Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 21:13   #4591
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A mój Oskar nie chce jeść kaszek
Zrobiłam mu ostatnio malinową i zjadł nie całe pół tego co zrobiłam.
Muszę go jakoś przekonać bo chciałabym żeby rano jako śniadanie jadł właśnie kaszke.
Obiadki super nam idą-nie wybrzydza i ładnie je. Otwiera buziulke i wszystko git.

Owoce TYLKO w postaci naturalnej czyli nie ze słoika

Ale będę nad nim pracować. W sumie przy owocach to nie można poszaleć co nie? Jabłka,banany,brzoskwinie-malin trochę się boję bo to jednak pestki ma. Jakoś mało tego mi się wydaje.

a jakbys wlasnie do kaszy owoc dodala skoro mu tak smakuja? u nas 3 lyzki pomagaja
Stary 2013-07-17, 21:24   #4592
marsi11
Zakorzenienie

hello,
jestem już, padnięci ale cali i zdrowi

dzieciaki moje super, tyle godzin w aucie i zero marudzenia
byliśmy wczoraj zwiedzać zamek, zawinęłam małego w chuste bo to była wycieczka z przewodnikiem,potem mały przykleił się do cycunia i usnal hehe, to moje dziecko jest kochane
starszy też się na medal spisał- kiedy mama i tata mieli ważne spotkanie ze strategicznym parnerem, Samuelek zabawiał swojego brata i to spotkanie nam się przeciągnęlo do 1,5 h
mieliśmy co prawda blisko i widzieliśmy chłopaków z okna ale mimo wszystko jestem strasznie dumna z mojego syna

idę Was nadrabiać
rany, moje dziecko kończy jutro 7 miesięcy i chciałam powiedzieć,że siadanie opanował już do perfekcji bo potrafi to robić podpierając się rączkami z przodu o podłoge
co prawda dlugo nie posiedzi ale- jest super i jestem z niego bardzo dumna

P.S Bardzo za Wami tęskniłam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:28   #4593
charlizz
Zadomowienie

Cześć laski, wybaczcie, nie dam rady nadrobić - głowa boli.
Z dobrych wiadomości - zaniosłam dziś papiery i fotki do dziekanatu i zostałam przyjęta na studia mgr dzienne na Politechnice Warszawskiej dziękuję, dobranoc

Przejrzałam ciuszki Oli, bodziaków z rozmiaru 74 mam dwie pary z długim i jeden z krótkim - reszta to same koszulki a ja nie lubię bluzek, bo to cholerstwo się wykasuje.

dobra, idę spać, bo czacha ju dymi normalnie . do jutra
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:32   #4594
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale będę nad nim pracować. W sumie przy owocach to nie można poszaleć co nie? Jabłka,banany,brzoskwinie-malin trochę się boję bo to jednak pestki ma. Jakoś mało tego mi się wydaje.
pestek w malinach się boisz? przecież to mikroskopijne; dzisiaj nakradłam ciotce z ogródka malin, rozpaprałam łyżką, dodałam jogurtu i wcinał jak szalony i nic się nie działo

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Z dobrych wiadomości - zaniosłam dziś papiery i fotki do dziekanatu i zostałam przyjęta na studia mgr dzienne na Politechnice Warszawskiej dziękuję, dobranoc
no to gratulacje przyszła Pani Magister

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:34   #4595
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

Przejrzałam ciuszki Oli, bodziaków z rozmiaru 74 mam dwie pary z długim i jeden z krótkim - reszta to same koszulki a ja nie lubię bluzek, bo to cholerstwo się wykasuje.

kochana, gratulacje
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:42   #4596
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a nie ryba zamiast mięsa 2 razy w tygodniu?
dokładnie, mięso codziennie zamiennie z rybą

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Właśnie jakąś inną tabelkę przejrzałam i masz rację. Nie wiem co będę robiła, ale dla mnie codziennie mięso to za dużo szczęścia na raz.
W siódmym miesiącu można wprowadzić soczewicę więc to też bardzo dobre białko jest.
Szczerze, to bym wcale się nie obraziła, jakby mały mięcha nie polubił. Uważam że bez niego da się żyć.
Tu fajna rozpiska dla dzieci wegetariańskich
http://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=214
Ja jak jeszcze jadłam mięso, bardzo kiepsko się czułam, alergia na pyłki mi żyć nie dawała. Jak przestałam jeść jakimś dziwnym trafem mogę obejść się bez leków. Nie wydaje mi się żeby to przypadek był.
Dobra już nie smęcę, bo wy mięsko lubicie i mnie z wątku wyrzucicie za sianie propagandy

e, czemu?

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
co do słodkich posiłków to ja też zamierzam podawać holle i raczej unika cukru i glukozy jak najdłużej ale jak trafiliśmy z Bartusiem do szpitala to wiadomo on ryczał jak wściekły bo go to ucho bolało ja też beczałam w ogole byłam w takim amoku ale jak już Misiek usnał i ja doszłam do siebie stwierdziłam że dobrze by było przeczytać co tam pisze na tej kroplówce która mu leciała a tam "skład: glukoza + nacl" myślałam że padne jak to zobaczyłam, cała wielka kroplówa glukozy w niego wleciała
no ale przecież w szpitalu podaje się kroplówkę wzmacniającą, tym bardziej, że chore dziecko często apetytu nie ma
to inna sytuacja

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,

byliśmy wczoraj zwiedzać zamek, zawinęłam małego w chuste bo to była wycieczka z przewodnikiem,potem mały przykleił się do cycunia i usnal hehe, to moje dziecko jest kochane
starszy też się na medal spisał- kiedy mama i tata mieli ważne spotkanie ze strategicznym parnerem, Samuelek zabawiał swojego brata i to spotkanie nam się przeciągnęlo do 1,5 h
mieliśmy co prawda blisko i widzieliśmy chłopaków z okna ale mimo wszystko jestem strasznie dumna z mojego syna

idę Was nadrabiać
rany, moje dziecko kończy jutro 7 miesięcy i chciałam powiedzieć,że siadanie opanował już do perfekcji bo potrafi to robić podpierając się rączkami z przodu o podłoge

witaj
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:46   #4597
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ciacho jest przpyyyyyyyszneeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee!!!!
naprawde jestem pierwsza ktorej sie udalo?
wyszlo elegancko nawet bez cukru waniliowego bo akurat nie mialam
pychota!
chyba
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Lecim sprzątać pokój. Tak to jest, w jeden dzień sprzątnę, w drugi dzień syf, następny sprzątanie i tak w kółko.

PYTANIE: Pola właśnie się obróciła na brzuch, i ciekawi mnie, czy tak jak ona, Wasze dzieciaczki też wydają przy tym dźwięk "eeeeeeeee!", okrzyk zwycięstwa?
Leję z tego cały czas.

Pa!
dla Poli
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
to ja wzorem Nancy proszę o radę
http://www.hoppediz.de/en/bondolino-...qualitaet.html , jakie kolorki?
yyyy ja to nie jestem dobrym doradcą
mi się podobają niebieskie, czerwone i zielone
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
5 z pracy, 5 z obrony i 5 na dyplomie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180]a jakie do wyboru masz? i jaką teaz miałaś?

raczej ślina i pchanie do buzi wszystkiego

skrycie? ja bym powiedziała, że całkiem jawnie

uff, umyłam wczoraj

3 dni sama, to samo mam :lo: 4 albo nawet 5 prań zrobiłam, wysuszyłam, GÓRĘ poprasowałam (część została jeszcze), ugotowałam zupę, gary do zmywarki dałam i nawet potem wyjęłam, zlew i kuchenkę ogarnęłam, na szczepieniu byłam, na reh. byłam...

czerwone

ooo to może i ja Dorotkę na panele gołe dam? zawsze na macie albo na puzzlach piankowych, też twardo, no ale...

na mlecznych podają, że na 150m wody, więc ty pewnie na 150ml mleka gęsta wychodzi pyta.

------------------
po szczepieniu ok, 1 kłucie tylko na żółtaczkę, następne w lutym. Waga 8350g i 73cm [/QUOTE]
aleś Ty obrotna babka
za piękną wagę i wzrost
Cytat:
hello,

idę Was nadrabiać

łaaaaał ale zdolniacha
Cytat:

nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 21:55   #4598
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
ostatnio uzależniłam się od ciasteczek owsianych z sezamem, pyyycha.... choc do domowego ciasta to raczej jednak się nie umywa, Pstryczek narobiła smaka Jest tu gdzies przepis?
O toto!!!
Mamy tego samego dziecia?

Meduzza, co za bzdura z tym lekarzem...

Dziekujemy za wszystkie zyczenia za mile komentarze w klubie rowniez!

Mielismy dzis gosci.
Glupia sprawa, przyszli zobaczyc Kube... O 20.
Wiedza, ze jest w domu male dziecko, a przychodza tak pozno.
Kuba opchnal butle, juz zasypial, ale glosy go rozpraszaly (wszyscy siedzieli w kuchni, a ja usypialam dziecia w pokoju). W koncu przed 22 padl na rekach, bez histerii.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:57   #4599
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O toto!!!

Mielismy dzis gosci.
Kuba opchnal butle, juz zasypial, ale glosy go rozpraszaly (wszyscy siedzieli w kuchni, a ja usypialam dziecia w pokoju). W koncu przed 22 padl na rekach, bez histerii.

dziwna sprawa, rozumiem ze dzieci nie maja, no ale i tak nie trzeba do tego nawet za duzo rozumu, ludzie sa dziwni czasem
Stary 2013-07-17, 22:00   #4600
litllesweetangel
Lurker ;)

Dziewuchy ja nie wiem jak wy znajdujecie takie cudenka w lumpach. Bylam dzisiaj z ciotka i co? Wielkie g. Zniszczone, obsrane szmaty! A walilo tam strasznie, po 4 odpuscilysmy i poszlysmy do pepco

Iffonka to co innego niz jakbys dala dziecku pol litra wody z glukoza czy bialym cukrem... Zazwyczaj w szpitalach daja kroplowe z glukoza, jakas sol tez. Ona ma dodac energii zeby dziecko Ci nie padlo, nie popadajmy w paranoje od glukozy dziecko nie umrze, wrecz przeciwnie.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:06   #4601
aska27adopcje
Zadomowienie

Chalizz wielkie gratulacje

Elllmi juz to widze oczami wyobrazni jak czaisz sie na te ciotkowe maliny :d:d:d

udalo sie ryska przeniesc do lozeczka bo jak sie rozwalula to mi cala moja czesc zajela ...

laski tak wogole osrodek w kt jestem jest taki prorodzinny ... same dzieciaki tu sa ... kasia wlascicielja ma 4 tyg coreczke ... ktora bawilam dzis troche ... boziu jaka malizna 3500/ 2800 miala jak sie urodzila ... wiecie jak tak tulilam ... to moglabym miec 2 ... dobrze ze za miecha spirale zakladam bo by mi jeszcze cos odbilo :p ... i tak wracajac do osrodka i dzieci w nim to ja myslalam ze blanka jest mala i chuda ... a ona taka duza jest w porownaniu z innymi ... i jest 6 wozkow xlandera tylko inne modele ... w tym 4 ciemny roz ... wogole ile jest roznych wozkow na ulicy ... ja mam teraz manie patrzenia jaki kto ma wozek .... strasznie mi sie quinny 3 kolowiec spodobal ... ale pewnie strasznie drogi ...

aha blanka zaliczyla moczenie nozek w baltyku ... weszla z mama na rekach no i jak wieksza fala przyszla to zamoczylo tak do kolanek :d

Szajus codziennie miecho ja myslalam ze sie z 2x w tyg podaje :/

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Elllmi juz to widze oczami wyobrazni jak czaisz sie na te ciotkowe maliny :d:d:d

udalo sie ryska przeniesc do lozeczka bo jak sie rozwalula to mi cala moja czesc zajela ...

laski tak wogole osrodek w kt jestem jest taki prorodzinny ... same dzieciaki tu sa ... kasia wlascicielja ma 4 tyg coreczke ... ktora bawilam dzis troche ... boziu jaka malizna 3500/ 2800 miala jak sie urodzila ... wiecie jak tak tulilam ... to moglabym miec 2 ... dobrze ze za miecha spirale zakladam bo by mi jeszcze cos odbilo :p ... i tak wracajac do osrodka i dzieci w nim to ja myslalam ze blanka jest mala i chuda ... a ona taka duza jest w porownaniu z innymi ... i jest 6 wozkow xlandera tylko inne modele ... w tym 4 ciemny roz ... wogole ile jest roznych wozkow na ulicy ... ja mam teraz manie patrzenia jaki kto ma wozek .... strasznie mi sie quinny 3 kolowiec spodobal ... ale pewnie strasznie drogi ...

aha blanka zaliczyla moczenie nozek w baltyku ... weszla z mama na rekach no i jak wieksza fala przyszla to zamoczylo tak do kolanek :d

Stary 2013-07-17, 22:06   #4602
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość

mirene? ile placisz?
nie boisz sie? ja tez planuje od kiedy urodzilam ale jakos sie waham, chciaz wole spirale niz tabletki
Stary 2013-07-17, 22:22   #4603
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Właśnie jakąś inną tabelkę przejrzałam i masz rację. Nie wiem co będę robiła, ale dla mnie codziennie mięso to za dużo szczęścia na raz.
W siódmym miesiącu można wprowadzić soczewicę więc to też bardzo dobre białko jest.
Szczerze, to bym wcale się nie obraziła, jakby mały mięcha nie polubił. Uważam że bez niego da się żyć.
Tu fajna rozpiska dla dzieci wegetariańskich
http://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=214
Ja jak jeszcze jadłam mięso, bardzo kiepsko się czułam, alergia na pyłki mi żyć nie dawała. Jak przestałam jeść jakimś dziwnym trafem mogę obejść się bez leków. Nie wydaje mi się żeby to przypadek był.
Dobra już nie smęcę, bo wy mięsko lubicie i mnie z wątku wyrzucicie za sianie propagandy
Pisz, pisz!!
Ja z checia to czytam, bo u mnie tez krucho z miesem.
Jem tylko pedzone kurczaki.
A Ty czym zastepujesz mieso?
Maz tez je srednio lubi?

Chcialabym, zeby Kuba nie jadl zbyt wiele padliny, ale boje sie, ze pojdzie w TZ i parowki.....

Cytat:
Owoce TYLKO w postaci naturalnej czyli nie ze słoika
a mozna zapytac dlaczego?
Tak sobie zalozylas?

KARUSIA, gratulacje!!!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Blogerko, maja dzieci, ale juz dorosle- pewnie zapomnieli jak to jest...
I to ludzie z tych, co dzwonia: bedziemy za 10min.
Zero pytan czy komus pasuje, czy jest w ogole w domu, czy ma inne plany, itp.

Mieso codziennie? Ehhhh...

Aska, tez mam te manie z wozkami a juz najbardziej wypatruje spacerowek z pompowanymi kolami :P

Stary 2013-07-17, 22:57   #4604
sarah67
Zadomowienie

Hej
Kochane
przepraszam za długa nieobecność, nic mnie nie usprawiedliwia, wiem, ale myślałam o Was i tesknilam, na telefonie wchodziłam na facebooka na chwilunie, na wizaz sie jeszcze nie naumialam, ale tez fon mi szwankuje, dotykowy jest i czasami nie lapie, a juz pisac na nim to masakra. Wiem, ze aska adopcje byla nad morzem, fewcia doczekala sie urlopu męza, nastepna tez byla w |Sopocie, a black zdjeciu ze slubu gdzie Oliwka spi a w tle Wy po prostu przepiękne <3.
Co u mnie w czwartek nie ten co był tylko poprzedni zadzwonil maz ze pracodawca chyba im kasy nie wyplaci a pracuje w Danii i ze wraca i wiecie co, cieszylam sie, no szkoda mi Go strasznie bo tyle pracowal ale cieszylam sie ze wraca, i do Natusi ze Tatus bedzie jutro.
Na szczescie wyplacil pieniadze ale policzyl mniej na godzine i w ogole za osttanie miesiace ich nie zarjestrowal czyli pracowali bez umowy i walneli to, pryzyjeachla to duzo spraw pojechalismy tez nad morze, poszukiwania pracy, auto w naprawie naprawa 3 tys zlotych i chrzciny jeszcze, net sie tez popierniczyl.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Chrzciny udane Natunia byla grzeczna, msze ksiadz pieknie poprowadzil, poblogoslawil nas, mimo, ze niejestem praktykujaca, bolalo mnie, ze nie moge isc po oplatek, w sobote nauki tez ksiadz bardzo ladnie poprowadzil, Nati dostala pieniazki i prezenty.
Maz dzis o 6 ojechal do nowerj pracy tez za granice 1000km
wiec bol wielki i zal, ale ostatecznie jest powiedziane sciaga nas a jak nie to wraca i tu idzie do pracy, tylko ze tu ile zarobi 1500 zl a mamy plany marzenia i w ogole, w koncu zycie jest jedno, nie chcemy zalowac sobie ani tym bardziej Nati
zobaczymy jak bedzie ale ani On ani ja nie chcemy tak zyc,
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:00   #4605
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja dzisiaj czytałam, że rybe mozna raz w tygodniu

karusia- gratki klask i:
Jesli jest dobra ryba, to mozna codziennie

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
5 z pracy, 5 z obrony i 5 na dyplomie
Brawo!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 05:57   #4606
ILLUSION
Wtajemniczenie

Buziaki z okazji skończenia:
7 miesięcy dla Leo marsi
pół roku dla Dominiki Ewik , Lili ani , Wiktora onaelli
5 miesięcy dla Yae meneq i Antosia neti

Cytat:
chciałam powiedzieć,że siadanie opanował już do perfekcji bo potrafi to robić podpierając się rączkami z przodu o podłoge
Oooo mój też Iguś wczoraj się nauczył siadać z czworaków ale jeszcze się podpiera rączkami, boi się puścić. Śmiesznie to wygląda
Cytat:
gratulacje
Cytat:
pestek w malinach się boisz? przecież to mikroskopijne; dzisiaj nakradłam ciotce z ogródka malin, rozpaprałam łyżką, dodałam jogurtu i wcinał jak szalony i nic się nie działo
jaki jogurt dałaś?
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewuchy ja nie wiem jak wy znajdujecie takie cudenka w lumpach. Bylam dzisiaj z ciotka i co? Wielkie g. Zniszczone, obsrane szmaty! A walilo tam strasznie, po 4 odpuscilysmy i poszlysmy do pepco
Bo ja tylko na dostawy chodzę
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

super że chrzciny udane
Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało z praca męża, finansowo i mieszkaniowo tak jak chcecie
Stary 2013-07-18, 06:17   #4607
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
7 miesięcy dla Leo marsi

Oooo mój też Iguś wczoraj się nauczył siadać z czworaków ale jeszcze się podpiera rączkami, boi się puścić. Śmiesznie to wygląda

gratulacje

jaki jogurt dałaś?

super że chrzciny udane
Trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało z praca męża, finansowo i mieszkaniowo tak jak chcecie

przyłączam się Słoneczka

ja na dostawy nie chodzę bo drogo wtedy mają tzn jakby tak człowiek porównał ze sklepem, to jasne - tanio. Tylko że już wpojone takie myślenie że kilka złotych się za ciuchy na ciuchach płaci. Teraz jest wyprzedaż -50% i idę dzisiaj jak TZ wróci z roboty chyba że wcześniej babci młodego pożyczę

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 06:20   #4608
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

O, kurde, jaki bogaty dzis dzien w urodzinki
Wszystkiego dobrego dla bobasow

Stary 2013-07-18, 06:47   #4609
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej szalone!
my nie spimy od 5.30 tzn teraz mlodziez juz spi a mama wizazuje

dzis mamy ta wizyte u neurologa. plis o kciuki!!!! strasznie sie boje
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Dadolino w krzesełku, wiecej in club
super! chyba mama czaila sie na chrupy bo tak lapczywie je

Cytat:

Pstrynio miszcz! Perfekcyjna Pani Domu normalnie
Też robię na dużej blaszcze, może za mało proszku do pieczenia dałaś że słabo wyrosło. Trzeba 3 łyżeczki takie porządne, czubate. Ale najważniejsze że w smaku pyszne

Ale mąż mi skiepścił plany... Jutro mamy rocznicę ślubu i ja zaplanowałam że zrobię odświętny obiad, jego ulubione ciasto żeby miał niespodziankę jak wróci z pracy. Wypięknię się , wypachnię itp. A on dzisiaj wraca z pracy i mówi że jutro ma na 14! I
a widzisz! ja dalam 3 skromne, nawet bardzo bo resztowke mialam tego proszku
ale genialne jest, a kruszonka!!!! a mamuniu!

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! duuuuuuuuzo milosci!!!

Cytat:
ja jutro robię, bo mi mama borówek nazbierała dzisiaj, więc może będę druga

podium wciaz czeka

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180]
po szczepieniu ok, 1 kłucie tylko na żółtaczkę, następne w lutym. Waga 8350g i 73cm [/QUOTE]

klask i:

a propo wagi, mj dziec wazy "juz" 7500
widzisz blogerko, u nas tez dlugo przestoj byl a potem w kilka dni prawie 300g przybylo a jak Borysek?

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
pstryniu;> wez no tego przepisa umiesc w klubie bo ja zgubie strone haha;d
Deli, ale ja go wlasnie z klubu bralam

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 06:56   #4610
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
mirene? ile placisz?
nie boisz sie? ja tez planuje od kiedy urodzilam ale jakos sie waham, chciaz wole spirale niz tabletki
Ja tez mialam takie plany zeby zalozyc, ale chyba jednak obejde sie bez tego. Moze po 2gim dziecku.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Deli, ale ja go wlasnie z klubu bralam
No to super;p

Charliz;> Miszczu gratulacje! jakby u mnie nie otworzyli mgr to bym szla na UKSW

dobra, ide sprzątać ;] samochód odstawilam do mechanika, daleko mam do sklepu i mam tylko 4 kromki chlebaniedobrze, aaaale mam dwie paczki botnitków;> to chyba przezyje ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 07:05   #4611
sylwietta1988
Zakorzenienie

hej kochane, nie dane mi było wczoraj nadrobic, mały mi sie obudził z takim płaczem, ze nie mogałam go uspokoic, nic nie pomagało, rączki, kołysanie, nucenie, cycus.... przytuliłam go w koncu na łózku na gołe ciało, usnął.... ja nie wiem, co mu

dziekuje za odpowiedzi w sprawie kaszki, niezawodne jestescie

zapowiada sie czika dzis, do południa bedziemy spacerowac, potem sie chyba schowamy wiec moze uda mi sie byc na bieząco, a moze nawet nadrobic jak mi młody pozwoli? oby

jej, jaki był wczoraj wypadek na sąsiedniej wiosce..... ojciec jechał z 2,5 letanią córeczka, zatrzymal sie na poboczu, wysiadł i poszedł do domu a to dziecko wyszło z auta na droge, prosto pod samochód, na miejscu zginęła...... jak trzeba nie uzywac mózgu, zeby zostawic dziecko w ortwartym samochodzie

wpadło mi woko:
Charlizzz- brawa dla studentki

Szaja- Dorotka fest kobitka

Marsi- wspaniale syna wychowałas a Leo siłacz

Buziaki i gratulacje dla naszych wątkowych solenizantów dzisiejszych

młody dostał hustawkę, taką jak ma Polencja na zdjęciu jakims, do tego wiaderko do paisku i takiego żółwia na kółkach z otworami na roznokształtne klocki - żółw rob furore bo sie tłuką w srodku
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 07:07   #4612
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ill, strasznie mniekusi to twoje ciasto! Ale dupsko ostatnio za bardzo rosnie.. jakbym byla Pstryniem to bym codziennie piekla

Cytat:
hello,

[/B]

brawo dla Samiego!

Cytat:

Cytat:
Hej
Kochane
przepraszam za długa nieobecność, nic mnie nie usprawiedliwia,

Cytat:
7 miesięcy dla Leo marsi
Wszystkiego najlepszego Rybeńki!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

dobra, ide sprzątać ;] samochód odstawilam do mechanika, daleko mam do sklepu i mam tylko 4 kromki chlebaniedobrze, aaaale mam dwie paczki botnitków;> to chyba przezyje ;p
Ty to naprawde pudzian jestes!

Stary 2013-07-18, 07:10   #4613
e_vel
Wtajemniczenie

Charlitz gratulacje

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41840180]
duża dziewczynka
Cytat:
hello,

idę Was nadrabiać

super masz synków też sie stęskniłyśmy

Kurcze, ale brakuje Silver, Fewci i Lady

Gratulacje wszystkim dzieciaczkom kolejnych skończonych miesięcy
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 07:10   #4614
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

jej, jaki był wczoraj wypadek na sąsiedniej wiosce..... ojciec jechał z 2,5 letanią córeczka, zatrzymal sie na poboczu, wysiadł i poszedł do domu a to dziecko wyszło z auta na droge, prosto pod samochód, na miejscu zginęła...... jak trzeba nie uzywac mózgu, zeby zostawic dziecko w ortwartym samochodzie
czytalam wczoraj o tym......

Stary 2013-07-18, 07:14   #4615
iffonka7
Zadomowienie

szaja, litte teraz już wiem że tak kroplówka to nic złego ale wtedy jak to przeczytałam to byłam w niezłym szoku bo jestem nauczona z forum żeby unikać cukru

illusion chyba zostaniesz nasza etatowa informatorka na temat kto dziś ma urodziny

Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych bobasków

charliz za dostanie sie na studia

Testowałam dzisiaj rano i oczywiście I kreseczka, też tak myślałam że będzie ale jednak coś mi nie dawało spokoju i musiałam sprawdzić, ale wynik dałam do odczytania TŻ-towi bo myślałam że zejde na zawał.
Stary 2013-07-18, 07:17   #4616
nancykenator
Zakorzenienie

heloł z rana

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O toto!!!

Mielismy dzis gosci.

to oni raczej nie zobaczyli Kuby
Cytat:
Hej
Kochane
super, że chrzciny udane a jak tort przystroiłaś?
Trzymam kciuki, żeby z pracą tż się poukładało i żebyście byli szczęśliwi
Cytat:
7 miesięcy dla Leo marsi

gratulacje

jaki jogurt dałaś?

super że chrzciny udane
oczywiście dołączam się do życzeń
dla Igiego za siadanie
Cytat:
hej kochane, nie dane mi było wczoraj nadrobic, mały mi sie obudził z takim płaczem, ze nie mogałam go uspokoic, nic nie pomagało, rączki, kołysanie, nucenie, cycus.... przytuliłam go w koncu na łózku na gołe ciało, usnął.... ja nie wiem, co mu

dziekuje za odpowiedzi w sprawie kaszki, niezawodne jestescie

zapowiada sie czika dzis, do południa bedziemy spacerowac, potem sie chyba schowamy wiec moze uda mi sie byc na bieząco, a moze nawet nadrobic jak mi młody pozwoli? oby

wpadło mi woko:
Charlizzz- brawa dla studentki

Szaja- Dorotka fest kobitka

Marsi- wspaniale syna wychowałas a Leo siłacz

Buziaki i gratulacje dla naszych wątkowych solenizantów dzisiejszych

młody dostał hustawkę, taką jak ma Polencja na zdjęciu jakims, do tego wiaderko do paisku i takiego żółwia na kółkach z otworami na roznokształtne klocki - żółw rob furore bo sie tłuką w srodku
ooo kurczę to straszne jakim trzeba być bezmózgim idiotą, żeby tak zrobić?
a co do Bartula to nie mam pojęcia co mu było może zmęczenie, mój też tak czasem ma, że jak za dużo wrażeń i za bardzo zmęczony to nic nie pomaga
Stary 2013-07-18, 07:22   #4617
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Hej!
Dzis juz o wiele lepiej z humorem, od rana spedzamy czas z t. W najblizszym czasie zdaje na prawko, to wziela mnie na jazde. Pozniej na spacer, zakupy, lunch razem zjadlysmy. Teraz odpoczywamy i za chwile wyruszamy po moja mame. Mialysmy wracac do t, ale nastapila zmiana planow i jedziemy do... Zgadlyscie! Do tz!!

Dziekujemy za wszystkie zyczenia i wszytkim dzieciaczkom z 18. slemy calusy.

Witam nowa mamusie.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 07:22   #4618
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

to ja Karinkę wyciągam z samochodu mimo, że przypięta do fotelika (z którego sama nie umie jeszcze się wyswobodzić) i z blokadą drzwi, że się od środka nie otworzy nawet jak idę zapłacić na stacji za paliwo...
nawet nie chce myśleć co ten ojciec przeżywa
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 07:23   #4619
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
szaja, litte teraz już wiem że tak kroplówka to nic złego ale wtedy jak to przeczytałam to byłam w niezłym szoku bo jestem nauczona z forum żeby unikać cukru

illusion chyba zostaniesz nasza etatowa informatorka na temat kto dziś ma urodziny

Wszystkiego najlepszego dla urodzinowych bobasków

charliz za dostanie sie na studia

Testowałam dzisiaj rano i oczywiście I kreseczka, też tak myślałam że będzie ale jednak coś mi nie dawało spokoju i musiałam sprawdzić, ale wynik dałam do odczytania TŻ-towi bo myślałam że zejde na zawał.
uffff
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Hej!
Dzis juz o wiele lepiej z humorem, od rana spedzamy czas z t. W najblizszym czasie zdaje na prawko, to wziela mnie na jazde. Pozniej na spacer, zakupy, lunch razem zjadlysmy. Teraz odpoczywamy i za chwile wyruszamy po moja mame. Mialysmy wracac do t, ale nastapila zmiana planow i jedziemy do... Zgadlyscie! Do tz!!

Dziekujemy za wszystkie zyczenia i wszytkim dzieciaczkom z 18. slemy calusy.

Witam nowa mamusie.
Stary 2013-07-18, 07:30   #4620
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
uffff

nic by się nie stało gdyby był II nawet bym się cieszyła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości