"Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 21:08   #841
pffe
BAN stały

Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
Napisane przez nicomnieniewiesz Pokaż wiadomość
Porozmawiajce poważnie... Powiedz TŻ o swoich obawach jeszcze raz...
Pomyśl jednak, czy jest sens sie tak denerwować o każdą dziewczynę..? Popatrz na siebie- masz kolegów? kilku na pewno. Czy w pracy czy gdziekolwiek.. gadasz z nimi, uśmiechasz się, mówisz 'cześć', zażartujesz, pośmiejesz się i nic wiecej, to nie flirt,nie zdradzasz swojego chłopaka.
mam i chodzi o to, że mam czasem wyrzuty sumienia, że z jakimś się śmieję i gadam tak po prostu jak z kolegą i że czasem pomyślę, że gdyby nie TŻ to fajny jest i mogłabym z nim się zaprzyjaźnić.
ale ja w przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie wierzę.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
No to zupełnie inaczej niż ja. Dałam tylko przykład, że mogłoby to Ci pomóc, nie powiedziałam, że to jest wymagane bo inaczej nie dacie rady.
Inaczej myślimy w takim razie, bo ja mam taki tok myślenia, że wolę być zaręczona 5 lat i mieszkać razem niż spotykać się kolejne 4 lata związku i pomieszkiwać razem. A w skrócie mówiąc, mieć poważne plany i stale o tym rozmawiać. Bo mieszkać razem, nie mieć żadnych konkretnych planów po tylu latach no to trochę inaczej..
no mi nie zależy na pierścionku, co to zmienia? według mnie nic. zwłaszcza skoro planujemy ślub za 5-6 lat to jeszcze jest czas. o ile to nie jest tak, ze tylko to ja planuję.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Bez rozmowy to się samo może rozsypać...
to się już sypie, ja mam dość tego wszystkiego...czasem się cieszę, że ja wracam z pracy o 21 a jego już nie ma w domu...że mogę popłakać, być sama.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:14   #842
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
to się już sypie, ja mam dość tego wszystkiego...czasem się cieszę, że ja wracam z pracy o 21 a jego już nie ma w domu...że mogę popłakać, być sama.
To nie wiem czy jest co ratować jeśli już takiego jesteś podejścia. Szczerze to wychodzi na to, że oboje macie siebie lekko dość lub czy tam jesteście ze sobą znudzeni tylko ani jedno ani drugie nie chce tego ujawnić i myślicie, że dalej jest pięknie. Przynajmniej Twój Tż, bo Ty widać, że czujesz, że jest beznadziejnie.
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:18   #843
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
mam i chodzi o to, że mam czasem wyrzuty sumienia, że z jakimś się śmieję i gadam tak po prostu jak z kolegą i że czasem pomyślę, że gdyby nie TŻ to fajny jest i mogłabym z nim się zaprzyjaźnić.
ale ja w przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie wierzę.[COLOR="Silver"]

Trudna sprawa... Jednak rozmowa jest najważniejsza... Usiadzcie i porozmawiajcie szczerze... może to bedzie kosztowało wiele łez Twoich i Jego... może ta rozmowa sprawi, że postanowicie dać sobie trochę czasu.. może - że oboje macie dość i najlepszym wyjściem bedzie rozstanie... a może jednak zauważycie jak wiele dla siebie znaczycie, że kochacie się bardziej niż na początku związku, tylko porwało was codzienne życie... Trzymam za Was mocno kciuki! Pamiętaj, że tylko szczerą rozmową można rozwiązać każdy problem!
nicomnieniewiesz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:19   #844
pffe
BAN stały

Cytat:
To nie wiem czy jest co ratować jeśli już takiego jesteś podejścia. Szczerze to wychodzi na to, że oboje macie siebie lekko dość lub czy tam jesteście ze sobą znudzeni tylko ani jedno ani drugie nie chce tego ujawnić i myślicie, że dalej jest pięknie. Przynajmniej Twój Tż, bo Ty widać, że czujesz, że jest beznadziejnie.
ogólnie to jest moja wina bo dopóki nie budzi się we mnie to głupie uczucie to jest dobrze. chcę z nim wyjść na spacer, lody i widzę w jego oczach uczucie i może to ja ten związek wykańczam? w łóżku też jest super ale tylko dopóki mnie coś nie ugryzie. i też wtedy widzę w jego oczach to pożądanie, tą miłość i on też mi ostatnio powiedział, że aż mi się oczy świecą.

już nie wiem co o tym myśleć, chciałam też zasięgnąć rady kogoś z zewnątrz. nie wyobrażam sobie być z kimś innym a z drugiej strony nie chcę go wykańczać psychicznie.
tak, wiem, rozmowa. tylko panicznie się jej boję.
Stary 2013-07-16, 21:24   #845
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Trudna sprawa... Jednak rozmowa jest najważniejsza... Usiadzcie i porozmawiajcie szczerze... może to bedzie kosztowało wiele łez Twoich i Jego... może ta rozmowa sprawi, że postanowicie dać sobie trochę czasu.. może - że oboje macie dość i najlepszym wyjściem bedzie rozstanie... a może jednak zauważycie jak wiele dla siebie znaczycie, że kochacie się bardziej niż na początku związku, tylko porwało was codzienne życie... Trzymam za Was mocno kciuki! Pamiętaj, że tylko szczerą rozmową można rozwiązać każdy problem!
Zgadzam się z tym co napisałaś

Cytat:
ogólnie to jest moja wina bo dopóki nie budzi się we mnie to głupie uczucie to jest dobrze. chcę z nim wyjść na spacer, lody i widzę w jego oczach uczucie i może to ja ten związek wykańczam? w łóżku też jest super ale tylko dopóki mnie coś nie ugryzie. i też wtedy widzę w jego oczach to pożądanie, tą miłość i on też mi ostatnio powiedział, że aż mi się oczy świecą.

już nie wiem co o tym myśleć, chciałam też zasięgnąć rady kogoś z zewnątrz. nie wyobrażam sobie być z kimś innym a z drugiej strony nie chcę go wykańczać psychicznie.
To te uczucie będzie się budziło cały czas w takim razie. Nie możesz się bać rozmowy po tylu latach
Stary 2013-07-16, 21:26   #846
pffe
BAN stały

Cytat:
Zgadzam się z tym co napisałaś

To te uczucie będzie się budziło cały czas w takim razie. Nie możesz się bać rozmowy po tylu latach
nigdy się nie bałam a tu mnie strach pożera od środka. kocham go, jest moim całym światem ale skoro ja mam niszczyć jego swoim postępowaniem to jaki sens być dalej razem? jak mu powiem, że myślę o rozstaniu to mi każe powiedzieć prosto w oczy, że już go nie chcę i że chcę się rozstać a jak ja mam to powiedzieć skoro nie chcę?
Stary 2013-07-16, 21:27   #847
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:

Zaufaj mu... powstrzymuj się przed taką ogromną zazdrością... staraj się... 6lat skądś się musiało wziąć.. ;> Skoro dalej widzicie w sobie miłość to dacie radę! To zrozumiałe, że się boisz, ale pomyśl, że jeśli da się to uratować, a Wy będziecie milczeć to to będzie poddanie się..
Stary 2013-07-16, 21:31   #848
pffe
BAN stały

Cytat:
Zaufaj mu... powstrzymuj się przed taką ogromną zazdrością... staraj się... 6lat skądś się musiało wziąć.. ;> Skoro dalej widzicie w sobie miłość to dacie radę! To zrozumiałe, że się boisz, ale pomyśl, że jeśli da się to uratować, a Wy będziecie milczeć to to będzie poddanie się..
napisałam mu sms, że jak wróci z pracy to chcę poważnie pogadać. obym nie stchórzyła.
Stary 2013-07-16, 21:33   #849
elonka12
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy się nie bałam a tu mnie strach pożera od środka. kocham go, jest moim całym światem ale skoro ja mam niszczyć jego swoim postępowaniem to jaki sens być dalej razem? jak mu powiem, że myślę o rozstaniu to mi każe powiedzieć prosto w oczy, że już go nie chcę i że chcę się rozstać a jak ja mam to powiedzieć skoro nie chcę?
Rozstanie nie jest wyjście,moim zdaniem to poważniejszy problem i będzie to wracać również w kolejnych związkach (jeśli takowe będą)

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
napisałam mu sms, że jak wróci z pracy to chcę poważnie pogadać. obym nie stchórzyła.
trzymam mocno
Stary 2013-07-16, 21:35   #850
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
poważny pierwszy krok! dacie radę!
Stary 2013-07-16, 21:36   #851
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elonka12 Pokaż wiadomość
Rozstanie nie jest wyjście,moim zdaniem to poważniejszy problem i będzie to wracać również w kolejnych związkach (jeśli takowe będą)

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

trzymam mocno
może poważniejszy, nie wiem. może to mój problem i tyle.

trzymaj kciuki, żeby po 23:00 w trakcie przerwy nie zadzwonił bo chyba nie odbiorę. dam radę jutro, chyba.

w końcu to najważniejsza osoba w moim życiu.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
poważny pierwszy krok! dacie radę!
mam tylko nadzieję, że on tego nie zbagatelizuje bo wtedy to będzie poważny problem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 21:37   #852
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze. I nie wymiguj się tym, że trzeba mu dać odpocząć po zmianie, na taką rozmowę trzeba trochę poświęcenia czasu bez względu na wszystko.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
mam tylko nadzieję, że on tego nie zbagatelizuje bo wtedy to będzie poważny problem.
Nie no jak zbagatelizuje to będzie świadczyło o jego uczuciach wobec Ciebie..
Stary 2013-07-16, 21:49   #853
pffe
BAN stały

Cytat:
I bardzo dobrze. I nie wymiguj się tym, że trzeba mu dać odpocząć po zmianie, na taką rozmowę trzeba trochę poświęcenia czasu bez względu na wszystko.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Nie no jak zbagatelizuje to będzie świadczyło o jego uczuciach wobec Ciebie..
no napisałam, że chcę zaraz jak wróci bo później nie będę mogła bo idę do pracy a nie chcę odkładać na później. mam też nadzieję, że nie potraktuje tego sms, że chcę mu zrobić o coś awanturę.

jak zbagatelizuje to chyba spakuję walizkę i wyjdę...

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

a myślicie, że powiedzieć mu, że chciałabym się zaręczyć? czy to za dużo na raz?
no i czy to może w jakiś sposób mnie uspokoić? czy to tylko pierścionek?
Stary 2013-07-16, 21:52   #854
el amor
Zakorzenienie

Przed chwilą pisałaś, że nie chcesz zaręczyn bo to nic nie zmieni i na pewno nie pomoże Ci w niczym
Ja generalnie jestem taka, żebym powiedziała, ale zapewne atmosfera będzie taka, że palniesz to w nerwach, a on w emocjach też coś odpowie na to. Tak jak wyżej pisałyśmy to zrozumiałam, że jesteś innego podejścia niż ja i że dla Ciebie to tylko pierścionek więc nie wiem czy Cię uspokoi. Chyba, że coś źle zrozumiałam.
Stary 2013-07-16, 21:53   #855
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
a myślicie, że powiedzieć mu, że chciałabym się zaręczyć? czy to za dużo na raz?
no i czy to może w jakiś sposób mnie uspokoić? czy to tylko pierścionek?
może najpierw zajmijcie się swoimi postawami? i jeśłi okaże się, że wszystko ok, że sie postaracie to wtedy wspomnieć delikatnie, że marzysz o zaręczynach...? moze sam zapyta, czy zaręczyny Cię uspokoją? Mój mnie tak zapytał kilka razy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 21:55   #856
elonka12
Zakorzenienie

pffe Ja bym nie mówiła, pierścionek niczego nie załatwi
Zresztą lepiej jeżeli zrobi to później,ale będzie to jego przemyślana decyzja
Stary 2013-07-16, 21:56   #857
pffe
BAN stały

Cytat:
Przed chwilą pisałaś, że nie chcesz zaręczyn bo to nic nie zmieni i na pewno nie pomoże Ci w niczym
Ja generalnie jestem taka, żebym powiedziała, ale zapewne atmosfera będzie taka, że palniesz to w nerwach, a on w emocjach też coś odpowie na to. Tak jak wyżej pisałyśmy to zrozumiałam, że jesteś innego podejścia niż ja i że dla Ciebie to tylko pierścionek więc nie wiem czy Cię uspokoi. Chyba, że coś źle zrozumiałam.
no niby to tylko pierścionek a ślub to tylko papier bo co to zmienia w związku prawda?
nie wiem, może bym chciała żeby ludzie widzieli, że traktuje mnie poważnie?
już mam mętlik w głowie i niby nic nie znaczy ale z drugiej strony może jak się zdeklaruje to dla niego to znaczy już coś poważniejszego?
Stary 2013-07-16, 21:56   #858
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
może najpierw zajmijcie się swoimi postawami? i jeśłi okaże się, że wszystko ok, że sie postaracie to wtedy wspomnieć delikatnie, że marzysz o zaręczynach...? moze sam zapyta, czy zaręczyny Cię uspokoją? Mój mnie tak zapytał kilka razy.
Tż jej nie zapyta bo nie chce tego z tego co pisała pffe. Wyraźnie o tym nie myśli, a myślał.
Stary 2013-07-16, 21:58   #859
pffe
BAN stały

Cytat:
no nie do końca tyle co mnie uspokoją co bym chciała, żeby to była taka deklaracja z jego strony ale też nie chcę żeby poczuł, że zaczynam naciskać na zaręczyny bo mi samej też nigdy nie wadziło, że nie mam pierścionka, że jestem dziewczyną a nie narzeczoną.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
pffe Ja bym nie mówiła, pierścionek niczego nie załatwi
Zresztą lepiej jeżeli zrobi to później,ale będzie to jego przemyślana decyzja
no też się boję, że to niczego nie zmieni a i w sumie nie chcę na siłę.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Tż jej nie zapyta bo nie chce tego z tego co pisała pffe. Wyraźnie o tym nie myśli, a myślał.
no właśnie raczej nie tyle co chcę już teraz mieć ekspresem pierścionek co poczuć, że nadal myśli o nas poważnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 21:58   #860
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

Cytat:
Ok, jednak moze mu się zmienić myślenie podczas rozmowy... Może pomyśli, że to pomoże. Tylko rozważam mozliwości...
Stary 2013-07-16, 22:00   #861
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
no niby to tylko pierścionek a ślub to tylko papier bo co to zmienia w związku prawda?
nie wiem, może bym chciała żeby ludzie widzieli, że traktuje mnie poważnie?
już mam mętlik w głowie i niby nic nie znaczy ale z drugiej strony może jak się zdeklaruje to dla niego to znaczy już coś poważniejszego?
No to Ty tak uważasz, dla mnie to ani pierścionek ani papierek. Coś innego zupełnie uważam. Tak jak Ty uważasz myśli mnóstwo związków więc to normalne, tak też da się żyć normalnie na tym samym poziomie co małżeństwa czy narzeczeństwa więc to nie podlega dyskusji, bo to nic takiego strasznego ani Twoje myślenie ani moje
Może tak by było jakby się zadeklarował, ale w sumie to uważam tak jak dziewczyny, że chyba lepiej tego nie poruszać na razie chociaż może być tak jak ja mówię z małego wyjaśnienia wielkie wyjaśnienie i wtedy na pewno wspomnisz o tym pod wpływem emocji.
Stary 2013-07-16, 22:01   #862
pffe
BAN stały

ja wiem, że mieszam i plączę się sama w swoich myślach.
no on myślał o ślubie, ja też ale nie tak, że to jest mus, bo to nie potrzebne.
ale odkąd mam tak poważne problemy z tą zazdrością czy brakiem zaufania, już nie wiem co to jest i jak nazywać to czuję, że w takim związku zawsze łatwo zrezygnować.

dzięki tak w ogóle, że czytacie moje lamenty i wspieracie radami potrzebowałam takiego kopniaka.
Stary 2013-07-16, 22:02   #863
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, jednak moze mu się zmienić myślenie podczas rozmowy... Może pomyśli, że to pomoże. Tylko rozważam mozliwości...
Taka możliwość też jest oczywiście, nie powiedziałam, że nie ma Wszystko się okaże po rozmowie
Stary 2013-07-16, 22:02   #864
pffe
BAN stały

Cytat:
No to Ty tak uważasz, dla mnie to ani pierścionek ani papierek. Coś innego zupełnie uważam. Tak jak Ty uważasz myśli mnóstwo związków więc to normalne, tak też da się żyć normalnie na tym samym poziomie co małżeństwa czy narzeczeństwa więc to nie podlega dyskusji, bo to nic takiego strasznego ani Twoje myślenie ani moje
Może tak by było jakby się zadeklarował, ale w sumie to uważam tak jak dziewczyny, że chyba lepiej tego nie poruszać na razie chociaż może być tak jak ja mówię z małego wyjaśnienia wielkie wyjaśnienie i wtedy na pewno wspomnisz o tym pod wpływem emocji.
może zwyczajnie już za bardzo myślę co chcę mu powiedzieć i sobie dokładam jeszcze więcej trudnych rzeczy.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Taka możliwość też jest oczywiście, nie powiedziałam, że nie ma Wszystko się okaże po rozmowie
no ja właśnie nie sądzę, żeby sam się z tym wychylił bo ostatnio sam mówił, że póki co to nie myśli o tym. tym samym ja nie chcę wyjść na taką, co go dociska.
Stary 2013-07-16, 22:03   #865
your_sunshine
Zadomowienie

Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Witam wszystkie Zazdrosnice

Wesele byli bardzo udane, co raz bardziej lubię rodzinkę Tż, mam nadzieję, że z wzajemnością

Byłam kilka dni w Toruniu teraz, dokumenty złożone i już prawie jestem studentką!

Pffe, rozmowa w związku jest najważniejsza. Wiem coś o tym, bo sama podobnie często przed nią uciekam ze strachu, ale to naprawdę nic nie daje. A tu chodzi o jedną z najważniejszych rzeczy w życiu, jaką jest Twój związek. Daj znać jak poszło, trzymam kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-16, 22:03   #866
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
ale odkąd mam tak poważne problemy z tą zazdrością czy brakiem zaufania, już nie wiem co to jest i jak nazywać to czuję, że w takim związku zawsze łatwo zrezygnować.

dzięki tak w ogóle, że czytacie moje lamenty i wspieracie radami potrzebowałam takiego kopniaka.
Tak jest jak piszesz z tym mieszaniem i plątaniem, ale to chyba do zrozumienia w Twojej sytuacji, jesteś rozdarta między tym wszystkim i potrzebujesz porządnej rozmowy z nim Musi być wszystko jaśniejsze.
Nie ma za co
Stary 2013-07-16, 22:05   #867
pffe
BAN stały

idę spać bo w końcu nie będę w stanie rano nawet rozmawiać. napiszę jutro jak mi poszło.

dzięki za rady
dobrej nocy
Stary 2013-07-16, 22:06   #868
elonka12
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkie będziemy za Ciebie (za Was) mocno trzymały
Stary 2013-07-16, 22:13   #869
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
idę spać bo w końcu nie będę w stanie rano nawet rozmawiać. napiszę jutro jak mi poszło.

dzięki za rady
dobrej nocy
Trzymam kciuki Dasz radę!
Stary 2013-07-16, 23:29   #870
MalaWredna
Zadomowienie

Cytat:
Nie chcą mi się wyświetlić
Alt i '3' z klawiatury bocznej, po prawej.

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223 Pokaż wiadomość
Trzymajcie mnie bo zaraz odlecę...

On znowu umówił się na trening z tą idiotką
Wiem niby że to tylko trening, ale jak mam być spokojna skoro mój facet umawia się raz w tygodniu z wyłuzdaną blondyną której życiowym celem jest podryw? :/

Rozmawiam z nim spokojnie ale mam ochotę rzucić się na podłogę, krzyczeć i tupać
Jeżeli ufasz, to powinnaś być spokojna i zaufać.

Cytat:
Napisane przez bolczita Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Słuchajcie, mam tyle nadrabiania, że nawet nie chcę myśleć, a i tak dziś znowu wyjeżdżam, więc nie wiem kiedy to zrobię. Wróciłam wczoraj z Reggaelandu (pominę fakt, że mnie i koleżankę okradziono), dziś śmigam na Mazury na jakiś czas, potem znowu Konin jak dobrze pójdzie, potem Woodstock, Berlin mam nadzieję też, no i dopiero dom. Zaraz lecę się pakować, dlatego tylko napiszę, że mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Jak będę miała chwilę, to opiszę w klubie co się działo, bo tu tego nie mogę pisać... Uciekam!
Tęskniłam mój lachonie widzę, że życie się kręci

Cytat:
Napisane przez agatka36 Pokaż wiadomość
Inżynierię bezpieczenstwa
O mojego chłopaka, jest poprostu ideałem i wiem, że każda która widzi to jaki jest, tak mnie traktuje itd mi go zazdrości i boję się, że znajdzie się jakis babsztyl, który będzie chciał mi go zabrać
Nie ma ideałów. Jeju jak ja nie lubię takiego podejścia, aż mnie nerwica bierze. Skoro jest z TOBĄ, to nie poleci NA INNĄ. A nawet jeśli, to nawet jakbyś zamknęła go w domu to prędzej czy później odszedłby, więc to bez sensu. Napędzanie samej siebie do zazdrości.

Cytat:
hej dziewczyny!
mogę dołączyć? mam taki problem...ze sobą. Potrząśniecie mną? .
Cześć. Chętnie

Cytat:
To jest jak dla mnie dość wyraźny sygnał, że chyba jednak chce, nie pomyślał co powiedział. Mnie by takie słowa zabolały po 6 latach. Jak swojego Tżta o takie coś spytałam to aż krzyknął, że nie i udowadniał to po kilkakroć razy, a jesteśmy znacznie krócej niż Wy, ehh...
Mój kiedyś spojrzał na mnie i powiedział "Nie, nigdy nie spojrzę z taką samą czułością lub pożądaniem na inną kobietę, ponieważ to ty jesteś w moim sercu" i.. i jestem teraz trochę mniej zazdrosna niż wcześniej, bardzo mniej

Cytat:
nie chcę z nim o tym gadać!
boję się, że on to zbagatelizuje i że to oleje.
No to trudno, problem się sam nie rozwiąże. Mimo że jakoś sprawa ucichnie i będzie niby OK, to sprawa będzie niewyjaśniona. My z TŻem potrafimy do bólu wałkować temat, oboje ze łzami w oczach (całe szczęście tylko raz tak było), krzykiem.. ale temat rozwiązaliśmy.

Cytat:
ale ja w przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie wierzę.
To takie trochę dziwne, gdyby nie TŻ to byś miała przyjaciela. Przecież nie hamuje cię, nie zabrania prawda? My wytyczyliśmy sobie granice "jeżeli ja nie mogę, to ty też". Przyjaźń damsko-męska jest, póki nie wykazujesz zainteresowania. Ja tak trwałam, twardo. Przyjaciel się we mnie zakochał - trudno, nie zerwę przyjaźni, przejdzie mu. Przeszło. Tadah.

Dziś odwoziłam TŻa na peron. Był nerwowy, gdyby nie ja to wylądowałby w innym pociągu. Nie mogłam go wypuścić, nawet jak pociąg już przyjechał. Pożegnałam się i dopiero jak odjechał, poleciały mi łzy. Nie lubię jak widzi jak płaczę. Ale najgorsze jest to.. że ukradli mu moje okulary i jego kartę identyfikacyjną w jakimś klubie. Nie wiem, może myśleli ze to karta do banku.. ale moje okulary

Za 2h będzie w Austrii. Elonka12 nie wiesz jak włączyć roaming jemu?

Wgl wróciłam przed chwilą do domu, wszyscy śpią.. wchodzę spokojnie, wyrżnęłam szlifa, zbudziłam wszystkich. Ofiara

Dostać bana za brutalną prawdę, to jak dostać w pysk za dobry uczynek dla lepszej reszty ludzkości
MalaWredna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości