|
|
#1921 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Ja wzięłam tą http://allegro.pl/sukienka-maxi-hit-...379819614.html, oczywiście czarną
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
Miałam nadzieję,że podeślecie link albo coś:P
|
|
#1923 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Und du? Postaram się jakoś wgryźć w wątek. Na chwilę obecną próbuję opanować te wszystkie opcje, a Wy już tyle nowych postów nawrzucałyście. Oj, będzie co czytać. A co do niemieckiego - chcesz wrócić z jakiegoś konkretnego powodu/pracy czy po prostu z sympatii dla tego języka? I mam takie ogólne pytanie: czy polecacie OSK Stach w Krakowie? Myślę, że już czas najwyższy pomyśleć o własnym bum-bumie Widziałam sporo autek w trasie, właśnie z tego ośrodka szkolenia kierowców, czytałam też sporo opinii na jego temat ale myślę, że warto jeszcze o to zapytać właśnie w tym wątku.
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832218]
Ja wzięłam tą http://allegro.pl/sukienka-maxi-hit-...379819614.html, oczywiście czarną [/QUOTE]Fajna W ogóle podoba mi się, że na aukcji z rozmiarem L sukienki nie pokazuje modelka w rozmiarze XS ![]() Cytat:
Jedna wizażanka co wyjechała z Krk robiła w Stachu i była zadowolona-ale wszystko zależy od instruktora, na jakiego trafisz...Ja niestety spotkałam się z kilkoma niepochlebnymi opiniami i wybrałam szkołę Salwator, z której byłam bardzo zadowolona
|
|
|
#1925 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź. No cóż, trzeba będzie przekonać się na własnej skórze. Gdybym miała wyjechać z placu- odpowiednio wcześniej dam ostrzeżenie na Wizażu.
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne miejsca, może chce ktoś dołączyć?
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832016]Tak widziałam, tak przeczytałam, tak miałam odpisać w domu, tak usilnie próbowałam nie zapomnieć i... zapomniałam ![]() [/QUOTE] To czekam edit: Tindomerel_- klub jest do zamówień i spotkań, ale żeby dostać do niego zaproszenie trzeba wziąć udział w 3 zamówieniach. Podajemy tam dużo swoich danych i dlatego tak
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-07-17 o 12:43 |
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plac to wyższy stopień zaawansowania ![]() Właśnie mija rok od kiedy mam prawko
|
|
|
#1928 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832713]Przecież link się już przewinął... W dodatku 2 razy
[/QUOTE]Tindo chyba chodziło o klub
|
|
#1930 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Albo po prostu lubię wyzwania skoro chciałabym od razu na placu I gratuluję 1 rocznicy posiadania prawka!
|
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832713]Przecież link się już przewinął... W dodatku 2 razy [/QUOTE] Njwidoczniej mi umknęło.
|
|
|
#1932 | |
|
Konto usunięte
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832016]
Będę teraz chciała tą spódnicę co Ty tylko w kolorze morskiej zieleni A ja taką sukienkę jak Ty wzięłaś tylko w kolorze limonkowym bo mam już czarną podobną z sh Jak chcesz coś z zamówień o których pisałam (wieszaki, sukienki) to pisz na PW. Cytat:
![]() ja byłam w sobotę, ale zapytam Motywację, czy się pisze. Jedziesz z Tż czy jakąś większą ekipą?
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1934 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. jesteś dla mnie fenomenalnym przykładem Świeżynki, która świetnie wbiła się w wątek i została ale też pamiętam Twoją aktywność na wątku, chęć spotkać itd. widać było, że nie oczekujesz tiutania nad sobą, ale po prostu starasz się nas poznać i wbić. i świetnie Ci to poszło![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
szkoda, że Cię nie ma bo bym ją chętnie przymierzyła ![]() kiedyś kupiłam maxi, założyłam raz i... oddałam siostrze Cytat:
Cytat:
A Ty? Cytat:
tu jestem! ![]() już dawno chciałam się tam wybrać, ale się nie złożyło i chętnie pojadę i proszę o 2 miejsca- bo przyjeżdża Ł. i chętnie bym mu tamte regiony pokazała
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ja nie wiem co to za Motywacja, nie jestem na bieżąco.
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzałam kiedyś sukienkę maxi i byłam zdecydowanie na nie....To moje drugie podejście i udało się Potrzebowałam czegoś dłuższego bo jak jeżdżę po hurtowniach to nie chciałam świecić tyłkiem podczas pochylania się itd bo tam same chłopy pracują ![]() W krk będę 26 lipca ale tylko przelotem
|
|
|
#1938 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Muszę powiedzieć, że zawsze podziwiałam i podziwiać będę Waszą systematyczność w produkowaniu postów. Tak jak wspominałam - czytam Wizaż od kilku lat (proszę nie sugerować się datą rejestracji- poprzednie konto nieco pokryło się kurzem a i moja pamięć szwankowała jeśli chodzi o dane tam podane ) i serio- człowiek znika na parę chwil a tu już tyyyyyle nowych postów. mam bardzo dużą sympatię do tego języka (nie biczować te które go nie lubią A Ty? Ja podobnie (będzie nas więcej to obronimy się przed linczem ) - nauka głównie z sympatii do tego języka, ale już od jakiegoś czasu myślę, że może przydać mi się w pracy zawodowej. Nie wykluczam emigracji Na chwilę obecną marzyło mi się żeby pojechać (nawet na kilka dni ) gdzieś w regiony niemieckojęz, ale najbliżsi znajomi nie podzielają pasji do tego języka, a o zwiedzaniu takich regionów też nie marzą. ![]() Aaaa... napisałam do Ciebie na priv ale chyba mi nie poszło spróbuję jeszcze raz
Edytowane przez Pauli_na_90 Czas edycji: 2013-07-17 o 13:15 |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Mis, gg: idziemy raczej możliwie prostą trasą, bez jakiejś wspinaczki, bo to dopiero mój drugi taki wypad
![]() Cytat:
Pracowałaś potem w tej profesji? 2. 3. Tylu chętnych się nie spodziewałam
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-07-17 o 13:19 |
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy w niedzielę
|
|
#1942 |
|
Konto usunięte
|
Wiem wiem ale zaplanowaliśmy jeden dzień na rower więc zostaje nam tylko niedziela
![]() ale może następnym razem Dam Wam tylko wskazówkę aby wziąć czapkę, szalik i rękawiczki - jak bylismy to na górze wiał taki wiatr, że cięzko się było utrzymać na nogach, dlatego te rzeczy z pewnością się przydadzą
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832218]Przecież trąbiła o tym tu na wątku kilka razy
[/QUOTE]No ale widać nie ma takiego przebicia jak Ty ze swoimi linkami Cytat:
).
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-07-17 o 13:52 |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, weźmiemy, dzięki Da się tam wejść w addidasach, prawda?![]() Super, to jedziemy razem z gg. Wyruszamy około 8 rano. Napiszcie skąd Was trzeba zgarnąć, to wtedy TŻ ogarnie jakiś plan kogo, kiedy i gdzie ![]() edit: Pasuje Wam tak?
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-07-17 o 14:45 |
|
|
|
|
#1945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ściągnęłam apkę przypominającą o piciu wody
jest turbo bo jest ludzik który się zapełnia i coraz bardziej uśmiecha jak wpisuję ile wypiłamLenka- ona się nazywa carbodroid ![]() aaa i zrobiłam rozliczenie z naturalisa i założyłam wątek o zamówieniu z 2 księgarni więc sio do klubu ![]() Cytat:
![]() ten pas tak mi się wydaje, że fajnie może opinać biodra+ brzuch a więc hihihi jest się szczuplejszym ![]() Cytat:
![]() nie zawsze jest tak, że produkujemy hurtowe ilości postów, ale raczej trzeba się do tego przyzwyczaić w sumie nie ma się co dziwić przy takiej liczbie osób2. a czemu emigracji? źle Ci tutaj? ja jakoś nigdy nie widziałam siebie na dłużej poza Polską. taka mała patriotka ze mnie chociaż jakby tfu,tfu wybuchła wojna to byłabym pierwsze która by wyjechała ![]() 3. a szkoda, bo Niemcy to piękny kraj. zwłaszcza Bawaria i Schwarzwald dla mnei to jest dziwne i niezrozumiałe że ludzie mają taką alergię na niemiecki i Niemcy i Niemców w ogóle. no może co do języka to jeszcze, jeszcze 4. no nie doszło. próbuj jeszcze raz ![]() Cytat:
2. niestety nie ![]() i tak Cię dopadnę, saaasaaasaaa ![]() Cytat:
góry są z***biste tylko czemu zawsze tak rano trzeba wyjeżdżaćto wciągnę powietrze żeby zmniejszyć gabaryty i żeby się pomieścić we 3 także Lenka może też mogłaby jechać? nochyba, że macie malucha to ekhmmm Lenka sorryyyyy- d***pę mam za dużą
||||
|
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Info podeślę na PW. Cytat:
8:00 na góry to stosunkowo późno. Z granatową wyjeżdżaliśmy coś o 6:00 w ubiegłym roku z tego co pamietam
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. To TŻ wszystko planuje, ja nawet nie pamiętam jak długo się tam jedzie 4. Tak, tak. Jasne, że Lenka może jechać Właśnie to miałam na myśli pisząc "super, no to jedziemy razem z gg", ale chyba mi nie wyszło zrozumiale Mamy takie auto jak OMD, tylko rocznik inny
|
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
|
|
|
#1949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam mały remont w domu i tylko z doskoku w telefonie mam neta, a straszliwie ciężko się go przegląda na mojej starej nokii.
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które chciały złuszczać stópki za pomocą specjalnych skarpet. Na grouponie są w promocyjnej cenie -> http://gruper.pl/x.php/1,45341/Produ...przesylka.html
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

Wie geht es dir?

góry są z***biste tylko czemu zawsze tak rano trzeba wyjeżdżać