż, bo ma korzenie na wierzchu ... eh..
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
a ja dzis wyrzuciłam pół kg bobu, bo od 2 dni leżal niezjedzony i pleśnią zaszedl :/
co do kosmetykow dla dzieci wiem, ze należy uważać na parabeny w składzie i nie każdy można używac od pierwszego dnia. Chyba nivea jest od 1 miesiąca życia dopiero. Najlepsze są penaten i hipp a z tanszych używałam bambino i rossmanowskie super ciuszki pokupowałyście!!! ja kurczę muszę sie porozglądać za wózkiem, bo sprzedałam po synu i nie mam... miałam Jedo Fyn + fotelik maxi cosi... teraz musiałabym 2tys znowu wydać :/ zobaczę może używany kupię. na pewno musze kupić przewijak, mały kombinezon (ten co mam jest na 68) i troche body na długi rękaw w małym rozmiarze. oprocz tego kosmetyki i dla siebie rzeczy... ps. zwariuję dziś z z moim synkiem... cały dzień latam na jego zawołanie na górę, już mnie kręgosłup boli ale bidulkowi na szczęście po syropie spadła gorączka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie Was nadrobiłam zjadając przy tym pół kilo świeżego groszku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zadomowienie
|
apropo płynu czy proszku do prania to ja używalam proszku loveli bo ładnie pachniala ale tylko do 5 czy 6 msc, potem już jakiś normalny sensitive
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
specjalnie dla Ciebie :P
a avatar.. moja nowa miłość urodowa ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.