|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Przywiozłam TŻtowi wydrukowane te pierścionki i niech się sam głowi i coś wybiera
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
tylko nie płacz
wiecie, wczoraj się martwiłam że mało się małą rusza, a dzisiaj mi szaleje w brzuchu ![]() nemosek, myślę że nie dadzą Ci posprzątać po sobie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-18 o 16:54 |
|
|
|
#3753 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejjjku nie było mnie raptem parę godzin a Wy szalejecie ze stronami
Wy zboczuchy beze mnie takie tematy omawiać?Nie ładnie
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi mi się bardzo podoba ostatni pierścionek, Sama mam podobny tyle że z białego złota. Kiedyś mi się bardziej podobało białe złoto w ogóle nie nosiłam żółtego, a ostatnio mi się odmieniło
|
|
|
|
#3756 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze dziewczyny nóg nie czuję....
Przełaziliśmy z TŻ całe centrum i cosik przeglądając knajpy na obiad weselny... póki co mamy dwa typy i jeszcze jeden lokal koło domu nam został. Zobaczymy... jakby udało się załatwić temat w jeden dzień to byłaby rewelacja ![]() Co do śmiesznych/strasznych sytuacji przy seksie... jak jeszcze mieszkaliśmy osobno to niestety nie widywaliśmy się zbyt często. Zazwyczaj od weekendu do weekendu i to też nie każdego... więc jak się widzieliśmy to logiczne że obydwoje byliśmy mocno wygłodzeni i nie przeszkadzało nam czy w domu jest ktoś jeszcze..Zaczęliśmy się nad tym zastanawiać gdy po pewnej upojnej nocy teściowa wyciągnęła osobistego mojego na papieroska i poprosiła o to abyśmy byli trochę ciszej bo im spać nie dajemy (łóżko i ja)
|
|
|
|
#3757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rybko Ja bym próbowała wykombinować coś z okleiną,one maja mocny klej więc sądzę że łatwo złapie,tylko trzeba uważać na bąbelki powietrza.
A ten antyk co pokazałaś to nie brzydki Paulina Fairy u nas jest taki płyn do naczyńCytat:
Ale najlepiej by było jakby tz wybrał Domi I Ty mówisz żeś nie napalona Twój synek to ruchliwa bestyjka tak piszesz że non stop Cię kopie że aż łapie się za brzuch,mój maluch taki grzeczny dzisiaj.Parę razy się odezwał do południa i spokój.Cytat:
A przypomniało mi się że masz dostać od szwagierki ![]() Cytat:
a dużo może pomóc
|
|||
|
|
|
#3758 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdy przyjechałam do mojego męża na weekend była tam też jego siostra, a jest w moim wieku. A że łóżko bardzo skrzypiało a był środek dnia stwierdziliśmy że podłoga się nada...tyle że zapomnieliśmy zamknąć drzwi i zastała nas na podłodze w samym centrum obrotu sprawy
TO BYŁO STRASZNE!!
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo jak dobrze, że ja się cicho zachowuję, mój to ostatnio stwierdził że czasem mnie tak rzuca jakby egzorcyzmy nade mną odprawiał ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
Albo kiedyś teściowa do nas weszła a my na szczęście pod kołderką no i co tylko udawać że się film ogląda... i taki człowiek jest zaspany wtedy
|
|
|
|
#3761 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne jest
Mieliśmy kupić turystyczne ale mała zmiana planów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do butelek to mam ten zestaw startowy z Aventa. Kupiła bym 2 od razu. Cytat:
![]() Cytat:
cena nie wielka a zakupy spore![]() Cytat:
![]() Hej laseczki Na początek baty miałam aż 10 stron do nadrabiania![]() Mam już ładowarkę ![]() Byłam dziś nad jeziorem z sis...,wróciłam jakaś mega zmęczona i śpiąca... dlatego jutro postaram się być bardziej na bieżąco bo dziś nie dam rady... P.S: Domi,a propo fotoradaru to mojemu tacie dziś przyszła fotka, cykli mu jak jechali do nas nad morze.. przekroczył prędkośc o 18 km i 100 zł+2pkt wpadly...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-18 o 17:10 |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ola- za młodego by mu się poprawiło ! nemosek- u nas za przejazd bez ważnego biletu tyle jest- płatne do 7 dni masz 90 a potem 160 a jak już pierwsze upomnienie przyjdzie to 360 prosiłam go aby wypisał mi na nadbagaż - wtedy jest 60 zł, albo na zwierze bez biletu - też 60 zł.. no ale nie dał się skurczybyk a jeszcze taki młody i przystojny - zapamiętam go na całe życie, ale z tej złej strony. no taki kurcze bele dzień... oby jutro było lepiej ![]() a co do tematów teges szmeges. znajomy ma problem ze swoją dziołszką.. a mianowicie : Ona na pierwszej randce chciała od razu sie calować, na drugiej zaczęła go rozbierać, sama też już była prawie nago.. no ale on to raczej chłopak typu - jak na kimś mi zależy to go szanuje i na pierwszej randce bzykać się nie będę, bo nie pasuje to raz a dwa lepiej poczekać.. a jak ide na jedną noc to jedną noc i tyle. no nie ważne, wy Mądre to wiecie o co kaman i już na 3 rande ona aprosiła go na herbate do domu o musiała coś wziąć i ja on stał w kuchni to ona nago przyszła do niego zaczęła go rozbierać i położyła gov i wiecie chciała, ale on nie bardzo- i mu nie stanął jednym słowem .. i powiedział mi ten znajomy że mu tak głupio było, bo w sumie ona mogła poczuć się tak mało atrakcyjnie.. no ale nic zadowolił ją innym sposobem i w niedziele miał podobną akcje i wiecie co... on zaproponował jej inne rozwiązanie- że moze inna pozycja itd a wiecie co ona mu odpowiedziała ? że ona ma ze sobą jakiś problem bo ona zawsze zbiera pozytywne opinie o sobie w czasie seksu ...... aż nie wiedziałam co mu powiedzieć , bo zapytał mnie co ja bym zrobiła na miejscu tej dziewczyny jakby nam nie szło .. i aż nie wiedziałam co mu poradzić
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej Ci się nie nudziło
||
|
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś druga szwagierka mnie nastraszyła, że mam za nisko brzuch..że ona miała tak samo a dwie ciąże leżała w łóżku...że to grozi przedwczesnym porodem.I nawet sąsiadki jak długo mnie nie widziały to ze zdziwieniem mowiły że mam bardzo nisko ten brzuch..
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Z tej serii ma płyn do prania i do płukania
http://www.softeningyourworld.com/fairy-non-bio.html Dzastin ale Ci fajnie, leniuchujesz sobie nad wodą
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-18 o 17:15 |
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro będę cały dzień w plecy... aż się boję nadrabiania...
z rana jadę do endokrynologa do Katowic... a że jade autobusem to mi to trrrrooooochę zajmie... potem szybko obiad przygotować, na 15 na hennę, |
|
|
|
#3769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcinam z córą bób
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
nemosek 0 ja widziałam te bujaczki już chyba w ub. tyg... teraz jest taka promocja : ze nie 84 czy 86 jak było a za 115,49 wiec takjakby tamto było okazją, to już droższe.. a ten sam bujaczek co wtedy : bright starts savanna . A ja owszem dostanę. Poza tym w tesco jest coś na podobie konika morskiego z FP tego co sie niby tak wszyscy nim zachwycają, ale jest aki lew ma 16 melodii i z brzuszka mu świci lampka w pastelowych kolorkach. za45,49
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś czytałam że większość dzieci się nie interesuje tym konikiem morskim z FP
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam haje w NETII i mi lepiej
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to zaczynamy 24 tydzień
![]() Cytat:
Cytat:
Tak mi się przypomniało ni z gruszki ni z pietruszki Polecam tak w ogóle shake z kawą z Maca ![]() I lody Grycan na gałki dzisiaj jadłam pyszny sorbecik wiśniowy i malinowy. No i ulubiony smak pistacjowy. Pychota ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Sylwia za mieszkanko.
|
||
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm sorbety z Grycana są pyszne...
nam się kiedyś udało kupić półlitrowe malinowe, cytrynowe, magno za jakoś 2 zł... ![]() DOmii tak pisałaś o tych frytkach wczoraj, że dzisiaj były na obiad :P ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- ja chyba zaraz pęknę... :P muszę sobie mięty robić.... (nie mam zgagi, ja lubię miętę :P ) |
|
|
|
#3778 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teściu kilka razy mówił, że za głośno jesteśmy i spać nie dajemy, kilka razy dzwonił brat z mieszkania niżej, żeby łóżko się uspokoiło, bo im dziecko obudzimy to my hyc na podłogę Ale i tak do tej pory palę się ze wstydu jak przypomnę sobie sytuacje, kiedy spaliśmy u tż na poddaszu, po zakrapianym grillu i były pootwierane wszystkie okna. I ponosiło nas bardzo, cała ulica słyszała aż do nas napisali sms, że niezły koncert Cytat:
Rozcięłam sobie piętę przy tym moim profesjonalnym pedicurze i krew leciała mi 40 minut
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Nemosek gratuluję
Kate nie słuchaj ludziów, jak Cię coś martwi to się przemaszeruj lepiej do lekarza Sylwia oby cena Was z nóg nie zwaliła, to by było fajne rozwiązanie, mieszkacie sami, ale jednak w razie potrzeby babcia do pomocy tuż tuż ![]() ANOULA NO JAK PO WIZYCIE? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

a jak już zrobię to trudno.Ale pewnie ze stresu
będę chciała po sobie posprzątać
??????????

tak piszesz że non stop Cię kopie że aż łapie się za brzuch,mój maluch taki grzeczny dzisiaj.Parę razy się odezwał do południa i spokój.
a dużo może pomóc
cena nie wielka a zakupy spore
by mu się poprawiło !
a jeszcze taki młody i przystojny - zapamiętam go na całe życie, ale z tej złej strony. no taki kurcze bele dzień... oby jutro było lepiej