Krakowianki po raz XXIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 20:39   #1951
lele
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
t
na początku na pewno nie jest łatwo, ale to chyba nic nowego? poznając na żywo nowe towarzystwo też nie jest łatwo.
Wielokrotnie zarzucano nam że jesteśmy zamknięte, a to g***no prawda, bo zawsze się witamy z nową osobą, pytam itd. i nikomu nie odmawiamy prawa do uczestnictwa w wątku. Nie oznacza też, że nową osobę się niańczy i podpytuje żeby nie czuła się wyalienowana. Wątek toczy się swoim życiem i jeżeli komuś zależy to musi poświęcić trochę czasu na to żeby się wbić i zapuścić korzenie. Najlepszym i jedynym sposobem jest po prostu śledzenie wątku i udzielanie się
Prawda- dlatego nie uciekłam Ale wierzę też, że niektórzy mogą uciec

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
nicRu, miałaś na mgr wf? Bo w sylabusie widzę, że jest, ale w formie e-learningu

Cytat:
Wcale nie jest aż tak ciężko, a wiem co mówię, bo rok temu też się to wbijałam. Przyjdź na spotkanie, będzie Ci łatwiej nas zapamiętać i pisać tutaj
Chętnie, jednak ostatnio brakuje mi czasu. Ale może uda mi się załapać na jakieś następne (bo w ten weekend nie mogę). Z resztą kilka z was już chyba znam No, a przynajmniej jedną.
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Uczysz się norweskiego sama czy na kursie? Marzył mi się kiedyś norweski - napisz coś więcej, jakie metody stosujesz, ile się uczysz, jak postępy
Dwa lata chodziłam na kurs. Ze słówek z kursu zrobiłam sobie bazy danych i robię super memo. Chociaż teraz miałam krótką przerwę i muszę się zmotywować, aby znowu sięgać po komórkę w tym właśnie celu. Skończyłam kurs na poziomie b1/b2, jednak mam wątpliwości czy faktycznie na tyle umiem.

Cytat:
Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne miejsca, może chce ktoś dołączyć?
Musimy się z Tż tam wybrać. Myśleliśmy o weekendzie, ale nie wiem czy damy radę w ten weekend.

Cytat:
Napisane przez Pauli_na_90 Pokaż wiadomość
Ja podobnie (będzie nas więcej to obronimy się przed linczem ) - nauka głównie z sympatii do tego języka, ale już od jakiegoś czasu myślę, że może przydać mi się w pracy zawodowej. Nie wykluczam emigracji

Na chwilę obecną marzyło mi się żeby pojechać (nawet na kilka dni ) gdzieś w regiony niemieckojęz, ale najbliżsi znajomi nie podzielają pasji do tego języka, a o zwiedzaniu takich regionów też nie marzą.
W Krakowie niemiecki biegły w połączeniu z biegłym angielskim jest w cenie.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 20:57   #1952
nicRu
maszyna, nie człowiek

WM, nie mialam, u nas zaden opiekun nie zgodzilby sie na wf w siatce. Zresztą na kazdym wydziale mgr to inna bajka, u mnie nawymyślali tyle wymagań, ze żyć się odechciewa.
Stary 2013-07-17, 20:57   #1953
kasiencja
Pani Buka

Wredna, szkoda że akurat teraz, bo my się od dawna wybieramy i wybrać nie możemy, a z autem byłoby na pewno o wiele prościej. I wyjazd o 8 to wcale nie wcześnie, my zwykle jeździmy autokarem o 6:40, 7:40 ewentualnie

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:04   #1954
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Będę jutro (ewentualnie pojutrze) zamawiać od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21319223. Komuś coś? Revlon, Nail tek, lakiery Essie w dobrej cenie.

Cytat:
świetnie!
Lenka jednak nie jedzie.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
WM, nie mialam, u nas zaden opiekun nie zgodzilby sie na wf w siatce. Zresztą na kazdym wydziale mgr to inna bajka, u mnie nawymyślali tyle wymagań, ze żyć się odechciewa.
Ahaaa

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Wredna, szkoda że akurat teraz, bo my się od dawna wybieramy i wybrać nie możemy, a z autem byłoby na pewno o wiele prościej. I wyjazd o 8 to wcale nie wcześnie, my zwykle jeździmy autokarem o 6:40, 7:40 ewentualnie
No to faktycznie szkoda. Jakbyście mieli ochotę na wyprawę, na którą nadaję się ja z moim adidasami, to dajcie znać Spróbujemy się zgrać, wtedy będziecie mieć samochód

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:24   #1955
nicRu
maszyna, nie człowiek

Przy czym u mnie "był" jako ćwiczenia bo nie mamy czegoś takiego jak e-learning
Muszę siąść za jakiś czas i poprawić plan studiów i mi się odechciewa znowu zliczania godzin, punktów i innych pierdół
Stary 2013-07-17, 21:38   #1956
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Będę jutro (ewentualnie pojutrze) zamawiać od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21319223. Komuś coś? Revlon, Nail tek, lakiery Essie w dobrej cenie.
ja
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 21:45   #1957
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41841502]ja [/QUOTE]
to otworzę w klubie

Stary 2013-07-17, 22:39   #1958
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Ok, weźmiemy, dzięki Da się tam wejść w addidasach, prawda?
Myślę, że tak tylko mogą być drobne obtarcia koniecznie wez jakies ze sztywną podeszwą. A jakbyś jeszcze miała jakieś nadwyżki finansowe to polecam się wybrać do Factory - w Ecco kupiłam buty do chodzenia po górach za 230 złotych.

Cytat:
Dziewczyny, które chciały złuszczać stópki za pomocą specjalnych skarpet.
Nie wiem dlaczego ale jakoś dziwnie nie mogę przekonać się do tego typu pielęgnacji stóp. Wydaje mi się to zbyt inwazyjne.

Hiper, mogłabyś napisać coś o Seche Vite? Bo dużo osób go chwali a widzę, że u myszkowego sprzedawcy jest w dobrej cenie i się zastanawiam nad kupnem
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:48   #1959
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Myślę, że tak tylko mogą być drobne obtarcia koniecznie wez jakies ze sztywną podeszwą. A jakbyś jeszcze miała jakieś nadwyżki finansowe to polecam się wybrać do Factory - w Ecco kupiłam buty do chodzenia po górach za 230 złotych.

Hiper, mogłabyś napisać coś o Seche Vite? Bo dużo osób go chwali a widzę, że u myszkowego sprzedawcy jest w dobrej cenie i się zastanawiam nad kupnem
Chyba nie mam takich ze sztywna pokaz jakie kupilas w ecco sa do chodzenia po gorach? Nie planowalam teraz zakupu takich butow, dopiero w przyszlym roku, ale pomysle

Ja Ci moge napisac. Wysusza w mig, ale szybko glucieje, zdarza sie, ze sciaga lakier i ma krotki pedzelek, wiec ciezko go wydobyc do konca. Mialam raz, potem kupilam czerwony z sally hansen. Wolniej wysusza (kilka minut), ale nie sciagal lakieru, pedzelek mial fajniejszy. Teraz biore wysusacz Poshe, ktorego linkowala kiedys Malla. Ma super oceny na KWC.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-07-17, 23:00   #1960
Konto usunięte

Cytat:
Moim zdaniem podobny w działaniu do Essie Good to Go, ale glucieje jeszcze szybciej i bardziej śmierdzi. Teraz chcę tego sławnego Poshe wypróbować

Cytat:

Ja Ci moge napisac. Wysusza w mig, ale szybko glucieje, zdarza sie, ze sciaga lakier i ma krotki pedzelek, wiec ciezko go wydobyc do konca. Mialam raz, potem kupilam czerwony z sally hansen. Wolniej wysusza (kilka minut), ale nie sciagal lakieru, pedzelek mial fajniejszy. Teraz biore wysusacz Poshe, ktorego linkowala kiedys Malla. Ma super oceny na KWC.

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2013-07-17 o 23:02
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 00:27   #1961
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
ruszyła się sprawa pozwu zobaczymy jak się będzie rozwijać, oby po mojej myśli

pewnie że tak, wszyscy tam grillują
1. trzymamy kciuki
2. Super, w końcu nowy grill się przyda

Cytat:
1,5 miesiąca mam Motywację
Gratulacje!
Jak ta Motywacja na Ciebie działa? Bo mój działa odwrotnie

Cytat:
Napisane przez Pauli_na_90 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Krakowianki!

Ze mnie taka "Krakowianka" nieco przyszywana ale w dzieciństwie odwiedzałam to miasto wielokrotnie (och jaka to była atrakcja ), teraz studiuję i mieszkam tutaj - stąd to emocjonalne przywiązanie do miasta (które skłoniło mnie do napisania do Was ) i silne postanowienie poprawy związane z udzielaniem się w niektórych wątkach na Wizażu.

Co do tego drugiego, to wszystko przez Wasz wątek! Po tylu latach z bezpiecznej posadki cichego obserwatora- po prostu musiałam przejść wewnętrzną metamorfozę i napisać

Gdyby pojawiły się jakieś formalne błędy związane z klikaniem w nieodpowiednie okienka/opcje- z góry proszę o wybaczenie.

Życzę Wam pięknego dnia!
witaj
Prawie wszystkie jesteśmy przyszywanymi Krakowiankami

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Bo tu wcale nie jest łatwo się wbić :P No i nie zawsze jest czas by nadrobić wiele stron
Ostatnio właśnie jakis dziwny spokój tu panował

Cytat:
Lenka i 6M- nie zamknę na razie naturalisa bo Cara chciała hydrolaty. Wysłała mi PW z zamówieniem, ale nie napisała jasno które i ich chce więc muszę na nią poczekać
Spoko, nie spieszy się.

Cytat:
nicRu, miałaś na mgr wf? Bo w sylabusie widzę, że jest, ale w formie e-learningu

Będziecie mieli aplikację, która będzie pytała "ćwiczyyysz??"

Cytat:
OMD, ja też ostatnio zamówiłam na allegro niezłą spódnicę http://allegro.pl/spodnica-maxi-prze...353747322.html Hiper wzięła sukienkę i jest zadowolona, mam zamiar na dniach ponownie złożyć zamówienie u tego sprzedawcy - czy byłby ktoś chętny?
Wprawdzie obiecałam zdjęcia moich zakupów ale kompletnie nie miałam kiedy, za to przyjdę w piątek na spotkanie w tej spódnicy na zachęte bo jest naprawdę ze świetnego materiału i super skrojona
Ta spódnica ma podszewkę?
Kupiłam bardzo podobną tylko bez tego zamka i w jasnym kolorze. Krawcowa OMD miała mi wszyć podszewkę tak na 40cm. Dzisiaj odbieram i co? Podszewka na całą długość, wąska, sztywna, sztuczna tuba Muszę ją uciąć bo tak się nie da chodzić
W ogóle krawcowa jest bardzo fajna i niedroga
Stary 2013-07-18, 00:48   #1962
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziemy w niedzielę na Babią Górę. Mamy dwa (trzy, jeśli się zmieścicie z tyłu) wolne miejsca, może chce ktoś dołączyć?
Też się wybieramy na Babią, ale za jakiś czas
A w weekend K. znowu chce iść na Orlą, zróbcie mu coś

Cytat:
1. ściągnęłam apkę przypominającą o piciu wody jest turbo bo jest ludzik który się zapełnia i coraz bardziej uśmiecha jak wpisuję ile wypiłam
Lenka
- ona się nazywa carbodroid

2. a szkoda, bo Niemcy to piękny kraj. zwłaszcza Bawaria i Schwarzwald
dla mnei to jest dziwne i niezrozumiałe że ludzie mają taką alergię na niemiecki i Niemcy i Niemców w ogóle. no może co do języka to jeszcze, jeszcze
1. A ona pipka? Daj znać jak ją trochę poużywasz czy nie jest denerwująca
2. Wydaje mi się, że alergia na Niemców często pochodzi od nich samych Moje pierwsze dłuższe zetknięcie z Niemcami (gimnazjum) - woleli nie myć się 5 dni byle nie tykać naszej wody, dziwili się, że mamy komputery, jak tam pojechałam to wmuszali we mnie parówki na obiad (bo jak zjadłam 2 to jak to tylko tyle ). Jak tu się dziwić, ze gdy słyszę Niemiec myślę dziwny Ale Bawaria jest piękna I po paru latach przerwy nawet języka mi brakuje i chciałabym wrócić do nauki niemieckiego

Cytat:
Dwa lata chodziłam na kurs. Ze słówek z kursu zrobiłam sobie bazy danych i robię super memo. Chociaż teraz miałam krótką przerwę i muszę się zmotywować, aby znowu sięgać po komórkę w tym właśnie celu. Skończyłam kurs na poziomie b1/b2, jednak mam wątpliwości czy faktycznie na tyle umiem.
Jak to działa?

Nikt nie chce etui na telefon to nie, zamawiam sama
Stary 2013-07-18, 09:10   #1963
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Spokojnie dasz radę w adidasach - ja dałam radę na czerwonym szlaku, to TY dasz tym bardziej na zielonym czy tam jakim

8:00 na góry to stosunkowo późno. Z granatową wyjeżdżaliśmy coś o 6:00 w ubiegłym roku z tego co pamietam
Dasz radę spokojnie, widziałam już a górach tyle razy dziewczyny w sandałkach/koturnach/japonkach i dawały radę to adidasy to luksus
Im wcześniej się wyjeżdża tym lepiej,więcej czasu można spędzić na szlaku:P
Cytat:
W Krakowie niemiecki biegły w połączeniu z biegłym angielskim jest w cenie.
Ja niemiecki toleruję tylko w wykonaniu Rammstein

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
na Orlą Perć ? O matko

Cytat:
Wydaje mi się, że alergia na Niemców często pochodzi od nich samych Moje pierwsze dłuższe zetknięcie z Niemcami (gimnazjum) - woleli nie myć się 5 dni byle nie tykać naszej wody, dziwili się, że mamy komputery, jak tam pojechałam to wmuszali we mnie parówki na obiad (bo jak zjadłam 2 to jak to tylko tyle ). Jak tu się dziwić, ze gdy słyszę Niemiec myślę dziwny Ale Bawaria jest piękna I po paru latach przerwy nawet języka mi brakuje i chciałabym wrócić do nauki niemieckiego
Mnie irytuje to,że przyjeżdżając do nas zachowują się a)jak niewychowane świnie b) jakby byli panami i mogli tu robić bezkarnie wszystko np. rozwalanie całego szkła w klubach/pubach,darcie się jak zarzynane świnie na ulicy.. No i znałam jednego niemca kiedyś, przyjechał do nas teoretycznie na erasmusa w praktyce jego misją było rozdziewiczanie polek...

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-07-18 o 09:11
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:14   #1964
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
czemu tylko przelotem? na tych praktykach tak? a nie możesz zostać na chwilkę? spotkanko/ploty+ jako bonus przymierzanie kiecki?
Dokładnie wpadam na weekend, zostanę na poniedziałek bo mam kilka spraw do załatwienia i tyle. Nie wiem jak z czasem bo P się stęsknił i wiadomo Faceci są gorsi niż baby

Cytat:
Ta spódnica ma podszewkę?
Kupiłam bardzo podobną tylko bez tego zamka i w jasnym kolorze. Krawcowa OMD miała mi wszyć podszewkę tak na 40cm. Dzisiaj odbieram i co? Podszewka na całą długość, wąska, sztywna, sztuczna tuba Muszę ją uciąć bo tak się nie da chodzić

Mam nadzieję, że reszta rzeczy jest ok
Stary 2013-07-18, 10:09   #1965
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
1. Gratulacje!
Jak ta Motywacja na Ciebie działa? Bo mój działa odwrotnie

2. Ta spódnica ma podszewkę?
1. Jak tylko na Nią patrzę to się motywuję a poza tym układa mi plan treningu i tak organizuje czas, że się nie siedzi w domu

2. Nie, nie ma podszewki bo materiał nie prześwituje.
Stary 2013-07-18, 10:41   #1966
2016070953
Konto usunięte

Mis, musi być fajna ta Motywacja opowiesz nam coś więcej ?

Ja póki co pogoniłam kilkoro demotywatorów i demotywatorek ze swojego otoczenia
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:56   #1967
Konto usunięte

Nie mogę się zdecydować które Essie chcę

Wredna - będziesz apelować o darmową wysyłkę?
Stary 2013-07-18, 11:23   #1968
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Też się wybieramy na Babią, ale za jakiś czas
Ja to dopiero drugi raz będę tak wychodzić gdzieś, a właściwie trzeci w życiu, jeśli liczyć wyjście po asfalcie nad Morskie Oko. Widzę, że Wy tak ostrzej

Cytat:
1. Jak tylko na Nią patrzę to się motywuję a poza tym układa mi plan treningu i tak organizuje czas, że się nie siedzi w domu
Super Nie mogę się doczekać aż w piątek nam coś więcej zdradzisz
Pokażesz, proszę, te buty? W ogóle to w jakim ubraniu tam szłaś? Krótkie spodenki czy długie? Nie mam pojęcia jak się ubrać

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41847112]Nie mogę się zdecydować które Essie chcę

Wredna - będziesz apelować o darmową wysyłkę? [/QUOTE]
Bierz wszystkie

Nie planowałam, ale patrząc na Twoje dotychczasowe zamówienie, to jasne Jak już będzie zamknięte, to zapytam o rabat albo darmową wysyłkę

Stary 2013-07-18, 11:33   #1969
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Mis, musi być fajna ta Motywacja opowiesz nam coś więcej ?
Opowiem, ale nie na forum

Cytat:
Pokażesz, proszę, te buty? W ogóle to w jakim ubraniu tam szłaś? Krótkie spodenki czy długie? Nie mam pojęcia jak się ubrać
Niestety nie pamiętam jaka jest nazwa tego modelu i nie mogę ich znalezc w internecie. Byłam w spodniach dresowych (jak getry), tych butach, podkoszulku, polarze i w kurtce przeciwdeszczowej. No i oczywiście plecak. Spodenki obowiązkowo długie, przecież pisałam, zeby wziać czapkę to chyba powiązane? jak pójdziesz w krótkich to na górze jest taki wiatr, że by Ci chyba nogi wydepilowało zresztą sama zobaczysz hehe
Stary 2013-07-18, 11:34   #1970
Konto usunięte

Cytat:
Nie planowałam, ale patrząc na Twoje dotychczasowe zamówienie, to jasne Jak już będzie zamknięte, to zapytam o rabat albo darmową wysyłkę
Haha, no akurat miałam kupować i odżywkę i top coat, a że Essie tanie jak barszcz no to tak wyszło
Stary 2013-07-18, 11:50   #1971
2016070953
Konto usunięte

ok Mis, to w piątek
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 11:52   #1972
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
1. A ona pipka? Daj znać jak ją trochę poużywasz czy nie jest denerwująca
2. Wydaje mi się, że alergia na Niemców często pochodzi od nich samych Moje pierwsze dłuższe zetknięcie z Niemcami (gimnazjum) - woleli nie myć się 5 dni byle nie tykać naszej wody, dziwili się, że mamy komputery, jak tam pojechałam to wmuszali we mnie parówki na obiad (bo jak zjadłam 2 to jak to tylko tyle ). Jak tu się dziwić, ze gdy słyszę Niemiec myślę dziwny Ale Bawaria jest piękna I po paru latach przerwy nawet języka mi brakuje i chciałabym wrócić do nauki niemieckiego
1. tak pipka i nie denerwuje. przynajmniej jeszcze
wczoraj udało mi się wypić 1,3l
2. no fakt, kiedyś takie ich myslenie było mocno widoczne, ale też nie można generalizować. Niektórzy z nas nadal myślą że Ukraina i Rumunia nie mówiąc już dalej to zadu***pie Europy. A niekoniecznie.
Co do jedzenia to się zgadzam, choćbym nie wiem ile tam jadła zawsze było mało

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Mnie irytuje to,że przyjeżdżając do nas zachowują się a)jak niewychowane świnie b) jakby byli panami i mogli tu robić bezkarnie wszystko np. rozwalanie całego szkła w klubach/pubach,darcie się jak zarzynane świnie na ulicy.. No i znałam jednego niemca kiedyś, przyjechał do nas teoretycznie na erasmusa w praktyce jego misją było rozdziewiczanie polek...
chyba mówisz o Angolach.
wypisz wymaluj ich zachowanie...
ostatnio byłam świadkiem jednej z wielu tego typu sytuacji:
1. koleś na rynku, na ogródku pełnym ludzi, rzucił butem swojego kolegi tak, że trafił kobietę w głowę. Jej facet na to zareagował to zamiast przeprosić niemal wywiązała się bójka
2. pub, wieczór ok. 20.00 chmara nawalonych, obściskujących się nawzajem Angoli i fantazja na ściąganie spodni nie wiadomo z jakiego powodu.
sytuacje można mnożyć

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Dokładnie wpadam na weekend, zostanę na poniedziałek bo mam kilka spraw do załatwienia i tyle. Nie wiem jak z czasem bo P się stęsknił i wiadomo Faceci są gorsi niż baby
ehh... trzeba znać miejsce w szeregu
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:04   #1973
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
ehh... trzeba znać miejsce w szeregu
A weź mnie nawet nie dobijaj
Stary 2013-07-18, 12:29   #1974
ola_gie
Zakorzenienie

Wróciłam

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:45   #1975
Konto usunięte

Cara_Mel długo mam jeszcze czekać na kasę z awanti? Wysłałam Ci 4 dni temu maila z rozliczeniem i do dzisiaj nie mam kasy na koncie. Ja nie jestem instytucją charytatywną, żeby zakładać za Ciebie 75 zł, zwłaszcza że przy ostatnim zamówieniu też były z Tobą problemy...
Stary 2013-07-18, 12:46   #1976
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Super memo, to taki tryb powtórek? Coś jak fiszki?
A masz kontakt z żywym językiem? Rozmawiasz po norwesku?

Cytat:
Hmm... zastanowię się
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Muszę siąść za jakiś czas i poprawić plan studiów i mi się odechciewa znowu zliczania godzin, punktów i innych pierdół
Sądziłam, że jako całka stochastyczna lubisz obcować z matmą all the time

Cytat:
Ooo... o ecco nie pomyślałam, ale gdybym miała kupić buty górskie za 230zł to by mnie to urządzało. Niestety budy, które oglądałam z granatową były od 400 do 700zł
Cytat:
Super Nie mogę się doczekać aż w piątek nam coś więcej zdradzisz
Jako że na Babią idzie się lasem ja bym radziła długie spodnie. Mimo, że sama założyłam krótkie, to jednak przed wspinaczką zmieniłam na długie. Raz, że mimo pięknej pogody pod samą górą słonecznie nie było, a dwa - kleszcze. Wygodne długie spodnie to dobra opcja (byle nie dżinsy )

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:07   #1977
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Znowu mamy dwa-trzy wolne miejsca w niedzielę na Babią Górę. gg i Lenka jednak zrezygnowały Chętni?

Cytat:
Niestety nie pamiętam jaka jest nazwa tego modelu i nie mogę ich znalezc w internecie. Byłam w spodniach dresowych (jak getry), tych butach, podkoszulku, polarze i w kurtce przeciwdeszczowej. No i oczywiście plecak. Spodenki obowiązkowo długie, przecież pisałam, zeby wziać czapkę to chyba powiązane? jak pójdziesz w krótkich to na górze jest taki wiatr, że by Ci chyba nogi wydepilowało zresztą sama zobaczysz hehe
Dzięki bardzo Myślałam, że całą drogę było super ciepło, a tylko na szczycie zimniej

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41847814]Haha, no akurat miałam kupować i odżywkę i top coat, a że Essie tanie jak barszcz no to tak wyszło [/QUOTE]
Kupuj, kupuj

Stary 2013-07-18, 13:47   #1978
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
na Orlą Perć ? O matko

1. tak
2. Polacy też się dziwnie zachowują za granicą więc po przyjezdnych staram się nie oceniać, ale no... poznani i w naszym i w ich środowisku w większości byli dziwni.

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że reszta rzeczy jest ok
Tak Specjalnie napisałam, że krawcowa ogólnie ok, żebyś nie pomyślała, że jestem niezadowolona. Dzięki za polecenie Za 5 rzeczy zapłaciłam 35zł, a dżinsy skróciła mi tak, że jestem pod wrażeniem Nie zrobiła mi jeszcze 2 rzeczy. Tylko z tą spódnicą nie wiem co się podziało Rozmawiałyśmy kilka razy o tej podszewce, z apierwszym razem jak szłam po odbiór to nic nie było gotowe bo zgubiła kartkę, więc znowu jej wyjaśniałam. Zwiewna spódnica zrobiła się 3 razy cięższa i dłuższego kroku nie mogę w niej zrobić. Ale jak utnę podszewkę to będzie ok, najwyżej poproszę żeby mi ja podszyła jakby się miała pruć

Cytat:

2. Nie, nie ma podszewki bo materiał nie prześwituje.
1. Kurcze, mnie to nawet patrzenie na zgrabne laski nie motywuje A mój już w ogóle tak na mnie nie działa bo ciągle robi coś pysznego i nie chce słyszeć jak mówię, że muszę gdzieś schudnąć

Cytat:
Ja to dopiero drugi raz będę tak wychodzić gdzieś, a właściwie trzeci w życiu, jeśli liczyć wyjście po asfalcie nad Morskie Oko. Widzę, że Wy tak ostrzej
O nie, nie! Ja się w takie rejony nie zapuszczam
K. z 3 tyg. temu skręcił tam kostkę, drugą ma nadwyrężoną po piłce, ale jak widać mało

Cytat:
Myszka nie musisz golić nóg przed wyjazdem Daj znać jak efekt!

Cytat:
1. tak pipka i nie denerwuje. przynajmniej jeszcze
wczoraj udało mi się wypić 1,3l
2. no fakt, kiedyś takie ich myslenie było mocno widoczne, ale też nie można generalizować. Niektórzy z nas nadal myślą że Ukraina i Rumunia nie mówiąc już dalej to zadu***pie Europy. A niekoniecznie.
Co do jedzenia to się zgadzam, choćbym nie wiem ile tam jadła zawsze było mało
1. niezły wynik
2. zgadzam się

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41849128]Cara_Mel długo mam jeszcze czekać na kasę z awanti? Wysłałam Ci 4 dni temu maila z rozliczeniem i do dzisiaj nie mam kasy na koncie. Ja nie jestem instytucją charytatywną, żeby zakładać za Ciebie 75 zł, zwłaszcza że przy ostatnim zamówieniu też były z Tobą problemy...[/QUOTE]
Ja nic nie dostałam jakby co

Słyszałyście o tym wczorajszym seksie na dworcu? Się ludziom zachciało o 9 rano. 19-latka dostała 500zł mandatu, a 51-latek wstydził się podać dane i będzie miał sprawę w sądzie
Stary 2013-07-18, 13:54   #1979
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałyście o tym wczorajszym seksie na dworcu? Się ludziom zachciało o 9 rano. 19-latka dostała 500zł mandatu, a 51-latek wstydził się podać dane i będzie miał sprawę w sądzie
Czytałam . To musiała być jakaś gigantyczna desperacja .

Dla niewtajemniczonych - http://www.tvn24.pl/mandat-za-seks-n...,340238,s.html.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:55   #1980
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Specjalnie napisałam, że krawcowa ogólnie ok, żebyś nie pomyślała, że jestem niezadowolona. Dzięki za polecenie Za 5 rzeczy zapłaciłam 35zł, a dżinsy skróciła mi tak, że jestem pod wrażeniem Nie zrobiła mi jeszcze 2 rzeczy. Tylko z tą spódnicą nie wiem co się podziało Rozmawiałyśmy kilka razy o tej podszewce, z apierwszym razem jak szłam po odbiór to nic nie było gotowe bo zgubiła kartkę, więc znowu jej wyjaśniałam. Zwiewna spódnica zrobiła się 3 razy cięższa i dłuższego kroku nie mogę w niej zrobić. Ale jak utnę podszewkę to będzie ok, najwyżej poproszę żeby mi ja podszyła jakby się miała pruć
No właśnie ona trochę zakręcona jest Teraz sobie wzięła babkę do pomocy to może jakoś uda jej się trochę terminów nadgonić Cieszę się, że z resztą rzeczy dobrze wyszło No i cena też zachęcająca...Na Rakowickiej kiedyś za 'wydłużenie' spodni (czyli odprucie tej zaszewki i jej zmniejszenie) facet zawołał prawie tyle co Ty dałaś za te 5 rzeczy

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości