Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 15:39   #3721
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Jejku, chodzę dziś cały dzień zła jak osa. Nie mam pojęcia dlaczego, ale najchętniej bym wszystkich powybijała.
Tapeta zerwana w kuchni, razem z nią umarły moje paznokcie dlatego stwierdziłam, że dziś funduję sobie popołudnie spa
Nóżki już się moczą, więc będzie pedicure, manicure, henna i jakaś maseczka trochę czasu zejdzie, ale przynajmniej nie będę się nudzić

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Nie podkreśle tego co bym chciała zacytować bo miało być po cichu...
Wiedziałam że o tym pomyślałaś !!! Bo ja pomyślałam o tym samym
Ha ha, też o tym pomyślałam

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
1 i dwa ostatnie podobny do pierwszego - z białego złota - dostałam od mamy na 20. urodziny

Cytat:
Też ostatnio o głodzie chodzę

Też chodzę głodna, od poniedziałku, bo TŻ znów w delegacji ale jutro wróci to nie dam mu żyć

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziewczyny muszę napisać, bo od pół godz was nadrabiam i jak tylko usiadłam do kompa to czuję takie jakby bąbelki ale tak naprawdę wyrażnie i co chwilkę i już tak od prawie 30 min a jak przykładam rękę w to miejsce gdzie czuje to odczówam jakby takie pulsowanie tylko czuje to wszystko tak jakoś wysoko nad pępkiem po lewej stronie, czyżby to było to???????
TAK!

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
to jeszcze nic :d ja kiedyś się umalowałam mocno, włosy zakręcone, bluzka z dekoldem bez stanika bez majtek ledwo zasłaniająca tyłek, zakolanówki do tego robiłam obiad, TŻ wrócił zjadł obiad potem poszedł się kąpać, przychodzi mama i z tekstem do mnie: "daj mi jedną miskę bo mi zabrakło" a ja już pod kocem nago siedziałam tylko w zakolaówkach wtedy nie było mi do śmiechu bo się czerwona jak burak zrobiłam

za to kiedyś jak jeszcze nie byliśmy po ślubie, leżeliśmy z moim TŻ w łóżku pod kocem i wiecie, robiłam mu.. hm dobrze spodnie jego koło łóżka, bokserki do kolan spuszczone a mama wpada jak gdyby nic odpowietrzać kaloryfery ja odskoczyłam od TŻ odkryłam go przez przypadek, zdążył się jednak przykryć, ale strachu się najedliśmy

jeszcze jedna sytuacja u TŻ w domu, wiadomo co robiliśmy i słyszymy że do jego mamy wnuczki przyszli, a oni mieli tendencję do wpadania do TŻ do pokoju więc ja szybko zaczęłam się ubierać, w tym pośpiechu na lewą stronę założyłam spodnie, dobrze że tak nie wyszłam, bratowa TŻ weszła i się pyta ze śmiechem że chyba chłopcy nam przeszkodzili :d wróciłam do domu a ja nawet miałam majtki na lewą stronę założone
Ahh, na początku jak spotykaliśmy się z tż u niego w domu, to jego mama siedziała pod drzwiami i pukała pomińmy fakt, że my też w tym czasie pukaliśmy ale to była takie dziwne i nie raz wlazła nam do pokoju w trakcie..

Cytat:
Faceci nie raz zachowują się jak niewyżyci... jeszcze raz nie skończy a już ma ochotę od nowa coś działać
Ejj, ja też często tak mam. Teraz rzadziej, bo ciąża troszkę mnie uspokoiła, ale potrafiłam zachowywać się jak typowa nimfomanka i tż spokoju nie dawać biedny z pracy zmęczony wracał, a ja wiśta wio i jedziem! Nie ma zmiłuj się
Stary 2013-07-18, 15:44   #3722
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Witam
Jejku jak mi długo zeszło nadrabianie połowy dnia Jestem w sumie zadowolona bo jak wracałam z mamą z zakupów to spotkałyśmy na klatce sąsiadkę która nas zagadała że się wyprowadza (ona mieszka na 1p my na 3p) i chciała sprzedać mieszkanie ale kupców brak więc chyba wynajmnie bo żeby chociaż jej się za czynsz zwróciło, ja mówie że z narzeczonym szukamy czegoś, powiedziała że może się dogadamy.Ucieszyłam się bo może będzie chciała tanio wynająć, póżniej zeszłam do niej zapytać o szczegóły powiedziała że musi dogadać wszystko z synem (ona to taka starsza pani) no i trochę mi mina zrzedła bo może ten syn krzyknie cenę aż mi oczy wyjdą, no zobaczymy ma mi dać znać jak pogada z synem.
Ale dziś u nas gorąco, wogóle jak byłam na bazarku to bym zemdlała tak jakoś słabo się poczułam
O fajnie, to oby się udało wynająć mieszkanie za rozsądną cenę

Zboczone
Stary 2013-07-18, 15:45   #3723
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
oj tam oj tam

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

smacznego

ja wysłałam męża po łososia na jutro na obiad... i po coś słodkiego
Jeju dziewczyny co wy z tym słodkim macie
Dla mnie słodycze mogłby nie istnieć ja to tylko kwaśne wiśnie, czerwone porzeczki mniam po małosolnym zjadłam dziś snickersa i to mi starczy na tydzień
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 15:47   #3724
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie słodycze mogłby nie istnieć ja to tylko kwaśne wiśnie, czerwone porzeczki mniam po małosolnym zjadłam dziś snickersa i to mi starczy na tydzień
To pewnie będzie chłopak

Byłam na mieście i straszny upał się zrobił Wciągnęłam loda z maszyny Teraz relaksik na kanapie...
Stary 2013-07-18, 15:49   #3725
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj miałam straznego smaka i dzis...

mąż mi kupił marsa i liona
liczyłam na coś większego

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 15:53   #3726
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
To pewnie będzie chłopak

Byłam na mieście i straszny upał się zrobił Wciągnęłam loda z maszyny Teraz relaksik na kanapie...
oj będzie będzie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja wczoraj miałam straznego smaka i dzis...

mąż mi kupił marsa i liona
liczyłam na coś większego
hehe, ja to idę albo sama do sklepu albo Tżtowi mówie dokładniutko co ma mi kupić bo inaczej szał ale często muszę iść sama bo przeważnie nie wiem na co mam ochotę i muszę popatrzeć
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 16:10   #3727
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Jejku jak mi długo zeszło nadrabianie połowy dnia Jestem w sumie zadowolona bo jak wracałam z mamą z zakupów to spotkałyśmy na klatce sąsiadkę która nas zagadała że się wyprowadza (ona mieszka na 1p my na 3p) i chciała sprzedać mieszkanie ale kupców brak więc chyba wynajmnie bo żeby chociaż jej się za czynsz zwróciło, ja mówie że z narzeczonym szukamy czegoś, powiedziała że może się dogadamy.Ucieszyłam się bo może będzie chciała tanio wynająć, póżniej zeszłam do niej zapytać o szczegóły powiedziała że musi dogadać wszystko z synem (ona to taka starsza pani) no i trochę mi mina zrzedła bo może ten syn krzyknie cenę aż mi oczy wyjdą, no zobaczymy ma mi dać znać jak pogada z synem.
Ale dziś u nas gorąco, wogóle jak byłam na bazarku to bym zemdlała tak jakoś słabo się poczułam
trzymam kciuki żeby się udało!

Boże... same zboczuchy na tym wątku
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 16:12   #3728
nemosek
Zakorzenienie

Powariowałyście z ilością na polko tyłeczki grzać,dzieci dotleniać a nie przed kompem

Nadrabiam z dzisiaj
Może ja będzie czas to z wczoraj tez nadrobię

Gratki za tygodnie

Dziękuję za kciuki w sprawie banku,podziałały
Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Witajcie!

To forum poleciła mi przyjaciółka już jakiś czas temu, ale wreszcie dzisiaj się przełamałam i zdecydowałam się napisać.
Jestem szczęśliwą żoną i przyszłą mamusią Bąbelka, którego powitamy 29 listopada 2013r.
Mam nadzieję, że dowiem się od Was wielu ciekawych i pomocnych rzeczy, ponieważ będzie to moje pierwsze dziecko.
Cieszę się, że mogę być z Wami!
hejka

Kasiula
Ładne łóżeczko z żyarfką

Domi
Fajne zakupki

Anoula
Hania mi się b.podoba.Ania i Hania

Paulina Zazdraszczam tych stópeczek i pazurków od kosmetyczki

Babku brawo za wizytę

Kabriela
Rzeczywiście mniejszy brzuchol jak na 26 tydzień.Rośniesz w swoim tempie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
DZień dobry
u mnie juz lepiej, przespałam cała noc i wkońcu czuję sie dobrze
mam ostatnio straszne humory, o byle co krzyczę albo podnosze głos, płaczliwa jestem, np. wczoraj nie mogłam sie doprosić męża żeby zakręcił mi słoiki z ogórkami które zrobiłam i prawie sie rozpłakałam.

Wczoraj dostałam 2 wielgaśne torby z ciuchami dziecięcymi, mam przebrać powybierać, wyprać potem wyprasować więc dziś będę zajęta

Gratuluję wizyt i czekam na dzisiejsze relacje

I witam nową mamusie
Witaj w klubie jędz

Niunia Fajny brzusiek

Lineczka Ja kupię raczej 1 ręcznik ,tak to będę leciała z normalnym i chyba jedną butelkę na próbę jakąś antykolkową pewnie Medelę tak żeby była,w domu w razie awarii bo chcę tylko i wyłącznie karmić piersią,tak jak pewnie większość z nas

Jem kukurydzę gotowana i szykuję miejsce na bobik mieszana

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 16:14   #3729
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
KOBITY DO SZKOŁY A NIE NA WIZAŻU czytać ze zrozumieniem

ale w sumei tak to dziwnie napisałam

a mój maż też się kąpie we wrzątku, ale jak już razem to trudno- musi przeżyć ;D ja się sparzać nie zamierzam
mój TŻ też kąpie się we wrzątku ale jak chce ze mną to wie że musi nałapać troszkę chłodniejszą wodę

Cytat:
Przed ciążą też nie lubiłam kiedy Tż dotykał moich piersi, ale teraz chociaż są wrażliwe to lubie jak je dotyka

Haha Domi to jakbym słyszała siebie ja wchodzę na trzecie a co pół piętro odpoczywam i robie wyrzuty rodzicom jak oni mogli

Witam
Ja przed ciążą nawet jakoś znosiłam to tarmoszenie cycuchów teraz nie przejdzie

Co do tego wchodzenia po schodach, na samą myśl bolą mnie nogi i mam zadyszkę

żeby to mieszkanie wypaliło

Cytat:
za mieszkanie! oby dała rozsądna cene!

a ja lece po chińczyka - wróce jak kupie, zjem i odpocznę. -> mam ciążową przerwę 45 minut dostałam od szefa
Nie to żebym Ci żałowała ale... ktoś tu chyba wczoraj pisał o jakiejś diecie i zrezygnowaniu z tego typu jedzenia ?

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Jejku, chodzę dziś cały dzień zła jak osa. Nie mam pojęcia dlaczego, ale najchętniej bym wszystkich powybijała.
Tapeta zerwana w kuchni, razem z nią umarły moje paznokcie dlatego stwierdziłam, że dziś funduję sobie popołudnie spa
Nóżki już się moczą, więc będzie pedicure, manicure, henna i jakaś maseczka trochę czasu zejdzie, ale przynajmniej nie będę się nudzić

Ha ha, też o tym pomyślałam

1 i dwa ostatnie podobny do pierwszego - z białego złota - dostałam od mamy na 20. urodziny

Też chodzę głodna, od poniedziałku, bo TŻ znów w delegacji ale jutro wróci to nie dam mu żyć

TAK!

Ahh, na początku jak spotykaliśmy się z tż u niego w domu, to jego mama siedziała pod drzwiami i pukała pomińmy fakt, że my też w tym czasie pukaliśmy ale to była takie dziwne i nie raz wlazła nam do pokoju w trakcie..

Ejj, ja też często tak mam. Teraz rzadziej, bo ciąża troszkę mnie uspokoiła, ale potrafiłam zachowywać się jak typowa nimfomanka i tż spokoju nie dawać biedny z pracy zmęczony wracał, a ja wiśta wio i jedziem! Nie ma zmiłuj się
Boże co za niewyżyta kobieta
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 16:15   #3730
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
O fajnie, to oby się udało wynająć mieszkanie za rozsądną cenę

Zboczone
Gdzie Ty tu jakieś zboczone osoby widzisz ?
Stary 2013-07-18, 16:15   #3731
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
odezwała się ta wyżyta
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 16:17   #3732
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki żeby się udało!

Boże... same zboczuchy na tym wątku
Odezwała się ta nie zboczona
P.S myślimy o tym samym w tym samym czasie
Stary 2013-07-18, 16:18   #3733
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Dziękuję za kciuki w sprawie banku,podziałały
super Kochana

Cytat:
Gdzie Ty tu jakieś zboczone osoby widzisz ?
kilka by się znalazło
Stary 2013-07-18, 16:19   #3734
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
super Kochana

kilka by się znalazło
Jakoś nie kojarzę które takie zboczone
Stary 2013-07-18, 16:21   #3735
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ też kąpie się we wrzątku ale jak chce ze mną to wie że musi nałapać troszkę chłodniejszą wodę

Ja przed ciążą nawet jakoś znosiłam to tarmoszenie cycuchów teraz nie przejdzie

Co do tego wchodzenia po schodach, na samą myśl bolą mnie nogi i mam zadyszkę

żeby to mieszkanie wypaliło

Nie to żebym Ci żałowała ale... ktoś tu chyba wczoraj pisał o jakiejś diecie i zrezygnowaniu z tego typu jedzenia ?

o kurka, zapomniałam ale już zjadłam i popiłam colą eh..będzie lanie. trza było przypomnieć zanim zjadłam !!
A tak poza tym to było pyszne ( wołowina słodko-kwaśna ) polecam!

zĄB MNIE BOLI aaa i mąż jedzie po pracy do obi i kupi mi okleine do kuchni i poogląda czy coś do pokoju sie nada

nemosek - super!! to kiedy imprezujemy?
Stary 2013-07-18, 16:25   #3736
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
o kurka, zapomniałam ale już zjadłam i popiłam colą eh..będzie lanie. trza było przypomnieć zanim zjadłam !!
A tak poza tym to było pyszne ( wołowina słodko-kwaśna ) polecam!

zĄB MNIE BOLI aaa i mąż jedzie po pracy do obi i kupi mi okleine do kuchni i poogląda czy coś do pokoju sie nada

nemosek - super!! to kiedy imprezujemy?
Rybko uwielbiam Cię, dobra jesteś

Jednak udało się namówić męża na okleine ? musiałaś chyba użyć jakichś mocnych argumentów. Ale jak pojedzie i kupi to już połowa sukcesu
Stary 2013-07-18, 16:25   #3737
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
ehh...
Cytat:
kilka by się znalazło
oj tam oj tam

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 16:28   #3738
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie kojarzę które takie zboczone
Nie będę pokazywała palcem

Ryba współczuję bólu zęba
Stary 2013-07-18, 16:30   #3739
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę pokazywała palcem

Ryba współczuję bólu zęba
Fakt, lepiej nie pokazuj bo by się Lineczka i Zwariowane serduszko zawstydziły czy coś

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-18 o 16:32
Stary 2013-07-18, 16:33   #3740
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Pożeram ryż z jogurtem! Pożeram ryż z jogurtem! Pożeram ryż z jogurtem! tralalala!

Masaż krocza chyba sobie żartujecie, że wciąż to czynią.. Moja mama mi mówiła, ze jak mnie rodziła, to jej robili takowy masaż, a było to lat 25 temu

Kto chce mi przyjść upiąć firanki i zasłony? Mam okna poddaszowe, czyli potrójne: środkowe normalne, dwa po bokach mniejsze, ścięte w skosy. Karnisz jest tylko nad środkowym i trzeba je tak "rozkładać na boki" i podpinać [te firanki i zasłony] klamra.. Nienawidzę tego!

Dzis idę na nachos z guacamole ! TŻ mi obiecał! I mam zamiar skosztować kawy mrożonej w McD
Tylko nie przesadzaj z rosciąganiem i wyciąganiem rąk,podobno nie można

Margot Mega kop w

Miki Będzie dobrze!Mi dwa dni przed Slubem wyskoczyła na czole wielka hogatowa gulka pryszcz.I jeszcze do soboty urosła,ale na fotkach na szczęście tego tak nie widać ,dobrze zamaskowana była

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Moja rodziła 7 razy , ani raz jej nie nacinali, najdłuzszy poród trwał 5godzin od pierwszych skurczy, a co do masażu krocza- robili tylko przy mnie, bo taka młoda położna była i ambitnie chciała A jestem drugim dzieckiem mojej mamy i moje młodsze rodzeństwo wyskakiwało szybciutko bez komplikacji. Mało tego, wszyscy mieliśmy ok. 3300-3700g, mierzyliśmy 53-58 cm, a moja mama ma raptem 164cm i ważyła przed ciążami 55kg, po 60. Więc ona drobna, my w normie a wyskakiwaliśmy jak z procy
I oby tak było u Ciebie,strzał jak z procy

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość

Nemosek kciuki, no dziś musi się udać
udało się chyba

Magot Wyprawka ruszyła do przodu

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-18, 16:33   #3741
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Ej, nie ja jedna tutaj!
Cytat:
odezwała się ta wyżyta

Cytat:

Chyba musimy zmienić tytuł i temat przewodni wątku
Stary 2013-07-18, 16:37   #3742
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Rybko uwielbiam Cię, dobra jesteś

Jednak udało się namówić męża na okleine ? musiałaś chyba użyć jakichś mocnych argumentów. Ale jak pojedzie i kupi to już połowa sukcesu
Cytat:
Fakt, lepiej nie pokazuj bo by się Lineczka i Zwariowane serduszko zawstydziły czy coś
a Twój Przyszły mąż juz sobie pojechał żeś taka rozgadana
a co do okleiny to tak, wzięlam go na płacz hahahah, teraz ważne aby kupił odpowiedni kolor!!! i wzór, bo jak nie to uduszę!!! i wtedy będę samotną matką w więzieniu a to niezbyt fajna perspektywa.
Stary 2013-07-18, 16:39   #3743
ola_k11
Zadomowienie

Dziewczyny tak dużo piszecie, że ja nie jestem w stanie być na bieżąco nawet na urlopie :/

Mój mlody ma zapalenie gardła, więc z jedzeniem męka i do tego taki marudny...

Pisalyście o praniu ubranek. Ja planuję zacząć pod koniec października (termin mam na koniec listopada), bo chcę by pachnialy świeżością. Pamiętam jak w pierwszej ciąży tysiące razy przekładalam te ubranka i je oglądałam już gotowe w komódce
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 16:42   #3744
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, lepiej nie pokazuj bo by się Lineczka i Zwariowane serduszko i Domii i Rybka zawstydziły czy coś

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Ej, nie ja jedna tutaj!

Chyba musimy zmienić tytuł i temat przewodni wątku
czy ja wiem, akurat wiesz, to wszytsko to były przedbiegi w staraniu się o maleństwo
Cytat:
a co do okleiny to tak, wzięlam go na płacz hahahah, teraz ważne aby kupił odpowiedni kolor!!! i wzór, bo jak nie to uduszę!!! i wtedy będę samotną matką w więzieniu a to niezbyt fajna perspektywa.
paczki będziemy Ci wysyłać :P nie martw się

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 16:44   #3745
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Mój przyszły mąż przyjechał po mnie oznajmił że ma na mnie ochotę i nie da mi w nocy spać i poszedł do garażu coś tam robić póki jeszcze jasno jest
A ja zgoniłam dzieci z komputera i wygoniłam je na pole a sama dupsko przed komputerem posadziłam i ani myślę wyjść na świeże powietrze

dobry sposób na przekonanie męża

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:

czy ja wiem, akurat wiesz, to wszytsko to były przedbiegi w staraniu się o maleństwo

paczki będziemy Ci wysyłać :P nie martw się
Ej ej ktoś tu zmienił mojego posta. To szczyt wszystkiego żeby tak sobie dopisywać i oczerniać niewinnych ludzi
Stary 2013-07-18, 16:48   #3746
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak dużo piszecie, że ja nie jestem w stanie być na bieżąco nawet na urlopie :/

Pisalyście o praniu ubranek. Ja planuję zacząć pod koniec października (termin mam na koniec listopada), bo chcę by pachnialy świeżością. Pamiętam jak w pierwszej ciąży tysiące razy przekładalam te ubranka i je oglądałam już gotowe w komódce
zdrówka dla małego!

tez najchętniej bym przekładała, oglądała i macała ale pozaklejałam kartony i nie ma

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Mój przyszły mąż przyjechał po mnie oznajmił że ma na mnie ochotę i nie da mi w nocy spać i poszedł do garażu coś tam robić póki jeszcze jasno jest
A ja zgoniłam dzieci z komputera i wygoniłam je na pole a sama dupsko przed komputerem posadziłam i ani myślę wyjść na świeże powietrze

Ej ej ktoś tu zmienił mojego posta. To szczyt wszystkiego żeby tak sobie dopisywać i oczerniać niewinnych ludzi
nikt Twojego posta nie zmienił o to skoro przyszły małżonek z taką informacją przyszedł to się uspokoisz na trochę

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 16:48   #3747
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Oby młodemu szybko przeszło

Ja teraz tak te ubranka przekładam bez przerwy
Stary 2013-07-18, 16:49   #3748
nemosek
Zakorzenienie

Co do lewatywy wolę mieć dwie niż zrobić kupę a jak już zrobię to trudno.Ale pewnie ze stresu będę chciała po sobie posprzątać

Cytat:
ooo wiecie co .........

Zaspałam dzisiaj do pracy to chyba już zmęczenie..
i poleciałam na bane, skasowałam ładnie bilet i weszli kontrolerzy - ( jeden to miał może z 25 l. i wyglądał jak mój chodzący ideał( nie licząc meża hahaa ) i podchodzi ten młody i do mnie : bilet poprosze, ja mu daje a on do mnie : ale co to jest? przecież Pani ma bilet na 15 minut tylko a jedzie już Pani 22..... a ja mu na to że to niemożliwe bo jezdzę ponad rok tędy i zawsze w 13 minut do pracy dojeżdżam więc widocznie tramwaj wolniej jedzie i to nie moja wina.. no i taka gadka, a on w końcu pyta sie mnie gdzie ja pracuje ze w 15 minut zdąże, a teraz nagle 30 minut i ja dalej w tramwaju. No to mówie że na granicy Bytom/chorzów. a on do mnie że tam to sie jedzie 40 minut a nie 13 i jak ja to niby jeździłam ... i tak po 20 minutach, jak już dojeżdżałam zczaiłam sie, że przecież jak sie przeprowadziłam to musze inny bilet kupować niż ten co zawsze i że faktycznie jadę dłużej niż zwykle .......... i dostałam mandat 160 zł ;/ ;(

Mam pytanie do Was. Z racji tego nowego mieszkania i tego ze terazz kasa średnio chciałam odnowić kuchnię a dokładnie szafki bo są każda z innej parafii i chciałam kupić okleinę taką jasną, ładną jakąś, ale jeszcze ne wybrałam, bo nie miałam czasu.. no nie ważne.. ale mam jeszcze w pokoju-salonie-telewizorni takie stare babcine meble. . sądzicie że jakbym tez je ładnie okleiną zrobiła to ładnie byłoby to czy i tak bedzie widać ze są babcine??? bo kiedyś kupie nowe, może nawet pod koniec roku, ale do tego czasu chce ładnie mieszkac może podsuniecie jakiś pomysł ?
Tak dużo ??????????
Nic się nie dało wynegocjować

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
pierwszy albo ostatni jak dla mnie
Ale najlepiej by było jakby tż wybrał

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-18, 16:50   #3749
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
zdrówka dla małego!

tez najchętniej bym przekładała, oglądała i macała ale pozaklejałam kartony i nie ma

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

nikt Twojego posta nie zmienił o to skoro przyszły małżonek z taką informacją przyszedł to się uspokoisz na trochę
Chyba się na Ciebie obrażę choć jeszcze sama nie wiem o co
Stary 2013-07-18, 16:50   #3750
nemosek
Zakorzenienie

Dzidzia dobrze ze się odezwałaś
Magalska Pamiętam że pisała że ma dużo spraw i nie a czasu na forum.Coś takiego mi się o uszy obiło

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości