|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej. Wróciłam do Hiszpanii już.
Nie mam siły nadrabiać. Widziałam Marcelka ![]() ![]() I dobrze przeczytałam o elunce ? któraś jeszcze ? Iza znasz płeć ? Bo my w obecnym momencie czekamy na niespodziankę. Pan doktor w Polsce powiedział, że on chłopaka nie widzi u nas, a dzieć dupą wystawiony. U mnie tylko tyle, że jestem zmęczona, muszę brać fenoterol, bo miałam skurcze, a po nim mną trzęsie jak nie wiem.
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płci jeszcze nie znam,pewnie poznamy dopiero na połówkowym.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy jeszcze jedno USG chyba we wrześniu. ale już o płeć pytać nie będziemy. ![]()
![]() |
#4204 |
Rozeznanie
|
witam się w 2 dc kolejnej zbiorówki, ale z nieco lepszym samopoczuciem niż wczoraj. Może jutro już wyjdę z tej piżamy i z domu... i w sumie to tyle u mnie.
Marudo- jak u Ciebie? Czy ktoś jeszcze na dniach nie czeka na @?? Bo z tej zbiorówy trzeba jakiś plon przecież zebrać !
#4205 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja nie testuję, @ przyjdzie jutro, bo tempka spadła no i plamię 2 dni już. Znów miałam kiepski dzień w pracy, jestem styrana i nic mi się nie chce ![]()
#4206 |
Zakorzenienie
|
ja mam termin na sobote, ale tez nie wiaze nadziei z tym cyklem
![]() tzn moze inaczej, nadzieje wiaze, ale sie nie napalam, bo w zeszlym cyklu sie napalalam i byla dupa blada. objawow tez nie mam, bo kolejnych mdlosci juz nie licze, bo tez juz tak bylo. wiec co ma byc to bedzie, a watek w sumie dopiero pewnie w przyszlym miesiacu przejme, wiec wieksze szanse wtedy beda ![]() ![]() no i musze sie pochwalic, ze nasza sasiadka juz sie powoli pakuje, wiec lada dzien bedziemy sie przeprowadzac ![]() w czwartek jedziemy po sypialnie, w poniedzialek przychodzi salon ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Raczkowanie
|
Witam, coś kiepsko idzie nam kończenie tego wątku
![]() ![]() ![]() Słyszałyście o kolejnej dzieciobójczyni? normalnie krew człowieka zalewa jak słysze coś takiego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Iza wózek bardzo fajny ![]() ![]() Koocurku a gdzie Ty jesteś ![]() Nuna mama z Ciebie wspaniała i pierwsza klasa nie ma lepszej pamiętam jak synek mojej siostry miał kolki i strasznie płakał i ona tez z nim czasami płakało ale to mał Misia witaj ![]() ![]() Wszystkie dziewczyny z cz trzymam mocno kciuki za Was mimo wszystko ![]() Hej a zaciążone to co mi się tu obijają proszę pokazywac brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Iza, bylismy na World War Z, nawet mi się podobał, chociaz nie przepadam za filmami o zombiakach :p Ale za to lubie Brada Pitta
![]() Wózek fajny. Kupujecie niebieski a jak bedzie dzewczynka? Bierzecie w komisie? Jaka cena? Misia, właśnie dzisiaj o Tobie myślałam. Niespodzianka powiadasz? No to będą emocje ![]() ![]()
#4210 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Raz byliśmy na shoarmie w spinxie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() PISAĆ laski!! Do soboty ma być nowy wątek i zakłada Santom ![]()
![]() |
#4211 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za opinie ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak,kupujemy w komisie.Cena za całość to 570 zł.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-16 o 19:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
Nie no różowego to nawet dla dziewczynki bym nie kupila, ale jakos niebieski mi bardziej chlopiecy sie wydaje, ale to moje zdanie. Wózek wyglada super.
![]() Cholera, jakas wsciekla dzis chodze. Caly czas cos mnie denerwuje. Chyba potrzebuje porzadnego bzykanka :p hahaha Tak sie zastanawiam nad jedna rzecza. Linka mnie dzisiaj zapytala czy czuje, ze mam w brzuchu dzidziola, tzn czy czuje, ze cos tam jest. Ale nie, nie czuje nic. Jak bylo u was ciezarowki drogie na tum etapie? Dla mnie to nadal jakas abstrakcja. Jak widzialam wczoraj male na usg to nadal jakos do mnie nie dociera, ze ono rosnie u mnie w macicy. ![]()
Edytowane przez cebulova Czas edycji: 2013-07-16 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() ja tez dostałam czasem po głowie ze się nakręcam i inne takie ![]() taka terapia dobrze robi ![]() do wizyty jeszcze tydzień... cały długo tydzień.... oszaleje ![]() ![]() ciekawe czy praca na stacji benzynowej (gdzie obecnie pracuje) jest wystarczającym powodem do l4 ![]() Iza - superowy wózek ![]() ![]() cieszę się że wszystkie czujecie się dobrze i wyniki dobre i dzidziulki dobrze się chowają brakuje mi fotek dzieciaczków ![]() Nuna - dla Julci jesteś najwspanialsza mama na świecie ![]() ps... bolą mnie piersi ojojjojojoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zadomowienie
|
Spinka, ciąża całkowicie wylkucza prace na stacji benzynowej. Z miejsca dostajesz l4, bo to miejsce podwyzszonego ryzyka. Wiem, bo sama kiedys na stacji pracowalam i na szkoleniu bhp tak powiedzieli. Takze Ty nie czekaj i jak mozesz to bierz zwolnienie jak najszybciej.
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do czucia dzidziola, to ja nie czulam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zadomowienie
|
Aaaa i wiecie co? Wczoraj mialam oprocz usg dopochwowego to przez brzuch i nawet lepiej bylo widac dzidziola, bo ulozony byl wtedy ladnie profilem. Zwiniety w taki rogalik, nogi w gorze. No udalnie bylo wtedy widac caly ksztalt malego czlowieczka. To niesamowite
![]()
#4217 |
Zadomowienie
|
oby do 23.07
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Bry...wysprzatalam chate na błysk
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Linka szkoda małego
![]()
#4220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spinka Ty też zafasolkowana ? Ale mnie ominęło. Iza my wózek mamy brązowo-beżowy. Kupiliśmy od koleżanki, która również czekała na niespodziankę. cebulova ja dzidziola poczułam dopiero z ruchami, które teraz już tak przybrały na sile, że modlę się, żeby małe usnęło na chwilę. Stwierdzam, że moje dziecko ma ADHD. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() do mojego porodu jeszcze 3 miesiące. Jak mi się to ciągnie. ![]()
![]() |
#4221 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc, Nuna, może faktycznie raz na jakis czas próbuj Julci podawac swoje mleczko z butelki - jesli Ci zależy żeby nauczyła się ją ssać ![]() Cytat:
![]() ![]() A mamusia kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
BRY lasencje moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Bajka dziękuję za ten filmik
![]() ![]() Misia wróciłaś ![]() ![]() iza jeśli wózek sprawdziliście, pojeździliście nim i wam się podoba, to bierzcie ![]() CO do różowych wózków- w życiu bym nie chciała ![]() Mokka-no to faktycznie masz wrażliwca:O Moja u nas w domku zje tam, gdzie jej cyca dam. Może faktycznie spróbuję dać jej butelkę i zbaczymy cebulova-co do czucia... Ja ciążę trochę odczułam, ze ktoś tam jest dopiero przy dużym brzuchu i silnych kopniakach.Ale tak naprao:wdę uwierzyłam, jak już miałam ją na rączkach ![]() Linka hej ho hej ho ![]() U nas nocka lepsza!! ![]() KOło 18 mała dostała ataku kolki.... Stwierdziłam, że nie będę czekać rurka antykolkowa w pupę i wyszło tyle gazów...darła się jak nie wiem. Następnie do wanienk,i wykąpaliśmy ją, dałam delicol i do cycka. Przespała do 22 bez problemu, potem znów kropelki, znów cycuś i usnęła przed 23 i tak do 3 w nocy. O 3 sie obudziłą i nie mogła usnąć do 5. Ale nie płakała, tylko kwękała. Potem w końcu usnęła i spałyśmy do 7. ![]() Spróbuję dawać ten delicol przy każdym posiłku.
#4225 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Powiem wam co do koloru wózka to były dwa takie brązowo-beżowe.Ale te kolory no jakoś mi nie podchodzą. Dziewczyny ogarneły mnie wątpliwości.Ten wózek to taka okazja...Ale czy naprawde nie wierzyć w te zabobony?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() nadrabiam was powoli bo chwile mnie nie bylo, ostatnio każdą chwile przeznaczam na czytanie książki a jak mnie wciągną..to już nie ma czas na forum ![]() Jutro Kamiluś ma 4 miesiące to wrzuce foty.. a ja mam doły, kopnijcie mnie w tyłek ![]() ![]() Mały sie zmienia, już nie śpi mi na rękach, w łóżku też więcej się wierci.. ehh dorasta mi mężczyzna ![]() tak sobie myślę że na pół roczku przepłacze cały dzień a na roczek zamkną mnie w psychiatryku ![]() No i my dalej męczymy sie z butlą ![]() ![]() ![]() i najgorsze jest to że z cycem nie jest lepiej.. bo płacze okrutnie nie wiem juz sama czemu ![]() ![]() no więc przy butelce są krzyki, przy cycu krzyki a ja już czasami nie mam siły ![]() ot taki optymistyczny post ![]() nadrabiam tyle ile zdąze ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Ja kupowałam pierwsze ciuszki w 12 tyg po genetycznym. Potem już poszło. Na długo przed porodem miałam już ciuszki,łóżeczko i wózek. A nawet malutką hulajnogę i rowerek taki co się pcha bo podostawałam:-P he he Potem tylko pranie,prasowanie i pierdołki typu pampki,tetra czy waciki itp Witam:-* Idę zaraz na szczepienie bo wczoraj poszłam i okazało się że w środy są ![]() Potem na działke do mamy po fasolkę bo zrobię na obiad z bułką tartą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4228 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tymi blizniakami to dobre ![]() no nie wierzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() z tego co zauważyłam sab jest swietny, i naprawde warto podawać probiotyk biogaia lub dicoflor-ok 30zl. Sprobuj zanim kupisz sab ![]() delicol u nas nie podziałał, a debridat działa ale to już na powazne sprawy więc nie ma co zaczynać. Ja jestem pewna że mój młody ma takie problemy przez pokarm naturalny... mimo że jestem na mega diecie.. ale jeszcze troche.. Cytat:
![]() u mnie woda, herbatki nic nie działa ![]() ![]() Cytat:
![]() tak źle tak niedobrze, ale fakt faktem że mi się uparty egzemplarz trafił. Po rodzicach jak nic ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Nie było krwi ani nic tylko szparka mała i bolało. Już jest lepiej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4230 | ||||
Zadomowienie
|
Nie nie Misia, ja 4.02. Ale kto wie, kto wie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się ![]() Dziś mam humor o niebo lepszy. Wstałam chyba prawą nogą dla odmiany ![]() I nawet mimo lekkich mdłości banan mi z gęby nie schodzi. ![]() Buziaki robaki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.