Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 18:44   #481
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a mnie polozna ze szpitala powiedziala ze to jednak nie jest tak ze do sn i cc jest to samo znieczulenie tylko
do sn jest zzo, a do cc podpajęczynówkowe... wiec moze jest jakas roznica w tych badaniach i przygotowaniach... nie wiem
To nie wiedziałam.

Tassia to bierzesz te 6 zdjęć z drugiej partii dzieciaczkowych, a ja 5 z peirwszej?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:46   #482
Asika21
Rozeznanie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

A i chciałam Was zaprosić do udziału w konkursie na moim blogu, sporo firm zafundowało nagrody, więc jeśli Was zainteresuje to tu macie link
http://zuziulek.blogspot.com/2013/07/konkurs.html
A konkursik jest nie tylko dla Mam ale też dla brzuchatek Także jak chcecie coś wygrać dla pociech to zapraszam

Uciekam na krótki spacer, bo od tego siedzenia w domu zwariować można...

Buziaki i postaram się zajrzeć jutro do Was

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:48   #483
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Chyba jedynie to mi pozostaje-poprzykładać do siebie, bo niektóre mają jakieś dziwności na metkach albo rozm. 56 a wygląda na 62

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Mogę to zrobić, niech Tassia jeszcze powie czy to zrobi
Ja bym wzięła te pierwsze 5, a Tassia następne 6.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No ja tak zrobiłam i mam łącznie 5 rozmiarów
Ale jaki na ile to nie wiem

Mieści się max. 10 zdjęć, a mamy 11 buziek, więc może daj 8? A resztę + nowe tassia
ok wsadzam ostatnie 3 zdjecia dzieciaczków i jak cos to bede dorzucac

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 18:57   #484
ja :)
Zakorzenienie

Ależ gnacie! Nie mam kiedy Was nadrobić, bo narazie nadrabiam co było w pracy I tak w ogóle, przyszłam do pracy a tu na jakieś 10 wszystkich kobiet w firmie połowa w ciąży - okazało się jak mnie nie było Także rozpłodowy rok jak nic!
Ja wyjechałam bez widocznego brzucha a wróciłam po 6 tygodniach z nienajmniejszym i wszyscy są w szoku - szczególnie, że nawet nie wszyscy wiedzieli, więc jest śmiesznie

I przez przypadek kliknęłam na mamusie listopadowo-grudniowe i w ostatniej wiadomości było, że jedna z nich urodziła dzieciaczka teraz - poród przedwczesny. Niestety maluszek mial niecałe 300g i było za wcześnie, żeby odratować Ależ mi się smutno zrobiło
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:03   #485
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ależ gnacie! Nie mam kiedy Was nadrobić, bo narazie nadrabiam co było w pracy I tak w ogóle, przyszłam do pracy a tu na jakieś 10 wszystkich kobiet w firmie połowa w ciąży - okazało się jak mnie nie było Także rozpłodowy rok jak nic!
Ja wyjechałam bez widocznego brzucha a wróciłam po 6 tygodniach z nienajmniejszym i wszyscy są w szoku - szczególnie, że nawet nie wszyscy wiedzieli, więc jest śmiesznie

I przez przypadek kliknęłam na mamusie listopadowo-grudniowe i w ostatniej wiadomości było, że jedna z nich urodziła dzieciaczka teraz - poród przedwczesny. Niestety maluszek mial niecałe 300g i było za wcześnie, żeby odratować Ależ mi się smutno zrobiło
Niby 19 tc już bezpieczny
Biedna dziewczyna, biedny maluszek

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:04   #486
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:04   #487
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Niby 19 tc już bezpieczny
Biedna dziewczyna, biedny maluszek
właśnie przeczytałam, biedna dziewczyna. Aż sie poryczałam.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 19:11   #488
inwersja
dryfuję słowami

teacherka a propos staników - odwiedź sobie stronę http://www.melissa.com.pl

rozmiary mają nawet do N! a jak trzeba to robią na zamówienie nawet PP!

ja napisałam do nich maila z prośbą o ustalenie rozmiaru podając wymiary, poprosili nr tel. i Pani do mnie oddzwoniła.

zgodnie z ich rozmiarówką powinnam mieć 80K (na prawdę nie skomentuję tego )
zapytałam o rozmaiar pod biustem, bo miałam wcześniej 75, no to powiedziała, że z tym różnie bywa. jednym od razu wraca innym, nie. ale jeśli chcę mniej pod biustem, to powinnam wtedy wziąć 75L żeby rozmiar miseczki był zachowany. ale powiedziała też, że od klientek wie, że ich rozmiary pod biustem są szczególnie ciasne, w sensie bardziej niż inych firm.

niestety zapomniałam o tym, że sama miseczka powinna być przecież większa, bo przy nawale pokarmu on jeszcze urośnie. to niby idąc tym tokiem myślenia powinno być albo 80L, albo 75M. przerażają mnie te rozmiary, jakieś kosmiczne są.

w każdym razie Pani podała, które staniki w jakim są kształcie z ich katalogu i w ogóle bardzo uprzejma była itp.

nie wiem co zrobię, bo pomimo wszystko boję się kupować w ciemno. może samo kupowanie w ciemno mnie nie przeraża tak, jak sam rozmiar stanika. a przy tak wielkim rozmiarze to łatwo można coś pomylić i źle wybrać.

ah i jeśli stanik nienoszony można oddać lub wymienić w ciągu 10dni. tylko koszt wysyłki pewnie w plecy.
Stary 2013-07-16, 19:15   #489
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Hihi W domu mam już jedną łobuziarę - Zuzię, więc druga różnicy mi nie zrobi I w tamtej ciąży też każdy mówił, że Zuzie to łobuziary i się sprawdziło
a podoba mi się imię Zuzia ale wiem właśnie, że to małe rozrabiaki są, poza tym TŻ się nie podoba to imię, więc szukaliśmy innego

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Misia Moje życie bez niego się skończyło, moje życie z nim właśnie się zaczęło. Bez żalu żegnam to stare… piękne to
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:24   #490
matallewar
Zakorzenienie

Muszę się przeczołgać do łóżka, bo chłopaki już się kąpią. A mnie nadal brzuch boli

Dziś się uparłam i idziemy wcześniej do łóżka, zwłaszcza, że Eda nie spał, może jutro wcześniej wstanie

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Ale tu dziś cicho, chyba wszystkie krewetki i bobry się wczoraj ważyły

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 19:35   #491
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ja je przeglądałam, b. ładne są, ale problem polega na tym, że nie wiem kompletnie jaki rozmiar, a przy tej wielkościu biustu boję się brać w ciemno (zwłaszcza, że ogóle nie mam orientacji co do rozmiaru).

przed ciążą miałam 75G (angielskie FF).
teraz mam na sobie stanik 80H, ale jest już zdecydowania za mała miska.
tzn. zapinam go na ostatnią haftkę, choć jest zdecydowanie za luźna, bo jak bardziej ścisnę to biust wypada (a pod biustem wcale nie jest mi za ciasno jak zapinam na środkową haftkę, na najciaśniejszą też bym zapięła, ale nie chce aż tak ściskać się w ciąży, poza tym wtedy to już cycki z podłogi bym zbierała ).

jak się mierzę to pod biustem "na ściuśnięciu" mam 85cm (nie wiem jak to będzie wyglądało po ciąży, czy rozmiar pod wróci do tego sprzed ciąży).
a z kolei w biuście (znalazłam w sieci, że trzeba się mierzyć bez stanika i pochylonym maxymalnie do przodu, żeby se wisiał) jest 123cm.
na innej stronie kazali mierzyc w staniku, ale przecież jak ja mam stanik za maly teraz to kompletnie mija się z celem, bo jest mega ściśnięty i wypływa górą. w staniku wychodzi mi jakoś 116-117cm.

na marginesie, to w brzuchu (nie ściskając, ale też nie za specjalnie luźno - tak akurat) mam 103cm :/

dzięki

kiedys tez zdarzylo mi sie zapomniec o urodzinach wlasnych, jak do matury sie uczyłam.

miesiac temu o imieninach męża zapomniałam, dopiero matka mi przypomniala. dzis on o moich zapomniał, ale nawet nie mam do niego żalu. za dużo tego wszystiego na glowie...
Na teofilowie w teofilku jest duze stoisko z bielizna staniki do karmienia też mają, polecam wiesz.gdzie jest teofilek?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 19:41   #492
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczaczki ale z drugiej strony dlaczego tak wcześnie ten zastrzyk?Oni podobno po porodzie też nie dają zawsze tylko wtedy, kiedy dziecko ma inną grupę krwi niż mama?

Dziewczyny kij z tą płcią, martwię się tą wagą Chociaż widzę,że chłopaki Kaśki i Angelka też tyle miały w 31 tc. No ale jest też dużo większych dzieci.
co do pierwszego, to skad maja wiedziec jaka dziecko ma grupe jak nie badaja chyba ze przy konflikcie robia w co watpie i od razu daja zastrzyk. tak jak np mi dali mimo iz u nas konfliktu nie ma.

a co do wagi, to sama pisalas ze nozek nie mogla dokladnie zmierzyc, wiec waga moze byc zanizona na spokojnie, to tylko maszyna ktora czesto sie myli, wystarczy milimetr roznicy w pomiarze.

Cytat:
Ups to pewnie w woreczku. Kamienie z nerek jeszcze mogą schodzić,ale jak są w woreczku to tylko operacja. Moja mama tak miała A muszą go pilnie operować czy to może poczekać?A on odczuwa jakiś ból, dyskomfort?
moja mamuska tez miala w tym roku laparo, wycinali jej woreczek bo sie dorobila przeogromnej ilosci kamieni, a i tak przypadkiem zdiagnozowali, bo naparzal ja kregoslup

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Mamuski a macie jakies przepisy na ciasto z czerwona porzeczka? Najlepiej bez miksera ( bo sie popsul i niemoge sie zdecydowac jaki chce niwt)
polecam to http://pieczarkamysia.blox.pl/2011/0...porzeczka.html

ale mam dzis dupny dzien, nie wiem od czego mam zakwasy z tylu ud, w nocy przekrecanie sie z boku na bok graniczy z cudem, dzis po 18 tak mnie zmoglo ze musialam sie polozyc i wkutfiona jestem bo szwagier przyjdzie klasc plytki prawdopodobnie dopiero w czwartek
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:52   #493
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ale Grzegorz to takie piękne imię...
Mój mąż to Grzegorz

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
no właśnie dobrze by było zeby Marcin posiedział jeszcze ze 2 miesiące
Zgadzam się Z resztą często mówię do Szymusia, że jeszcze co najmniej dwa miesiące ma w brzuchu siedzieć... a najlepiej to do października.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
tez tak mam, ale tylko jak siedzę bez stanika. jak ubiorę, to mam spokój. dlatego najczęściej wieczorami i po nocach mi cieknie, no bo śpię bez.
u mnie póki co nic nie leci, ale chyba nie ma reguły na to kiedy powinno zacząć lecieć?!

Cytat:
Wróciłam.

Wyniki na szczęście mam super, przeciwciała też ok

Pani dr pytała,czy już nam mówiła na 100% płeć. Ja jej mówię,że na 100% po urodzeniu, a ona na to,że ona widzi na 200% dziewczynkę, a jak będzie chłopiec to nam się dorzuci do wychowania za błąd
Strasznie się śmialiśmy, bo mała robiła rowerek, a potem sobie wkładała stópki i paluszki do buzi i mlaskała. W życiu nie słyszałam,żeby moja gin tak się śmiała I dobrze myślałam-mała się obróciła i już nie jest w poziomie tylko główką w dół
Nie dało się zrobić dokładnych pomiarów nóżek bo tak nimi wywijała, ale ma na pewno dłuuugie. Tylko brzuszek ma mały, chuda jest.Przez to,że dało się zmierzyć tylko te mniejsze części ciała wychodzi waga tylko 1435 g, ale to tak naprawdę pi razy drzwi.
Także Matal u mnie w 31 tc 1435 g

No i pani dr mówi,że absolutnie muszę mieć cc, data ustalona na 13.09.
za wizytę

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Najpierw miał być chłopak, ale chyba siusiorek mu odleciał i będzie dziewuszka Lenka
Piękne imię U nas jakby była dziewczynka to miałaby na imię Lenka. Od 5 lat mamy to uzgodnione

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja poprasowałam już prawie wszystko jeszcze piorę tetry, ręczniki, śpiworek i koniec kocyki już też poukładane w szufladzie
Podziwiam Was za to prasowanie!

Cytat:

smutne strasznie

Niedawno wróciliśmy. Teściowa poprosiła nas żebyśmy ją zawieźli to Trójmiasta do szwagierki i dzidziusia. W sumie to nie chcieliśmy z TŻ wchodzić do szpitala, bo sama chyba niebardzo bym chciała, żeby mnie jakieś "pielgrzymki ludzi" po porodzie odwiedziały. No ale szwagierka chciała, to nie potrafiliśmy odmówić Mała jest przesłodka, cały czas śpi i słodko mruczy Po tej wizycie mojego męża coś ruszyło i zaczął mnie wypytywać o wyprawkę, co mamy, a czego nie i zaczął lekko panikować, że chyba powinniśmy zacząć już kompletować wszystko, bo może przecież się zdarzyć, że za 2 miesiące maluch będzie już z nami. Tak więc jak tylko skończymy remont i obronię mgr, to ruszam ostro z wyprawką
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 19:54   #494
butterfly20
Zakorzenienie

Ja o rety to przez te ciąże będzie paraliż w firmie?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
co do pierwszego, to skad maja wiedziec jaka dziecko ma grupe jak nie badaja chyba ze przy konflikcie robia w co watpie i od razu daja zastrzyk. tak jak np mi dali mimo iz u nas konfliktu nie ma.

a co do wagi, to sama pisalas ze nozek nie mogla dokladnie zmierzyc, wiec waga moze byc zanizona na spokojnie, to tylko maszyna ktora czesto sie myli, wystarczy milimetr roznicy w pomiarze.

moja mamuska tez miala w tym roku laparo, wycinali jej woreczek bo sie dorobila przeogromnej ilosci kamieni, a i tak przypadkiem zdiagnozowali, bo naparzal ja kregoslup

polecam to http://pieczarkamysia.blox.pl/2011/0...porzeczka.html

ale mam dzis dupny dzien, nie wiem od czego mam zakwasy z tylu ud, w nocy przekrecanie sie z boku na bok graniczy z cudem, dzis po 18 tak mnie zmoglo ze musialam sie polozyc i wkutfiona jestem bo szwagier przyjdzie klasc plytki prawdopodobnie dopiero w czwartek
Ja nie wiem jak to jest, ale może badają w takim przypadku od razu skoro zapytałam ginkę o ten zastrzyk a ona mi powiedziała,że podają go dopiero kiedy okaże się,że dziecko ma inną grupę krwi niż matka

Stary 2013-07-16, 19:54   #495
kaska87
Zakorzenienie

rozwala mnie moja nieudolność mam mały brzuch, a i tak jestem jak kaleka jakaś, z łóżka ciężko wstać, wanny nie umyję, pranie wieszać ok, ale tylko na suszarce pokojowej, nawet krewety sama nie ogarniam
mało się nie poryczałam z tego, ale małż wyluzował atmosferę i powiedział, że weźmie palnik i opali mnie jak kurczaka i będzie git
w sobotę wizyta, ale mam nadzieję, że gin przyzwyczajony bo mało perfekcyjnych "fryzurek"

za to zaraz będziemy oglądali Kilera jakoś nas naszło- kidyś polskie komedie były super, nie to co teraz

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:00   #496
ladanseuse14
Zakorzenienie

witam się wieczorową porą
umówiłam się na pazurki na pt, na sb mam umówioną fryzjerkę i jeszcze dziś zarezerwowałam sobie malowanie w Sephorze, bo skoro WESELE to trzeba wyglądać nieskazitelnie a co!
dziś spędziłam dzień z przyjaciółką, a mój luby wybył na piwko na rynek więc jestem wasza
Stary 2013-07-16, 20:03   #497
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Z czystym sumieniem polecam -właśnie 5 min temu kurier przysłał mi od nich paczkę

Przekonałam si do tej apteki jak zobaczyłam różnicę w cenie Centrum Materna z DHA, które w normalne aptece kosztowało ok.47 PLN na 30 dni, a u nich ok 20. Podobnie z Mustelą podwójnie działającą - u nich ok. 70 PLN, a normalnie jakieś 130.Nie wiem skąd aż takie różnice w cenach. Sama zamówiłam w tej aptece dość sporo, bo:

- podkłady na łóżko z senni 90x60
- opatrunki po cc
- octenisept
- aspirator do noska Mrimer (czy jakoś tak)
- sól morską dla niemowląt do noska
- szampon mustela w piance dla juniora (koleżanka polecała, bo nie spływa na buźkę. choć kosztuje więcej - na bardzo długo wystarcza)
- oilatum do kąpieli dla juniora
- dla siebie właśnie witaminy i Mustelę na rozstępy
- sól fizjologiczną do przecierania oczek
- gaziki jałowe
- majtki poporodwe
- wkładki laktacyjne
- podkłady poporodowe Bella
- krem z molium dla młodego (ale tu dałam ciała, bo nie przeczytałam, że jest od 6-tego miesiąca... -na szczęście ma długi termin ważności)

i nie pamiętam co tam jeszcze, ale przysłali w ciągu 2 dni roboczych, super zapakowane i w gratisie dostałam torbę plażową i jakie próbki kosmetyków, bo zostawiłam u nich niezłą sumkę.. jakieś 600 PLN

Też polecam tą aptekę. Odkąd Yves Rocher wycofał ze sprzedaży moją ulubioną piankę do mycia twarzy, nie mogłam znaleźć dobrej "zastępczyni". Znalazłam w końcu La Roche-Posay, ale jej normalna cena to ponad 60 zł. W aptece Gemini znalazłam poniżej 40 zł (teraz nieco ponad 40 zł). W każdym razie opłata za przesyłkę nie jest duża i naprawdę szybko dostałam paczuszkę. Teraz też się zbieram do zakupów bo pianka znów mi się kończy.

Proszę o radę!!! Pewnie temat był już poruszany, ale ja często nie jestem na bieżąco, więc proszę o ewentualne powtórzenie.

Jestem właśnie na etapie zamawiania pościeli dla Filipka. Jednak nie wiem jaki rozmiar tej pościeli zamówić. Mam łóżeczko w rozmiarze 120x60. Pościele są w rozmiarach 120x90 i 135x100. Tych drugich jest nawet więcej. No i teraz nie wiem, którą wybrać. Ta druga niby wydaje mi się trochę za duża, ale może mi się wydaje?
Jakie Wy rozmiary zamawiałyście? No i jakich producentów możecie polecić? Bo nie chcę kupić takiej chińskiej pościeli, która pofarbuje mi kołderkę...

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:04   #498
gorgulek
Zakorzenienie

Hej laseczki

Nie nadrabiam na razie. Jak będzie cisza to poczytam co u Was

Od którego tyg robią już ktg?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:13   #499
87czarna
Zakorzenienie

rubinka Ja miałam ten sam wymiar łożka dla Mai i pościel wzięłam 120/90. Do dzisiaj pod nią śpi,wiec jest wystarczająca

Tż skręcił komodę,więc mogę powoli wkładać ubranka i inne pierdołki

Pogoda mnie wykańcza... za ciepło jak dla mnie

Jutro z rana jadę na glukozę...ciekawa jestem jaki wynik będzie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 20:14   #500
teacherka
Zakorzenienie

Inwersja, dzięki za info. Zrobię podejście do tego Alles Mama a jak nie znajdę to pewnie będę probować, choć z mierzenia wychodzą mi takie cuda niewidy, ze aż nei chce mi sie wierzyć (nagle mam małą miseczkę tylko kosmiczny obwód )

Koszmar z tym przedwczesnym porodem... Naprawdę,dziękuję za każdy tydzień, każdy dzień, który Zuzia spędza grzecznie w brzuszku...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 20:25   #501
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
witam się wieczorową porą
umówiłam się na pazurki na pt, na sb mam umówioną fryzjerkę i jeszcze dziś zarezerwowałam sobie malowanie w Sephorze, bo skoro WESELE to trzeba wyglądać nieskazitelnie a co!
dziś spędziłam dzień z przyjaciółką, a mój luby wybył na piwko na rynek więc jestem wasza
No tak, my się o Ciebie zamartwiamy, a Ty tu takie posty

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 20:26   #502
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
z pewnością super!
Stary 2013-07-16, 20:26   #503
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2

Cytat:

Hahaha, o tym samym pomyślałam

Stary 2013-07-16, 20:27   #504
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2

Cytat:

fakt faktem, siedziałyśmy w domu a ja czuję się fatalnie ale gin nie odbiera to co zrobię
Stary 2013-07-16, 20:27   #505
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
z pewnością super!
Skąd ta pewność?

Stary 2013-07-16, 20:29   #506
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy I

Cytat:

fakt faktem, siedziałyśmy w domu a ja czuję się fatalnie ale gin nie odbiera to co zrobię
Hihi, śmieje się, bo dziewczyny już myslaly, ze na ip pojechałas, ze nic nie piszesz
A Ty ploty

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-16, 20:29   #507
butterfly20
Zakorzenienie

Ladan a czytałaś mojego posta?Nie możesz tego bagatelizować.Moja gin zrobiła oczy przestraszone jak o tym powiedziałam, bo myślała na początku,że mówię o sobie.

Ok ja spadam na wieczorek z mężem.

Stary 2013-07-16, 20:31   #508
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan a czytałaś mojego posta?Nie możesz tego bagatelizować.Moja gin zrobiła oczy przestraszone jak o tym powiedziałam, bo myślała na początku,że mówię o sobie.

Ok ja spadam na wieczorek z mężem.
nie miałam chwili, bo dopiero że tak powiem "usiadłam do forum", zaraz nadrobię
Stary 2013-07-16, 20:32   #509
87czarna
Zakorzenienie

Przeczytałam posta tej biednej dziewczyny...
Jakie życie jest niesprawiedliwe

Stary 2013-07-16, 20:36   #510
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
rubinka Ja miałam ten sam wymiar łożka dla Mai i pościel wzięłam 120/90. Do dzisiaj pod nią śpi,wiec jest wystarczająca

Tż skręcił komodę,więc mogę powoli wkładać ubranka i inne pierdołki

Pogoda mnie wykańcza... za ciepło jak dla mnie

OK w takim razie zamawiam 120x90.

Też jutro jadę na glukozę. Na samą myśl mi słabo. Ale staram się o tym nie myśleć.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości