|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Ja w pewnym momencie miałam wrażenie że gniotę Jaśka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
eh.. no ale ja biorę to żelazo cały czas i raczej tak być nie powinno..... nie strasz że to tak jak mdłości- czytałam, zresztą tu też pisałyśmy że nawet do 39 się zdażają!!! ja nie chce!!!!!!!!!!! RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUU
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Teściowa wczoraj stwierdziła że nie interesuje się Damianem a dziś jaka milutka, właśnie przyszła żeby mnie na śniadanie zawołać bo przecież muszę o siebie dbać ![]() Nie ogarniam tej kobiety... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
HAHAHHAAHA napisałam zdażają zamiast zdarzają ......... WYBACZCIE. mój mózg niie pracuje- spałam 3 godziny
![]() ![]() a tak poza tym to mój brzuch stanął w miejscu ;( aaa i coś wrzuce mamuśkom co córy będą miały w tesco zaje.biste kompleciki - koszuleczki i taaaaaaakie maciupkie legginsy zwierzaki, lew, żyrafa biedronka żabka i pszczółka za 20 zł 30 gr. ![]() niestety nie było typowo chłopięcych ... u mnie rozmiary sa : new born , 0-3 3-6 6-12 i 12-18 wiec jak ktoś to nwet dla starszych córek można ![]() tylko cekam aż mi sie wkleją zmniejszą, bo nie zmieszczą się na forum ![]() PROSZEK DO PRANIA LOVELA 1,8 KG ZA 21,99 A 5 KG TEZ LOVELA ZA 43,99 - czy sie opłaca??????????????????
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Wtajemniczenie
|
Anoula, na którą godzinę jutro macie ślub?
![]() Będzie dobrze ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
widze ze zrobiłam tylko zdjecie smoka, lwa i niewyraźne żyrafy, ale widać o co kaman
![]() aaa no i ta mata - kosztuje 70 zl i zrobiłam zdjęcie, wiadomo zdjęcie średniej jakości ale moja nokija nie ma jakiegoś ekstra aparatu xD za 70 zł tak jak pisałam i tam z tego co widzialam ( zdjęcie niekoniecnie to obrazuje ) sa jakieś zwierzątka do przypięcia u góry, a na macie są takie gdzieniegdzie oczoje.bne kolory... co sądzicie o niej ? Domi - wróciliśmy o 00 do domu poczym poszłam się kąpać i była już 1 ![]() ![]()
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
hejka z rana
![]() Gardło mnie boli dalej i jakaś nieogarnięta jestem ![]() Nic mi się nie chce ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące ![]() ![]() ![]() Oby echo serduszka u Małej Aaby było w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Witam piątkowo
![]() Upał dziś od rana ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relację ![]() Ryba - Gratuluję III trymestru ![]() Niunia - super, że hormonki w normie ![]() Czas wstawać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
na pewno będzie dobrze!!
#3946 |
Wtajemniczenie
|
To faktycznie nie będzie za dużo czasu na nerwy
![]() Przed wyjazdem nad morzem mam nadzieję,że jeszcze Nam zdasz relację ślubną ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No no ![]() ![]() A ja 5 nie planuję,3 co najwyżej. Może będzie tak jak u mojej mamy,najpierw syn a potem 2 córki ![]() Niunia Daj znać jak po endo Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- GRATULACJE za nowe tygodnie i miesiące oraz trymestry ![]() ![]() Pijemy bavarię ![]() Cytat:
![]() Anoula Jutro Wasz wielki dzień ![]() Niunia Dobrze że hormony nie szaleją ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Dziendoberek wogole ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- O kurde! Ale zlecialo. Moge wyobrazic tylko sobie jak sie czujesz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mata spoko wygląda ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() I jutro znowu na weselu Anouli ![]() Ciężki weekend sie szykuje ![]() No a Ryba od rana o tym samym -> Zboczuch ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Jutro do Anouli jeszcze dołączy Nasturcja i Miki
Ktoś jeszcze się jutro zamążpójści? |
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Ja tez Wam powiem ze u nas tez sie dzialo
![]() Domi, nawet stal? Ty to masz szczescie ![]() Odebralam wyniki, mam leukocyty w moczu, bakterie, glukoza w normie ![]() Neurolozka dala mi skierowanie na krioterapie i juz na jednej bylam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Anoula Czas edycji: 2013-07-19 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
Rybko Znalazłam tytuły jeszcze:
*Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. *Większość płci już znamy kopniakami się jaramy. *W siłę rosną maluchy mamy zmieniają się w kluchy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 |
Wtajemniczenie
|
aaby oczywiście trzymamy z synkiem za Ninę!!!
![]() A ja mam kochaną teściową ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Witam się ![]() Nie mogłam coś zasnąć wczoraj wieczorem, rano obudziłam się po 5 i też już nie mogłam spać, ale udało mi się zasnąć i spałam do 10 ![]() Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień ![]() Rybka Fajna ta mata z tesco, tylko ciekawe czy u nas też jest w takiej cenie ![]() Jak ja pokupuje to wszystko co chce to babcie i chrzestni dopiero będą mieli problem z kupowaniem prezentów dla małego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.