|
|
#1111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
mój dzisiaj też wstał tylko razMaria dobrze, że udało się szybko wyciągnąć paznokcia Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1112 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale -30 to pogratulowaćCytat:
No dają dają, ale co zrobić pewnie wiele jeszcze takich dni przed nami![]() Cytat:
Cytat:
pochwal się zakupkami ![]() Cytat:
nie pozwolęCytat:
Cytat:
najlepszego, oby nie jednorazowe![]() Cytat:
Cytat:
za tono też bym się zestrachała No masz, jest nas więcej. Ja nie pozwalam raczej ale w nocy czasem też ciumka bo raz się obudziłam a on przez sen doił palucha wzięłąm nakarmiłąm i było cacy.... No to zdążyłam, dziecię wstaje. Dzień dobry w ten słoneczny poranek ![]() do później |
|||||||||
|
|
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
Ooo głupia ja bez wyobraźni
Musze zakupić w takim razie
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Torres u tesciowej kapie sie w duzej misce, u mnie na wsi w wanience po bracie (26 lat).... Cos mi nie pocytowalo Kasia, sowki cudne! wczoraj w Tesco byly swietne ciuszki na przecenie. chlop mnie jednak zgasil wzrokiem, jak zobaczyl naręcze ubranek a takie swietne spiochy z sowkami byly
|
|
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
m.a.s.a.k.r.a Cytat:
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, wiem ssanie kciuka niby też i u 9/10 dzieci zanika samoistnie. Ale ja nie chcę by ssał, bo siostry córka ssała i nie mogli za nic oduczyć dopiero w wieku 7 lat kiedy musiała nosić aparat na zęby bo ma problemy szczękowe od ssania nie mówiąc o palcu że był wychudzony jak od innej ręki. Dlatego wolę wcześniej zapobiec takim stanom.
|
|
|
|
|
#1119 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
witam
zapraszam do głosowania ja zaczełam robic dzem z cukini ![]() u nas Karol ostatnio tak wszystko gryzie z najchetniej łapie moja reka i gryzie ale takie ma twarde dziasła ze az mnie reka boli ![]() A teraz siedzi u mnie i patrzy na moja reke jak stukam w klawiaturę ![]() Cytat:
![]() za zakupyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() słodzinka! a tak mate na kanapie trzymasz nie boisz sie ze Misia bryknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za grzybkaoj dobrze ze wyjełas paznokcia
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wiecie JA TEZ JESTEM w mega szoku :mdlaje: wlasnie taki jest ten norweski Zimny Chów
|
||
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
a dalaś w końcu przepis na ten dzem z cukinii
![]() ja dziś robię placki cukiniowe....i tylko o nich pomyślę już jestem głodna
|
|
#1122 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do mama - Jaśka raz tak powiedziała - oczywiście nie świadomie (moja mama stwierdziła że będzie siostra tjaa) wydaje mi się niereale żeby 5 mczne dziecko świadomie mówiło... Ja to czasem chcę żeby moja na chwilę zamilkła ![]() Cytat:
Cytat:
co Ty mu podajesz?![]() Heh nam po miesiącu prób jedzonko podeszło (; Michał też się w końcu przekona ![]() Cytat:
W tym wieku powinny już chyba zostać? Jaśka miała ciemno szare przy urodzeniu - teraz są brązowe. Cytat:
A ja wczoraj miałam firmową imprezę... oj późno byłam w domu... i dzisiaj odpuściłam sobie pracę. Zwlekłam się o 5.00(!) nakarmiłam Jaśkę położyłam obok siebie i spałam do 11.00 obudziłam się na chwilę jak tż zabierał Jaśkę żeby ją do niani zawieść (wyrodna matka stwierdziła że musi naprawdę odespać). Zaraz sobie poodkurzam i po nią pojadę (;
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Byliśmy rano na szczepieniu - Wojtek płakał o wiele mniej niż ostatnio, po szczepieniu od razu zasnął. Waży 5750, wzrost 63. Szczuplak. Niestety okazało się, że prawdopodobnie ma trochę za duże napięcie, ściąga go w lewo. Mamy ćwiczyć jak najczęściej na brzuchu i za 2-3 tyg. kontrola u pediatry. Jak nie będzie lepiej, to dostaniemy skierowanie do neurologa. Zmartwiło mnie to ![]() A proszę! ![]() Ślicznotka! Cytat:
Kasia, wstawiam zdjęcie ubranka na chrzciny - spodnie z h&m i body z coccodrillo. Jeszcze muyszę jakiś sweter dokupić.
|
|
|
#1124 |
|
MBZ♥
|
Dostałyśmy przesyłkę z hippa z łyżeczką
kuponami rabatowymi na słoiczki oraz kuponem do rossmana uprawniającym do odboru za 1 gr większej paczki ze słoiczkiem i soczkiem chyba.---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Córko za wagę i wzrost![]() Mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą ![]() Pokaż buty na nodzie
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Alliw - szalu nie ma z tymi ksiazeczkami ale jak ma nastroj odpowiedni to chetnie patrzy. Ksiega dzwiekow lepsza jest.
Nie spimy od 4... Ktos mi lekka malinke zrobil nad ranem... 2 facetow w domu i zgadnij ktory.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1126 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o matko ![]() Cytat:
Cytat:
nie kumam ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
za wage ![]() Cytat:
a co do drugiego nadrobiłam. pospalismy dziś dzień lenia na obiad pizza
|
|
|
#1127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam takie zdjęcie butów, kiepsko widać. To sukienka na chrzciny. Może być?
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie wiesz, że paski wokół kostki już są passe? haha wczoraj wyczytałam, bo też bym nie wiedziała
|
|
|
#1129 | ||
|
Kniaginia
|
No dobra, to bym zjadła, bo uwielbiam maliny.
Cytat:
![]() Nie martw się na zapas. Teraz lekarze wolą dmuchać na zimne i dlatego tak kierują na rehabilitacje, do neurologów itp. I dobrze, lepiej kontrolować zawczasu, niż potem pluć sobie w brodę, że coś się przegapiło, jeśli można było tego uniknąć. Cytat:
![]() Posprzątałam łazienkę, biorę się za kuchnię, bo kuzynka dziś u mnie nocuje. Kurde, właśnie druga kuzynka dzwoniła, że obie przyjdą. Za godzinę. Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2013-07-17 o 12:24 Powód: muszę zacząć sprzątać chałupę |
||
|
|
|
|
#1130 |
|
MBZ♥
|
Córko bardzo ładnie wyglądasz!Laska
![]() Co do wagi to Roszpunka ostatnio ważyła 5766 i miała 66cm i wszystko ok. Choć teraz na pewno urosła bo nextowe śpioszki 68 za małe:/
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O kurde, to lecę oddać buty!!! ![]() Cytat:
![]() Jakaś jestem rozbita po tym szczepieniu ![]() Nestelle - udanego wyjazdu! KAsia - faktycznie ZIMNY chów. Nie wyobrażam sobie całego dnia bez ciepłego posiłku czy chociażby pica, biorąc pod uwagę norweską pogodę! Maria - dobrze, że udało się szybko wyciągnąć paznokieć, ja pewnie bym spanikowała. Strippi - już 30 kg zrzuciłaś??? Szacun!!
|
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
hihi nie oddawaj, sa bardzo ladne
|
|
#1134 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
tragedia jednym słowem! szczena opada dosłownie!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no szczuplaczek ))) hehe jak prześpimy więcej niż 4 godziny to nieomieszkam się pochwalić Cytat:
sukienka może...ale Ty????zdecydowanie za chuda
|
|
|
|
#1135 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i za imprezke ![]() Cytat:
fajne buty - doczytalam pozniej - i fajna Sukienka - ale tam poza tym Cytat:
Cytat:
za sen - boshe dopiero 13 - polowa dnia przed nami, a ja juz jestem zmeczonano ale plus plusem taki ze wstawilam pranie, i wyszorowalam blat mikro i lodowke w miedzy czasie Emiliano zdrzemnol sie 45min - aaaa i podlalam Agacie kwiatki na gorze - dobrze ze nie zapominam, bo by bylo pewnie tak z Agi, poszla zostawili i zwiedl a ja dzis OBIADU nie mam wiec do ktorej moge sie
|
||||
|
|
|
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
Odezwał się grubas!
Kasia, zapraszam do mnie - gulasz gotowy, za jakiś czas zacznę robić knedla O ile Wojtek pozwoli, po ostatnim szczepieniu po kilku godzinach mu noga spuchła i ryczał 3 godz...Bzinka, przejrzałam Twojego bloga, piękne zdjęcia. Powiedz mi, jakiej firmy macie smoczek? Szukam takiego dla Wojtka, może taki zassie.
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-07-17 o 12:53 |
|
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Taki przesąd. Jak dziecko powie mama - będzie siostra, jak tata- brat a jak baba - nie będzie rodzeństwa (;
ładna sukienka (:
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do mamuś których maluchy mają 3,5miesiąca i więcej. Jak leżą na brzuszku to co robią z rączkami, podnoszą się już prostując łokcie?
Bo mój nie i rehabilitantka powiedziała, że ma podparcie na 3 miesiąc i teraz mamy leżeć na brzuszku 10-15 razy
|
|
|
|
|
#1139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pizza zamowiona
|
|
|
#1140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smoczek avent.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

i z tej okazji syn mój zrobił mi prezent zycia- wstał tylko jeden raz w nocy! To nic, że zapewne to było jednorazowe i że ja budziłam się milion razy sprawdzać czy jest ok
Ale i tak się wyspałam
mój dzisiaj też wstał tylko raz

na szczęście on zupełnie olał sprawę i bawił się dalej, ale ja miałam doła....
ale co zrobić pewnie wiele jeszcze takich dni przed nami

nie pozwolę
Kasia, sowki cudne! wczoraj w Tesco byly swietne ciuszki na przecenie. chlop mnie jednak zgasil wzrokiem, jak zobaczyl naręcze ubranek 
my też pneumokoki ;/

teraz tez widze ze skńczył posiłek i juz zawczasu mówie :"nawet o tym nie mysl,nie rób tego ,to nie wypada" ....tylko sie spusciłam z niego wzrok -przeciągnął sie ... 
05.07.2008