![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hope, właśnie nie ściągałam jej... Mogła się za bardzo nagrzać na słońcu, to fakt... Jeszcze się zastanawiam, czy się właśnie tam nie dostał jakiś detergent, płyn, cokolwiek, co mi wysuszyło skórę... :/ Smaruję się co chwilę Bepanthenem, mam nadzieję, że to szybko zejdzie... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Pietraszkowie dzisiaj wracają sasasasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zadomowienie
|
ja kiedys kupowałam bebilon ha w rossmanie za 32 zł
#4805 |
Zakorzenienie
|
W kocuuu widze foty
![]() ellmi jak zwykle kusi widokami za ciastem ![]() Blanka aski wymiata ![]() Igi silny chlopak ![]() Blanka fewci sliczna usmiechnieta dama ![]() A Julianka i Julas rozwalaja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ściąg na razie smaruj sb jak nie bephantenem to alantan lub linomag. Możesz też troszkę zasypką do pupci jak masz ![]() ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() miejscówkę na kawę i ciasto mam po prostu dobrą ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
no to będzie zbiorowe trzymanie kciuków
![]()
#4810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
rzecby mozna nawet bylo ze miedzynarodowe!
![]() robie dzis pierwszy raz obiadek dla mlodego!!!! nie wiem ile tego wyjdzie po zmiksowaniu ale jakby wyszlo wiecej, a raczej wyjdzie, to co ja mam z ta reszta zrobic? ![]() ![]() moze postac w lodowce do jutra? a jakbym chciala mrozic to jak? sory, ale zielona jestemw te klocki pomocy help help! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Elllmi, o to to! Dokładnie tak samo to u mnie wygląda. Wrrrr. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Na kawe, ciasto i w☠☠☠☠a dla innych dziewczyn
![]() Insolito, orkiszowa ma gluten. Kurcze, to nasze uczulenie na brzuszku od marchewki nie schodzi. Od 2 dni nie podaje jej. Rano jest tego malutko, dopiero na wieczor wylazi. Dopoki nie zejdzie to chyba nic innego nie podam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może być też takie: http://www.bocian.co.uk/upload/Produ...-400g-1791.jpg Ważne żeby byo pełne a nie odtłuszczone i nie granulowane. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a kasza jaglana - bo ona bez glutenu jest, a orkiszową ja dodaję przy wprowadzaniu glutenu. Cytat:
A jak byś chciała mrozić to ja to robię w silikonowych formach na babeczki i jak podmarznie to przekładam do woreczków po 2-3 sztuki. U nas po wczorajszej czice nie ma śladu. Pochmurno ale nie zimno, tak sam raz. Właśnie idziemy na spacer. Black, odparzyło Ci się od obrączki. Moja koleżanka tak miała ciągle, co zaleczyła to znowu to samo. Może akurat ten rodzaj obrączki tak działał albo ona miała skórę z takimi skłonnościami. No i musiała oddać do jubilera żeby od wewnątrz wyszlifował tak żeby nie było takiego styku ze skórą. Ja miałam to w standardzie już w mojej obrączce. Jakoś to się nazywa fachowo ale nie pamiętam.
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
hejka mamusie ale mam w☠☠☠☠a ... musze sie wygadac ...
jestem ba wyjezdzie z mojaja mama ... ogolnie jest super babka jest super babcia dla blanki. kocha ja bardzo pomaga mi od 1 dnia jak sie mala urodzila ... ale ma 1 ceche ktorej nienawidze klamie ... jest mega notorycznym zapartym klamczuchem .. i to takim ze jak cos jest bile to powoe ze to czarne a ty sie mylisz ... wielokrotnie zlapana na klamstwie pograza sie jeszcze bardziej ale sie nie przyzna .. a to brniecie w klamstwo jest az zenujace, kazdy przysluchujacy sie jej gadaniu wie, ze to sciema, ale chyba tylko ona woerzy w to, ze innych przekreci ... czasami robi to w dobrej wierze, ale czasami chyba dla sportu ... a najbardziej przeraza mnie to, ze sama mam taka ceche i bardzo musze nad nia panowac. to takie cos ze ktos mi cos nowi a ja bym na przekor przekonywala go ze jest inaczej, zeby wyszlo na moje .. ale wracajac do mamy. blanka 2 dni nie robila kupy, dzis jest 3 .. miala ciezka nocke, spala ze.mna poplakiwala, napinala sie ... ale ida jeszcze zeby wiec nie wiem czy 1 z 2 jakos na siebie nie wplywa ... tzn brak kupy z zebami ... 2 dni jadla sloik z krolikiem i jej smakowal ... no w kazym badz razie mama zawyrokowala ze trzeba dac czopek bo dziecko sie meczy ... wie jakie ja mam podejscie do czopka, ze to ostatecznosc. mala brzuszek miekki no ale oki.mysle niech kupi beda w razie cos ... wrocila ze sklepu ja poszlam robic owsianke do kuchni. wracilam, zjadlam i mowie ide do sklepu. a mama zebym zobaczyla pampersa bo cos tam zrobila i czy taka kupa oki. no to patrze gesta smierducha ale jest i pytam to bez czopka?? a mama tak bez. to jej mowie ze w takim razie nie ma co jej dawac skoro sie jednak zalatwila a mama tak jasne wazne ze jest ... wrocilam ze sklepu lezymuy se z mloda i cos mi smirdzi . zagladam do pampka a tam nastepna zbita kulka miedzy posladkami. nawet pampers byl czysty ... no i slychajcie zmieniam jej tego pampka a tu kuwa pol czopka !!!! no i pytam sie co to jest a moja kuwa mama ze ona jej nie wlozyla tylko kuwa obok polozyla w pampersie w razie cos !!! czy tylko mi ta wymowka wydaje sie debilna ... czopek brudny widac ze byl w pupce .... no i mama moja juz przycisnieta sie przyznala ze 1 kupa byla po czopku maluskim kawalku a ten wlozyla i on od razu wylecial to go zosttawila ... rece mi opadly mowie przeciez pytalam sie czy czopka dalas mowilas ze nie a ona bo od razu wylecial to tak jakby nie dala ... i do mnie z pretensja ze ja ja osadzam ze by cos mlodej zle zrobic chciala ... to jej mowoe ze wszystko co jest zwiazane z moim dzieckiem ma mi mowic co robi a nie co wydaje jej sie istotne ... no laski zalamalam sie ... teraz mysle o tych eszystkich sloiczkach zjedzonych jak byla u niej soczkach wypitych godzinach przespanych ... pewnie to wszytko sciema zeby wyjsc na super babcie ... kurde ona jest naprawde super babcia ale po co sciemniac ... moze przesadzam. co myslicie ... ale jak mozna matce nie powiedzuec ze dziecko dostalo czopka ???
#4817 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
ILLUSION,a jak Ty wprowadzasz gluten?
Dajesz (nie wiem z ilu miarek robisz) kilka miarek bez glutenu i 1 z glutenem? Czy jak to wyglada? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Słońce fajnie napitala, więc korzystając z okazji, idę zbierać fasolkę szparagową i się opalić.
![]() Poodnoszę po południu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Illusion, ale ja tez mam tak teraz z obraczką dokładnie jak Elllmi pisała- najpierw tak jak rozmięknieta skóra, potem czerwienieje, swędzi sie i luszczy, a przed ciaża w ogole nic sie nie działo, chociaz nigdy do niczego nie zdejmiowałam ani pierscionka ani obrączki. A teraz zakładam tylko jak gdzies wychodze a w domu jestem bez, bo nie moge wytrzymac z drapaniem
![]() ![]() co ja jeszcze miałam pisac, hmmmmm - juz wiem, swego czasu namiętnie wpierdzielałam łyżką to mlekow proszku z mlekowity ![]() Pietraszki już dzisiaj wracają? to pewnie zaraz bedzie relacja i foty ![]() Pstryniu, jak mi wyjdzie za duzo zupki na raz dla młodego, to czekam az wystygnie, potem siup do słoiczka i do lodówki ale nie zakrecam- jeszcze nigdy nic sie nie stało z niczym, a praktycznie zawsze z miesem mu robie ![]() ![]() no to teraz ja mam pytanie techniczne, bo sie tak zastanawiam jak ogarnac sciaganie mleka- łodego musze odstawic jutro koło 10 do mojej mamy, a odbiore go w niedziele gdzies o tej godzinie, czyli na 24 godz jedzie bobas. Mleko moge zacząc sciągac kiedy? ile moze stac w lodówce? bo mi sie zapomniało... a potrzebuje jakies 10 porcji po 100 ml, czyli musze litra udoic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
Mamy drugi ząbek
![]() Dolna jedyneczka tym razem ![]() ![]()
#4822 |
Zadomowienie
|
haha ale jaja
![]() ![]() lece nas nadrobić ![]()
#4823 |
Zakorzenienie
|
Iffonka, ale Ci się trafiło.
![]() Jezu, jak mnie siostra wku.wiła. ![]() Pierwsze, to wracam ze spaceru, a pranie się kisi w pralce, bo ona nie ma czasu, bo się języka uczy. Teraz miałam tą fasolkę zbierać, ale ona już zebrała. Młoda śpi, to stwierdziłam, że i tak idę na huśtawkę i chociaż te 15 minut posiedzę. Przychodzę, a Pola na brzuszku ryczy i kozy po całej buzi. A siostra oczywiście ani nie przyszła mnie zawołać, ani nie poszła do niej, bo zajęta. Spoko, tylko ku.wa wczoraj przyszła na bojki z mamą do naszego pokoju, jak młodą usypiałam, i zawsze jak Pola jest grzeczna to przyjdzie, ale żeby chociaż mnie zawołać teraz, to nie. ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- I pewnie oczywiście naskarży wieczorem mamusi ile to ona zrobiła, a ja siedziałam ☠☠☠☠ą do góry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Sylwietta ja jako najwiejsza zbueiaczka pokarmu sie moze wypowiem. mleko mozesz zbierac w ciagy 24 h. mozesz je zlewac do 1 pojemnika. tylko musi byc schlodzone. u mnie to wygladalo tak. po nocy odciagalam do woreczka najwiecej i to do lodowki. potem w ciagu dnia odciagalam kilka razy za kazdym razem do swiezego pojemnika ... rano pojemniki zlewalam do 1 i zamrazalam ... kochana ale uzbierac litra ro niezly wyczyn :d
#4825 | |
Zakorzenienie
|
kciuki zaciśnięte
![]() Cytat:
Aśka ale bym się zdenerwowała :/ przecież mogła Ci powiedzieć a nie tak kręcić :/ Sylwia ja ściągałam (jak była potrzeba) zawsze z rana po nocy ale litra to nie uzbierałam nigdy ![]() ![]() dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie tego samochodu, na pewno będziemy mieć to pod kontrolą, bo mój tż to wyczulony bardzo. Chciał wczoraj do tego gościa podejść ale co miał mu powiedzieć? "Panie co tu robisz?". Musimy go przyobserwować dokładnie także od poniedziałku akcja konspiracja. Tż ma powiedzieć koledze z pracy co na tym samym osiedlu mieszka i wtedy zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze i dlatego boje sie przeprowadzki do miasta tutaj dzieciaczki 5-letnie biegaja sobie po dworze przed blokiem same i nic sie nie dzieje a w miescie tak trzeba uwazac nawet na swoim osiedlu i dzieciaczka sie nie pusci samego Cytat:
pokaz wozek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale fajnie! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() oki, dzia! to jedna porcje zje dzis, o ile zje ![]() Cytat:
kurcze, ale dala czadu! czopek lezy a ta sie wypiera ![]() pogadaj z nia na spokojnie, powiedz co Ci lezy na serduchu i moze sie opamieta ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- [B]Kija ![]() pewnie nadrabia bidula.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() WISIENKO- nie złosc sie, chociaz siostra faktycznie zasluguje na niezły opierdziel, mogla cie do Poli zawolac ![]() AŚKA, rozumiem twojego wqrwa bo mi wlasnie tesciowa podniosla cisnienie- mlody wstał, buszował po podłodze, ja wyjmowałam pranie z pralki a ona przychodzi i mówi, ze go troche wezmie, bo "ugotowałam ci skarbie zupkę, to sobie pojesz". Na to ja jej, ze wlasnie mu stygnie i bede go karmic tylko pranie musze wyjac i wlozyc następne. Wzieła go, za 5 minut wołam zeby mi go przyniosła a ona do mnie- Ty wiesz jak sobie pojadł? nosz qrwa mac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do mleka- za jednym sciągnieciem mam około 120-150 ml ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
pstryczku no właśnie ja też jestem taka boidupa dlatego nie pozwoliłam tż na dojście do niego.
Kija widzę Cię, co o tym sądzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.