Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 06:47   #4771
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Nancy, powiedzielibyscie dokładnie to co napisałaś- lepiej dmuchac na zimne
uciekam bo mi dziec wlazł pod wersalke
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 06:54   #4772
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
głupie pytanie: polędwiczki to mięso z czego? nie smiać się, ja tylko kurze cycki jem
Jakie tam glupie, ja tez nie wiem

u nas niby tylko 2 pobudki, ale maly strasznie sie czochral podczas jedzenia - drapal mnie lapka, latajace nogi mial, co chwile lepek odwracal.
Takze spaaaaaaaac.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Watek nam sie konczy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 06:59   #4773
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas.

Jade na testy alergiczne z Agatką.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 07:35   #4774
elllmi
Zakorzenienie

hej
pobudka o 6, a teraz śpi w najlepsze małpiszon mały

u nas też się czika bomba zapowiada, bo bezchmurne niebo i już mi przysmaża kwiatki na balkonie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
a to mięso świniowe polędwica jest taka długa i cienka, cos jak przedramie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dziewczyny.... jest taka sprawa. Mieszkam na takim osiedlu gdzie jest mnóstwo małych dzieci, cały czas jakieś wózki, spacery itd. I od jakiegoś czasu (gdzieś 2 tyg) mój tż przyczaił (on cholernik wszystko widzi jak stary moher), że na nasze osiedle podjeżdża pewien samochód, codziennie o tej samej porze, podjeżdża staje, nie wyłącza nawet silnika tylko stoi i po kilku minutach odjeżdża. Wczoraj u nas otworzyli plac zabaw więc mnóstwo dzieci. On też przyjechał, siedział w tym samochodzie, na chwilę wyszedł, wrócił, postał chwilę i pojechał. Mój tż chciał dzwonić na policję ale co byśmy im powiedzieli?
cholerka, podejrzane to; może rzeczywiście numery spisać w razie czego

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 07:39   #4775
nancykenator
Zakorzenienie

sylwietta szaja ellmi numery spisane, zdjęcie samochodu zrobione. Od poniedziałku z tż będziemy dokładnie sprawdzać gościa tzn o której przyjeżdza, ile stoi, czy aby na pewno nigdzie nie wychodzi.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 07:51   #4776
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Nancy, rzeczywiscie dziwna sprawa...
Obserwujcie go jeszcze...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 07:52   #4777
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
O jaka uśmiechnięta pięknotka W spacerówce się wozi, patrzcie ją Pozdrawiamy podróżniczkę.

A zupkę jem tak:

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej, my juz po wizycie...
no wiec sprawdzilo sie to co podejrzewalam... Kubulencjusz ma problem z miesniami...:
Najważniejsze, że to nic poważnego i trochę rehabilitacji i będzie gites majonez

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
klask i:
ooooo, to dzisiaj wlasnie pani doktorka powiedziala mi ze Kuba wlasnie tak usiadzie, z czworaka, sposobem bocznym czy jakos tak, nie pamietam fochowej nazwy, za dluga
i absolutnie zakazala jakiegokolwiek sadzania, podpierana poduchami itd! nadejdzie jego czas to samu usiadzie, sam sie utrzyma itd!
ale my to wszystko przeciez doskonale wiemy!!!
W niedzielę byli u mnie znajomi. Dziewczyna w moim wieku, mają córcię lat 4 chyba. I ona mnie pyta czy Domcia już siedzi, to mówię jej, że jeszcze nie. A ona "jak to? jeszcze nie? ja to Emilkę już sadzałam, poduchami obkładałam". Powiedziałam jej, że tak nie wolno, ale nic do niej nie trafia

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
a ja tak:
też pięknie

Cytat:
sylwietta szaja ellmi numery spisane, zdjęcie samochodu zrobione. Od poniedziałku z tż będziemy dokładnie sprawdzać gościa tzn o której przyjeżdza, ile stoi, czy aby na pewno nigdzie nie wychodzi.
podejrzane cholercia

Pamiętacie jak pisałam Wam o tej kobiecie co mi się kręciła pod domem, a oprócz tego właziła mi na chatę bez pukania? Kilka razy ją śledziłam, bo akurat ją spotykałam - czułam się jak w filmie Raz gadała z nią moja mama, raz ja. W końcu spotkałam ją jak szła z córką. Pogadałam z nią - okazało się, że kobieta jest chora na Alzheimera. No ale od pory nie przychodzi.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:00   #4778
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
o cholibka, niezłe z Was Szerloki swoją drogą

dziewczyny, nie odzywałam się wczoraj, bo jakoś nie mam weny ;] poczytałam Was. aaa temat spirali był na tapecie - ja miałam zakładać w kwietniu, kazała mi gin kupić jakąś coover t czy coś takiego , już nie pamiętam. Ale to jest miedziana. Ogólnie nie mam za bardzo wyboru, bo po cholestazie ciężarnych nie mogę brać tabsow i to założenie spirali to by mnie chyba kosztowało nic, no oprócz kupna, bo ja do gin chodzę na nfz, więc to chyba w ramach wizyty
W każdym razie nie założyłam, bo wiecie jak to się u mnie zadziało wszystko z końcem marca... wyprowadzka itd. i nie poszłam
ale tak ogólnie to mam niesmak, bo ta miedziana to przeca uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka... no a ja paiętam jak zrobiłam test i poleciałam do gina, a on powiedział, że zarodek jeszcze się nie zagnieździł i nic nie widać. No to jak to tak z resztą te skutki uboczne o stany zapalne i w ogóle. kurka nie wiem.

Doszedł mi do głowy szatański plan, żeby gina zmienić i poprosić go o anty i będę kontrolowała wątrobę co jakiś czas czy za bardzo nie jest przez nie obciążona. kurka
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:06   #4779
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
to szpiegujcie, szpiegujcie; lepiej tak, niż żeby coś złego miało się stać

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

http://www.ugryz.com.pl/category/kol...poje-kolczyki/ - patrzcie, jaka genialna bizuteria

Stary 2013-07-19, 08:10   #4780
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

hejka
Melduję tylko, że nadrobiłam, ale jest u mnie siostrzenica i nie mam jak już cytować
Zuzka zadowolona z towarzystwa 10-letniej dziewczynki
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:12   #4781
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
ehhh mój to mi nawet kwiatka już nie kupuje

dziękuję za przepisy
a to mleko w proszku do bloku to jakie? Takie jak dla dzieci?

też miałam pytać czy moze być to w niebieskim opakowaniu foliowym

dokładnie

bo teraz to jest bezstresowe wychowanie :/ ja pewnie to bym nic nie powiedziała ale już widzę mojego tż, opierniczyłby dziecie na czym świat stoi :/

dziewczyny.... jest taka sprawa. Mieszkam na takim osiedlu gdzie jest mnóstwo małych dzieci, cały czas jakieś wózki, spacery itd. I od jakiegoś czasu (gdzieś 2 tyg) mój tż przyczaił (on cholernik wszystko widzi jak stary moher), że na nasze osiedle podjeżdża pewien samochód, codziennie o tej samej porze, podjeżdża staje, nie wyłącza nawet silnika tylko stoi i po kilku minutach odjeżdża. Wczoraj u nas otworzyli plac zabaw więc mnóstwo dzieci. On też przyjechał, siedział w tym samochodzie, na chwilę wyszedł, wrócił, postał chwilę i pojechał. Mój tż chciał dzwonić na policję ale co byśmy im powiedzieli?
ło.. Ja bym jeszcze popatrzyła czy na pewno o dzieci/dziecko chodzi. Jak się upewnicie to ze zdjęciem i numerami na policję. A może zapytajcie innych rodziców czy też zwrócili na to uwagę? Wiesz większa ilość osób to nawet lepiej

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

dziewczyny, nie odzywałam się wczoraj, bo jakoś nie mam weny ;] poczytałam Was. aaa temat spirali był na tapecie - ja miałam zakładać w kwietniu, kazała mi gin kupić jakąś coover t czy coś takiego , już nie pamiętam. Ale to jest miedziana. Ogólnie nie mam za bardzo wyboru, bo po cholestazie ciężarnych nie mogę brać tabsow i to założenie spirali to by mnie chyba kosztowało nic, no oprócz kupna, bo ja do gin chodzę na nfz, więc to chyba w ramach wizyty
W każdym razie nie założyłam, bo wiecie jak to się u mnie zadziało wszystko z końcem marca... wyprowadzka itd. i nie poszłam
ale tak ogólnie to mam niesmak, bo ta miedziana to przeca uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka... no a ja paiętam jak zrobiłam test i poleciałam do gina, a on powiedział, że zarodek jeszcze się nie zagnieździł i nic nie widać. No to jak to tak z resztą te skutki uboczne o stany zapalne i w ogóle. kurka nie wiem.

Doszedł mi do głowy szatański plan, żeby gina zmienić i poprosić go o anty i będę kontrolowała wątrobę co jakiś czas czy za bardzo nie jest przez nie obciążona. kurka
nie kombinuj

wczoraj nas nie było od rana do wieczora jakem wyszła ok 11 to żem z chłopakami przed 20 do domu wróciła. Młody na plantach obiadek wpierdzielał, u babci deserek w pracy

A.. kupiłam mu tą Sophie za 22zł stan bdb z pudełkiem trza wyparzuchę dobrą zrobić i bedzie.

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-07-19 o 08:15
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 08:16   #4782
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o kurde to faktycznie okazja
ja też kocham buty strasznie ( za to torebek nie noszę wcale :P ) ale mam inny gust i chyba bym nie założyła takich
dla mne zdecydowanie klasyczne szpilki z meeega obcasem

a jak jesteśmy już przy butach to dostałam od malża na urodziny fajowe szpilki
http://www.zalando.pl/bruno-banani-s...1a007-505.html
cena za jaką znalazłam- 99 zeta i TZ uznal,że dostanę w prezencie
niesty na zdjęciu nie oddają uroku, już dwie osoby mnie zaczepiły z zapytaniem gdzie kupilam
.... ehh a ja dostaje kinderki, kubek z Hello Kitty a Ty buty -.- az przykro sie robi :P

Cytat:
a moze podejdzcie do niego i zapytajcie? Wiesz na zasadzie zobaczenia jak zareaguje? Moze sie wystraszy i juz nie bedzie przyjezdzac bo bedzie sie bac, ze go ktos obserwuje. Albo wytlumaczy, ze nie wiem jest detektywem czy cos ( tak mam bujna wyobraznie )

Nius! Byl u mnie wczoraj brat z dziewczyna ( pierwszy raz, dostali o☠☠☠☠☠☠☠ od mojej mamy ) . Usiedli na sofie, wzieli mala wiec mowie zeby polozyla ja tak na wpol lezaco, bo mala nie siedzi jeszcze. Po chwili ona do mnie czy mala juz chodzi za raczki? A ja OCB? No czy jak sie ja zlapie za raczki to sobie chodzi a ja nie ogarnelam troche i mowie- ale ona ma 5 miesiecy, jeszcze nie siedzi...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:17   #4783
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
to szpiegujcie, szpiegujcie; lepiej tak, niż żeby coś złego miało się stać

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

http://www.ugryz.com.pl/category/kol...poje-kolczyki/ - patrzcie, jaka genialna bizuteria
uwielbiam takie cudeńka

Dziewczyny skazowców - kiedy prowokację pierwszą robicie?

Stary 2013-07-19, 08:23   #4784
charlizz
Zadomowienie

chyba się skuszę
http://www.zar a.com/pl/pl/kobieta/buty/cz%C3%B3%C5%82enka-z-%C4%87wiekami-na-czubku-c457003p1047752.html
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:26   #4785
sylwietta1988
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41861350]Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas.

Jade na testy alergiczne z Agatką.[/QUOTE]powodzenia

Cytat:
szpieg z krainy deszczowców karramba

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
A.. kupiłam mu tą Sophie za 22zł stan bdb z pudełkiem trza wyparzuchę dobrą zrobić i bedzie.
łowczyni okazji

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
uwielbiam takie cudeńka

Dziewczyny skazowców - kiedy prowokację pierwszą robicie?
w jakim sensie? nabiałowym? bo ja ciemna i nie znaju

a bizuteria od razu mi sie skojarzyła z Bosacką
Stary 2013-07-19, 08:36   #4786
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Czesc!
Mama przyjechala, z tz sie widzialam, na kolacje byly steki z najlepszej wolowiny na swiecie (ja tez rybna i mieso mogloby nie istniec, ale takie pysznosci, to z przyjemnoscia goszcze na talerzu). Mama przywiozla mase zabawek dla Yae (w tym 2 oballe!), troszke ubranek i nawet moje ubranka i zabawki. Dzis bylysmy u szczepienia, jeszcze tylko gruzlica i mamy na kolejne pol roku spokoj. Yae wazy 6625g.
Teraz czekam na telefon w sprawie prawka - mamy sie na egzamin umowic, ale pan sie jakos nie kwapi.

nancy przyjrzalabym sie kolesiowi z bliska.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:36   #4787
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
ehhh mój to mi nawet kwiatka już nie kupuje

dziękuję za przepisy
a to mleko w proszku do bloku to jakie? Takie jak dla dzieci?

dokładnie

bo teraz to jest bezstresowe wychowanie :/ ja pewnie to bym nic nie powiedziała ale już widzę mojego tż, opierniczyłby dziecie na czym świat stoi :/

Ja bym zgłosiła, bo gdyby coś się stało (tfffu ... ) to będziecie mieć do siebie pretensje. Ja bym z rodzicami jeszcze pogadała, którzy przychodzą z dziećmi, może ktoś coś też zauważył. A jak zgłosicie na policję to trochę obserwują i przyczają dziada.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:46   #4788
hope01
Zakorzenienie

Sylwietta - nabiałowym

Stary 2013-07-19, 08:46   #4789
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
a bizuteria od razu mi sie skojarzyła z Bosacką
fakt
ale większość łądniejsza od tego, co ona wiesza na sobie

Stary 2013-07-19, 08:48   #4790
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!

Cytat:

poćwiczycie kilka razy, Kubulencjusz załapie z mig i sam wyjdzie z zajęć a teraz byliście u neurologa czy u innego doktóra?
tak, bylismy u neurologa.

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
czy przy zabkowaniu dziecko moze miec gorszy apetyt?

pytam bo chyba zobaczylam dzisiaj maciupenka biala kropeczke, mam nadzieje ze to w koncu pietrwszy zabek
a nocka byla cudowna, mialam "tylko" 3 pobudki na smoczka - po poprzednich 10? a moze wiecej o 7 nie moglam juz spac, wyspalam sie, mimo ze poszlam spac po 24 a i dzisiaj Borys zjadl wszytsko co do ostatniej kropelki co mu ptzygotowalam - a na noc az 250 kaszy i tak sobie mysle ze moze przez to ze dziasla go bolaly nie chcial jesc?
ło losie!!!! i nic nie przybiera??? to chyba musi miec niesamowita przemiane materii moj zjada na nocke kaszke na 150ml wody

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Pstryku, dobrze, ze jednak poszlas! Wszystko bedzie ok
.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41858334]
Pstryniu, a jaki problem z mięśniami? za duże czy za małe napięcie? piłkę do reh. mamy taką: http://allegro.pl/pilka-gimnastyczna...379369037.html spokojnie w każdym hipermarkecie kupisz, ja w Auchan chyba brałam, ale w Realu czy Tesco widziałam ciągle też.
Na piłce to kobieta z Dorką robiła tak, że kładła ją na brzuszku i na niej turlała w przód/tył, albo na pleckach kładła i pod główką trzymając, drugą ręką nogi do brzuszka dawała i obroty.

[/QUOTE]
dzia! zastanawiala mnie wlasnie wielkosc pilki. ok, to zamowie ta
generalnie za duze ale np na brzuchu ponoc ma slabe miesnie
myslisz ze to bedzie jakas reh konkretna metoda czy raczej pokaze kilka cwiczen?
niby napisala rodzaje cw ale za specjalnie nie moge jej rozczytac na pewno sa cw z pilka

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

eeee nie miał wyjścia, pojechał do TK MAXXA po koszule,a że mnie wziął ze sobą to miał pecha
jeszcze chlopakowi pomogłam bo mialby problem co by tu żonce kupić

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 08:51   #4791
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
Mama przyjechala, z tz sie widzialam, na kolacje byly steki z najlepszej wolowiny na swiecie (ja tez rybna i mieso mogloby nie istniec, ale takie pysznosci, to z przyjemnoscia goszcze na talerzu). Mama przywiozla mase zabawek dla Yae (w tym 2 oballe!), troszke ubranek i nawet moje ubranka i zabawki. Dzis bylysmy u szczepienia, jeszcze tylko gruzlica i mamy na kolejne pol roku spokoj. Yae wazy 6625g.
Teraz czekam na telefon w sprawie prawka - mamy sie na egzamin umowic, ale pan sie jakos nie kwapi.

czyli dzien udany?
Stary 2013-07-19, 08:55   #4792
mala_19kw
Zakorzenienie

Jestem i ja
Synek jeszcze dosypia a ja ogarnęłam się i jem śniadanko
Już dawno nie jadłam o tak wczesnej porze

Nancy-kurdę dziwna sprawa z tym kolesiem. Trzeba by Rutkowskiego wynająć
Ale tak na serio to przyglądnijcie się z bliska tej sprawie i podejmijcie właściwie działania jak będzie trzeba.

Dziś chyba goście odjeżdżają (uff) i mąż wraca z delegacji (chyba że inną sobie tam znalazł ).

Idę myć zęby i mogę funkcjonować
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:01   #4793
sylwietta1988
Zakorzenienie

Hope, a jakie mleko kupujesz Dadiemu? ja kupiłam pierwszy raz teraz pod kaszke specjalnie Bebilon ha, 400 g za 43,50
Stary 2013-07-19, 09:02   #4794
hje
Zakorzenienie

Nancy, informuj nas, jak się sytuacja rozwija.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Ps. Czadowski avek
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość

Hje super awek :d
Cytat:

ale awatar

dzien dobry będzie czika- czikowata na maksa bo juz teraz niezle daje

U nas też się zapowiada.

Dziędobry! Wyspanem, pojedzonem, pranie się suszy, następne się robi, kołdry się wietrzą, idziem na spacer, póki jeszcze da się wytrzymać.
Dziecię podejrzanie spokojne, zaczyna coś nieśmiało pośpiewywać, mam nadzieję, że nie ma żadnego haczyka.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:24   #4795
insolito
Zadomowienie

Hej, wczoraj wieczorem strasznie rozbolała mnie głowa, więc nie maiłam już siły cytować

Piotrek jeszcze śpi, od 20 z pół godzinną przerwą o 5

Marsi, Ilussion, super chłopaki siedzą

Cała, Meduzka , dziewczynki jedzą widzę zaangażowane w jedzenie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
U nas zwykle między 18 a 19. Kąpanko między 17:40 a 18:20 w zależności od stopnia zmęczenia materiału
To jak wczoraj poszedł później spać to o której dziś wstał ?

Cytat:

Faktycznie podejrzane

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Oj lepiej tak nie kombinuj, zdrowie ma sie tylko jedno

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
..

Nius! Byl u mnie wczoraj brat z dziewczyna ( pierwszy raz, dostali o☠☠☠☠☠☠☠ od mojej mamy ) . Usiedli na sofie, wzieli mala wiec mowie zeby polozyla ja tak na wpol lezaco, bo mala nie siedzi jeszcze. Po chwili ona do mnie czy mala juz chodzi za raczki? A ja OCB? No czy jak sie ja zlapie za raczki to sobie chodzi a ja nie ogarnelam troche i mowie- ale ona ma 5 miesiecy, jeszcze nie siedzi...

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!

Super, że mama szczęśliwie dotarła Ile sie nie widziałyście?
Piękna waga Yae

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Dziewczyny, która kasza lepsza na pierwszy raz : jaglana czy orkiszowa?

http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...104950158.html

http://www.galeriabobasa.pl/22-kaszk...104950134.html

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2013-07-19 o 09:14
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:24   #4796
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
To powiem Ci że to 9letnie dziecko (dziewczyna) wystraszyła tak Oskara że aż biedny podskoczył. Wybiegła mu z krzykiem zza wózka. I co najciekawsze miała z tego wielki ubaw. A jej matka co na to? Nic

Cytat:
o matko, az mnie ciarki przeszly, brrrrrr

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41861350]Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas.

Jade na testy alergiczne z Agatką.[/QUOTE]

powodzenia na testach!

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Najważniejsze, że to nic poważnego i trochę rehabilitacji i będzie gites majonez

Pamiętacie jak pisałam Wam o tej kobiecie co mi się kręciła pod domem, a oprócz tego właziła mi na chatę bez pukania? Kilka razy ją śledziłam, bo akurat ją spotykałam - czułam się jak w filmie Raz gadała z nią moja mama, raz ja. W końcu spotkałam ją jak szła z córką. Pogadałam z nią - okazało się, że kobieta jest chora na Alzheimera. No ale od pory nie przychodzi.

biedna kobitka

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

trzeba bylo powiedziec ze oczywiscie dodtego biegle mowi po angielski u niemiecku, mnozy i dzieli w pamieci do 1000 i jeździ samochodem

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Nioch.
Przeczytałam, ale w sumie to wpadłam, żeby się pochwalić, że moje dziecko zrobiło furorę w Rossie, najpierw oglądając wszystko z wielkim "eeee", "aaaa", a potem brechtając się na cały głos z koleżanką przy kasie. Nawet poważny pan ochroniarz się uśmiechał.

Jutro się odezwę tradycyjnie.

Cytat:

Pstryniu, pocwiczysz z Kubuniem i bedzie ok

cudne foteczki dzieciaczkow!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:42   #4797
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cześć, laseczki.

Przyjechał dzisiaj nasz wózeczek z Krasnala i jest cudny, dodatkowo dali nam pompowane koła na przód (a w ofercie były pompowane z tyłu i piankowe z przodu), więc jestem jeszcze bardziej zadowolona. Tak miękko i łatwo się go prowadzi, nigdy więcej tamtego shitu z Chicco!

Dziewczyny, mam problem... Obrączka mnie odparzyła. Uczulenie na ten rodzaj złota nie wchodzi w grę, bo z takiego samego mam pierścionek zaręczynowy i nigdy mi krzywdy nie zrobił, a swojego czasu też nosiłam go non stop... Nigdy nie miałam uczulenia na żaden rodzaj metalu... Skąd to się mogło wziąć? Mam taką czerwoną, suchą pręgę na palcu teraz, nie włożę obrączki z powrotem, bo mnie to boli... Kurczę.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:47   #4798
misia1505
Rozeznanie

Dziś jestem w domu bez auta więc troszkę z wami pogaworzę

Lenka dziękuje za życzenia i przesyłamy buziaki dla reszty solenizantów, ale ten czas leci.

muszę iść na miasto więc pewnie później dłużej pobęde, narazie lenka śpi.

idę troszkę nadrobić.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Cześć, laseczki.

Przyjechał dzisiaj nasz wózeczek z Krasnala i jest cudny, dodatkowo dali nam pompowane koła na przód (a w ofercie były pompowane z tyłu i piankowe z przodu), więc jestem jeszcze bardziej zadowolona. Tak miękko i łatwo się go prowadzi, nigdy więcej tamtego shitu z Chicco!

Dziewczyny, mam problem... Obrączka mnie odparzyła. Uczulenie na ten rodzaj złota nie wchodzi w grę, bo z takiego samego mam pierścionek zaręczynowy i nigdy mi krzywdy nie zrobił, a swojego czasu też nosiłam go non stop... Nigdy nie miałam uczulenia na żaden rodzaj metalu... Skąd to się mogło wziąć? Mam taką czerwoną, suchą pręgę na palcu teraz, nie włożę obrączki z powrotem, bo mnie to boli... Kurczę.
Black przepraszam że tak późno ale miałam troszkę zabiegany czas Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życie, dużo dużo miłości wam życzę.
Stary 2013-07-19, 09:48   #4799
BlackSanctum
Zakorzenienie

Misiu, dziękuję, nic nie szkodzi.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-19, 09:48   #4800
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Hope, a jakie mleko kupujesz Dadiemu? ja kupiłam pierwszy raz teraz pod kaszke specjalnie Bebilon ha, 400 g za 43,50
Dadolo jest na pepti 2 za 400 g 23 z groszami bez recepty.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Cześć, laseczki.

Hm, a ściągałaś do spania, mycia? Może dlonie się spociły przy upale i odparzyło?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Hje, zapomniałam - avek świetny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości