|
|
#1801 |
|
na przekór do celu
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
"Kto by chciał próbować wody, która smakuje jak Huta Katowice"
Ale filmik wstawiam, żebyście zobaczyły zabudowę kuchni i ten zlew - zakochałam się
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezła sprawa
|
|
|
#1803 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Bo rozumiem niezdecydowanie typu: czekolada z orzechami czy czekolada z truskawkami - jedna i druga dobra i nie potrafię wybrać, za to minusów nie widzę w żadnej (odpuśćcie kalorie, na nie uwagi nie zwracam), tak samo tutaj w przypadku kolorystyki nie wiem co jest w nich złego
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zabudowa ogólnie spoko, ale mi osobiście nie podobają się meble takiego typu (niby coś jakby dwutonowe drewno czy coś na ten deseń). Plus jak dla mnie białe kontakty trochę nie pasują do całości . Ale ja się nie znam, teraz próbuje obmyśleć zmianę wyglądu własnego pokoju i mam z tym problem, a co dopiero kuchnia ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
. I fakt jest taki, że czasami łatwo idzie przedobrzyc i coś co w głowie zdaje się wyglądać fajnie, w rzeczywistości już może takie nie być... Widziałam już kiepsko wyglądające połączenie zieleni i fuksji oraz granatu i zieleni....
|
|
|
#1805 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A z butelką może to być fajny sposób na odciągnięcie ich od nas i zwabienie do niej ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
Ba, przedobrzyć można ze wszystkim, nawet z ilością makaronu w rosole weselnym Więc nie ma co tak przywiązywać do tego wagi
|
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Choć muszę przyznać (ok, pochwalić się ), że przez te moje 6 dni w Polsce żaden, ale to żaden komar nie dostał się do mojej twierdzy (czyt. pokoju ). Jestem z siebie taka dumna, bo mi sie udało .---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
. Szukalam pomysłów, z nadzieją, że może któryś mi zbrzydnie, ale nie- każdy wygląda i dobrze i jak się przedobrzy to źle. I weź tu coś wybierz :/... Chociaż tyle, że tej soczystej zieleni i bieli jestem pewna .
|
|
|
#1807 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() No ja nie powiem, to połączenie soczysta zieleń+chaber+biel to właściwie moje połączenie, więc nie będę obiektywna w doradzaniu
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Fajne te filmiki, ja nie znałam, a TŻ, jeszcze nie widział, co oglądam, a już poznał, że to polimaty . My często AdBustera oglądamy, też spoko .Cytat:
. Mam pokój na piętrze w każdym razie . Zawsze miałam mnóstwo komarów i zawsze jakoś wchodziły. Tym razem mam siatkę na oknie... i tylko to okno mam non stop otwarte ... a drzwi do pokoju otwieram tylko, jak mam zgaszone światło ... tymi prostymi sposobami, o dziwo nic się nie dostało i każdej nocy spalam spokojnie, bez tego chamskiego "bzzzzzz śpiiiiiiiisz?" ![]() Muszę zapytać Siostry o doradztwo . Na pewno mi pomoże .
|
|
|
#1809 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A to jak siatka w oknie to nie mam pytań ![]() Choć Tobie teraz tez tekst się udał
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.W zeszłe wakacje, nawet mając siatkę, miałam w pokoju komary . Ale to pewnie dlatego, że zdarzało mi sie otwierać drzwi do pokoju, jak było zapalone światło i w ciągu dnia miałam otwarty balkon... Teraz stwierdziłam, że chrzanie- tak wszyscy straszą komarami, to pal licho z balkonem . A z tym tekstem- u nas w domu zawsze się z tego śmiejemy, bo próbujesz zasnąć, a tu lata takie coś i całą noc potrafi pytać czy śpisz :/.... a co innego w nocy mam robić kurde...Ok, ja też już lecę do spania , najwyższa pora . Dobranoc i do usłyszenia rano
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2013-07-18 o 02:00 |
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 5
Dzień dobry wszystkim :P
Nie pamiętam co psiałyście przez złotem bo tylko podczytywałam i terazn awet nie mam czasu.. Ale co do złota.. to ogólnie nie lubię złotego.. mówiłam wam kiedyś że sama mam dość sporo złota ale go nie noszę.. ale białe złoto też mi się nie podoba :P bo wygląda bardzo podobnie do srebra :P I ja jako zaręczynowy bardzo bym nie chciała bardzo typowego pierścionka zaręczynowego.. dla mnie to że są zaręczyny to nie znaczy że mam dostać pierścionek taki jak tysiące innych dziewczyn :P No i już wiem że jestem bardzo dziwna ale mi np podoba się coś takiego albo coś takiego - czyli taki "stare, babcine" pierścionki ale ja ubóstwiam tego typu pierścionki :P Ale się źle czuję.. wróciłam wczoraj znowu o północy.. zjadłam o 23 kebaba i po prostu bleeee!! |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
joasia ten pierwszy jest ładny, bo z szafirem
![]() A mi się dzisiaj śniło, że byłam z Tżtem u jubilera i powiedział, że jak będzie ten mój pierścionek, to mi go kupi i się oświadczy. I nie było, a ja gorączkowo wszystkich pytałam: "Ale na pewno? A może pani sprawdzi tamtą szufladę? " |
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tutaj tego na zdjęciach nie widać.. ale bardzo często obok tegojubileraprzechodzę i po prostu ah! :PMały koszmar zaręczynowy? :P Dla mnie za to temat zaręczyn jest kolejny raz wkurzający.. ale o tym może innym razem bo i tak wychodzę na praktyki.. |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wkurzam się na zaręczyny, kompletnie mnie ten temat przestał cisnąć
Mam tylko nadzieję, że Tż oświadczy się przed cywilnym, więc ma jakieś 2 lata
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zamiast soczystej zieleni mięta ale ja dalej tych dylematów nie czaje, może dlatego, że dla mnie to nie jest aż takie ważne a dla gości jeszcze mniej ![]() dostałam pokrzepiającą opinię o moim kamerzyście ![]() tez mamy moskitierę w oknach ![]() my z tż też AdBustera oglądamy, fajne miał o metodach na komary ![]() a co do zaręczyn nigdy nie zrozumiem wybierania sobie pierścionka bo ja chciałam być zaskoczona no ale ja to ja
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet mi się nie chce głowy zawracać takimi pierdołami w ogóle to dzień dobry
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
rowniez pod względem kolorów . Poza tym mi takie obmyslania i przygotowania sprawiają przyjemność . A no i widziałam mój lokal, gdzie laski miały gdzies kolorystyke i dekoracje, powiem jedno- dla mnie beznadzieja, bo co z tego jak lokal ładny, gdy w ogole nie ma nic pod Młodych? Widząc sale bez dekoracji, ja widziałam mnóstwo niedociągnięć i nieco fuszerki. A to zbyt ważny dla mnie dzien, zeby takie cos odstawić.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam je ale chodzi mi o to, że nie przejmuję się tym, że gdzieś jakiegoś koloru będzie za dużo i coś będzie przez to brzydko wyglądać bo moim zdaniem to stwarzanie problemów na siłę ja się sama ciągle miotam we wzorach tych rzeczy, które robię bo na coś trafię coś mi się spodoba bardziej niż poprzednie ale wg mnie nie ma w tym minusów ja sobie dłubię, coś zmieniam siedzę cicho nikomu w domu nie przeszkadzam - same plusy
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
magda zdecyduj się na jedną, nie zmieniaj zdania i problem z głowy
ale mam dzisiaj dobry humor
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak o po prostu czy jest to powodowane czymś konkretnym ?
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też mam wyjątkowo dobry humor
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu
miałam fajną noc
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę
Moja była koszmarna bo czekała mnie nieoczekiwana wizyta u dentysty i to nie u swojego ale na szczęście na strachu się skończyło
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dostać za jakieś 3 dni więc... trzeba korzystać
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- oj.. a co się stało?
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zaraz się kończy więc będę korzystać
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
no to widzisz
wtedy kiedy ja będę miała nudne noce wtedy Ty będziesz szaleć
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj przy wieczornym czyszczeniu ząbków COŚ mi się z nich wykruszyło i zrobiła mi się lekka przerwa między dolnymi jedynkami (od strony wew) niby widziałam że to zebrany kamień się wykruszył ale w 100% tego nie byłam pewna( na usuwanie kamienia jestem umówiona za miesiąc) no i był stressss bo już widziałam oczami wyobraźni ukruszone jedynki dolne albo co gorsza ich brak
Tak już mam że jeśli idzie o zęby to panikuję niemiłosiernie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.

Bo rozumiem niezdecydowanie typu: czekolada z orzechami czy czekolada z truskawkami - jedna i druga dobra i nie potrafię wybrać, za to minusów nie widzę w żadnej (odpuśćcie kalorie, na nie uwagi nie zwracam), tak samo tutaj w przypadku kolorystyki nie wiem co jest w nich złego
. I fakt jest taki, że czasami łatwo idzie przedobrzyc i coś co w głowie zdaje się wyglądać fajnie, w rzeczywistości już może takie nie być... Widziałam już kiepsko wyglądające połączenie zieleni i fuksji oraz granatu i zieleni....
), że przez te moje 6 dni w Polsce żaden, ale to żaden komar nie dostał się do mojej twierdzy (czyt. pokoju 

"