Wszystko o Avonie - cz.32 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 20:37   #3061
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.32

Dziewczyny, jakie są opinie o kremie na rozstępy z Solutions? Warto?
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 21:13   #3062
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Mi też bardzo się spodobało A masz masło do ciała z tej serii?
mam
Stary 2013-07-16, 21:55   #3063
Haylee
Zakorzenienie

dziewczyny... jak to jest, przestali dołączać katalogi do paczek??
Otwieram paczuchę a w niej oprócz zamówionych produktów tylko oferta netto
Stary 2013-07-16, 22:28   #3064
delfix10
Zakorzenienie

a ja mam pytanie odnośnie tego blankietu co się z nim do banku idzie żeby zapłacić za fakturę,zawsze był wydrukowany tylko do kasy i już a teraz dostałam pusty,pomylili się?czy teraz już zawsze tak będzie?
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 22:34   #3065
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
oj to nie wiem...ja zawsze przy pierwszym zamówieniu z katalogu dostaję kolejny katalog gratis...

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie odnośnie tego blankietu co się z nim do banku idzie żeby zapłacić za fakturę,zawsze był wydrukowany tylko do kasy i już a teraz dostałam pusty,pomylili się?czy teraz już zawsze tak będzie?
już od dawna nie dostajemy tego blankietu trzeba sobie wziąć z poczty pusty i wypełnić bądź zrobić przelew przez net ekologia i oszczędność papieru
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 22:43   #3066
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
oj to nie wiem...ja zawsze przy pierwszym zamówieniu z katalogu dostaję kolejny katalog gratis...

już od dawna nie dostajemy tego blankietu trzeba sobie wziąć z poczty pusty i wypełnić bądź zrobić przelew przez net ekologia i oszczędność papieru
kurcze ale ja jeszcze w tamtym miesiącu miałam normalnie wypełniony dopiero teraz dostałam pusty ach ten avon ciągle coś utrudnia
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 23:59   #3067
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
mam
I jakie jest ? Bardziej przypomina w swojej konsystencji masło z MM czy oliwkowe ?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 07:50   #3068
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie pomylili się podczas pakowania, dzwoń do nich lub pisz, że nie dostałaś
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 08:04   #3069
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
kurcze ale ja jeszcze w tamtym miesiącu miałam normalnie wypełniony dopiero teraz dostałam pusty ach ten avon ciągle coś utrudnia
Podobno była awaria systemu komp. i dlatego wyszło jak wyszło

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Nie przestali, pewnie zapomnieli, zdarza się
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 08:07   #3070
badromance1992
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016

Kochane możecie mi możecie powiedzieć cos o wodzie Ultra Sexy? Bo miałam nie zamawiać ze względu na oszczędność i nadmiar innych zapachów, ale ze strony w Focusie (na której mało co czuć ale wyjątkowo coś trochę mozna wylapac) wydaje mi sie śliczna podobna do kilku zapachów które moja mama uzywala i może wtedy kupilaby w 12 a ja teraz w demo bo nie powiem ale akurat ta kategoria zapachów mi tez sie podoba
27-11 Anew Reversalist krem na dzień
28-11 balsamy Care
29-11 tusz Infinitize
05-12 krem SSS z olejkiem arganowym
badromance1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 08:16   #3071
jagoda352
Zadomowienie

Zastanawiam się czy puścić w obieg kat. 11. bo jest fajny i dużo w nim promocji, może jeszcze zdążę przed urlopem?
Dziewczyny - co bierzecie dla siebie?
Stary 2013-07-17, 08:40   #3072
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
I jakie jest ? Bardziej przypomina w swojej konsystencji masło z MM czy oliwkowe ?
dla mnie wszystkie 3 swą jednakowe zapach tylko inny
Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy puścić w obieg kat. 11. bo jest fajny i dużo w nim promocji, może jeszcze zdążę przed urlopem?
ja z k13 niewiele:
korektor redukujący zaczerwienienie z demo
okulary ernie z netto
liner extend
zmywacz
3 żele za 15 zł
szampon nawilżający

ale zwykle robie kilka zamówień z katalogu i sobie jeszcze dobieram i dobieram i...

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2013-07-17 o 08:41
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 08:57   #3073
Haylee
Zakorzenienie

dzięki, napisałam do nich
Stary 2013-07-17, 09:34   #3074
lucia4444
Raczkowanie

Hej, powiedzcie mi, czy też dostałyście ten płynny eyeliner Teal w kolorze czarnym? Czy to tylko mnie się trafił bubel? Wrzuciłam zdjęcia na katalogowy. On się robi zielony owszem, jak go przetarłam wodą, bo chciałam zmyć z ręki. Ale na pewno nie jest to morski ani turkus. Specjalnie pytałam jeszcze mamy, bo już myślałam że ślepa jestem
Wkurzona jestem, bo jeszcze ta bransoletka Modernist (też foty na katalogowym) się okazała bublem. Tak niby fajna z wyglądu, ale nie trzyma się zamknięta, tam takie dwa mikroskopijne ząbki ma z jednej strony, a z drugiej takie cieniutki gumeczki. Nie można było zrobić normalnych zawiasów? Dzwonić będę dzisiaj do nich, bo nie mam zamiaru odsyłać tego na własny koszt :|

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 09:39   #3075
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucia4444 Pokaż wiadomość
Wkurzona jestem, bo jeszcze ta bransoletka Modernist (też foty na katalogowym) się okazała bublem. Tak niby fajna z wyglądu, ale nie trzyma się zamknięta, tam takie dwa mikroskopijne ząbki ma z jednej strony, a z drugiej takie cieniutki gumeczki. Nie można było zrobić normalnych zawiasów? Dzwonić będę dzisiaj do nich, bo nie mam zamiaru odsyłać tego na własny koszt :|
Mi klientka też oddała bransoletkę do zwrotu, ta sama przyczyna.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 10:06   #3076
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, powiedzcie mi, czy też dostałyście ten płynny eyeliner Teal w kolorze czarnym? Czy to tylko mnie się trafił bubel? Wrzuciłam zdjęcia na katalogowy. On się robi zielony owszem, jak go przetarłam wodą, bo chciałam zmyć z ręki. Ale na pewno nie jest to morski ani turkus. Specjalnie pytałam jeszcze mamy, bo już myślałam że ślepa jestem
U mnie na oku wyglądał na ciemną zieleń, na dłoni na morski, na czarny na pewno nie Ale to kwestia nacisku, bo na dłoni narysowałam lekko i kolor był taki jak powinien być, na oku już mocniej i 3 warstwy nałożyłam to i kolor się pogłębiał

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 10:17   #3077
lucia4444
Raczkowanie

Zrobiłam dwie kreski, cienką i grubszą. Obie okazały się czarne jak noc. DOpiero jak je chciałam zmyć z ręki to jak ''dostały'' wody i tarcia zorbiły się lekko morskie. No ale przecież nie będę malować oczu na czarno po czym zmywać makijażu wodą, by był turkusowy O.o
A mam porównanie, bo kupiłam ostatnio kredkę z CT Turqvoise (w każdym razie tę turkusową ) i kolor jest przepiękny głęboki. A kredka bardzo tania

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 10:42   #3078
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam dwie kreski, cienką i grubszą. Obie okazały się czarne jak noc. DOpiero jak je chciałam zmyć z ręki to jak ''dostały'' wody i tarcia zorbiły się lekko morskie. No ale przecież nie będę malować oczu na czarno po czym zmywać makijażu wodą, by był turkusowy O.o
A mam porównanie, bo kupiłam ostatnio kredkę z CT Turqvoise (w każdym razie tę turkusową ) i kolor jest przepiękny głęboki. A kredka bardzo tania
Też mam tę kredkę i faktycznie to ładny turkus, tylko niemiłosiernie twarda i nie lubię jej używać
To mój nie jest aż tak ciemny, ale uważam, że ten eyeliner miał potencjał a go spartaczyli...

Napiszę Wam teraz parę słów o lakierze Honeydew Dazzle, którzy wrzuciłam na katalogowy (nie pisałam o nim na blogu), bo obiecałam jakiś czas temu jednej z Was. Nie wiem czy ja dostałam felerny egzemplarz czy po prostu ten lakier jest takim glutem- lakier był okropnie gęsty i ciągnący się, malowało się nim strasznie- co widać na moich skórkach... Pół godziny czytałam książkę po pomalowaniu się, wydawało mi się, że już zasechł, poszłam coś zrobić i okazuje się, że cały był nie tyle w odgniotkach co po prostu prawie zszedł z paznokci, bo był w takim stanie jak 30 min wcześniej... Kompletnie nie zasychał na paznokciach... Musiałam go zmyć i tutaj kolejna porażka, bo miałam te srebrne drobinki na całych dłoniach Stwierdziłam, że nie będę się nim malować ponownie, bo znowu nie zaschnie, a szkoda mojego czasu i jeszcze si wymęczyłam ze zmywaniem tych sreberek z dłoni... Dużo osób się żali, że lakiery z avonu są gęste, ale ten to wybitna porażka... Mogę to porównać do lakieru, który stał przez 3 lata na półce... Zdjęcie było robione zaraz po pomalowaniu paznokci.

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 11:31   #3079
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
ja mam portfel Zula, ale używam go jako małej torebki, np. na szybko do sklepu albo do kościoła. Nie lubię osobiście takich dużych portfeli. Nie jestem pewna, bo wydaje mi się, że on nie ma takiego typowego miejsca na drobniaki Ale nie umiem sobie teraz dokładnie przypomnieć, pocykam foty, tyle że najprędzej jutro, jakoś nie mam czasu ostatnio
No i d*pa bo i tak szara kropa :/

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 11:49   #3080
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badromance1992 Pokaż wiadomość
Kochane możecie mi możecie powiedzieć cos o wodzie Ultra Sexy? Bo miałam nie zamawiać ze względu na oszczędność i nadmiar innych zapachów, ale ze strony w Focusie (na której mało co czuć ale wyjątkowo coś trochę mozna wylapac) wydaje mi sie śliczna podobna do kilku zapachów które moja mama uzywala i może wtedy kupilaby w 12 a ja teraz w demo bo nie powiem ale akurat ta kategoria zapachów mi tez sie podoba
Jak dla mnie za słodki, też miałam zamawiać ale teraz po powąchaniu strony z fokusa aż mnie mdli
Zapach jakby odrobinę podobny do EM enchanted albo już węch straciłam

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
No nie przesadzaj że jest czarny mam go i kolor jest morski. Jedynie pisak ma czarną końcówkę Ale jedno mogę Ci przyznać że po przetarciu wodą robi się niebieski, czarodziejski pisak

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2013-07-17 o 11:53
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:33   #3081
senwinowajcy
Raczkowanie

dziewczyny co piszecie na formularzu zwrotu przy kosmetykach które zamówiłyście nie takie jakie miały być ?
nie podoba mi się czy moze produkt nie zamowiony?
senwinowajcy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:42   #3082
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez senwinowajcy Pokaż wiadomość
dziewczyny co piszecie na formularzu zwrotu przy kosmetykach które zamówiłyście nie takie jakie miały być ?
nie podoba mi się czy moze produkt nie zamowiony?
w polu-nie zamówione-przekreślam nie i piszę-zamowione omyłkowo.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:52   #3083
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Napiszę Wam teraz parę słów o lakierze Honeydew Dazzle, którzy wrzuciłam na katalogowy
Kurcze nie strasz mnie. Do mnie własnie leci....
Stary 2013-07-17, 13:07   #3084
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Dużo osób się żali, że lakiery z avonu są gęste, ale ten to wybitna porażka....
Ja mam z CT (bikini) i jest rzadki trzeba kłaść ze 3 warstwy żeby ładnie pokryć paznokieć
Stary 2013-07-17, 14:05   #3085
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Oj dużo chcę.
A właściwie to:
- wodę Ultra Sexy (z focusa)
- wodę Pretty Rockin (z focusa)
- zestaw z wodą SWS+żel+mus
- świetliste konturówki x3
- maseczkę Clearskin (z focusa)
- tusz do kresek Roaring Blue CT
- kredkę Roaring Blue CT
- ścinacz do zrogowaceń naskórka

Tyle. Dużo za dużo, no ale cóż.

Cytat:
Ja też mam ten eyeliner. I mój jest ok. Jest w kolorze morskim. A na oku po pomalowaniu kilku warstw był już ciemny morski. Ale na pewno nie czarny. Chyba dostałaś jakiś felerny egzemplarz.

Cytat:
Napiszę Wam teraz parę słów o lakierze Honeydew Dazzle, którzy wrzuciłam na katalogowy (nie pisałam o nim na blogu), bo obiecałam jakiś czas temu jednej z Was. Nie wiem czy ja dostałam felerny egzemplarz czy po prostu ten lakier jest takim glutem- lakier był okropnie gęsty i ciągnący się, malowało się nim strasznie- co widać na moich skórkach... Pół godziny czytałam książkę po pomalowaniu się, wydawało mi się, że już zasechł, poszłam coś zrobić i okazuje się, że cały był nie tyle w odgniotkach co po prostu prawie zszedł z paznokci, bo był w takim stanie jak 30 min wcześniej... Kompletnie nie zasychał na paznokciach... Musiałam go zmyć i tutaj kolejna porażka, bo miałam te srebrne drobinki na całych dłoniach Stwierdziłam, że nie będę się nim malować ponownie, bo znowu nie zaschnie, a szkoda mojego czasu i jeszcze si wymęczyłam ze zmywaniem tych sreberek z dłoni... Dużo osób się żali, że lakiery z avonu są gęste, ale ten to wybitna porażka... Mogę to porównać do lakieru, który stał przez 3 lata na półce... Zdjęcie było robione zaraz po pomalowaniu paznokci.
To ja chciałam informację o nim. Wielkie dzięki za recenzję.
Nie kupię go chyba w takim razie.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 17:12   #3086
bordowa
Wtajemniczenie

Czy seria matująca Solutions, ta ciemnozielona, została wycofana czy tylko chwilowo nie ma jej w katalogu?
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:09   #3087
maga_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Ja też nie wiem, ale tylko im pogratulować
A może zabrać się jeszcze za Betterware? Któraś z Was jest tam Konsultantką?
Ja jestem w betterware od niedawna. Właśnie szukałam takiej alternatywy dla Avon. Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem
maga_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:25   #3088
blumchen25
Raczkowanie

A czy testował ktoś ten nowy peeling do twarzy z Planet Spa? Będzie się nadawał do cery wrażliwej?
blumchen25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:14   #3089
Hosenka*
Zakorzenienie

W K10 znowu u mnie lipa ... nawet 90 zł nie mam
Już prawie 2 miesiące jestem na chorobowym, więc nie mam zamówień z pracy, u mamy sezon urlopowy w pełni i też mało kto jest, nawet dla siebie już kolejny katalog nie widzę nic ciekawego.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-07-18 o 10:18
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:34   #3090
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
A miała któraś z Was tę emulsję do mycia twarzy?
Ja miałam
Pisałyśmy o niej w poprzedniej części wątku: klik, klik.

Wypróbowałam dziś nową serię do włosów AT z Argininą i Keratyną.
Oto moje pierwsze wrażenia:
* Szampon taki sobie. Dobrze oczyszcza włosy. ale niestety też strasznie je plącze, nie daje takiego poślizgu jak arganowy. Zapach ma mentolowo-chemiczny, raczej dziwny.
* Za to odżywka - cudo W użyciu bardzo podobna do Nivea Long Repair, którą uwielbiam. Pachnie delikatniej niż szampon, jest kremowa, fajnie się ją nakłada a jeszcze lepiej spłukuje - totalna przyjemność Super wygładziła moje kręcące, puszące się włosy. Zaraz po wysuszeniu wyglądały jak po prostownicy, minęło kilka godzin i nadal są gładkie, super!
Szamponu więcej nie kupię, ale odżywkę będę zamawiać i polecam

Po 3 użyciach zmieniam zdanie co do szamponu - jest rewelacyjny
Super oczyszcza i odświeża włosy, pewnie przez zawarty w nim ten mentolowy składnik. Po umyciu mam włosy jak po wizycie u fryzjera, mega gładkie, bardzo miękkie w dotyku. Udała się Avonowi ta seria

Jestem bardzo ciekawa Kuracji ochronno-wzmacniającej z tej samej serii. Ideałem byłoby, zgodnie z tym co napisali w katalogu, by ograniczyła wypadanie włosów i pobudziła wzrost nowych. Zamówię i zobaczę

Edytowane przez Kairra
Czas edycji: 2013-07-21 o 22:55 Powód: dopisek
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości