|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
i ją od razu można pić? ![]() czy musi leżakować?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Hahaha, piatka, ja tez głodnemu chleb na myśli, chyba muszę po chłopa dzwonić
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha.. Nie zapomnisz mi tej wpadki z inwazja Germanii na wschod![]() Ja musze sie odważyć i skorzystać z takiej oferty bo naprawdę ceny są korzystne![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- ja duldalam od razu. a\Ale pewnie jak to z nalewkami jak poleżakuje lepsze I w drinach a'la mohito tez dobre
|
|
|
|
|
#784 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a musiMasz rację, do końca lata mogę osiągnąć cel a przecież mi się nigdzie nie śpieszy w takim razie trzymam kciuki za 49,9kg ![]() Cytat:
Niby mi szkoda było sękacza(bo to jednak nieczęsty i kosztowny przysmak) ale i ulgę poczułam jak się go pozbyłam , choć to i tak ten mniejszy z 40 jajek był(tzn jest bo jeszcze nam zostało przecież ale dziś głodny kolega przyjdzie )A soczewki noszę takie http://image.ceneo.pl/data/products/...eye-30-szt.jpg lub takie (w zależności , które mają lepszą cenę) http://soczewisko.pl/environment/cac...d6845f62b1.jpg i to te drugie tak się przykleiły i mnie ciut o zawał nie przyprawiły ![]() Cytat:
) a potem za tel i po całej rodzinie wieści roznosi, taki typ![]() A ja lubię dinozaury ale dni paszteta mniej...a mam po podroży elegancką sondę kosmiczna na policzku![]() Cytat:
![]() Boję się rozmowy o nazywaniu tej Pani "mamusią"...kiedyś to może miało sens jak 16 letnie pannice wychodziły za maż i faktycznie teściowa ciut jak matka nadal je wychowywała a teraz taka stara baba jak ja wychodzę za mąż i mam obcej kobiecie per mamusia mówić...najgorszy element małżeństwa Wczoraj jedzeniowo było dobrze tzn w sumie źle bo tak zapracowany wieczór miałam, że nie było czasu jeść Może poćwiczę jak się goście wieczorem za długo nie zasiedzą ![]() A i odkryłam wczoraj, że już Hebe w Szczecinie istnieje ale to może i lepiej![]()
|
|
#785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy czekoladką nie będę i też burak na wstępie, potem złazi skóra i wsio opalenizny Cytat:
takaś cffffana Haha, bo to było zayebiste No ceny teraz kuszą w innym miejscu żeby sobie urlop przedłużyć bo ceny 300-400 zł to tanioszka Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#786 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak TZ mialby tylko mozliwosc wziecia urlopu na te 3 dni, to kupujcie i sie nie zastanawiajcie ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Trzymaj kciuki, trzymaj, bo Ty mnie motywujesz zawsze a gen oszczedniosci spowodowany w duzej mierze jest tym, że nie lubię jeździc autem po Krakowie, a tramwajem 5 przystanków do Galerii to dla mnie po 8 godzinach na uczelni zbyt duże wyzwanie Wywalic gosci, powiedz, że musisz ćwiczyc wiec jak chcą to mogą się dołaczyc, a jak nie, to nara ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Apropos, bo tak gadamy o opalaniu.. Gdzie naczelne wątkowe czekolady, Meedzik, Monia?
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
hej piękne
Mam 20 minut dla Was i muszę później uciekać po dzieci do przedszkola. Streszczę tylko szybko i spadam Dziękuję Wam za wszystkie przemiłe słowa na mój temat ![]() ![]() ![]() Przeczytałam wszystko co napisałyście ale chyba nie zdążę Wam odpisać chyba że później jak wrócę z przedszkola!Dziś się zważyłam i szału niema :/ 63,6. Ogólnie czuję że jestem szczuplejsza i widzę po centymetrach więc jedynym logicznym wytłumaczeniem mojej wagi jest przyrost mięśni Teraz dużo więcej ćwiczę niż kiedyś i sporo też siłowo więc być może jakieś tam małe mięśnie się gdzieś tam pojawiły i dlatego waga ciągle taka sama. Nie wiem ale wiem jedno - muszę dobić do 60 kg przynajmniej. Wczoraj wieczorem byłam nad jeziorem i przepłynęłam 3 kilometry! Pod koniec myślałam że już się utopię bo taka zmęczona byłam ale płynięcie na plecach mnie uratowało Jak wyszłam to tak mi się w głowie kręciło że masakra i w sumie nie wiem od czego - chyba zbyt duży wysiłek. Dzisiaj również zamierzam pływać i jutro też. Dietka wzorowa! Jem ładnie i zdrowo Dziś na obiad mam gotowane udko z kalafiorem, brokułami i marchewką Czuję się teraz o wiele lżejsza dzięki diecie i tak mi z tym dobrze że szok aż chce się żyć! AAAaaa kurde zapomniałam! dziś na 15stą mam wizytę z dziećmi u dentysty także znowu Wam nie poodpisuję Ale czytam wszystko co do mnie piszecie więc Wasze posty nie idą w "las" Lecę po dzieci buziaki kochane moje pięknego dnia Wam życzę!
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Daj spokój...mi też się błona zarasta ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
DOKUPUJ!!!!!!!!!
|
|
#789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foch pięciominutowy da się przeżyć czuję się wtedy jak ku.pa gó.wna i bez kija nie podchodź ![]() A ja tylko przyjechałam do rodziców to wylazła mi opryszczka a kilka dni przed wyleczyłam jedną po drugiej stronie do tej pory jeszcze "cuś" mam, ale na szczęście da radę przykryć błyszczykiem ![]() Cytat:
jak bliźniaczki z The Lying Game TŻ ma 2 tyg urlopu nic tylko mieć kasiorę i jeździć ![]() Monię wywołałaś widzę szybko jeszcze Meedzik jest kilka opcji: albo jej iplus nawala, albo się plażinguje, albo jest na zakupach
|
||
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na bank mięśnie, bo już dłuższy czas ćwiczysz nie potrzeba Ci więcej treningów, to wystarczająco Cię wymęczy ![]() Trzymam kciuki za dentystę
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Heroine Oj kebab z SB nie miał nic wspólnego
Rano zjadłam normalne śniadanie, ale jak zaczęliśmy jeździć, to wróciliśmy już grubo pod wieczór, nic nie jedliśmy i wpadły śmieci do żołądka ![]() Proszę o kopa w du.pala, bo zbieram się do ćwiczeń i coś nie mogę
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogólnie się trzymasz? Jesteś już na 2 fazie? ![]() masz bacika motywującego
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
ale ja chyba wieczorem, bo teraz popłynę boję się tam iść
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Czemu?
Ja własnie się uzeram z przegrywaniem wszystkich danych z lapka na dysk zewnętrzny... co ciekawe, najwięcej miejsca nie zajmują mi filmy, muzyka, czy foldery z uczelni.. najwięcej zajmują mi "foldery motywujące" ze zdjęciami dup.eczek chudych ![]() ![]()
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tylko tam wejdę to dostaję małpiego rozumu
i przygarnęłabym wszystko
|
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No ja już po wypadzie na zakupy, do SH (niestety nic nie kupiłam) no i smażingu małym. Potem zrobiłam obiad. W ogóle szaleję w kuchni i zaskakuję kobity - babcia powiedziała że jeszcze takiego dobrego żarcia nie jadła a ja po prostu zapiekankę "nawinie" zrobiłam z tego co miałam w lodówce i na ogrodzie. Mama mnie jeszcze na lody ciągnie ale ja już dziś zjadłam więc pewnie odpuszczę. No i muszę pociwczyc
Cytat:
Bo np. sąsiad dopiero niedawno kupił coś na Czubach i tam remontuje a na noc przyjeżdża na stare śmieci ![]() No jedyny plus to takie że faktycznie później będziemy sobie mieszkac w wyremontowanym mieszkanku W końcu bez tych zakurzonych tapet i starej wykładziny po poprzednich właścicielach ![]() Cytat:
A pewnie że wypróbuję. Skoro na Ciebie działa to i ja się "skuszę" na ten patent. Najwyżej będę zdychac na 2gi dzień Cytat:
Jeszcze robiłam oprócz tego likier kakaowy i kukułkówkę Ale jednak ten Malibu dla mnie the best!Poleżałam, posmażyłam d.upsko i cyca, ale nic nie piłam Nic nie mam. Ja w ogóle jestem z bardzo antyalkoholowego domu. Tak naprawdę to jestem DDA, mama w życiu może max lampkę wina wypiła i to może nie. Więc u mnie nigdy nie ma tak że wbijam i jest coś do wypicia np. piwo albo wino. Jak sobie nie kupię to nie mam, a wczoraj Żywiec to była pozostałośc po grylu odpustowym ![]() Cytat:
Tam trafiają się fajne kosmetyki których nie ma nigdzie indziej (np. osławiona woda toaletowa o zapachu waty cukrowej). Jak byłam w stolycy to się nieźle obkupiłam, ale to rok temu było. Już mi nic nie zostało z tych łowów
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było tak źle jak na mnie
kupiłam: podpaski sztuk 2, żel do mycia twarzy, peeling gruboziarnisty do stóp z N 36, małą saszetkę złuszczającego peelingu do stóp z maską regenerującą lakier do paznokci i saszetkę Vanisha, bo żem upaprała bluzkę wiśniami jak byłam u mamy No a po drodze wstąpiłam na zakupy do spożywczaka i kupiłam produkty na leczo właśnie pichcę będzie późny obiad, bo jakoś tak zeszło kurna, cały gar mi tego wyszło będę jeść przez tydzień na śniadanie, obiad i kolację ![]() A teraz piję kawusię i pożarłam plaster arbuza pyyycha Paula, co za zapiekankę robiłaś? bo mi został makaron z wczoraj i zastanawiam się jak go sensownie spożytkować może wytrzyma do soboty? bo jutro TŻ ma dyżur to nie zje ![]() Ja się zawsze śmieję jak robię sałatkę na jakąś imprezę i ktoś się mnie pyta co to za sałatka itd. to mówię, że robiłam z tego co się już psuło w lodówce ![]() Mówisz, że nic nie dorwałaś w SH? Szkoda
|
|
|
|
#800 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Jestem Ala, ale możecie mówić mi Niuńka, jak wszyscy znajomi. Mam 25 latek i straszliwie długo walczę z sadełkiem... Nie wyśmiewajcie mnie, ale ważę 76kg a jestem malutka, bo 165... Czuję się strasznie i szukam pomocy... Wy jesteście już ekspertkami, a ja nie wiem gdzie zacząć. Pomożecie mi? Od czego mam zacząć?Tak fogóle to byłam na cudownym Dukanie, ale lekarka powiedziała, że mi nerki osłabły i nie mogę więcej. |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeelołłł
widzę znacie mnie na wylot haha jutro albo pojutrze już na pewno wstawię
|
#802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś było tak: ziemniaki z wczoraj, resztki różnych wędlin które się mamie uchowały, fasolka szparagowa, cukinia podduszona z cebulką i kilkoma grzybkami (też troszkę zostało) i na to wszystko sos boloński z torebki. A ostatnio jak został makarą to właśnie też poddusiłam cukinie z cebulką i do tego parówki i też sos boloński. Lubimy też dodawać kiełbachę albo mięsko mielone, czasami jajka na twardo - już naprawdę zależy co jest. Bo takie nawinie to są najlepsze TŻ nawet mi powiedział że jak tak gotuję to smaczniejsze dania mi wychodzą niż sam by przyrządził. Wiem że to na wyrost powiedział bo jego nikt nie przebije, ale nie lada komplementa walnął ![]() Cytat:
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim wprowadzić regularne posiłki (odstęp 3-max 4h) i wykonywac jakieś cwiczonka (na Youtube tego teraz pełno - przeróżne stopnie zaawansowania). Możesz oprzec posiłki na indeksie glikemicznym (tu masz link do tabeli: http://kalorie.pasiasty.pl/content/view/86/116/ - wybieraj te produkty o niskim IG) i postaraj się jeśc produkty bogate w węgle rano (musli, pieczywo, ryż, itp.) a białkowe wieczorem. Myślę że na początek to wystarczy w zupełności. Cytat:
Ja się smażyłam dzisiaj ale pewnie Ciebie nigdy nie doścignę Czekam na focisze
|
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co TY
Cytat:
Napewno bedzie tym razem ok! Rutinoscorbin? Nigdy nie probowalam! A od kilku lat głowa juz nie ta sama ![]() Cytat:
![]() I tak mam juz mega problemy z porcelanka Ja tez! Jezu ale przy tym upale nie da sie cwiczyc, moze jakbym miala waiatrak byłoby lepiej ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Mnie dzisiejszy upał wykonczył, głowe mi rozsadza normalnie ![]() Mam dwie ogromne cukinie, moze ma ktos pomysl co z nich zrobic ![]() Zaznaczam ze jestem kiepska w te klocki |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Obierz i usmaż w bułce albo ugriluj w ziołach - do tego jakiś dip na zimno (albo sos czosnkowy) - mmmm deliszys
![]() Bo leczo to już więcej roboty ale równie pyszne
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Paula najlepsze jest to, że cały czas byłam w okularach i teraz mam ślady, a Tż się śmieje, że wyglądaj jak Myszka Miki
haha bo komicznie będę wyglądać Mnie meega szybko łapie słonko, ale to przez to, że ja mam ciemna karnację po tacie i opala mnie też zawsze raczej na brąz od razu
|
#806 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niuńka A co z aktywnością fizyczną? Rower, spacery, bieganie ,może jakis fitness ? Sama szukam pomocy u dziewczyn, choć może coś Tobie podpowiem. Może tak jak ja napiszesz na forum co jadasz w ciągu dnia
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko potwierdzam ten myk z witamina C przed piciem
ja też na większe akcje biorę i mega ciężko jest wtedy zapić no i kaca nie ma na Sylwestra zjadłam chyba 15 sztuk i wcale nie byłam pijana mimo picia wódeczki
|
#808 |
|
Przyczajenie
|
czbasia natchnęłaś mnie tymi nalewkami, wiem dieta, ale alkohol od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi. Podam Wam przepis na cudo, które sama robię ice-sówka
Składniki: - 0,5 litra spirytusu - 0,5 litra wody mineralnej - 1 opakowanie cukierków ice Sposób przygotowania: 0,5 litra wody mineralnej wlać do garnka. Cukierki wyjąc z papierków i także wrzucić do tego garnka (ich ilość zależy od upodobań, my użyliśmy ok 200g). Garnek z wodą i cukierkami podgrzewać aż do całkowitego rozpuszczenia cukierków. Gdy ciecz będzie już jednolita poczekać aż całkowicie ostygnie. Spirytus przelać do większego garnka i wlać do niego rozpuszczone z wodą cukierki. Roztwór przelać do butelek i odstawić na ok 2 dni do lodówki/zamrażalki
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za bułka nie przepadam ![]() I dzieki za jakis trop, bo ja w tych kwestiach lewa jestem
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko no to elegancko by było ) Kurde musze wypróbowac ale może od mniejszych dawek zacznę )Patrzcie co znalazłam na Jutub: https://www.youtube.com/watch?v=yvmowyzd7yg
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-18 o 19:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Zastanawiałam się czy robić bo właśnie owoce nie powalają
A miętówka dla mnie bomba, robiłam z tego przepisu:
i ją od razu można pić? 

ja nigdy nie mam kaca 

takaś cffffana
chyba że później jak wrócę z przedszkola!
Teraz dużo więcej ćwiczę niż kiedyś i sporo też siłowo więc być może jakieś tam małe mięśnie się gdzieś tam pojawiły i dlatego waga ciągle taka sama. Nie wiem ale wiem jedno - muszę dobić do 60 kg przynajmniej.
Jak wyszłam to tak mi się w głowie kręciło że masakra i w sumie nie wiem od czego - chyba zbyt duży wysiłek. Dzisiaj również zamierzam pływać i jutro też.
także znowu Wam nie poodpisuję

czuję się wtedy jak ku.pa gó.wna
i bez kija nie podchodź
nie potrzeba Ci więcej treningów, to wystarczająco Cię wymęczy

po zrobieniu go nie było od razu xD
będzie późny obiad, bo jakoś tak zeszło