Witam serdecznie dziewczyny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-19, 20:48   #61
Andrzej28
BAN stały

Dot.: Witam serdecznie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Po co dyskutujecie z tym trollem
Techniku elektroradiologii, jak to możliwe, że w XXI wieku wciąż można spotkać pacjentów poparzonym rentgenem? Mojej koleżance przydarzyło się to kilka miesięcy temu w renomowanej prywatnej klinice.
Andrzej28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:50   #62
201604191001
Konto usunięte

Nie mam zamiaru, jeszcze być chciała przyjść ze swoją czarną rodziną. Feeee...

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Andrzej28 Pokaż wiadomość
Techniku elektroradiologii, jak to możliwe, że w XXI wieku wciąż można spotkać pacjentów poparzonym rentgenem? Mojej koleżance przydarzyło się to kilka miesięcy temu w renomowanej prywatnej klinice.
To na pewno była Winter!!! Musiała się zamyślić i marzyła o facetach rodem z Afryki
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:52   #63
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Po co dyskutujecie z tym trollem
boże, nie wiem... po prostu jak widzę coś takiego, to nie umiem być obojętna... to ale chyba faktycznie, wyłączę się już z tej dyskusji, bo się wzajemnie na pewno nie przekonamy. Jestem jedynie przerażona poglądami użytkownika Andrzej28 i uważam je za sprzeczne z etyką... ludzką.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Pewnie lekarz czarny był. Panie, albo gorzej! Islamista! Łojezusmario!
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:52   #64
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Widocznie personel był genetycznie obciążony a tak serio to nie zamierzam odpowiadać na twoje pytania.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:52   #65
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Także wśród Polaków istnieją duże grupy ludzi, których nie interesuje edukacja, a seks i używki - jak najbardziej
Wybacz mi tę odrobinę rasistowskiej ekstrawagancji, ale biały człowiek ma u mnie fory. Żydzi się wzajemnie wspierają, muzułmanie również - dlatego uważam, że biali mają do tego takie same prawo, nawet jeśli całe tabuny aszkenazyjskolicych "intelektualistów" w prime-time'ie nazywają to "rasizmem". Jeśli ci się nie podoba życie w kraju, gdzie 99% społeczeństwa to ludzie białoskórzy, możesz się wynieść gdzie indziej, o ile już tego nie zrobiłaś. Nie narzucaj nam jednak swojej chorej żydogenerowanej ideologii mieszania ras, ok?
Stary 2013-07-19, 20:55   #66
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Wybacz mi tę odrobinę rasistowskiej ekstrawagancji, ale biały człowiek ma u mnie fory. Żydzi się wzajemnie wspierają, muzułmanie również - dlatego uważam, że biali mają do tego takie same prawo, nawet jeśli całe tabuny aszkenazyjskolicych "intelektualistów" w prime-time'ie nazywają to "rasizmem". Jeśli ci się nie podoba życie w kraju, gdzie 99% społeczeństwa to ludzie białoskórzy, możesz się wynieść gdzie indziej, o ile już tego nie zrobiłaś. Nie narzucaj nam jednak swojej chorej żydogenerowanej ideologii mieszania ras, ok?
Jakie mądre słowa
Ach, Andrzeju, Andrzeju!
Stary 2013-07-19, 20:55   #67
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Pewnie lekarz czarny był. Panie, albo gorzej! Islamista! Łojezusmario!
Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
To na pewno była Winter!!! Musiała się zamyślić i marzyła o facetach rodem z Afryki
Ufff, na szczęście nie pracuję w klinice, będę żyła ,nikt na mnie nie naśle " prawdziwych Polaków "

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 20:57   #68
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Jakie mądre słowa
Ach, Andrzeju, Andrzeju!
Sarkazmem daleko nie zajdziesz w swoich zalotach
Stary 2013-07-19, 20:57   #69
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
haha chyba się zwracasz do kogoś innego pozwoliłam sobie zacytować twoje obraźliwe wypowiedzi i zadałam ci konkretne pytania dotyczące jakichś badań popierających twoje, bądź co bądź, rasistowskie teorie. Nie rozumiem na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski, jak te pogrubione w tekście i proszę, abyś nie "wkładał mi w usta" wypowiedzi oraz ideologii, których autorką nie jestem.

(a tak swoją drogą, mistrzu spostrzegawczości, mam Wrocław w miejscu zamieszkania, jak widzisz)

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2013-07-19 o 21:00
Stary 2013-07-19, 20:58   #70
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Sarkazmem daleko nie zajdziesz w swoich zalotach
Sarkazmem? Dlaczego tak mnie oceniasz...?
Stary 2013-07-19, 21:02   #71
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
. Pomijam fakt, że akurat z tematami poruszanymi w tym wątku nie mam osobiście nic wspólnego, to takie teksty nie są na poziomie.
Pewnie zaraz ci wmowi ze jednak masz. Ja tez bezposrednio nie mam z tymi tematami nic wspolnego. Maz jest bialy jak ja, ma szaroniebieskie oczy jak ja i ciemno blond wlosy jak ja i urodzil sie nawet w Pl jak ja, o kochanku mi nic nie wiadomo, a jednak mam go posiadac i to nadodatek ma byc egzotyczny. Jak tak dalej pojdzie to sie dowiesz nie lepszych rewelacji na swoj temat hihihi.

Dyskusja zapowiadala sie czekawa. Myslalam ze to bedzie poziom, a tu prosze... i jeszcze osobnik ten sie zarzeka ze nie zlamal zasad forum, ze nikogo nie obrazil itp.
Takie osoby utwierdzaja mnie w mojej emigracji sprzed 11 lat. maz chce wracac na starosc do PL, wiec sie pewnie Andrzejowi wszystkie noze otworza w kieszeni hihihihihi.
Ta dyskuja przestaje byc zalosna, a zaczyna smieszyc. Dobrze ze wizaz to jednak na poziomie jest i takich ludzi tu malo, a tym ktorym sie uda zatrolowac , to jednak ukruca sie te praktyki.
Pewnie wszystkie z nas zostana zaraz wyslane do gazu... ;o)
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 21:05   #72
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
(a tak swoją drogą, mistrzu spostrzegawczości, mam Wrocław w miejscu zamieszkania, jak widzisz)
Też jestem z Wrocławia.
Stary 2013-07-19, 21:06   #73
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Pewnie zaraz ci wmowi ze jednak masz. Ja tez bezposrednio nie mam z tymi tematami nic wspolnego. Maz jest bialy jak ja, ma szaroniebieskie oczy jak ja i ciemno blond wlosy jak ja i urodzil sie nawet w Pl jak ja, o kochanku mi nic nie wiadomo, a jednak mam go posiadac i to nadodatek ma byc egzotyczny. Jak tak dalej pojdzie to sie dowiesz nie lepszych rewelacji na swoj temat hihihi.

Dyskusja zapowiadala sie czekawa. Myslalam ze to bedzie poziom, a tu prosze... i jeszcze osobnik ten sie zarzeka ze nie zlamal zasad forum, ze nikogo nie obrazil itp.
Takie osoby utwierdzaja mnie w mojej emigracji sprzed 11 lat. maz chce wracac na starosc do PL, wiec sie pewnie Andrzejowi wszystkie noze otworza w kieszeni hihihihihi.
Ta dyskuja przestaje byc zalosna, a zaczyna smieszyc. Dobrze ze wizaz to jednak na poziomie jest i takich ludzi tu malo, a tym ktorym sie uda zatrolowac , to jednak ukruca sie te praktyki.
Pewnie wszystkie z nas zostana zaraz wyslane do gazu... ;o)
No dokładnie, zaczęło się tak niewinnie: "Witam serdecznie dziewczyny"... ale naciśniesz zły guzik i od razu wychodzi szydło z worka.
Mnie dyskusja śmieszyła na początku, potem dziwiła a teraz jestem zszokowana, że człowiek cywilizowany na tyle, by obsługiwać internet i tworzyć zdania złożone, może posiadać tak dramatyczne poglądy.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Też jestem z Wrocławia.
Pozostaje mi żywić nadzieję, że się nie spotkamy.
Stary 2013-07-19, 21:06   #74
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Pewnie zaraz ci wmowi ze jednak masz. Ja tez bezposrednio nie mam z tymi tematami nic wspolnego. Maz jest bialy jak ja, ma szaroniebieskie oczy jak ja i ciemno blond wlosy jak ja i urodzil sie nawet w Pl
A to w takim razie przepraszam. Z tego wynika, że ta "Monika Pogrzeba" z Facebooka, to zupełnie inna osoba. Osobiście nie mam nic przeciwko związkom Polek z białymi Niemcami.

Edytowane przez Andrzej28
Czas edycji: 2013-07-19 o 21:07
Stary 2013-07-19, 21:07   #75
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Sarkazmem? Dlaczego tak mnie oceniasz...?
Andrzejek wyczuł, że 10 lat temu jak przechodziłaś ulicą w Wawie to jakiś ciemnoskóry przypadkiem dotknął Twojego gołego ramienia. Jesteś zainfekowana, nie masz szans u tego prawdziwego obywatela Polski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-19, 21:10   #76
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Andrzejek wyczuł, że 10 lat temu jak przechodziłaś ulicą w Wawie to jakiś ciemnoskóry przypadkiem dotknął Twojego gołego ramienia. Jesteś zainfekowana, nie masz szans u tego prawdziwego obywatela Polski
Śmiej się, ale mi serca pęka, gdy widzę śliczną młodą Polkę w towarzystwie negroidalnego/muzułmańskiego bajeranta. Oni was traktują jak dziwki, nie mają do was kompletnie żadnego szacunku. W ten sposób obrażają wszystkich białych facetów. Klepią was bezceremonialne po tyłkach w miejscach publicznych, nagabują, narzucają się, bo tak zostali przez was nauczeni. Gdyby biały facet zrobił to samo muzułmańskiej kobiecie ich rasy, to zostałby zabity na miejscu. Myślę, że to po części nasza wina - białych facetów - bo nie potrafimy o was zadbać.
Stary 2013-07-19, 21:16   #77
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Śmiej się, ale mi serca pęka, gdy widzę śliczną młodą Polkę w towarzystwie negroidalnego/muzułmańskiego bajeranta. Oni was traktują jak dziwki, nie mają do was kompletnie żadnego szacunku. W ten sposób obrażają wszystkich białych facetów. Klepią was bezceremonialne po tyłkach w miejscach publicznych, nagabują, narzucają się, bo tak zostali przez was nauczeni. Gdyby biały facet zrobił to samo muzułmańskiej kobiecie ich rasy, to zostałby zabity na miejscu. Myślę, że to po części nasza wina - białych facetów - bo nie potrafimy o was zadbać.
A ja myślę, że z kobietami, które pozwalają sobie na takie traktowanie jest coś nie tak - niezależnie, czy to robią im to czarni, biali, żółci, czerwoni czy kurde zieloni. Mało jest dresów, którzy bezceremonialnie klepią swoje dziunie po dupeczkach? Różne sposoby traktowania siebie nawzajem dotyczą wszystkich nacji i ras w takim stopniu.
Wciąż liczę na to, że jakoś mi udowodnisz, na czym polega "skażenie" byciem czarnym i czy znasz jakieś badania, które to popierają. Z braku odpowiedni wnioskuję, że nie, zatem wynika z tego, że to tylko twoje "pobożne" życzenia. Z tej okazji pozwolę sobie wstawić ten oto obrazek KLIK
Stary 2013-07-19, 21:23   #78
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
A to w takim razie przepraszam. Z tego wynika, że ta "Monika Pogrzeba" z Facebooka, to zupełnie inna osoba. Osobiście nie mam nic przeciwko związkom Polek z białymi Niemcami.
Z tego co mi wiadomo jeszcze niedawno po wpisaniu tego nazwaska wyskakiwaly 2 osoby i tylko jedna( moze ta druga juz ma zdjecie) miala wstawione zdjecie i ta jestem( wiem brzydka jak noc jestem, ale jak na osobe dobiegajaca 40-tki uwazam ze sie dobrze trzymam, ale ty pewnie wiesz lepiej ;o) ). Nie wstawilam zdjec maza ani dziecka, bo to moja prywatna sprawa. Oddaje krew, jestem dawca organow i dawca szpiku kostnego , co widac w moim podpisie tutaj i widac w mojej kronice na FB. Jestem z tego dumna i mam nadzieje ze wiecej osob zacheci to do zglaszania sie do dkms itp. Obym nie musiala ratowac zycia gadzinie twojego pokroju. To bardzo przykre, ze nie znajac osoby wypowiadasz sie w taki sposob, zarzucasz kochanow i rzeczy ktore nie maja miejsca, ale skoro wiesz lepiej... niech ci bedzie. Z mojej strony koniec, chcesz mnie obrazac i dalej ublizac? Prosze bardzo , to tylko o tobie zle swiadczy nie o mnie.

Dobranoc kobitki i nie przejmujcie sie takimi tekstami, nie ma sensu, chodz nadal uwazam ze szkoda iz ten watek nie rozwinal sie w inna strone.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 21:24   #79
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Z tej okazji pozwolę sobie wstawić ten oto obrazek
Żydzi aszkenazyjscy to więksi rasiści niż Niemcy za czasów ustaw norymberskich, a jednak ich intelekt - choć z reguły destruktywny - budzi szczery podziw. W ponad 90% zawierają związki małżeńskie wyłącznie z przedstawicielami swojej narodowości - żyjąc jednocześnie w diasporze, w różnych krajach. Polki żyjące w diasporze tylko w 60% wybierają swoich rodaków. To nie kto inny jak aszkenazyjska elita ustala treść waszych babskich periodyków bez których żyć nie możecie i w których szukacie dobrych rad na każdy wasz babski problem. Wiesz, że w Izraelu Murzynów się oficjalnie kastruje? I to nie tak jak w Polsce pedofilów - tylko na papierze - ale w rzeczywistości. Izrael urządza też rokrocznie ogólnokrajowe akcje deportacji negrów. O sposobie w jaki traktują muzułmanów chyba pisać nie muszę. Tymczasem ci sami żydowscy intelektualiści, którzy w Europie promują mieszane związki negrów z białymi kobietami, w języku hebrajskim na łamach żydowskich gazet nawołują do czegoś całkowicie przeciwnego - do zacieśniania rasowych i narodowych więzi między Żydami.

Warto, żebyście zrozumiały świat idei w którym przyszło wam żyć i wiedziały, skąd te idee się wzięły i w jakim celu zostały stworzone. W przeciwnym razie na zawsze pozostaniemy w stanie braku wzajemnego porozumienia. Ideologia, której tak zaciekle bronicie to rezultat zaledwie ostatnich 60 lat. Wasi prapraprapa.... dziadkowie od czasów słowiańskiego trybalizmu, poprzez średniowiecze, aż po odrodzenie, potrafili obejść się bez multikulti. Dlatego wszyscy dziś jesteśmy biali.

Czas edycji: 2013-07-19 o 21:40
Stary 2013-07-19, 21:30   #80
201604191001
Konto usunięte

Cytat:

Ale ja nawet nigdy kebaba nie jadłam!
Stary 2013-07-19, 21:36   #81
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Ale ja nawet nigdy kebaba nie jadłam!
Nie lubisz multikulti?

Stary 2013-07-19, 21:38   #82
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Mało jest dresów, którzy bezceremonialnie klepią swoje dziunie po dupeczkach?
Ale oni jednak robią to sympatycznie i na swój sposób szarmancko, a co najważniejsze - z dobrymi intencjami.

No i jak słusznie zauważyłaś - klepią tylko "swoje", a nie cudze.

Czas edycji: 2013-07-19 o 21:39
Stary 2013-07-19, 21:38   #83
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Nie lubisz multikulti?
Lubię chińską i włoską, liczy się?
Stary 2013-07-19, 21:41   #84
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ale oni jednak robią to sympatycznie i na swój sposób szarmancko, a co najważniejsze - z dobrymi intencjami.

Cytat:
Lubię chińską i włoską, liczy się?
I tak masz przechlapane u Andrzejka

Stary 2013-07-19, 21:46   #85
Andrzej28
BAN stały

Reasumując cały thread powiem tylko tyle, co już pewnie zauważyłyście: niesamowicie w☠☠☠☠iają mnie związki Polek z muzułmanami i negrami. Przez długie lata, my - polscy faceci, byliśmy w stanie tolerować wasze związki z białoskórymi obcokrajowcami z bogatszych krajów, ale to, co się teraz wyprawia, przekroczyło linię tolerancji, przynajmniej w moim przypadku. Nic mi do tego, co robicie z własnym życiem i własnymi tyłkami, niemniej mam prawo protestować przeciwko wikłaniu mojego kraju i reszty społeczeństwa w to zboczenie z gatunku interracial. Jeśli chcecie takich kochanków - proszę bardzo, ale miejcie godność i już tu więcej nie wracajcie, a już w żadnym wypadku nie sprowadzajcie swoich egzotycznych gachów do PL. Tyle tytułem podsumowania. Dobranoc.

ps. Wychodźcie za Azjatów, to nie będę miał nic przeciwko

Czas edycji: 2013-07-19 o 21:49
Stary 2013-07-19, 21:51   #86
lanavera
Zadomowienie

Cytat:

No i jak słusznie zauważyłaś - klepią tylko "swoje", a nie cudze.
No chyba sobie jaja robisz. W jakim ty świecie żyjesz?
Stary 2013-07-19, 21:52   #87
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Reasumując cały thread powiem tylko tyle, co już pewnie zauważyłyście: niesamowicie w☠☠☠☠iają mnie związki Polek z muzułmanami i negrami. Przez długie lata, my - polscy faceci, byliśmy w stanie tolerować wasze związki z białoskórymi obcokrajowcami z bogatszych krajów, ale to, co się teraz wyprawia, przekroczyło linię tolerancji, przynajmniej w moim przypadku. Nic mi do tego, co robicie z własnym życiem i własnymi tyłkami, niemniej mam prawo protestować przeciwko wikłaniu mojego kraju i reszty społeczeństwa w to zboczenie z gatunku interracial. Jeśli chcecie takich kochanków - proszę bardzo, ale miejcie godność i już tu więcej nie wracajcie, a już w żadnym wypadku nie sprowadzajcie swoich egzotycznych gachów do PL. Tyle tytułem podsumowania. Dobranoc.

ps. Wychodźcie za Azjatów, to nie będę miał nic przeciwko
Dziękujemy, że na cokolwiek Nam pozwalasz, poraziła mnie Twa hojność Żegnamy!

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
No chyba sobie jaja robisz. W jakim ty świecie żyjesz?
We własnym świecie, uff

Stary 2013-07-20, 00:25   #88
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Tak na serio uważasz, że kolor skóry lub miejsce pochodzenia determinuje inteligencję?
Ja uważam, że to możliwe.
Człowiek się przystosowywał do klimatu, mamy inną skórę, nosy, włosy itd.
I tam gdzie był przyjaźniejszy klimat i o pożywienie było łatwiej mózg mógł być mniej 'popychany' do rozwoju niż tam gdzie o przetrwanie trzeba było zawalczyć.

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41874576]

Polska jest krajem na szczęście ludzi tolerancyjnych i otwartych, tacy ludzie jak Ty nie maj,ą w normalnych warunkach racji bytu, ich poglądy są negowane, wyśmiewane, dlatego pozostaje im internet.[/QUOTE]

To ja chyba trafiam na te złe wyjątki. Bo znam pełno osób tzw nietolerancyjnych.
I nie, nie jest to żaden margines.

Może mało kto się przyznaje tak od razu, ale jak już jeden się wychyli to potem i następni.

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Z tej okazji pozwolę sobie wstawić ten oto obrazek KLIK
Dla mnie ten obrazek miał być tak mądry, że aż jest śmieszny.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-07-20 o 00:28
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-20, 09:41   #89
Andrzej28
BAN stały

Cytat:
Wciąż liczę na to, że jakoś mi udowodnisz, na czym polega "skażenie" byciem czarnym i czy znasz jakieś badania, które to popierają.
Nie będę ci niczego udowadniał, lubisz Murzynów, to się z nimi wiąż i parz - w końcu i tak każda biała kobieta musi tego wcześniej czy później spróbować, bo białe kobiety to z reguły seksualne animalistyczne zwyrody, w dodatku o prymitywnej umysłowości, dlatego coraz częściej myślę o zamianie mojej białej żony na chiński model, co niestety musiałoby się wiązać z problemami natury finansowej: podział majątku itd. Mam kolegę, który od 6 lat jest w związku z Chinką i zachwala sobie pod niebiosa. Te dziewczyny zachowują się tak, jakby nie wiedziały, co to jest napięcie przedmiesiączkowe, bardzo powoli się starzeją - nawet to, co mają 40 lat wyglądają bardzo często na dwadzieścia z plusem, nie mają z reguły żadnych zarzutów do zewnętrznego wyglądy swoich partnerów, nie zauważają każdej fałdy na ubraniu i są wyjątkowo emocjonalnie stabilne. W dodatku są wychowywane tak, że potrafią ugotować, uprać itd. No i są nadzwyczaj wierne, co w przypadku białych kobiet (zwłaszcza Polek) jest praktycznie śladową cechą. A ich waginy są przystosowane do penisów takich jak mój - 13 cm. Nie będę musiał wysłuchiwać sugestii, że powinienem wydłużyć sobie interes, bo biała niewyżyta chce nowych doznań.

Wy się parzcie z prymitywnymi muzułmanami i negrami, my się będziemy kochać z Azjatkami. Zobaczymy, kto w ostatecznym rozrachunku zawojuje świat - wasze potomstwo czy nasze.

Czas edycji: 2013-07-20 o 09:49
Stary 2013-07-20, 09:47   #90
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Nie będę ci niczego udowadniał, lubisz Murzynów, to się z nimi wiąż i parz - w końcu i tak każda biała kobieta musi tego wcześniej czy później spróbować, bo białe kobiety to z reguły seksualne animalistyczne zwyrody, w dodatku o prymitywnej umysłowości, dlatego coraz częściej myślę o zamianie mojej białej żony na chiński model, co niestety musiałoby się wiązać z problemami natury finansowej: podział majątku itd. Mam kolegę, który od 6 lat jest w związku z Chinką i zachwala sobie pod niebiosa. Te dziewczyny zachowują się tak, jakby nie wiedziały, co to jest napięcie przedmiesiączkowe, bardzo powoli się starzeją - nawet to, co mają 40 lat wyglądają bardzo często na dwadzieścia z plusem, nie mają z reguły żadnych zarzutów do zewnętrznego wyglądy swoich partnerów, nie zauważają każdej fałdy na ubraniu i są wyjątkowo emocjonalnie stabilne. W dodatku są wychowywane tak, że potrafią ugotować, uprać itd. No i są nadzwyczaj wierne, co w przypadku białych kobiet (zwłaszcza Polek) jest praktycznie śladową cechą.

Wy się parzcie z prymitywnymi muzułmanami i negrami, my się będziemy kochać z Azjatkami. Zobaczymy, kto w ostatecznym rozrachunku zawojuje świat - wasze potomstwo czy nasze.
Liczyłam na więcej argumentów
Zwłaszca, ze na wizazu juz był kiedyś taki watek udowadniający twoje stanowisko, w którym osoby o rasistowskich poglądach podpierały się 'nauką'.

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości