Krakowianki po raz XXIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 12:20   #1921
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Fajna ta spódnica, którą kupiłaś. Też chciałam sobie sprawić jakąś maxi - było dać znać, że zamawiasz! Podłączyłabym się... Myślę nad popielatą
Przecież trąbiła o tym tu na wątku kilka razy

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
A którą zamawiałaś...?
Ja wzięłam tą http://allegro.pl/sukienka-maxi-hit-...379819614.html, oczywiście czarną
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:21   #1922
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość

W wizażowym podziemiu
Miałam nadzieję,że podeślecie link albo coś:P
Stary 2013-07-17, 12:30   #1923
Pauli_na_90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
fiu fiu, pięknie!
hmmm Motywacja przez M brzmi ->

hallo Paulina Wie geht es dir? też się spory czas uczyłam niemieckiego, niestety brak kontaktu z językiem sprawił, że sporo zapomniałam ale chcę do tego wrócić.
czuję, że wsiąkniesz w wątek tylko się nie zniechęcaj jak wiele dziewczyn, które dołączały do nas i po paru dniach już ich nie było
Sehr gut, danke Und du? Postaram się jakoś wgryźć w wątek. Na chwilę obecną próbuję opanować te wszystkie opcje, a Wy już tyle nowych postów nawrzucałyście. Oj, będzie co czytać. A co do niemieckiego - chcesz wrócić z jakiegoś konkretnego powodu/pracy czy po prostu z sympatii dla tego języka?

I mam takie ogólne pytanie: czy polecacie OSK Stach w Krakowie? Myślę, że już czas najwyższy pomyśleć o własnym bum-bumie Widziałam sporo autek w trasie, właśnie z tego ośrodka szkolenia kierowców, czytałam też sporo opinii na jego temat ale myślę, że warto jeszcze o to zapytać właśnie w tym wątku.
Pauli_na_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:36   #1924
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832218]
Ja wzięłam tą http://allegro.pl/sukienka-maxi-hit-...379819614.html, oczywiście czarną [/QUOTE]
Fajna
W ogóle podoba mi się, że na aukcji z rozmiarem L sukienki nie pokazuje modelka w rozmiarze XS

Cytat:
Napisane przez Pauli_na_90 Pokaż wiadomość
I mam takie ogólne pytanie: czy polecacie OSK Stach w Krakowie? Myślę, że już czas najwyższy pomyśleć o własnym bum-bumie Widziałam sporo autek w trasie, właśnie z tego ośrodka szkolenia kierowców, czytałam też sporo opinii na jego temat ale myślę, że warto jeszcze o to zapytać właśnie w tym wątku.
Ile ludzi tyle opinii Jedna wizażanka co wyjechała z Krk robiła w Stachu i była zadowolona-ale wszystko zależy od instruktora, na jakiego trafisz...Ja niestety spotkałam się z kilkoma niepochlebnymi opiniami i wybrałam szkołę Salwator, z której byłam bardzo zadowolona Ale to zapewne dzięki super instruktorowi
Stary 2013-07-17, 12:40   #1925
Pauli_na_90
Przyczajenie

Cytat:
Fajna
W ogóle podoba mi się, że na aukcji z rozmiarem L sukienki nie pokazuje modelka w rozmiarze XS

Ile ludzi tyle opinii Jedna wizażanka co wyjechała z Krk robiła w Stachu i była zadowolona-ale wszystko zależy od instruktora, na jakiego trafisz...Ja niestety spotkałam się z kilkoma niepochlebnymi opiniami i wybrałam szkołę Salwator, z której byłam bardzo zadowolona Ale to zapewne dzięki super instruktorowi
Jasne Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź. No cóż, trzeba będzie przekonać się na własnej skórze. Gdybym miała wyjechać z placu- odpowiednio wcześniej dam ostrzeżenie na Wizażu.
Stary 2013-07-17, 12:42   #1926
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne miejsca, może chce ktoś dołączyć?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832016]Tak widziałam, tak przeczytałam, tak miałam odpisać w domu, tak usilnie próbowałam nie zapomnieć i... zapomniałam
[/QUOTE]
To czekam

edit:
Tindomerel_- klub jest do zamówień i spotkań, ale żeby dostać do niego zaproszenie trzeba wziąć udział w 3 zamówieniach. Podajemy tam dużo swoich danych i dlatego tak

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2013-07-17 o 12:43
WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:43   #1927
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne Ale mimo wszystko dzięki za odpowiedź. No cóż, trzeba będzie przekonać się na własnej skórze. Gdybym miała wyjechać z placu- odpowiednio wcześniej dam ostrzeżenie na Wizażu.
Pierwsza jazda jest już zazwyczaj na mieście (jakimś odludzi) Plac to wyższy stopień zaawansowania

Właśnie mija rok od kiedy mam prawko
Stary 2013-07-17, 12:43   #1928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Przecież link się już przewinął... W dodatku 2 razy
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:47   #1929
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832713]Przecież link się już przewinął... W dodatku 2 razy [/QUOTE]
Tindo chyba chodziło o klub

Stary 2013-07-17, 12:48   #1930
Pauli_na_90
Przyczajenie

Cytat:
Pierwsza jazda jest już zazwyczaj na mieście (jakimś odludzi) Plac to wyższy stopień zaawansowania

Właśnie mija rok od kiedy mam prawko
Hmm, doskonale widać jaka jestem zorientowana Albo po prostu lubię wyzwania skoro chciałabym od razu na placu I gratuluję 1 rocznicy posiadania prawka!
Stary 2013-07-17, 12:50   #1931
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Tindomerel_- klub jest do zamówień i spotkań, ale żeby dostać do niego zaproszenie trzeba wziąć udział w 3 zamówieniach. Podajemy tam dużo swoich danych i dlatego tak
Aaa
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832713]Przecież link się już przewinął... W dodatku 2 razy [/QUOTE] Njwidoczniej mi umknęło.
Stary 2013-07-17, 12:53   #1932
201608010929
Konto usunięte

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832016]
Będę teraz chciała tą spódnicę co Ty tylko w kolorze morskiej zieleni [/QUOTE]

A ja taką sukienkę jak Ty wzięłaś tylko w kolorze limonkowym bo mam już czarną podobną z sh

Cytat:
Jak chcesz coś z zamówień o których pisałam (wieszaki, sukienki) to pisz na PW.

Cytat:
Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne miejsca, może chce ktoś dołączyć?
ja byłam w sobotę, ale zapytam Motywację, czy się pisze. Jedziesz z Tż czy jakąś większą ekipą?
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:53   #1933
Konto usunięte

Cytat:
Tindo chyba chodziło o klub
No to już w ogóle nie rozumiem Przecież gdybyśmy chciały podać to byśmy to zrobiły, a nie wymijająco odpowiedziały, że w podziemiu
Stary 2013-07-17, 12:57   #1934
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dawno nie było żadnego spotkania, może w najbliższy piątek?
znowu termin kiedy ja nie mogę

Cytat:

Właśnie nie wiem na jakie studia chcę dalej iść,więc pomyślałam,że zrobię sobie rok przerwy, pojdę może na kurs jakiegoś języka, będę dalej pracować, zrobię sobie jakieś porządne praktyki już nawet mam "upatrzone" 3 miejsca, będę sobie w wolnym czasie podróżować i przy okazji zastanawiać co dalej robić. A nóż widelec trafię na jakieś super praktyki i już tam zostanę? Marzy mi się praca np w konsulacie
no to plan całkiem niezły

Cytat:
1. agh, marketing internetowy- czyli coś w jakim kierunku chcę iść, rozwijać się i pracować (jeśli się uda) Pierwsze kroki już zrobiłam, ogarniając temat w domu, pisząc pracę lic, mając praktyki, a potem zlecenia. Zobaczymy jak to dalej się potoczy.

2. Wcale nie jest aż tak ciężko, a wiem co mówię, bo rok temu też się to wbijałam. Przyjdź na spotkanie, będzie Ci łatwiej nas zapamiętać i pisać tutaj

3. A mnie to już nie informujesz, co?
1. świetnie! ja to robiłam na krakowskiej akademii i byłam absolutnie zachwycona! oprócz jednego dziadka który widać było, że musi mieć etat "bo tak" reszta to praktycy. i to genialni praktycy!

2. jesteś dla mnie fenomenalnym przykładem Świeżynki, która świetnie wbiła się w wątek i została ale też pamiętam Twoją aktywność na wątku, chęć spotkać itd. widać było, że nie oczekujesz tiutania nad sobą, ale po prostu starasz się nas poznać i wbić. i świetnie Ci to poszło

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
co do książek po angielsku to się zastanowię ale raczej jestem na tak
to założę wątek w klubie, ale zamówienie raczej planuję szybkie

Cytat:
Kupiłam sobie maxi spódnicę...Jest cudowna Gdyby nie to, że już kilka razy bym sobie wybiła zęby potykając się o nią na schodach
Tyyyy maxi? świat się kończy;p

Cytat:
Ja kupiłam tą
http://allegro.pl/zwiewna-dluga-spod...368974148.html
W kolorze koralowym-podczas chodzenia jest ok, prześwituje jak stanę pod słońce ale normalnie bielizny nie widać więc jak dla mnie jest super
śliczna super ma ten pas. też bym wolała z takim (o ile w ogóle bym się przekonała do maxi) bo właśnie lepiej leżałby na biodrach.
szkoda, że Cię nie ma bo bym ją chętnie przymierzyła

kiedyś kupiłam maxi, założyłam raz i... oddałam siostrze

Cytat:
Jaką książkę po ang kupujesz?
Dla mnie nie problem z naturalisem. Nie śpieszy mi się. Tylko przypomnij mi, że zamawiałam, bo mogę zapomnieć
jeszcze nie wybrałam

Cytat:
Sehr gut, danke Und du? Postaram się jakoś wgryźć w wątek. Na chwilę obecną próbuję opanować te wszystkie opcje, a Wy już tyle nowych postów nawrzucałyście. Oj, będzie co czytać. A co do niemieckiego - chcesz wrócić z jakiegoś konkretnego powodu/pracy czy po prostu z sympatii dla tego języka?
mam bardzo dużą sympatię do tego języka (nie biczować te które go nie lubią) a poza tym żal mi tylu lat nauki. No i z pewnością przy zmianie pracy to się przyda.
A Ty?

Cytat:
ja! ja!:jup i:
tu jestem!
już dawno chciałam się tam wybrać, ale się nie złożyło i chętnie pojadę i proszę o 2 miejsca- bo przyjeżdża Ł. i chętnie bym mu tamte regiony pokazała
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:57   #1935
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam w sobotę, ale zapytam Motywację, czy się pisze. Jedziesz z Tż czy jakąś większą ekipą?
Ej, ja nie wiem co to za Motywacja, nie jestem na bieżąco.

Stary 2013-07-17, 12:58   #1936
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Mis weź to spotkanie zrób w innym terminie bo chcę usłyszeć co o Motywacji
.
Stary 2013-07-17, 13:02   #1937
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Tyyyy maxi? świat się kończy;p

śliczna super ma ten pas. też bym wolała z takim (o ile w ogóle bym się przekonała do maxi) bo właśnie lepiej leżałby na biodrach.
szkoda, że Cię nie ma bo bym ją chętnie przymierzyła

kiedyś kupiłam maxi, założyłam raz i... oddałam siostrze
Wiem Przymierzałam kiedyś sukienkę maxi i byłam zdecydowanie na nie....To moje drugie podejście i udało się Potrzebowałam czegoś dłuższego bo jak jeżdżę po hurtowniach to nie chciałam świecić tyłkiem podczas pochylania się itd bo tam same chłopy pracują

W krk będę 26 lipca ale tylko przelotem Ten pas to tak naprawdę nie guma a właśnie prosty, podwójny kawałek elastycznego materiału. Ja go 'zakładam' na 2 razy i wtedy robi się taki fajny pomarszczony
Stary 2013-07-17, 13:14   #1938
Pauli_na_90
Przyczajenie

Cytat:
znowu termin kiedy ja nie mogę

2. jesteś dla mnie fenomenalnym przykładem Świeżynki, która świetnie wbiła się w wątek i została ale też pamiętam Twoją aktywność na wątku, chęć spotkać itd. widać było, że nie oczekujesz tiutania nad sobą, ale po prostu starasz się nas poznać i wbić. i świetnie Ci to poszło

mam bardzo dużą sympatię do tego języka (nie biczować te które go nie lubią) a poza tym żal mi tylu lat nauki. No i z pewnością przy zmianie pracy to się przyda.
A Ty?
Widzę, że świeża krew na wątku wzbudziła dyskusję. Muszę powiedzieć, że zawsze podziwiałam i podziwiać będę Waszą systematyczność w produkowaniu postów. Tak jak wspominałam - czytam Wizaż od kilku lat (proszę nie sugerować się datą rejestracji- poprzednie konto nieco pokryło się kurzem a i moja pamięć szwankowała jeśli chodzi o dane tam podane ) i serio- człowiek znika na parę chwil a tu już tyyyyyle nowych postów.

A Ty?

Ja podobnie (będzie nas więcej to obronimy się przed linczem ) - nauka głównie z sympatii do tego języka, ale już od jakiegoś czasu myślę, że może przydać mi się w pracy zawodowej. Nie wykluczam emigracji

Na chwilę obecną marzyło mi się żeby pojechać (nawet na kilka dni ) gdzieś w regiony niemieckojęz, ale najbliżsi znajomi nie podzielają pasji do tego języka, a o zwiedzaniu takich regionów też nie marzą.

Aaaa... napisałam do Ciebie na priv ale chyba mi nie poszło spróbuję jeszcze raz

Edytowane przez Pauli_na_90
Czas edycji: 2013-07-17 o 13:15
Stary 2013-07-17, 13:17   #1939
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Mis, gg: idziemy raczej możliwie prostą trasą, bez jakiejś wspinaczki, bo to dopiero mój drugi taki wypad

Cytat:
1. świetnie! ja to robiłam na krakowskiej akademii i byłam absolutnie zachwycona! oprócz jednego dziadka który widać było, że musi mieć etat "bo tak" reszta to praktycy. i to genialni praktycy!

3. ja! ja!:jup i:
tu jestem!
już dawno chciałam się tam wybrać, ale się nie złożyło i chętnie pojadę i proszę o 2 miejsca- bo przyjeżdża Ł. i chętnie bym mu tamte regiony pokazała
1. U mnie kadra zacna Pracowałaś potem w tej profesji?
2.
3. Tylu chętnych się nie spodziewałam Mis była pierwsza, ale ma się zapytać Motywacji, więc jakby jak coś to Wy

Czas edycji: 2013-07-17 o 13:19
Stary 2013-07-17, 13:28   #1940
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Ej, ja nie wiem co to za Motywacja, nie jestem na bieżąco.
Cytat:
Mis weź to spotkanie zrób w innym terminie bo chcę usłyszeć co o Motywacji
sasasasasa

Cytat:
3. Tylu chętnych się nie spodziewałam Mis była pierwsza, ale ma się zapytać Motywacji, więc jakby jak coś to Wy
Motywacja pracuje w sobotę więc zwalniam miejsce dla gg
Stary 2013-07-17, 13:38   #1941
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Motywacja pracuje w sobotę więc zwalniam miejsce dla gg
Jedziemy w niedzielę

Stary 2013-07-17, 13:49   #1942
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Jedziemy w niedzielę
Wiem wiem ale zaplanowaliśmy jeden dzień na rower więc zostaje nam tylko niedziela

ale może następnym razem

Dam Wam tylko wskazówkę aby wziąć czapkę, szalik i rękawiczki - jak bylismy to na górze wiał taki wiatr, że cięzko się było utrzymać na nogach, dlatego te rzeczy z pewnością się przydadzą
Stary 2013-07-17, 13:50   #1943
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41832218]Przecież trąbiła o tym tu na wątku kilka razy [/QUOTE]
No ale widać nie ma takiego przebicia jak Ty ze swoimi linkami
Cytat:
Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne
Edit:. Myszka, ja też bym chętnie dołączyła (jako 5 os ).

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-07-17 o 13:52
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:03   #1944
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem ale zaplanowaliśmy jeden dzień na rower więc zostaje nam tylko niedziela

ale może następnym razem

Dam Wam tylko wskazówkę aby wziąć czapkę, szalik i rękawiczki - jak bylismy to na górze wiał taki wiatr, że cięzko się było utrzymać na nogach, dlatego te rzeczy z pewnością się przydadzą
Aaa, rozumiem

Ok, weźmiemy, dzięki Da się tam wejść w addidasach, prawda?

Cytat:
Edit:. Myszka, ja też bym chętnie dołączyła (jako 5 os ).
Super, to jedziemy razem z gg. Wyruszamy około 8 rano. Napiszcie skąd Was trzeba zgarnąć, to wtedy TŻ ogarnie jakiś plan kogo, kiedy i gdzie
edit: Pasuje Wam tak?

Czas edycji: 2013-07-17 o 14:45
Stary 2013-07-17, 14:55   #1945
gg22
Zakorzenienie

ściągnęłam apkę przypominającą o piciu wody jest turbo bo jest ludzik który się zapełnia i coraz bardziej uśmiecha jak wpisuję ile wypiłam
Lenka
- ona się nazywa carbodroid

aaa i zrobiłam rozliczenie z naturalisa i założyłam wątek o zamówieniu z 2 księgarni więc sio do klubu

Cytat:
Wiem Przymierzałam kiedyś sukienkę maxi i byłam zdecydowanie na nie....To moje drugie podejście i udało się Potrzebowałam czegoś dłuższego bo jak jeżdżę po hurtowniach to nie chciałam świecić tyłkiem podczas pochylania się itd bo tam same chłopy pracują

W krk będę 26 lipca ale tylko przelotem Ten pas to tak naprawdę nie guma a właśnie prosty, podwójny kawałek elastycznego materiału. Ja go 'zakładam' na 2 razy i wtedy robi się taki fajny pomarszczony
czemu tylko przelotem? na tych praktykach tak? a nie możesz zostać na chwilkę? spotkanko/ploty+ jako bonus przymierzanie kiecki?

ten pas tak mi się wydaje, że fajnie może opinać biodra+ brzuch a więc hihihi jest się szczuplejszym

Cytat:
1. Widzę, że świeża krew na wątku wzbudziła dyskusję. Muszę powiedzieć, że zawsze podziwiałam i podziwiać będę Waszą systematyczność w produkowaniu postów. Tak jak wspominałam - czytam Wizaż od kilku lat (proszę nie sugerować się datą rejestracji- poprzednie konto nieco pokryło się kurzem a i moja pamięć szwankowała jeśli chodzi o dane tam podane ) i serio- człowiek znika na parę chwil a tu już tyyyyyle nowych postów.

2. Ja podobnie (będzie nas więcej to obronimy się przed linczem ) - nauka głównie z sympatii do tego języka, ale już od jakiegoś czasu myślę, że może przydać mi się w pracy zawodowej. Nie wykluczam emigracji

3. Na chwilę obecną marzyło mi się żeby pojechać (nawet na kilka dni ) gdzieś w regiony niemieckojęz, ale najbliżsi znajomi nie podzielają pasji do tego języka, a o zwiedzaniu takich regionów też nie marzą.

4. Aaaa... napisałam do Ciebie na priv ale chyba mi nie poszło spróbuję jeszcze raz
1. nowa krew=nowe dyskusje a to dobrze
nie zawsze jest tak, że produkujemy hurtowe ilości postów, ale raczej trzeba się do tego przyzwyczaić w sumie nie ma się co dziwić przy takiej liczbie osób

2. a czemu emigracji? źle Ci tutaj? ja jakoś nigdy nie widziałam siebie na dłużej poza Polską. taka mała patriotka ze mnie chociaż jakby tfu,tfu wybuchła wojna to byłabym pierwsze która by wyjechała

3. a szkoda, bo Niemcy to piękny kraj. zwłaszcza Bawaria i Schwarzwald
dla mnei to jest dziwne i niezrozumiałe że ludzie mają taką alergię na niemiecki i Niemcy i Niemców w ogóle. no może co do języka to jeszcze, jeszcze

4. no nie doszło. próbuj jeszcze raz

Cytat:
Mis, gg: idziemy raczej możliwie prostą trasą, bez jakiejś wspinaczki, bo to dopiero mój drugi taki wypad

1. U mnie kadra zacna Pracowałaś potem w tej profesji?
2.
1. dla mnie bomba bo nie pamiętam kiedy ostatni raz chodziłam po szlaku
2. niestety nie wysyłałam CV ale widać sama podyplomówka to za mało. Chętnie o tym temacie z Tobą pogadam na wyprawie

Cytat:
sasasasasa
i tak Cię dopadnę, saaasaaasaaa

Cytat:
Super, to jedziemy razem z gg. Wyruszamy około 8 rano. Napiszcie skąd Was trzeba zgarnąć, to wtedy TŻ ogarnie jakiś plan kogo, kiedy i gdzie
o 8?! góry są z***biste tylko czemu zawsze tak rano trzeba wyjeżdżać w ten weekend się nie wyśpię:/ no ale czego się nie robi żeby miło spędzić czas....

to wciągnę powietrze żeby zmniejszyć gabaryty i żeby się pomieścić we 3 także Lenka może też mogłaby jechać? nochyba, że macie malucha to ekhmmm Lenka sorryyyyy- d***pę mam za dużą
.
Stary 2013-07-17, 15:00   #1946
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, weźmiemy, dzięki Da się tam wejść w addidasach, prawda?
edit: Pasuje Wam tak?
Spokojnie dasz radę w adidasach - ja dałam radę na czerwonym szlaku, to TY dasz tym bardziej na zielonym czy tam jakim
Info podeślę na PW.
Cytat:
ściągnęłam apkę przypominającą o piciu wody jest turbo bo jest ludzik który się zapełnia i coraz bardziej uśmiecha jak wpisuję ile wypiłam
Lenka
- ona się nazywa carbodroid

aaa i zrobiłam rozliczenie z naturalisa i założyłam wątek o zamówieniu z 2 księgarni więc sio do klubu

o 8?! góry są z***biste tylko czemu zawsze tak rano trzeba wyjeżdżać w ten weekend się nie wyśpię:/ no ale czego się nie robi żeby miło spędzić czas....

to wciągnę powietrze żeby zmniejszyć gabaryty i żeby się pomieścić we 3 także Lenka może też mogłaby jechać? nochyba, że macie malucha to ekhmmm Lenka sorryyyyy- d***pę mam za dużą
Sprawdzę apkę.
8:00 na góry to stosunkowo późno. Z granatową wyjeżdżaliśmy coś o 6:00 w ubiegłym roku z tego co pamietam

Stary 2013-07-17, 15:06   #1947
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
1. dla mnie bomba bo nie pamiętam kiedy ostatni raz chodziłam po szlaku
2. niestety nie wysyłałam CV ale widać sama podyplomówka to za mało. Chętnie o tym temacie z Tobą pogadam na wyprawie
3. o 8?! góry są z***biste tylko czemu zawsze tak rano trzeba wyjeżdżać w ten weekend się nie wyśpię:/ no ale czego się nie robi żeby miło spędzić czas....

4. to wciągnę powietrze żeby zmniejszyć gabaryty i żeby się pomieścić we 3 także Lenka może też mogłaby jechać? nochyba, że macie malucha to ekhmmm Lenka sorryyyyy- d***pę mam za dużą
2. Też chętnie o tym pogadam
3. To TŻ wszystko planuje, ja nawet nie pamiętam jak długo się tam jedzie
4. Tak, tak. Jasne, że Lenka może jechać Właśnie to miałam na myśli pisząc "super, no to jedziemy razem z gg", ale chyba mi nie wyszło zrozumiale Mamy takie auto jak OMD, tylko rocznik inny

Stary 2013-07-17, 15:47   #1948
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
8:00 na góry to stosunkowo późno. Z granatową wyjeżdżaliśmy coś o 6:00 w ubiegłym roku z tego co pamietam
siedź cicho!

Cytat:
2. Też chętnie o tym pogadam
3. To TŻ wszystko planuje, ja nawet nie pamiętam jak długo się tam jedzie
4. Tak, tak. Jasne, że Lenka może jechać Właśnie to miałam na myśli pisząc "super, no to jedziemy razem z gg", ale chyba mi nie wyszło zrozumiale Mamy takie auto jak OMD, tylko rocznik inny
świetnie!
.
Stary 2013-07-17, 15:54   #1949
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:

Cara_Mel- gdzie się szwendasz? weekend się już dawno skończył
wywołuję Cię do tablicy
ma ktoś do niej nr tel?
Lenka i 6M- nie zamknę na razie naturalisa bo Cara chciała hydrolaty. Wysłała mi PW z zamówieniem, ale nie napisała jasno które i ich chce więc muszę na nią poczekać
Dzięki za cierpliwość dziewczyny Mam mały remont w domu i tylko z doskoku w telefonie mam neta, a straszliwie ciężko się go przegląda na mojej starej nokii.
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 17:56   #1950
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dziewczyny, które chciały złuszczać stópki za pomocą specjalnych skarpet. Na grouponie są w promocyjnej cenie -> http://gruper.pl/x.php/1,45341/Produ...przesylka.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości