|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Fuck ładowarka się spaliła,laptop rozładowałi lipa...
![]() ![]() Piękne są te ciuszkico wrzucacie... ja tam mogła bym oglądać je godzinami ![]() Co doprania ciuszków to ja zamierzam na początku pażdziernika się za to wziąść, pranie+prasowanie a później tylko oczekiwanie... ![]() ![]() Co do chrzestnych... to chrzestną będzie moja siostra z chrzestnego na tą chwilę nie mamy... i z tym będzie problem.. Angie:oklaski: za wizytę! ![]() zwariowane serduszko, też sie zastanawiałam nad tym która z Nas pierwsza urodzi ![]() Uciekam, 3mam kciuki za jutrzejsze wizyty! ![]() Jutro chyba przejadę się z sis nad jeziorko, trochę się odrelaksować ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-17 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oglądam po raz ety film "Poznaj moich spartan" i ten film jest tak głupi że aż śmieszny ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
To forum poleciła mi przyjaciółka już jakiś czas temu, ale wreszcie dzisiaj się przełamałam i zdecydowałam się napisać. Jestem szczęśliwą żoną i przyszłą mamusią Bąbelka, którego powitamy 29 listopada 2013r. Mam nadzieję, że dowiem się od Was wielu ciekawych i pomocnych rzeczy, ponieważ będzie to moje pierwsze dziecko. ![]() Cieszę się, że mogę być z Wami! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
No to pokazuje Wam łoże mojego księcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Zaraz będę Was nadrabiać, przyszłam się pożalić
Przyjechałam do domu i wyje jak nienormalna - ale wiem że to przez hormony. Pojechałam z moim bratem, przyszłą bratową i moim TŻtem na kolacje i jak wracaliśmy to był ustawiony fotoradar taki przenośny przy drodze i było ciemno więc go nie widziałam, jechałam 60km/h w terenie zabudowanym ale wiem że te 10 więcej można, w każdym bądź razie nie miałam zapiętych pasów bo w pasach mi niewygodnie a o to już mogą się przyczepić... krew mnie zalała bo nie dość że jeżdżę rzadko, to jeszcze nie mam kasy a tu mi radar po oczach błysnął więc napewno mandat przyjdzie... Jestem załamana |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po drugie... Tobie ma być przede wszystkim wygodnie w ciąży więc nie musisz ubierać się jakoś mega ładnie, ja też się jakoś specjalnie nie maluje i mówię wprost TŻtowi że napewno straszę ale cenię sobie wygodę przede wszystkim... tym bardziej że w ciąży moje oczy są jakieś wrażliwe, stałam się płaczliwa (płacze nawet jak się śmieje) i mój makijaż po prostu spływa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super że tak wyszło z tą teściową, w końcu wychodzicie na prostą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I weź się użeraj z głupimi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Opowiedz nam coś więcej o sobie ![]() Znasz już płeć ? ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/posciel-3el-ochran...391158167.html i zastanawiam się nad tą poscielą, idealnie pasuje, tylko bez tych falbanek oczywiscie :P Co myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
A teraz obiecany kombinezon
Miałam zdjęcie dodać od TŻta ale odłączyliśmy internet bo dzieci sióstr TŻta przyjechały na wczasy do babci ale każde z nich ma swój komputer i całymi dniami nic innego nie robią tylko grają więc się wkurzyliśmy i neta odpięliśmy, niech się zajmą czymś pożytecznym kombinezon + gratis o którym marzyłam i miałam zamawiać na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3464 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi się podobają takie łóżeczka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ktosiula SUPER ZAKUPY Ja się narobiłam w ogródku i coś mnie macica pobolewa... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Domi, zawsze mozesz sie odwolac od mandatu
![]() Kombinezon jutro zobacze bo na telefonie fotki mi sie nie wyswietlaja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |||
Zakorzenienie
|
To samo chciałam kupić, ale jak puchatek u nas będzie rządzil to ta żyrafka nijak się ma
![]() Cytat:
![]() Masz ten sam termin co ja ![]() Powiedz coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jak coś to się serio będę odwoływać |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z imieniem ciągle kłopot, ta Hania mi do głowy wpadła, ale do końca to nie jestem póki co przekonana. Czekam na jakieś olśnienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktosiula termometr do wody zupełnie zbędny U nas tez z chrzestnymi problem i to spory, kandydatów płci obojga póki co brak Witam nową mamusię ![]() ![]() ![]() Nie mogę przestać jeść ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam już piękne i gładkie stópki + frenczyk na pazurkach ![]() Anulka Hania bardzo ładnie ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-17 o 22:04 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |||||
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Chcecie to wszystko zrobic przed porodem ? Ja juz bym wpadla w panike ;D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:06 ---------- Ja wróciłam do domu i co ? Mrówki ![]() ![]() Po za tym poryczałam się dziś w pracy , bo mój menager oficjalnie mnie żegnał bo do piątku nie będziemy się już widzieć . Powiedział wiele miłych rzeczy ( nie wiem na ile to było szczere ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41835952] Ale wiecie jaki ma pomysł mój mąż? Jak się dowiedział, że będzie następne dziecko to postanowił, że teraz- jeszcze przed porodem, kupi auto 7-osobowe!!! Ale nie wiem po co!!! Nic mi nie wiadomo o kolejnych jego planach rozpłodowych ![]() JAk to po co ? Żeby zapełnić wszystkie miejsca ![]() Cytat:
Dziewczyny polecacie jakieś termometry które mogłyby być do wanienki i jednocześnie do pokoiku ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mmm .. ze śmietana i cukrem ![]()
![]() |
#3473 |
Zadomowienie
|
Ostatkiem sił, ale nadrobiłam
![]() Widzę, ze w sprawie wyprawek jestem jakoś tak po środku, bo niektóre z was mają już prawie wszystko, a niektóre nic ![]() Tak po za tym to byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko w porządku, hemoglobinka piękna, waga rośnie książkowo. Ogólnie pan doktor po raz kolejny pochwalił mnie za dobre prowadzenie się w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja planuję zacząć za 3/4 tygodnie ? Nie będę dłużej czekać , bo mnie tu wczoraj nastraszyły , że na 35 tydz mam być zapieta na ostatni guzik ![]() Kurde , to tkie dziwne ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jest super. Tu tez takie są dostępne od polskich producentów , tylko ludzie się skarżą że szczebelki nie wyciągane. Prawde to ? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |||
Zakorzenienie
|
straszie mi się podobają te łózeczka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kisiel z cukrem i śmietaną?! ![]() hejo! dzisiaj mam trochę roboty ![]() ![]() ![]() ciekawe ile z tego zrobię ![]() ![]() http://demotywatory.pl/4171955/Nie-ma-radosci ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-18 o 06:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziewczyny pora abym się pochwaliła Agatką, raczej Jej apartamentem...hihihi...
więc uwaga jestem w 26 tygodniu ciąży a brzuszek mam taki jaki mam...ech.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
Cześć z rana właśnie zjadam śniadanie- naleśniki lubię takie śniadania, mąż zrobił mi wcześniej herbatkę. I jeszcze mam pytanie czy w ciąży macie jakieś dziwne upodobania muzyczne, bo ja np. od samego rana katuje Virgin, nie słuchałam Jej do tej pory...dziwnie się z tym czuję....i na zmianę Smerfne Hity....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwarancją nie są objęte ruchome elementy wyposażenia wyrobu (akcesoria) przeznaczone do samodzielnego montażu przez użytkownika, np.: węże, rury ssawko-szczotki, worki, filtry (do odkurzaczy); sita, miski (do sokowirówek); trzepaki, nasadki, kubki miksujące, sprzęgła (do mikserów i blenderów); głowice ubijające, mieszaki hakowe, tarcze tnące (do robotów); sprzęgła, sita, nożyki (do maszynek do mięsa), baterie zasilające. ![]() Cytat:
![]() Ale duża panna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Witamy się z Niną w skończonym 25tc - jutro zaczynamy 26 tydzień ![]() Zmierzyłam z tej okazji brzucho - na wysokości pępka 92cm ![]() W tym tempie to dojdę do 120cm w dniu porodu ![]() Dziś mam zdecydowanie zły dzień od rana... Niby wszystko było ok, ale jadąc do pracy wkurzył mnie gościu, który stanął, żeby kogoś zabrać. Nie wiem, czemu mnie wkurzył, ja sama czasem tak staję, no ale hormony - nic nie poradzę ![]() Pewnie to jakiś podświadomy stres przed jutrzejszym echem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.