Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 09:05   #3931
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
za wizytę.
Ale Ci ładnie urósł ten brzuszek
Dzięki, co jak co ale brzuszek to mi bardzo szybko rośnie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Anoula - będzie dobrze zobaczysz !!!! aby jutrzejszy dzień był tym niezapomnianym i pozytywnym!!
Dzięki
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:05   #3932
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2

Cytat:

domi- no to dobrze że go nie bolała u mnie też na jednym razie się nie skończyło a poza tym boje się że jak mam orgazm to czy jakiś tam skurczy nie wywołuję albo coś... nie chce rodzić przed terminem
Szczerze to się nawet nie zagłębiałam w tematy związane z tymi skurczami podczas orgazmu ale gdzieś mi się w oczy rzuciło że 3 tygodnie przed porodem orgazm wywołuje skurcze i wtedy można urodzić

Ja w pewnym momencie miałam wrażenie że gniotę Jaśka ale ruszał się zaraz po (a myśleliśmy z TŻtem że go uśpiliśmy) i od rana też ruchliwy niesamowicie
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:05   #3933
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Rybko ja Ci raczej nie pomogę ale położna w szkole rodzenia ostatnio mówiła o tym że w ciąży kobiety mają właśnie taką dolegliwość, że to jest to samo jak u innych wymioty lub inne dolegliwości ciążowe i że przed porodem serio lewatywy nie potrzeba

eh.. no ale ja biorę to żelazo cały czas i raczej tak być nie powinno..... nie strasz że to tak jak mdłości- czytałam, zresztą tu też pisałyśmy że nawet do 39 się zdażają!!! ja nie chce!!!!!!!!!!! RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUU
Stary 2013-07-19, 09:12   #3934
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
eh.. no ale ja biorę to żelazo cały czas i raczej tak być nie powinno..... nie strasz że to tak jak mdłości- czytałam, zresztą tu też pisałyśmy że nawet do 39 się zdażają!!! ja nie chce!!!!!!!!!!! RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUU
Broń Boże nie chcę Cię straszyć napisałam tylko to co mówiła położna

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Teściowa wczoraj stwierdziła że nie interesuje się Damianem a dziś jaka milutka, właśnie przyszła żeby mnie na śniadanie zawołać bo przecież muszę o siebie dbać
Nie ogarniam tej kobiety...
Stary 2013-07-19, 09:12   #3935
ryba91
Zakorzenienie

HAHAHHAAHA napisałam zdażają zamiast zdarzają ......... WYBACZCIE. mój mózg niie pracuje- spałam 3 godziny a jutro tyyyyyyyyle gości a ja do nocy w pracy dzisiaj

a tak poza tym to mój brzuch stanął w miejscu ;(

aaa i coś wrzuce mamuśkom co córy będą miały w tesco zaje.biste kompleciki - koszuleczki i taaaaaaakie maciupkie legginsy zwierzaki, lew, żyrafa biedronka żabka i pszczółka za 20 zł 30 gr.
niestety nie było typowo chłopięcych ... u mnie rozmiary sa : new born , 0-3 3-6 6-12 i 12-18 wiec jak ktoś to nwet dla starszych córek można a są naprawdę sliczne!!

tylko cekam aż mi sie wkleją zmniejszą, bo nie zmieszczą się na forum poza tym

PROSZEK DO PRANIA LOVELA 1,8 KG ZA 21,99 A 5 KG TEZ LOVELA ZA 43,99 - czy sie opłaca??????????????????
Stary 2013-07-19, 09:14   #3936
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
HAHAHHAAHA napisałam zdażają zamiast zdarzają ......... WYBACZCIE. mój mózg niie pracuje- spałam 3 godziny a jutro tyyyyyyyyle gości a ja do nocy w pracy dzisiaj

To ładnie się w nocy zabawiliście jak tylko 3 godziny spałaś
Stary 2013-07-19, 09:15   #3937
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Teściowa wczoraj stwierdziła że nie interesuje się Damianem a dziś jaka milutka, właśnie przyszła żeby mnie na śniadanie zawołać bo przecież muszę o siebie dbać
moja też tak robi i też nie wiem czemu ......

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 09:16   #3938
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbym czytała o swojej, podobnie się czasem zachowuje.
Stary 2013-07-19, 09:16   #3939
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
moja też tak robi i też nie wiem czemu ......
Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o swojej, podobnie się czasem zachowuje.
Co za dziwne kobiety z tych naszych teściowych
Stary 2013-07-19, 09:19   #3940
Dzastin08
Wtajemniczenie

Anoula, na którą godzinę jutro macie ślub?
Będzie dobrze

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:21   #3941
ryba91
Zakorzenienie

widze ze zrobiłam tylko zdjecie smoka, lwa i niewyraźne żyrafy, ale widać o co kaman jest tak jak mówie jeszcze pszczółka, biedronka i żabcia

aaa no i ta mata - kosztuje 70 zl i zrobiłam zdjęcie, wiadomo zdjęcie średniej jakości ale moja nokija nie ma jakiegoś ekstra aparatu xD
za 70 zł tak jak pisałam i tam z tego co widzialam ( zdjęcie niekoniecnie to obrazuje ) sa jakieś zwierzątka do przypięcia u góry, a na macie są takie gdzieniegdzie oczoje.bne kolory... co sądzicie o niej ?

Domi - wróciliśmy o 00 do domu poczym poszłam się kąpać i była już 1 cała akcja zajęła nam ok 2 godzin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0538.jpg (118,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0539.jpg (116,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0536.jpg (145,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0540.jpg (81,9 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-07-19 o 09:22
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 09:21   #3942
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Anoula, na którą godzinę jutro macie ślub?
Będzie dobrze
12:25 przynajmniej nie będzie trzeba dużo czekać i się denerwować
Stary 2013-07-19, 09:22   #3943
nemosek
Zakorzenienie

hejka z rana

Gardło mnie boli dalej i jakaś nieogarnięta jestem

Nic mi się nie chce

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące

Oby echo serduszka u Małej Aaby było w porządku

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:26   #3944
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Witam piątkowo
Upał dziś od rana

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relację

Ryba - Gratuluję III trymestru

Niunia - super, że hormonki w normie

Czas wstawać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-19, 09:26   #3945
ryba91
Zakorzenienie

na pewno będzie dobrze!!
Stary 2013-07-19, 09:28   #3946
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
12:25 przynajmniej nie będzie trzeba dużo czekać i się denerwować
To faktycznie nie będzie za dużo czasu na nerwy
Przed wyjazdem nad morzem mam nadzieję,że jeszcze Nam zdasz relację ślubną

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:30   #3947
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie nie będzie za dużo czasu na nerwy
Przed wyjazdem nad morzem mam nadzieję,że jeszcze Nam zdasz relację ślubną
Zobaczymy jak to się wszystko ułoży czasowo ;D ale postaram się
Stary 2013-07-19, 09:42   #3948
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Używałam, ale też mnie to zastanowiło, czy to nie toksyczne. Na opakowaniu nie było nic napisane o ciąży.

Fajny. Jak dla mnie taki akurat

Dziewczyny po paru próbach nadrabiania was w miarę na bieżąco, ogłaszam publicznie NIE DAJE RADY
Przyznaje się bez bicia, że zmieniam taktykę i będę czytać dwie, trzy strony do tyłu.
A dziś opiszę wam jaką zabawę mamy z mężem. Strasznie bawi mnie ta sytuacja. Już kiedyś pisałam, że mamy 3 letniego sznaucerka miniaturkę, którego bardzo rozpieściliśmy. Odkąd jestem w ciąży staramy się go nastawić psychicznie na nowego członka rodziny Udało nam się już oduczyć go spania w łóżku, szczekania jak ktoś przyjdzie, a teraz wchodzimy w etap zapoznawania go z lalką Teściowa załatwiła nam od koleżanki taką lalkę-bobasa, co płacze i gada i ... udaje nasze dziecię Normalnie chodzimy z tą lalką, tulimy ją, całujemy, jeździmy z nią wózkiem. Ubaw po pachy Jakby nas ktoś podglądał, to napewno stwierdziłby, że nie mamy równo pod sufitem
Ale frajda i zabawa ja ma odnieść skutek to trzeba próbować

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Będziecie próbować aż do skutku??
No no ,tylko że w zabawie weselnej wyszło nam 4 synów i dopiero piąta kobitka
A ja 5 nie planuję,3 co najwyżej.

Może będzie tak jak u mojej mamy,najpierw syn a potem 2 córki

Niunia Daj znać jak po endo

Cytat:
Dzień doberek
Tak wiem miałam spać do 10 ale boki bolą mnie do tego stopnia że się przebudziłam i już zasnąć ciężko leże i przyglądam się tżtowi jak słodko śpi

Wpadłam żeby napisać że trzymam za dzisiejsze wizyty
Nadrabiać będę później
No i co domi spałaś dobrze?

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

GRATULACJE za nowe tygodnie i miesiące oraz trymestry

Pijemy bavarię

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
I ja się witam

Agnieszka gratuluje kolejnego tygodnia, jeszcze 2 połowa i Ania będzie z wami

niunia trzymam kciuki za wizytę

aaby tez trzymam kciuki będzie dobrze

issia za ciebie też trzymam

Trzeba zebrać sie do jakiejś roboty, ale dziś będzie cięzko bo cos brzuch pobolewa, aha i mierzyłam brzuszek na wysokości pępka i mam 96 cm w 26 tyg, czy to dużo czy mało?

I dalszy ciąg prania ciuszków dobrze że pogoda jest

No i dziś relaks z koleżankami
Raczej mało

Anoula Jutro Wasz wielki dzień

Niunia Dobrze że hormony nie szaleją

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-19, 09:45   #3949
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Niunia powodzenia u lekarza.

Ach pamietam - mialam pisac o kocykach. Te, ktore wrzucilyscie sa slodziutkie ale kupie takie jak miala Zuzia - takie jakby robione na szydelku. Takie sa tu zalecenia

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Ok.mala butle wypila wiec wracam na krotka drzemke. Wkrotce trzeba wstawac do lekarza
Mam takie dwa kocyki jakby na szydelku robione ale nie wiedzialam ze sa takie zalecenia? Ze niby co? Ze lepiej oddycha?

Dziendoberek wogole

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

Nie mogę uwierzyć że jutro bierzemy ślub
O kurde! Ale zlecialo. Moge wyobrazic tylko sobie jak sie czujesz taaakie wydarzenie

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:46   #3950
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

aaa i coś wrzuce mamuśkom co córy będą miały w tesco zaje.biste kompleciki - koszuleczki i taaaaaaakie maciupkie legginsy zwierzaki, lew, żyrafa biedronka żabka i pszczółka za 20 zł 30 gr.
niestety nie było typowo chłopięcych ... u mnie rozmiary sa : new born , 0-3 3-6 6-12 i 12-18 wiec jak ktoś to nwet dla starszych córek można a są naprawdę sliczne!!

tylko cekam aż mi sie wkleją zmniejszą, bo nie zmieszczą się na forum poza tym

PROSZEK DO PRANIA LOVELA 1,8 KG ZA 21,99 A 5 KG TEZ LOVELA ZA 43,99 - czy sie opłaca??????????????????
E ja to bym dla chłopaka też założyła,ten dinozaur,żyrafa

Mata spoko wygląda ok

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-19, 09:47   #3951
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91;41862672

Jak ktoś je to niech nie czyta...
mam jeszcze pytanie odnośnie mojego dawnego i powtórnego problemu .. Jak pamiętacie jakoś w ub, miesiacu skarżyłąm się na [COLOR=LemonChiffon
biegunkę[/COLOR]...... i ona powróciła ze zdwojoną silą!!! co bym nie zjadła to zaraz kibelek... teraz zjadłam banana i musiałam lecieć.. a na prawdę myślałam że nie dojdę... brzuch mnie boli i dzień w dzień mam normalnie- wode z dup.y . przepraszam że tak ofem, ale martwie się... dużo piję więc odwodnić się nie odwodnię ale jest to męczące. Stoperan- nawet jeżeli jest dla kobiet cieżarnych to nie wezmę i tak w sumie nie wiem co robić, a w pracy wiadomo .. poza tym zastanawiam się cy w III trymestrze i w sumie w końcówce II nie jest to normalne? Jak tak dalej pójdzie to żadna lewatywa mi do porodu nie bedzie potrzebna Proszę o poradę bo jakaś masakra
Na biegunkę są bardzo dobre jagody! Kiedyś miałam i nawet stoperan mi nie pomógł. Teściowa na zime miała zrobione jaody i zjadłam pół małego słoiczka i naprawdę ulżyło. Jakiś stary babciny sposób i naprawde poskutkowało. Od tamtej pory jakby co to tylko wcinam jagody
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:48   #3952
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Witam z rana Mamusie i dzidziusie ( te w brzuszkach i te które są na świecie już jakiś czas of kors )

Zaraz bede nadrabiać, ale musze WAM OZNAJMIĆ że dzisiaj ::

IDZIEMY NA BALETY !!! Z OKAZJI MOJEGO I BĄBELKA 7 MIESIĄCA, CZYLI WKROCZENIA W III TRYMESTR ;D

poza tym chciałam się pochwalić że do porodu zostało mi 90 dni
oraz że spotkała mnie baaaaaardzo miła niespodzianka - a mianowicie 1 raz w ciąży ktoś obcy ustąpił mi miejsca z powodu brzuszka aż się zdziwiłam

POZA TYM PILNE :
za chwile zakładam sondę czy SĄ JAKIEŚ NOWE TYTUŁY???
bo mamy tak :

"Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka!"

Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka!

Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku "

Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki

Listopadowo-grudniowe Mamusie 2013.

??

Idę nadrabiać

aaa - ja spełniłam swoje zachcianki wczoraj a Ty domii dałaś radę ( oczywiście chodzi o stopę Damiana )
To pijemy
I jutro znowu na weselu Anouli
Ciężki weekend sie szykuje )

No a Ryba od rana o tym samym -> Zboczuch

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:48   #3953
nemosek
Zakorzenienie

Jutro do Anouli jeszcze dołączy Nasturcja i Miki

Ktoś jeszcze się jutro zamążpójści?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 09:49   #3954
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Ja tez Wam powiem ze u nas tez sie dzialo

Domi, nawet stal? Ty to masz szczescie

Odebralam wyniki, mam leukocyty w moczu, bakterie, glukoza w normie

Neurolozka dala mi skierowanie na krioterapie i juz na jednej bylam i powiedziala zebym cala robote tz zostawiala i nie przemeczala reki

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:50   #3955
ryba91
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Stary 2013-07-19, 09:51   #3956
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Anoula Jutro Wasz wielki dzień
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość

O kurde! Ale zlecialo. Moge wyobrazic tylko sobie jak sie czujesz taaakie wydarzenie

No, dopiero co rezerwowaliśmy termin szybko, za szybko to wszystko leci.

Edytowane przez Anoula
Czas edycji: 2013-07-19 o 09:52
Stary 2013-07-19, 09:51   #3957
nemosek
Zakorzenienie

Rybko Znalazłam tytuły jeszcze:

*Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło.

*Większość płci już znamy kopniakami się jaramy.

*W siłę rosną maluchy mamy zmieniają się w kluchy

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-19, 09:52   #3958
coralady
Wtajemniczenie

aaby oczywiście trzymamy z synkiem za Ninę!!!

A ja mam kochaną teściową Takiej to ze świecą szukać!!!Kocha nas,swoją wnuczke,pomaga jak moze,gotuje nam obiady,piecze placki,no i równa z niej kobitka-można z nią spokojnie wódke pić i pogadac jak z koleżanką!!!: love:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:52   #3959
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
A oto mój brzusio Jestem tak strasznie nieogarnięta że nie pozwoliłam zrobić zdjęcia twarzy hehe
Cytat:
Dziękuję. Mówią że za nisko..
Ja sobie założyłam na okna moskitery pare złoty kosztują a jaki komfort
Bardzo ładny masz brzusio i też nie wydaje mi się żeby był nisko, mój jest niżej
Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Używałam, ale też mnie to zastanowiło, czy to nie toksyczne. Na opakowaniu nie było nic napisane o ciąży.

Fajny. Jak dla mnie taki akurat

Dziewczyny po paru próbach nadrabiania was w miarę na bieżąco, ogłaszam publicznie NIE DAJE RADY
Przyznaje się bez bicia, że zmieniam taktykę i będę czytać dwie, trzy strony do tyłu.
A dziś opiszę wam jaką zabawę mamy z mężem. Strasznie bawi mnie ta sytuacja. Już kiedyś pisałam, że mamy 3 letniego sznaucerka miniaturkę, którego bardzo rozpieściliśmy. Odkąd jestem w ciąży staramy się go nastawić psychicznie na nowego członka rodziny Udało nam się już oduczyć go spania w łóżku, szczekania jak ktoś przyjdzie, a teraz wchodzimy w etap zapoznawania go z lalką Teściowa załatwiła nam od koleżanki taką lalkę-bobasa, co płacze i gada i ... udaje nasze dziecię Normalnie chodzimy z tą lalką, tulimy ją, całujemy, jeździmy z nią wózkiem. Ubaw po pachy Jakby nas ktoś podglądał, to napewno stwierdziłby, że nie mamy równo pod sufitem
hehe dobre

Cytat:
Ale naprawde niezły pomysł Ja zauważyłam że piesek którego przygarnęliśmy z tż bardzo boi się dzieci..normalnie paraliżuje go strach kuli się i ucieka. Jak sobie pomyśle że jakiś bachor mojemu pieskowi robił kiedyś krzywdę albo w ogóle że był bity to nóż mi sie w kieszeni otwiera...Nie patrzałabym gdzie dziadów leje

Ja to zawsze ale to zawsze jak jestem mega napalona to mam takie gorące sny.. i takie realistyczne! Może one Ciebie też dziś nawiedzą?Tylko gorzej jak się obudzę to już wtedy koniec muszę i jużA mój tz to lubi

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Może faktycznie być coś na rzeczy, nasz piesek traktuje mnie jakoś tak łagodniej, łagodniej się tuli, nie skacze..
Też jak mam takie gorące sny i się obudzę to muszę od razu

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ale miałyście tematy przez cały dzień, niewyżyte Wy!

Nadrabiałam po łebkach, proszę nie bić
Śliczne macie brzuszki! I cieszę się, że wizyty udane!
Za wszystkie piętkowe trzymam kciuki!

Ja mam jutro (a w sumie już dziś ) urlop. Rano śniadanko i jedziemy do szpitala na echo, więc raczej tu nie zajrzę. Bardzo prosimy z Ninulcem o kciuki
Boję się jak cholera

Miłego piątku Kochane!

trzymam

i za wszystkie dzisiejsze wizyty

Witam się
Nie mogłam coś zasnąć wczoraj wieczorem, rano obudziłam się po 5 i też już nie mogłam spać, ale udało mi się zasnąć i spałam do 10
Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień
Rybka Fajna ta mata z tesco, tylko ciekawe czy u nas też jest w takiej cenie
Jak ja pokupuje to wszystko co chce to babcie i chrzestni dopiero będą mieli problem z kupowaniem prezentów dla małego
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:53   #3960
nemosek
Zakorzenienie

Wszystkie bym przygarnęła

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości