|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Ceplusia bardzo ładny kącik
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Mykam ![]()
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
No więc jestem po ostatniej wizycie i tak: Mały waży ok 3300-3400 i jest mu tam dobrze
![]() Szyjka krótka, rozwarcie 3 cm i nie wiadomo na co Młody właściwie czeka. Zbadał mnie dość boleśnie, ale nie protestowałam ![]() Zalecenia dla mnie: najpóźniej w piątek (26 lipca) zgłosić się do szpitala na wywoływanie Zalecenia dla męża: wziąć mnie na siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego czasu na pewno już będziesz miała maluszka ze sobą ![]() haha niech teraz Tż pokaże co potrafi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładna waga ![]() Trzymam kciuki żeby Cię wzięło do tego 26 lipca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Mówicie że jak czop odejdzie to lepiej nie robić okładów z meza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
On strasznie chętny, to ja mam jakieś opory
![]() A co do czopa - to nie wiem niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu niestety sobie to wyobraziłam ![]() Ja oczywiście nie spacerowałam, bo tego nie cierpię ![]() Ale ziemniaczki na kluchy prawie wystygły, roladki się duszą (tak, wymyśliłam na nie sposób! ![]() ![]() Aaa, no i chyba luknę na Alkowe ciuszki, wypadałoby przygotować coś na wyjście małego. Chociaż zupełnie nie mam pomysłu ![]() Cytat:
![]() Obecny też fajniutki ![]() Cytat:
![]() Ja myślę, że młody czeka na TEN impuls ![]() Nie bądź żydem, podziel się sobą z mężem ![]() ![]() Mnie też już wszystko boli, ale jakoś wybitnie bym się nie opierała, gdyby sytuacja wymagała takiego "poświęcenia" ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Neni ja sądze, że u Ciebie już bliżej niż dalej.
jeśli masz rozwarcie to już prawie poród ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() TŻ też twierdzi, że Młody czeka na tatusia ![]() Póki co to mnie bardzo brzuch boli po badaniu ![]() Domciątko i Shestiger - wysłałam Wam notatki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Neni dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Nareszcie udało mi się zernąć tu do Was. Wczoraj troszkę podczytałam ale nie zdążyłam nic napisać bo wieczorkiem wpadli niezapowiedziani gości i nawet nie byłam na SR. Niby fajnie, że odwiedzili bo są z daleka ale jakoś wolę być przygotowana na takie wizyty
![]() Wczoraj przywieźli nam stół więc też mieliśmy trochę z tym roboty, do tego ja zarałam się za prasowanie, zrobiłam wypaśny obiad, jeszcze byliśmy z samochodem u mechanika i potem te odwiedziny i na koniec padłam i myślałam, że urodzę co tak mnie kapa bolała ![]() A dziś zabrałam się za mycie szafek w kuchni i już nie zamierzam nic więcej robić bo znowu zaczyna boleć. Chyba te ostatnie dni zbyt intensywne. A no i jestem z siebie dumna (jakkolwiek to nie brzmi) bo zaczynamy dziś 38 tc i tym samym wg mojej lekarki jest ciąża donoszona. |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() idę dalej sprzątać, mama mnie zaciągnęła do domu wizją pomidorówki gotowej, ale w zamian dostałam misję ugotowania ziemniaków i oporządzenia leżącego starszego brata jak do pracy mama wyjdzie (nogę sobie pozbijał i chodzić nie może). Niezły biznes ukręciła ![]() ![]()
![]() |
#4605 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że się kiedyś przydadzą ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
O ile dobrze pamiętam to jakieś 50 zł ale nie wiem dokładnie. A kupiłam w Rzeszowie w sklepie. Taka trochę jakby hurtownia. Myślę, że w każdym sklepie większym dziecięcym coś takiego można znaleźć
![]()
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam Ci pisać Tweed o tej 13.00 o schabie po cygańsku, bo do niego trzeba tylko trochę marchwi, cebuli, trochę sera i majonezu, niebo w gębie ALE... przypomniało mi się, że nie masz piekarnika i d.pa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I bardzo fajny kącik ![]() Cytat:
![]() Kurcze, ja dzisiaj słucham prawie cały dzień tego Podsiadło, "Trójkąty i kwadraty", fajny chilloucik ![]() Madi ja też dzisiaj wije ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiła o zaletach i wadach. i tak jak Ty sama szukałam wiadomości, oglądałam filmiki, wypytałam kuzynkę która przede mną rodziła w wodzie. oczywiście, że po porodzie w wodzie wszystko inaczej się goi, bo jest stosunkowo mniej rozdarć, mniej pęknięć, mniej ubytku krwi, mniej do gojenia. nic nie słyszałam, że poród w wodzie może powodować komplikacje przy następnych ciążach, gdzie to wyczytałaś?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Odwróc się tyłem, słuchawki na uszy i niech mąż działa. Tu chodzi o żołnierzy. Ja na szczęście nie mam oporow bo mam chcice niesamowita.
Cytat:
Moja kuzynka rodziła w wodzie kilka lat temu i była bardzo zadowolona. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Oliatum baby emulsja do kąpieli 1 l w superpharm za 85 zł. Jak ktoś zamierza tego używać chyba dobra cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Siedzę u fryzjera z farbą na głowie i modlę się żeby mnie poród nie złapał w trakcie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4617 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobra jestem po obiadku.. rodzice i siostra już pojechali..w sumie punkty na dziś z grubsza wykonane.. o nie, nie tylko moimi rękami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. odpukać nie..ostatnio chciała się wbić w poniedziałek, ale najlepsze, że już nie do mnie pisała, a do męża..dziwne.. ale on zadzwonił, że jestem u rodziców swoich i nie przyszła.. nie chcieliśmy rozpowiadać o szpitalu, zwłaszcza jej ![]() dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tysia, she gratuluję tygodni ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co Ty wogóle czekasz??? Wiesz jaki fajny kącik Ci mama uszykowała!!! Zrywaj się z brzuszka, ja Ci mówię ![]() Cytat:
Mela a jaki kolorek machasz??? Oby jakiś lekki brązik bo ślicznie Ci w ciemniejszych! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
nawet jakby sie zaczelo, to masz duuuzo czasu zanim skurcze beda co 5 minut, takze zrobi Ci zorbić super fryzure , w sam raz na porodzik!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() W Rossmannie 250 ml kosztuje 39 zł ![]() A w Gemini kupiłam 250 ml za 26 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.