|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Nancy, powiedzielibyscie dokładnie to co napisałaś- lepiej dmuchac na zimne
uciekam bo mi dziec wlazł pod wersalke
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() u nas niby tylko 2 pobudki, ale maly strasznie sie czochral podczas jedzenia - drapal mnie lapka, latajace nogi mial, co chwile lepek odwracal. Takze spaaaaaaaac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Watek nam sie konczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4773 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas.
Jade na testy alergiczne z Agatką. |
|
|
|
#4774 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
pobudka o 6, a teraz śpi w najlepsze małpiszon mały ![]() u nas też się czika bomba zapowiada, bo bezchmurne niebo i już mi przysmaża kwiatki na balkonie Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
sylwietta szaja ellmi numery spisane, zdjęcie samochodu zrobione. Od poniedziałku z tż będziemy dokładnie sprawdzać gościa tzn o której przyjeżdza, ile stoi, czy aby na pewno nigdzie nie wychodzi.
|
|
|
|
#4777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też pięknie Cytat:
![]() Pamiętacie jak pisałam Wam o tej kobiecie co mi się kręciła pod domem, a oprócz tego właziła mi na chatę bez pukania? Kilka razy ją śledziłam, bo akurat ją spotykałam - czułam się jak w filmie Raz gadała z nią moja mama, raz ja. W końcu spotkałam ją jak szła z córką. Pogadałam z nią - okazało się, że kobieta jest chora na Alzheimera. No ale od pory nie przychodzi.
|
||||
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, nie odzywałam się wczoraj, bo jakoś nie mam weny ;] poczytałam Was. aaa temat spirali był na tapecie - ja miałam zakładać w kwietniu, kazała mi gin kupić jakąś coover t czy coś takiego , już nie pamiętam. Ale to jest miedziana. Ogólnie nie mam za bardzo wyboru, bo po cholestazie ciężarnych nie mogę brać tabsow i to założenie spirali to by mnie chyba kosztowało nic, no oprócz kupna, bo ja do gin chodzę na nfz, więc to chyba w ramach wizyty W każdym razie nie założyłam, bo wiecie jak to się u mnie zadziało wszystko z końcem marca... wyprowadzka itd. i nie poszłam ale tak ogólnie to mam niesmak, bo ta miedziana to przeca uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka... no a ja paiętam jak zrobiłam test i poleciałam do gina, a on powiedział, że zarodek jeszcze się nie zagnieździł i nic nie widać. No to jak to tak z resztą te skutki uboczne o stany zapalne i w ogóle. kurka nie wiem. Doszedł mi do głowy szatański plan, żeby gina zmienić i poprosić go o anty i będę kontrolowała wątrobę co jakiś czas czy za bardzo nie jest przez nie obciążona. kurka
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- http://www.ugryz.com.pl/category/kol...poje-kolczyki/ - patrzcie, jaka genialna bizuteria
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Melduję tylko, że nadrobiłam, ale jest u mnie siostrzenica i nie mam jak już cytować ![]() Zuzka zadowolona z towarzystwa 10-letniej dziewczynki
|
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie kombinuj wczoraj nas nie było od rana do wieczora jakem wyszła ok 11 to żem z chłopakami przed 20 do domu wróciła. Młody na plantach obiadek wpierdzielał, u babci deserek w pracy ![]() A.. kupiłam mu tą Sophie za 22zł stan bdb z pudełkiem trza wyparzuchę dobrą zrobić i bedzie.
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:15 |
||
|
|
|
#4782 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
( tak mam bujna wyobraznie )Nius! Byl u mnie wczoraj brat z dziewczyna ( pierwszy raz, dostali o☠☠☠☠☠☠☠ od mojej mamy ) . Usiedli na sofie, wzieli mala wiec mowie zeby polozyla ja tak na wpol lezaco, bo mala nie siedzi jeszcze. Po chwili ona do mnie czy mala juz chodzi za raczki? A ja OCB? No czy jak sie ja zlapie za raczki to sobie chodzi a ja nie ogarnelam troche i mowie- ale ona ma 5 miesiecy, jeszcze nie siedzi... ![]()
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny skazowców - kiedy prowokację pierwszą robicie? |
|
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
chyba się skuszę
http://www.zar a.com/pl/pl/kobieta/buty/cz%C3%B3%C5%82enka-z-%C4%87wiekami-na-czubku-c457003p1047752.html |
|
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41861350]Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas.
Jade na testy alergiczne z Agatką.[/QUOTE]powodzenia Cytat:
karramba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a bizuteria od razu mi sie skojarzyła z Bosacką
|
|||
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Czesc!
Mama przyjechala, z tz sie widzialam, na kolacje byly steki z najlepszej wolowiny na swiecie (ja tez rybna i mieso mogloby nie istniec, ale takie pysznosci, to z przyjemnoscia goszcze na talerzu). Mama przywiozla mase zabawek dla Yae (w tym 2 oballe!), troszke ubranek i nawet moje ubranka i zabawki. Dzis bylysmy u szczepienia, jeszcze tylko gruzlica i mamy na kolejne pol roku spokoj. Yae wazy 6625g. Teraz czekam na telefon w sprawie prawka - mamy sie na egzamin umowic, ale pan sie jakos nie kwapi. nancy przyjrzalabym sie kolesiowi z bliska. |
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta - nabiałowym
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
fakt
![]() ale większość łądniejsza od tego, co ona wiesza na sobie
|
#4790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
Cytat:
moj zjada na nocke kaszke na 150ml wody ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41858334] Pstryniu, a jaki problem z mięśniami? za duże czy za małe napięcie? piłkę do reh. mamy taką: http://allegro.pl/pilka-gimnastyczna...379369037.html spokojnie w każdym hipermarkecie kupisz, ja w Auchan chyba brałam, ale w Realu czy Tesco widziałam ciągle też. Na piłce to kobieta z Dorką robiła tak, że kładła ją na brzuszku i na niej turlała w przód/tył, albo na pleckach kładła i pod główką trzymając, drugą ręką nogi do brzuszka dawała i obroty. [/QUOTE] dzia! zastanawiala mnie wlasnie wielkosc pilki. ok, to zamowie ta generalnie za duze ale np na brzuchu ponoc ma slabe miesnie myslisz ze to bedzie jakas reh konkretna metoda czy raczej pokaze kilka cwiczen? niby napisala rodzaje cw ale za specjalnie nie moge jej rozczytac na pewno sa cw z pilka Cytat:
|
|||
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja ![]() Synek jeszcze dosypia a ja ogarnęłam się i jem śniadanko ![]() Już dawno nie jadłam o tak wczesnej porze Nancy-kurdę dziwna sprawa z tym kolesiem. Trzeba by Rutkowskiego wynająć ![]() Ale tak na serio to przyglądnijcie się z bliska tej sprawie i podejmijcie właściwie działania jak będzie trzeba. Dziś chyba goście odjeżdżają (uff) i mąż wraca z delegacji (chyba że inną sobie tam znalazł Idę myć zęby i mogę funkcjonować
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, a jakie mleko kupujesz Dadiemu? ja kupiłam pierwszy raz teraz pod kaszke specjalnie Bebilon ha, 400 g za 43,50
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, informuj nas, jak się sytuacja rozwija.
![]() Cytat:
![]() U nas też się zapowiada. ![]() Dziędobry! Wyspanem, pojedzonem, pranie się suszy, następne się robi, kołdry się wietrzą, idziem na spacer, póki jeszcze da się wytrzymać. ![]() Dziecię podejrzanie spokojne, zaczyna coś nieśmiało pośpiewywać, mam nadzieję, że nie ma żadnego haczyka.
|
|
|
|
|
#4795 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej, wczoraj wieczorem strasznie rozbolała mnie głowa, więc nie maiłam już siły cytować
![]() Piotrek jeszcze śpi, od 20 z pół godzinną przerwą o 5 ![]() Marsi, Ilussion, super chłopaki siedzą Cała, Meduzka , dziewczynki jedzą widzę zaangażowane w jedzenie ![]() Cytat:
Cytat:
Faktycznie podejrzane Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ile sie nie widziałyście?Piękna waga Yae ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Dziewczyny, która kasza lepsza na pierwszy raz : jaglana czy orkiszowa? http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...104950158.html http://www.galeriabobasa.pl/22-kaszk...104950134.html
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-07-19 o 10:14 |
|||||
|
|
|
#4796 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41861350]Ja bym nr samochodu spisala i poszla na policje powiedziec to co tu napisalas. Jade na testy alergiczne z Agatką.[/QUOTE] powodzenia na testach! Cytat:
biedna kobitka ![]() Cytat:
![]() trzeba bylo powiedziec ze oczywiscie dodtego biegle mowi po angielski u niemiecku, mnozy i dzieli w pamieci do 1000 i jeździ samochodem Cytat:
![]() cudne foteczki dzieciaczkow! |
|||||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, laseczki.
![]() Przyjechał dzisiaj nasz wózeczek z Krasnala i jest cudny, dodatkowo dali nam pompowane koła na przód (a w ofercie były pompowane z tyłu i piankowe z przodu), więc jestem jeszcze bardziej zadowolona. Tak miękko i łatwo się go prowadzi, nigdy więcej tamtego shitu z Chicco! Dziewczyny, mam problem... Obrączka mnie odparzyła. Uczulenie na ten rodzaj złota nie wchodzi w grę, bo z takiego samego mam pierścionek zaręczynowy i nigdy mi krzywdy nie zrobił, a swojego czasu też nosiłam go non stop... Nigdy nie miałam uczulenia na żaden rodzaj metalu... Skąd to się mogło wziąć? Mam taką czerwoną, suchą pręgę na palcu teraz, nie włożę obrączki z powrotem, bo mnie to boli... Kurczę.
|
|
|
|
#4798 | |
|
Rozeznanie
|
Dziś jestem w domu bez auta więc troszkę z wami pogaworzę
![]() Lenka dziękuje za życzenia i przesyłamy buziaki dla reszty solenizantów, ale ten czas leci. muszę iść na miasto więc pewnie później dłużej pobęde, narazie lenka śpi. idę troszkę nadrobić. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu, dziękuję, nic nie szkodzi.
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Hje, zapomniałam - avek świetny
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

nie smiać się, ja tylko kurze cycki jem

W spacerówce się wozi, patrzcie ją
Pozdrawiamy podróżniczkę.
klask i:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i to założenie spirali to by mnie chyba kosztowało nic, no oprócz kupna, bo ja do gin chodzę na nfz, więc to chyba w ramach wizyty
z resztą te skutki uboczne o stany zapalne i w ogóle. kurka nie wiem. 
nie kombinuj 

na pewno sa cw z pilka