Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 01:08   #1801
viva91
na przekór do celu

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

"Kto by chciał próbować wody, która smakuje jak Huta Katowice"
Ale filmik wstawiam, żebyście zobaczyły zabudowę kuchni i ten zlew - zakochałam się http://www.youtube.com/watch?v=uL9kyYQ7Tfs
Stary 2013-07-18, 01:14   #1802
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
A propo ssania - coś o komarach, wielu nowych rzeczy się dowiedziałam i sposób na skuteczna pułapkę na nie
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gVmyGgt0cgc
Woooow, kurde. Mendy straszne z tych komarów, normalnie teraz aż się oburzyłam, nie dość że gryzą, nie dość, że zaśliniają krew, to jeszcze się wypróżniają na człowieka?! I fakt- w sierpniu aż sama spróbuję z tą butelką niezła sprawa
Stary 2013-07-18, 01:17   #1803
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No, dla mnie to jest dylemat... bo faktycznie każda z tych opcji z jednej strony mi się podoba i praktycznie każda z tych opcji ma też jakieś minusy.... i sama nie wiem, co wybrać.
Jakie to są minusy? Bo rozumiem niezdecydowanie typu: czekolada z orzechami czy czekolada z truskawkami - jedna i druga dobra i nie potrafię wybrać, za to minusów nie widzę w żadnej (odpuśćcie kalorie, na nie uwagi nie zwracam), tak samo tutaj w przypadku kolorystyki nie wiem co jest w nich złego
Stary 2013-07-18, 01:24   #1804
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale filmik wstawiam, żebyście zobaczyły zabudowę kuchni i ten zlew - zakochałam się http://www.youtube.com/watch?v=uL9kyYQ7Tfs
Zlew fajny , zabudowa ogólnie spoko, ale mi osobiście nie podobają się meble takiego typu (niby coś jakby dwutonowe drewno czy coś na ten deseń). Plus jak dla mnie białe kontakty trochę nie pasują do całości . Ale ja się nie znam, teraz próbuje obmyśleć zmianę wyglądu własnego pokoju i mam z tym problem, a co dopiero kuchnia

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Jakie to są minusy? Bo rozumiem niezdecydowanie typu: czekolada z orzechami czy czekolada z truskawkami - jedna i druga dobra i nie potrafię wybrać, za to minusów nie widzę w żadnej (odpuśćcie kalorie, na nie uwagi nie zwracam), tak samo tutaj w przypadku kolorystyki nie wiem co jest w nich złego
Oglądam w necie różne opcje dekoracji, pomysły... no i w każdym zestawie kolorystycznym znajdzie się jakaś "perełka", że ktoś z połączenia fajnych kolorów zrobił masakrę . I fakt jest taki, że czasami łatwo idzie przedobrzyc i coś co w głowie zdaje się wyglądać fajnie, w rzeczywistości już może takie nie być... Widziałam już kiepsko wyglądające połączenie zieleni i fuksji oraz granatu i zieleni....
Stary 2013-07-18, 01:29   #1805
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Woooow, kurde. Mendy straszne z tych komarów, normalnie teraz aż się oburzyłam, nie dość że gryzą, nie dość, że zaśliniają krew, to jeszcze się wypróżniają na człowieka?! I fakt- w sierpniu aż sama spróbuję z tą butelką niezła sprawa
No to mnie poskładało
A z butelką może to być fajny sposób na odciągnięcie ich od nas i zwabienie do niej

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------

Cytat:
Oglądam w necie różne opcje dekoracji, pomysły... no i w każdym zestawie kolorystycznym znajdzie się jakaś "perełka", że ktoś z połączenia fajnych kolorów zrobił masakrę . I fakt jest taki, że czasami łatwo idzie przedobrzyc i coś co w głowie zdaje się wyglądać fajnie, w rzeczywistości już może takie nie być... Widziałam już kiepsko wyglądające połączenie zieleni i fuksji oraz granatu i zieleni....
No ale takie ryzyko masz z każdym kolorem Ba, przedobrzyć można ze wszystkim, nawet z ilością makaronu w rosole weselnym Więc nie ma co tak przywiązywać do tego wagi
Stary 2013-07-18, 01:31   #1806
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
No to mnie poskładało
A z butelką może to być fajny sposób na odciągnięcie ich od nas i zwabienie do niej
Hahaha, dlatego to wypróbuje . Choć muszę przyznać (ok, pochwalić się ), że przez te moje 6 dni w Polsce żaden, ale to żaden komar nie dostał się do mojej twierdzy (czyt. pokoju ). Jestem z siebie taka dumna, bo mi sie udało .

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
No ale takie ryzyko masz z każdym kolorem Ba, przedobrzyć można ze wszystkim, nawet z ilością makaronu w rosole weselnym Więc nie ma co tak przywiązywać do tego wagi
Wiem, wiem, ale wciąż pozostaje kwestia, który zestaw kolorystyczny wybrać, bo każdy mi się podoba . Szukalam pomysłów, z nadzieją, że może któryś mi zbrzydnie, ale nie- każdy wygląda i dobrze i jak się przedobrzy to źle. I weź tu coś wybierz :/... Chociaż tyle, że tej soczystej zieleni i bieli jestem pewna .
Stary 2013-07-18, 01:33   #1807
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Hahaha, dlatego to wypróbuje . Choć muszę przyznać (ok, pochwalić się ), że przez te moje 6 dni w Polsce żaden, ale to żaden komar nie dostał się do mojej twierdzy (czyt. pokoju ). Jestem z siebie taka dumna, bo mi sie udało .

Wiem, wiem, ale wciąż pozostaje kwestia, który zestaw kolorystyczny wybrać, bo każdy mi się podoba . Szukalam pomysłów, z nadzieją, że może któryś mi zbrzydnie, ale nie- każdy wygląda i dobrze i jak się przedobrzy to źle. I weź tu coś wybierz :/... Chociaż tyle, że tej soczystej zieleni i bieli jestem pewna .
A na którym piętrze masz pokój?

No ja nie powiem, to połączenie soczysta zieleń+chaber+biel to właściwie moje połączenie, więc nie będę obiektywna w doradzaniu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 01:39   #1808
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha "to bynajmniej nie whisky z colą" hahahahah, padliśmy z TŻ . Fajne te filmiki, ja nie znałam, a TŻ, jeszcze nie widział, co oglądam, a już poznał, że to polimaty . My często AdBustera oglądamy, też spoko .

Cytat:

No ja nie powiem, to połączenie soczysta zieleń+chaber+biel to właściwie moje połączenie, więc nie będę obiektywna w doradzaniu
Mam dom parterowy z mieszkalnym poddaszem, choć bardziej to dla mnie piętrowy dom . Mam pokój na piętrze w każdym razie . Zawsze miałam mnóstwo komarów i zawsze jakoś wchodziły. Tym razem mam siatkę na oknie... i tylko to okno mam non stop otwarte ... a drzwi do pokoju otwieram tylko, jak mam zgaszone światło ... tymi prostymi sposobami, o dziwo nic się nie dostało i każdej nocy spalam spokojnie, bez tego chamskiego "bzzzzzz śpiiiiiiiisz?"

Muszę zapytać Siostry o doradztwo . Na pewno mi pomoże .
Stary 2013-07-18, 01:42   #1809
viva91
na przekór do celu

Cytat:
hahaha "to bynajmniej nie whisky z colą" hahahahah, padliśmy z TŻ . Fajne te filmiki, ja nie znałam, a TŻ, jeszcze nie widział, co oglądam, a już poznał, że to polimaty . My często AdBustera oglądamy, też spoko .

Mam dom parterowy z mieszkalnym poddaszem, choć bardziej to dla mnie piętrowy dom . Mam pokój na piętrze w każdym razie . Zawsze miałam mnóstwo komarów i zawsze jakoś wchodziły. Tym razem mam siatkę na oknie... i tylko to okno mam non stop otwarte ... a drzwi do pokoju otwieram tylko, jak mam zgaszone światło ... tymi prostymi sposobami, o dziwo nic się nie dostało i każdej nocy spalam spokojnie, bez tego chamskiego "bzzzzzz śpiiiiiiiisz?"
On ma świetne teksty i z taką powagą je wypowiada, przez co komizm rośnie

A to jak siatka w oknie to nie mam pytań

Choć Tobie teraz tez tekst się udał
Stary 2013-07-18, 01:46   #1810
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
On ma świetne teksty i z taką powagą je wypowiada, przez co komizm rośnie

A to jak siatka w oknie to nie mam pytań

Choć Tobie teraz tez tekst się udał
No, świetne teksty i ciekawe tematy .

W zeszłe wakacje, nawet mając siatkę, miałam w pokoju komary . Ale to pewnie dlatego, że zdarzało mi sie otwierać drzwi do pokoju, jak było zapalone światło i w ciągu dnia miałam otwarty balkon... Teraz stwierdziłam, że chrzanie- tak wszyscy straszą komarami, to pal licho z balkonem . A z tym tekstem- u nas w domu zawsze się z tego śmiejemy, bo próbujesz zasnąć, a tu lata takie coś i całą noc potrafi pytać czy śpisz :/.... a co innego w nocy mam robić kurde...

Ok, ja też już lecę do spania , najwyższa pora . Dobranoc i do usłyszenia rano

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-07-18 o 02:00
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:55   #1811
Malwina_89
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 5

Dzień dobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:07   #1812
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5

Dzień dobry wszystkim :P

Nie pamiętam co psiałyście przez złotem bo tylko podczytywałam i terazn awet nie mam czasu..
Ale co do złota.. to ogólnie nie lubię złotego.. mówiłam wam kiedyś że sama mam dość sporo złota ale go nie noszę.. ale białe złoto też mi się nie podoba :P bo wygląda bardzo podobnie do srebra :P

I ja jako zaręczynowy bardzo bym nie chciała bardzo typowego pierścionka zaręczynowego.. dla mnie to że są zaręczyny to nie znaczy że mam dostać pierścionek taki jak tysiące innych dziewczyn :P
No i już wiem że jestem bardzo dziwna ale mi np podoba się coś takiego albo coś takiego - czyli taki "stare, babcine" pierścionki ale ja ubóstwiam tego typu pierścionki :P

Ale się źle czuję.. wróciłam wczoraj znowu o północy.. zjadłam o 23 kebaba i po prostu bleeee!!
Stary 2013-07-18, 09:17   #1813
mariamarysienka
Zakorzenienie

joasia ten pierwszy jest ładny, bo z szafirem

A mi się dzisiaj śniło, że byłam z Tżtem u jubilera i powiedział, że jak będzie ten mój pierścionek, to mi go kupi i się oświadczy. I nie było, a ja gorączkowo wszystkich pytałam: "Ale na pewno? A może pani sprawdzi tamtą szufladę? "

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:22   #1814
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
joasia ten pierwszy jest ładny, bo z szafirem

A mi się dzisiaj śniło, że byłam z Tżtem u jubilera i powiedział, że jak będzie ten mój pierścionek, to mi go kupi i się oświadczy. I nie było, a ja gorączkowo wszystkich pytałam: "Ale na pewno? A może pani sprawdzi tamtą szufladę? "
A mi się w sumie i szmaragd i szafir podobają bo tutaj tego na zdjęciach nie widać.. ale bardzo często obok tegojubileraprzechodzę i po prostu ah! :P

Mały koszmar zaręczynowy? :P

Dla mnie za to temat zaręczyn jest kolejny raz wkurzający.. ale o tym może innym razem bo i tak wychodzę na praktyki..
Stary 2013-07-18, 09:32   #1815
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja już nie wkurzam się na zaręczyny, kompletnie mnie ten temat przestał cisnąć Mam tylko nadzieję, że Tż oświadczy się przed cywilnym, więc ma jakieś 2 lata

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 10:05   #1816
existence
Zakorzenienie

Cytat:

no a chaber + biały to moje wieć ten sam problem tylko zamiast soczystej zieleni mięta ale ja dalej tych dylematów nie czaje, może dlatego, że dla mnie to nie jest aż takie ważne a dla gości jeszcze mniej

dostałam pokrzepiającą opinię o moim kamerzyście

tez mamy moskitierę w oknach

my z tż też AdBustera oglądamy, fajne miał o metodach na komary

a co do zaręczyn nigdy nie zrozumiem wybierania sobie pierścionka bo ja chciałam być zaskoczona no ale ja to ja
Stary 2013-07-18, 10:08   #1817
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ale ja dalej tych dylematów nie czaje, może dlatego, że dla mnie to nie jest aż takie ważne a dla gości jeszcze mniej
ja też tego nie czaje i nawet mi się nie chce głowy zawracać takimi pierdołami mi to w sumie jedno jaki kolor bym miała byle mi się podobał

w ogóle to dzień dobry i wracam do oglądania BBT

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:22   #1818
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
no a chaber + biały to moje wieć ten sam problem tylko zamiast soczystej zieleni mięta ale ja dalej tych dylematów nie czaje, może dlatego, że dla mnie to nie jest aż takie ważne a dla gości jeszcze mniej

dostałam pokrzepiającą opinię o moim kamerzyście

tez mamy moskitierę w oknach

my z tż też AdBustera oglądamy, fajne miał o metodach na komary

a co do zaręczyn nigdy nie zrozumiem wybierania sobie pierścionka bo ja chciałam być zaskoczona no ale ja to ja
Mój dzien, wiec bedzie idealny rowniez pod względem kolorów . Poza tym mi takie obmyslania i przygotowania sprawiają przyjemność . A no i widziałam mój lokal, gdzie laski miały gdzies kolorystyke i dekoracje, powiem jedno- dla mnie beznadzieja, bo co z tego jak lokal ładny, gdy w ogole nie ma nic pod Młodych? Widząc sale bez dekoracji, ja widziałam mnóstwo niedociągnięć i nieco fuszerki. A to zbyt ważny dla mnie dzien, zeby takie cos odstawić.

Stary 2013-07-18, 10:29   #1819
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dzien, wiec bedzie idealny rowniez pod względem kolorów . Poza tym mi takie obmyslania i przygotowania sprawiają przyjemność . A no i widziałam mój lokal, gdzie laski miały gdzies kolorystyke i dekoracje, powiem jedno- dla mnie beznadzieja, bo co z tego jak lokal ładny, gdy w ogole nie ma nic pod Młodych? Widząc sale bez dekoracji, ja widziałam mnóstwo niedociągnięć i nieco fuszerki. A to zbyt ważny dla mnie dzien, zeby takie cos odstawić.

ale ja nie mówię, że nie mam kolorów mam je ale chodzi mi o to, że nie przejmuję się tym, że gdzieś jakiegoś koloru będzie za dużo i coś będzie przez to brzydko wyglądać bo moim zdaniem to stwarzanie problemów na siłę wiadomo, że nie walnę niebieskiego obrusu na nim niebieskiego wazonu z niebieskim kwiatkiem bo mam jakieś poczucie przesytu jednak no ale... ja się sama ciągle miotam we wzorach tych rzeczy, które robię bo na coś trafię coś mi się spodoba bardziej niż poprzednie ale wg mnie nie ma w tym minusów i to poprzednie i to następne jest ładne ja sobie dłubię, coś zmieniam siedzę cicho nikomu w domu nie przeszkadzam - same plusy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 11:03   #1820
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
ale ja nie mówię, że nie mam kolorów mam je ale chodzi mi o to, że nie przejmuję się tym, że gdzieś jakiegoś koloru będzie za dużo i coś będzie przez to brzydko wyglądać bo moim zdaniem to stwarzanie problemów na siłę wiadomo, że nie walnę niebieskiego obrusu na nim niebieskiego wazonu z niebieskim kwiatkiem bo mam jakieś poczucie przesytu jednak no ale... ja się sama ciągle miotam we wzorach tych rzeczy, które robię bo na coś trafię coś mi się spodoba bardziej niż poprzednie ale wg mnie nie ma w tym minusów i to poprzednie i to następne jest ładne ja sobie dłubię, coś zmieniam siedzę cicho nikomu w domu nie przeszkadzam - same plusy
No i wszystko ok. Tylko mój aktualny problem to nie to czy wszystko bedzie pasować itd, a przede wszystkim wybór któregoś z zestawów kolorystycznych. Mam 3 opcje i każda mi sie podoba .

Stary 2013-07-18, 11:10   #1821
iixi
Zakorzenienie

magda zdecyduj się na jedną, nie zmieniaj zdania i problem z głowy

ale mam dzisiaj dobry humor

BLOG

Stary 2013-07-18, 11:32   #1822
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ale mam dzisiaj dobry humor
Tak o po prostu czy jest to powodowane czymś konkretnym ?
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:38   #1823
Vallotka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja też mam wyjątkowo dobry humor
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:39   #1824
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Tak o po prostu czy jest to powodowane czymś konkretnym ?
po prostu
miałam fajną noc

BLOG

Stary 2013-07-18, 11:43   #1825
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu
miałam fajną noc
Ja mam okres więc fajnych nocy nie ma...
Stary 2013-07-18, 11:43   #1826
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
po prostu
miałam fajną noc
Zazdroszczę Moja była koszmarna bo czekała mnie nieoczekiwana wizyta u dentysty i to nie u swojego ale na szczęście na strachu się skończyło
Stary 2013-07-18, 11:44   #1827
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja mam okres więc fajnych nocy nie ma...
ja mam dostać za jakieś 3 dni więc... trzeba korzystać

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Moja była koszmarna bo czekała mnie nieoczekiwana wizyta u dentysty i to nie u swojego ale na szczęście na strachu się skończyło
oj.. a co się stało?

BLOG

Stary 2013-07-18, 11:45   #1828
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dostać za jakieś 3 dni więc... trzeba korzystać
Mi zaraz się kończy więc będę korzystać
Stary 2013-07-18, 11:46   #1829
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Mi zaraz się kończy więc będę korzystać
no to widzisz wtedy kiedy ja będę miała nudne noce wtedy Ty będziesz szaleć

BLOG

Stary 2013-07-18, 11:46   #1830
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
oj.. a co się stało?
Wczoraj przy wieczornym czyszczeniu ząbków COŚ mi się z nich wykruszyło i zrobiła mi się lekka przerwa między dolnymi jedynkami (od strony wew) niby widziałam że to zebrany kamień się wykruszył ale w 100% tego nie byłam pewna( na usuwanie kamienia jestem umówiona za miesiąc) no i był stressss bo już widziałam oczami wyobraźni ukruszone jedynki dolne albo co gorsza ich brak Tak już mam że jeśli idzie o zęby to panikuję niemiłosiernie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości