|
|
#1141 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.32
Cytat:
![]() Cytat:
We wcześniejszym poście o otwieraniu kosmetyków zapomniałam napisać o tym. Późno było, chyba byłam zmęczona.
|
||
|
|
|
#1142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie część Klientek ma rabat 8% na wszystko (kiedyś wspominałam o tym, otrzymałam je w spadku po innej konsultantce), w każdym katalogu robię promocję na produkty w naszych programów motywacyjnych - wtedy na te konkretne jest rabat 15%. Przy zakupach powyżej 100zł zawsze jest gratis (krem do rąk, stóp, mgiełki zapachowe, szampony), ale i tak nie mam jakiegoś szału na zamówienia, Konsultantek w moim obszarze jest za dużo... Gdzie nie idę z katalogiem (a ostatnio przygotowałam naklejki na kompie informujące o promocjach),to każdy mówi, że już mają swoją Konsultantkę
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też cięzko,konsultantek sporo. za mna pierwsze zamówienie miałam akurat niby upust 40% ale dałam promocyjnie 20%rabatu i sobie pare rzeczy więc nic nie zarobię a szału nie ma, a w nast katalogu pewnie będzie jeszcze mniej :/ nie wiem skąd dziewczyny maja tyle zamówień:/
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#1146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A może zabrać się jeszcze za Betterware? Któraś z Was jest tam Konsultantką? |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba takie czasy że ludzie raczej kupują coś co mogą dotknąć i zobaczyć-bo wszystko coraż droższe i każdy ogląda pieniądze przed wydaniem:/ tak mi się wydaje,poza tym betterwere ma mało rzeczy stricte koniecznych raczej to takie gadżety,które mogą być a nie muszą, chemia dobra, ale chemie chwalą sobie również biedronkową,lidlowa-o wiele tańszą. poza tym chyba wiele ludzi idzie cos kupić jak mu sie skończy-nie planuje wczęsniej o za 2tyg skończy mi sie to czy tamto więc musze zakupić, a z katalogów trzeba czekać. takie offtopowe rozmyslania....
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Zatem Avon musi zjechać z cenami i pozwalniać nadmiar Konsultantek, wtedy damy radę
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie coraz gorzej, kiedyś czy 1000 czy 1050 na 35% było to i tak bez problemu wyrabiałam, a teraz ledwie 500
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, pamiętam te czasy, że 500 zł to się lekką ręką robiło, przekraczało czasem i tysiaka. Teraz to ja się martwię czy w ogóle 150 zł dobiję.
|
|
|
|
#1151 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś 500 łatwo wyrabiałam, a teraz różnie bywa. Fakt, ostatnio miałam ponad 1000zł, ale teraz niecałe 300. A i tak to zasługa tego, że mam nowe klientki w pracy. Chyba już wszyscy wszystko mają i dlatego coraz mniej zamawiają.
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
W k 08 najbardziej rozczarowało mnie mało zamówień na SPA, kiedyś '2 za 38' to był hit, szło 10 maseł MM i drugie tyle innych produktów, teraz w sumie 4 rzeczy
Motywacyjne na perfumy nie zachęcają klientek, a pamiętam też jak dałam 30% na Infinity w zeszłym roku, poszło 12 flaszek ![]() Fajnie powspominać. |
|
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
witam wisażystki
![]() Mam pytanie czy jeśli w zamówieniu z katalogu 8 , mając 89 punktów i zamówienie na 600 zł.Mogę już zamówić zestaw za 150 pkt.Czy muszę czekać aż w katalogu 8 doliczą mi punkty i dopiero w 9 zamówić? Które zegarki polecałybyście ; Monica,Drama,Dianna? Bardziej zależy mi na jakości zegarka.Myślę nad Drama.Czy któraś z Was go miała?Ładny jest? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wszystko o Avonie - cz.32
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klik: Dianna #4068 Drama #4032
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2013-05-30 o 23:50 |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głownie zamawiam próbki perfum ale co jakiś czas biorę też jakiś krem jak jest w nowościach coś... no ja ostatnio pierwszy raz w mojej 6 letniej kadencji wyrobiłam 3 tysiące ale to dlatego że dałam opust na LGD i dobrze się złożyło bo było to przed dniem matki... ale teraz mam zamówienie na około 470zł i cisza... chyba ten katalog zakończę z tą kwotą... z następnego to już w ogóle porażka bo nic jeszcze nie spłyneło z zamóień.,..
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze daje próbki nowości, ale tak ja i u was rzadko ktoś zamawia. Klientki jednak chwalą mnie za te "prezenty", nawet koleżanki siostry w pracy mówiły, że u mnie to tak fajnie bo zawsze coś dołożę. Katalog tez każda dostaje na własność. Wiadomo, że dobrze go sobie w domowym zaciszu pooglądać.
Mam koleżankę, która zajmuje się konkurencyjną firmą i od niej dostać katalog to maskara. Nie można się doprosić, a najlepiej to jakby sobie klientka w internecie oglądnęła.
|
|
#1160 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie dotyczące sprzedazy produktow solutions z kat 8 mianowicie jest jakas promocja ze za sprzedaz 4 produktow solutions mozna kupic zestaw planet spa a za sprzedaz 8 perfumke far away belle. czy jesli mam sprzedaz na 8 produktow to moge zamowic perfume i zestaw planet czy tylko sama perfume?
|
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
Było już o tym kilka stron dalej, dziewczyny mówiły że możesz wtedy zamówić to i to
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
Odnośnie próbek i gratisów, to próbki daję głównie na prośbę klientki, no chyba że są jakieś nowości to dorzucam do zamówień, ale głównie do tych większych czyli 70-100zł i podobnie jest z gratisami, daję je dla klientek, które pierwszy raz u mnie zamawiają- tak na dobry początek
no i dla tych co zamawiają na spore sumkimam też jedną taką klientkę, a dokładnie jej córkę nastolatkę, która zbiera zamówienia po szkole i po rodzinie i co katalog są to zamówienia średnio na 200zł i umówiłam się z nią tak, że ma sobie sama wybrać coś z katalogu do 20zł i właśnie takie produkty przez nią wybrane dodaję jej za zbieranie dla mnie zamówień ![]() a jeżeli chodzi o katalogi to zawsze każda klientka dostaje ode mnie katalog na własność, bo nie wyobrażam sobie wypożyczania na kilka dni
|
|
|
|
#1163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja katalogi zawsze daję na zachę 5 idzie do pracy Mamy, pozostałe 5 dla pojedynczych Klientek. Zauważyłam, że sama zamawiam więcej (np. z Ori) gdy katalog pomacam, obwącham itp.
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co sądzicie o torebce Molly ?
![]() W katalogu wygląda ślicznie, natomiast zdjęcie w wątku katalogowym już mnie do końca nie przekonuje. Sama nie wiem co mam sądzić. Widziałyście, macałyście na żywo ? Warto kupić ?
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Wszystko o Avonie - cz.32
Hej Dziewczyny ..czy jest jakas konsultantka z okoloc dortmundu albo lunen ,hamm (niemcy )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja katalogi daję na własność, choć zdarza się, że ktoś mi oddaje katalog razem z zamówieniem. Daję Mamie 3 do pracy, kuzynce 3 do jej pracy, drugiej kuzynce 2, bo jakieś sąsiadki przychodzą i też zamawiają, koleżance 2 do jej pracy i pojedyncze jeszcze dla cioć, kuzynek i koleżanek ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Właśnie koleżanka mi przesłała zamówienie jeszcze z K8 od siebie z pracy, m.in. na wodę City rush Glamour (pierwszy raz tak drogą wodę sprzedam chyba;p) i tusz luxe. Tam widzę, że dziewczyny często szaleją ![]() Ale mgiełka Riviera Goddess ma czerwoną kropę
|
|
|
|
|
#1167 |
|
szeryfcio
|
Po perfumetkach Fergie i Slip into... z bonusa dają Treselle - tak mówi moja faktura.
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonić lub pisać do nich
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem jak to jest, że Wam księgują wpłaty tak szybko, kiedy ja robiłam dziś przelew, koło południa może i kicha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.