|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Ma
malaczarna o to jest pomysl
bo moj Paul to duzy facet z brzuszkiem, takze dwa brzuchy na raz to nie za dobry pomyslbedziemy probowac wieczorem obrocic sie! |
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Fiazo trzymam kciuki za usg wątroby umyłam się, ogoliłam i czekam na wizytę. Coś dzisiaj mały bardzo leniwy jest
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
mój tez...może im gorąco...?
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Ma
madi
chyba prosciej by bylo pocwiczyc cierpliwosc co nie? )
Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-07-16 o 17:31 |
|
|
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
Paulinka- cały czas trzymam ogromne
za CiebieArrabbiata- wcale się nie dziwię ze masz taki stosunek do teściów…Tżtowi ciężko zrozumieć bo to jego rodzice,wiadomo że chciałby mieć z nimi jak najlepszy kontakt. Ja bym powiedziała mu co o tym wszystkim myślę , chociaż nie nastawiaj się na pełną aprobatę z jego strony Fiazo- dobrze że się odezwałaś bo już się martwiłyśmy! cynamon_owa – no no ładnie Wam maluch przybrał ![]() malaczarnakejt – odpoczywaj i nie przemęczaj się , niech malutki jeszcze troszkę zaczeka misiaczka- kurde to u Ciebie cały czas ktoś musi być w domu bo co rusz kurier faktycznie narobiłaś tych zakupów |
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze brzuch mi do ziemi nie siega ) hahahno tak, jak juz wygolona jestes to mozesz czekac na wizyte )---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- stokrotka, madi moja buba z każdym dniem jakby mniej ruchliwa mam wrażenie. |
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zostały mi do sprzątnięcia szafki w kuchni, jutro może się za nie wezmę![]() To nie forsuj się już skoro na zakupy lecisz jeszcze
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
cierpliwości to będę pewnie się uczyć jak się urodzi teraz to już jest bardziej niecierpliwość
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Kazała się szykowac?
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przykro mi, ale głowa do góry, tak jak dziewczyny pisały, coś może się zacząć z dnia na dzień, jesteśmy jak chodzące bomby
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisnienie moje- w normie bicie serca Sary- w normie wielkosc brzucha odpowiada 40 tygodniowi wielkosc dziecka na wyczucie okolo 7- 7,5 stone czyli okolo 3100-3500 kg szyjka macicy - zamknieta glowka dziecka- nisko |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
A ją się zdrzemnelam a teraz czuje zgage!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() być może Cytat:
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też!
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Margo!!!
:PPS.Kiedy dodasz jakies foty Gluciątka, cos nas zaniedbałas w tej kwestii hmm? |
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Madi- nie forsuj się tak, teraz odpoczywaj!!
![]() Kejt- Ty też leż i odpoczywaj! Niefajne są przepowiadacze i to do tego bolesne.. Tak piszecie, że Wasze dzieci spokojne i że nie szaleją w brzuchu, a ja jak ten tuman sobie pomyślałam, że mój to ani razu dzisiaj nie kopnął i się martwić zaczęłam zbudynienie mnie nie opuściło razem z wypchnięciem dziecka ![]() Dzisiaj jest taki grzeczniutki ze mama ogarnęła większość rzeczy i je ułożyła, a co jakiś czas wręcz go szturchałam czy żyje kochany
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Helllol
ja tak na szybkiego..pozniej troche nadrobie i napisze wiecej jak mala bedzie spala po cycu mam juz corcie przy sobie wszystko ok jest uczymy sie siebie nawzajem mala jest taka piekna i slodka jestem w niej zakochana chodz trochu sie jej boje: tz zakochany tez caly czas ja wącha i caluje zrobila kupsztala za jakis czas wejde.
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
o nie Kochana
Idąc Twoim śladem już nei odpoczywam..zaczynam wykurzanie Witulka a pt i week..oj co to się bedzie działo (ale mam plany...)...Niech mi ściąga pessar ginek w pt i odstawi F. i jedziemyyyy!!!!! Witusiuuu mamusia już jest bardzo niecierpliwa
|
|
|
|
#3741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Zaraz sprobuje ponadrabiac. Byla u nas dzis polozna i Hania wazy 4360g A co do kp- mnie nawal nie spotkal Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes udana!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3743 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), starłam kurze, dzisiaj upiekłam szarlotkę, obiad też ugotowany więc póki co (tfu, tfu ) jest super Adaś śpi w nocy bardzo fajnie- budzi się co mniej więcej 3 godziny, zmieniamy pieluszkę i Młody pada zaraz jak się naje W dzień jest bardziej ruchliwy- dzisiaj np miał 3godzinną przerwę między spaniem jednym a drugim Żebym tylko doszła zdrowotnie do siebie to będzie już idealnie. Dobrze, że mąż jest jeszcze na tacierzyńskim do końca tygodnia- tak sobie w tej naszej małej rodzinie teraz funkcjonujemy 24h na dobę i jest bosko Cytat:
Pomyśl sobie tak, że Sarence jest bardzo dobrze w Twoim brzuszku dlatego nie smuć się tylko ciesz W każdym razie żeby sieknęło Cię w najmniej spodziewanym momencie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę en, dotka- ale fajnie się czyta jak piszecie o swoich Maluszkach Odwołuję ładną wagę Adasia Taką kupę walnął, że chyba pół kilograma ważyła- stąd ten nagły "przyrost masy" ![]() Póki co się śmieję ale trochę się boję, że ten mój antybiotyk tak na niego działa i teraz jak wcześniej miał lekkie problemy z wypróżnianiem tak teraz wszystko będzie przez niego przelatywać... ![]() Idealnie się tutaj wpasowuje powiedzenie "Jak nie urok to..." ![]() Z drugiej strony widać, że Mały czuje się zdecydowanie lepiej jak mu się jelitka trochę opróżniły Dobra- my się zbieramy na spacer. Młody się uśmiecha lekko przysypiając dlatego korzystając z pięknej pogody trochę go przeczołgamy po dworze żeby nam się potomek dotlenił |
|||||
|
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
PS..masz jakąs aktualną fotę z dziś?:P |
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to wykurzanie tak średnio wyszło, bo jak wszystko robilam to się bólu nabawiłam, a jak odpuściłam to wtedy panicz postanowił nam zrujnować przeprowadzkę po porodzie miałam wrażenie jakby mnie mały kopnął, to było lepsze Zobaczysz, trudno się przyzwyczaić, że żadnych kopniaków od środka dziecie nie daje
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wyjeżdżać windą :PJedzeniowe +troszkę innych, jakieś woreczki śniadaniowe na pampki z kupkami( odgapiam od siostry), kosz i jeszcze jakies duperele... Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:25 |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
Wieczorem jak ja wykapie to wstawie do klubu fotki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej nastawiam się na lipiec, jakoś lubię ten msc ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
i jak kopnie to swięto lasu teraz i tak więcej się przeciąga mała dziadyga
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:27 |
||
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adasiek słodziaczek z pół kilogramowym pampersem Wiecie co? ogólnie tutaj póki co nie ma tragedii, ale to tez dlatego, ze jestem tak zaaferowana małym, boli mnie jeszcze wszystko jakby nie było.. ale wkurza mnie jedno- mama Tzta wchodzi do pokoju bez pukania i nie powiem- denerwuje mnie to strasznie. Na szczescie mamy klucz, wiec jak cos to chyba zacznę zamykać i jak się odbije pare razy od klamki to stwierdzi, ze trzeba zapukac.. albo dzisiaj delikatnie napomknę tztowi o tym.. no bo jak np się przebieram czy coś to tak kiepsko jak mi ktoś wchodzi, no dziwna jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

bo moj Paul to duzy facet z brzuszkiem, takze dwa brzuchy na raz to nie za dobry pomysl

za Ciebie

zbudynienie mnie nie opuściło razem z wypchnięciem dziecka
jak Ty się czujesz? dasz radę odetchnąć czasem?
), starłam kurze, dzisiaj upiekłam szarlotkę, obiad też ugotowany więc póki co (tfu, tfu